12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 غرب نمیتواند درباره حقوق بشر صحبت کند.
👤 #محمد_مرندی مشاور تیم مذاکرهکننده هستهای
🔹 یا هر دو طرف به توافق برمیگردند، یا هیچ یک از طرفین بر نمیگردند.
✅ غربیها پا روی گلوی مردم ایران گذاشتند.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سخنرانی حاج قاسم سلیمانی به مناسبت آغاز دهه فجر
✅ امریکاییها مثل همین روزی که حمایت از آل سعود میکنند؛ اونروز هم همانطور از آل نحس پهلوی میکردند.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 عضو کمیسیون مشترک طرح صیانت از کاربران فضای مجازی: راهاندازی اینترنت ملی با همکاری چین کذب است.
👤 #سیدعلی_یزدیخواه
🔹 طرح صیانت از کاربران فضای مجازی همچنان در معرض بررسی متخصصان و صاحبان کسب و کارهای اینترنتی قرار دارد.
🔸 نظرات اعضای کمیسیون مشترک طرح صیانت با مرکز ملی فضای مجازی، وزارت ارتباطات و دادستانی، هم پوشانی حداکثری پیدا کرده است.
✅ مواد مندرج در طرح صیانت از 37 ماده به 21 ماده کاهش پیدا کرده است.
🔹 تعیین آییننامههای اجرایی این طرح بر عهده دولت گذاشته شده است.
🔸 امیدواریم طرح صیانت در یک الی دوماه آینده نهایی شود و آن را برای بررسی به شورای نگهبان ارسال کنیم.
💢 راهاندازی اینترنت ملی با همکاری چین، شایعه است؛ درواقع هنوز هیچ قراردادی بین ایران و چین به امضا نرسیده است.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🎙میکروگفت افسران با دکتر میثم مهرپور، کارشناس مسائل اقتصادی
چرایی تاکید رهبر انقلاب بر موضوع تولید و آسیبشناسی حمایت از تولید داخلی
🔺 چرا حمایت از صنعت خودروسازی و لوازم خانگی بجای افزایش کیفیت، افزایش قیمت را به دنبال داشته؟
🗓سه شنبه ۱۲ بهمن ماه
⏰ساعت ۱۹ (بنا به درخواست مخاطبان جهت عدم تداخل با مسابقه تیم ملی، به ساعت ۲۰ تغییر زمان یافت)
در ویس چت کانال تلگرام افسران جوان جنگ نرم👇👇👇👇
@Afsaran_ir
19.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مسئله سربازی
👤 #محمدصالح_نیکنام
✅ از مسیر پرونده شهروند درجه صفر در مراسم رونمایی از مجمع صنفی حمایتی سرباز.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 واکنش کاربران فضای مجازی به بیانات رهبر انقلاب درباره کیفیت پایین خودروها.
✅ هر چی کیفیت خودروها خوب نیست، در عوض قیمتش خوبه! پراید 200 میلیون!
#اقتصای #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آنهایی که امروز از ارز ۴۲۰۰ تومانی حمایت میکنند، روزی به سران قوا نامه نوشتند و فساد این نظام ارزی را گوشزد کردند!
👤 #سیدشمسالدین_حسینی، وزیر اسبق اقتصاد و رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس
🔹️ همه در کشور معتقدند نظام تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی با فساد همراه است.
✅ تجربه نشان میدهد نظام ارزی چند نرخی مدیران زیادی را فاسد کرده است.
#اقتصادی #سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 واکاوی ابتکار و فرماندهی شهید حاج قاسم سلیمانی در تامین امنیت جنوبشرق کشور.
✅ روایتهای شنیده نشده از ابتکار حفر خندق در مرزهای جنوب شرق کشور تا اعطا اماننامه و رونق کشاورزی برای رفع مشکل بیکاری.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 رقابت چه زمانی موجب افزایش کیفیت میشود؟
👤 #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 یکی از تجویزهای اقتصاد متعارف برای افزایش کیفیت محصولات، ایجاد رقابت است. میگویند مرزهای تجاری اگر برداشته شود و تولیدکنندگان داخلی و خارجی با یکدیگر رقابت کنند، طبیعتا چون مصرفکنندگان کالای باکیفیت را انتخاب خواهند کرد، تولیدکنندگان یا باید کیفیت را افزایش دهند، یا از بازار خارج شوند.
🔸 منطق حاکم بر این ایده، کاملا صحیح است. اما سوال باید کرد که آیا این معادله که نتیجه رقابت، فشار بازار روی تولیدکننده برای ارتقای کیفیت است، همواره صادق است؟ پاسخ منفی است. رقابت تنها و تنها زمانی منجر به افزایش کیفیت میشود که تمامی تولیدکنندگان دسترسی یکسانی به عوامل تولید- به ویژه فناوری- داشته باشند.
✅ اگر یک تولیدکننده خارجی که دسترسیهای آزاد به فناوری دارد، در رقابت با یک تولیدکننده داخلی محروم از فناوری قرار گیرد، فشار بازار به هیچ وجه موجب ارتقای کیفیت تولید داخلی نخواهد شد. نتیجه این رقابت، حذف تولیدکننده داخلی از بازار و وابستگی کشور به واردات است. چون اینجا دیگر نهتنها کیفیت تحت اختیار و اراده تولیدکننده نیست، بلکه او از فناوری ضروری نیز محروم است. لذا رقابت منجر به کیفیت، زمانی معنی پیدا میکند که تولیدکنندگان رقیب، دسترسی برابر به عوامل تولید داشته باشند.
🔹 کسانی که در شرایط نابرابر، رقابت را تجویز میکنند، به خوبی میدانند که نتیجه این رقابت نابرابر افزایش کیفیت نیست، حذف تولیدکننده داخلی است.
🔸 اینجاست که دولت باید سیاستی هوشمندانه اتخاذ کند. در صنایعی که تولیدکنندگان داخلی و خارجی دسترسی یکسان به فناوری دارند، اجازه رقابت داده شود تا کیفیت افزایش و قیمت کاهش یابد. اما در صنایعی که تولیدکنندگان داخلی از فناوریهای روز محروماند، از محل منابع عمومی برای تحصیل فناوری روز هزینه نماید.
✅ ممکن است کسانی بگویند اشکالی ندارد که صنایعی که در آنها مزیت نداریم، در اثر رقابت تعطیل شود. این یک بحث دیگر است و نباید ریاکارانه تحت پوشش "رقابت برای کیفیت" مطرح شود. در جای دیگر بحث کردهام که بسیاری از مزیتها، طبیعی و خدادادی نیست که بهسادگی بگوئیم نداریم و از آن عبور کنیم.
🔹 مزیت، اکتسابی است و باید برای رسیدن به آن، تلاش کرد چنانکه دیگران تلاش کردهاند. اگر مزیت کسب نکنیم، و در کسب مزیتها از دیگران عقب بمانیم، اساسا کالاهایی برای صادرات و کسب درآمد ارزی نخواهیم داشت که آن ارز را صرف واردات کالاهای با کیفیت خارجی کنیم.
💢 اگر به بند ۳ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی توجه کنید، بر "رقابت بین مناطق و استانها" تاکید شده است. چنین رقابتی، بلاتردید منجر به ارتقای کیفیت میشود چرا که دولت در چارچوب مرزهای سرزمینی، میتواند برای تولیدکنندگان داخلی، دسترسی برابری در عوامل تولید فراهم کند.
#اقتصادی #سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 رئیس اسبق موساد: برای چین ایران از اسرائیل مهمتر است.
👤 #محمد_ایمانی
🔹 در حالی که دولت آمریکا به دولت بنت بهخاطر موافقت اسرائیل با ادامه سرمایهگذاریهای چین، هشدار میدهد، رئیس پیشین موساد، گفت برای چین، مناسبات با ایران بسیار مهمتر از رابطه با اسرائیل است».
🔸 وبسایت رادیو فردا در گزارشی نوشت: یک مقام ارشد وزارت امور خارجه در دولت بایدن تایید کرد که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه، در دیدار با وزیر خارجه اسرائیل، در مورد خطرات ناشی از همکاریهای اسرائیل و چین، با صراحت سخن میگوید و ادامه همکاری و سرمایهگذاری چینیها در اسرائیل را خطری مشترک برای منافع ملی آمریکا و اسرائیل میداند.
✅ به نوشته روزنامه جروزالم پست، مقامات دولت جو بایدن به تازگی نیز با ایال خولاطا، مشاور امنیت ملی دولت اسرائیل که به واشنگتن سفر کرده بود، درباره همکاریها با چینی سخن گفتهاند. اما مقامات ارشد وزارت امور خارجه آمریکا کردند که نگرانیهای دولت بایدن درخصوص برخی مسائل خاص در همکاری اسرائیل و چین، کماکان باقی مانده است.
🔹 به نوشته رسانههای اسرائیل، هرچند امارات نیز با چین همکاری گسترده دارد و از جمله از فناوری چینی هوآوی در سیستم ارتباطی خود استفاده میکند، اما سرمایهگذاری و همکاری چین و اسرائیل، بیشتر باعث نگرانی آمریکا است.
🔸 مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا گفت که آمریکا چین را بهعنوان رقیبی میبیند که نظم مبتنی بر قوانین جاری بینالملل را به چالش میکشد.
✅ در بهار سال ۲۰۲۰، مایک پمپئو، وزیر خارجه وقت آمریکا، در سفر به اسرائیل، به دولت بنیامین نتانیاهو خبر داد که واشنگتن فشار بر چین را گسترش خواهد داد. رسانههای اسرائیل در آن زمان گفته بودند که این کشور در نزاع و رقابت سخت میان آمریکا و چین گرفتار شده، اما عملاً سیاست اسرائیل در قبال چین تغییری نکرد.
🔹 در پی تغییر دولت در اسرائیل نیز، هرچند دولت نفتالی بنت کمیسیونی در وزارت دارایی برای نظارت بر سرمایهگذاریهای چین در اسرائیل برپا کرد و اندکی احتیاط بیشتر در قبال نزدیکی به چین نشان داد، اما عملاً چین کماکان سومین شریک بزرگ تجاری اسرائیل است.
🔸 رادیو فردا در پایان نوشت: برخی از مقامات ارشد امنیتی پیشین اسرائیل سرمایهگذاریهای کلان چین در اسرائیل را «خطر»، بهویژه در ارتباط با ایران، توصیف کردهاند.
💢 افرائیم هالوی، رئیس پیشین موساد، گفته است که کنترل چین در زمینههای راهبردی، مانند زیربناهای ملی، شرکتهای تولید غذا و تشکیلات مالی اسرائیل، به توان اسرائیل در مقابله با ایران لطمه خواهد زد زیرا «برای چین مناسبات با ایران بسیار مهمتر از رابطه با اسرائیل است». چین و جمهوری اسلامی ایران نیز به تازگی قرارداد ۲۵ ساله همکاریهای گسترده خود را نهایی کردند.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 دولت بنگاهدار یا دولت سیاستگذار؟!
👤 #یعقوب_ربیعی
🔹 مؤلفههای بسیاری را از وضعیت صنایع در دهه ۹۰ میتوان استخراج نمود که باعث شده است تا دیروز رهبر معظم انقلاب بگویند حقاً و انصافاً خرسندکننده نیست؛ از سرگردانی در راهبرد صنایع تا قوانین بیثبات و مقررات غیرقابلپیشبینی، از دوران انتظار برای رفع تحریم تا شرطی شدن اقتصاد و صنعت به تکانههای گاهوبیگاه سیاسی و بینالمللی.
🔸 اما سؤال این است که راهکار پایان دادن به این مشکلات صنعت سوز و اقتصاد برافکن چیست؟
✅ پاسخ: راهکار مشخص است؛تدوین نقشه راهبردی صنعت کشور .
🔹 لذا در این زمینه چند نکته باید مد نظر باشد:
1️⃣ نبود راهبرد و نقشه راه در صنعت ایران عامل اصلی خردهفروشی، خام فروشی، فعالیت جزیرهای، آسیبپذیری از تکانههای سیاسی و بینالمللی و ... است.
2️⃣ علت رشد کشـورهایی چون کره جنوبی، مالـزی، چین و ... برنامهریـزی و سیاسـتگذاریهای مناسـب جهـت تولیـد کالاهای بـا ارزشافزوده بـالا و بیشینهسازی اقتصادي، بر زنجيره ارزش داخلي بوده است.
3️⃣ دولت زمانی میتواند در این حوزه موفق جلوه کند که از نقش بنگاهداری به توانمندساز، پشتیبانیکننده، هماهنگکننده، پایشگر و هدایتگر، تغییر مسیر دهد.
4️⃣ اگـر قوه مجریه سیاستگذار قوی باشـد، نتایـج آن میتواند بـه حصـول منافـع فراگیـر ملـی، بهبـود فضـای کسبوکار، رونـق اقتصـادی و درنهایت افزایـش رفـاه اجتماعی بینجامد.
5️⃣ تدوین یک نقشه راهبردی برای صنعت میتواند موجب ارتقاي سطح كيفيت محصولات در سطح جهاني، دستيابي به دانش فني و فناوريهاي جديد، حداكثر استفاده از توان داخلي، ارتقاي بهرهوري و ... گردد.
6️⃣ لذا اصلی ترین وظیفه دولت جدید تدوین همین نقشه راهبردی است تا گره از پای افسران دفاع مقدس تولید بگشاید.
#اقتصادی #سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 چه کسانی و با چه اهدافی، جوانان نخبه و حتی مردم عادی را ترغیب و تحریک به مهاجرت میکنند؟
👤 #محمد_عبداللهی
🔹 تشویق به مهاجرت سه ضلع اصلی دارد:
1️⃣ کارگزاران و دستگاه های حکومتی ناکارآمد، فاسد و طیف گسترده ای از ساختارهای معیوب که در کشور وجود دارد، به طور مثال، وزارت آموزش و پرورشی که خروجی آن، جوانان ۱۸ ساله فاقد مهارت های کارآمد است.
🔸 چرا که «متخصص بودن در یک مهارت» خودبخود منجر به ایجاد شغل و وضع اقتصادی مطلوب میشود. وزارت اقتصاد که قادر به حفظ ثبات اقتصادی کشور نیست، وزارت امور خارجه در دیپلماسی اقتصادی ضعیف است و قادر به گره زدن بازار اقتصادی کشور را به بازار منطقه ای و جهانی نیست و در ورود ثروت به کشور درمانده و محجور است.
✅ وزارت صنایع و کشاورزی و علوم که قادر به تنظیم و تصحیح عملکرد بازار علمی و بازار کاری کشور نیستند. دانشگاه و بنیاد و کانون نخبگان آینده را برای جوانان با عدم بازبینی اساسنامه ها و عدم رسیدگی به ضعفهای خود، تیره و تار میسازد. کارمند ساده سازمانی و یا اداره ای که ارباب رجوع را تحقیر و کرامت انسانی او را مخدوش میکند و با این عمل احساس تحقیر، تبعیض و خشم در یک فرد به وجود میآورد و..
2️⃣ تشویق به مهاجرت، رسانه ها هستند. فراوانی اخبار منفی، تنش زا و ناامید کننده، (از افزایش مداوم قیمتها تا خبر مرگ و میر و زورگیری و دزدی و قتل خانوادگی و سیل و زلزله و قتل عام پرندگان)، حجم گسترده تبلیغات و سیاهنمایی از زندگی در ایران (چه در قالب طنز و جوک چه در مقایسه فانتزیک ایران با دیگر کشورها) ذره ذره و آرام آرام، ایران را کشوری سیاه، ناامن و نامطلوب در ذهن عموم جامعه تصویرسازی میکنند و تاب آوری و صبر و تحمل اجتماعی را مخدوش می نمایند.
🔹 درحالیکه هنر رسانه این است که اول، تصویری مثبت، زیبا، و منحصربفرد از ایران در افکار داخلی و سپس خارجی ایجاد کند. انتظاری از از رسانه های بیرونی که سرمنشا اخبار ناگوار هستند و مشهورند که حتی یک خبر خوش و شاد از ایران مخابره نمیکنند، نیست.
🔸 و یا حتی توقع داشتن از پر مخاطب ترین کمدین و سلبریتی های ایرانی که در بازی لایک و فیوی اینستاگرام ترجیح میدهند با اخبار منفی و حوادث ناگوار جلب توجه کنند، اشتباه است. اما رسانه ملی (صدا و سیما) و رسانه های دلسوز وطنی (نظیر عمار و امثالهم) تا چه حدی در تلاش هستند تا سیمای جذاب و شوق انگیزی از وطن ارائه داده و احساسات وطن پرستانه را در دل مردم برانگیرند؟ بسیار اندک.
3️⃣ تشویق به مهاجرت، رویش بی رویه موسسات مهاجرت هستند. بیش از ۸۰۰۰ سایت و صفحه و موسسه که «تشویق به مهاجرت» کسب و کار آنهاست، به صورت دائم در حال تبلیغ مهاجرت هستند و با ارائه تصویری فانتزی از کشورهای مقصد، تجارت پرسودی را به هم زده اند.
💢 محتوای صفحات مجازی و یا سایتهای این موسسات چیزی نیست جز تبلیغات گسترده خرید خانه و ویلا در ترکیه و امارات و تشویق به گرفتن بورسیه تحصیلی و شغلی کانادا و آلمان و کشورهای عربی. کار این موسسات تبلیغات بی رویه و بدون حد و مرز مهاجرت است بدون اینکه از معایب و مضرات و آسیب های مهاجرت و محدودیت های کشورهای مقصد سخن بگویند.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab