🖌 #خاطرات
عاشق شهید همت بود.
یکبار در جلسه خواهران بسیج، دیدم خواهران در یک طرف میز نشسته اند او هم همان طرف اما چند صندلی آن طرف تر نشسته است طوری که در مقابل خواهران نباشد و چهره در چهره نباشند.
می گفت: نمیخوام رودرروی خانمها باشم
طوری مینشینم که عکس #شهید_همت هم در مقابلم باشه.
حاج قاسم میگفت این شهید منو یاد حاج همت می انداخت.
🌹#شهید_محمدحسین_محمدخانی
شادی روحش #صلوات
🌹 #شهدا_را_فراموش_نکنیم
@keyfonas
🏴کیف الناس🏴
📢 فرمانده تکاوران دریایی در دفاع مقدس که از بی مهری مسئولان در حین سخنرانی دق کرد و درگذشت
📝 مسعود فروزنده:
🔸انتظار میهمان نوازی نداریم اما انتظار داریم که به سراغمان بیایید، احوالمان را بپرسید یا درب اتاقتان باز باشد ما به دیدنتان بیاییم. ما فراموش شدگان عرصه دفاع هستیم.
🔸اینها جملات تیمسار ضرغامی، فرمانده تکاوران نیروی دریایی، در زیر پل خرمشهر بود که با بغض سخن می گفت و از فرط غم و ملال فراموش شدگی سکته کرد و روحش به ابدیت پیوست. او در زیر پل خرمشهر ایستاد و در حضور دهها تکاور دوران دفاع مقدس یادی از شهدای نیروی دریایی کرد و با بغض از اینکه مسئولان حاضر نشده بودند محبت و میهمانداری کنند گله ها کرد و از فرط ناراحتی از هرچه بود و نبود سکته کرد و در راه عزیران از دست رفته اش مسافر الی الحق شد.
🔸تیمسار ضرغامی فرمانده رشید منطقه سوم دریایی ایران در دوران دفاع مقدس بود که زخم های بسیار در تن داشت و هر ساله همه تکاوران دوران دفاع را جمع می کرد تا انس و الفت قدیمی را حفظ کند.
🔸حدود یک ماه پیش بود که از رییس منطقه آزاد خرمشهر، آقای اسماعیل زمانی، تلفنی تقاضا کردم از یکصد و شصت تکاوری که قصد دارند در دی ماه ۱۳۹۷ در خرمشهر گرد آیند دعوتی به عمل آورد؛ یک یا دو وعده شام آنها را میهمان کند و در مقام میزبان در جمعشان حضور یابد. درخواستم با امتناع ایشان روبه رو شد و از هزینه هایی که در این راه صرف می شود گله مند بود. به او گفتم هزینه یک یا دو وعده شام به شش یا هفت میلیون تومان هم نمی رسد. او پاسخ داد نه نمی توانیم. واقعا مشکل است. این را بدهیم یک گروه دیگر مطالبه گر می شوند.
🔸تلفن تمام شد و با اندوه به تکاوران اطلاع دادم که منطقه آزاد قبول نکرد و استدلالش صرفه جویی(!!) بود. مرتضی میری و حسین بای چه بزرگ منش بودند که در پاسخ گفتند باشه مشکلاتشان را درک می کنیم. خودمان دست به کار میشویم تا این گردهمایی سامان یابد.
تکاوران زیر پل خرمشهر جمع شدند، تیمسار رفت.
‼️ تیمسار ضرغامی از فرماندهان دوران دفاع مقدس که در آزادسازی خرمشهر نقش پررنگی داشت، حین سخنرانی در جمع کهنه سربازان دفاع مقدس و در حالی که از بی مهری مسوولان گلایه می کرد، دچار حمله قلبی شد و در بیمارستان درگذشت
@keyfonas
💗❤️💛💚💙💜💝
💚شب رو با صلوات خاصه حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها به پایان میرسانیم.💚
💖اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدّیقَةِ فاطِمَةَ الزَّکِیَّةِ حَبیبَةِ حَبیبِکَ وَنَبِیِّکَ وَاُمِّ اَحِبّآئِکَ وَاَصْفِیآئِکَ الَّتِى انْتَجَبْتَها وَفَضَّلْتَها وَاخْتَرْتَها عَلى نِسآءِ الْعالَمینَ 💖
❤️ اَللّهُمَّ کُنِ الطّالِبَ لَها مِمَّنْ ظَلَمَها وَاسْتَخَفَّ بِحَقِّها وَکُنِ الثّائِرَ اَللّهُمَّ بِدَمِ اَوْلادِها ❤️
💙اَللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَها اُمَّ اَئِمَّةِ الْهُدى وَحَلیلَةَ صاحِبِ اللِّوآءِ وَالْکَریمَةَ عِنْدَ الْمَلاَءِ الاَْعْلى فَصَلِّ عَلَیْها وَعَلى اُمِّها صَلوةً تُکْرِمُ بِها وَجْهَ اَبیها مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَتُقِرُّ بِها اَعْیُنَ ذُرِّیَّتِها وَاَبْلِغْهُمْ عَنّى فى هذِهِ السّاعَةِ اَفْضَلَ التَّحِیَّةِ وَالسَّلامِ.💙
💛 التمـــــاس دعـــــا💛
@Keyfonas
💗❤️💛💚💙💜💝
💕✨💕✨💕✨💕
😴 اعمال وقت خوابیدن 🌚
💚 برابر با هزار رکعت نماز، به گفته مولاء علی 💚
⤵ يَفْعَلُ اللّه ما يَشاءُ بِقُدْرَتِه، وَ يَحْكُمُ ما يُريدُ بِعِزَّتِه 🔸سه مرتبه🔸
↩ سوره ى تكاثر به سفارش امام صادق (ع)، هرکس سوره تکاثر را قبل هنگام خوابیدن بخواند از عذاب قبر در امان باشد.💛
🌷✨بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم✨🌷ِ
💠أَلْهَاكُمُ التَّكَاثُرُ. حَتَّى زُرْتُمُ الْمَقَابِرَ. كَلَّا سَوْفَ تَعْلَمُونَ. ثُمَّ كَلَّا سَوْفَ تَعْلَمُونَ. كَلَّا لَوْ تَعْلَمُونَ عِلْمَ الْيَقِينِ. لَتَرَوُنَّ الْجَحِيمَ. ثُمَّ لَتَرَوُنَّهَا عَيْنَ الْيَقِينِ. ثُمَّ لَتُسْأَلُنَّ يَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِيمِ💠
💙هدیه پیامبر (ص) به حضرت فاطمه (س) در روز تولدش در هنگام خواب این بود که حضرت فاطمه (س) فرمودند این بهترین هدیه تمام عمرم بود.💙
1⃣ سه مرتبه خواندن سوره توحید (قل هو الله احد... ) برابر با ختم قرآن است.💚
2⃣ صلوات بر من و پیامبران پیش از من سبب شفاعت خواهد شد (اللهم صل علی محمد و آل محمد و علی جمیع الانبیاء و المرسلین)
🔸یک مرتبه🔸
3⃣ استغفار برای مومنین سبب خشنودی آنها از تو خواهد شد اللهم اغفرللمومنین والمومنات💜
🔸یک مرتبه🔸
4⃣ ذکر (سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اکبر) 👈 ثواب حج و عمره را دارد.۹
🔸یک مرتبه🔸
5⃣ وضو گرفتن 👈 ثواب شب زنده داری
💦التـــــماس دعــــ❤ــــــا
@Keyfonas
💕✨💕✨💕✨💕
🌷✩⛅✩🌷⛅🌷✩⛅✩🌷
❤️اللَّهمَّ صَلِّ عَلَى مُحمَّــــــــدٍوآل ِمُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم❤️ْ
🔔برای این که جهت اقامه نماز صبح خواب نمانید،😊
👌قبل ازخوابیدن آخرین آیه سوره کهف را بخوانید:⬇
🌠🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷🌠
🌼قُلْ إِنَّما أَنَا بَشَرٌ مِثْلُکُمْ یُوحی إِلَیَّ أَنَّما إِلهُکُمْ
إِلهٌ واحِدٌ فَمَنْ کانَ یَرْجُوا لِقاءَ رَبِّهِ فَلْیَعْمَلْ عَمَلاً
صالِحاً وَ لا یُشْرِکْ بِعِبادَةِ رَبِّهِ أَحَداً 🌼
🙏التماس دعا🙏
💚عجل لولیک الفرج یاصاحب العصر والزمان💚
@Keyfonas
🌷☆⛅️☆🌷⛅️🌷☆⛅️☆🌷
•═•♥️••◈✶﷽✶◈••♥️•═•
✾یا رحمان و یا رحیم✾
🌟 دوشنبه شب است...
به درگاهت روی می آوریم باقرائت:
📗دعای فرج و
📗دعای سلامتی امام زمان (عج)
به نیابت از طرف
🌴امام حسن و امام حسین
علیهما السلام
•═•••💚••◈♥️◈••💚•••═•
دارد از جاده صدای جرسی می آید
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید
منجی ما به خداوند قسم آمدنی ست
یوسف گم شده، ای اهل حرم! آمدنی ست
متوسل به ضرب شدن امر پيچيده اي نيست; زيرا: اصلا، تنبيه بدني در مورد آن دسته زنان وظيفه نشناس و نافرمان است كه هيچ وسيله ي ديگري مانند موعظه و قهر كردن درباره ي آنان مفيد واقع نشود; و البته اگر از دو طريق ديگر (موعظه و هجرت)، درست استفاده شود (نوعاً جز در موارد نادر) مرحله ي سوم كه ضرب باشد، پيش نمي آيد.
در اين جا يك قانون عقلاني وجود دارد و آن دفع افسد به فاسد است. هر چند زدن در حدّ كم هم بد است ولي جدايي بدتر و آثار شوم آن بر كسي پوشيده نيست.
ثانياً، تنبيه بدني بايد ملايم باشد; به طوري كه نه موجب شكستگي و نه مجروح شدن گردد و نه باعث كبودي بدن.
در پايان بايد گفت: حقوق زن و مرد يك حقوق متقابل است نه يك طرفه; مردان نيز درست همانند زنان در صورت تخلف از وظايف مجازات مي گردند; حتّي مجازات بدني. منتهي چون اين كار غالباً از عهده ي زنان خارج است، حاكم شرع موظف است كه مردان متخلف را از راه هاي مختلف و حتّي از طريق تعزير (مجازات بدني) به وظايف خود آشنا سازد.
نتيجه
از مطالب گذشته معلوم شد كه: 1ـ سرپرستي در نظام خانواده به مرد محوّل شده است و اين مسئله با توجه به ويژگي هايي است كه مردان دارند و به معناي زورگويي نيست. وقتي مديريت خانواده به مرد داده شده است، او در قبال اين اجتماع كوچك وظايفي دارد. در صورت ناشزه و نافرمان شدن زن، خداوند تبارك و تعالي براي تحكيم بنيان خانواده مراحلي را براي مرد پيشنهاد كرده است تا زن را وظيفه شناس و مطيع نمايد; 2ـ زدن مراتبي دارد و مقصود زدني است كه منجر به جراحت، شكستگي و كبودي نشود; 3ـ مقصود از «اضربوهن» در آيه ي شريفه ي 34 سوره ي نساء، زدن (با توصيفات گذشته) است; نه ادب نمودن. و با تتبّعي كه در تفاسير به عمل آمد، هيچ كدام از مفسران «و اضربوهن» را به ادب نمودن معنا نكرده اند; گرچه هدف از تمامي مراحل سه گانه اعم از موعظه، ترك هم خوابگي و زدن، تأديب مي باشد ولي اين موضوع دليل نمي شود كه در معناي «و اضربوهنَّ» تصرّف نماييم.
معرفي منابع جهت مطالعه بيشتر:
1. تفسير نمونه، آيت الله ناصر مكارم شيرازي، (تهران: انتشارات اسلامي، 1361)، ج 3، ص 369.
2. تفسير الميزان، علامه ي طباطبايي، (بيروت: انتشارات اعلمي، چاپ پنجم، 1403 هـ . ق)، ج 4، ص 343.
3. زن در آيينه ي جلال و جمال، آيت الله جوادي آملي.
4. آيين همسرداري، اثر آيت الله ابراهيم اميني.
پي نوشت:
[1]. ر.ك: مكارم شيرازى، ناصر، تفسير نمونه، تهران، انتشارات اسلاميه، 1361، ج 3، ص 369.
ولسلام
پاسخ
طبق صريح آيه ي شريفه، مديريت خانواده به مرد محوّل شده است. اثبات اين امر، ما را در پاسخ گويي به سؤال كمك مي كند. مدير و سرپرست خانواده در قبال همسري كه وظيفه نشناس و ناشزه شده است، مسئوليت دارد كه خداوند تبارك و تعالي مراحلي را براي تنبيه زن به مردان پيشنهاد مي دهد. بنا بر اين، بايد در مرحله ي اوّل، قيومت براي مرد ثابت شود و بعد از اثبات آن بر اساس ضوابط مديريت، در برابر زنان نافرمان اعمال مديريت نمايد.
سرپرستي مردان در نظام خانواده
سرپرستي در نظام خانواده به عهده ي مردان است (الرجال قوّامون علي النساء...); مردان سرپرست و خدمت گزار زنان هستند...; زيرا خانواده يك واحد كوچك اجتماعي است و همانند يك اجتماع بزرگ بايد رهبر و سرپرست واحدي داشته باشد و اين كه هر اجتماعي ـ خواه كوچك و خواه بزرگ ـ نياز به رهبري و مديريت دارد، امري فطري و غريزي است و پيدايش مديريت فطري از همين جا آغاز مي شود و در بازي بچه هاي نا بالغ و در زندگي حيوانات، خود به خود يكي جلودار مي شود و اين جا نيز در قرآن كه مردان را مدير خانواده قرار داده است، تأييد و امضاي همان حكم تكويني و فطري است و علاوه بر اين دليل، در دنياي امروز پيش از هر زمان اين مسئله محسوس است كه اگر هيئتي (حتّي يك هيئت دو نفري) مأمور انجام كار مي شود، حتماً بايد يكي از آن دو رييس و ديگري معاون يا عضو باشد; و گرنه هرج و مرج در كار آن ها پيدا مي شود. نكته ي قابل توجه اين كه چرا اين مديريت به صورت دست جمعي نباشد؟ زيرا اين گونه مديريت مفهومي ندارد و كار به هرج و مرج مي انجامد;[1] پس دو راه وجود دارد: نظام خانواده به صورت شورايي اداره شود يا اين وظيفه، تنها به مرد محوّل شود. امّا صورت اوّل كه به نحو شورايي باشد، ايرادش اين است كه در يك نظام شورايي، خانواده هميشه اعضايش دو نفرند; يك نفر مرد و يك نفر زن. براي تحقق شورا حداقل بايد سه نفر باشند و بين دو نفر شورا معنا ندارد تا رأي گيري شود و نظر اقل و اكثر را به دست آورد. امّا صورت دوم كه مدير خانه، مرد باشد عقلا و عرفاً متصور است; امّا اين كه چرا مديريت به مرد محوّل شده است، به خاطر وجود خصوصياتي در مرد است; مانند ترجيح قدرت تفكر او بر نيروي عاطفه و احساسات (به عكس زن كه از نيروي سرشار عواطف بيش تري بهره مند است) و ديگري داشتن بنيه و نيروي جسمي بيش تر كه با اوّلي بتواند بينديشد و نقشه طرح كند و با دوّمي بتواند از حريم خانواده ي خود دفاع كند. به علاوه، تعهد مرد در برابر زن و فرزندان، نسبت به پرداختن هزينه هاي زندگي و پرداخت مهر و تأمين زندگي آبرومندانه ي همسر و فرزند، اين حق را به او مي دهد كه وظيفه ي سرپرستي به عهده ي او باشد كه در آيه اين انگيزه ي اخير اشاره شده است.
اين سرپرستي به خاطر تفاوت هايي است كه خداوند از نظر آفرينش، روي مصلحت نوع بشر، ميان آن ها قرار داده، نه اين كه سپردن اين وظيفه به مردان، دليل بالاتر بودن شخصيت انساني آن ها است و نه سبب امتياز آن ها در جهان ديگر; زيرا اين صرفاً بستگي به تقوي و پرهيزگاري دارد و دليل سپرده شده اين وظيفه به مردان، به علت تفاوت هايي است كه در خلق و آفرينش آن ها وجود دارد. و علّت دومش هم در قسمت بعدي آيه آمده است كه (... و بما انفقوا مِنْ اموالهم); اين سرپرستي به خاطر تعهداتي است كه مردان در مورد انفاق كردن و پرداخت هاي مالي در برابر زنان و خانواده به عهده دارند.
وظايف مردان در برابر زنان نافرمان
امّا در مورد زنان متخلف كه از وظايف خود سرپيچي مي كنند، خداوند تبارك و تعالي در آيه ي شريفه براي مردان كه مدير خانه هستند وظايف و مراحلي را پيشنهاد داده است و مرد با توجه به اين كه بايد اين مراحل را به ترتيب اجرا كند و مشفقانه و كريمانه باشد نه از روي كينه و عداوت و دشمني، بايد قصدش اين باشد كه زن را به آغوش خانواده باز گرداند و او را از نشوز و نافرماني باز دارد (چنان چه اگر مرد در اجراي وظايف اسلامي خانوادگي و در تعهد سرپرستي خود از طريق عدل و انصاف عدول كند، حكومت اسلام حق مجازات او را دارد.
مراحلي كه در آيه ي شريفه آمده است: 1ـ موعظه كردن «فعظوهن»; زناني را كه از طغيان و سركشي آن ها مي ترسيدموعظه كنيد و پند و اندرز دهد، و به اين وسيله نتايج اين گونه كارها را براي زنان بيان كنيد و آن ها را متوجه مسئوليت خود نماييد. 2ـ (و اهجروهن في المضاجع) در صورتي كه اندرزهاي شما سودي نداد، در بستر از آن ها دوري كنيد و با اين عكس العمل و بي اعتنايي و به اصطلاح، قهر كردن; عدم رضايت خود را از رفتار آن ها آشكار سازيد. شايد همين واكنش خفيف در روح آنان موثر گردد.
3ـ مرحله ي سوم، ضرب و زدن است «واضْربُوهُنَّ» وقتي راه هاي مسالمت آميز سود نبخشيد (پند دادن و قهر كردن) معمولا به خشونت متوسل مي شوند.
در اين مرحله كه تنبيه بدني است، اسلام سفارش كرده كه نبايد به مرحله ي كبودي جسم يا زخمي شدن بدن برسد. و اين شدت عمل به خرج دادن و
💖🍃💖🍃💖🍃💖🍃💖
💛بسمتعالی💛
☘🌼اولین سلام صبحگاهی تقدیم به ساحت قدسی قطب عالم امکان، حضرت صاحب الزمان عجوبابالحوائج🌼☘
🍃🌸السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المهدی یا خلیفةَالرَّحمنُ و یا شریکَ القران ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ سیِّدی و مَولایْ الاَمان الاَمان🌸🍃
🍃🌺اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ.🌺🍃
💎 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ 💎
💎وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْن💎ِ
💎وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ 💎
💎وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْن💎ِ
💚اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجِّل فرجهم و العن اعدائَهم اجمعین💚
@Keyfonas
💖🍃💖🍃💖🍃💖🍃💖