خیابان انقلاب
🔴 برگ برنده آمریکا مدیریت رسانه است نه قدرت نظامی
✍️ #سید_محسن_هاشمی
🔹وقتی به عنوان یک کارشناس و فعال رسانه ای به اخبار و تحلیل های یک ماه اخیر حوادث شهادت حاج قاسم، سقوط هواپیمای اوکراینی و حمله به عین الاسد، سقوط هواپیمای آمریکایی و حواشی مراسم تشییع حاج قاسم نگاه کرده و به بررسی مقایسه ای رفتار ایرانیان و آمریکاییها در پوشش اخبار روی می آوریم به قدرت عظیم رسانه ای و عمومی آمریکا پی می برم که بسیار اثرگذارتر، قویتر و حتی کم هزینه تر از قدرت نظامی این دولت است.
🔻وقتی به جانسون رئیس جمهور آمریکا می گویند که چگونه در جنگ ویتنام شکست خوردید، می گوید ما فقط از تلوزیون شکست خوردیم. این جمله سبب شد تا دولت آمریکا از آن زمان تا کنون مدیریت رسانه را در جهان و خصوصا در حوزه اخبار نظامی بعهده گیرد و با مدیریت آن صحنه های شکست خود را مخفی کرده و یک قدرت عظیم شکست ناپذیر از خود به جهانیان معرفی دارد، دقیقا بر خلاف رویه بسیاری از کاربران ایرانی و حتی پاره ای از مسئولین جمهوری اسلامی در مواجه با اخبار حوزه نظامی و اقتدار ایران.
🔸ایران در پاسخ به شهادت حاج قاسم، پایگاه عین الاسد را موشک باران می کند، اما رئیس جمهور آمریکا رسما می گوید اتفاق خاصی پیش نیامده و ما تلفاتی نداشتیم، یعنی حاضر نمی شود یک اعتراف به خسارت هم داشته باشد تا ابهت آمریکا دچار خدشه نشود، سپس به صورت قطره چکانی و با واژگانی نظیر ضربه مغزی و آسیب ملایم اخباری درز می کند که آمار آن از 16 نفر شروع شده و کم کم زیاد می شود. به ناگاه خبر می رسد که یک هواپیمای نظامی و مخابراتی آمریکا در افغانستان ساقط شده است، اما به هیچ وجه خبر و مطلبی خاص جز بررسی موضوع منتشر نمی گردد و مدیریت رسانه برای کنترل افکار عمومی آغاز می شود تا از شوک رسانه ای جلوگیری کنند.
◾️حال در ایران هر خبر شکستی به سرعت بزرگنمایی شده و با آن کل نیروهای مسلح و عملکرد آنان را زیر سوال می برند، هر کس به خودش حق می دهد که اظهارنظر کند و سخن گوید و حتی رئیس جمهور نیز بر خلاف رفتار ترامپ به نیش و کنایه زدن می پردازد و حتی کمپین استعفای فرماندهان عالی نظامی و رهبری مطرح می کنند. تلفات عین الاسد آمریکایی را منکر شده و موشک های ایرانی را با پوشک مقایسه می نمایند که حتی نتوانست یک کشته و زخمی برجای بگذارد. عده ای نیز بعد از گذشت چند روز با شنیدن خبر ساقط شدن هواپیمای مسافربری توسط ایران، به روشن کردن شمع و دادن و بیانیه و حتی تحریم حکومت مبادرت می ورزند، که این تاخیر نه نشان از بزرگداشت درگذشتگان، بلکه اعتراض به نیروهای مسلح ایران می باشد.
🔺جالبست که حتی علی رغم همه شعارهای آزادی رسانه از سوی غرب، توئیتر و اینستاگرام، رسما به میدان می آیند و اکانت ها و صفحات مجازی ایرانیان را مسدود می کنند تا مدیریت رسانه ای را در دست داشته و نگذارند حتی در ایران نیز کسی نتواند برای جهان اخبار منفی بر علیه آمریکا ارسال کند. ایرانیان ده ها تصویر تکه تکه شده و یا انفجار خودروهای سوری را به عنوان صحنه ترور حاج قاسم جا زده و حتی از روی دلسوزی ابهت ایشان را زیر سوال می برند، اما در آمریکا نه برای عین الاسد در روزهای نخست هیچ تصویری، بلکه برای خبر یک درگیری ساده در آمریکا نیز هیچ فیلم و عکسی منتشر نمی شود و یا اخبار سقوط متعدد هواپیماهای جنگی آنان اصلا بازتاب داده نشده تا همچنان نبرد باخته را در رسانه برده باشند.
💢لازمست که یک بررسی مجدد در رفتارها و آداب رسانه ای خود داشته و نگذاریم دشمن با استفاده از توان خود ما، شکست خویش را پنهان کرده و محدود معایب ما را آنقدر بزرگ جلوه دهد که ما به بجای اصلاح آن عیب، همه دستاوردها و نقاط قوت دیگرمان را نیز از دست دهیم. بیایید خود رسانه دشمن نباشیم، فقط همین.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 مجلس آینده چند صدایی است؟
✍️ #مهدی_فضائلی
🔹انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در فضایی خاص و بی سابقه، در مجموع و با توجه به همه واقعیت ها نه با مشارکت حداکثری اما به شکل مطلوبی برگزار شد.
🔻 بدعملی و بی عملی دولت و مجلس، فضا سازی و اظهارات دلسرد کننده برخی جریانات سیاسی و بخصوص رئیس جمهور در هفته ها و روزهای قبل از انتخابات، بی سابقه ترین تحریم های اقتصادی دشمن،عملیات پرحجم رسانه ای و روانی دشمن، برخی اتفاقات تلخ مانند ترور سردار سلیمانی و ماجرای هواپیمای اوکراینی و بالاخره شیوع کرونا از جمله اهم مواردی است که فضای حاکم بر انتخابات را تحت تاثیر خود قرار داده بود.
🔸نتیجه این انتخابات اما بسیار معنی دار بود و از روی گردانی قاطبه مردم از جریان اصلاحات و اعتدال و اقبال دوباره به جریان انقلابی و اصولگرا حکایت داشت.
اگر چه اکثریت قاطع نامزدهای برگزیده از سوی مردم متعلق به جریان اصولگرایی هستند اما معنای آن تک صدایی بودن مجلس یازدهم نیست.
◾️بر اساس آمار دقیق و ترکیب سیاسی نامزدهای منتخب، مجلس یازدهم حداقل چهارصدایی خواهد بود.
1️⃣ صدای اول متعلق به اکثریت اصولگرایانی است که اصطلاحا" از فهرست شورای ائتلاف اول به مجلس راه یافته اند.
2️⃣ صدای دوم را باید از نامزدهایی شنید که به نام جبهه پایداری شناخته می شوند. افرادی که اگر چه در ذیل جریان انقلابی تعریف می شوند لیکن بدلیل سلایق و رفتار خاص سیاسی تفاوت های قابل توجهی با دیگر اصولگرایان دارند.
3️⃣ صدای سوم از آن نامزدهای متعلق به جریان اصلاحات و اعتدال است که اقلیتی چند ده نفره را بخود اختصاص داده اند و قاعدتا" تریبون مجلس بازتاب دهنده آرا و نظرات آنان نیز خواهد بود.
4️⃣ و بالاخره گروه چهارم که اصطلاحا" مستقلین نامیده می شوند.بر اساس تجارب ادوار قبل مجلس شورای اسلامی، برخی از این افراد جذب طیف های دیگر مجلس خواهند شد و اندکی هم تا پایان همچنان مستقل باقی خواهند ماند.
🔺 صرف نظر از چندصدایی بودن مجلس یازدهم، آنچه برای مردم مهم است اولا" سلامت و پاک دستی نمایندگان است و سپس کارآمدی و نقش آفرینی مثبت آنها در خدمت گذاری و حل یا کاهش مشکلات.
💢 البته از مجلس و هیچ دستگاه دیگری نباید انتظار معجزه داشت اما توقع سلامت و پاک دستی و تلاش مجاهدانه برای خدمت به موکلین و حتی کسانی که رای نداده اند، انتظاری طبیعی و بجاست.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برود یا بماند؟!
✍🏻 #مهدی_جهانتیغی
🔰در روزهای که برخی از فعالین و سلبریتیهای حزباللهی و یا شاخهای رسانهای و توییتری جریان انقلاب پرستیژ انقلابی بودن را تافته جدا بافته بودن از از هر نوع تشکل و جریان سیاسی انقلابی و یا اصولگرایی میدانند، سخن گفتن عادلانه و واقع بینانه از عملکرد تشکلهای همچون شورای ائتلاف نیروهای انقلاب بعد از پایان انتخابات مجلس حائز اهمیت و تکلیف آورتر است. دلیل این اهمیت نیز کاملا واضح است:
1️⃣ شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، بزرگترین تشکیلات انتخاباتی حال حاضر کشور در جریان اصولگرایی است. ضمن اینکه رضایت نسبی و عمومی از عملکرد این جریان در سراسر کشور اینک وجود دارد.
2️⃣ رصد رسانهای جریان غیرانقلابی داخل و ضدانقلابی در خارج از کشور نشان که شورای ائتلاف را بزرگترین و اصلی ترین جریان پیش روی خود میبینند و بقیه فرع در سیاستگذاری هایشان هستند.
3️⃣ عملکرد این تشکل تاثیر مستقیمی در آینده سیاسی جبهه انقلاب و جریان اصولگرایی دارد.
4️⃣ ظاهرا قرار است که این تشکل همچنان ادامه پیدا کند و انتخابات ریاست جمهوری آینده از اصلی ترین کارویژههای آن خواهد بود.
5️⃣ عملکرد این تشکل در انتخابات مجلس محل طرح مباحث مختلفی میان نخبگان و فعالین سیاسی و انقلابی کشور شده که عدم گفتگو و تحلیل درباره شورای ائتلاف نیروهای انقلاب را اجتناب ناپذیر می کند.
🔹شورای ائتلاف باشد و یا نباشد؟
حضور تشکلی که بتواند بخش زیادی از امور انتخاباتی جریان انقلابی و اصولگرایی را سازماندهی و نمایندگی کند یک امر عقلایی غیرقابل خدشه در سیاست ورزی است. حتی اگر این تشکل به طور صددرصد همه سلایق و گروه ها را نتواند در خود جای بدهد ولی اکثریت نسبی را در اختیار بگیرد، باز هم بودنش برای تدبیر سیاسی و کار انتخاباتی لازم است. زیرا عدم حضور چنین تشکیلاتی مساوی با تشدد و تجزیه غیرقابل مهار جریان انقلابی و شکست خواهد شد. از سویی با توجه به انتخابات پیش روی ریاست جمهوری که لزوم وحدت حداکثری در آن از انتخابات مجلس هم بیشتر و هم سخت تر است، ادامه حضور چنین تشکلی را بدیهیتر میکند. بنابراین مساله اینک بدون یا نبودن آن نیست بلکه بیشتر باید درباره چگونه بودنش بحث کرد.
🔺عملکرد شورای ائتلاف چگونه بود؟
برگزاری ده ها نظرسنجی در نقاط مختلف کشور، مدیریت صدها کاندیدای واجد شرایط برای قرار گرفتن در یک مکانیزم مشخص و متعهدشدن به فرآیند رسیدن به کاندیدای نهایی و پذیرفتن خروجی آن شاید بزرگترین کار و تدبیر سیاسی قبل از شروع انتخابات مجلس 98 بود. بنابراین مهمترین کارکرد موفقیت آمیز شورای ائتلاف، نظم بخشی به اکثریت حوزه های انتخابیه کشور و معرفی کاندیدای واحد و زمینه سازی بزرگ برای پیروزی حداکثری در سطح کشور بود. زیرا پیروزی اخیر در صورت نبود یک تشکل مرکزی که ضمن از بین بردن تشدد، سبب ایجاد وحدت و نظم در جریان اصولگرایی بشود، ممکن نبود.
🔹آیا شورای ائتلاف بدون ضعف بود؟
پاسخ به این سوال کلیشه ای کاملا مشخص است. شورای ائتلاف قطعا ضعف های ریز و درشت داشته و باید به آن پرداخته شود ولی نکته اساسی این است که نباید فراموش کرد که این شورا به نسبت تشکل های قبلی اصولگرایان با فرآگیری بیشتر، مکانیزم علمی تر و شفاف تری همراه بود. بنابراین با همه نقدها به شورای ائتلاف چه محتوایی و چه ساختاری، یک گزاره قطعی وجود دارد و آن اینکه این تشکل بزرگ سیاسی در کسب پیروزی انتخاباتی -به دست آوردن اکثریت کرسی های مجلس- برای جبهه انقلاب بسیار موفق کرده است.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 بحران کرونا و یادگیری الکترونیکی؛ الزامات و بایدها
✍️ #الهام_اکبری
🔹ایجاد دوره های الکترونیکی دارای الزامات مختلفی است، که مهمترین آنها ایجاد زیر ساختهای آموزشی مبتنی بر این دوره هاست.
🔻کرونا به ایران رسید و در صدر اخبار قرار گرفت. چه باید کرد؟ قاعدتاً مدارس و دانشگاهها بایستی تعطیل شود. سوال این است که تا کی میتوان آموزش را تعطیل کرد؟ کسی نمیتواند پاسخ دقیق بدهد، اماعقل سلیم حکم میکند قطعاً تا زمانی که سلامت دانش آموزان و دانشجویان ما در معرض تهدید است، باید این روند را ادامه داد. لذا سوال مهمتر این است که آیا با این وجود بایستی آموزش را تعطیل کرد؟ و اینکه جایگزین چیست؟ پاسخ این است که قطعاً آموزش نبایستی تعطیل شود و جایگزین نیز مدتهاست با استفاده از تکنولوژیهای نوین آموزشی در دنیا مشخص شده است: آموزش الکترونیکی.
🔸دراخبار هم دیده میشود که بسیاری از دانشگاهها تصمیم گرفتهاند تا از طریق یادگیری الکترونیکی برنامههای آموزشی خود را ادامه داده، و با استفاده از پلتفرمهای رایج مانع از تعطیلی آموزش و یادگیری در سطح آموزش عالی شوند.
✅ در نگاه اول این گونه تصمیمات میتواند تحسین برانگیزو امید آفرین باشد.
🔺اما با نگاهی کوتاه به زیر ساختها و موانع موجود در آموزش عالی متوجه خواهیم شد که این پاسخ و راه حل در مقطع کنونی بیشتر به یک تعارف و مزاح شبیه هست تا یک راهکار برای برون رفت از این بحران!
◾️در حالی که این پلتفرمها ابزار لازم هستند اما به هیچ وجه کافی نیستند، چرا که استفاده از این ابزار مستلزم اقدامات و قدمهای متعددی میباشد، که در ذیل به صورت مختصر به آنها میپردازم:
1️⃣ اولین قدم و نکته اساسی در یادگیری الکترونیکی این است که چه گزینههایی از فناوریهای نوین در دسترس هستند و امکان استفاده از آنها وجود دارد؟
2️⃣ دومین گام این است که وضعیت مخاطبان یا کابران دوره باید به روشنی مشخص شده باشد.
3️⃣ گام سوم؛ تولید محتوای دیجیتالی است.
4️⃣گام چهارم در ایجاد یک دوره یادگیری الکترونیکی، مشخص کردن روش ارزیابی است.
🔰 استفاده آنی وبدون ایجادآموزشهای لازم، ایجاد مهارت و آمادگی در استاد و دانشجو اجازه بهره برداری از این دورهها را میدهد یا اینکه چنین تصمیم گیری های شتاب زده و بدون مبنا باعث میشود تا همه این گروهها اعم از استاد و دانشجو ذهنیت منفی نسبت به دورهای یادگیری الکترونیکی پیدا کنند و در آینده هم نسبت به استفاده از این دورهها بی رغبت شوند.
💢شایسته است که برنامه ریزان دانشگاهی و سیاستگزاران در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با در نظر گرفتن اصول فوق، همکاران دانشگاهی ما را آموزش داده و زیرساختهای لازم را برای آموزش الکترونیکی فراهم کنند.
#آموزشی #تلخیص
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
🔻طرح قرائت زیارت عاشورا در سراسر کشور
جهت رفع بلای ویروس منحوس #کرونا
🔹امام محمد باقر (علیهالسلام) فرمودند:
شیعیان ما را به زیارت امام حسین (علیه السلام) امر کنید، چرا که زیارتش بلاها و بدیها را دفع میکند
✅ لطفاً تعداد قرائتها و استان خود را به آیدی زیر ارسال نمایید:
@Afsaran_Contact
انشاالله آمار تعداد زیارت عاشوراهای قرائت شده هرشب در کانال افسران جنگ نرم بارگزاری خواهد شد.
@Afsaran_ir
خیابان انقلاب
🔴 حالا کرایه الاغ هم میخواهی؟!
✍️ #حسین_شریعتمداری
🔹 آمریکا تاکنون به کدامیک از تعهدات خود پایبند بوده است که بتوان انتظار پایبندی به توافق با طالبان داشت؟! در این توافق دولت قانونی افغانستان حضور نداشته است ! مانند توافقنامه موسوم به «معامله قرن»! که در آن صاحبان اصلی فلسطین حضور نداشتند!
🔺در حکایتها آمده است، شخص کلاهبردار و شارلاتانی را که شاکیان زیادی داشت نزد قاضی بردند. جرمش این بود که از این و آن پول و سکه قرض میگرفت ولی پس نمیداد. قاضی بعد از اثبات جرم، حکم کرد مجرم را وارونه روی الاغی سوار کنند و در سطح شهر بگردانند و جرم او را جار بزنند تا همگان او را بشناسند و به وی اعتماد نکرده و قرض ندهند. حکم قاضی اجرا شد و در پایان روز، صاحب الاغی که این وظیفه را بر عهده گرفته و در همه شهر علیه او جار زده بود کرایه الاغ و دستمزد خود را مطالبه کرد؟! یارو پوزخندی زد و گفت؛ مرد حسابی از صبح تا حالا، گلوی خودت را پاره میکردی و جار میزدی که هیچکس به من اعتماد نکند، حالا از من کرایه الاغ و دستمزدت را مطالبه میکنی؟!
🔸 دیروز گروه طالبان بعد از یازده دور مذاکره و چانهزنی با آمریکا به توافق رسیدند! این توافقنامه در پایتخت قطر از سوی زلمای خلیلزاد به نمایندگی از آمریکا و «ملا عبدالغنی برادر» به نمایندگی از طالبان افغانستان و با حضور مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا و نمایندگان ویژه ۷۰ کشور دیگر به امضاء رسید. در متن توافق بر «عدم استفاده از خاک افغانستان علیه امنیت آمریکا و متحدانش، آتشبس دائمی، کاهش نیروهای آمریکایی (در افغانستان) به 8600 نفر طی 135 روز آینده، آزادسازی 5000 زندانی طالبان و 1000 نیروی دولتی توسط آمریکا تا 10 مارس (20 اسفند) و خروج افراد طالبان از تحریم آمریکا» تاکید شده است.
✅ و اما، پرسش این است که؛
1️⃣ آمریکا تاکنون به کدامیک از تعهدات خود پایبند بوده است که بتوان انتظار پایبندی به توافق با طالبان داشت؟!
2️⃣ در این توافق دولت قانونی افغانستان حضور نداشته است ! مانند توافقنامه موسوم به «معامله قرن»! که در آن صاحبان اصلی فلسطین حضور نداشتند!
3️⃣ در توافقنامه مزبور، زمان خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان مشخص نشده است! یعنی در این خصوص هیچ بند و مادهای وجود ندارد! البته بعد از امضای توافق، طرف افغانستانی اعلام کرده است آمریکاییها قول دادهاند طی ۱۴ ماه آینده، خاک افغانستان را ترک کنند! قول شفاهی!
4️⃣ تنها فایده این توافق، بهرهگیری ترامپ از آن در انتخابات پیشروی ریاست جمهوری آمریکاست و پس از آن، چگونه از آمریکایی که به هیچیک از تعهدات رسمی و کتبی خود پایبند نبوده است انتظار میرود به قول شفاهی خود عمل کند!
🔺 جان کلام اینکه طالبان از یک سو ادعا میکند در پی تشکیل «امارت اسلامی»! است و ملا عبدالغنی بعد از امضای توافق بر این واژه تاکید هم کرده است! ولی توضیح نداده است، این چه«امارت اسلامی»! است که حاکمان آن(طالبان) تعهد کردهاند هیچگونه اقدام و حرکتی علیه دشمنان تابلودار اسلام، از جمله آمریکا و اسرائیل و گروهها و جریانات متحد آن نداشته باشند؟! (عدم استفاده از خاک افغانستان علیه امنیت آمریکا و متحدانش- متن توافق). طالبان از کدام اسلام دَم میزند؟!
💢 بالاخره، اگر طالبان به توافق مورد اشاره پایبند باشد، به یک گروه یا جریان و یا یک دولت دستنشانده آمریکا در منطقه تبدیل شده است که به نیابت از آمریکا، منافع شیطان بزرگ را تامین میکند!
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 همگام با مردم همراه با تبعیض!
💬 #خبرگزاری_تسنیم
🔹 آن دست از مسئولانی که از دل مردم برخاستند و به پستهای حکومتی دست یافتند، همواره باید همگام با مردم باشند و تفاوتی در توزیع خدمات و توزیع ثروت بین خود و مردم برقرار نکنند.
🔻 تبعیض در لغت و اصطلاح یعنی بخشبخش کردن،گروهگروه کردن و به معنای موقعیتی است که افراد به ناحق، در برابر نقشها و موقعیتهای برابر، از مزایای اجتماعی نابرابر برخوردار میشوند و برخی بر دیگران و بدونِ برتری داشتن، برتری داده میشوند؛ بنابراین تبعیض، مصداق بارزی از بیعدالتی و نابرابری اجتماعی محسوب میشود. این ویژگی آنگاه که در ارکان حکومت رسوخ کند، زمینه را جهت فساد سپس بیاعتمادی عمومی فراهم میکند و به این ترتیب، سبب تزلزل پایههای نظام میشود.
✅ آموزههای اسلام نیز بر رفع تبعیض همواره تأکید داشته است.
🔸 متأسفانه با وجود تلاشهای نبی مکرم اسلام (ص) در رفع تبعیض و نظام طبقاتی از جامعه جاهلی آن دوران و نهادینهسازی عدالت اجتماعی، با رحلتشان دنیای اسلام تا مدتها شاهد عقبگرد قابل ملاحظهای از ارزشهای نبوی شد.
◾️ از این جهت امیرالمؤمنین(ع) از آغازین لحظاتی که به اصرار مردم حکومت را پذیرفتند، فریاد عدالتخواهی و مبارزه با اشرافیت و زیادهخواهیِ سران حکومت سر دادند. ایشان در اولین سخنرانی خویش خطاب به مردم و مسئولان وقت فرمودند: «به خدا سوگند، اگر این املاک، کابین همسران و بهای کنیزکان هم شده باشد، آن را به بیتالمال باز میگردانم که در عدالت گشایش است و هر کس عدالت بر او تنگ آید، بىعدالتى بر وى تنگتر و سختتر خواهد بود.
🔺همچنین آن حضرت در بخشی از نامهای که به مالک جهت حکومت مصر صادر کردند، نوشتند «مبادا هرگز در آنچه که با مردم مساوى هستى امتیازى خواهى و از امورى که بر همه روشن است، غفلت کنى، زیرا به هر حال نسبت به آن در برابر مردم مسئولى و به زودى پرده از کارها یک سو رود و انتقام ستمدیده را از تو باز مىگیرند.
💢 با این توصیفات، ضروری است حداقل در ارکان نظام اسلامی از تبعیض و نابرابری پرهیز شود. آن دست از مسئولانی که از دل مردم برخاستند و به پستهای حکومتی دست یافتند، همواره باید همگام با مردم باشند و تفاوتی در توزیع خدمات و توزیع ثروت بین خود و مردم برقرار نکنند و به این توصیه امام راحل توجه کنند که فرمود «اسلامِ بزرگ تمام تبعیضها را محکوم کرده و برای هیچ گروهی، ویژگی خاصی قرار نداده؛ و تقوا و تعهدِ به اسلام، تنها کرامت انسانها است و در پناه اسلام و جمهوری اسلامی، حق اداره امور داخلی و محلی و رفع هرگونه تبعیض فرهنگی و اقتصادی و سیاسی، متعلق به تمام قشرهای ملت است.»
#فرهنگی #تلخیص
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f