🔴 برای آزادی مرضیه هاشمی باید جبههی رسانهای را باز کنیم
📝 #روحالله_رضوی
📌 از صبح چهارشنبه ۱۶ دیماه کمپین رسانهای با محوریت شبکه پرسیتیوی در اعتراض به دستگیری #مرضیه_هاشمی توسط اف بی آی در آمریکا، آغاز شده است. تا کنون مقامات آمریکایی از هر نوع اطلاعرسانی ناظر به دلیل بازداشت و یا اتهامات وارده سرباز زدهاند اما سوال اینجاست که راهبرد رسانهای کمپین فری مرضیه هاشمی چیست؟
📌 برخی بر این باورند که در شرایط موجود باید از ایجاد تنشهای اضافی علیه آمریکا اجتناب کرد و با تمرکز بر لزوم بهرهمندی ایشان از حقوق شهروندی خود در ایالات متحده و با بهره گیری از ظرفیتهای حقوقی آمریکا، برای آزادی وی تلاش کرد.
📌 در نکته مقابل برخی دیگر فرصت ایجاد شده را برای افشاگری علیه ایالات متحده آمریکا طلایی میشمارند و معتقدند که مرضیه هاشمی حتی در عدم وجودش هجمهای سنگین را علیه ایالات متحده آمریکا میتواند براه بیندازد.
📌 تجربهی ایالات متحده در پروندههایی مانند دکتر #عافیه_صدیقی، اثبات کرده است که نگاه نخست، چیزی فراتر از یک ساده انگاری نیست. اگر پیگیریهای حقوقی خانواده عافیه صدیقی در خلال این سالها توانسته بود ذرهای عاقبت این زن محصور در زندانهای آمریکا را تغییر دهد، میتوانند امید داشته باشند که شرایط خانم هاشمی هم تغییر خواهد کرد اما خب همه میدانند که عافیه صدیقی کماکان در حال گذراندن دورهی ۸۶ سالهی زندانیاش در تگزاس آمریکاست.
📌 از دیگر سو درست است که ماجرای دستگیری مرضیه هاشمی ظرفیت بالقوهی بالایی برای ایجاد پویشی ضد آمریکایی در کل دنیا دارد اما اینگونه نیست که این پویش به خودی خود و صرف جریانسازی پرستیوی در دنیا محقق شود.
📌 مرضیه هاشمی یک #زن #خبرنگار #رنگین_پوست #مسلمان و #حامی_مقاومت است اما از تمامی این ظرفیتهای بالقوهی او، تنها ظرفیت آخر یعنی پیوند وی با جریان محور مقاومت خلال ۴۸ ساعت گذشته فعال شده است و این دقیقا اشتباهی است که باید از آن اجتناب کرد.
📌 هنوز واکنش جدی از سوی جریانات حامی حقوق زنان و فمنیستها دیده نشده است؛ هنوز جریانات حامی حقوق رنگین پوستان خصوصا در ایالات متحده و دیگر نقاط دنیا، واکنشی در خور نشان ندادهاند؛ هنوز جریانات اسلامی غیر شیعه دنیا بازتابی به بازداشت ایشان نداشتهاند، هنوز سندیکاهای خبرنگاری دنیا بر سر ماجرای دستگیری مرضیه هاشمی فعال نشدهاند و این همه به خودی خود، رقم نخواهد خورد. برای هر کدام از این حوزهها میبایست طرح و برنامهای منسجم داشت که بتوان ظرفیتها را علیه ایالات متحده فعال ساخت.
📌 این همه البته جایگزین پیگیریهای حقوقی پروندهی خانم هاشمی نیست لکن نباید از یاد برد که شرایط رسانهای آمریکای دوران ترامپ قطعا فرصتی طلایی برای فشار هرچه بیشتر افکار عمومی بر سر ماجرای دستگیری غیرقانونی مرضیه هاشمی است بشرط آنکه بتوان این کمپین را از حصار به اصلاح کسانیکه بشکل سنتی همراهمان هستند بیرون بیاوریم. اگر بنا باشد که تنها پرستیوی بعنوان شبکه رسمی انگلیسی زبان ایران مدعی حقوق ایشان گردد، جریان رسانهای طرف مقابل نیز با طرح مسائلی مانند #نازنین_زاغری که از مدتها قبل کلید زده است، میتواند هجمات رسانهای صورت گرفته را منحرف سازد و از این رو تنها باز کردن جبهه رسانهای مقابل ایالات متحده است که میتواند اثر آفرین باشد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کودتا علیه مردم
استانی شدن انتخابات، انقلاب اسلامی را از معنا تُهی میکند!
@enqelab_st
خیابان انقلاب
🎥 کودتا علیه مردم استانی شدن انتخابات، انقلاب اسلامی را از معنا تُهی میکند! @enqelab_st
ایرادات طرح استانی شدن انتخابات مجلس
📝 #مجتبی_حبیبی
🔹طبق طرح در دستور کار مجلس شورای اسلامی، محدوده استانی هر استان به عنوان حوزه انتخابیه در نظر گرفته میشود. رأیدهندگان در هر استان میتوانند برای هر یک از حوزههای انتخابیه موجود در استان از میان نامزدهای آن حوزه انتخابیه به تعداد کرسیهای موجود، نماینده یا نمایندگان مدنظر خود را انتخاب نمایند. سپس در هر حوزه انتخابیه فردی پیروز میشود که حداقل بخشی از آراء حوزه انتخابیه خود را کسب کرده و بالاترین رای در کل استان را به دست آورده باشد.
🔻برخی ایرادات طرح مذکور بدین شرح است:
1⃣ کاهش مشارکت در انتخابات
- در سازوکارهای انتخاباتی در جهان، بین وسعت یک حوزه انتخابیه با میزان مشارکت در انتخابات یک نسبت معکوس وجود دارد. هر چه وسعت حوزه انتخابیه گسترش باید مردم هم به دلیل شناخت کمتر از نامزدهای انتخاباتی مشارکت کمتری در انتخابات دارند. به همین دلیل در کشورهای توسعه یافته حوزههای انتخاباتی اکثریتی را کوچک و تک نمایندهای در نظر میگیرند تا رأیدهی مردم نیز آگاهانه صورت گیرد و مردم برمبنای شناخت از نامزدها به انتخاب نماینده مورد نظر خود بپردازند.
2⃣ حذف اقلیتها و دوقطبیسازی جامعه
در نظامهای انتخاباتی اکثریتی، به دلیل آنکه جناح اقلیت حذف میشود، سطح تنشها و منازعات سیاسی و احتمال دوقطبی شدن جامعه بسیار بالاست. دلیل آن این است که اگر انتخابات در یک حوزه انتخابیه با چند نماینده برگزار شود، اکثریت تمامی کرسیها را از آن خود خواهد کرد و اقلیت به طور مطلق حذف خواهد شد. هر چقدر حوزه انتخابیه بزرگتر شود و تعداد نمایندگان آن افزایش یابند، اقلیتهای بیشتری حذف میگردند و آراء هدر رفته در انتخابات افزایش مییابد و تطابق نتایج انتخابات بر واقعیات اجتماعی کمتر میشود.
🔹با استانی شدن انتخابات، تعیینکننده اصلی نمایندگان یک استان، رأی مرکز استان خواهد بود. اگر چه نامزدها باید بخشی از رأی حوزههای انتخابیه خودشان را به دست آورند، اما در همان حوزه انتخابیه فردی پیروز میشود که بیشترین تعداد رأی استان را آورده باشد. با توجه به اینکه در بسیاری از استانها (بالاخص استانهایی که مرکز استان جزو کلانشهرهاست) قریب به ۵۰٪ جمعیت استان در مرکز استان زندگی میکنند، رأی مرکز استان و گرایش سیاسی یا مذهبی یا قومی مرکز استان تعیینکننده کل نمایندگان استان خواهد شد. این مسئله باعث میشود پیروزی در مرکزیت استان برای جناحهای سیاسی و پایگاههای اجتماعی آنان حیثیتیتر گردد و این مسئله جامعه را به شدت دوقطبی خواهد ساخت.
🔹از آنجا که در چنین ساز و کاری اقلیتها (اعم از اقلیت سیاسی، قومی، مذهبی در استان) حذف میشوند، سطح بالایی از تنازعات سیاسی، مذهبی، قومیتی در استانها به وجود خواهد آمد. ضمن آنکه وقتی مردم در یک حوزه انتخابیه به فردی بیشتر رأی میدهند اما از آن حوزه انتخابیه فرد دیگری به پشتیبانی رأی مرکز استان انتخاب میشود طبیعی است که باعث ایجاد نارضایتی شدید در مردم آن منطقه میشود. ضمن اینکه انگیزه حضور مردم برای مشارکت در انتخابات را هم کاهش خواهد داد. هیچ دور از انتظار نیست که شدت این نارضایتی در برخی حوزههای انتخابیه به ناآرامی کشیده شود.
3⃣ افزایش تأثیر پول در انتخابات
در طراحی نظامات انتخاباتی بین وسعت حوزه انتخابیه با تأثیر پول در انتخابات یک نسبت مستقیم وجود دارد. هر چه حوزه انتخابیه بزرگتر شود، تأثیر پول در انتخابات نیز افزایش مییابد. با گسترش حوزههای انتخابیه در این طرح، هزینههای انتخاباتی نامزدهای انتخاباتی نیز به شدت افزایش مییابد.
4⃣ قطع صدای مناطق محروم در حاکمیت
طراحان طرح دلیل خود برای استانی شدن انتخابات را توجه نمایندگان به وظایف محلی و بیتوجهی به مسائل ملی عنوان میکنند. این یک مسئله درست است و اشکال است. اما باید دید چرا مردم منطقه از نماینده خود پیگیر حل مسائل و مشکلاتشان هستند؟ دلیل آن این است که در نظام اداری متمرکز کشور که همه تصمیمگیریها در تهران متمرکز است، نماینده مردم تنها فردی در آن حوزه انتخابیه است که به مسئولان تراز یک کشور دسترسی دارد. کشورهای توسعه یافته جهان برای حل این مشکل اختیارات بیشتری را به ایالتها (معادل استانداری در کشور ما) و شوراهای شهر دادهاند تا بخش زیادی از مشکلات مردم در همان سطح محلی حل و فصل شود. در چنین شرایطی مردم دیگر از نماینده توقع حل مشکلات محلی را نداشته و نماینده نیز وقت بیشتری برای پیگیری مسائل ملی خواهد داشت.
💢بزرگ کردن حوزههای انتخابیه تنها صورت مساله را پاک خواهد کرد. مشکلات مردم همچنان باقی خواهد ماند، با این تفاوت که دیگر مردم مأمنی برای طرح مشکلاتشان نخواهند یافت. با پاک کردن صورت مسئله مشکلی حل نخواهد شد، تنها صدای مردم مناطق محروم و دورافتاده در ساختار تصمیمگیری کشور قطع میشود.
➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/enqelab_st
خیابان انقلاب
🏴 فرا رسیدن ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه الزهراء (س) به محضر حضرت بقیه الله الاعظم(عج) و شی
🔴 بالاترین فضیلت حضرت صدّیقه (س)
💬 #امام_خمینی :
🔹من راجع به حضرت صديقه- سلام اللَّه عليها- خودم را قاصر مى دانم كه ذكرى بكنم، فقط اكتفا مى كنم به يك روايت كه در كافى شريفه است و با سند معتبر نقل شده است و آن روايت اين است كه #حضرت_صادق-سلام اللَّه عليه- مى فرمايد :
🌱#فاطمه-سلام اللَّه عليها بعد از پدرش ۷۵ روز زنده بودند در اين دنيا، بودند و حزن و شدت برايشان غلبه داشت و جبرئيل امين مى آمد خدمت ايشان و به ايشان تعزيت عرض مىكرد و مسائلى از آينده نقل مى كرد.ظاهر روايت اين است كه در اين ۷۵ روز مراودهاى بوده است؛ يعنى، رفت و آمد جبرئيل زياد بوده است و گمان ندارم كه غير از طبقه اول از انبياى عظام درباره كسى اينطور وارد شده باشد كه در ظرف ۷۵ روز جبرئيل امين رفت و آمد داشته است و مسائل را در آتيهاى كه واقع مى شده است، مسائل را ذكر كرده است و آنچه كه به ذريه او مى رسيده است در آتيه، ذكر كرده است و حضرت امير هم آنها را نوشته است، كاتب وحى بوده است حضرت امير، همان طورى كه كاتب وحى رسول خدا بوده است- والبته آن وحى به معناى آوردن احكام، تمام شد به رفتن رسول اكرم- كاتب وحى حضرت صديقه در اين ۷۵ روز بوده است. مسئله آمدن جبرئيل براى كسى يك مسئله ساده نيست. خيال نشود كه جبرئيل براى هر كسى مى آيد و امكان دارد بيايد، اين يك تناسب لازم است بين روح آن كسى كه جبرئيل مى خواهد بيايد و مقام جبرئيل كه روح اعظم است...
🔹جبرئيل به طور مكرر در اين ۷۵ روز وارد مى شده و مسائل آتيهاى كه بر ذريه او مى گذشته است، آن مسائل را مى گفته است و حضرت امير هم ثبت مى كرده است. و شايد يكى از مسائلى كه گفته است، راجع به مسائلى است كه در عهد ذريه بلند پايه او #حضرت_صاحب- سلام اللَّه عليه- است، براى او ذكر كرده است كه مسائل #ايران جزو آن مسائل باشد، ما نمى دانيم، ممكن است. در هر صورت من اين شرافت و فضيلت را از همه فضايلى كه براى حضرت زهرا ذكر كرده اند- با اينكه آنها هم فضايل بزرگى است- اين فضيلت را من بالاتر از همه مى دانم كه براى غير انبيا- عليهم السلام- آن هم نه همه انبيا، براى طبقه بالاى انبيا- عليهم السلام- و بعض از اوليايى كه در رتبه آنها هست، براى كس ديگر حاصل نشده. و با اين تعبيرى كه مراوده داشته است جبرئيل در اين #هفتاد_و_چند_روز، براى هيچ كس تاكنون واقع نشده و اين از فضايلى است كه از مختصات حضرت صديقه- سلام اللَّه عليها- است. /
📚صحيفه نور، ج۲۰ ٬ صص ۴ ، ۵ ، ۶
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
📡 در پی درخواست برخی از مخاطبین گرامی، کانال تحلیلی خیابان انقلاب در پیامرسان بله نیز شروع به کار کرد 👇
🔹 کانال خیابان انقلاب در "بله"
http://ble.im/enqelab_st
🔹 کانال خیابان انقلاب در "سروش"
http://sapp.ir/enqelab_st
🔹 کانال خیابان انقلاب در "ایتا"
http://eitaa.com/enqelab_st
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی از سفر پوتین به دمشق و نظر سوری ها درباره روسیه❗️
و روحانی همچنان هیچ همچنان نگاه...
@enqelab_st
خیابان انقلاب
🎥 روایتی از سفر پوتین به دمشق و نظر سوری ها درباره روسیه❗️ و روحانی همچنان هیچ همچنان نگاه... @enqel
🔴دست هاي پررفيق رقيب در سوريه
📝 #حسن_شمشادی
🔹نزديک به هشت سال از بحران و جنگ ويرانگر در سوريه مي گذرد. نبرد شام در ظاهر داخلي و هدفش سرنگوني نظام حاکم بود اما در باطن جنگي بين المللي براي نابود کردن محور مقاومت به شمار مي رفت.
.
🔹بدون شک يکي از اهداف اصلي توطئه عليه سوريه، ايران بود و بر اين مساله بسياري از سياسيون و کارشناسان عالم اذعان دارند.
از اين رو از همان ابتدا در راهبردي منطقي و اساسي، حفظ نظام سوريه در برابر تروريست ها در دستور کار قرار گرفت.
ابتدا به نام مستشار نظامي و کمي بعد با عنوان مقدس مدافعان حرم حضوري پررنگ در سوريه داشتيم، جماعتي که با اعتقاد و ايمان به هدف و با بصيرت کامل به شام رفتند و بسياري شان شهيد و جانباز شدند.
رفيق رقيبمان، روسيه هم از ابتدا به نوعي و از سه سال پيش به نوعي ديگر در سوريه حضوري غير قابل انکار پيدا کرد.
.
🔹حال در آستانه هشت ساله شدن نبرد در شام هستيم، زبان روسي به عنوان دومين زبان خارجي در مدارس سوريه تدريس مي شود، پوتين به سوريه سفر مي کند، بشار اسد دوبار به مسکو مي رود، خبرنگاران روسي در ميان مردم سوريه مي روند و ابراز علاقه شان به ولاديمير پوتين را به تصوير مي کشند و سربازان روس از اهداي هدايا و کمک هايشان به آوارگان سوري در زمستان سرد، فيلم مي گيرند و در سراسر دنيا منتشر مي کنند، و حرف از امضاي قرار دادهاي اقتصادي بلند مدت ميان دمشق و مسکو پيش مي آيد و ...
با همه اين همه و در کنار از خودگذشتگي آنان که وظيفه اصلي شان حفظ محور مقاومت و پاسداري از حريم اهلبيت(ع) و زمين گير کردن تروريست ها در سوريه بود، اين سوال اساسي مطرح است که ما چه کرده ايم و چه مي کنيم؟!
سياستمداران و دولتمردان و مسئولان اقتصادي ما در اين هشت سال چه کرده اند؟! و الان براي حضور معنادارو بلند مدت اقتصادي، سياسي و فرهنگي در سوريه چه برنامه اي دارند؟!
.
🔹رييس جمهور شش ساله دولت مستقر، و دولت قبل در بحران هشت ساله سوريه چند بار به اين کشور سفر کردند؟ واينکه شخص آقاي روحاني چه زماني تصميم به سفر به دمشق مي گيرد؟
.
🔻بارها از ضعف رسانه اي در نبرد شام حرف زدم و ازنبود پيوست رسانه اي يا ضعيف بودن آن سخن گفتم و فرياد زدم پيوست رسانه اي توليد براي آرشيو بايد جاي خود را به پيوست رسانه اي اقناي مخاطب تغيير دهد که گوش شنوايي براي آن نبود و پيدا نشد و متاسفانه گويا نيست!
.
💢به هرحال آنچه در اين ميان گفتني است را بارها و بارها خصوصي و عمومي عرض کرده ام و باز هم مي گويم تا خدايي نکرده شرمنده خون شهداي مدافع حرم و خانواده هايشان و همه ملت عزيز ايران نباشيم و به سرنوشت گذشته مان در خالي کردن عرصه و صحنه در برخي کشورهايي که مي دانيد به دشمنانمان و رفيقان رقيبمان دچار نشويم .
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
@enqelab_st
🔴 آیا مفهوم نظم در ایران و استرلیا تفاوت دارد؟
📝 دکتر #علیرضا_بازرگان
🔹همانطور که میدانید رقابت های تنیس استرلیا در حال جریان است. دیروز اما خبری از مسابقات به گوش رسید که برای بنده جالب بود.
🔻همانطور که در فیلم پیوست مشاهده می فرمایید، حراست از ورود راجر فدرر، یکی از بهترین تنیسورهای تاریخ، بدون کارت مخصوص به لژ محل تمرینات جلوگیری می کند. آقای فدرر هم که متوجه می شود بدون کارت نمی تواند وارد سالن بشود، صبر می کند تا مربی اش از راه برسد و کارت مخصوص را نشان دهد که با هم وارد بشوند:
🔹این حادثه را مقایسه کنید با ماجرایی که چند هفته پیش در دانشگاه تهران رخ داد که از ورود استاد شفیعی کدکنی بدون کارت پرسنلی به دانشگاه جلوگیری شد. آن ماجرا چقدر حاشیه به پا کرد و در فضای مجازی چه ناسزاها و دروغ ها که گفته نشد: https://goo.gl/vLPg5s
🔻حال سوال این است که چطور چنین رویدادی در استرلیا خیلی عادی حل می شود ولی در ایران منجر به یک داستان پرحاشیه می شود؟
برای جواب به این سوال، شاید دقت به چند نکته راهگشا باشد:
1⃣ قبل از هر گونه شایعه و جنجال، فیلم این اتفاق را خودِ روابط عمومی مسابقات انتشار می دهد و توضیح می دهد که این کار برای حفظ نظم و امنیت مسابقات الزامی است. این گونه رفتار حرفه ای خود به خود بسیاری از حاشیه ها را از بین می برد.
2⃣ اصولا مفهوم نظم در یک بستر معنی پیدا می کند. یک شهروند غربی عادت به نظم عمومی دارد و به همین دلیل درخواست رعایت کردن نظم از او چیز عجیبی نیست. ولی اگر شما عادت به نظم عمومی در جامعه نداشته باشید، اینکه در یک نقطه در یک روز از شما طلب نظم بشود میتواند عجیب باشد. به عبارت دیگر، وقتی همه چیز سر جایش باشد، شما هم نظم پذیر خواهی بود. ولی وقتی خیلی چیزها سر جایش نیست، نظم پذیری دشوار می شود.
3⃣ ملت ما هنوز به بلوغ در فضای مجازی و استفاده از رسانه نرسیده است و به همین دلیل یک رویداد کوچک یا یک شایعه می تواند بسیار گسترده شود. چه بسا درصد بسیار بالایی از آنچه در همین گروه ها و کانال ها رد و بدل می شود، انحرافی و حتی دروغ باشد، ولی شهروندان ما کماکان به انتشار آن ادامه می دهند. گرچه در غرب هم فضای مجازی می تواند مسموم و نادقیق باشد، ولی به دلیل تجربه و بلوغ بیشتر کاربران، این گونه جنجال ها کمتر انتشار پیدا می کند.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تقدیم گل به وزرای دولت توسط نماینده سبزوار در صحن علنی مجلس شورای اسلامی
@enqelab_st
خیابان انقلاب
🎥 تقدیم گل به وزرای دولت توسط نماینده سبزوار در صحن علنی مجلس شورای اسلامی @enqelab_st
🔴 این گل تقدیم می شود به....!
📝 #محمود_شمآبادی
🔹در این که بخش قابل توجهی از مردم از وضعیت موجود ناراضی اند هیچ شکی نیست. مردم ناراضی اند اما دلیل نمی شود یک سلبریتی بی سواد بخواهد موج سواری کند. مردم از وضع موجود ناراضی اند اما قرار نیست مربی ای که حقوقش را تا آخرین سنت می گیرد، از سفره ی خالی مردم حرف بزند. مردم ناراضی اند اما قرار نیست نماینده ای که وظیفه ی نظارت بر دولت را دارد، بخواهد با گل دادن به این و آن؛ مشکلات را حل کند! مردم از وضع موجود ناراضی اند اما قرار نیست رئیس جمهور دغدغه اش فقط فیلترینگ باشد و ورزشگاه رفتن یا نرفتن مردم.
🔸بین مردم فریبی و مردم داری فاصله از زمین است تا آسمان. الان وقت گل دادن نماینده به وزیر و رئیس جمهور نیست. زمان، زمانه ی بازخواست است. یوم الحساب مسئولین! تنزل یافتن سطح نظارت نمایندگان بر مسئولین در حد هدیه دادن گل، یعنی فاجعه! یعنی سطحی شدن در تمام سطوح. همان طور که در ادبیات و موسیقی و شعر و هنر دچار سطحی زدگی شده ایم و بهاره رهنما برای ما شده اوریانا فالاچی؛ در سطح سیاست هم دچار سطحی زدگی شده ایم. آقای مقصودی الان زمانه ی گل دادن و گل گفتن نیست. این بامزه بازی ها، برای چند روز اول مجلس خوش بود. الان زمان حساب دادن و حساب پس گرفتن است. اگر بنا به گل دادن باشد، گل فروشی ها تا الان علامه ی حل مشکلات کشور می شدند.
🔹پیشنهاد می شود به جای یک نماینده، 290 نماینده گل فروش داشته باشیم! نماینده ی اهواز با تقدیم گل به رئیس حفاظت محیط زیست، مشکل ریزگردها را حل می کند. نمایندگان تهران با تقدیم گل به تمامی نهادهای ذی ربط سعی در حل مشکل آلودگی هوا می کنند.
نمایندگان سبزوار هم لازم نیست خودشان را به زمین و زمان بزنند؛ یک تاج گل تقدیم کنند به وزارت راه تا مشکل چند ده ساله راه آهن سبزوار حل شود!
🔹اصلا مشکل مملکت ما کمبود گل است! اگر گل به تعداد کافی داشتیم، ملت خودشان هم می توانستند کاری که آقای مقصودی را انجام داد، انجام بدهند. البته به جای یک شاخه گل، به گلستانی از گل نیاز بود! اگر نیاز به گل دادن بود که باید هر روز یک تاج گل می دادیم به نمایندگانی که دسته گل به آب می دهند!
🔸ملت هم بلد است دسته گل تقدیم کند به نمایندگانی که در برابر گرانی، کوچک شدن سفره ی مردم و فاصله طبقاتی روزه سکوت گرفته اند. ملت نه از مجلس نظارتی دیده و نه از دولت تدبیر و امیدی.
💢 کاشکی نمایندگان به جای سلفی گرفتن با خانم موگرینی و داد و بیداد کردن و گل دادن، کمی به قسم روز اول نمایندگی شان فکر و عمل می کردند:
«من در برابر قرآن مجید، به خدای قادر متعال سوگند یاد میکنم و با تکیه بر شرف انسانی خویش تعهد مینمایم که پاسدار حریم اسلام و نگاهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی ملت ایران و مبانی جمهوری اسلامی باشم، ودیعهای را که ملت به ما سپرده به عنوان امینی عادل پاسداری کنم و در انجام وظایف وکالت، امانت و تقوی را رعایت نمایم و همواره به استقلال و اعتلای کشور و حفظ حقوق ملت و خدمت به مردم پایبند باشم، از قانون اساسی دفاع کنم و در گفتهها و نوشتهها و اظهارنظرها، استقلال کشور و آزادی مردم و تأمین مصالح آنها را مد نظر داشته باشم.»
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f