🔴 من عرف جامعهی خودمان را نشان میدهم
💬 #محمدعلی_رجبیدوانی
🔰 زمانی که آقای «مهرجویی» به آلمان آمد با او مصاحبه کردند که چرا در فیلمهایتان روابط بین زن و مرد و یا پدر و مادر را عریان وبیپرده نمایش نمیدهید. ایشان جواب داد:
🔹 در فرهنگ ما نیست که روابط میان والدین ما در خانه و در مقابل چشمان بچهها به صورت کاملا روشن و عریان باشد. و بعد در ادامه گفت که تا به حال یک فریم از فیلمهای من توقیف نشده است چرا اصرار بر این دارید که بگویید ما در ایران آنقدر سانسور هستیم و روابط زن و مرد را عیان نشان نمیدهیم؟
🔹 سینما آیینه جامعه است مگر در کشور ما زن و مرد روابطشان عیان و علنی است که ما هم در سینما بیاوریم. بنابراین من خود سانسور نیستم بلکه چیزی را دارم بیان میکنم که عرف جامعه ما است.
💢البته این مصاحبه چندان عکسالعملی در کشور نشان نداد ولی به خوبی از فرهنگ ایرانی و دینی ما دفاع میکرد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴الصرخی، از عاملین حمله به سفارت ایران در کربلا،کیست؟
🔻او قبل از سقوط صدام دستگیر و در دستگاه امنیتی صدام بکار گیری شد.
🔻نام الصرخی ابتدا محمود عبدالرضا البهادلی بوده و سپس به شیخ محمود التمیمی تغییر کرد و با عمامه و لباس سفید ظاهرگشت.
🔻او پس از مدتی نام خود را به سید محمود الصرخی تغییر داد و سپس با عمامه مشکی در انظار عمومی ظاهر شد.
🔻الصرخی قبل از سرنگونی صدام به یکباره خود را به عنوان یکی از مراجع دینی عراق معرفی کرد.
🔻وی که همزمان با اعدام صدام و نابودی حزب بعث مخفی شده بود، بار دیگر همزمان با ظهور داعش و حزب بعث، با هدف ایجاد فتنه بین شیعیان این کشور ظاهر شد، الصرخی از پشتیبانی انگلیس و آلسعود، برخوردار است.
🔻الصرخی فقط یک بار علیه نیروهای آمریکایی موضع گرفت و سپس در مقابل آیت الله سیستانی ایستاد و حتی برضد حکم جهاد ایشان علیه داعش موضع گرفت و به دفاع از داعش پرداخت.
💢الصرخی با ادعای ارتباط با امام زمان، هوادارانش را ضد ایران وجبهه مقاومت تربیت مینماید.
📝 #جنگهای_امنیتی_و_اطلاعاتی
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴در 20 سال آینده سالمندترین کشور منطقه خواهیم بود!
🔻آمارها حاکی از این است که در سالهای آینده نسبت جمعیت سالمند ایران بهطرز شگفتانگیزی افزایش پیدا میکند و کشور ما تا سال 1420 رشد بالای جمعیت سالمند در دنیا را خواهد داشت.
🔻درحالی که زنگ خطر پیری جمعیت در ایران مدتهاست به صدا درآمده اما مسئولین همچنان به سیاستها و قوانین زمینهساز در راستای ازدواج و فرزندآوری بیتوجه هستند.
🔻کشورهای مختلف دنیا مدتهاست به فکر ایجاد تدابیر ویژهای برای جلوگیری از پیشی گرفتن رشد جمعیت سالمند بر جوان در کشورشان هستند و از جملهی جذاب و جدیدترین این سیاستها میتوان به اهدای جایزهی 10 هزار یورویی فنلاندی ها بهمنظور فرزندآوری اشاره کرد.
📝 #جنس_اول
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 برای سنجش عیار ادعاها درباره FATF، گزارش کامل معاملات سوئیفتی پس از برجام منتشر شود
✍🏻 #سیدیاسر_جبرائیلی
🔻در جریان مذاکرات هستهای، تحریم سوئیفت به عنوان امالمصائب مبادلات تجاری ایران با کشورهای خارجی قلمداد میشد؛ تا جایی که در ادبیات مقامات سیاسی دولت آقای روحانی و تیم مذاکرهکننده، رفع تحریم سوئیفت همتراز رفع تحریم صادرات نفت بود.
🔹پس از اتمام تعهدات ایران در برجام و آغاز اجرای تعهدات غربیها، یکی از اتفاقاتی که افتاد و تبلیغ شدیدی برایش شد، باز شدن سوئیفت بود. اما در کمال تعجب برجامیان، گشوده شدن معبر سوئیفت، به معنی امکان انجام مبادلات از طریق آن نبود. چه، ساختار تحریمها و بسیاری از تحریمهای آمریکا باقی مانده بود و واشنگتن به دلیل اشراف اطلاعاتی کاملی که بر مبادلات انجام شده از طریق سوئیفت داشت، طرفهای تجاری ایران را تهدید میکرد که اگر با ایران معامله کنند، مطلع شده و آنها را جریمه یا تحریم خواهد کرد.
🔻میتوان گفت سوئیفت مانند معبری بود که هم بسته بود، هم در سرتاسر آن، تک تیراندازان آمریکایی بدون اینکه نقطه کوری داشته باشند، کمین کرده بودند تا هر عبور و مروری را هدف قرار دهند. پس از برجام و ارائه امتیازات فراوان، هرچند درب این معبر باز شد، اما تک تیراندازان آمریکایی امکان تردد را به کسی ندادند. خوب است دولت گزارش معاملات انجام شده از طریق سوئیفت پس از برجام را منتشر کند تا مسئله برای همه روشن شود.
🔹ماجرای FATF بیشباهت به داستان سوئیفت نیست. امروز در ادبیات برجامیان، FATF جای سوئیفت را گرفته است و از آن به عنوان امالمصائب مبادلات تجاری ایران یاد میشود. اما واقعیت این است که پذیرش الزامات FATF توسط ایران، تصویر دوربینهای تکتیراندازان آمریکایی را که در معبر نظام بانکی بینالمللی کمین کردهاند، شفافتر خواهد کرد.
🔻یادمان نرود، آمریکا به سبب توان رهگیری پول در نظام بانکی بینالمللی، قدرت تحریم مالی را جایگزین قدرت نظامی خود کرده است. یعنی تحریم مالی را همسنگ حمله نظامی و کاراتر از آن میداند. این عرصه، عرصه قدرت و برتری آمریکاست. تلاش برای مقابله با دشمن در این میدان، یک خطای راهبردی است. باید قواعد جنگ را تغییر داد. باید مسیر تجارت را عوض کرد.
🔹اگر در عرصه نظامی میخواستیم با آمریکا وارد زورآزمایی متقارن شویم، هرگز موفق نمیشدیم. چنانکه در عرصه نظامی وارد نبرد نامتقارن شدیم و قدرت نظامی اول دنیا در برابر ما کارآمدی خود را از دست داد، در جنگ مالی نیز باید نامتقارن بجنگیم. شرایط و امکان این جنگ نامتقارن مالی کاملا فراهم است؛ به شرطی که تفکر مقابله کلاسیک را از سر بیرون کنیم.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 پاراوکس های تاجزاده1⃣
✍🏻 #محمدرضا_سیاوشپور
🔰مصطفی تاجزاده در یادداشتی با عنوان "در ضرورت مذاکره با آمریکا" به نقد سخنان رهبری در ۱۲ آبان می پردازد که نوشتار پیش رو مرور و نقدی بر اظهارات وی در مقاله مذکور است. بر همگان هویداست که اظهارات وی می تواند به نوعی راهبردهای اصلاح طلبان را در ماه های آتی نشان دهد و از لحاظ دادن دادن سرنخ های فکری بی فایده نباشد.
🔻تاجزاده در ابتدای یادداشت می نویسد:
" در دنیای پسا جنگ سرد و در روابط بینالملل اصل بر مذاکره بین دولتهاست و دیپلماسی بدون مذاکره و تعامل بیمعنا است. براین اساس منع مذاکره دلیل محکم میخواهد، نه مذاکره. بر همین مبنا جمهوری اسلامی در عمر چهل ساله خود تقریبا با همهی کشورهای جهان به مذاکره پرداخته است. حتی با دولت امریکا نیز بارها مذاکره کرده و بعضا به نتایج مفید و قابل قبولی رسیده است. به جز مذاکرات الجزایر و نیز مذاکره با مک فارلین که در دوره رهبر فقید انقلاب انجام شد، تمام دیدارهای بعدی از مذاکرات غیرمستقیم در دولت هاشمی تا مذاکرات درباره عراق و افغانستان در دولت خاتمی تا نامهنگاری اوباما با رهبر و جواب ایشان و نیز مذاکرات معاونین وزارت خارجه ایران و امریکا در عمان در دولت احمدینژاد و مفصلتر از همه مذاکرات هستهای در دولت روحانی با تایید شخص آیتالله خامنهای انجام شده است."
🔹پیش فرض ناروای اول، مساوی گرفتن دیپلماسی و مذاکره است در حالی که چه شما بر سر میز مذاکره بنشینید و چه اگر وارد مذاکره نشوید هر دوی آنها یک رفتار دیپلماتیک است. به بیان صحیحتر هر فعالیتی در فضای بین الملل فارغ از مذاکره کردن و یا نکردن یک رفتار دیپلماتیک است که کشور ها بر اساس منافع ملی به آنها روی میآورند. در ادامه به مذاکراتی اشاره و به رهبری نسبت داده شده است که بررسی مصداقی هر کدام از آنها در این مجال نمیگنجد اما بارز ترین نمونه همان برجام است.
🔹تاجزاده در حالی برجام را به رهبری نسبت میدهد که ایشان در سخنانی مکرر عدم خوش بینی خود را نسبت به مذاکرات با آمریکا اعلام کرده است. به بیانی صریح تر رهبری به عنوان یک پدر برای جلوگیری از ارتکاب خطایی بزرگ تر ( امتیاز دادن در زمینهی موشکی و منطقهای) و کسب تجربه و بالا بردن سطح آگاهی فرزند به او با شروطی اجازه میدهد که به سمت کاری که به نفعش نیست برود. البته من باب یادآوری میبایست به جناب تاجزاده متذکر شد که حسن روحانی بارها اعلام کرده است که تمام مسئولیت مذاکرات با وی است.
🔻او ادامه می دهد"ایران دیپلماتهای مجربی دارد و باوجود آنها مذاکره با امریکا هرگز بهمعنای بازکردن راه نفوذ دشمن ارزیابی نشده است. برعکس، مذاکرات آنها با آمریکا تاکنون و در مجموع بهسود میهن و مردم بوده، مانع عملیشدن برخی نقشهها و طرحهای واشنگتن علیه ایران و ایرانیان شده و منافع و امنیت ملی را با هزینه کم پاسداشته است. برای مثال جمهوری اسلامی با توافق هستهای بزرگترین پیروزی دیپلماتیک خود را بهدست آورد؛ پرونده کشورمان از زیر فصل هفت منشور ملل متحد خارج و حقوق هستهای ایران بهرسمیت شناخته شد و با لغو تحریمهای نفتی راه بر گشایش اقتصادی کشور گشوده شد."
🔹تاجزاده مصمم است که به مخاطب بقبولاند که دیپلماتهای مجربی در راس امور هستند و این در حالیست که با وجود صحبت های ظریف مبنی بر وجود پولشویی بسیار در کشور، ضعف سیستم های دفاعی در مقابل آمریکا و دخالت وی در سیاست داخلی و تقاضا از بیگانگان برای انعقاد توافق و تاثیر گذاری بر انتخابات برای پیروزی هم فکرانش نمیتوان این سخنان تاجزاده را پذیرفت. مضاف بر ظریف عراقچی را نیز باید به لیست دیپلمات های مجرب از نظر تاجزاده اضافه کرد چرا که او به خاطر گریه های وندی شرمن از یکی از شروط تیم مذاکره کننده گذشت و آن را نادیده گرفت. مثال نقض دیگر، دُری اصفهانی است که در حالی که در جلسات تیم مذاکره کننده شرکت می کرد، از این جلسات برای غربی ها جاسوسی می کرد.
🔹نگاه اشتباه تاجزاده به آمریکا باعث میشود که وی اندک گشایش برجامی را مثل فروش نفت در بوق و کرنا بکند حال آنکه در همان زمان نیز تحریمهای متعدی مانند قانون ویزا و آیسا و... برقرار بود تا از همین فرصت نیز ایران نتواند به طور کامل استفاده بکند. علاوه بر موارد فوق میبایست به اظهارات رئیس سابق بانک مرکزی مبنی بر نداشتن عایدی خاصی از برجام و همچنین سفیر ایران در انگلیس با محوریت عدم توانایی ایران برای افتتاح حساب در لندن حتی بعد از چندین ماه پس از برجام اشاره کرد.
💢تمام محدودیتهایی که شمرده شد و او از آن با عنوان گشایش نام برد حتی موقتی بود چرا که جان کری بعدها در مصاحبه ای اذعان میکند که ما هم قرار بود از برجام خارج شویم البته نه به شیوه ترامپ.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
هدایت شده از توییتر انقلابی
1⃣ هنوز دوباره کسی نگفته چرا خلاف روابط بینالملل، سفارت یه کشور دیگه رو اشغال کردیم؟
در حالی که آمریکا اصلا «وزارت خارجه» نداره که سفارتخانه به اون معنا هم داشته باشه. #رشتو رو ببینید. تکاندهندهست..
2⃣ قوانین "روابط بینالملل" فقط اونجا که یه کشوری که خودشو امپراتور میدونه، برایش کسر شانه که وزارت خارجه داشته باشه. و به جایش، "U.S. Department of State" داره. اداره ایالتها. یعنی همه کشورها، ایالتهای من هستند، فقط در بیرون از آمریکا.
3⃣ این در حالیه که همه کشورهای جهان، وزارت خارجه با این عنوان دارند:
"Ministry Of Foreign Affairs"
مسئولیت سفارتخانههای آمریکا در کشورها، روابط دیپلماتیک نیست. بلکه شعبهای از وزارت کشور آمریکا در اون کشور محسوب میشن برای کنترل کشور.
حالا اهمیت تسخیر لانه، معلوم میشه
4⃣ اگر کسی به شما گفت: چرا خلاف روابط دیپلماتیک، سفارت یه کشور دیگه رو اشغال کردید و چهل سال بهش افتخار میکنید، ازش بپرسید:
دقیقا کدوم سفارتخونه؟ مال کدوم وزارت خارجی؟
👤 مریم سادات ایرانپور (هاجر)
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
https://eitaa.com/twtenghelabi
خیابان انقلاب
🔴 تعامل با پادوی ترامپ و میزبان تروریست ها؟!
✍🏻 #محمد_ایمانی
🔰 یک بستر و دو رویا، یعنی این که یک طرف همچنان خواب تعامل و مذاکره ببیند. و طرف مقابل (فرانسه)، بر میزبانی از سازمان تروریستی اصرار داشته باشد.
🔻سفارت فرانسه در تهران احساس مسئولیت نموده و توییتی را که در آن از قول مدیر داخلی کاخ الیزه ادعا شده بود "فرانسه، سازمان تروریستی مجاهدین خلق را از خاک خود اخراج می کند"، تکذیب کرد.
🔹آمریکای یاغی که هیچ! دولت ما، کدام وجه مشترک را با دولت فرانسه احساس می کند که به مذاکره و تعامل با او خوش کرده است؟ آیا بدون حداقلی از توافق (کف مذاکره)، می توان مذاکره کرد؟!
🔻پاریس، هم میزبان کارگروه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم (FATF) است و هم یکی از جنایتکار ترین سازمان های تروریستی ساخته غرب را که برادر بزرگ تر داعش محسوب می شود، میزبانی می کند.
🔹فرانسه همان دولتی است که بیش از آمریکا بر تیم مذاکره کننده دولت روحانی سخت گرفت و در دوره اخیر نیز به تبعیت از ترامپ، قراردادهای توتال و پژو و ایرباس را بدون پرداخت خسارت لغو کرد.
🔻ماکرون رئیس جمهور فرانسه امروز بدون انتقاد از ابطال برجام توسط ترامپ، مدعی شده "ایران از برجام خارج شده و هفتههای آینده، صرف اعمال فشار بیشتر به ایران خواهد شد، تا به چارچوب برجام بازگردانده شود".
💢آقای روحانی به کدام تعامل با ترکیب "ماکرون-ترامپ" امید بسته است؟ و چرا از موضع طلبکاری با فرانسه سخن نمی گوید؟ آنها خواب تعبیر نشدنی خلع اقتدار نظامی و منطقه ای ایران را می بینند. این طرف درگیر کدام خیال اندیشی است؟
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 چرا طرح ممنوعیت پخش اعترافات اعلام وصول شد؟!
✍🏻 #امید_ادیب
🔻طرح ممنوعیت ضبط و پخش اعترافات در رسانه ها اعلام وصول شد. هر چند این طرح پیش از ابلاغ سیاست های کلی نظام تقنین تهیه شده، اما انتظار می رفت تهیه کنندگان آن حداقل مروری بر این سیاست ها می کرده و آن را متوقف می کردند!
1️⃣ اولین ایراد این طرح این است که برخاسته از یک اتفاق و ایونت سیاسی بوده و نه ناشی از اولویت های نظام قانون گذاری بنا بر این با مفاد بند 15 این سیاست ها به کلی در تعارض است.
2️⃣ ایراد دوم طرح تک ماده ای بودن آن است که تنها یکی از ابعاد مسئله اعتراف گیری را مورد اشاره قرار داده و چند موضوع دیگر در همین زمینه را رها کرده تا در اصلاحات بعدی مورد بررسی قرار گیرد و در نتیجه باز هم دچار تورم قوانین شویم!
🔹از ادبیات ضعیف و غیرحقوقی طرح که باز گردیم، مهمترین مسئله اجرای قانون است. آیا در تنظیم این قانون بند 9 سیاست های کلی درباره مشورت با نهادهای قانونی مرتبط رعایت شده است؟ یا اتفاقاً طرح در مقام شاخ و شانه کشیدن برای همان نهادهاست و تعامل را فراموش کرده است؟!
💢به نظر می رسد هدف اصلی از طراحی این طرح بیش از آن که باز کردن گرهی از مشکلات واقعی و نیازهای اولویت دار کشور باشد، پر کردن دست جریانی است که به شدت در انتخابات بی کارنامه مانده است!
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 حداد؛ عادل یا ناعادل؟!
✍🏻 #حسین_قدیانی
🔰 صرف حساسیت به مقولهی عدالت مؤید نکتهی مهمی است؛ ارزشها و ضدارزشها در جمهوری اسلامی هرگز با هم عوض نشدهاند! مرگ ما آن روز است که جامعهی جوان انقلابی نسبت به شئون بیعدالتی بیخیال باشد!
🔹 بله! میتوان منتقد مصداقیابیهای غلط، عاری از تقوی و خالی از اخلاق در حوزهی عدالتطلبی بود اما ذات اهمیت جامعه به عدالت که الحمدلله همچنان جاری است، حقیقتا جای شکر دارد! ضمن اهتمام به این شکر و تشکر از همهی عدالتجوییها لاجرم باید دقت کنیم که موسم ورود در مصادیق، عدالتخواهیم یا خدای نکرده عدالتخوار؟!
🔺از طرفی دیگر کم و کیف دفاع ما از یک امر مبارک، نباید جوری باشد که ناخواسته مقوم جریان جوزده و قهرمانباز عدلخوار گردد! واقعیتی است؛ سالیان اخیر با رشد قارچگونهی جوانانی مواجهیم که عدالت را کیلویی و شعاری تمنا میکنند و رسما به اسم عدلخواهی، بیاخلاقی میکنند!
🔹الغرض! آنچه جناب حداد در حوزهی علوم انسانی انجام داد و پایهگذار مدارسی با کارنامهی فاخر شد، از جمله فخریات جمهوری اسلامی است که نهجای حمله و هجمه که جای تقدیر دارد! اینکه بعدها آموزش و پرورش با همین مدل مدارس حداد، پی مدارسی دیگر در حوزهی علوم انسانی را ریخت، خود نشان از صحت کار ایشان دارد! از یاد نمیبرم روزگار نوجوانی ما عصری بود که یا باید علوم تجربی میخواندیم یا علوم ریاضی و الا گولاخها و اراذل و اوباش علوم انسانی خوانده میشدیم!
🔺 نگرانی از همین قضاوت شوم، شاخکهای مغز حداد را تکان داد تا اعتباری مجدد به علوم انسانی در مدارس ببخشد! و الحق برای این خانهتکانی حداد شایستهترین بود که اولمؤلف کتب درسی من و ما همین حداد بود! تقریبا بلااستثناء همهی ما دههی شصتیها از سلامت کتب درسی خود در مدارس ابتدایی ابراز رضایت داریم و کلی خاطرهی خوش که اتاق فکر همهی آن دروس رویایی عقل حداد بود!
🔹پس حداد با یک تجربهی نیک در آموزش و پرورش، آن دم که از کار و بار این وزارتخانهی پردردسر فراغتی یافت، سعی در گشودن گرهای کرد که سالها دغدغهاش بود! منصف باشیم! مدارسی که حداد بنای تأسیسش را داشت، جز با شهریه امکان تحقق نداشت! بگذریم که از قبل این شهریه، مدارسی برای اقشار محروم در مناطق محروم نیز ساخته شد!
💢من تا کنون نه حداد را دیدهام و نه حتی ایشان را در حوزهی سیاست، صاحبسبک میدانم لیکن نقد حداد با ظلم به حداد متفاوت است! قدر حداد فرهنگ را ندانیم، خدا با برادران اقتصادی روحانی و جهانگیری ادبمان میکند! و کل شهر را میدهیم، اگر شهریه را نه درست که درشت نقد کنیم!
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f