🔴 گردن تحریم ها نیندازید!
📝 دکتر #ابراهیم_رزاقی
🔹رسیدگی به مسئله «اقتصاد» کشور و «معیشت» مردم بهتصریح رهبر معظم انقلاب اسلامی «امروز مهمترین کار و اولویت است، چون دشمن روی این متمرکز است؛ معیشت طبقات ضعیف. مشکلاتی که برای طبقات ضعیف در امر معیشت پیش میآید، جزو اساسیترین کارهاست» (19 دی 97). برای حل مشکل اقتصاد و وضعیت بغرنج فعلی ضروری است که به چند عامل مهم توجه جدی شود:
1️⃣ بر اساس مفاد صریح قانون اساسی، دستگاههای اجرایی وظیفه تأمین «شغل» و «مسکن» را برای همه اقشار جامعه به عهده دارند. تابهحال شنیدهاید یا دیدهاید که مسئولین یک نقشه راه «قدمبهقدم»، «دقیق» و «مسئولانه» برای اشتغال جوانان ارائه کنند و در هر ایستگاه توضیح دهند که در چه مرحلهای قرار دارند و برنامه بعدی آنها چیست؟! وقتی یکی از مقامات ارشد به بیعملی خود در حوزه مسکن میبالد و افتخار میکند که یک آجر روی پروژههای مسکن قرار نداده، بهطریقاولی، انتظار تأمین شغل ازایندست مسئولین محلی از اعراب هم ندارد!!
2️⃣ یکی از لوازم بهبود اوضاع اقتصاد رنجور کشور، جلوگیری از بروز و گسترش مفاسد در برخی از بخشهای اقتصادی است؛ همانگونه که برای سلامت یک بیمار، پرهیز از عواملی که سلامت وی را به خطر میاندازد، ضروری است. از باب نمونه، برخی بانکها بستر تخلفات مالی و اقتصادی در سالهای اخیر بوده اند.متاسفانه به ژنهای خوب، یقهسفیدها و رانتخواران وامهای خاص اعطاشده و چون وثیقه لازم برای باز پس دادن مبالغ را به بانکها نسپردهاند، عملاً ضمانتی برای پرداخت آنها وجود ندارد.
3️⃣ راه برونرفت از معضلات کنونی، بستن بودجه بر پایه اقتصاد مقاومتی است. بهعبارتدیگر، تنظیم بودجههای مختلف کشور منجر به ظهور پدیده سرمایهداری غیر تولیدی در ایران شده و بهعنوان نمونه، صادرات نفت و محصولات پتروشیمی از مهمترین ارکان حوزه سرمایهداری غیر تولیدی است. علاوه بر این، در بسیاری از کشورهای توسعهیافته میزان تعرفه واردات کالا با هدف حمایت از تولید داخلی بالا تعیین میشود تا تولیدکننده ورشکست نشود اما متأسفانه در کشورمان برخی از دستگاههای اجرایی حامی واردات هستند و توجهی به شرایط تولیدکننده ندارند تا جایی که ورشکستگی تولیدکنندگان را در چند سال اخیر بهکرات شاهد بودهایم.
کارگر ایرانی احتیاج به پشتیبانی عملی و به دور از شعار دارد نه بستههای حمایتی و صدقهای! حمایت از تولیدکننده و کارگر ایرانی همراه با تعصب شهروندان برای تحریم محصولات خارجی و خرید کالاهای ایرانی راهکار پویایی اقتصاد است نه پیروی چشمبسته از سیاستهای نظام لیبرالیسم.
4️⃣ نگاه به خارج برای تأمین مایحتاج کشور، آفتی بزرگ در اقتصاد غیر مقاومتی است. حجم زیادی از نیازهای غذایی و دیگر ملزومات اساسی را میتوان در داخل تولید و در صورت تحریم با برقراری روابط تجاری معاف از مالیات با همسایگان، محصولاتی که تولید آنها مقرونبهصرفه نیست را وارد کرد. منطقی است که در نبرد اقتصادی باید متحدانی از جنس کشورهای همسایه و همردیف خود در این معرکه را با خود همراه کنیم. ضمن اینکه چه دلیلی دارد که برای رونق اقتصادی چشم به کشورهای غربی بدوزیم که بدعهدی آنها مدتهاست ثابتشده است؟ تمام ادله عقلی و اخلاقی و همه جوانب امنیتی و اقتصادی باید مسئولین را به این نتیجه برساند که بهجای چشمداشت از بیگانگان، باید به تولید داخل و حمایت از اقتصاد داخلی همت کنند. در عوض چانهزنی با غرب برای بخشش و تسهیل تحریمها، اگر وقت صرف شده را با تمام قوا بر تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی صرف کرده بودیم، یقیناً در جایگاهی بهتر قرار داشتیم.
5️⃣ گره زدن تحریمها به مشکلات اقتصادی نهتنها کمکی به حل آن نمیکند، بلکه دندان طمع دشمن را تیزتر خواهد کرد. جدا کردن بحث تحریمها از مشکلات اقتصادی باعث تقویت امنیت ملی و برعکس، گره زدن این دو موضوع به یکدیگر خطایی راهبردی است. اگر مسئول و یا مقامی از بیان عبارت «جنگ اقتصادی» امتناع میکند ازاینجهت است که باید لباس رزم بپوشد و مجاهدانه به استقبال خطر برود و چون این کار دشوار است، ضرورت اقتضا میکند که در گوشهای بنشیند و همه تقصیرها را به گردن تحریمها بیندازد!
💢 و بالاخره اینکه هرچند فرصتها بهسختی به دست میآیند و بهآسانی از دست میروند اما هنوز جای امید است که مسئولان ذیربط در نگاه اقتصادی خود تجدیدنظر اساسی کرده و شاهراه طمع دشمن را برای همیشه قطع کنند تا معیشت همراه با عزت را برای مردم تأمین نمایند.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔺 تبریک به همسر محترم شهيد حججى که ازدواج کردند و با این کارشون سعی در اصلاح عرف نادرستی داشتند که ه
🔴 همسر شهید، اسیر شهید نیست!
📝 #حسین_قدیانی
🔹 ۳۵ سال است فرزند شهیدم اما اعتراف میکنم؛ وقتی لالهای غرق در خون خود میشود، آنکه از همه بیشتر رنج میکشد و از همه بیشتر محکوم به صبر است، نه فرزند شهید است و نه حتی والدین شهید! آری! ادب باید کرد در برابر همهی همسران شهدا! خواه مثل مادر من، قدم در وادی پیری گذاشته باشند و خواه همردهی همسر شهید حججی باشند! شهید که شهید شده و روزی از سرچشمهی نور میخورد لیکن بار امانت شهادت شهید، میماند روی دوش همسر او!
🔸بگذار رک بگویم؛ اصلا خوب تا نکردهایم با همسران شهدا! عمدتا در قبال شهدا، سخن از مادر و پدر شهید یا دختر و پسر شهید میگوییم و غفلت میکنیم از همسران شهدا! سهمی هم اگر مختصشان کنیم، غالبا زخمزبان است و طعنه و کنایه! از چرتترین پرسشها تا پرتترین فضولیها! که چرا این را پوشیدی و آن را نه! که چرا اینجا رفتی و آنجا نه! و از همه بدتر، این سئوالات واقعا روی اعصاب؛ «چرا ازدواج مجدد نمیکنی؟!» یا «چرا ازدواج مجدد کردهای؟!»
🔹به نام خدا! به تو چه! به من چه! به شما چه! والله همسر شهید شدن، گناه نیست که عالم و آدم، وکیلوصی این بانوان محترمه شدهاند! بیتعارف بنویسم؛ خدا قبل از آنکه گریبان ما را ناظر بر خون شهدا بگیرد، معطوف بر همسران شهدا خواهد گرفت که خواسته یا ناخواسته، حق زندگی را سلب کردهایم از این شیرزنان! اولا همسر شهید فقط «همسر شهید» نیست! او نیز مثل هر زن دیگری، حق بهرهبرداری از زندگی شخصی خود را دارد! که کوه برود! که سینما برود! که مسافرت برود! که وقت بگذارد برای خودش! جوری جامعه در تقابل با این زنان مظلومه، گارد گرفتهاند کأنه همسر شهید، اسیر شهید است! نخیر! پدر من وقتی زنده بود، مادرم را به اسیری نیاورده بود و بعد از شهادتش نیز! و این مهم دربارهی همهی شهدا و همهی همسران شهدا صادق است!
🔸ثانیا کسانی که همسران شهدا را شماتت میکنند که «چرا ازدواج نمیکنی؟!» یا «چرا ازدواج کردهای؟!» یا «چرا زود ازدواج کردهای؟!» بیبهرهترین افراد از راه و رسم شهادتند! بگذریم که توصیهی دین مبین به #ازدواج_مجدد بوده! ما اما حق دخالت نداریم! حق ما همان تکلیف ماست و تکلیف ما خضوع است و فروتنی!
💢اینکه پدر و مادر حججی- شهیدی که چهره است!- ازدواج مجدد عروسشان را تبریک گفتند و بیهیچ هراسی از لومهی لوامین، آن را رسانهای هم کردند، استعاره از اوج شناخت و نهایت معرفت والدین شهدا دارد به فلسفهی #اسلام و فرامین تمدنسازش! این وسط، جز «تبریک» تکلیف دیگری روی دوش ما نیست!
@ghete26
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 برای آزادی مرضیه هاشمی باید جبههی رسانهای را باز کنیم
📝 #روحالله_رضوی
📌 از صبح چهارشنبه ۱۶ دیماه کمپین رسانهای با محوریت شبکه پرسیتیوی در اعتراض به دستگیری #مرضیه_هاشمی توسط اف بی آی در آمریکا، آغاز شده است. تا کنون مقامات آمریکایی از هر نوع اطلاعرسانی ناظر به دلیل بازداشت و یا اتهامات وارده سرباز زدهاند اما سوال اینجاست که راهبرد رسانهای کمپین فری مرضیه هاشمی چیست؟
📌 برخی بر این باورند که در شرایط موجود باید از ایجاد تنشهای اضافی علیه آمریکا اجتناب کرد و با تمرکز بر لزوم بهرهمندی ایشان از حقوق شهروندی خود در ایالات متحده و با بهره گیری از ظرفیتهای حقوقی آمریکا، برای آزادی وی تلاش کرد.
📌 در نکته مقابل برخی دیگر فرصت ایجاد شده را برای افشاگری علیه ایالات متحده آمریکا طلایی میشمارند و معتقدند که مرضیه هاشمی حتی در عدم وجودش هجمهای سنگین را علیه ایالات متحده آمریکا میتواند براه بیندازد.
📌 تجربهی ایالات متحده در پروندههایی مانند دکتر #عافیه_صدیقی، اثبات کرده است که نگاه نخست، چیزی فراتر از یک ساده انگاری نیست. اگر پیگیریهای حقوقی خانواده عافیه صدیقی در خلال این سالها توانسته بود ذرهای عاقبت این زن محصور در زندانهای آمریکا را تغییر دهد، میتوانند امید داشته باشند که شرایط خانم هاشمی هم تغییر خواهد کرد اما خب همه میدانند که عافیه صدیقی کماکان در حال گذراندن دورهی ۸۶ سالهی زندانیاش در تگزاس آمریکاست.
📌 از دیگر سو درست است که ماجرای دستگیری مرضیه هاشمی ظرفیت بالقوهی بالایی برای ایجاد پویشی ضد آمریکایی در کل دنیا دارد اما اینگونه نیست که این پویش به خودی خود و صرف جریانسازی پرستیوی در دنیا محقق شود.
📌 مرضیه هاشمی یک #زن #خبرنگار #رنگین_پوست #مسلمان و #حامی_مقاومت است اما از تمامی این ظرفیتهای بالقوهی او، تنها ظرفیت آخر یعنی پیوند وی با جریان محور مقاومت خلال ۴۸ ساعت گذشته فعال شده است و این دقیقا اشتباهی است که باید از آن اجتناب کرد.
📌 هنوز واکنش جدی از سوی جریانات حامی حقوق زنان و فمنیستها دیده نشده است؛ هنوز جریانات حامی حقوق رنگین پوستان خصوصا در ایالات متحده و دیگر نقاط دنیا، واکنشی در خور نشان ندادهاند؛ هنوز جریانات اسلامی غیر شیعه دنیا بازتابی به بازداشت ایشان نداشتهاند، هنوز سندیکاهای خبرنگاری دنیا بر سر ماجرای دستگیری مرضیه هاشمی فعال نشدهاند و این همه به خودی خود، رقم نخواهد خورد. برای هر کدام از این حوزهها میبایست طرح و برنامهای منسجم داشت که بتوان ظرفیتها را علیه ایالات متحده فعال ساخت.
📌 این همه البته جایگزین پیگیریهای حقوقی پروندهی خانم هاشمی نیست لکن نباید از یاد برد که شرایط رسانهای آمریکای دوران ترامپ قطعا فرصتی طلایی برای فشار هرچه بیشتر افکار عمومی بر سر ماجرای دستگیری غیرقانونی مرضیه هاشمی است بشرط آنکه بتوان این کمپین را از حصار به اصلاح کسانیکه بشکل سنتی همراهمان هستند بیرون بیاوریم. اگر بنا باشد که تنها پرستیوی بعنوان شبکه رسمی انگلیسی زبان ایران مدعی حقوق ایشان گردد، جریان رسانهای طرف مقابل نیز با طرح مسائلی مانند #نازنین_زاغری که از مدتها قبل کلید زده است، میتواند هجمات رسانهای صورت گرفته را منحرف سازد و از این رو تنها باز کردن جبهه رسانهای مقابل ایالات متحده است که میتواند اثر آفرین باشد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کودتا علیه مردم
استانی شدن انتخابات، انقلاب اسلامی را از معنا تُهی میکند!
@enqelab_st
خیابان انقلاب
🎥 کودتا علیه مردم استانی شدن انتخابات، انقلاب اسلامی را از معنا تُهی میکند! @enqelab_st
ایرادات طرح استانی شدن انتخابات مجلس
📝 #مجتبی_حبیبی
🔹طبق طرح در دستور کار مجلس شورای اسلامی، محدوده استانی هر استان به عنوان حوزه انتخابیه در نظر گرفته میشود. رأیدهندگان در هر استان میتوانند برای هر یک از حوزههای انتخابیه موجود در استان از میان نامزدهای آن حوزه انتخابیه به تعداد کرسیهای موجود، نماینده یا نمایندگان مدنظر خود را انتخاب نمایند. سپس در هر حوزه انتخابیه فردی پیروز میشود که حداقل بخشی از آراء حوزه انتخابیه خود را کسب کرده و بالاترین رای در کل استان را به دست آورده باشد.
🔻برخی ایرادات طرح مذکور بدین شرح است:
1⃣ کاهش مشارکت در انتخابات
- در سازوکارهای انتخاباتی در جهان، بین وسعت یک حوزه انتخابیه با میزان مشارکت در انتخابات یک نسبت معکوس وجود دارد. هر چه وسعت حوزه انتخابیه گسترش باید مردم هم به دلیل شناخت کمتر از نامزدهای انتخاباتی مشارکت کمتری در انتخابات دارند. به همین دلیل در کشورهای توسعه یافته حوزههای انتخاباتی اکثریتی را کوچک و تک نمایندهای در نظر میگیرند تا رأیدهی مردم نیز آگاهانه صورت گیرد و مردم برمبنای شناخت از نامزدها به انتخاب نماینده مورد نظر خود بپردازند.
2⃣ حذف اقلیتها و دوقطبیسازی جامعه
در نظامهای انتخاباتی اکثریتی، به دلیل آنکه جناح اقلیت حذف میشود، سطح تنشها و منازعات سیاسی و احتمال دوقطبی شدن جامعه بسیار بالاست. دلیل آن این است که اگر انتخابات در یک حوزه انتخابیه با چند نماینده برگزار شود، اکثریت تمامی کرسیها را از آن خود خواهد کرد و اقلیت به طور مطلق حذف خواهد شد. هر چقدر حوزه انتخابیه بزرگتر شود و تعداد نمایندگان آن افزایش یابند، اقلیتهای بیشتری حذف میگردند و آراء هدر رفته در انتخابات افزایش مییابد و تطابق نتایج انتخابات بر واقعیات اجتماعی کمتر میشود.
🔹با استانی شدن انتخابات، تعیینکننده اصلی نمایندگان یک استان، رأی مرکز استان خواهد بود. اگر چه نامزدها باید بخشی از رأی حوزههای انتخابیه خودشان را به دست آورند، اما در همان حوزه انتخابیه فردی پیروز میشود که بیشترین تعداد رأی استان را آورده باشد. با توجه به اینکه در بسیاری از استانها (بالاخص استانهایی که مرکز استان جزو کلانشهرهاست) قریب به ۵۰٪ جمعیت استان در مرکز استان زندگی میکنند، رأی مرکز استان و گرایش سیاسی یا مذهبی یا قومی مرکز استان تعیینکننده کل نمایندگان استان خواهد شد. این مسئله باعث میشود پیروزی در مرکزیت استان برای جناحهای سیاسی و پایگاههای اجتماعی آنان حیثیتیتر گردد و این مسئله جامعه را به شدت دوقطبی خواهد ساخت.
🔹از آنجا که در چنین ساز و کاری اقلیتها (اعم از اقلیت سیاسی، قومی، مذهبی در استان) حذف میشوند، سطح بالایی از تنازعات سیاسی، مذهبی، قومیتی در استانها به وجود خواهد آمد. ضمن آنکه وقتی مردم در یک حوزه انتخابیه به فردی بیشتر رأی میدهند اما از آن حوزه انتخابیه فرد دیگری به پشتیبانی رأی مرکز استان انتخاب میشود طبیعی است که باعث ایجاد نارضایتی شدید در مردم آن منطقه میشود. ضمن اینکه انگیزه حضور مردم برای مشارکت در انتخابات را هم کاهش خواهد داد. هیچ دور از انتظار نیست که شدت این نارضایتی در برخی حوزههای انتخابیه به ناآرامی کشیده شود.
3⃣ افزایش تأثیر پول در انتخابات
در طراحی نظامات انتخاباتی بین وسعت حوزه انتخابیه با تأثیر پول در انتخابات یک نسبت مستقیم وجود دارد. هر چه حوزه انتخابیه بزرگتر شود، تأثیر پول در انتخابات نیز افزایش مییابد. با گسترش حوزههای انتخابیه در این طرح، هزینههای انتخاباتی نامزدهای انتخاباتی نیز به شدت افزایش مییابد.
4⃣ قطع صدای مناطق محروم در حاکمیت
طراحان طرح دلیل خود برای استانی شدن انتخابات را توجه نمایندگان به وظایف محلی و بیتوجهی به مسائل ملی عنوان میکنند. این یک مسئله درست است و اشکال است. اما باید دید چرا مردم منطقه از نماینده خود پیگیر حل مسائل و مشکلاتشان هستند؟ دلیل آن این است که در نظام اداری متمرکز کشور که همه تصمیمگیریها در تهران متمرکز است، نماینده مردم تنها فردی در آن حوزه انتخابیه است که به مسئولان تراز یک کشور دسترسی دارد. کشورهای توسعه یافته جهان برای حل این مشکل اختیارات بیشتری را به ایالتها (معادل استانداری در کشور ما) و شوراهای شهر دادهاند تا بخش زیادی از مشکلات مردم در همان سطح محلی حل و فصل شود. در چنین شرایطی مردم دیگر از نماینده توقع حل مشکلات محلی را نداشته و نماینده نیز وقت بیشتری برای پیگیری مسائل ملی خواهد داشت.
💢بزرگ کردن حوزههای انتخابیه تنها صورت مساله را پاک خواهد کرد. مشکلات مردم همچنان باقی خواهد ماند، با این تفاوت که دیگر مردم مأمنی برای طرح مشکلاتشان نخواهند یافت. با پاک کردن صورت مسئله مشکلی حل نخواهد شد، تنها صدای مردم مناطق محروم و دورافتاده در ساختار تصمیمگیری کشور قطع میشود.
➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/enqelab_st
خیابان انقلاب
🏴 فرا رسیدن ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه الزهراء (س) به محضر حضرت بقیه الله الاعظم(عج) و شی
🔴 بالاترین فضیلت حضرت صدّیقه (س)
💬 #امام_خمینی :
🔹من راجع به حضرت صديقه- سلام اللَّه عليها- خودم را قاصر مى دانم كه ذكرى بكنم، فقط اكتفا مى كنم به يك روايت كه در كافى شريفه است و با سند معتبر نقل شده است و آن روايت اين است كه #حضرت_صادق-سلام اللَّه عليه- مى فرمايد :
🌱#فاطمه-سلام اللَّه عليها بعد از پدرش ۷۵ روز زنده بودند در اين دنيا، بودند و حزن و شدت برايشان غلبه داشت و جبرئيل امين مى آمد خدمت ايشان و به ايشان تعزيت عرض مىكرد و مسائلى از آينده نقل مى كرد.ظاهر روايت اين است كه در اين ۷۵ روز مراودهاى بوده است؛ يعنى، رفت و آمد جبرئيل زياد بوده است و گمان ندارم كه غير از طبقه اول از انبياى عظام درباره كسى اينطور وارد شده باشد كه در ظرف ۷۵ روز جبرئيل امين رفت و آمد داشته است و مسائل را در آتيهاى كه واقع مى شده است، مسائل را ذكر كرده است و آنچه كه به ذريه او مى رسيده است در آتيه، ذكر كرده است و حضرت امير هم آنها را نوشته است، كاتب وحى بوده است حضرت امير، همان طورى كه كاتب وحى رسول خدا بوده است- والبته آن وحى به معناى آوردن احكام، تمام شد به رفتن رسول اكرم- كاتب وحى حضرت صديقه در اين ۷۵ روز بوده است. مسئله آمدن جبرئيل براى كسى يك مسئله ساده نيست. خيال نشود كه جبرئيل براى هر كسى مى آيد و امكان دارد بيايد، اين يك تناسب لازم است بين روح آن كسى كه جبرئيل مى خواهد بيايد و مقام جبرئيل كه روح اعظم است...
🔹جبرئيل به طور مكرر در اين ۷۵ روز وارد مى شده و مسائل آتيهاى كه بر ذريه او مى گذشته است، آن مسائل را مى گفته است و حضرت امير هم ثبت مى كرده است. و شايد يكى از مسائلى كه گفته است، راجع به مسائلى است كه در عهد ذريه بلند پايه او #حضرت_صاحب- سلام اللَّه عليه- است، براى او ذكر كرده است كه مسائل #ايران جزو آن مسائل باشد، ما نمى دانيم، ممكن است. در هر صورت من اين شرافت و فضيلت را از همه فضايلى كه براى حضرت زهرا ذكر كرده اند- با اينكه آنها هم فضايل بزرگى است- اين فضيلت را من بالاتر از همه مى دانم كه براى غير انبيا- عليهم السلام- آن هم نه همه انبيا، براى طبقه بالاى انبيا- عليهم السلام- و بعض از اوليايى كه در رتبه آنها هست، براى كس ديگر حاصل نشده. و با اين تعبيرى كه مراوده داشته است جبرئيل در اين #هفتاد_و_چند_روز، براى هيچ كس تاكنون واقع نشده و اين از فضايلى است كه از مختصات حضرت صديقه- سلام اللَّه عليها- است. /
📚صحيفه نور، ج۲۰ ٬ صص ۴ ، ۵ ، ۶
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
📡 در پی درخواست برخی از مخاطبین گرامی، کانال تحلیلی خیابان انقلاب در پیامرسان بله نیز شروع به کار کرد 👇
🔹 کانال خیابان انقلاب در "بله"
http://ble.im/enqelab_st
🔹 کانال خیابان انقلاب در "سروش"
http://sapp.ir/enqelab_st
🔹 کانال خیابان انقلاب در "ایتا"
http://eitaa.com/enqelab_st
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی از سفر پوتین به دمشق و نظر سوری ها درباره روسیه❗️
و روحانی همچنان هیچ همچنان نگاه...
@enqelab_st
خیابان انقلاب
🎥 روایتی از سفر پوتین به دمشق و نظر سوری ها درباره روسیه❗️ و روحانی همچنان هیچ همچنان نگاه... @enqel
🔴دست هاي پررفيق رقيب در سوريه
📝 #حسن_شمشادی
🔹نزديک به هشت سال از بحران و جنگ ويرانگر در سوريه مي گذرد. نبرد شام در ظاهر داخلي و هدفش سرنگوني نظام حاکم بود اما در باطن جنگي بين المللي براي نابود کردن محور مقاومت به شمار مي رفت.
.
🔹بدون شک يکي از اهداف اصلي توطئه عليه سوريه، ايران بود و بر اين مساله بسياري از سياسيون و کارشناسان عالم اذعان دارند.
از اين رو از همان ابتدا در راهبردي منطقي و اساسي، حفظ نظام سوريه در برابر تروريست ها در دستور کار قرار گرفت.
ابتدا به نام مستشار نظامي و کمي بعد با عنوان مقدس مدافعان حرم حضوري پررنگ در سوريه داشتيم، جماعتي که با اعتقاد و ايمان به هدف و با بصيرت کامل به شام رفتند و بسياري شان شهيد و جانباز شدند.
رفيق رقيبمان، روسيه هم از ابتدا به نوعي و از سه سال پيش به نوعي ديگر در سوريه حضوري غير قابل انکار پيدا کرد.
.
🔹حال در آستانه هشت ساله شدن نبرد در شام هستيم، زبان روسي به عنوان دومين زبان خارجي در مدارس سوريه تدريس مي شود، پوتين به سوريه سفر مي کند، بشار اسد دوبار به مسکو مي رود، خبرنگاران روسي در ميان مردم سوريه مي روند و ابراز علاقه شان به ولاديمير پوتين را به تصوير مي کشند و سربازان روس از اهداي هدايا و کمک هايشان به آوارگان سوري در زمستان سرد، فيلم مي گيرند و در سراسر دنيا منتشر مي کنند، و حرف از امضاي قرار دادهاي اقتصادي بلند مدت ميان دمشق و مسکو پيش مي آيد و ...
با همه اين همه و در کنار از خودگذشتگي آنان که وظيفه اصلي شان حفظ محور مقاومت و پاسداري از حريم اهلبيت(ع) و زمين گير کردن تروريست ها در سوريه بود، اين سوال اساسي مطرح است که ما چه کرده ايم و چه مي کنيم؟!
سياستمداران و دولتمردان و مسئولان اقتصادي ما در اين هشت سال چه کرده اند؟! و الان براي حضور معنادارو بلند مدت اقتصادي، سياسي و فرهنگي در سوريه چه برنامه اي دارند؟!
.
🔹رييس جمهور شش ساله دولت مستقر، و دولت قبل در بحران هشت ساله سوريه چند بار به اين کشور سفر کردند؟ واينکه شخص آقاي روحاني چه زماني تصميم به سفر به دمشق مي گيرد؟
.
🔻بارها از ضعف رسانه اي در نبرد شام حرف زدم و ازنبود پيوست رسانه اي يا ضعيف بودن آن سخن گفتم و فرياد زدم پيوست رسانه اي توليد براي آرشيو بايد جاي خود را به پيوست رسانه اي اقناي مخاطب تغيير دهد که گوش شنوايي براي آن نبود و پيدا نشد و متاسفانه گويا نيست!
.
💢به هرحال آنچه در اين ميان گفتني است را بارها و بارها خصوصي و عمومي عرض کرده ام و باز هم مي گويم تا خدايي نکرده شرمنده خون شهداي مدافع حرم و خانواده هايشان و همه ملت عزيز ايران نباشيم و به سرنوشت گذشته مان در خالي کردن عرصه و صحنه در برخي کشورهايي که مي دانيد به دشمنانمان و رفيقان رقيبمان دچار نشويم .
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
@enqelab_st
🔴 آیا مفهوم نظم در ایران و استرلیا تفاوت دارد؟
📝 دکتر #علیرضا_بازرگان
🔹همانطور که میدانید رقابت های تنیس استرلیا در حال جریان است. دیروز اما خبری از مسابقات به گوش رسید که برای بنده جالب بود.
🔻همانطور که در فیلم پیوست مشاهده می فرمایید، حراست از ورود راجر فدرر، یکی از بهترین تنیسورهای تاریخ، بدون کارت مخصوص به لژ محل تمرینات جلوگیری می کند. آقای فدرر هم که متوجه می شود بدون کارت نمی تواند وارد سالن بشود، صبر می کند تا مربی اش از راه برسد و کارت مخصوص را نشان دهد که با هم وارد بشوند:
🔹این حادثه را مقایسه کنید با ماجرایی که چند هفته پیش در دانشگاه تهران رخ داد که از ورود استاد شفیعی کدکنی بدون کارت پرسنلی به دانشگاه جلوگیری شد. آن ماجرا چقدر حاشیه به پا کرد و در فضای مجازی چه ناسزاها و دروغ ها که گفته نشد: https://goo.gl/vLPg5s
🔻حال سوال این است که چطور چنین رویدادی در استرلیا خیلی عادی حل می شود ولی در ایران منجر به یک داستان پرحاشیه می شود؟
برای جواب به این سوال، شاید دقت به چند نکته راهگشا باشد:
1⃣ قبل از هر گونه شایعه و جنجال، فیلم این اتفاق را خودِ روابط عمومی مسابقات انتشار می دهد و توضیح می دهد که این کار برای حفظ نظم و امنیت مسابقات الزامی است. این گونه رفتار حرفه ای خود به خود بسیاری از حاشیه ها را از بین می برد.
2⃣ اصولا مفهوم نظم در یک بستر معنی پیدا می کند. یک شهروند غربی عادت به نظم عمومی دارد و به همین دلیل درخواست رعایت کردن نظم از او چیز عجیبی نیست. ولی اگر شما عادت به نظم عمومی در جامعه نداشته باشید، اینکه در یک نقطه در یک روز از شما طلب نظم بشود میتواند عجیب باشد. به عبارت دیگر، وقتی همه چیز سر جایش باشد، شما هم نظم پذیر خواهی بود. ولی وقتی خیلی چیزها سر جایش نیست، نظم پذیری دشوار می شود.
3⃣ ملت ما هنوز به بلوغ در فضای مجازی و استفاده از رسانه نرسیده است و به همین دلیل یک رویداد کوچک یا یک شایعه می تواند بسیار گسترده شود. چه بسا درصد بسیار بالایی از آنچه در همین گروه ها و کانال ها رد و بدل می شود، انحرافی و حتی دروغ باشد، ولی شهروندان ما کماکان به انتشار آن ادامه می دهند. گرچه در غرب هم فضای مجازی می تواند مسموم و نادقیق باشد، ولی به دلیل تجربه و بلوغ بیشتر کاربران، این گونه جنجال ها کمتر انتشار پیدا می کند.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تقدیم گل به وزرای دولت توسط نماینده سبزوار در صحن علنی مجلس شورای اسلامی
@enqelab_st
خیابان انقلاب
🎥 تقدیم گل به وزرای دولت توسط نماینده سبزوار در صحن علنی مجلس شورای اسلامی @enqelab_st
🔴 این گل تقدیم می شود به....!
📝 #محمود_شمآبادی
🔹در این که بخش قابل توجهی از مردم از وضعیت موجود ناراضی اند هیچ شکی نیست. مردم ناراضی اند اما دلیل نمی شود یک سلبریتی بی سواد بخواهد موج سواری کند. مردم از وضع موجود ناراضی اند اما قرار نیست مربی ای که حقوقش را تا آخرین سنت می گیرد، از سفره ی خالی مردم حرف بزند. مردم ناراضی اند اما قرار نیست نماینده ای که وظیفه ی نظارت بر دولت را دارد، بخواهد با گل دادن به این و آن؛ مشکلات را حل کند! مردم از وضع موجود ناراضی اند اما قرار نیست رئیس جمهور دغدغه اش فقط فیلترینگ باشد و ورزشگاه رفتن یا نرفتن مردم.
🔸بین مردم فریبی و مردم داری فاصله از زمین است تا آسمان. الان وقت گل دادن نماینده به وزیر و رئیس جمهور نیست. زمان، زمانه ی بازخواست است. یوم الحساب مسئولین! تنزل یافتن سطح نظارت نمایندگان بر مسئولین در حد هدیه دادن گل، یعنی فاجعه! یعنی سطحی شدن در تمام سطوح. همان طور که در ادبیات و موسیقی و شعر و هنر دچار سطحی زدگی شده ایم و بهاره رهنما برای ما شده اوریانا فالاچی؛ در سطح سیاست هم دچار سطحی زدگی شده ایم. آقای مقصودی الان زمانه ی گل دادن و گل گفتن نیست. این بامزه بازی ها، برای چند روز اول مجلس خوش بود. الان زمان حساب دادن و حساب پس گرفتن است. اگر بنا به گل دادن باشد، گل فروشی ها تا الان علامه ی حل مشکلات کشور می شدند.
🔹پیشنهاد می شود به جای یک نماینده، 290 نماینده گل فروش داشته باشیم! نماینده ی اهواز با تقدیم گل به رئیس حفاظت محیط زیست، مشکل ریزگردها را حل می کند. نمایندگان تهران با تقدیم گل به تمامی نهادهای ذی ربط سعی در حل مشکل آلودگی هوا می کنند.
نمایندگان سبزوار هم لازم نیست خودشان را به زمین و زمان بزنند؛ یک تاج گل تقدیم کنند به وزارت راه تا مشکل چند ده ساله راه آهن سبزوار حل شود!
🔹اصلا مشکل مملکت ما کمبود گل است! اگر گل به تعداد کافی داشتیم، ملت خودشان هم می توانستند کاری که آقای مقصودی را انجام داد، انجام بدهند. البته به جای یک شاخه گل، به گلستانی از گل نیاز بود! اگر نیاز به گل دادن بود که باید هر روز یک تاج گل می دادیم به نمایندگانی که دسته گل به آب می دهند!
🔸ملت هم بلد است دسته گل تقدیم کند به نمایندگانی که در برابر گرانی، کوچک شدن سفره ی مردم و فاصله طبقاتی روزه سکوت گرفته اند. ملت نه از مجلس نظارتی دیده و نه از دولت تدبیر و امیدی.
💢 کاشکی نمایندگان به جای سلفی گرفتن با خانم موگرینی و داد و بیداد کردن و گل دادن، کمی به قسم روز اول نمایندگی شان فکر و عمل می کردند:
«من در برابر قرآن مجید، به خدای قادر متعال سوگند یاد میکنم و با تکیه بر شرف انسانی خویش تعهد مینمایم که پاسدار حریم اسلام و نگاهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی ملت ایران و مبانی جمهوری اسلامی باشم، ودیعهای را که ملت به ما سپرده به عنوان امینی عادل پاسداری کنم و در انجام وظایف وکالت، امانت و تقوی را رعایت نمایم و همواره به استقلال و اعتلای کشور و حفظ حقوق ملت و خدمت به مردم پایبند باشم، از قانون اساسی دفاع کنم و در گفتهها و نوشتهها و اظهارنظرها، استقلال کشور و آزادی مردم و تأمین مصالح آنها را مد نظر داشته باشم.»
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 سینمای نفوذ
✍ #علی_مختارزاده
🔹سینما از مهمترین ابزارهای دشمن در جنگ نرم است. جریانسازی فرهنگی در یک کشور توسط جریان نفوذ فرهنگی ابتدائا با سرمایه گذاری روی چهرههای متزلزل و سپس خلق چهرههای هنری (اغلبا فاقد هنر و دارای تیپ ظاهری جذاب برای نسل جوان) آغاز میگردد که این جریان به کادر سازی در میان اهالی هنر مخصوصا سینما (نویسنده،کارگردان و بازیگر) میپردازد. گاها شخص و یا جریان هدف بدون اینکه بداند کاملا در پازل مورد نظر جریان نفوذ بازی میکند.
🔸مثال کوچکی در اینباره بزنیم . در دهههای گذشته مصرف الکل در بسیاری از ایالتهای آمریکا ممنوع و خرید و فروش آن جرم محسوب میشد . درست در همین دههها بود که مصرف الکل دراکثریت فیلمهای هالیوودی به جزئی لاینفک تبدیل شد و همین مسئله باعث شد تدریجا قبح استفاده از این نوشیدنی در میان عموم جامعه آمریکایی از بین برود و با زیاد شدن تقاضا و افزایش سرسام آور قاچاق الکل نهایتا استفاده از آن آزاد و جامعه غربی هرچه بیشتر رو به اضمحلال رفت.
🔹چه سناریوی آشنایی، این سناریو دقیقا در کشور ما در حال اجراست . چندسالیست که ابتدائا در برخی فیلمهای سینمایی شروع به قبح زدایی از مصرف مشروبات الکلی شده و مصرف آن جزء لاینفک یک زندگی لاکچری محسوب میشود. این روند با شروع پخش سریالهای شبکه خانگی رنگ و بوی دیگری به خود گرفت . سریالهایی که نه تنها حالا در آن تبلیغ شرابخواری به یک روند عادی تبدیل شده بلکه از نشان دادن روابط آزاد نیز ما را فراتر نهاده و به تبلیغ روابط غیر متعارف رسیده.
🔻شاید سریال شهرزاد را بتوان نقطه شروع و اوج نمایش مجموعهای از این ابتذالها دانست. امروز اما در شبکه خانگی پای جریان نفوذ فراتر رفته و علنا به تبلیغ و ترویج انواع مواد مخدر صنعتی گام نهاده است.
💢 این جریان نفوذ ابتدا در کشور ما شروع به چهره سازی کرده و اکنون از چهرههای خود نهایت بهرهبرداری را انجام میدهد. این چهرههای سینمایی اغلبا دارای نرم افزار فکری غربی هستند و بسیار برای سازندگانشان قابل کنترل هستند. هروقت در کشور و در میان قشر جوان و نوجوان خواستار فرهنگ سازی با گرایش به غرب باشند این لشکر آماده در حالی که ارگانهای نظارتی در خواب غفلت به سر میبرند، به میدان میآیند و نقش هدایتگری خودرا ایفا میکنند. وقتی پروژه فرهنگسازی وارد فاز موفقیت شده و با ورود شبکههای اجتماعی به کشور و قدرت غیر قابل انکار آن حالا جریان نفوذ پارا فراتر گذاشته و از این لشکر خود در صحنههای سیاسی شروع به بهرهگیری کرده است.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴درباره تظاهرات ۲۳ ژانویه در کاراکاس
📝 #امیر_تفرشی
🔻کسانی که با تحولات #ونزوئلا آشنا هستند از قبیل این تصویر ضمیمه شده به این متن، زیاد دیدهاند؛ هم در تجمعات #موافقان و هم #مخالفان دولت مادورو. امروز همزمان با تجمع مخالفان، موافقان هم در بخشی دیگر تجمع کردهاند اما در تصاویری که رسانههای #جریان_اصلی منتشر میکنند، خبری از موافقان نیست.
🔻جامعه ونزوئلا به شدت #دو_قطبی است. همیشه اینطور بوده است. در زمان حیات #چاوز نیز همین آش و کاسه بود؛ نیمی این ور و نیمی آن ور. هر چند که در سالهای اخیر به دلیل شدت فشارهای اقتصادی و به لطف فضاسازی رسانههای بینالمللی، کفه اپوزیسیون سنگینتر شده است.
🔻دولت مادورو با این باد سرنگون نخواهد شد؛ مگر آنکه توافقات پشت پرده و سطح #دخالت_آمریکا متفاوت از آن چیزی شود که تا پیش از این بوده. دخالت برای کنار گذاشتن دولت کنونی ونزوئلا پروژهای #خونین خواهد بود که در تاریخ این کشور ثبت خواهد شد.
🔻دولت جمهوری اسلامی #ایران به جای مواضع سُست که برای خالی نبودن عریضه از سوی سخنگوی وزارت خارجه بیان میشود، باید مبتکر #تحرکات_بینالمللی برای ممانعت از #دخالت_خارجی در ونزوئلا شود و با همپیمانان دو کشور تماس بگیرد. باید از ظرفیتهایی همچون #جنبش_عدمتعهد و سازمانهایی نظیر #گروه۷۷ و حتی #سازمان_کنفرانس_اسلامی در این مواقع استفاده کرد. اغلب اعضای این سازمانها با این ابتکار همراهی خواهند کرد.
@AmirTafreshi
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 پیروز مناظره زاکانی_ تاج زاده کیست؟
📝 #امیرحسین_ثابتی
1⃣ در تحلیلهای بعد از دو مناظره علیرضا زاکانی و مصطفی تاج زاده به کرات دیدم که خیلی ها معتقدند زاکانی یا تاج زاده پیروز این دو مناظره بوده اند اما واقعیت این است که قبل از پیروزی هر کدام از این دو نفر، "برنده قطعی، برنده قطعی با نسبت بسیار زیاد نظام جمهوری اسلامی بود."
2⃣ سالهاست اصلاح طلبان به ویژه طیف تندروی آن مدعی هستند ناگفته های مهمی در موضوعات مختلف دارند که نه تنها هیچ کس حاضر نیست درباره آن موضوعات با آنها به مناظره بنشیند بلکه هیچ رسانه رسمی نیز حاضر به انتشار آن مطالب نیست! در نتیجه بخشی از افکار عمومی و حتی خود اصلاح طلبان و به خصوص نسل جوان تر آنها نیز این گزاره را باور کرده و جدی جدی فکر میکنند حرفهایی برای گفتن دارند که نه اجازه انتشار دارد و نه کسی توان پاسخ دادن به آنها را دارد! اما دو مناظره تفصیلی زاکانی و تاج زاده مثال نقض بزرگی درباره این دو توهم بود.
3⃣ نه از روی تعصب یا حمایت قبیله ای، از ته دل معتقدم برخی حرفهای زاکانی در این دو مناظره به مراتب منطقی تر و مهم تر از حرفهای تاج زاده بود و چه خوب که این حرفها نه در تریبون های یکطرفه که با حضور نماینده ای از طرف مقابل بیان شد تا صحت و اتقانش بیشتر ثابت شود.
4⃣ نکته دیگر آنکه تقریبا حرف جدید و غیر قابل پیش بینی از تاج زاده در این دو مناظره لااقل برای من وجود نداشت و چه خوب که این حرفها نه در تریبون های یکطرفه بلکه در یک فضای چالشی و با حضور شاهد عینی دو فتنه 78 و 88 بیان شد تا میزان صحت و اتقان آن ادعاها نیز مشخص شود. دقیقا مثل زمانی که تاجزاده یک نقل قول دروغ را به رهبری منتسب کرد و وقتی زاکانی گفت "وقت من برای شما، حرفتان را ثابت کنید" نهایت سند تاجزاده این بود که گفت رهبری در جلسه خصوصی این حرف را زده!
5⃣ معتقدم هر میزان چهره های سیاسی شفاف تر و صریح تر حرفهایشان را بزنند، به همان میزان وزن و عیارشان برای مردم بیشتر مشخص خواهد شد و این یک فرصت بزرگ است. فرصتی بزرگ برای مردم و نظام؛ زیرا شرایط فعلی کشور را دقیقا حاصل عدم شفافیت و قدرت گرفتن دوزیستان سیاسی میدانم. کسانی که تکلیف شان با خودشان نیز معلوم نیست و روزی راهکار تمام مشکلات کشور را مذاکره با امریکا میدانند و روز دیگر مذاکره با امریکا را عین دیوانگی میخوانند!
6⃣ در مجموع امیدوارم ادامه این گفتگوها بتواند ضمن شفاف کردن مواضع افراد و جریانهای مختلف، فرهنگ سیاسی مردم را نیز رشد دهد زیرا بخواهیم یا نخواهیم رییس جمهور، نمایندگان مجلس، شوراها و خبرگان رهبری با رای همین مردم انتخاب میشوند پس چه بهتر این انتخابها بر اساس یک چارچوب فکری و اصول مشخص صورت بگیرد نه با جهش باد، جوگیریهای شب انتخاباتی یا توصیه فلان بازیگر یا فوتبالیست! و این ممکن نیست جز با گفتگو، مناظره و رشد سیاسی مردم وگرنه ده ها برجام و چاله مشابه در انتظار خواهد بود...
@Sabetitelegram
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 هنر همیشگی ما
📝 #نوید_خوشنام
🔹احيای دادسراها، ايجاد شوراهای حل اختلاف، ارائه لوايح متعدد به مجلس و تدوين قوانين و بسترسازی برای اصلاح ساختار و تئوریزه کردنِ لزومِ حبسزدايی، اِعمال مجازاتهای جايگزين زندان، تصويب سياستهای کلان و راهبردی دستگاه قضا و ايجاد و تقويت سيستمهای فنآوری نوين از جمله اقدامات مؤثری است که در دوره مرحوم آیتالله #شاهرودی طی ۱۰ سال با هدف اصلاح امور و کاهش اطالهٔ دادرسی و کاهش حجم پروندههای قضايی انجام شد. بازخورد؟ #تقریبا_هیچ!
🔹مشکل عمدهٔ روحانیت، نداشتن درکی صحیح از لزوم تبلیغات و قدرت رسانهای برای تشریح عملکرد است. مرحوم شاهرودی که باوجود انتقاداتی به او، در زمینهٔ مبارزه با فساد و پیگیری عدالت از دوره قبل پیشروتر بود و برخورد با شهرامجزایری، مهرداد قطان، قاسم ممتاز، علی مشهدیاسماعیل، پیمان محبی، اسماعیل احمدی زمردی، عباس تقیزاده، قاسم خاکی، کارکنان گمرک فرودگاه پیام و... را در کارنامه داشت، با هجمهٔ رسانهایِ عظیمی روبرو بود که عملِ او را الکَن در برخورد با فساد، محافظهکار و ناتوان در ریاست متصف میکرد.
🔻نقدِ ما به #آملی_لاریجانی چیست؟ که لبهٔ قانون را برای عدالت تیز نکرده؟ آمارها همگی خلاف این مدعی را نسبت به همهٔ رؤسای قبلی نشان میدهد. که فرزندش جاسوس است؟! مصاحبهٔ روحالله زم که اولینبار این ادعا را طرح کرد ببینید تا به مضحک بودن ایندست سخنانِ طبق سیاستِ «دروغ بزرگ» پی ببرید.
🔹ساده مینویسم که آملیلاریجانی چهرهٔ نچسبی بخصوص برای #دانشجویان دارد؛ حرف زدن بلد نیست، صدای قشنگی و ایضا چهرهٔ زیبایی ندارد، و بیشتر درمورد سیاستخارجی و #برجام حرف میزند تا قوهاش، بله. اما تا امروز هیچکس مثل او در ردِ معیار بودن حقوقبشر غربی در کشور اسلامی استدلال نکرده بود. آنها که ایشان را از نزدیک میشناسند یا حتی از دور کارنامهاش را رصد کردهاند، میدانند که بر خود سختگیر و در کار دقیق است، اهل معامله و مصالحه نیست و هیچ مهمی را نمادین برگزار نمیکند. دفاع مطلقی از قوهقضاییهٔ او در کار نیست چه اینکه این سازمان همچون همهی دستگاههای دیگر کم نقص ندارد، گرچه که خدماتش یکصدمِ مشکلاتش دیده نشده. این دفاعیست از مَردی که مورد هجمهی دوست و دشمنِ داخلی و خارجی واقع شده.
🔹آملیلاریجانی چه برادرانش را دوست بداریم چه منفور، سدی در برابر دشمنان داخلی و خارجیست و این دلیل این هجمهٔ سنگین علیه اوست. نباید به دشمن اجازه داد با عَلَم عثمان کردنِ یکسری مشکلات و انتقادات، او را فراری دهد و منزوی و رادیکال کند و خود نیز نباید در این پازل محو شد. که شاید اگر در برخورد با اشتباهات احمدینژاد هم ما این نکته را رعایت میکردیم و ناگهان برای فرار از پاسخگویی طردش نمیکردیم، او اینگونه رادیکال و بیهویت نمیشد. بصیرت داشته باشید آقایان. باور کنیم رهبری ساده نیست، و کارنامه آملیلاریجانی آنقدر که میگویند سیاه. بلکه اساساً سیاه هم نیست.
🔻مهدی هاشمیرفسنجانی، حمید باقری درمنی، وحید مظلومین، محمد اسماعیل قاسمی، محمدرضا رحیمی و مهآفرید خسروی، بزرگ مفسدینی هستند که او به مجازات رسانده؛ در سالهای گذشته بیش از ۳۵۰ مفسد اقتصادی به اعدام و حبس محکوم شدهاند. کافی نیست، شروع و پیشروی که هست؟
💢سگ یک فردِ پرکارِ قویِ نچسب، شرف دارد به یک عبدالکلامِ ضعیفِ بیکار و بیعارِ ریشرنگی و پوست کِشیده و خوشگل. اگر معتقدیم او انقلابی عمل نکرده -که بنظر نگارنده اینچنین نیست- او را دوره کنیم که نترسد و انقلابی عمل کند، فراری دادنِ او -این سیاستِ همیشگیِ ما- که هنر نیست.
جو زده نشویم. از افرادیکه نان در تخریب و مخالفت و ژستِ دردمندِ مردم گرفتن و چپ بودن میخورند اثر نپذیریم. حقگرا باشیم.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
✅ از صدام گور به گور شده که میخواست سه روز بعد در تهران باشه
تا خس و خاشاکهایی که 8 ماه سطل آشغال زدند و گفتند اگر فلان نشه تهران قیامت میشه و وقتی فلان شد و تهران قیامت نشد، گفتند اگر بهمان نشه دیگه حتما قیامت میشه
تا همین بولتون سبیل پشمکی که وسط رجالههای رجوی اُرد میداد کریسمس 2019 را در تهران جشن میگیریم
همه و همه
رسیدن به اینجا و راضی شدن به این و الان در پوست خودشون نمیگنجن و از فرط خوشحالی کف و خون قاطی کردن و اون وسط مسطا عروسیه، که چی؟
که به حول و قوه عموسام زور آمریکای ابرقدرت به ونزوئلای با تورم نمیدونم چند صد هزار درصدی داره میرسه و انقلاب بولیواری کم مونده به فنا بره و الاناست که دیگه جای پای ایران یازده هزار کیلومتر اونورتر از تهران و بیخ گوش آمریکا شل بشه و شعبه چندم کارخونه تراکتورسازی ایران توی کاراکاس چرخش نچرخه...
نکشیمون ابرقدرت!
🔻حتی اینستاگرام هم اومده پای کار تا به سهم خودش نخودی باشه وسط این آش ولو به برداشتن تیک آبی مادورو، رئیس جمهور قانونی ونزوئلا و بخشیدنش به رئیسجمهور کودتاچی آمریکایی که گفته رئیس جمهور قانونی ونزوئلا با نسبت هوادار بسیار زیاد بنده هستم!
💢 اینور هم ایران با وجود چوب لای چرخ گذاشتنهای دیپلماتهایی که وقتی میرن مذاکره به خواجههای حرمسرا شبیه هستند و با وجود پراید 40 میلیونی و سلطان قیر و قحطی قیف و ویراژ سگهای قلاده پاره کرده اشرافیت که زن و بچه مردم رو توی روز روشن گاز میگیرن و... داره کار خودش رو میکنه و یه تنه توی سوریه و یمن و عراق و نیجریه و... کک انداخته به تنبون آقای ابرقدرت!
حالا اینستاگرام با مدیریت تیک آبی که هیچ، بره وایسه بالای پست برق و شلوارش رو هم از تن خودش و بدکارههای مو وزوزیش دربیاره و بزنه سر چوب ببینیم چند چندیم.
📝 #محمدرضا_شهبازی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 دولت در لبه پرتگاه
📝 دکتر #فرشاد_مهدیپور
🔹برای چندمین بار دولت، کشور را در لبه پرتگاهی قرار داده است که در آن تنها یک راه حل دارد: پذیرش یک معاهده بینالملی جدید که البته در مورد سطح جهانی بودن آن نیز، اختلاف نظر وجود دارد. مشی دولت آقای روحانی در 5 سال و نیم اخیر، در اکثر مواقع چنین بوده که مشکلات مالی، سیاسی، تجاری، زیست محیطی و حتی فرهنگی، متوقف به پذیرفتن یک کنوانسیون یا تفاهم خارجی است. و معمولاً پیش از آنکه این پذیرش داخلی صورت بگیرد، وزیر یا نمایندهای از این دولت، اجراییسازی آن را امضا کرده و قرارداد مذکور به موجب اجرا درآمد است (در مورد 2030 آگاهی افکار عمومی وقتی حاصل شد که معاون اول رییسجمهور بخشنامه اجرای آن را صادر و برایش برنامه رونمایی میان وزارتخانهای در تهران گرفته شد)؛ یعنی قرار دادن کشور در یک موقعیت بدون بازگشت و از قبل تعیین شده. به همراه مجموعهای تبلیغات سیاسی (پروپاگاندا) با هدف یارگیری افکار عمومی که متاسفانه یا خوشبختانه در همه موارد، با همراهی مجموعه رسانههای مجازی و تصویری جریان برانداز همراه است.
🔸این سیاست بارها در سالهای اخیر تکرار شده و اگر چه در دفعات اول، گفته میشد که موافقت با فلان موافقتنامه، بهمان مزایا یا فواید را برای دولت، کشور یا ملت دارد، در موارد اخیر، این سطح از مسوولیتپذیری نیز وجود ندارد و مقامات دولتی (در سطوح مختلف سیاسی یا اقتصادی) در نهان و آشکار و صریحاً اعلام میکنند که هیچ تضمینی در متعاقب پذیرش تعهد مذکور نمیدهند و این الزامی است که شرایط جدید به وجود آورد و از آن گریزی نیست!
🔹در یک ارزیابی خوشبینانه، میتوان این رفتارها و اقدامات را ناتوانی دولت، از ارائه ابتکارعملهای واقعی برای حل مشکلات در درون کشور معرفی کرد و با درنظر گرفتن همین سطح از خوشبینی، ادامه داد که در عمل، اعمال این سیاست موجب برهم خوردن نظامات درونی نظام با متغیرهای خارجی (عمدتاً آمریکای-اسرائیلی) میشود. به طور واضحتر، هرم حکمرانی ملی ایران که متکی بر دو عنصر اساسی استقلال و آزادی است، از بخش استقلال، مخدوش شده و رفتهرفته با هضم در منظومه جهانیسازی، به حکومتی نرمال از دیدگاه غرب بدل خواهد شد. این نتیجه، فراتر از تحلیلهای خرد و جزئیای است که درباب بندهای هر توافقنامه صورت میگیرد که میتواند درست یا غلط باشد؛ ما در یک جدال کلان و تاریخی قرار گرفتهایم و ظاهراً دولت، در عالم واقع چنین گزارهای را قبول یا باور ندارد.
🔸وابسته کردن تمام مقتضیات ایران به مکانیزمهایی مبهم و بهشدت پیچیده و تو در توی کنوانسیونها و شوراهایی که حتماً در پی تثبیت منویات سیاسی بلوک قدرت جهانی هستند، سیاستی خطرناک و مامعقول است که مکرراً در سالهای اخیر از جانب دولت، به کار گرفته و هر بار انبوهی از تحلیلهای عجیب و غریب نیز، آن را پشتیبانی کرده؛ آخرین مورد را باید نامه چند وزیر و معاون درباره پالرمو و نامه یکی از مقامات دستگاه خارجی دانست که دومی تاکنون چندان رسانهای نشده است. اما بخشی از مفاد آن، مختل کننده تحلیلهای همین دستگاه در شش ماه پیش، مبنی بر متوقف کردن مواجهه با نقض برجام آمریکاست که آن وقت گفته میشد، با روی کار آمدن دموکراتها در کنگره، همه روالهای زیانبار سالهای اخیر اصلاح میشود و حالا خلاف آن را در این نامه نوشتهاند.
💢از این مرحله به بعد گویا وارد مرحله روشنی خواهیم شد: اگر مجمع تشخیص مصلحت نظام، زیرفشار شدید سیاسی عوامل دولت، به پالرمو رأی مثبت بدهد، متعاقب آن دولت موظف به تأمین منافع ایران است و به هیچ وجه نمیتواند از زیر بار مسوولیت، مانند موارد گذشته شانه خالی کند و این امر باید آن را در معرض ارزیابی کفایتش قرار دهد. و اگر مجمع رأی مثبت بدان ندهد، از آنجا که دولت نتوانسته با این حجم از صحنهآرایی، توجیه و اطلاعرسانی، افکار نخبگان مصلح را با خود همراه کند، لذا از درایت و تدبیر لازم برای ایجاد وحدت برخوردار نیست و نمیتواند به این نحو، بر مشکلات فائق آید. پس در هر دو حالت، این دولت است که در پرتگاه قرار دارد و نه کشور.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f