⭕️⭕️کانال صهیونیست: حتی در مورد حذف نصرالله هم چنین رگباری وجود نداشت
نمی دانم پشت این رگبار سنگین چیست؟
#لبنان #سید_حسن_نصرالله #وعده_صادق
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
🔆 آینده روابط عربستان و آمریکا در دوره جدید ترامپ
🔹انتخاب مجدد دونالد ترامپ بعنوان رئیس جمهور آمریکا، دوباره سیاست خاورمیانهای ایالاتمتحده و نقش بازیگران عربی بهویژه عربستان سعودی در این چارچوب را در چشمانداز قرار داده است. باتوجه به ایفای نقش عربستان در استراتژی منطقهای دوران نخست ریاست جمهوری ترامپ، علیالخصوص در موضوعاتی نظیر محاصره قطر، کمپین فشار حداکثری علیه ایران و توافقات ابراهیم، سه پرسش کلیدی حول محور آینده روابط عربستان و آمریکا در دولت دوم ترامپ مطرح است:
۱. سرنوشت پیمان دفاعی ریاض-واشنگتن چگونه رقم خواهد خورد؟
۲. آیا عربستان به پروژه عادی سازی روابط با اسرائیل خواهد پیوست؟
۳. روابط ایران و عربستان چه مسیری را خواهد پیمود؟
🔸 مهمترین پرونده دوجانبه با اثرات چندبعدی بهویژه در ارتباط با دو متغیر «عادیسازی» و «ایران»، پرونده پیمان دفاعی عربستان و آمریکا است که پیش از ۷ اکتبر، خطوط آن هویدا و در طول ماههای گذشته محور رایزنیهای مقامات سیاسی و امنیتی عربستان و آمریکا قرار داشته است. سفر ماه گذشته «مساعد العیبان» مشاور امنیت ملی عربستان به واشنگتن، تازهترین بهروزرسانی از این گفتوگوها در فضای تنشهای منطقهای بوده است.
🔸 بر اساس این پیمان دفاعی که از دید عربستان باید الزامآور بوده و باید به تایید سنا نیز رسیده باشد، واشنگتن متعهد به دفاع از عربستان، ارائه راکتورهای هستهای غیرنظامی، فروش تسلیحات برتر و ایجاد دسترسی به تراشههای پیشرفته برای ریاض خواهد بود.
🔸 متقابلا عربستان سعودی نیز مذاکرات عادیسازی با اسرائیل را به رسمیت شناخته و میپذیرد، مشارکت چین در بخشهای حساس مانند فناوریهای پیشرفته را محدود میکند و یک توافقنامه پادمان و احتمالاً پروتکل الحاقی را با آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای راستی آزمایی استفاده از راکتورهای هستهای امضا میکند.
🔸این گونه توافقات در دولت ترامپ که چندان به ترتیبات سازمانی و نهادی قائل نیست، میتواند سرعت بسیار زیادی داشته باشد، منوط به تحول در متغیر دوم یعنی عادیسازی روابط عربستان با اسرائیل است. اما مانع قابل توجه در این مسیر جنگ ادامهدار اسرائیل در غزه، در دسترس نبودن آتشبس و از همه مهمتر شرط عربستان مبنی بر تشکیل کشور مستقل فلسطینی است.
🔸اگر ترامپ بتواند این ضلع از پازل را با متوقف کردن نتانیاهو و ترغیب آن به آتشبس عملیاتی کند، زمینه میتواند برای آغاز تماسها بین اسرائیل و عربستان فراهم شود. با این حال تا زمانی که راه حل دو کشوری محقق نشود، امکان توافق سه جانبه کلان وجود نخواهد داشت و ریاض و واشنگتن تنها میتوانند به یک نسخه غیر الزامآور از توافقات دوجانبه دست پیدا کنند.
✅ طبیعتا برهم کنش پیمان دفاعی و عادیسازی به شکل خروجی یک توافق سه جانبه، نقش مهمی برای روابط ایران و عربستان و جایگاه منطقهای جمهوری اسلامی خواهد داشت و میتواند در صورت عدم دستیابی ایران و آمریکا به یک توافق هستهای روزآمد شده، مجددا فشارها(فروش نفت - محور مقاومت - ترور در داخل) را افزایش دهد. در این سناریو، روابط در حال توسعه ایران و عربستان دستخوش برخی تکانهها خواهد شد. هرچند این به معنای دنبالهروی سخت عربستان از استراتژی ترامپ نخواهد بود و سعودیها نسبت به ارزش افزوده توافق پکن با جمهوری اسلامی برای محافظت از منافع پادشاهی بهویژه چشمانداز ۲۰۳۰ متعهد خواهند ماند.
🔹 اندیشکده تهران 🔹
#وعده_صادق #ترامپ #عربستان
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تئوری ترسناک ایلان ماسک درباره ایرپاد
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراسم پنج نوجوانی که بدون اطلاع خانواده
ماشین رو برداشتند و با تریلی تصادف کردند!
پ.ن: صحنه تصادف آخر کلیپ
#ایران
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 برخورد اشتباهی پهپاد شاهد ۱۳۶ به یک ساختمان در شهر Belgorod روسیه
#پهپاد
#روسیه
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 افزایش ارتفاع برنامه ریزی شده ی پهپاد شاهد ۱۳۶ روسی برای جلوگیری از برخورد به موانع زمینی
#شاهد
#روسیه
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸سوخو ۵۷ فلون روس در نمایشگاه هوایی در چین
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 بمب اسفنجی
🔹 ایده این سلاح در چند سال اخیر و در مقابل ایده جنگ های تونلی مطرح شد سلاحی که میتواند به سرعت تونل مورد نظر را مهر و موم کند.
🔹 این سلاح حاوی دو مایع شیمیایی در یک ظرف پلاستیکی است که توسط یک حائل فلزی از هم جدا شده. هنگامی که بمب فعال شود این دو مایع به سرعت ترکیب شده و حجم زیادی ماده فومی از جنس پولی یورتان آزاد می گردد و به سرعت گسترش می یابد؛ این ماده فومی دارای ساختاری است که در زمان کوتاهی سخت شده و مسیر تونل را مسدود میکند. سختی و استحکام ماده به نسبت اجزای شیمیایی بستگی دارد؛
در صورت وجود نیروی انسانی در محدوده فعالیت این بمب شخص مذکور زنده به گور خواهد شد.
🔹 باید متذکر شد که استفاده از ساختارهای فوم مانند در نیروهای نظامی، امری جدید نیست تفنگداران دریایی ایالات متحده برای اولین بار در نبرد موگادیشو از نوعی سلاح فومی به عنوان ابزار جنگی استفاده کردهاند. اما بمب اسفنجی پلی یورتان به این شکل محصولی جدیدی است؛ بنا بر گزارش ها ارتش اسرائیل چنین سلاحی را برای مقابله با تونل های گسترده حماس توسعه داده و IDF در سال ۲۰۲۱ آن را آزمایش کرده.
🚨پ.ن:هنوز یک مورد استفاده عملیاتی انجام نشده و در حد ایده و آزمایش بوده
#تونل #بمب
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
💡«حکایت برق و تنبیه مردم بیگناه»
📣 ابتدائا به چند آمار رسمی توجه کنید:
🏘 بخش خانگی فقط ۳۰٪ برق کشور را مصرف میکند.
🔋قبل از رسیدن به مصرفکننده، سالانه ۳۳۰ میلیون بشکه معادل نفتخام اتلاف برق داریم
🔋اتلاف برق صنعت پرسودِ فولاد به تنهایی معادل ساخت ۳ نیروگاه سیکلترکیبی مدرن است،
⛔️ خلاصه اینکه «مردم» بیگناهاند و نباید با خاموشی منظم یا نامنظم تاوان بدهند.
✂️جراحی را از خود دولت و صنایع خامفروشِ پرسود و غیربهرهور شروع کنید نه از مردمی که از «فشار شدید هزینه بر ترازنامه خود، شکاف درآمد هزینه، مصرف نامکفی و نسبت بدهی به درآمد بالا» رنج میبرند.
📍همین معافیت مالیاتی بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومانیِ صنایع خامفروش را لغو کنید (که دولت سیزدهم پیشنهاد داد و مجلس یازدهم مانع شد) یا در قالب «اعتبار مالیاتی» برای «افزایش بهرهوری انرژی و خودتامینی» به صورت هدفمند به خودشان تخصیص دهید (نه در قالب اقتصاد سیاسی فسادزای فعلی)،بخش عمده مشکل حل میشود.
#ایران #ایران_همدل
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از انتفاضه سنگ تا انتفاضه موشک و پهپاد!
🔶 علی المعشنی، تحلیلگر عمانی:
🔺"حزبالله به هیچ وجه به آنها رحم نخواهد کرد؛ هر چند روز یکبار، با سلاح جدیدی به آنها حمله میکند. به شما مژده بدهم که هر روز شاهد شگفتی و اتفاق غیرمنتظره جدیدی خواهیم بود، امروزه معادله قدرت به طور کلی تغییر کرده و در مقابل هر قدرتی، همتایی وجود دارد."
#لبنان
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
دوستان در مورد اجلاس امروز ریاض پرسیدند تحلیل پایین خالی دید مناسبی در مورد مناسبات منطقه در اختیار شما قرار خواهد داد 👇👇
🔺اجلاس ریاض در طلیعه بازگشت ترامپ!
اجلاس عصر امروز سران دول عربی و اسلامی در ریاض برای بررسی جنگ غزه و لبنان یک حاضرِ ساکت و دو غایب بزرگ داشت؛ اولی امیر قطر که بر خلاف گذشته، امروز سخنرانی نکرد و این رفتار او هم احتمالا اعتراضی به نبود ارادهای جمعی و به خاطر نداشتن امیدی به نتیجهبخشی اجلاس در امتداد تعلیق وساطت میان طرفین جنگ باشد.
اما دو غایب اجلاس یکی محمد بن زاید رئیس امارات که عدم حضورش نشانگر تداوم تنش و اختلافات اعلام نشده او با بن سلمان است و با بازگشت ترامپ به قدرت و نظر به روابط خاصش با هر دو به ویژه ولیعهد عربستان باید دید دو نفر را آشتی میدهد یا تنش را عمیقتر میکند.
غایب دیگر هم رئیس جمهور ایران بود که دلیل آن «تراکم امور اجرایی» عنوان شد، اما احتمالا به نگرانی حاکمیت از وجود اهدافی مخالف سیاست منطقهای ایران برگردد.
اکثر رهبران عرب و مسلمان در این نشست خطابههایی تندتر از قبل علیه اسرائیل ایراد کردند؛ تا جایی که برخی رسانهها و تحلیلگران اسرائیلی هم نسبت به سخنان بن سلمان اظهار تعجب کردند. ولیعهد عربستان در نطق خود با لحنی تند از نسلکشی در غزه و ضرورت توقف آن گفت و دوباره حمله به ایران را محکوم کرد.
قبل از بیان دلالت و اهمیت احتمالی این نطقها در این مقطع زمانی جا دارد به موضع این کشورها در یک سال جنگ غزه گریزی زد.
ناگفته پیداست که اسرائیل با حمایت همه جانبه آمریکا و در سایه «بیعملی» و «نبود کنش جمعی موثر» عربی و اسلامی، دست خود را کاملا برای تداوم جنگ و نسل کشی بیسابقه در غزه در طول 400 روز گذشته باز دید.
منظور از این کنش هم ورود این کشورها به جنگ با اسرائیل نیست، بلکه دستکم با داشتن لابیهای متنفذ و قوی در آمریکا میتوانستند اجازه ندهند بحران انسانی عمیق در غزه وارد این مرحله شود.
اتخاذ این رویکرد به ویژه از سوی مصر، عربستان، امارات و اردن محصول سه عامل بود: نخست نوعی همذاتپنداری با هدف نابودی حماس به عنوان آخرین پایگاه حکمرانی اسلام سیاسی سنی.
عامل دوم نیز نگاه به این جنگ و سرنوشت آن از دریچه تقابل منطقهای با ایران بود. شکاف و تنش در منطقه به ویژه در یک دهه اخیر میان ایران و این کشورها چنان عمیق شد که این بازیگران به ویژه عربستان و امارات در کنار عوامل دخیل دیگر به عادیسازی و تقویت روابط با اسرائیل به عنوان یک مولفه موازنهساز در مقابل ایران مینگریستند و به تبع آن، شکست و تضعیف اسرائیل را به معنای تقویت ایران میپنداشتند.
عامل سوم هم این که اساسا این کشورها به دلایل دیگری همچون ارتباط و نزدیکی به کانونهای قدرت به ویژه در آمریکا و لابی اسرائیلی از مدتها پیش با عبور از عامل فلسطین و خوانشی دیگر نسبت به منطقه مسیری متفاوت از قبل را انتخاب کرده و بر توسعه اقتصادی و غیره متمرکز شدند. مولود آن هم خروج مناقشه فلسطین از دستور کار سیاست خارجی این کشورها و جایگزین شدن عادیسازی روابط با اسرائیل بود. فراموشی این مناقشه خود یکی از عوامل پیشران حمله هفتم اکتبر حماس شد.
اما اهمیت تندتر شدن خطابههای «بیعمل» رهبران عرب در این نیست که به زودی کنشی جمعی علیه اسرائیل شکل میگیرد، بلکه در آنجاست که مساله فلسطین دستکم در بعد اعلامی دوباره به متن سیاستهای عربی بازگشته است.
این در حالی است که تا قبل از هفتم اکتبر 2023 نه کسی از تشکیل کشور فلسطین سخن میگفت و نه یادی از مناقشه فلسطین میکرد و اولویت، عادیسازی بدون پیششرط با اسرائیل بود.
واقعیت این که هر چه جنگ غزه طولانیتر شد نه تنها فرصت تمام کردن آن با تحقق اهداف ممکنتر نشد، بلکه پیامدهای زیانبار آن در منطقه و جهان برای اسرائیل بیشتر شد؛ به گونهای که دیگر تحمل این بحران انسانی نه تنها برای افکار عمومی جهانی بلکه حتی متحدان اسرائیل و کشورهای منطقه نیز دشوار شده است؛ گرچه هنوز این نگاه به دلایلی وارد فاز اقدام عملی نشده است.
در کنار آن هم نیز برخی بازیگران «تا حدودی» نگران اهداف واقعی راستگرایان اسرائیل در منطقه شدهاند؛ به نحوی که بن فرحان پس از اجلاس گفت که اهداف جنگ فراتر از تضمین امنیت اسرائیل فراتر است.
اهمیت دیگر خطابههای امروز این است که پس از پیروزی ترامپ ایراد میشود که دستور کار اصلی او در منطقه تکمیل پروژه توافق ابراهیم است که در دور نخست ریاست جمهوری ترامپ آن را به «رایگان» پیش برد. اما این «خطابههای خشمگین» و پرپسامد شدن درخواستها برای توقف جنگ و تشکیل کشور فلسطین (در اراضی 1976) "میتواند" برآیند ادراک جدیدی در ذهنیت بازیگران کلیدی منطقه باشد که این پروژه در دور دوم ریاست جمهوری ترامپ نباید «مجانی» و با دور زدن فلسطین پیش برود.
همین خود "میتواند" لابیگری جدیدی با ترامپ در آینده از جانب متحدان عرب آن رقم زند
#وعده_صادق #ایران #فلسطین
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرقت شبانه مهاجمین افغانی از منازل مردم در مشهد/ با سلاح سرد وارد منازل مردم می شدند
#ایران
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
🔴توضیحات حسین طائب درباره سخنان خود پیرامون ترور هنیه و سید حسن نصرالله
طائب:
🔹گفتم بحث نفوذ ۲۰ درصد نقش دارد، ۸۰ درصد آن، تکنولوژی است
🔹در یک سخنرانی خود در دانشگاه تهران در پاسخ به سؤالاتی که از بنده راجع به بحث نفوذ و ضعف اطلاعاتی همچون شهادت شهید هنیه و سیدحسن نصرالله میشد، در پاسخ گفتم که در اینجا بحث نفوذ ۲۰ درصد از نظر بنده نقش دارد و ۸۰ درصد آن تکنولوژی و رشد آن است.
#سید_حسن_نصرالله
#شهید_اسماعیل_هنیه
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️لحظه هدف قرار دادن ساختمان حرقوص در ضاحیه بیروت توسط رژیم صهیونیستی
#رژیم_صهیونیستی #لبنان
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تعجب کارشناس شبکه صهیونیستی اینترنشنال از چرخش 180 درجهای عربستان در برابر ایران!
🔶 مهرداد فرهمند، تحلیلگر مسائل خاورمیانه: به یاد بیاوریم که همین آقای بن سلمان چند سال پیش میگفت: ما باید جنگ را به داخل ایران بکشانیم؛ اما الان میگوید که باید حریم ایران رعایت شود و حمله اسرائیل به ایران را محکوم میکند؛ این نشان از دستاورد بزرگی است و رسانههای عربی از این چرخش حیرت زده شدهاند.
#ایران
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️هشدارهای رهبر انقلاب درباره قطعی برق
#ایران
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید این اوکراینیها چطوری سر یه پهپاد ارزان قیمت تصویربرداری چاشنی انفجاری کار گذاشتن با برخورد منفجر میشه
اوکراین با این پهپادها روسیه رو زمین گیر کرده
کاش حزبالله هم مجهز به این پهپادها شه
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
روایتی از لحظه اعدام علی سلامت
خیلیها به دلیل ترس از پدر و خانواده و آبروشون هیچ شکایتی نکردن. آمار رسمی میگه به 200 نفر تجاوز کرده ولی خیلی ها هستن که هیچ شکایتی نکردن
علی سلامت در سالهای گذشته، قربانیانش را به بهانه ازدواج، دوستی، تهیه دارو و برخی را به زور و اجبار اغفال کرده بود
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar
دکتر مسعود داوودی پزشک و متخصص قلب و عروق همکلاسی عزیز من دیشب پس از خروج از مطب در شهرستان یاسوج توسط برادر بیمار فوت شده به قتل رسید، آخر عشق به وطن
برای مردی که عاشق یاسوج شد
تمام برادرانش آمریکا هستند نخواست برود که به مردم وطنش خدمت کند
باغ دنجی گرفت و یک عالمه کتاب خوانده و نخوانده گوشه آن گذاشت ایران را ورای حکومت می دید و دل میسوزاند آخرین پستش را قبل از به مسلخ رفتن در گروه دوستان ما گذاشت ،قاتل هم با افتخار این کار خود را استوری کرد ….😭😭😭
🎙مهدی عبدوس
#ایران
✅ خط آخر
@Khaate_Akhar