7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 هدف از یادآوری اقدام نابجا
✍🏻 #حمید_رسایی
🔰 روحانی با هدف آمادهسازی روانی جامعه، مکالمه تلفنی با رییس جمهور مستکبر آمریکا در آغاز بکار دولتش در سال ۹۲ را بازخوانی کرد تا بگوید که مشکلات کشور در گرو مذاکره با آمریکا حل میشود.
🔺مکالمه تلفنی روحانی با اوباما در سال ۹۲ علاوه بر تذکرات خصوصی از طرف رهبر معظم انقلاب، به صورت عمومی اقدام نابجا اطلاق شد و رهبر فرمودند که ما خوشبینانه به این اقدام نگاه میکنیم. حالا بهتر میتوان درباره سوءاستفاده روحانی از نگاه خوشبینانه رهبر انقلاب قضاوت کرد.
🔹روحانی در دیدار با نمایندگان مجلس نهم، محتوای مذاکره خود با اوباما را خیلی کوتاه و درباره ترافیک تهران اعلام کرد! وی بعد از این مکالمه تلفنی، ادعا کرد که اوباما را مؤدب و باهوش یافتم.
🔺به نظر میرسد که روحانی تا پایان سال، برای تحمیل برجام موشکی وبرجام منطقهای، گامهایی را در همین راستا بر خواهد داشت. باید مراقب بود...
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 تولید انبوه خودروهای پرمصرف عامل اصلی افزایش مصرف بنزین
✍🏻 #احسان_سلطانی
🔹در دوره ۹۸-۱۳۷۰، تعداد خودروی سواری ۱۱ برابر و با این وجود مصرف بنزین ۴برابر شده است. دارندگان هر خودروی سواری ۴۰ درصد سه دهه پیش سوخت مصرف می کنند.
🔺در شرایطی که نسبت مصرف سوخت به ازای هر خودرو سواری در ایران کمتر از ۶ لیتر در روز می باشد، این نسبت در آمریکا، عربستان و امارات بیش از ۱۰ لیتر در روز است.
🔹عامل اصلی افزایش بنزین در ایران، تولید انبوه خودروهای پر مصرف، بیکیفیت و آلوده کننده محیط زیست است.
🔺سیاستهای دولتها در حوزههای خودروسازی مسئول اصلی وضعیت کنونی به شمار میرود و سهم مهمی از مصرف بالای بنزین به مردم تحمیل شده است. دولتها از یک سو با بازارهای بسته، مردم را مجبور به استفاده از خودروهای پرمصرف داخلی میکنند و در سوی دیگر با افزایش قیمت بنزین مردم که خود قربانی هستند را مجازات می کنند.
💢نحلههای اقتصادی و رسانهای نئولیبرال مدافع افزایش قیمت بنزین، همواره در برابر تولید انبوه خودروهای پرمصرف سکوت می کنند.
➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 مجلس یازدهم تمام شد؛ زنده باد مجلس دوازدهم!
✍🏻 #پرویز_امینی
🔺 اگر ترکیب ثبت نام کنندگان اعلامی خصوصا در تهران را ملاک بگیریم، نشان میدهد غیر از استثناءها و تکنامزدهایی، شاهد مجلسی در کلیت متفاوت با گذشته نخواهیم بود.
🔹 رقابت انتخابات حول و حوش فهرستهای مختلف از منتقدان دولت و مجلس، با اسم و رسمهای مختلف و جریان نحیفی از مدافعان دولت و وضع موجود شکل خواهد گرفت و در نتیجه مجلس آینده، چیزی فراتر از مجالس هشتم و نهم نخواهد بود و انتظاری بیش از آنها نمیتوان داشت.
🔺 اگر شرایط فعلی کشور را در نظر بگیریم که به لحاظ اجتماعی روی گسل نارضایتی و اعتراض است و هر تکانهای میتواند زلزلههای ویرانگر با ابعاد وسیعتری از آبان ۹۸ ایجاد کند و این اعتراضها علیالاغلب نتیجه بدکارکردی سازمان حکمرانی کشور است، مجلس آینده با ترکیب ثبت نام کنندگان کنونی، خیلی دشوار است که تغییری در الگوی حکمرانی و بهبود آن ایجاد کند. تغییر مثبتی که مردم در زندگی واقعی خود؛ در معیشت و اقتصاد، در آموزش، در بهداشت، در مسکن، در اشتغال، در آلودگی هوا و مسائلی نظیر فساد احساس کنند.
🔹 بنابراین پیشاپیش میتوان این مجلس را با معیارِ «تغییر مثبت در الگوی حکمرانی»، پایانیافته دانست مگر آنکه آن استثناءها جور غالب اعضای پارلمان را بکشند.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 در زوریخ چه خبر است؟
✍🏻 #صابر_گل_عنبری
🔹امروز ایران و آمریکا به مبادله دو زندانی دست زده و مسعود سلیمانی استاد دانشگاه تربیت مدرس و ژائو وانگ استاد آمریکایی چینی الاصل آزاد شدند. این مبادله با میانجیگری دولت سوئیس انجام شده است و نشان میدهد که مذاکرات برای آزادی زندانیان مدتی است میان دو طرف از سرگرفته شده است و اساسا ارادهای برای مذاکره وجود دارد.
🔻از قراین چنین پیداست که این ابتکار دو طرفه صرفا در حد مبادله دو زندانی نباشد و احتمالا پیش درآمدی بر تحولاتی دیگر باشد. مهمترین قرینه حضور همزمان وزیر خارجه ایران و برایان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در شهر زوریخ سوئیس است.
🔻منابع خبری ایرانی و آمریکایی این حضور مشترک را برای استقبال از سلیمانی و وانگ دانسته و نیویورک تایمز نوشته است که شهروند آمریکایی آزاد شده پس از انتقال با هواپیمایی سوئیسی به زوریخ با برایان هوک دیدار کرده است و رسانههای ایرانی هم از بازگشت شهروند ایرانی به همراه ظریف به ایران سخن گفتهاند.
🔹به نظر پذیرش این که ظریف و هوک صرفا برای استقبال از این شهروندان به زوریخ سفر کرده باشند، سخت است و همین خود پرسشهایی را درباره دلایل اصلی این حضور همزمان بر میانگیزد.
🔻مدتی است که کانال میانجیگری سوئیس فعالتر از قبل شده و پیامهایی را میان آمریکا و ایران رد و بدل میکند. همین هفته پیش بود که رئیس جمهور ایران از پیامهای محرمانه آمریکا به ایران از طریق اروپاییها برای مذاکره سخن گفت و چند روز بعد ظریف گفت که این پیامها غالبا از طریق سوئیس به دست ایران میرسد.
🔹به هر حال، روزها و هفتههای آتی مشخص خواهد کرد که دقیقا چه خبر است و آیا این بار دود سفیدی از تلاشهای جدید میانجیگران سوئیسی و عمانی بر خواهد خاست یا باز تیرها به سنگ میخورند.
🔻ترامپ امروزه با توجه به اوضاع داخلی خود و فضای انتخاباتی آمریکا بیش از هر زمانی به پیشرفت در مهمترین مسائل بینالمللی نیاز دارد. طرح معامله صلح وی درباره نزاع در فلسطین که رونمایی نشد؛ هر چند پلانهای مهمی از آن عملا اجرا شد و مذاکرات با کره شمالی هم راه به جایی نبرده و خروج از برجام نیز فعلا جز تداوم فشار حداکثری، ایران را پای میز مذاکره نکشانده است. از این جهت، دستان ترامپ در مواجهه انتخاباتی در سیاست خارجی خالی است.
🔹در این اوضاع نیز اقتصاد ایران حال و روز خوشی ندارد و به یک تنفس جدی نیاز دارد، تنفسی که فعلا در شرایط تحریمی تنها از طریق بر طرف کردن خلل بنیادین داخلی اقتصاد ممکن نیست و ترک خوردن دیوار تحریمها یک ضرورت اساسی است؛ چیزی که ترامپ آن را به بعد از شروع مذاکرات موکول کرده است. یعنی وعده نسیه. اما ایران به دنبال یک دریافتی نقدی است و با توجه به وضعیت داخلی آمریکا از آن بیم دارد که ورود غیر نقدی صرفا به نفع ترامپ و کارزار انتخاباتی او باشد.
🔻در این شرایط، طرفهای میانجیگر به ویژه سوئیس و عمان به دنبال یک راه میانه میان مواضع دو طرف هستند؛ راهی که تحصیل آن چندان آسان نیست؛ چون باید به گونهای باشد که ترامپ آن را به نفع خود بداند و بتواند بر روی آن سرمایهگذاری انتخاباتی کند و از سوی دیگر نیز باید به شکلی باشد که ایران را قانع به مذاکره با ترامپ کند.
💢کوته سخن این که در زوریخ و مسقط و غیره هر خبری باشد گشایش چندانی در تنش کنونی بر مدار "برد برد" محتمل نیست و شرایط کنونی و شروط چندان دشوار و پیچیده مینماید که به گفته حافظ "راه هزار چارهگر از چار سو ببست".
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 جزئیات بحث روحانی و رحیم پور ازغدی درباره بنزین
🔺صوت جلسه را منتشر کنید
💬 #حسن_رحیمپور_ازغدی در دانشگاه خواجه نصیر
🔹بنده که حرف محرمانهای نزدهام و درخواست دارم مطالب منتشر شود تا همه بفهمند که ما چه گفته ایم و آنها چه توهین های کردند. من از زمان آقای خاتمی اعلام کردم که نشست های شورا علنی باشد و همه نخبگان بدانند که چه میکنیم.
🔹ما که تصمیم امنیتی نمیگیریم و نخبگان، فرهنگیان و دانشگاهیان باید بدانند چه میگوییم. از همان زمان هم دوستان مخالف این بودند که محتوای جلسات منتشر شود. من با آن زمان کاری ندارم؛ ولی درخواست میکنم محتوای جلسات مورد مناقشه علنی منتشر شود.
🔹شما میگویید بنده توهین کردم، خوب متن و صوت جلسه را منتشر کنید. آقای روحانی در جلسه گفت که من تا صبح پیگیر بودم که همه مردم راضی بودند و با اعتراض بعضی مراجع و نمایندگان اوضاع پیچیده شد و اغتشاش آغاز شد.
🔺بنده در جلسه گفتم که اینگونه نبوده و مسئولان دولتی از یکی دو روز قبل از اجرای طرح آمده اند و دروغ گفته اند و این باعث نارضایتی توده مردم شدهاست. بحث بنده بنزین نبود. آقای روحانی به مقدمه در شورای انقلاب فرهنگی نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه درباره بنزین حرف زد. این صحبت ها جایش در دیگر شوراها بود و نه شورای انقلاب فرهنگی.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سه سال پیش در چنین روزی...
🔺این کجا و آن کجا...
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
🔻 انصاف حکم می کرد چند خطی بنویسم
سه سال پیش در 16 آذر روحانی آمد دانشگاه تهران. اما تمامی سالن جز چند ردیف محدود بقیه کارمندهای دانشگاه و مسئولین وزارت علوم بودند تا خدایی ناکرده جو سالن علیه جنابشان نشود و ورود به سالن صرفا با کارت های از قبل صادر شده بود
و دانشجویان دانشگاه همگی در محوطه بیرون دانشکده ادبیات می توانستند سخنرانی را مانند تلویزیون تماشا کنند!
🔻تعداد بالایی به تشکل های دولت ساخته تریبون سخنرانی دادند تا غلبه حمایت ها بیشتر باشد تا انتقادات!
جناب متفرعن تقریبا پاسخ هیچ انتقاد و سئوالی را نداد
🔻فیلم صحبت های نمایندگان تشکل های دانشجویی منتشر نشد تا حدود اسفندماه آن هم معلوم بود از کانالی جز دولت منتشر شد بالاخره
و نهایتا هم بصورت گزینشی انتقادات ما را در کلیپ انتخاباتی به نام تحمل مخالف منتشر کرد تا بهره خودش را ببرد...
🔹حالا رئیسی در اوج اعتراضات مردمی و فضای متشنج آن هم به دانشگاهی آمد که همین هفته های پیش دچار چالش های جدی بود و توصیه هم شده بود که برود به دانشگاه آرامی چون بهشتی...
🔹امروز ورود دانشجویان کاملا آزاد بود
نه تنها دانشجویان که نماینده صنف وانت بارها و پیک موتوری ها و کارگران هپکو هم سخنرانی کردند
حتی دانشجویی که وسط سالن بلند شد و بدون وقت قبلی هم با اجازه رئیسی آمد و حرف زد
فیلم سخنان انتقادی دانشجویان هم به ساعت نکشیده منتشر شد...
💢راستی امروز روحانی کجا بود؟
این کجا و آن کجا..
➖➖➖➖➖➖
رصد بهترین تحلیل های روز👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 توطئه علیه مردم و شورای نگهبان
✍🏻 #مهدی_قاسمزاده
🔻وقتی جناب #ربیعی در روزنامه رسمی دولت مدعی میشود که پس از اتفاقات اخیر دیگر نمیتوان انتخابات را به شیوه سابق برگزار کرد! جناب #شکوریراد از اینکه اعتراضات و اغتشاشات اخیر در مناطق جنوب و حاشیهی شهر رخ داده (به این دلیل که پایگاه رای اصولگرایان میباشند، نه اصلاحطلبان) ابراز خوشحالی میکند! و جناب #مرعشی خواهان تشکیل یک مجلس ملی میشود، نه انقلابی؛ ناخودآگاه این شائبه ایجاد میشود که گویا بیتدبیریهای صورت گرفته از سوی دولت در ماجرای اخیر بنزینی کاملاً تعمدی صورت گرفته تا از این طریق هم به باجخواهی از نظام و #شورای_نگهبان پرداخته شود و هم با ایجاد نارضایتی عمومی و ناامید سازیِ مردم، آنها را از صندوقهای رای دور کنند!
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
#سرمقاله روزنامه #رسالت
🔴مهار دولت، اولویت اول
✍🏻 #محسن_پیرهادی
🔰روزهای ثبتنام انتخابات مجلس شورای اسلامی پایان یافت و حدود ۱۴ هزار نفر برای رقابت بر سر راهیابی به خانه ملت، نامزد شدند. گام اول انتخابات مجلس، پرشور برداشته شد و بررسی عددی تعداد نامزدها، رشدی تقریبا هفده درصدی را نشان میدهد. در رابطه با انتخابات پیش رو، گفتنیهایی هست:
1⃣ با توجه به جمیع جهات و بررسی وظایف تقنینی و نظارتی نمایندگان، به نظر میرسد مهمترین وظیفه نمایندگان مجلس آینده، حداقل در سال اول تشکیل آن، نظارت جدی بر دولت، نظارت بر عملکرد دستگاههای اقتصادی دولتی و غیردولتی، کشیدن ترمز دولت در هنگامه تصمیمهای غلط معیشتی و خلاصه در اختیار گرفتن فرمان اقتصادی کشور است.
🔺روشن است که ایده محوری و نگاه دولت فعلی برای حل مشکلات کشور، به آنسوی مرزها بوده که در شرایط فعلی بینالملل، عملا با شکست مواجه شده است و اغلب دولتمردان، ازآنجاکه ایده مشخصی برای حل مشکلات اقتصادی ندارند، مدیریتی بیبرنامه، بیانضباط و کمتحرک از خود به نمایش گذاشتهاند. حال که دولت فعلی، تا ۱۴۰۰ بر سرکار است، بهترین چاره و علاج، گذاردن ناظری توانمند بر سر امور و تصمیمات این دولت است تا در زمان باقیمانده از این دولت، حداقل زندگی مردم دشوارتر نشود.
2⃣ در شرایط فعلی، مهمترین بایسته تمام افراد و جریانات انقلابی، قرار گرفتن زیر چتر وحدت و پایبندی عملی به آن است. مبادا فرصت تاریخی تشکیل مجلس کارآمد و دلسوز، با ایجاد تفرقه و سهم خواهی های فردی و جریانی از بین برود و یا حداقل تضعیف شود.
🔺ضمن آنکه وحدت، غیرازاینکه لازمه پیروزی و تشکیل مجلسی قدرتمند است، خود شاخصی برای تشخیص خادمان و وکلای مردم است. آنهایی که در سازوکارهای ائتلافی، عامل چنددستگی هستند و سهم خواهی میکنند، مسلما نمیتوانند نمایندگان شایستهای برای ملت ایران باشند و در هنگامه ضرورت، منافع شخصی و گروهی را بر منافع مردم ترجیح میدهند.
3⃣ تلاش ما در شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، پیشنهاد افرادی به مردم جهت کسب رأی است که ضمن داشتن شاخصهای موردنیاز، از بیشترین مقبولیت در میان مردم و نخبگان برخوردار باشند، از همین روست که بخش اصلی سازوکار تعیین نامزدها و بستن لیستها، چند دوره نظرسنجی از مردم و نخبگان است.
💢نامزدهایی که رابطه بهتری با مردم داشته باشند، بعدا در دوره نمایندگی نیز، خود را بیشتر به مردم پاسخگو دانسته و وکیل مردم خواهند بود و آن نامزدهایی که انتخابشان، خروجی مکانیسمهای بالا به پایینی همچون «تکرار» است، در دوره عضویت در مجلس هم بهجای وکیل المله بودن، وکیل الدوله خواهند بود.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 این "آغاز یک پایان" است! پایان اصلاحطلبی
🔺 گلایه سردبیر روزنامه سازندگی از اصلاحطلبان
✍🏻 #محمد_قوچانی
🔹امشب برای نخستین بار عاجز شدم از تیتر زدن برای خبر کسالت باری که ناگزیر بودم بر صفحه یک "سازندگی" بنشانم: نه اینکه به رسم این روزگار از انتخابات عبور کرده باشم، بلکه بدان سبب که بیکفایتی شورای عالی اصلاح طلبان در راهبری انتخاباتی آنان را باید روایت میکردم.
🔹آقای عارف فکر کردند چون خودشان نامزد نمیشوند نیاز نیست در مقام رییس شورای عالی اصلاح طلبان از دیگران دعوت کنند و دیگر بزرگان ...این روزها آن قدر علیه نهاد انتخابات و اصلاحات حرف زدند که خودشان هم ظاهرا از اصلاحات و انتخابات پشیمان شدند و توبه کردند و از سر بیخیالی و بیبرنامهگی و به نظرم بریدگی، ما را مقابل اصولگرایان جوان رها کردند.
🔹حتی اگر فکر کنیم مردم رای نمیهند حق نداشتیم در برابر آرمانهای اصلاحطلبی این قدر بیمسوولیت و باری به هر جهت باشیم.
🔺 نمیشود هم حرفهای انقلابی زد و هم حرفهای انتخاباتی. نمی توان هم اپوزیسیون بود و هم چشمی به حاکمیت داشت.
💢این "آغاز یک پایان" است. "آغاز پایان اصلاح طلبان" خسته و نااستواری که فقط در زمین هموار می توانند سیاست ورزی کنند. ما به یک شکست نیاز داریم تا به خود آییم و اصلاح طلبی را اصلاح کنیم ...ما اصلاح طلب می مانیم، حتی اگر در اقلیت باشیم ...این بی تدبیری است که ما را اقلیت میکند ، نه رای اکثریت...
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 درک وضعیت تاریخی ملت های ایران و فرانسه نسبت به انقلاب اسلامی و انقلاب فرانسه
✍🏻دکتر #موسی_نجفی
🔰از نکات مهم در مورد انقلاب فرانسه در اواخر قرن ۱۸ و سپس قرن ۱۹ این مسئله است که انقلاب فرانسه شعارهایی جهانی داشت، ولی کانون آن کشور فرانسه بود ؛ حال این انقلاب در سطح ملی می بایست منافع ملت فرانسه را تامین کند و یا به اصول فراملی خودش بیندیشد ؟ و اصولا فرانسویها با چنین پرسشی چگونه مواجه شدند؟
اینکه کدامیک از این دو دیدگاه اولویت داشته است موضوع مهمی است که میتواند به نحوی صورت مسئله امروز ما هم باشد ۰ فرانسه با انقلاب فراملی خود توانست از افق جغرافیایی یک کشور و حتی یک قاره فراتر برود و برای شعارهای انقلاب خودش رسالتی جهانی قائل گردد۰ و البته کشور فرانسه نیز در اثر پیوند با این انقلاب در شمار قدرتهای درجه اول اروپایی قرار گرفت۰
🔺این صورت مسئله میتواند در مورد ماهیت انقلاب اسلامی و ایران به عنوان یک کشور، دوباره محل تامل و تفکر قرار گیرد ؛ نام ایران بدون انقلاب اسلامی در چارچوب یک ملت مثل سایر ملل آسیایی و با انقلاب اسلامی به صورت فراملی و فراقاره ای، مطرح میگردد۰ به راستی یک ایران دوست واقعی عظمت نام ایران را در کدام یک از این دو سطح و نگرش بهتر میتواند جستجو نماید ؟
تاریخ انقلاب های بزرگ متضمن این نکته است که اگر مردم کشور میزبان و یا کانون یک انقلاب بزرگ پایداری نموده و این طفل تازه متولد شده را به درستی در دامان خود رشد دهند ، هم کشورشان رشد نموده و هم آن انقلاب بزرگ در همه جهان با نام آن ملت گره می خورد و این مطلب خودش بزرگترین اعتبار بین المللی است ۰
🔹این راه پر افتخار و این موقعیت تاریخی که همیشه در دسترس یک ملت نیست ، چند آسیب و دشمن بزرگ دارد که به سه مورد آن اشاره می کنیم:
1⃣گرگهایی که در خارج از کشور منتظر طعمه هستند و از اینکه انقلاب اسلامی از زیاده خواهی های آنان جلوگیری کرده ، عصبانی و ناراحتند ۰
2⃣ مردم ساده دلی که عینک نزدیک بینی به چشم زده و از تشخیص گوهری که خداوند در دامانشان گذارده ، عاجزند و صد البته افق های متعالی دورتر را هم نمی توانند ببینند۰
3⃣ برخی مدیرانی که از موج انقلاب بالا آمده اند اما بی تدبیری و بی کفایتی خود را از کیسه انقلاب و ارزشهای آن هزینه کرده و می کنند و یا اینکه همیشه عقب تر از انقلابی هستند که مدعی مدیریت و اجرای ارزشهای آن هستند۰
💢در خاتمه بایستی گفت همانطور که اسلام متعلق به اعراب نبوده و نیست ، انقلاب اسلامی هم در انحصار ایرانیان نمی باشد ؛ اما از آنجایی که این امر فراملی یعنی انقلاب اسلامی در عصر جدید ، به نوعی با فطرت بشر گره خورده ، لذا مرزهای جغرافیایی و ملی گرایی را پشت،سر گذاشته و به امری بین المللی و جهانی مبدل گردیده است؛ اما در این فرایند الیته اولین برکات و اعتبار و نعمت و دستآورد نثار کشور میزبان می شود و بدین وسیله به طور مرموزی از این میهمان نوازی اولیه تشکر می نماید ۰
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴چگونه کانالهای تلگرامی، سیاستِ "فشار از پایین و چانهزنی از بالا" را تئوریزه میکنند؟!
✍🏻 #علی_قلهکی
🔻برخی از کانالهای تلگرامی پرمخاطب بعد از آشوبهایِ "دولت عاملِ" آبانِ ۹۸ تا توانستند پیامهایِ نا امیدکننده منتشر کرده و بعد از آن اقدام به برگزاری نظرسنجیای با گزینه "رای نمیدهم" کردند.
نتیجه کانالیزه شده خروجیِ کانالهای تلگرامی خود را به عنوان خِرَدِ جمعیِ مردم ایران به خورد مخاطب میدهند!
🔻این عملیات رسانهای همان سیاستِ معروف "فشار از پایین و چانه زنی از بالا" اصلاحطلبان و دولتیهاست. زمانی که عملکرد ۴سالهی مجلسِ "عموما اصلاحطلب" ناکارآمد بوده، و بیم آن دارند که شورای نگهبان خطِ پایانی بر کمتحرکیشان و گزینههای همسو با آنان بکشد، شروع به تهدیدِ عدم حضور در پای صندوقهای رای میکنند.
💢ابتدا چند اصلاحطلب میگویند که "نمیشود امیدی به اصلاح از طریق صندوقهای رای داشت"، بعد از آن سخنگوی دولت میگوید "بعد از آشوبهای آبانِ ۹۸ دیگر نمیتوان انتخابات را شبیه به قبل برگزار کرد"، حالا هم کانالهای تلگرامی احساس یاس و ناامیدی را تئوریزه میکنند.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f