امام حسین علیهالسلام:
«مِن عَلاماتِ أسبابِ الجَهلِ المُماراةُ لِغَيرِ أهلِ الفِكرِ»
از نشانه هاى نادانى، بحث و جدل با کسانی است که اهل تفکر نیستند.
📚 تحف العقول، صفحه ۲۴۸
@keyfonas
مردم را از دین بیزار میکنند
✅امير المؤمنين امام علی علیه السلام:
«دو نفر پُشت مرا شكستند:
عالم بدكار
و عابد نادان
عالم بدکار، با زبان گوياى خويش، پرده بر روى نابكارى خود مىکشد.
و عابد نادان، با اعمال ظاهر فريب خود، پرده بر روى نادانى خود مىكشد.
از عالم بدكار و عابد نادان، بر حذر باشيد؛ اينها هستند كه مردم را از راه دين بيرون مىکنند.
📚الخصال جلد ۱، صفحه ۵۷
@keyfonas
امام علی(ع):
حسود به زبان لاف دوستى مى زند و در عمل، مخفيانه دشمنى مى ورزد؛ بنا بر اين، او نام دوست را برخود دارد اما صفت دشمن را.
📚غرر الحكم، حدیث 2105
@keyfonas
باور کن، خداوند کافیست
"خداوند برای (نجات و دفاع از) بندهاش #کافی نیست؟! امّا آنها تو را از غیر او میترسانند."
📚آیه ۳۶ زمر
خداوند قدرتش برتر از همه قدرتهاست و از نیازها و مشکلات #بندگان آگاه است و نسبت به آنها نهایت لطف و مرحمت را دارد، چگونه ممکن است بندگان “با ایمانش” را در برابر حوادث و دشمنیها تنها بگذارد؟
این آیه نویدی است برای همه پویندگان راه حق و مومنان راستین.
#نکته
✅این آیه باعث دلگرمی و ثبات مومنان میشود و و اگر از او بیگانه شویم همه چیز #دشوار میشود.
به همین دلیل در #حدیث از امام معصوم میخوانیم:
کسی که همه ی تلاش و همتش #بندگی خدا باشد، خداوند خواستههای دنیا و آخرتش را #برآورده میکند.
@keyfonas
👈👈👈 یک رابطه قوی با تکرار ۷ جمله ساده👇👇👇
یک رابطه سالم مستلزم تلاش زیاد و ملزوماتی برای قوی و موثرتر نمودن آن است.
طبق مقالهایی که در مرکز دانشگاهی واشنگتن به چاپ رسید، روابط سالم بر پایه احترام متقابل، اعتماد و ارتباط موثر بنا شده است. با این وجود، یک رابطه سالم مستلزم تلاش زیاد و ملزوماتی برای قوی و موثرتر نمودن آن است.
محققان انجمن روانشناسی آمریکا بر این باورند که نحوه ارتباط، بیش از سازگاریهای فردی، سطح تعهد و حوادث زندگی، به پیشبینی طلاق کمک میکند.
در اینجا به ۷ مورد از نکاتی که زوجها در روابط سالم به یکدیگر میگویند، اشاره شده است.👇
👈۱.من از تو حمایت میکنم.
شاید ندانید، اما مهم است که به همسر خود بفهمانید که از او حمایت میکنید. طبق مطالعات منتشر شده در مجله شخصیت و روانشناسی اجتماعی، حمایت کلامی و اشارات غیرکلامی در رابطه، به همسرتان حس امنیت میبخشد که منجر به پایهریزی اعتماد و صمیمیت میشود.
این مطالعات نشان داد حمایت دلسوزانه زوجین نسبت به شخصیت و ارزشهای یکدیگر موجب بهبود کیفیت رابطه آنها میگردد.
👈۲.دوستت دارم.
گفتن جمله دوستت دارم، سنگ بنای هر رابطهایی را میسازد.
طبق بررسیهای یوگو، بیش از نیمی از زوجها، که رابطه آنها بیش از ۱ تا ۵ سال دوام آورده، جمله دوستت دارم را اساس حرفهای روزانه خود قرار دادهاند. البته تعداد تکرار این جمله با افزیش سالهای رابطه به طرز چشمگیری کاهش مییابد.
👈۳.متاسفم!
همه ما اشتباه میکنیم، اما پذیرش اشتباه برای برخی دشوار است. پذیرش اشتباه و قبول مسئولیت کارها از نشانههای اصلی بلوغ است. با گفتن جمله متاسفم در مواقع لزوم، نه تنها همچون فردی بالغ رفتار نمودهاید، بلکه اعتماد را در رابطه پایهگذاری کردهاید.
مطالعهات نشان می دهد، عذرخواهی، بیش از انکار، موجب تقویت اعتماد متقابل بین طرفین می شود.
👈۴.احساست را با من در میان بگذار!
طبق اعلام انجمن روانشناسی آمریکا، زوجهای پرمشغله اغلب گفتگوی مختصری درباره مسائل روزمره و تعهدات معمول با یکدیگر دارند؛ بنابراین باید از گفتگوهای سطحی اجتناب کرده و یکدیگر را ترغیب کنید تا همسرتان احساسات درونی خود را با شما در میان بگذارد. چنانچه یکی از رفتارهای شما طرف مقابل را آزار داد، به حرفهای طرف مقابل داستان نیز گوش دهید.
اما، واقعاً به حرفهای طرف مقابلتان گوش دهید. تحقیقات روانشناسی حاکی از آن است که اکثر افراد از این مشخصه حیاتی ارتباط موثر، بیبهرهاند. از منظر اکثر مردم کنارگذاشتن نقطه نظرهای خودشان و گوش دادن به نگرانیهای طرف مقابل بسیار دشوار است، و همین امر ارتباط موثر را تقریباً غیرممکن میسازد.
👈۵.بعداً این مشکل را حل میکنیم.
بحث و عدم توافق بخشهای جداناپذیر هر رابطهایی هستند. با این وجود، مدیریت این عدم توافقها سرانجام یک رابطه را، به تصویر میکشد. کشمکشهای مکرر و حلنشده فشار بیش از حدی را بر توان جسمی و روحی وارد کرده و میتواند سلامت و حس رضایت از زندگی را تحلیل ببرد.
به همین دلیل دست یابی به تعادل و آرامش پس از بحثها از اهمیت ویژهایی برخوردار است. در بحث ها چنانچه دقت کرده باشید، صداها بالا میرود، پای مسائل گذشته به میان باز میشود و پرخاشگریها آغاز میشود، اما دقیقاً در همین لحظه باید نفس عمیقی کشیده و بگوئید هنگامی که سطح هورمون آدرنالین ما به میزان طبیعی بازگشت بحث خواهیم کرد.
👈۶.شب به خیر!
دکتر مارک گلستون، روانشناس مرکز دانشگاهی کالیفرنیا میگوید، هر شب پیش از خواب، شب به خیر بگوئید، حتی اگر روز بدی را پشت سر گذاشته بودید؛ زیرا نشان میدهد که شما به این رابطه اهمیت میدهید. او تشریح میکند که گفتن شب به خیر، بدان معناست که شما دو نفر و رابطه بین شما از هر چیز ناراحتکنندهایی که اتفاق افتاده مهمتر است.
👈۷.روز خوبی داشته باشی!
گلستون همچنین بر اهمیت کمی دلگرمی در روز با گفتن روز خوبی داشته باشی و دعای خیر تاکید میکند.
دنیای بیرون میتواند خشن باشد و آگاهی از اینکه همسرتان هر کجا که باشید حامی شماست، حس قدرت و انرژی مضاعفی را در برابر نبردهای زندگی به شما و او میبخشد.
@keyfonas
❤️❤️❤️❤️
صــــــــــلوات خاصه امام هشتم به نيت خشنودي آن حضرت و بر آورده شدن حاجــــــــــات👇
⚜اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی⚜ الامامِ التّقی النّقی ⚜ و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ⚜ و مَن تَحتَ الثری⚜ الصّدّیق الشَّهید ⚜صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً⚜ زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه⚜ کافْضَلِ ما صَلّیَتَعَلیاَحَدٍ مِنْ اوْلیائِک⚜
َ @keyfonas