4_5942855834118652683.mp3
4.09M
فایل صوتی 👌 بسیار شنیدنی ، اگه میخوان لذت ببرید گوش کنید..🔹
🎤حجت الاسلام محرابیان
🔖مراقب دل باشید🔖
#ثواب_گوش_دادن_برای_رضای_خدا
#السلام_علیک_یاسیدالشهدا❤️
🌸بہ رسم باادبان احتـرام اضافہ ڪنیم
🌼براے عـرض ارادٺ قیـام اضافہ ڪنیم
🌸بہ سمٺ حضرٺ ارباب خم شویم همہ
🌼بہ ذڪرصبح کمی هم سلام اضافہ ڪنیم
╭━═━⊰🍃🌹🍃⊱━═━╮
#حدیث_نور
💚 امام هادی علیه السلام فرمودند: 💚
نارضایتی پدر و مادر، کم توانی را به دنبال دارد و آدمی را به ذلت می کشاند.
╰━═━⊰🍃🌹🍃⊱━═━╯
شعری که مقام معظم رهبری خطاب به شهدا خوانده و گریه کردند؛
🔸ما سینه زدیم و بی صدا باریدند
🔸از هرچه که دم زدیم آنها دیدند
🔸ما مدعیان صف اول بودیم
🔸از آخر مجلس شهدا را چیدند
✅ شاعر خطاب به آقا در جواب شعری که خواندند:
🔹از اشک شما ارض و سما باریدند
🔹بر آه شما انس و ملک نالیدند
🔹گفتند همه "فدای اشکت آقا"
🔹تصویر شما را شهدا بوسیدند
🔹آقا خودتان حضرت خورشید هستید
🔹از نور شما ستاره ها تابیدند
🔹در مجلس خوبان شهدا هم بودند
🔹اما همگان گرد شما چرخیدند
🔹از اول و از آخر مجلس، شهدا
🔹آقای جهان سید علی را چیدند
@keyfonas
🌐طاغوت، طاغوت است. چه در زیر تاج باشد و چه در زیر عمامه!
امامخمینی(رحمة اللّه علیه):
🔺در این دنیا هم از بوی #تعفن بعضی از #آخوندهای_فاسد ، دنیا در عذاب است. ما طرفداری از #عمامه نمیکنیم. ما طرفداری از اسلام میکنیم. این اسلام پیش شما باشد معظم هستید. پیش هرکس باشد معظم است.
📗صحیفه امام، جلد 10، صفحه 280-279
@keyfonas
#شیعیان_نامتان_مبارک_باد
📃ابو بصير گفت:
حضرت امام محمّد باقر عليه السلام فرمود: اين اسم مباركتان باد!» عرض كردم: فدايت شوم! كدام اسم؟ فرمود: #شيعه_. عرض شد: مردم به خاطر اين اسم ما را سرزنش ميكنند. فرمود: آيا نشنيدهاي كه خداوند متعال فرمود:
((وَاِنَّ مِن شِيعَتِهِ لَاِبْرَاهِيمَ)) و ابراهیم علیه السلام از شیعیان امیرالمؤمنین علی علیه السلام بود))نيز فرمود: ((فَاسْتَغَاثَهُ الَّذِي مِن شِيعَتِهِ عَلَي الَّذِي مِنْ عَدُوِّهِ))
#ترجمه
آن كس كه از پيروانش بود بر ضد كسي كه دشمن وي بود از او ياري خواست
پس اين اسم مباركتان باشد.
📕قصص/ 15
📕 تفسير قمي، ج 2، ص 196
📕تأويل الآيات، ج 2، ص 496، ح 9
@keyfonas
به این سه حقیقت فکر کنیم!
1-اینکه خداوند بدون شک تمام
اعمالمون را می بیند
«إِنَّ اللَّهَ بِما تَعْمَلُونَ بَصِير»
2-اینکه همیشه، فرشتگانی مجاورمون
هستند که ثبت و ضبط می کنند
ریز و درشت خوب و بدمون رو؛
«رُسُلُنا لَدَيْهِمْ يَكْتُبُون»
3-اینکه اصلاً از کجا معلوم؛
شاید بیخ گوشمون نشسته باشد
جناب عزرائیل و صادر شده باشد
دستور رفتنمون رو !
«عَسى أَنْ يَكُونَ قَدِ اقْتَرَبَ أَجَلُهُم»
@keyfonas
🍃امام سجاد علیه السلام :
🍃آنکه در هیچ کاری
به مردم امید نبندد ؛
خداوند خواسته هایش را اجابت کند...
📚کافی ج2ص148
@keyfonas
برگی زرین از چهل حدیث امام خمینی
فصل؛ در وخامت امر ريا:
هان، اى شخص مرائى كه عقايد حقه و معارف الهيه را به دست دشمن خداى تعالى، كه شيطان است، سپردى و مختصات حق تعالى را به ديگران دادى، و آن انوارى كه روشنى بخش روح و قلب و سرمايه نجات و سعادت ابدى و سرچشمه لقاء الهى و بذر جوار محبوب است مبدل به ظلمات موحشه و شقاوت و هلاك ابدى و سرمايه بُعد از ساحت قدس محبوب و دورى از لقاء حضرت حق تعالى كردى،
مهيا باش:
از براى ظلمتهايى كه نور در دنبال ندارند
و تنگنايى كه گشايشى ندارد؛
و امراضى كه شفا پذير نيست:
مردنى كه حيات ندارد.
آتشى كه از باطن قلب ظهور كند و ملكوت نفس و ملك بدن را بسوزاند؛ چنان سوزاندنى كه خطور در قلب من و تو نكرده، چنانچه خداى تعالى خبر میدهد در كتاب منزل خود در آيه شريفه:
«نار اللّه الموقدَةُ الَّتى تَطَّلِعُ عَلَى الأفْئدة».
اگر فطرت توحيد از دست رفت، كه فطرة اللّه است، و به جاى آن شرك و كفر جايگزين شد، ديگر شفاعت شافعين نصيب انسان نشود، و انسان مخلد در عذاب است - آن هم چه عذابى؟ عذابى كه از قهر الهى و غيرت ربوبى بروز كند.
پس اى عزيز؛
براى يك خيال باطل،
يك محبوبيت جزئى بندگان ضعيف،
يك توجه قلبى مردم بيچاره،
خود را مورد سخط و غضب الهى قرار مده، و مفروش آن محبتهاى الهى، آن كرامتهاى غير متناهى، آن الطاف و مراحم ربوبيت را به يك محبوبيت پيش خلق كه مورد هيچ اثرى نيست و از او هيچ ثمرى نبرى جز ندامت و حسرت.
وقتى دستت از اين عالم كوتاه شد، كه عالم كسب است، و عملت منقطع گرديد، ديگر پشيمانى نتيجه ندارد و رجوع بيفايده است.
چهل حدیث صفحه ۳۹ و ۴۰
@keyfonas
🌺✨ کاری به کار همدیگر نداشته باشیم...
🌸✨ باور کنید تکتک آدمها زخمیاند!
🌼✨ هرکس درد خودش را دارد! دغدغهی خودش را دارد! مشغلهی خودش را دارد! باور کنید ذهنها خستهاند! قلبها زخمیاند! زبانها بستهاند!
🌷✨ برای دیگران آرزو کنیم بهترینها را... راحتی را... همه گم شدهایم!
🌹✨ یاری کنیم همدیگر را تا زندگی برایمان لذتبخش شود...
🌸✨ آدمها آرام آرام پیر نمیشوند...
🌺✨ آدمها در یک لحظه... با یک تلفن... با یک جمله... با یک نگاه... با یک اتفاق... با یک نیامدن... با یک دیر رسیدن... با یک «باید برویم...» و با یک «تمام کنیم...» پیر میشوند!
🌼✨ آدمها را لحظهها پیر نمیکند! آدم را آدمها پیر میکنند!
🍀✨ سعی کنیم هوای دل همدیگر را بیشتر داشته باشیم. همدیگر را پیر نکنیم!
🌷✨ دنیا آنقدر جذابیتهای رنگارنگ دارد که تا آخر عمر هم بدوی، چیزهای جدیدی هست که هنوز میتوانی حسرتشان را بخوری...
🌹✨ پس یک جاهایی در زندگی، ترمز دستیت را بکش، بایست و زندگی کن..
@keyfonas
دلیل اينکه هنگام تولد #اذان بدون نماز ميگوييم ولي موقع #مرگ نماز ميخوانيم چيست؟
#پاسخ:
✅دليل اصلي اذان گفتن در گوش کودکي که به تازگي در يک خانواده مسلمان به دنيا آمده، اين است که نخستين صدايي که گوش او دريافت مي کند، اذان و اقامه باشد که شامل توصيف عظمت و بزرگي خداوند متعال است. چون انسان با شهادت دادن به يگانگي خدا، رسالت پيامبر(ص) و امامت حضرت علي(ع) وارد دايره اسلام و مذهب تشيع مي شود.
به همين دليل است که به محض تولد يک مسلمان، شعار اسلام در گوش او خوانده و به او تلقين مي شود؛ همان طور که در زمان مرگ و خروج او از دنيا نيز يگانگي خدا و جمله توحيد که ذکر «لااله الاا...» است به او تلقين خواهد شد.
نکته قابل توجه اين است که هر چند کودک تازه متولد شده جملات اذان و اقامه و مفهوم آن را درک نمي کند اما خواندن همين ذکرها بر روح و جسم او اثر مي گذارد و روحيه مسلماني او را تقويت خواهد کرد. به همين دليل لازم است پدران و مادران اين سنت مهم و زيباي اسلامي را که از پيامبر (ص) آموخته ايم مورد توجه داشته باشند .
همانگونه احترام به مسلمان زنده واجب است، لازم است مرده او نيز مورد تکريم و احترام قرار گيرد؛ لذا در شرع اسلام احکامي؛ مانند غسل، کفن و دفن و خواندن نماز بر بدن او واجب شده است.
در ارتباط با فلسفه نماز ميت، امام رضا(ع) ميفرمايد: «اگر کسي بپرسد؛ چرا مأموريم که بر مردگان خود نماز بخوانيم، گفته ميشود؛ براى اينکه به درگاه خدا شفيع ميت شويم و آمرزش او را از خداوند بخواهيم؛ زيرا که هيچ وقتى از اوقات، ميت محتاجتر از لحظه پس از مرگ نيست که شفاعت شود و از براى او طلب مغفرت و آمرزش کنند».
بنابر اين، طلب آمرزش و دعا براي کسي که از دنيا، به سوي عالم برزخ و سراي آخرت راهي شده، دليل تشريع نماز ميت ميباشد. از همين رو است که نمازگزاران پس از تکبير سوم براى مردان و زنان مؤمن دعا کرده و بعد از تکبير چهارم بويژه براى ميّت دعا ميکنند.
📚عيون اخبار الرضا(ع)، 2، ص 113
@keyfonas
امام علی(ع):
آنچه از دنیا گذشته است،
برای خبر دادن از آینده آن کافی است.
🔸کَفَی مُخبِرا عَمّا بَقِیَ مِنَ الدّنیا
ما مَضی مِنها
📚غرر الحکم، شماره ۷۰۵۷
@keyfonas
نظم، پایۀ نماز
کدام دبستان مثل یک کارخانۀ ورشکسته است؟
#استاد_پناهیان
#دبستانهای ما، بچههای ما را منظم بار بیاورند بهتر است از اینکه بخواهند آنها را وادار کنند به نماز خواندن، پایۀ نماز، نظم است. وقتی بچه روحیه نظم نداشته باشد، مدتی با مدرسه نماز میخواند، بعد آن را کنار میگذارد . نه اینکه نظم مهمتر از نماز باشد بلکه نظم در مسیر تربیت، پایه است و انسان اول پایه را میگذارد. مثل ساختمان که اول اسکلتها و پایهها گذاشته میشود. بعد سقف را میگذارند. دبستانی که فرزند منظم تحویل جامعه ندهد، مثل کارخانه ورشکسته است که نتوانسته محصول خوب ارائه دهد.
@keyfonas
مهربان باشیم؛ با همه
✅حضرت محمد (ص) فرمودند:
«سوگند به خدا ، وارد بهشت نمیشوید مگر اینکه به همدیگر رحم کنید.»
یکی از اصحاب گفت:
«ای رسول خدا! همه ما دلرحم و مهربانیم.»
رسول الله فرمودند:
«نه اینکه به یک فرد خاص رحم کنید؛ بلکه به عموم مردم رحم کنید. با همه مردم مهربان باشید»
📚المستدرک علی الصحیحین، ج ۴،ص۱۶۸
@keyfonas
هیچ عملی در این دنیا، گم نمیشود
#شهید_مطهری
🔸پیغمبر اکرم(ص) فرمود: «دنیا مزرعه آخرت است». هرکسی آن درَود عاقبت کار که کشت. هیچ عملی در این جهان گم نمیشود و از بین نمیرود؛ نه تنها گم نمیشود و از بین نمیرود، بلکه آن عمل در زمین روح خود ما و در زمین اجتماع ما و بالاخره در زمین مساعد جهان -که محفوف به هزارها عوامل است- فرو میرود و پس از مدتی میدمد و خود را بروز میدهد.
📚حکمتها و اندرزها، ج1، ص54
@keyfonas
بعد از حضرت #عیسی (ع) و قبل از حضرت #محمد (ص) چه کسی بر روی زمین حجت بود؟
#پاسخ:
✅حضرت علی (ع) می فرمایند: «اللَّهُمَّ بَلَى لَا یَخْلُو الْأَرْضُ مِنْ قَائِمٍ لِلَّهِ بِحُجَّةٍ إِمَّا ظَاهِراً مَشْهُوراً أَوْ خَائِفاً مَغْمُوراً؛[۱] زمین هیچ گاه از حجتهاى خدا خالى نمى ماند، خواه آشكار و مشهور باشد یا بیمناك و مستور.»
همچنین حضرت در توصیف زمان بعثت رسول اکرم (ص) می فرمایند: خدا پیامبر اسلام را هنگامى مبعوث فرمود كه از زمان بعثت پیامبران پیشین مدّتها گذشته، و ملّتها در خواب عمیقى فرو خفته بودند.
از کنار هم گذاشتن این دو کلام می توانیم نتیجه بگیریم که در زمانی که بین عروج حضرت عیسی (ع)، تا زمان بعثت رسول اکرم بوده ، دوره هایی وجود داشته که یا رسولی در آن نبوده و حجت الهی غیر رسول بوده (مثل اوصیای پیامبران) یا اینکه حجت الهی، فرد مشهور و آشکاری نبوده است.
اما شناخت بعضی از حجت های الهی در این دوره ممکن است. مثلا طبق نظر بعضی از مفسران، یاران حضرت عیسی (ع) بعد از عروج ایشان صاحب ماموریت هایی شده اند و حجت الهی بوده اند:
«إِذْ أَرْسَلْنا إِلَیْهِمُ اثْنَیْنِ فَكَذَّبُوهُما فَعَزَّزْنا بِثالِثٍ فَقالُوا إِنَّا إِلَیْكُمْ مُرْسَلُونَ[یس/۱۴] هنگامى كه دو نفر از رسولان را بسوى آنها فرستادیم، امّا آنان رسولان (ما) را تكذیب كردند پس براى تقویت آن دو، شخص سوّمى فرستادیم، آنها همگى گفتند: «ما فرستادگان (خدا) به سوى شما هستیم!»
در تفسیر نمونه، ج۱۸، ص: ۳۴۱ آمده « در اینكه این رسولان چه كسانى بودند در میان مفسران گفتگو است، جمعى گفته اند: نام آن دو نفر" شمعون" و" یوحنا" بود و نام سومین" بولس" و بعضى نامهاى دیگرى براى آنها ذكر كرده اند. و نیز در اینكه آنها پیامبران و رسولان خداوند بودند و یا فرستادگان حضرت مسیح ع (و اگر خداوند مى فرماید ما آنها را فرستادیم به خاطر آنست كه رسولان مسیح هم رسولان او هستند) باز در میان مفسران گفتگو است، هر چند ظاهر آیات فوق موافق تفسیر اول است.»
در بیان جزئی تر دو دوره متفاوت، حدیثی از امام صادق (ع) نقل شده است که: مردم بعد از عیسى (ع) ۲۵۰ سال بدون امام ظاهرى گذراندند ... میان عیسى و محمد (ص) پانصد سال فاصله بود كه در ۲۵۰ سالش پیغمبر و عالمى در میان مردم ظاهر و با نفوذ نبود یعقوب ابن شعیب راوى حدیث گوید عرض كردم مردم در دین دارى خود چه میكردند فرمود به دین عیسى (ع) عمل میكردند عرض كردم چه حالى داشتند فرمود مؤمن بودند سپس فرمود زمین همیشه داراى یك عالم و رهبر دینى است كه اهل ایمان مى توانند از او استفاده كنند.
از دیگر حجت هایی که برای این دوره نام برده شده، می توان به اسامی زیر اشاره کرد (شمعون)، (ملیخا)، (انشوا)، (دسیخا)، (نسطورس)، (مرعیدا) و (بحیراى راهب)
📚تحف العقول ص ۱۷۱.
📚خطبه ۸۹ نهج البلاغه.
📚كمال الدین و تمام النعمة، ج۱، ص: ۱۶۱.
@keyfonas