خیابان انقلاب
🔴 برای حفظ سلامت مردم هیچ مسامحهای جایز نیست
✍️#کامران_باقری_لنکرانی
🔹«شاکر» و «شکور» از ریشه «شکر» از صفات خداوند، در کنار صفات دیگر الهی مانند «غفور»، «صبور» و... است. شکر، شناخت احسان و نشر آن است که در وصف خدا و بنده هر دو آمده است. در وصف خداوند؛ «وَ اللَّهُ شَکُورٌ حَلِیمٌ»(۱) و در بنده مانند وصف حضرت نوح(ع): «إِنَّهُ کانَ عَبْداً شَکُوراً»(۲).
🔻پیام محبت آمیز رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در تقدیر از زحمات کارکنان نظام سلامت اعم از کارشناسان بهداشت، پرستاران و پزشکان نمودی از این شکوریت بود.
🔸هر چند این روزها کارکنان نظام سلامت علیرغم برخی بیمهریها و درکنار همهی کمبودها، بیمدعا و خالصانه و جان برکف به مراقبت از بیمارانی میپردازند که امیدشان به شفای الهی از دستان محبتآمیز آنهاست؛ اما این پیام روح دیگری به این تلاشها داد و عزمها را مستحکمتر و گامها را استوارتر نمود.
🔹این مدافعان سلامت مردم میتوانستند در خانهها بیآرامند یا با اندک بهانهای خود را در معرض مخاطرات قرار ندهند. اما هستند و شبانهروزی تلاش میکنند و از خانواده و آسایش و سلامت خود برای سلامت مردم میهنمان مایه گذاشتهاند.
🔰 حقیقت این است سلامت و امنیت، رکن پایداری جوامع است. اگر چه مقام سردار سلیمانی در محضر حق تعالی برای ما ناشناخته است اما همان رهبری که تحسینگر تلاشهای آن شهید والامقام به عنوان نماد حافظ امنیت کشور بود؛ امروز از زحمات پرستاران و پزشکانی تقدیر فرمود که نگاهبان سلامت ایرانیان هستند. سلیمانیشدن دیروز در مرزبانی از امنیت کشور و امروز در نگاهداشت سلامت کشور نمود یافته است.
✅ پیگیریهای رهبر عزیزمان در این روزها برای مقابله با این همهگیری، و حمایت ایشان از اقدامات مستند و عالمانه برای جلوگیری از گسترش این ویروس منحوس مثال زدنی بود. البته این اقدامات رسانهای نشده است اما دغدغهی ایشان و راهگشایی برای جلوگیری از برخی تفکرات و رفتارهای نابخردانه در مقابله با این همهگیری برای همه درسآموز بود.
🔸به یاد دارم که در زمان مسئولیتم به عنوان خدمتگزار بهداشت و درمان کشور، بیم همهگیری آنفلوانزای پرندگان پیش آمد. همان موقع به محضر ایشان رسیدم و تاکید رهبر انقلاب این بود که در حفظ سلامت مردم هیچ مسامحهای جایز نیست و همهی امکانات را باید به کار گرفت و حتی وقتی صحبت از محدودیت در حج و زیارت شد، فرمودند اگر با شواهد علمی، این محدودیتها ضروری و لازم است، اقدام کنید.
💢 در پایان، امیدوارم همه، قدردان این جامعه پزشکی و پرستاری به عنوان سرمایههای اجتماعی باشیم. این ایام انشاءلله با عنایت الهی و با تلاش «مدافعان سلامت» خواهد گذشت، اما تجربیات این روزها را نباید فراموش کرد. سلامت مردم باید در صدر برنامههای کشور بماند و مدافعان آن را باید ارج گذاشت.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 جنگ روانی با طعم کرونا
✍️ #محمد_عبدالهی
🔹وقتی می گوییم کرونا یک جنگ روانی تمام عیار و رسانه ای علیه جمهوری اسلامی ست، از چه حرف می زنیم؟
🔻کسی از آمار امارات، عربستان، اسرائیل، آمریکا، انگلیس... اطلاع دقیق ندارد؛ اما در رسانه های نیابتی جمهوری اسلامی که روزانه و سر ساعت مشخصی آمار ابتلا، فوتی و ترخیص را اعلام می کند، باید پنهان کار و دروغگو وانمود شود.
🔸هر روز ده ها بیمار کرونا در ایران بهبود یافته ترخيص می شوند؛ ولی #بی_بی_سی فقط آمار قربانیان را تکرار می کند.
◾️خدمات بیمارستان ها روزانه رو به افزایش است و شهرها مدام در حال ضدعفونی و توزیع اقلام بهداشتی روزافزون؛ اما مردم فقط باید اخبار قحطی روزهای اول را بشنوند.
🔰ترکیه از ورود طلاب ترک تبار ساکن قم به کشورشان جلوگیری کرده و حاضر به پذیرششان نیست؛ آن وقت جمهوری اسلامی که مسوولان و پزشکانش از روز اول در کنار مردم قرار گرفته و حتی قربانی می دهند، باید ضد مردم معرفی شود.
✅ وضعیت سانفرانسیسکو قرمز شده و شیوع کرونا در بین بی خانمان های آمریکایی سرعت عجیبی پیدا کرده و ترامپ می گوید اوضاع تحت کنترل است. اما همه دنیا باید حرف روحانی مبنی بر بازگشایی مراکز تعطیل از شنبه را تخطئه و بولد کنند.
🔹طبق آمار رسمی وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه فقط در دی ماه که اوج شیوع کرونا بوده بیش از ۲۲هزار چینی وارد ترکیه شدند؛ اما باید اسم طلاب جامعه المصطفی به عنوان عاملان شیوع کرونا در منطقه مطرح شود.
🔸سازمان صنایع دفاعی خط تولید مایع ضدعفونیکننده راهاندازی کرده و روزانه، ۲۰ هزار لیتر مایع ضدعفونیکننده و ده ها هزار ماسک تولید و و در اختیار مردم قرار می دهد؛ اما فقط اخبار قحطی و احتکار و افزایش چند برابری قیمت به گوش مردم برسد.
🔺در عربستان کنسرت بین المللی زمستانی در حال برگزاری ست و اسپانیا جشن پرتقال را حاضر نشده تعطیل کند. ولی همه دنیا باید تصاویر حرم های مطهر قم و مشهد را به عنوان عامل انتشار و گسترش ویروس نمایش دهند.
💢نماینده سازمان بهداشت جهانی (WHO) توانمندی و عملکرد ایران در مدیریت کرونا را یک نمونه موفق و مثال زدنی در جهان و منطقه ذکر می کند. اما مردم فقط باید خبرهای تمسخرآمیز از سوءمدیریت ها بشنوند.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 آمریکا ۱۰ سال آینده دیگر ابرقدرت نیست
✍️ #فؤاد_ایزدی
🔹فؤاد ایزدی در برنامه «بدون توقف» به تاریخچه رقابت و اختلافهایی که بین چین و آمریکا در حوزههای اقتصادی، سیاسی و نرمافزاری وجود دارد، پرداخت و گفت: یک زمانی در آمریکا اجماع شد که چین را باید وارد سیستم اقتصادی دنیا کنیم یعنی سیاسیون آمریکا زمان جنگ سرد در اوائل دهه ۷۰ زمانی که نیکسون به همراه کسینجر به چین سفر کرد، معتقد بودند که اگر چین به آمریکا نزدیک شود از خیمه کمونیسم خارج شده و این ضربهای برای شوروی است، چون در اوائل دهه ۷۰ هنوز جنگ سرد در بالاترین سطح خودش در جریان بود.
🔻از آن طرف اقتصادیون آمریکا هم استقبال کردند و گفتند به دلیل جمعیت بیش از یک میلیاردی این کشور، چین هم بازار بسیار بزرگی است برای کالاهای آمریکایی، هم یک مجموعه گستردهای از کارگر ارزان در آن جا متمرکز است که میشود خیلی از کارهایی که در آمریکا با کارگر گران تولید میشود در چین با کارگر ارزان تولید کنیم تا سود شرکتها افزایش پیدا کند. این اجماع شد و این اتفاق برای چین هم خیلی خوب بود.
🔸اگر صادرات چین در سال ۷۹ میلادی سالی که در ایران انقلاب شد، مقایسه کنید با صادرات امروز این کشور، میبینید که صادرات چین الان در یک روز معادل صادرات یک سال این کشور در سال ۷۹ میلادی است، یعنی صادرات چین تقریبا ۳۶۵ برابر شده و این نتیجه همکاری با آمریکا بود. اما این اجماع در سالهای بعد زیر سؤال رفت، به این دلیل که دیدند چینیها دارند آنها را جا میگذارند و در حوزه اقتصادی دارند نزدیک آمریکا میشوند، در حوزه سیاسی در منطقه نفوذ پیدا میکنند و در حوزه فرهنگی و اجتماعی از یک سری مفاهیم سنتی فرهنگ چین برای ارتقای جایگاهشان در دنیا استفاده میکنند، یعنی غربزده و شیفته غرب نشدند.
🔰 این تاریخچه ۳۰، ۴۰ سال گذشته را که مرور کنید میبینید آمریکائیها یک دفعه متوجه شدند که آن شاخصهای گذشته و تفکری که در دهه ۷۰ میلادی بود و اجماع شد که برویم و چین را بیاوریم عوض شده، چون دیگر شوروی فروپاشیده و آن دغدغهای که چین را از ذیل کمونیسم خارج کنیم وجود ندارد و در حوزه اقتصادی آرام آرام چین دارد آمریکا را جا میگذارد، لذا این اتفاقی که در دوران ترامپ افتاده، این دعوای تجاری که شروع شده و به نظر هم نمیرسد که قرار باشد به صورت ریشهای حل شود، چون آمریکاییها نمیخواهند برای مقابله با افزایش قدرت چین آن را حل کنند، از آنجا نشأت میگیرد. از آن جهت در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا یکی از مواردی که بین خانم کلینتون و ترامپ اجماع شد همین بحث مقابله با افزایش قدرت چین بود.
🔺«چرا درباره افول آمریکا صحبت میکنیم» چون ما به هر دلیل درگیریهایی با آمریکا داشتیم این درگیریها هم بدتر میشود، یک نفر به اسم ترامپ در کاخ سفید نشسته و انگار هیچ کاری ندارد غیر از اینکه چند روز یک بار یک توئیتی درباره ایران بزند و کارهایی هم میکنند که قبلا نکردند یک سردار و مقام ارشد ایرانی را زمانی که به دعوت آن کشور به آنجا سفر کرده ترور میکنند، چون در گذشته اگر هم این کار را میکردند اعلام نکرده و مسؤلیت نمیپذیرفتند، حالا ما باید یک برآوردی داشته باشیم که آن طرف قدرتش افزایش پیدا میکند یا کاهش.
💢 اگر افزایش پیدا میکند پس باید راهی پیدا کنیم که آن را رفع رجوع کنیم، اگر هم کاهش پیدا میکند این یک اعتماد به نفسی ایجاد میکند که شاید بتوان مقاومت کرد، اگر یک بازه زمانی داشته باشیم که چقدر باید مقاومت کنیم شاید بتوانیم، اگر متن شورای اطلاعات ملی آمریکا مبنا باشد ۱۰ سال دیگر آمریکا دیگر ابرقدرت نیست یعنی ایران ۴۱ سال مقاومت کرده و اگر ۱۰ سال دیگر هم مقاومت کند و جایگاه آمریکا تبدیل به یک کشور معمولیتر شود، آن وقت اوضاع ما بهتر خواهد شد، لذا این نکته از این جهت برای ما حائز اهمیت است.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 این درد را کجا بریم؟
✍ #صخره_سخت
🔹دهم تیر ماه ۱۳۶۰، نمایندگان حادثه دیده در فاجعه هفتم تیر- که منجر به شهادت شهید بهشتی و ۷۲ نفر دیگر شد- بهخاطر اینکه مجلس، در وانفسای جنگ تحمیلی از اکثریت نیافتد، با ویلچر، دست به عصا و سر باند پیچی شده و به همراه پرستار در مجلس حاضر شده و جلسه علنی برگزار کردند. جلسه دهم تیرماه مجلس درحالی برگزار شد که ۲۷ نماینده به شهادت رسیده بودند.
🔸حالا پس از سی و هشت سال، درحالی که کشور درگیر ویروس ناخواندهای شده و هر روز آمار مبتلایان و جانباختگان بالا میرود، نمایندگان مجلس بهجای حضور در میدان و دلگرمی دادن به مردم(حتی در ظاهر) تصمیم به تعطیلی خانه ملت میگیرند. آنهم تا اطلاع ثانوی.
💢این درد را کجا بریم که از چونان مجلسی به چنین مجلس بیمایهای رسیدهایم؟
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 برگ برنده آمریکا مدیریت رسانه است نه قدرت نظامی
✍️ #سید_محسن_هاشمی
🔹وقتی به عنوان یک کارشناس و فعال رسانه ای به اخبار و تحلیل های یک ماه اخیر حوادث شهادت حاج قاسم، سقوط هواپیمای اوکراینی و حمله به عین الاسد، سقوط هواپیمای آمریکایی و حواشی مراسم تشییع حاج قاسم نگاه کرده و به بررسی مقایسه ای رفتار ایرانیان و آمریکاییها در پوشش اخبار روی می آوریم به قدرت عظیم رسانه ای و عمومی آمریکا پی می برم که بسیار اثرگذارتر، قویتر و حتی کم هزینه تر از قدرت نظامی این دولت است.
🔻وقتی به جانسون رئیس جمهور آمریکا می گویند که چگونه در جنگ ویتنام شکست خوردید، می گوید ما فقط از تلوزیون شکست خوردیم. این جمله سبب شد تا دولت آمریکا از آن زمان تا کنون مدیریت رسانه را در جهان و خصوصا در حوزه اخبار نظامی بعهده گیرد و با مدیریت آن صحنه های شکست خود را مخفی کرده و یک قدرت عظیم شکست ناپذیر از خود به جهانیان معرفی دارد، دقیقا بر خلاف رویه بسیاری از کاربران ایرانی و حتی پاره ای از مسئولین جمهوری اسلامی در مواجه با اخبار حوزه نظامی و اقتدار ایران.
🔸ایران در پاسخ به شهادت حاج قاسم، پایگاه عین الاسد را موشک باران می کند، اما رئیس جمهور آمریکا رسما می گوید اتفاق خاصی پیش نیامده و ما تلفاتی نداشتیم، یعنی حاضر نمی شود یک اعتراف به خسارت هم داشته باشد تا ابهت آمریکا دچار خدشه نشود، سپس به صورت قطره چکانی و با واژگانی نظیر ضربه مغزی و آسیب ملایم اخباری درز می کند که آمار آن از 16 نفر شروع شده و کم کم زیاد می شود. به ناگاه خبر می رسد که یک هواپیمای نظامی و مخابراتی آمریکا در افغانستان ساقط شده است، اما به هیچ وجه خبر و مطلبی خاص جز بررسی موضوع منتشر نمی گردد و مدیریت رسانه برای کنترل افکار عمومی آغاز می شود تا از شوک رسانه ای جلوگیری کنند.
◾️حال در ایران هر خبر شکستی به سرعت بزرگنمایی شده و با آن کل نیروهای مسلح و عملکرد آنان را زیر سوال می برند، هر کس به خودش حق می دهد که اظهارنظر کند و سخن گوید و حتی رئیس جمهور نیز بر خلاف رفتار ترامپ به نیش و کنایه زدن می پردازد و حتی کمپین استعفای فرماندهان عالی نظامی و رهبری مطرح می کنند. تلفات عین الاسد آمریکایی را منکر شده و موشک های ایرانی را با پوشک مقایسه می نمایند که حتی نتوانست یک کشته و زخمی برجای بگذارد. عده ای نیز بعد از گذشت چند روز با شنیدن خبر ساقط شدن هواپیمای مسافربری توسط ایران، به روشن کردن شمع و دادن و بیانیه و حتی تحریم حکومت مبادرت می ورزند، که این تاخیر نه نشان از بزرگداشت درگذشتگان، بلکه اعتراض به نیروهای مسلح ایران می باشد.
🔺جالبست که حتی علی رغم همه شعارهای آزادی رسانه از سوی غرب، توئیتر و اینستاگرام، رسما به میدان می آیند و اکانت ها و صفحات مجازی ایرانیان را مسدود می کنند تا مدیریت رسانه ای را در دست داشته و نگذارند حتی در ایران نیز کسی نتواند برای جهان اخبار منفی بر علیه آمریکا ارسال کند. ایرانیان ده ها تصویر تکه تکه شده و یا انفجار خودروهای سوری را به عنوان صحنه ترور حاج قاسم جا زده و حتی از روی دلسوزی ابهت ایشان را زیر سوال می برند، اما در آمریکا نه برای عین الاسد در روزهای نخست هیچ تصویری، بلکه برای خبر یک درگیری ساده در آمریکا نیز هیچ فیلم و عکسی منتشر نمی شود و یا اخبار سقوط متعدد هواپیماهای جنگی آنان اصلا بازتاب داده نشده تا همچنان نبرد باخته را در رسانه برده باشند.
💢لازمست که یک بررسی مجدد در رفتارها و آداب رسانه ای خود داشته و نگذاریم دشمن با استفاده از توان خود ما، شکست خویش را پنهان کرده و محدود معایب ما را آنقدر بزرگ جلوه دهد که ما به بجای اصلاح آن عیب، همه دستاوردها و نقاط قوت دیگرمان را نیز از دست دهیم. بیایید خود رسانه دشمن نباشیم، فقط همین.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 مجلس آینده چند صدایی است؟
✍️ #مهدی_فضائلی
🔹انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در فضایی خاص و بی سابقه، در مجموع و با توجه به همه واقعیت ها نه با مشارکت حداکثری اما به شکل مطلوبی برگزار شد.
🔻 بدعملی و بی عملی دولت و مجلس، فضا سازی و اظهارات دلسرد کننده برخی جریانات سیاسی و بخصوص رئیس جمهور در هفته ها و روزهای قبل از انتخابات، بی سابقه ترین تحریم های اقتصادی دشمن،عملیات پرحجم رسانه ای و روانی دشمن، برخی اتفاقات تلخ مانند ترور سردار سلیمانی و ماجرای هواپیمای اوکراینی و بالاخره شیوع کرونا از جمله اهم مواردی است که فضای حاکم بر انتخابات را تحت تاثیر خود قرار داده بود.
🔸نتیجه این انتخابات اما بسیار معنی دار بود و از روی گردانی قاطبه مردم از جریان اصلاحات و اعتدال و اقبال دوباره به جریان انقلابی و اصولگرا حکایت داشت.
اگر چه اکثریت قاطع نامزدهای برگزیده از سوی مردم متعلق به جریان اصولگرایی هستند اما معنای آن تک صدایی بودن مجلس یازدهم نیست.
◾️بر اساس آمار دقیق و ترکیب سیاسی نامزدهای منتخب، مجلس یازدهم حداقل چهارصدایی خواهد بود.
1️⃣ صدای اول متعلق به اکثریت اصولگرایانی است که اصطلاحا" از فهرست شورای ائتلاف اول به مجلس راه یافته اند.
2️⃣ صدای دوم را باید از نامزدهایی شنید که به نام جبهه پایداری شناخته می شوند. افرادی که اگر چه در ذیل جریان انقلابی تعریف می شوند لیکن بدلیل سلایق و رفتار خاص سیاسی تفاوت های قابل توجهی با دیگر اصولگرایان دارند.
3️⃣ صدای سوم از آن نامزدهای متعلق به جریان اصلاحات و اعتدال است که اقلیتی چند ده نفره را بخود اختصاص داده اند و قاعدتا" تریبون مجلس بازتاب دهنده آرا و نظرات آنان نیز خواهد بود.
4️⃣ و بالاخره گروه چهارم که اصطلاحا" مستقلین نامیده می شوند.بر اساس تجارب ادوار قبل مجلس شورای اسلامی، برخی از این افراد جذب طیف های دیگر مجلس خواهند شد و اندکی هم تا پایان همچنان مستقل باقی خواهند ماند.
🔺 صرف نظر از چندصدایی بودن مجلس یازدهم، آنچه برای مردم مهم است اولا" سلامت و پاک دستی نمایندگان است و سپس کارآمدی و نقش آفرینی مثبت آنها در خدمت گذاری و حل یا کاهش مشکلات.
💢 البته از مجلس و هیچ دستگاه دیگری نباید انتظار معجزه داشت اما توقع سلامت و پاک دستی و تلاش مجاهدانه برای خدمت به موکلین و حتی کسانی که رای نداده اند، انتظاری طبیعی و بجاست.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برود یا بماند؟!
✍🏻 #مهدی_جهانتیغی
🔰در روزهای که برخی از فعالین و سلبریتیهای حزباللهی و یا شاخهای رسانهای و توییتری جریان انقلاب پرستیژ انقلابی بودن را تافته جدا بافته بودن از از هر نوع تشکل و جریان سیاسی انقلابی و یا اصولگرایی میدانند، سخن گفتن عادلانه و واقع بینانه از عملکرد تشکلهای همچون شورای ائتلاف نیروهای انقلاب بعد از پایان انتخابات مجلس حائز اهمیت و تکلیف آورتر است. دلیل این اهمیت نیز کاملا واضح است:
1️⃣ شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، بزرگترین تشکیلات انتخاباتی حال حاضر کشور در جریان اصولگرایی است. ضمن اینکه رضایت نسبی و عمومی از عملکرد این جریان در سراسر کشور اینک وجود دارد.
2️⃣ رصد رسانهای جریان غیرانقلابی داخل و ضدانقلابی در خارج از کشور نشان که شورای ائتلاف را بزرگترین و اصلی ترین جریان پیش روی خود میبینند و بقیه فرع در سیاستگذاری هایشان هستند.
3️⃣ عملکرد این تشکل تاثیر مستقیمی در آینده سیاسی جبهه انقلاب و جریان اصولگرایی دارد.
4️⃣ ظاهرا قرار است که این تشکل همچنان ادامه پیدا کند و انتخابات ریاست جمهوری آینده از اصلی ترین کارویژههای آن خواهد بود.
5️⃣ عملکرد این تشکل در انتخابات مجلس محل طرح مباحث مختلفی میان نخبگان و فعالین سیاسی و انقلابی کشور شده که عدم گفتگو و تحلیل درباره شورای ائتلاف نیروهای انقلاب را اجتناب ناپذیر می کند.
🔹شورای ائتلاف باشد و یا نباشد؟
حضور تشکلی که بتواند بخش زیادی از امور انتخاباتی جریان انقلابی و اصولگرایی را سازماندهی و نمایندگی کند یک امر عقلایی غیرقابل خدشه در سیاست ورزی است. حتی اگر این تشکل به طور صددرصد همه سلایق و گروه ها را نتواند در خود جای بدهد ولی اکثریت نسبی را در اختیار بگیرد، باز هم بودنش برای تدبیر سیاسی و کار انتخاباتی لازم است. زیرا عدم حضور چنین تشکیلاتی مساوی با تشدد و تجزیه غیرقابل مهار جریان انقلابی و شکست خواهد شد. از سویی با توجه به انتخابات پیش روی ریاست جمهوری که لزوم وحدت حداکثری در آن از انتخابات مجلس هم بیشتر و هم سخت تر است، ادامه حضور چنین تشکلی را بدیهیتر میکند. بنابراین مساله اینک بدون یا نبودن آن نیست بلکه بیشتر باید درباره چگونه بودنش بحث کرد.
🔺عملکرد شورای ائتلاف چگونه بود؟
برگزاری ده ها نظرسنجی در نقاط مختلف کشور، مدیریت صدها کاندیدای واجد شرایط برای قرار گرفتن در یک مکانیزم مشخص و متعهدشدن به فرآیند رسیدن به کاندیدای نهایی و پذیرفتن خروجی آن شاید بزرگترین کار و تدبیر سیاسی قبل از شروع انتخابات مجلس 98 بود. بنابراین مهمترین کارکرد موفقیت آمیز شورای ائتلاف، نظم بخشی به اکثریت حوزه های انتخابیه کشور و معرفی کاندیدای واحد و زمینه سازی بزرگ برای پیروزی حداکثری در سطح کشور بود. زیرا پیروزی اخیر در صورت نبود یک تشکل مرکزی که ضمن از بین بردن تشدد، سبب ایجاد وحدت و نظم در جریان اصولگرایی بشود، ممکن نبود.
🔹آیا شورای ائتلاف بدون ضعف بود؟
پاسخ به این سوال کلیشه ای کاملا مشخص است. شورای ائتلاف قطعا ضعف های ریز و درشت داشته و باید به آن پرداخته شود ولی نکته اساسی این است که نباید فراموش کرد که این شورا به نسبت تشکل های قبلی اصولگرایان با فرآگیری بیشتر، مکانیزم علمی تر و شفاف تری همراه بود. بنابراین با همه نقدها به شورای ائتلاف چه محتوایی و چه ساختاری، یک گزاره قطعی وجود دارد و آن اینکه این تشکل بزرگ سیاسی در کسب پیروزی انتخاباتی -به دست آوردن اکثریت کرسی های مجلس- برای جبهه انقلاب بسیار موفق کرده است.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f