🔴«زهد نفروختن» و «پرهیز از ریا»، توجیه جدید بر جواز اشرافیگری مسئولین!
📝 #آروین_فرشی_نعیم
🎙بهانهاي است تا در رابطه با يکي از صفات آقاي هاشمي صحبت کنيم و من فکر ميکنم ايشان عمدا بنا داشت آن را بروز بدهد، بحث گريز بسيار پررنگ از ريا بود.(...) آقاي هاشمي ظاهر و باطن زندگياش يکي بود. هيچ بناي زهدفروشي نداشت. اين دوري از ريا و زهدنفروختن و پنهاننکردن داشتههاي خود از وجوه امتيازات آقاي هاشمي بود.
🔻این سخنان بخشی از اظهارات سید حسن خمینی در سخنرانی روز گذشته در حسینیه جماران بود. وقتی این سخنان را مرور می کنیم فورا عقائد و اعمال «فرقه ملامتیه» در ذهن متبادر می شود. ملامتیه یک شاخه ای از فرقه صوفیه بودند که گاه به هدف جذب مردم به فرقه خود و گاه به آن جهت که «ریا و زهد فروشی» اتفاق نیفتند، آشکارا گناه می کردند و در صورت عدم ارتکاب به گناه هم، ژست گناه می گرفتند و صحنه سازی می کردند.
🔻دانشنامه فرق اسلامی که بر پایه کتاب «فرهنگ جامع فرق اسلامی» اثر حجت الاسلام سید حسن خمینی نگارش شده است، در بخشی از توضیح این فرقه نوشته است:
می گفتند که یگانه معبود خداست و او باید اعمال آفریدگان خود را بپسندد و روا بداند و در این صورت سالک، نه بر عمل خود باید بنگرد و نه به قبول و نظر مردم. باید در هر کاری اخلاص ورزد و از هر گونه ریا پرهیز کرد. باید بدگمانی درباره نفس خود را نخستین گام حسن ظن به حق دانست، زیرا که اصل، معرفت حق است. به همین جهت می بایست در اخلاق و معاملات خود آزاد باشند و برخلاف صوفیه و پشمینه پوشان، ظاهرشان از حیث لباس و رفتار با مردم دیگر تفاوت نداشته باشد، تا گرفتار خودنمایی نشوند و پشت به قبله نماز نخوانند. مخصوصاً باید بکوشند هرگز در اظهار خیر و اخفای شر نکوشند و عبادت را تنها سِرّی در میان عبد و حق بدانند، نه آن که مردم آن را بپسندند و خود را از اظهار این عبادت به ریا ملامت کنند. حتی برای آن که به ریا و خودفروشی گرفتار نشوند باید از اظهار قبایح و بیان معایب نفس خود در میان مردم گریزان نباشند و نفس را همواره متهم و بدکار بدانند. بدین جهت همیشه کاری می کرده اند که مردم ایشان را ملامت کنند تا مغرور و فریفته نشوند و عبادت را وسیله نسازند که معبود و مقبول مردم باشند.
🔻سخنان مطرح شده مبنی بر «زهد نفروختن»، «پرهیز از ریا»، «پنهان نکردن داشته های خود» در آن موضوع مطرح شده نه تنها اصل شرعی ندارد بلکه به نوعی تکرار تئوری های باطل فرقه ملامتیه به حساب می آید.
🔻آنچه مسلم و جزء لاینفک معارف اسلامی ماست، این است که اهل بیت عصمت و طهارت (ع) بارها و بارها، نه تنها مسئولین حکومت اسلامی را از زندگی اشرافی بر حذر داشته اند بلکه دستور داده اند تا زندگانی مسئولان منطبق بر زندگانی ضعفای جامعه اسلامی باشد و این موضوع به وفور در منابع اسلامی و روایی ما قابل یافت است.
🔻همانطور که امیرالمومنین(ع) در خطبه 209 نهج البلاغه می فرمایند:
إِنَّ اللَّهَ تَعَالَى فَرَضَ عَلَى أَئِمَّةِ [الْحَقِ] الْعَدْلِ أَنْ يُقَدِّرُوا أَنْفُسَهُمْ بِضَعَفَةِ النَّاسِ، كَيْلَا يَتَبَيَّغَ بِالْفَقِيرِ فَقْرُهُ :خداوند بر پيشوايان دادگر مقرر فرموده كه خود را در معيشت با مردم تنگدست برابر دارند تا بينوايى را رنج بينوايى به هيجان نياورد و موجب هلاكتش گردد.
🔻این وظیفه ای است که خداوند برای مسئولان جامعه اسلامی واجب نموده است و باید با نیت خالص، رفتار و سبک زندگی مسئولان اینگونه باشد؛ حال اگر به بهانه «زهد نفروختن» این وظیفه ترک شود چه تفاوتی میان آن و رفتار قائلان به فرقه ملامتیه وجود خواهد داشت و اگر هم به بهانه «پنهان نکردن داشته های خود» از این وظیفه عدول شود، عذر بدتر از گناه خواهد بود.
@tabsir_afn
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴«زهد نفروختن» و «پرهیز از ریا»، توجیه جدید بر جواز اشرافیگری مسئولین! 📝 #آروین_فرشی_نعیم 🎙بهانها
تکرار تئوری «فرقه ملامتیه»، این بار از زبان سید حسن خمینی برای توجیه جواز اشرافیگری مسئولین!
@enqelab_st
🔴 کدام تهدید به قتل کرد؛ تابلوی فیضیه یا همراه مطهری
📝 #حمید_رسایی
در روزهای اخیر دو اتفاق در عرصه سیاسی کشور رخ داده که تأمل در آنها واقعیت های بیشتری را نمايان می کند.
1️⃣ اتفاق اول: تجمعی در اعتراض به گرانی های افسار گسیخته و بی عملی دولت در فیضیه برگزار شد. جلسه با استقبال پرشور طلاب مواجه می شود. سخنران در اعتراض به ناکارآمدی دولت و بی تفاوتی بخشی از حوزه علمیه به مشکلات روزمره مردم، سخنان قابل تأملی ایراد می کند.
مطالبات طلاب و روحانيون قم در این جلسه که حرف دل مردم بود با سانسور شدید رسانه های حامی دولت مواجه می شود، اما ناگهان پس از چند روز، همین رسانه ها به بزرگنمایی تابلوی در دستان طلبه می پردازند که شعار انذارآمیز روی آن نوشته شده و کل تجمع طلاب قم و مطالبات به حق آنها را به حاشيه می برند!
"ای آنکه مذاکره شعارت، استخر فرح در انتظارت" شعار روی تابلوی فیضیه بود که به مدد جنگ روانی و بزرگنمایی رسانه های داخلی و خارجی، تبدیل به دو پرونده جنایی می شود: قتل اکبر هاشمی رفسنجانی و تهدید به قتل حسن روحانی!
با کمک این جنگ روانی و بمباران اذهان خواص که با توليد تیترها، گزارش ها، مصاحبه ها و نشست و برخاست های خصوصی و... به ثمر نشسته بود، چنان فضایی می سازند که برخی از علماء محترم، برخی شخصیتهای کشوری مجبور به موضعگیری می شوند.
حتی سخنگوی قوه قضاییه از تشکیل پرونده در دادگاه ویژه روحانيت خبر می دهد و برگزار گنندگان مراسم مجبور به ارائه توضيح می شوند. البته داستان همچنان ادامه دارد و جماعتی هوچیگر هم در حال ارتزاق از این سفره کثیف هستند.
2️⃣ اتفاق دوم: تجمعی در گلپايگان برگزار شده، سخنران علی مطهری است. نماینده ای با سابقه بددهنی از پشت تریبون مجلس (به همکارش می گوید: خفه شو، بتمرگ، پفیوز) این بار طلبه ای از قبل تا بعد از مراسم، همراه علی مطهری است...
بعد از مراسم، جوان گلپایگانی که بارها از مطهری شعار "زنده باد مخالف من و مردم باید آزادانه حرف بزنند و به حاکمیت اعتراض کنند" را شنیده، جلو می آید و نایب رییس مجلس را خطاب قرار می دهد که شما با اين جايگاه حاکمیتی، این همه راه آمده ای اینجا و از غدير صحبت می کنید! شما باید بگویی چرا پراید شده ۴۵ میلیون.
مطهری که حرف زدن درباره این موضوع را لازم و در شأن جايگاه خود می داند، به جوان منتقد اعتراض می کند که حق ندارد با او اينگونه سخن بگويد! اصرار جوان بر حرف حقش، سبب می شود تا مطهری او را مانند همکار مجلسی اش بنوازد و به او می گوید: تو یک احمق نادانی!
حالا نوبت فرد روحانی همراه علی مطهری است که برافروخته می شود و خطاب به فرد دیگری می گوید: عکس اینو بگیرید به من بدید. تو آبروی منو بردی، میکنمت توی گونی!
نمی دانم تا الان که این یادداشت را می نویسم، سرنوشت آن جوان منتقد گلپایگانی به کجا رسیده، آیا او را در گونی کرده اند یا نه اما...
◀️ نتیجه: دو اتفاق در دو نقطه از کشور رخ داده. به نظر شما در کدام یک تهدید صریح و علنی رخ داده است؟ چه کسی توهین و هتاکی کرده است؟ چرا رسانه هایی که تابلوی فیضیه را پیراهن عثمان کرده بودند و از آن پرونده جنایی و تهدید به قتل استخراج می کردند، از کنار این موضوع با سکوت عبور می کنند؟ آیا سخنگوی قوه نبايد برای این تهدید به گونی کردن پرونده تشکیل دهد؟
@rasaee
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 کدام تهدید به قتل کرد؛ تابلوی فیضیه یا همراه مطهری 📝 #حمید_رسایی در روزهای اخیر دو اتفاق در عرصه
🔺 دو اتفاق در قم و گلپایگان، یکی با جوسازی رسانه ها تبدیل به پرونده جنایی (قتل هاشمی، تهدید به قتل روحانی) شد و دیگری با اینکه تهدید علنی بود سانسور!
@enqelab_st
🔴دانشگاه عمومی یا تجارتخانه سوداگران!
📝 #میثم_مهدیار
🔹کار مسابقات و سرگرمی در صدا و سیما اغلب به نوعی اجاره دادن آنتن است. شرکتهای تجاری مختلف اپلیکیشنها و کالاهای خود را در قالب مسابقه تبلیغ و عرضه می کنند. اما این اجاره دهی آنتن در واقع نوعی تضاد در پیام های صدا و سیماست و باعث دلزدگی مخاطب می شود. چرا که محتوایی که در این مسابقات به صورت آشکار و پنهان به مخاطب عرضه می شود برخلاف روح کلی انگیزه های مدیران و ماموریت های صدا و سیماست. اگر در نظر داشته باشیم که صدا و سیما قرار بوده "دانشگاه عمومی" بوده باشد این مسابقات به نوعی خلاف آن ماموریت های اخلاقی و اجتماعی صدا و سیما و به نوعی نقض غرض است.
🔸برنامه هایی که افراد تنها با ارسال یک عدد یا یک نظر یا یک شماره یا پاسخ به یک سوال اغلب بی ربط این شانس را پیدا می کنند که برنده میلیونی باشند در واقع نوعی شانس گرایی و فرصت طلبی را در مخاطبان خود تقویت می کنند. در حالیکه در این چندسال گذشته سالها با مفاهیم و اسامی اقتصادی نامگذاری شده و بر روی اقتصاد مقاومتی تاکید بسیاری شده است پیام هایی در حال تولید در رسانه ملی است که دقیقا خلاف فرهنگ اقتصادی مناسب اقتصاد مقاومتی است. فرهنگ کار و تلاش و کوشندگی و تعاون وهمکاری و قناعت از مهمترین نیازهای شکل گیری اقتصاد مقاومتی است در حالیکه این مسابقات دقیقا عکس این مفاهیم را تبلیغ و ترویج می کنند. این مسابقات به نوعی در خدمت فرهنگ سوداگری و تن آسایی است که در آن به مخاطبان این باور را القا می کند که می توان با تکیه بر شانس و اقبال با پا روی پا انداختن در خانه و یک پیامک دادن رویای یک خانه 100 میلیونی یا یک اتوموبیل 50 میلیونی را تحقق بخشید.
🔹به عبارتی صدا و سیما مفاهیم اخلاقی و عناصری را ترویج میکند که قرار است در برنامهسازی خود علیه آنها اقدام کندو پیام های نهان و آشکار دوگانه و متضاد به مخاطب ارسال می شود. از یک طرف به صورت نا آگاهانه امیال غریزی سودجویانه و سوداگرایانه و فرصت طلبانه مخاطبان را تحریک می کند و از سوی دیگر در سریال ها یا منبرهای تلویزیونی تلاش می کند به صورت مستقیم یا غیر مستقیم مفاهیم اخلاقی و اجتماعی را به مخاطب القا کند. در شرایط اقتصادی و اجتماعی کنونی این پیام های اخلاقی و آرمانی است که در مصاف با این ارزشها و پیام های مادی گرایانه شکست می خورند. شکاف در پیام باعث شکل گیری یک مخاطب دوقطبی و دلزده می شود که بی اعتمادی به مواعظ اخلاقی و در نهایت بی اعتمادی به رسانه ملی اولین ثمره آن است.
💢 اینکه بینندگان مشاهده کنند که ممکن است بین چند میلیون نفر بدون تلاش خاصی یک خودرو برنده شوند، یا میلیونها تومان پول نقد هدیه بگیرند باعث می شود که دیگر مفهوم برنامه ریزی اقتصادی معنای خود را از دست بدهد.
الان روزانه شاهد هستیم که شبکههای مختلف صدا و سیما حداقل 5، 6 مسابقه از این دست را برگزار میکند. در این شرایط اقتصادی پیامهای منفی که این مسابقات صادر می کنند به نوعی به تعمیق بحران اقتصادی و اجتماعی موجود کمک می کند . این بنگاهی و تجاری شدن صدا و سیما خلاف اهداف و آرمانهایی است که از ابتدا برای صدا و سیما به عنوان یک رسانه آگاهی بخش در نظر گرفته شده است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴دانشگاه عمومی یا تجارتخانه سوداگران! 📝 #میثم_مهدیار 🔹کار مسابقات و سرگرمی در صدا و سیما اغلب به نو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانم بازیگر و شوهرش توی یک مسابقه در شبکه 3 شرکت می کنند و 100 میلیون تومان برنده میشن، 100 میلیون حقوق چند سال یک کارگر است؟
@enqelab_st
🔴 سوءتفاهم
📝 ##معین_ثائر
اگه امروز یه عده از این آقایون و خانوما دور برداشتن #تقصیر خود ماها بوده!
.
این تقصیر ما بود که به جای حاج کاظم #آژانس_شیشه_ای #پرویز_پرستویی رو گنده کردیم و ازش #بت ساختیم!
جوری که خیال کرد چیزی فراتر از یه بازیگره!
تقصیر ما بود اگه جای #عشق و #علاقه به حضرت #یوسف، شیفته و مجذوب #مصطفی_زمانی شدیم و خیال کردیم این بازیگره بوده که به یوسفِ #تاریخ جذابیت بخشیده!
.
هیچ وقت جوری عمل نکردیم که این آقایون و خانوما بفهمن اگه توجهی بهشون شده از کجا شروع شده و علت توجه بهشون فقط #نقش هایی بوده که بازی کردن، نه خودشون و #زندگی شخصیشون!
.
جوری عمل نکردیم که بفهمن زندگی شخصیشون و عقایدشون به مراتب اهمیت کمتری از نقش هایی که بازی کردن برامون داره!
.
حالا هم همینه!
#سریال نسبتا قشنگی بود که تموم شد و رفت!
.
جای اینکه ریحانه پارسا و کارهاشو رو گُنده کنید، شخصیت #لیلا رو گنده کنید!
.
جای اینکه #سینا_سهیلی رو پررنگ کنید، شخصیت حامد رو پررنگ کنید!
.
پ.ن؛
تقصیر شماهایی که وسط سریال #صفحه_شخصی بازیگره رو سرچ میکنید تا سریعتر فالووش کنید و عکس های متفاوت تری ازش ببینین کمتر از خود اون بازیگره نیس!
@saerin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 سوءتفاهم 📝 ##معین_ثائر اگه امروز یه عده از این آقایون و خانوما دور برداشتن #تقصیر خود ماها بوده!
مشکل از جایی شروع شد که #سلبریتی ها الگوی سبک زندگی شدند، در حالیکه جایگاه واقعیشان تنها این بود که مردم را سرگرم کنند.
@enqelab_st
🔴 ۱۶ میلیون دلار؟!
1⃣ - آمریکا مدعی است که ایران در سوریه ۱۶ میلیون دلار پول ملت ایران را هزینه کرده است در حالی که ملت ایران گرسنه است.
2⃣ - اولاً ملت ایران در مشکلات عدیده که مسبب آن همان آمریکاییها و عوامل داخلی آنان هستند دست و پنجه نرم میکنند اما هرگز گرسنهی گدایی از حیوانهایی نظیر ترامپ نیسنند
و ثانیاً این ۱۶ میلیون دلار فرضی شما را خرج امنیت خودمون کردیم همون طوری که شما شیاطین غربی از اون سر دنیا آمدید در منطقه ما و مبلغ ۷ تریلیون دلار (۷ هزار میلیارد) هزینه کردید در حالی جنبش ۹۹ درصدی نشون داد یکی از گرسنه ترین کشورهای جهان هستید.
2⃣ - ما برای امنیت کشورمان از شر داعش و تروریسم و صهیونیسم و وهابیت و نظام سلطه و شیطان بزرگ مبلغ ۱۶ میلیون دلار هزینه کردیم که معادل قیمت یک فانتوم F16 (نزدیک ۱۹ میلیون) هم نیست
اما شما مبلغ ۷ تریلیون دلار برای مطامع شیطانی و دخالت در امور سایر کشورها و به خاک و خون کشیدن مردم یمن، فلسطین، سوریه، افغانستان، عراق و....کردید که معادل ۱۰۰ سال بودجه کشور پهناور و نفت خیز ایران است.
3⃣ - این نشانه اوج اقتدار جمهوری اسلامی ایران است که در برابر کشوری که معادل ۱۰۰ بودجهاش برای نابودیاش هزینه کرده محکم و استوار ایستاده و تمام برنامه های شیطانی او را نقش بر آب کرده است.
@motevallian
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 ۱۶ میلیون دلار؟! 1⃣ - آمریکا مدعی است که ایران در سوریه ۱۶ میلیون دلار پول ملت ایران را هزینه کرد
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبرانقلاب: هفت تریلیون دلار خرج کردند و به جایی نرسیدند و دیگر هم نخواهند رسید !➕ فیلم اعتراف ترامپ به خرج کردن هفت تریلیون دلار در منطقهی غرب آسیا
@enqelab_st
🔴 امید غرب گرایان به حزب اللهی ها!
✍️ #اکبر_ابدالی
🔸 بعد از اینکه مدعیان علم و دانش و وابستگان فکری به غرب، در مدیریت اقتصادی کشور شکست خورده اند به دنبال عصبی کردن نیروهای انقلابی هستند تا آنها را واردار به عکس العمل و اشتباه کنند و با سوار شدن بر اشتباهات آنها جریان سازی کنند و کل مشکلات کشور را به گردن آنها بندازند.
🔸 برای این کار از ورزشکاران، بازیگران، برخی روحانی نماها، سیاسیون و .... استفاده می کنند و موضوعات حاشیه ای ساختار شکن را که جریان انقلابی روی آن حساسیت دارد (مثل چادر و حجاب و ...) را در رسانه ها و فضای مجازی مطرح می کنند.
🔸 این جریان از این کار سه هدف اصلی دارد: 1- حواسها را از مشکلات اقتصادی و بانیان وضع فعلی اقتصادی کشور پرت کنند. 2- جریان انقلابی را به عکس العمل وا دارند 3- به مردم بگویند که جریان انقلابی مانع کار دولت است. که در هر سه صورت به مراد خود رسیده اند.
🔸 راه کار مقابله با این عملیات روانی دشمن و عوامل داخلی آنها همان است که #امام_خامنه_ای در جمع دانشجویان فرمود: #صبر_انقلابی. بنابراین جریان انقلابی ضمن خودداری از ورود به این بازیهای حاشیه ای فقط بر #مطالبات_اقتصادی مردم درچارچوب عقلانی و انقلابی تمرکز کند.
@mashgh626
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 ردّپای فتنه اقتصادی در 7 سال قبل/ خط فتنه چگونه به خط «سابوتاژ» تبدیل شد؟
📝#مسعود_یارضوی
✖️دولت آقای روحانی انگار هیچ نظارتی بر قیمتها ندارد. هرگاه مسوولان دولتی از شخص رئیس دولت تا وزرا و رئیس بانک مرکزیاش صحبت از کنترل یا کاهش قیمت میزنند، واکنش آن در بازار مردم را شگفتزده میکند!
✖️قیمت میوه نسبت به سال گذشته 60 درصد گرانتر شده و کارشناسان میگویند این گرانی حتی 5 برابر بیشتر از نرخ تورّم در ایران است.
پراید به نرخ اسمی 40 میلیون تومان رسیده و قیمت «پوشک» بچه نیز تقریبا 3 برابر شده و همان نیز کمیاب و در بعضی موارد نایاب است.
⭕️ «سابوتاژ اقتصادی» یا همان خرابکاری عامدانه(sabotage)، عبارتی است که نخستین بار «محمدجواد لاریجانی» ۶ سال پیش در هشدار پیرامون تنشهای اقتصادی در کشور مطرح کرد.
🔺او چند ماه پس از روی کار آمدن دولت روحانی در یک مصاحبه گفت: «برای آمریکا و دول غربی (غرب صهیونی) فتنه اصل نبود بلکه مختل کردن و تضعیف و ساقط کردن نظام اسلامی ایران هدف بود و هست و لذا غرب در دو مسیر برای مقاصدی که فتنه متوجه آن بوده است، کار میکند، اول اینکه روی اصحاب فتنه زیاد سرمایهگذاری نمیکنند چراکه میدانند بازسازی آنها بسیار پرهزینه است و بعید است به جایی برسد. اما برای اختلال در نظام به ویژه اختلال اقتصادی بیشتر سرمایهگذاری کردهاند یعنی در حال حاضر خط فتنه به خط سابوتاژ اقتصادی تبدیل شده است.»
⁉️ سؤال اساسی اینجا است که این «عزم براندازی به بهانه اقتصاد» در ایران چگونه اجرایی شد!؟
«تحلیلگر اقتصادی» شدن یک شبه کثیری از سیاسیون اصلاحطلب پاسخ آن است!
چهرههای اصلاحطلب با سوابق تماماً سیاسی و بعضاً امنیتی یا حتی پزشکی، به یکباره تبدیل شدند به کسانی که از اقتصاد خرد و ضریب جینی و شاخص قدرت خرید و پتروشیمی و شاخص PPP سر در میآوردند.
عده ای اظهار داشتند که تحریمها اقتصاد کشور را فلج کردهاند و یک نفر دیگر هم تصریح کرد که تحریمها باید برود تا مشکل آب خوردن مردم حل شود! و...
جالب آنکه خیلیها از خودشان نپرسیدند که چه شد که تحریمهایی که سی و چند سال با ملت و انقلاب ایران همزاد بودند و در اعلیدرجه هم اعمال شدهاند؛ اما چرا به یک باره مهم شدهاند و آنکه چرا اصلاحطلبان داعیهدار بیان این مطلب هستند!؟ کسانی که در عمده سالهای پس از انقلاب در قدرت بودهاند و نخستین قانون تحریمی علیه ایران یعنی «قانون داماتو» نیز در دولت محبوب آنها یعنی در دولت مرحوم هاشمی وضع شد.
«سیاهنمایی» عامل مقوّم بعدی بود که آنها برای سابوتاژ نیاز داشتند...
و بدینسان بود که جنگی تمام عیار به راه افتاد تا از تمام مثبتات اقتصادی کشور ایران، منفینمایی کند.
از حوالی سال 92، دیگر روزی نبود که چهرهها و رسانههای اصلاحطلب، از «آفریقانمایی» از ایران و اقتصاد این کشور غافل باشند.
این گزارهها تنها بخشی از اظهارات چهرههای جریان سیاسی خاص ستاد مشترک اعتدال و اصلاحات طی 5 سال گذشته پیرامون اقتصاد کشور بوده است:
✖تحریمها استخوان مردم را خرد کرده است.
✖اقتصاد ایران در «شرایط ته درّه» قرار دارد.
✖ اوضاع ما از کشورهای همسایه هم بدتر است.
✖️در حال رسیدن به سیاست نفت در برابر غذا هستیم.
✖خشونت در ایران به دلایل اقتصادی زیاد شده است و... .
این نقشه اما پس از طرح سابوتاژ توسط دشمنان ایران و اقدام برای سیاهنمایی در ذهن مردم؛ گام سومی هم داشت و آن تقلّا برای ملموس کردن تمام این توهّمات بود... تا روزهای فعلی و خبر «گرانی» و عدم کنترل قیمتها از راه رسیدند.
💠 مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با هیئت دولت در همین رابطه فرمودند:
«شما میبینید ناگهان در تهران یا در شهرهای بزرگ، پوشک بچّه کمیاب میشود! این اتّفاق افتاده، واقعی است، این بهعنوان فرض نیست؛ آخر پوشک بچّه؟ این مردم را عصبانی میکند دیگر! طرف مقابل -دشمن- میخواهد مردم عصبانی بشوند از دستگاه دولتی و دستگاه حکومت؛ این یکی از راههایش است؛ پوشک! یا شب عید که مثلاً فرض کنید وقت شستوشو و مانند اینها است، موادّ شوینده ناگهان کمیاب میشود، نیست؛ خب این کاری است که خرابکاری است. اینها را بایستی با چشم باز دنبال کرد؛ این یک مسئلهی مهم است.»
💢جالب است که افرادی از اصلاحطلبان طی 5 سال گذشته در کنار تأکید بر اثر زیاد تحریمها! سیاه بودن اوضاع اقتصادی در ایران و اصرار بر روی کار آمدن رئیسجمهور روحانی، به 3 مقوله دیگر هم اشاره کردهاند:
1⃣ حضور میلیونی مردم در «خیابان» به دلیل مشکلات فعلی
2⃣ بیان صریح و تلویحی سقوط نظام و اینهمانی انقلاب اسلامی با حکومت شاه در اشاره به مشکلات کنونی.
3⃣ صحبت درباره فردای براندازی، «حکومت بعدی» و اینکه اصلاحطلبان در حکومت بعدی هم سر پا خواهند بود...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f