🔴 وقتی جهانپور فرق بین سخنگو و دیپلمات بودن را نمی داند!
✍️ #امیدرضا (هوشدار)
🔹 سخنگوی وزارت بهداشت همسو با سیاستهای دولت ترامپ تلاش کرده کمکاری وزارت متبوع خود را به گردن چین بیندازد
🔻 درحالیکه وی بجای فرافکنی باید بداند با وجودی که اکنون به دلیل لزوم وحدتآفرینی وزارت بهداشت مورد حمایت عامه است اما همچنان سیاستهای این وزارتخانه عامل اصلی شیوع کرونا در ایران بوده و پس از پایان بحران باید نسبت به آن پاسخگو باشند. برای مثال:
1️⃣ بیماری که طبق آمار جهانی غیرپنهانی در بهمن ماه موجب قرنطینه شهری یازده میلیونی، ابتلای روزانه تا ۱۴ هزار نفر و مرگ روزانه بالای صد نفر در چین شده بود چطور توسط وزارت بهداشت یک آنفولانزای ساده تصور میشد؟ این جز سادهلوحی است؟
2️⃣ چطور وزارت بهداشت با سهلانگاری خواهان قرنطینه مسافرین ورودی از چین نشد و شناخت مسافرین با مبدأ ثالث که از چین آمده بودند را مدنظر قرار نداد و کشور را خیلی زود در معرض بیماری قرار داد؟
3️⃣ سهلانگاری یک ماهه در شناخت ویروس و اشتباه گرفتن آن با آنفولانزا آیا جز قصور وزارت بهداشت در تدوین پروتکلها و تأمین کیت مگر دلیل دیگری هم دارد؟
4️⃣ مسئولیت اصلی عدم آمادگی برای شرایط بحرانی و تهیه ماسک و مواد ضدعفونی نیز برعهده وزارت بهداشت است و نهایتا گروه های جهادی و انقلابی خلا این شلکاری آقایان را پر کردند.
و ...
❇️ حال سخنگوی وزارت بهداشت بجای پاسخگویی، از مقام طلبکار و برای رفع اتهام از مجموعه خود، پا را در عرصه های نامربوط به خود گذشته و با دخالت بیجا در سیاست خارجی کشور، در شرایط سخت و پیچیده اقتصادی و سیاسی جهان و خاصه ایران یک اقدام نسنجیده و همسو با سیاستهای کاخ سفید را صورت داده است.
🔺 البته سبقه سیاسی غربگرایی مفرط جهانپور و حمایت وی از فتنههای آمریکایی، دلیل زمینهای تلاش او برای حمله به چین برای رفع اتهام از خود همانند آمریکا را باورپذیر میکند اما او باید حد خود را فهمیده و در موقعیت حاصله بدلیل بحران کرونا از دراز کردن پای خود در عرصه سیاست خارجی کشور خودداری کند تا وحدت عمومی حاصل شده پشت تصمیمات وزارت بهداشت تا زمان اتمام بحران فعلی ضربه نخورد،
💢 اگر او از چنین درکی عاجز است خوب است دکتر نمکی فرد عاقلتر و موجهتری را برای این مسئولیت بجای جهانپور درنظر
🔴 حکم حکومتی برای کرونا
✍️ #محسن_مهدیان
🔹 نوشته اند رهبرانقلاب چرا مانع تصمیم رئیس جمهور با حکم حکومتی نمی شود؟
🔻 مقدمه سوال شان اینست: رهبری طی 5 ماه گذشته دو بار با حکم حکومتی در مسائل اجرایی کشور دخالت کرده ست یکی بنزین و دیگری بودجه 99. اینبار مهمترست...
🔸 اولا مقدمه غلط است. چرا؟
نویسنده درک درستی از حکم حکومتی ندارد. اینطور نیست که اگر رهبرانقلاب مخالف امری بود با حکم حکومتی مانع تصمیم می شود. این معنا از حکم حکومتی همان دیکتاتوری است. حکم حکومتی برای جلوگیری از گره هایی است که به روش عادی قابل حل نیست.
◾️ حالا؛
دو حکم حکومتی ذکر شده تکلیفش چیست؟ حکم حکومتی بنزین در اصل تذکر به یک رویه قانونی است. مجلس تصمیم داشت مصوبه سران قوا و شورای عالی امنیت ملی را که پیشتر جایگاه قانونی آنرا پذیرفته است تغییر دهد. مجلس می توانست درباره اصل وجودی شورای سران پیشتر اظهار نظر کند که نکرده است اما نمی تواند یک نهاد را بپذیرد ولی با یک مصوبه اش مخالفت کند. لذا رهبری تذکر دادند که تصمیم مجلس خلاف مصوبه سران وشورای عالی امنیت ملی نباشد.
🔰 حکم حکومت بودجه چیست؟ لایحه بودجه رد شده بود. باید اصل 85 و در کمسیون بررسی می شد. اما شورای نگهبان معتقد بود بودجه را نمی تواند اصل 85 کرد. از طرفی کرونا مانع برگزاری جلسات کمسیون می شد لذا دخل و خرج سال اینده کشور غیرقانونی بود و لذا رهبری گره گشائی کرد.
❇️ روشن است که هیچکدام دخالت در امور اجرا نبود؛ یکی تذکر به قانون و دومی گره گشائی.
اما مهمتر؛
❌مقدمه که غلط است اما با همین مقدمه غلط نیز به نتیجه نمی رسیم چرا؟
1️⃣ اشکال منطقی: آیا هرکس به تصمیم دولت نقد داشت، حق دارد نقد خود را وحی منزل بداند و بعد رهبری را دعوت به حکم حکومتی کند؟ این روش نخ نمایی در رسانه است که استدلال خود را فرض و حجت مسلم بگیریم و مطالبه را از گام بعدی آغاز کنیم. (سواد رسانه)
2️⃣ اشکال محتوائی: اساسا موضوع کرونا تک ساحتی نیست. کشور امروز بغیر کرونا در شرایط تحریم است. قطعا با توجه به تحریم و بی پولی دولت ، نمیتوان چرخه اقتصاد را تعطیل کرد. این استدلال جدای از نقدهای جدی به عملکرد دولت در حوزه کرونا است. اما نمی شود با یک توئیت و ساده سازی کشور را متهم کرد.
3️⃣ اشکال ساختاری. اساسا اگر رهبری نظری داشته باشد نیازی به حکم حکومتی نیست. حکم حکومتی برای یک حادثه پیش بینی نشده است. رهبری بسادگی می تواند نظرش را به دولتمردان منتقل کند و نیازی نیست صبر کند تا تصمیمی اتخاذ شود بعد مانع آن شود. مگر بنا بر مچ گیری است؟
💢 خلاصه مقدمه و موخره از بیخ غلط است.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
🔴 گزارش بی بی سی از تبعات تجزیه کالیفرنیا
✍️ #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹جدایی کالیفرنیا شاید مرحله اول فروپاشی ایالات متحده باشد
🔻 در دنیایی که کالیفرنیا مستقل شده است، بدبینانهترین سناریو ادامه روند تجزیه ایالات متحده است.
🔸بعید است ژنرالهای ارتش ایالات متحده زیر بار اشغال نظامی کالیفرنیا بروند
🔰 برخورد ایالات متحده با جدایی کالیفرنیا بیش از هر چیز به رهبران وقت کشور و نظرشان نسبت به این مساله بستگی دارد. استیون سایدمان، استاد امور بینالملل در دانشگاه اوتاوا، میگوید "جمهوریخواهها شاید از این مساله خشنود هم شوند، اما دموکراتها احتمالا با این تصمیم مخالفت خواهند کرد، چون برای همیشه در صحنه سیاسی ایالات متحده در حاشیه قرار خواهند گرفت."
🔺 از دست دادن کالیفرنیا قطعا ضربه سختی به اقتصاد آمریکا وارد خواهد کرد. کالیفرنیا پنجمین اقتصاد بزرگ دنیا است (بزرگتر از کل اقتصاد بریتانیا)، و مالیاتی که به خزانه دولت مرکزی میفرسد از هر ایالت دیگری بیشتر است.
💢 در صورت تجزیه کالیفرنیا، ایالات متحده جدید بدون کالیفرنیا جایگاه خود را در دنیا از دست خواهد داد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
🔴 خدعههای آشنا
پیش از برجام و زدوبند با آمریکا خط تخریب روسیه را پیش گرفته بودند تا جایی که ایران را مستعمره این کشور نامیدند و پروژه «رفیق آیتالله» را کلید زدند.
اکنون نیز چین را تخریب و موضع خصمانهای برای آن ترسیم میکنند تا آمریکا را تطهیر و مذاکره و معاملهای دیگر را تسهیل نمایند.
"احمد قدیری"
14.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اگر ظهور را نزدیک ندانیم ...
➕پاسخ به یک شبهه در مورد امیدواری به نزدیک بودن ظهور
#مهدویت
🔴احمد نادری، منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم:
🔹هیات نظارت برمطبوعات که ظاهرا به شاه سابق سعودی علاقه وافر داشت،بخاطر این تیتر،وطن امروز را به دادگاه کشاند.
🔹اما تیتر خلاف امنیت ملی روزنامه اعتماد قطعا ربطی به هیات نظارت ندارد! وصحبت های سخنگوی سیاسی وزارت بهداشت هم اصلاشروع کمپین نبود.
🔹شورای عالی امنیت ملی هم همچنان درخواب است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🎥#کلیپ_تصویری
💠 روایت عشق...
📢روایتی متفاوات ازحوادث روز!
🔸 چون صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد
چه میکنی⁉️
(به بهانه سالروز شهادت شهید آوینی)
#شهید_آوینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎 اذن خواستن #شهید_صدر از امام، برای شهادت!
🔹 ایشان به واسطه یکی از شاگردانشان پیام مهمی برای امام فرستادند:
ممکن است مبارزه من به شهادت منجر شود، آیا شما اذن می دهید؟
💬 آیت الله اراکی
⛔️چند وقت قبل این فرد ضد انقلاب با انتشار یک فیلم مدعی شده بود کرونا از آذر ماه وارد ایران شده و تقریبا همه کانالهای ضد انقلاب هم اون رو پوشش دادن.
🔻حالا مشخص شده امپراطوری دروغ باز هم از بی اطلاعی مردم استفاده کرده!
عبدالرضا فاضل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان:
"فیلمی که در چند روزِ گذشته از سیتیاسکن یک بیمار بیمارستان صیاد شیرازی گرگان در حال انتشار است، مربوط به ابتلای ۴ ماه قبل این بیمار به آنفلوآنزا H1N1 میشود و ارتباطی به کووید ۱۹ ندارد.
سیتیاسکن ریه بیماران کووید ۱۹ و آنفلوآنزا H1N1 به یکدیگر شباهت دارد و در این کلیپ بر اساس این شباهت، در خصوص مشاهده بیمار کرونایی از آذرماه در استان سخن گفته میشود که این موضوع صحت ندارد."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ببینید | توضیح و تصحیح رهبر انقلاب درباره آمار تلفات کرونا که در بیانات امروز به آن اشاره کردند
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانی زنده تلوزیونی امروز به مناسبت ولادت حضرت ولیعصر (عج) با اشاره به آمار مبتلایان به کرونا، اشتباها از لفظ کشتهشدگان استفاده کردند که این موضوع در پایان و پس از اتمام پخش سخنرانی توسط رهبر انقلاب اصلاح شد.
🔻سخنرانی حضرت آقا در #نیمه_شعبان، علاوه بر جنبههای ایمانی و سیاسی، یک بُعد پر رنگ اجتماعی داشت که گمانم پیگیری و پیادهسازی آن، چه برای عبور از #کرونا و چه برای عبور از موانع پیشروی ملت در باقی عرصهها، شدیدا به آن محتاجیم..
این #رزمایش_همدلی درواقع مانوری برای پیروزی نهاییست..
#هشتگ
🔴 چرا انتخاب الکاظمی شکست مقاومت در عراق نیست؟
✍ بعد از انتخاب مصطفی الکاظمی به سمت نخست وزیری عراق، به خاطر سوابقی که از او در رسانه ها در دسترس است و برخی گمانه زنی هایی که بعضی گروه های مقاومت عراق درباره نقش او در ترور فرماندهان ارشد مقاومت(حاج قاسم و ابومهدی) مطرح کرده اند، این تصور ممکن است ایجاد شده باشد که جبهه مقاومت، در عراق شکست خورده و یا فریب بازی سیاسی ـ رسانه ای آمریکا را خورده و به قول معروف از ترس مرگ(الزرفی) به تَب(الکاظمی) راضی شده است!
🔸من البته قائلم که انتخاب الکاظمی را نمی توان به عنوان یک دستاورد بزرگ یا پیروزی و موفقیت چشمگیر برای جبهه مقاومت قلمداد کرد و چه بسا او گزینه مطلوبی نیز برای این جبهه به شمار نیاید اما واقعیت اینجاست که بازی در زمین سیاست، به ویژه در کشور پر از چالش و ابهام و با انبوهی از پیچیدگی های سیاسی و اجتماعی مثل عراق، اینقدر ساده نیست که چه نقشه خوانی از تحرکات دشمن را بتوان با چند جمله توصیف کرد و چه طراحی های سیاسی خود را همیشه واجد پیروزی دانست و از همین رو، معتقدم آنچه در حال حاضر در عراق به وقوق پیوسته، اگر ایده آل مقاومت هم نباشد، دست کم به عنوان یک تحرک سیاسی نسبتا موفق با دستاوردهایی که در آینده نه چندان دور هویدا خواهد شد، قابل تحلیل است.
🔸برای درک درست و دقیق از آنچه عرض شد، ضروری ست تا تأملی بر تحولات عراق در این چند ماه اخیر و به ویژه پس از تظاهرات پردامنه اکتبر ۲۰۱۹ و سقوط دولت عادل عبدالمهدی با چراغ سبز مرجعیت اعلی و هم چنین شهادت فرماندهان موثر مقاومت، داشته باشیم.
🔸ما با عراقی مواجه هستیم که اولا گروه های شیعی پارلمان که طبق قانون، وظیفه معرفی نخست وزیر به رئیس جمهور را دارند، اولا دچار یک اکثریت متزلزل و صرفا مبتنی بر ائتلاف های داخل پارلمان هستند و ثانیا شدیدا دچار اختلافات و چالش های درونی چه در عرصه سیاست و چه در نسبت با پایگاه های اجتماعی خود شده و به ویژه بعد از رفتار مبهم و مشکوک و به زعم برخی غیرقانونی رئیس جمهور(برهم صالح) در معرفی گزینه خود برای نخست وزیری(الزرفی)، مهم ترین حق خود در مدیریت امور کشور یعنی پُست فوق العاده مهم نخست وزیر را از دست داده می دید.
🔸بنابراین وصف، آنچه در عراق به نام بیت شیعی شناخته می شود، زمین بازی پر از موانع و معضلاتی را در مقابل خود داشت که دامنه عمل را برای او محدود و گزینه های انتخابی را معدود می نمود. از این رو، جریان شیعی و جبهه مقاومت عراق، میبایست بین فروپاشی از درون و از دست دادن حق انتخاب نخست وزیر(که می تواند سنگ بنای بدی را برای آینده این جریان بنا کند) انتخابی سخت و چه بسا با هزینه داشته باشد.
🔸براین اساس، به نظر می رسد گزینه الکاظمی که در نسبت با الزرفی، قابل تحملتر و البته شاید قابل مدیریتتر باشد و با توجه به محدوده زمانی دولت او؛ که موقت و تا زمان انتخابات زودهنگام پارلمان و حداکثر تا یک سال برآورد شده، می تواند انتخاب مناسبتری برای جبهه مقاومت عراق باشد تا هم، یک وحدت جریانی را در بیت شیعی ایجاد کند و هم حق قانونی انتخاب نخست وزیر را برای خود حفظ کند و هم با به دست آوردن زمان، برای تغییر گسترده در لایه های اجتماعی و جلب و جذب آراء مردم به سود خود و هم چنین متمرکزشدن بر واردکردن ضربات بیشتر به آمریکا در عراق ظرفیتسازی کند.
🔸در این میان، مسئله بهمریختن بازی آمریکا در عراق و از دست دادن فرصت گماردن یک عنصر صددرصد آمریکایی(الزرفی) که هم تابعیت آمریکا را دارد و هم براساس اسناد و قرائن، در خدمت سازمان جاسوسی آمریکاست به سمت نخستوزیری و ریلگذاری حذف مطلق جریان مقاومت از عراق به واسطه ایفای نقش چالشی او، از دیگر دستاوردهای جریان مقاومت در قضیه ترجیح بین الزرفی و الکاظمی است که برای درک دقیق تر این موضوع، باید به تفاوتهای مواضع مطرح شده هر دو نفر در طول چند ماه گذشته اشاره کرد که در جای خود قابل بیان و بررسی است.
🔸بهطور خلاصه بنابر آنچه گفته شد، جریان شیعی و جبهه مقاومت در عراق، در قضیه انتخاب الکاظمی به نخست وزیری، سه دستاورد برای خود داشت:
۱. ایجاد وحدت جریانی در بیت شیعی که در ماههای اخیر شدیدا ضربه خورده بود
۲. حفظ حق معرفی گزینه نخستوزیری برای ائتلاف اکثریت در پارلمان
۳. بهمزدن بازی و سناریوی طراحیشده آمریکا در عراق/ سیدپویان حسن پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت دختر شهید صیاد شیرازی از هدایت عملیات مهم مرصاد توسط پدرش در حالیکه در آن زمان هیچ سمتی نداشته است!
__
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای خوشحالی شهید صیاد شیرازی از دریافت درجه سرلشکری و رضایت مقام معظم رهبری از ایشان
🔴 قاآنی جای سلیمانی را پر کرد
💬 #رشته_توئیت از #راز_زمیت
🔹 کارشناس اندیشکده مطالعات امنیت ملّی دانشگاه تلآویو و تحلیلگر اطلاعاتی اسرائیل که سابقه حضور در ارتش رژیم صهیونیستی نیز دارد، در رشته توئیتی کوتاه به بررسی تأثیر نخستوزیری مصطفی الکاظمی بر رابطه ایران و عراق پرداخته است:
1️⃣هر چند ماه یک بار گفته میشود «ایران در حال از دست دادن نفوذ منطقهایاش است»، اولاً به این خاطر تحریمهاست که «ایران از تأمین فعالیتهای نظامیاش ناتوان شده» و ثانیاً «به این دلیل که ارتش اسرائیل توانسته در کارزار علیه ایران در میدان سوریه پیروز شود». [در اثبات این حرف که نفوذ منطقهای ایران از دست رفته است] یک بار به اعتراضات در لبنان و عراق اشاره میکنند، یک بار اعتراضات در ایران را به عنوان دلیل میآورند، یک بار ترور سلیمانی را و حالا هم شیوع کرونا را به عنوان دلیل میآورند.
2️⃣ و هر بار ایران اثبات میکند به رغم محدودیتها و ضعفهایش و بسیاری از مواردی که در سالهای اخیر تشدید شدهاند، میتواند همچنان اوضاع را مدیریت کند، تهدیداتش را به فرصت تبدیل کند و نه تنها جمهوری اسلامی را حفظ کند، بلکه همچنان نفوذ منطقهایاش را داشته باشد.
3️⃣ چرا؟ چون این نفوذ منطقهای برای آنها بسیار مهم است و با منافع حیاتی ایرانیان گره خورده است و چون میدانند چگونه حرکت و بازی کنند، به ویژه در مقایسه با دیگر بازیگران منطقه که نمیخواهند یا نمیدانند چگونه باید اقدام کنند. چون ایرانیها بسیار عملگرا هستند و میدانند چگونه استراتژیشان را در شرایط متغیر تنظیم و تدوین کنند. چون آنها بسیار صبورند و البته بسیار مصمماند.
4️⃣ الکاظمی گزینهای نیست که ایرانیها دوست داشته باشند او را در پست نخستوزیری عراق ببینند، اما وقتی آنان مجبور باشند بین الزرفی و الکاظمی یکی را انتخاب کنند، همه نیروهای سیاسی خود در عراق را علیه کسی که تصور میشود منافع آنها در عراق را تهدید میکند، بسیج میکنند. و [باید بدانیم] این فرایند دیگر توسط سلیمانی انجام نشده؛ بلکه توسط شمخانی که ماه پیش به عراق سفر کرد و با الکاظمی دیدار داشت و همچنین توسط فرمانده جدید نیروی قدس ایران، یعنی قاآنی که هفته پیش به عراق سفر کرد، راهبری و مدیریت شد. همان کسی که ادعا میشد صلاحیت ندارد و نمیتواند پای در مسیر سلیمانی بگذارد.
5️⃣ آنچه در مورد نفوذ منطقهای ایران صادق است، در مورد ثبات اقتصادی ایران نیز صدق میکند. مطمئناً ایران هم در داخل کشور و هم در خارج از مرزها با چالشهای پرشماری روبروست، اما نظام ایران در حال سقوط نیست و اقتصاد ایران هم در حال فروپاشی نیست و نفوذ منطقهای ایران نیز ضعیف نشده است.
6️⃣ این برای خیلیها فوقالعاده ناامیدکننده و ناراحتکننده است، اما وضعیتی است که اکنون با آن روبروییم. هر کس میخواهد ایران را ستایش کند یا بر استراتژیهایی با این فرض که خاورمیانه بدون جمهوری اسلامی ایران یا بدون [آیت الله] خامنهای یا بدون نظامیان طرفدار ایران، جای بهتری است؛ اصرار دارد، باید با واقعیت روبرو شود
#بین_الملل
🔴 هر دیگی که برای آمریکا نجوشد، چپ می کنیم!
🔹 رها عبداللهی نوشت: کسانی که حضور سفیر انگلیس در تجمع غیرقانونی را بی اشکال می دانستند و معتقد بودند نباید با برخورد با سفیر روابط را بهم بزنیم؛
🔹 و یک روز به بهانه اعتراض به رفتار چین با مسلمانان اویغور از سوی کسانی که آرمان فلسطین را تضعیف می کنند و اعتراض به جنایات دولت هند علیه مسلمانان را برخلافِ منافع می دانستند.
🔹این تناقض ها آنقدر رسواست که دیگر کم مانده مستقیم بگویند چرا در مقابل فشار حداکثری آمریکا مبارزه می کنید و چرا تسلیم ترامپ نمی شوید؟ چرا مطابق میل آمریکا رفتار نمی کنید؟
🔹اما فعالان رسانه ای غربگرا در یک ماموریت مشترک نه تنها شروع به توهین به سفیر چین کردند، بلکه همزمان با برچسب های چاینوفیل و شرق زده یک دوقطبی مضحک داخلی ساختند.
🔹 سخنگوی وزارت بهداشت، سیاسیون و حتی نمایندگان مجلس هم هرکدام سعی کردند در این کارشکنی گوی سبقت را از یکدیگر بربایند. حتی نمایندگان مجلس برای تذکر به وزارت خارجه بابت دلجویی از سفیر چین امضا جمع کردند. همان کسانی که در مقابل ترور سردار سلیمانی با دستور مستقیم ترامپ هیچ اقدام مهمی انجام نداده بودند!
🔹 توییت علی مطهری هم اوج خواب آلودگی و از مرحله پرت بودن او را نشان داد. او نوشته وزارت خارجه باید سفیر چین را احضار کند. نیاز اقتصادی به چین باعث سکوت ما نسبت به ظلم چین به اویغورها شده و نباید مبارزه با آمریکا منجر به وابستگی به چین شود.
🔹 «آقای عزیز» گفتن سفیر چین رفتاری نیست که در مناسبات دیپلماسی دنیا توهین محسوب شود و احضار سفیر با چنین بهانه ای موجب بی آبرویی ایران در صحنه بین المللی می شود.
🔹 مناسبات اقتصادی هم هیچ وقت مانع سکوت جمهوری اسلامی نسبت به ظلم دولت ها نشده است. چنانچه همکاری های مهم ما با دولت هند در چابهار موجب سکوت جمهوری اسلامی در ماجرای جنایات هندوها علیه مسلمانان نشد.
💢ماجرای مسلمانان اویغور چین
🔹 اما ماجرای اویغورها یا ایگورهای چین متفاوت است. آنان بخشی از جمعیت ۲۳ میلیون نفری مسلمان هستند که در بطن جامعه مسلمان نشین سین کیانگ چین سکونت دارند. دولت مرکزی چین نسبت به مسلمانان که اقلیت قومی پنجم این کشور هستند، تبعیض خاصی ندارد؛ به جز گروه هایی از اویغورها که تاکتیک کنش ضد امنیتی را در ارتباط با پکن اتخاد کردهاند. این گروه که جذب وهابیت تکفیری شده اند، از گروه های خشن فعال در جنگ سوریه محسوب می شوند که به خاطر سرسختی بسیار، ضربه های زیادی به جبهه مقاومت وارد کرده و عامل جنایات بسیاری بوده اند.
طبیعی ست امنیت منطقه سین کیانگ به خاطر نقش محوری اش در انتقال سرمایه و توسعه از شرق به غرب چین برای دولت پکن اهمیت زیادی دارد و فشار به گروه های تکفیری تروریستی ساکن در این منطقه منطقی ست. هرچند این موضوع با بزرگنمایی رسانه های غربی همراه بوده که گواه رفتار دوگانه این رسانه هاست. اینکه یک نماینده مجلس ایران به راحتی فریب بازی های رسانه ای غربی ها را می خورد واقعا مایه خجالت است.
🔹 در پایان باید گفت جمهوری اسلامی آغازگر مخاصمه با هیچ کشوری نبوده و نخواهد بود. مانع روابط ما با آمریکا راهبرد همیشگی حاکمیت این کشور در تخاصم و برخورد حذفی با هر ملت مستقل و بالنده است و جمهوری اسلامی اجازه نمی دهد آمریکا و هر قدرتی مانع تحقق آرمان های انقلابیش یعنی استقلال، آزادی و جمهوریت اسلامی شود.
Sabok_Baalan_Ahangaran_(www.IraniData.com).mp3
3.99M
#هدیه_حضرت_معصومه
🍃آقا سید ابوالحسن علی رضوی کشمیری گفت:"عموزادهام آیتالله سید عبدالکریم کشمیری فرمود: یخچال نداشتم. به حرم حضرت معصومه (سلام الله علیها) رفتم و از آن حضرت یخچال خواستم. به منزل که برگشتم دیدم دربِ منزل، گاری ایستاده و یخچال آورده است. گفتم از کجا آوردهای؟ گفت: مأمور نیستم بگویم.
🍃آقا سید ابوالحسن علی رضوی کشمیری گفت: از ایشان ذکری برای رفع تنگدستی خواستم، فرمود: روزی 110 بار بگو: «اللّهُمَ اَغنِنِی بِحلالِکَ عَن حَرامِک و بِفَضِلکَ عَمَّن سِواک»."
📚 منبع: کتاب «روزنههایی از عالم غیب»، نوشتۀ آیتالله سید محسن خرازی، صفحۀ ۱۱۰
🔴 پشت پرده کاهش تحریم ها
✍️ #محسن_طهماسبی
🔹 حتماً شما هم شنیدید که در چند روز اخیر و به ویژه بعد از شیوع ویروس کرونا حرفهای زیادی توسط کارشناسان رسانه ای، سیستمداران، اعضای کنگره و... در خصوص رفع تحریم توسط آمریکا بیان شده است.
🔻 جدای از راست یا دروغ بودن دلسوزان آمریکایی برای رفع تحریم ها که البته به بهانه مبارزه با ویروس کرونا مطرح شده است، نظر شما را به چند نکته جلب میکنم:
1️⃣ در تاریخ ۴۱ ساله جمهوری اسلامی، تحریمها همواره حربه و ابزاری برای به زانو در آوردن جمهوری اسلامی در برابر خواستههای به ناحق کشورهای غربی و به ویژه در رأس آنها آمریکا بوده است و در هیچ تاریخی دست از این ابزار برنداشته اند.
2️⃣ تحریم ها همواره فرصتی برای خودکفایی در عرصه های مختلف اقتصادی و نظامی بوده است تا بتواند با استفاده از آن وابستگی خود را به منابع نفتی کاهش دهد که نمونه بارز آن را می توان در صنایع دفاعی و نظامی مشاهده کرد که امروزه توانسته است به بالاترین دانش موشکی در منطقه دست پیدا کند.
✅ از نمونه های دیگر می توان به دستیابی به چرخه کامل سوخت هستهای، ساخت سانتریفیوژهای پیشرفته ir۸، تکنولوژی نانو، ساخت ماهواره و ماهواره بر و دستیابی به دانش فضایی، ساخت زیردریایی و کشتی های اقیانوس پیما و و ده ها مورد دیگر اشاره کرد که تکنولوژی آنها در اختیار تعداد کمی از کشورهای جهان است.
3️⃣ رهبر فرزانه انقلاب اسلامی همواره بر کاهش اتکا به منابع نفتی در دولتهای مختلف تذکر دادند و دولتها نیز به بهانههای مختلف از جمله آماده نمودن زیرساخت های اقتصادی و امثالهم از این قضیه سرباز زدند.
4️⃣ در اواخر سال۹۰ و ارسال پرونده ایران به شورای امنیت، شدیدترین تحریم های قرن توسط دولت وقت آمریکا، «باراک اوباما» به جمهوری اسلامی ایران تحمیل شد و با تحریم بانک مرکزی، فروش نفت، پتروشیمی، کشتیرانی، بیمه، طلا و جواهرات، خودرو، هواپیما و... وضعیت اقتصادی ایران دچار مشکلات فراوانی بویژه در تهیه منابع مالی و ارزی گردید.
5️⃣ در سال ۹۲ پس از روی کار آمدن دولت حسن روحانی و بعد از امضای توافق ژنو، جان کری وزیر امور خارجه وقت امریکا در مصاحبه با یکی از خبرگزاری های رسمی کشورش اذعان کرد: «جمهوری اسلامی کم کم داشت نسبت به تحریم ها واکسینه می شد» اگر ما مذاکرات را آغاز نمیکردیم جمهوری اسلامی به راحتی می توانست تمامی تحریمها را دور بزند و در واقع تحریم ها اثر خود را از دست می دادند
◾️ با ذکر این چند نکته سراغ مطلب اصلی می روم:
🔸 اگر در چند روز آینده خبری مبنی بر کاهش برخی از تحریم های جمهوری اسلامی ایران توسط ترامپ به بهانه مبارزه با ویروس کرونا، تیتر یک خبرگزاری های دنیا و ایران شد تعجب نکنید،
⭕️ در واقع ادامه همان سیاستی است که آمریکا یی ها با هدف جلوگیری از واکسینه شدن ایران نسبت به تحریمها و قطع وابستگی همیشگی به منابع نفتی دنبال می کنند.
❇️ از جمله دلایل این مدعا اینست که در چند روز گذشته و بعد از به نتیجه نرسیدن مذاکرات نفتی بین گروه اوپک پلاس با روسیه، قیمت نفت به زیر ۳۰ دلار سقوط کرد و مشاهده کردیم که نه تنها تاثیری در بازار ارز نداشت بلکه آنچنان نگرانی را در بین مردم، بازار و سرمایهگذاران ایجاد نکرد، چرا که نزدیک به یک سال و نیم بعد از پاره کردن برجام توسط ترامپ، جمهوری اسلامی توانسته با استفاده از صادرات غیرنفتی و اتکا به منابع داخلی ... بخش قابل توجهی از منابع ارزی خودش رو جبران کند.
🔺 حالا شما تصور کنید این قضیه یعنی کاهش قیمت نفت به زیر ۳۰ دلار ، یکسال پیش اتفاق می افتاد، چه فاجعه ای برای اقتصاد کشور بوجود می آمد؟!
💢 شاید الان بهتر بتوان درک کرد که چرا دشمن با تمام ظرفیت خود در تلاش است تا رابطه بین جمهوری اسلامی ایران با کشورهای چین و عراق را برهم بزند. یک روز به بهانه دخالت در امور داخلی عراق و روزی هم به بهانه یک شوخی تلخ
#سیاسی
23.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴پیچیدهترین عملیاتهای تاریخی سربازان گمنام امام زمان(عج)
🔴 قامت الکاظمی و جامه نخستوزیری عراق!
✍️ #صابر_گل_عنبری
🔹 پنجشنبه پیش مصطفی الکاظمی رئیس سازمان اطلاعات عراق در حالی مامور به تشکیل کابینه شد که شرایط این کشور بسیار متفاوت از چند سال اخیر است. از یک سو، بحران داخلی پیچیدهتر و شدیدتر شده و هر چند کرونا معترضان را به درون خانههای خود کشانده است، اما مسببات اعتراضات نه تنها کم نشده، بلکه با کرونا و کاهش بیسابقه قیمت نفت اوضاع اقتصادی و خدماتی وخیمتر هم شده است.
🔸 از سوی دیگر نیز تنش میان ایران و آمریکا در عراق وارد حساسترین برهه خود شده و هر طرفبه دنبال حذف کامل دیگری از معادلات داخلی عراق است که امروز به مهمترین زمین درگیری آنها در سطح منطقه تبدیل شده است. آمریکا که با ترور سردار سلیمانی در صرافت پایان تدریجی و بدون جنگ نقش و نفوذ منطقهای ایران است، بر این باور است که این اتفاق بدون حذف آن از عراق و یا به حداقل رساندن تاثیرگذاری آن ابتر و کان لم یکن خواهد بود؛
✅ در چنین شرایطی که تحرکات مشکوک آمریکا در عراق نیز همچنان تداوم دارد، مصطفی الکاظمی برای نخستوزیری و تشکیل دولت معرفی شده است، اما طرفه اینجاست که وی برعکس محمد توفیق علاوی و عدنان الزرفی از حمایت همزمان آمریکا و ایران برخوردار است، اما حمایتی نیست که حکایت از تفاهم و توافق پیشینی داشته باشد.
🔹 هنوز هم این پرسش کانونی در محافل رسانهای و سیاسی مطرح است که دلیل حمایت ایران از نخست وزیری الکاظمی چیست؟ در حالی که در گذشته غیر مستقیم از طریق نیروهای همپیمان خود با وی مخالفت کرده بود.
🔸 عدهای دلیل این کار را جلب موافقت جریان صدر و دیگر جریانهای شیعی با هدف حذف عدنان الزرفی میدانند که شخصیتی نزدیک به آمریکاست و عدهای دیگر نیز معتقدند که اساسا الزرفی نامزد پوششی بوده و الکاظمی نامزد اصلی مطلوب واشنگتن است. فارغ از این گمانهزنیها واقعیت این است که الکاظمی گزینه ایدئال ایران نیست، اما انتخاب وی نیز بدون موافقت ضمنی تهران ممکن نیست.
✅ در این میان، با وجود حمایت کلیت جریانهای همسو با ایران، لکن مخالفت جدی و اتهامات برخی گروههای نظامی قدرتمند حشد الشعبی از جمله حزب الله عراق و النجباء به الکاظمی قابل توجه است.
🔹 این مواضع هم میتواند در چارچوب یک محاسبه سیاسی هماهنگ با هدف تاثیرگذاری بر روند تشکیل کابینه، توزیع پستها و جلوگیری از انتخاب چهرههای زاویهدار باشد و هم میتواند مقدمهای برای پس گرفتن موافقت با نخستوزیری الکاظمی باشد که اگر چنین انگیزهای در کار باشد در روز رای گیری در پارلمان اتفاق میافتد و اگر چنین شود، به این معنا خواهد بود که اساسا معرفی وی نه صرفا برای به نخستوزیری رساندن بلکه پایین کشیدن الزرفی بوده است.
💢 اگر الکاظمی نخست وزیر شود، حداکثر کاری که بتواند انجام دهد، این که راهی میانه در عراق در پیش گیرد که مانع افزایش هر چه بیشتر تنش میان آمریکا و ایران در آن کشور شود که البته تحقق این مهم نیز مستلزم در پیش گرفتن راهبردی متوازن با حمایت همه نیروهای سیاسی است. اما به نظر میرسد عملا این نیز خارج از توان الکاظمی است و حتی چشمانداز تنشها میان آمریکا و ایران و اوضاع داخلی عراق به احتمال زیاد مانع آن شود که وی در صورت تصدی نخستوزیری بتواند در آینده راه نسبتا میانه نخستوزیران پیشین را نیز ادامه دهد.
#بین_الملل
🔴 از بین رفتن ابزارهای قدرت آمریکا
✍️#رضا_سراج
🔹ویروس کرونا چگونه ابزارهای قدرت برتری و رهبری (هژمونی) جهانی آمریکا را در هم میشکند و ایالات متحده را در باتلاق مهلک کرونا غرق میسازد؟
🔻 بزرگی اقتصاد و قدرت نظامی، دو ابزار بسیار استراتژیکِ آمریکا برای اِعمال قدرت در جهان و پیشبرد سیاستهای سلطه گرایانه واشنگتن است.
🔸 ویروس کرونا این دو ابزار را دچار فرسایش نموده است. با اعلام پنتتاگون، بیش از ۱۵۰۰ نظامی آمریکایی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. در این میان نیروی دریایی آمریکا با ۴۶۰ مورد ابتلا، از این حیث دارای بالاترین آمار مبتلایان است. خدمه دو ناو جنگی آمریکا به نامهای «تئودور روزولت» و «دونالد ریگان» به کرونا مبتلا شدهاند و این دو ناو در آستانه تعلیق ماموریت قرار گرفتهاند.
🔰 در همین حال ابتلای نظامیان آمریکایی مستقر در پایگاههای غرب آسیا، پنتاگون را دچار چالش کرده است. از سوی دیگر ابزار قدرت اقتصادی آمریکا نیز به شدت در حال تضعیف شدن است. نیویورک به عنوان پایتخت جهان و مرکز تجارت جهانی به شهر ارواح تبدیل شده و چشم اندازی در کوتاه مدت برای آغاز فعالیت در آن دیده نمیشود.
❌ آمریکا با بدترین بحران اقتصادی در هشتاد سال اخیر مواجه شده است و این احتمال نیز وجود دارد که دامنه بحران از رکود سال ۱۹۲۹ فراتر رود.
❇️ در چنین شرایطی و در حالیکه دو ابزار قدرت آمریکا در سیاست و رهبری جهانی تضعیف میشود، ایالات متحده از درون نیز دچار بحران گردیده است.
🔺 برای اولین بار در پنجاه ایالت این کشور، شرایط از «وضعیت اضطرای» به «وضعیت فاجعه عظیم» تغییر کرده و احتمال وقوع هرج و مرج نیز در این کشور متصور است.
💢 به نظر میرسد آمریکا همانند کشتی تایتانیک بتدریج در حال غرق شدن است.
#بین_الملل
🔴 سلامت و معیشت در دوراهی بد و بدتر
✍️ #ناصر_ایمانی
🔹اگر از تمامی اندیشمندان و پزشکان و متخصصان سراسر جهان سوال شود که بهترین و موثر ترین راهکار برای مقابله با کرونا چیست؟ قطعا یک پاسخ واحد از تمامی آنها خواهید شنید : قرنطینه ! و طبعاً بهترین نوع قرنطینه نیز ، قرنطینه کامل است که مردم از خانه های خود نیز خارج نشوند .
🔻 این مدل همان روشی است که دولت چین در مورد شهر وهان اجرا کرد و مردم جز برای خرید مایحتاج آنهم یک بار در هفته ، حق خروج از منزل نداشتند . کم و بیش این مدل در برخی کشورها مانند ایتالیا و اسپانیا نیز اجرا شد . اگر چه به دلایلی نتوانستند مانندچین موفق باشند .
🔰 اما سوال اصلی این است که آیا این مدل در کشورهای دیگر نیز قابل اجراست؟ زیرا قرنطینه کامل آسیب جدی به اقتصاد کشور ها وارد می آورد و تولید و اشتغال را متوقف می کند . دقت کنیم که چین نیز فقط یک استان خود را قرنطینه کامل کرد اما دیگر استانهای پهناور چین ، قرنطینه کامل نداشته و صرفاً توصیه های پزشکی از قبیل بهداشت فردی و اجتماعی را رعایت کردند .
🔺 اما در مورد ایران که تمام کشور درگیر ویروس کروناست ، قرنطینه کامل به معنای تعطیلی اقتصاد کشور و آسیب جدی به اقشار کم در آمد جامعه است .
💢 طبعا کشور های ثروتمند ، قادر هستند تا مدتی اقتصاد خود را بحالت نیمه تعطیل و یا تمام تعطیل دربیاورند تا با ویروس کرونا مقابله نمایند زیرا آنها منابع مالی کافی برای مقابله با آن را در داخل و خارج کشور خود دارند .
#اجتماعی /
🔴 فرار رو به جلو به جای پاسخگویی
✍️ #سیدامین_نیکدل
🔹قاضیزاده هاشمی، این روزها با استفاده از بحران کرونا دست بهقلم شده و یادداشتهایی را در اینستاگرامش مینویسد که تعجب کارشناسان حوزه بهداشت و درمان را برانگیخته است.
🔻 او نوشته «بر این باورم که باید هر چه سریعتر تلاش کنیم تا از ظرفیت شبکه بهداشتی کشور، بهورزها، مراقبین سلامت و پزشکان خانواده حداکثرِ استفاده بشود.» و اینگونه ادامه داده که «خوب است بپذیریم این دوران بهترین فرصت برای کشور و نظام سلامت است که بتواند خدمات بهداشتی و درمانی را در قالب نظام ارجاع و پزشک خانواده در شهر و روستا یک بار برای همیشه عملا شکل دهد.»
🔸 جای تعجب بسیار است که وزیر سابق بهداشت هیچ اطلاعی از طرح بسیج ملی مبارزه علیه کرونا ندارد از بایدهایی سخن میگوید که دو ماه است در کشور با جدیت در حال اجراست. اما از آن تعجبآورتر، اشاره او به مواردی است که خودش در طی دوران حضورش در وزارت بهداشت، آن را علیرغم تأکید اسناد بالادستی بهطور کامل رها کرده بود.
✅ در طرح بسیج ملی مبارزه علیه کرونا، خانههای بهداشت در سرتاسر کشور با کمک بسیج و سپاه در حال غربالگری مردم حتی در دورافتادهترین نقاط هستند. اطلاعات این غربالگری گسترده در سامانه پرونده الکترونیک ثبت میشود و به این ترتیب وزارت بهداشت وضعیت سلامتی تمام مردم به بهصورت متمرکز در اختیار دارد و بر اساس آن بهدقت برنامهریزی میکند.
🔰 اما این سامانه حیاتی، تنها یک سال است که با روی کار آمدن وزیر جدید بهداشت راهاندازی شده است. و در دوران وزارت قاضیزاده هاشمی، علیرغم اختصاص بودجههای چندده هزار میلیاردتومانی به طرح موسوم به تحول سلامت، بهطور کامل رها شد.
🔺 این در حالی بود که در «برنامه پنجم و ششم توسعه» و نیز در «سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت در سال 1393»، وزارت بهداشت صراحتا ملزم شده بود نسبت به راهاندازی این سامانه و ایجاد نظام ارجاع و پزشک خانواده صراحتا از وزارت بهداشت اقدام نماید.
💢 کوتاهی قاضیزاده هاشمی در انجام وظایف کلیدی خود در طی دوران وزارتش، این روزها بیشتر از هر زمان دیگری تبعات جدی خود را نشان میدهد اما بنظر میرسد وزیر سابق بهداشت بهجای پاسخگویی در این خصوص، فرار رو به جلو را انتخاب کرده است.
#سیاس
🔴 با چه معیاری میتوان گفت ایران در مقابله با کرونا خوب یا بد عمل کرده؟
✍️ #عبدالله_شهبازی
🔹 واقعاً بر اساس چه استانداردی میتوانیم بگوییم ایران در برابر پدیده کرونا خوب یا بد عمل کرده وقتی این همه تنوع در عملکرد کشورها در برابر این پدیده میبینیم؟
🔻 بعنوان کسی که این سه ماهه دائم در حال مطالعه اخبار و تحلیلهای مرتبط با کشورهای مختلف کرونازده بوده عرض میکنم:
❇️ در بحث مقابله با کرونا در میان متخصصان بهداشتی اختلاف نظر وجود ندارد. همه متفقالقول هستند که تا زمانی که دارو و واکسن پیدا نشده تنها راه مقابله با کرونا اجرای سیاستهای دوریگزینی یا فاصلهگذاری اجتماعی است. این سیاستها بسته به وضع میتواند طیفی باشد از شل تا سفت. تأثیر سیاست فاصلهگذاری اجتماعی هم اکنون ثابت شده در کاهش مرگومیر و مهار بیماری.
❌ بحث «ایمنی گلهای» را که بوریس جانسون در بریتانیا مطرح کرد در ۱۳ مارس و سه روز بعد (۱۶ مارس) عقبنشینی کرد چیز دیگری است که از آن سوءاستفاده شده برای توجیه خواست دولتها. ایمنی گلهای اصل ثابتشده تجربی و علمی است بر اساس تاریخ جانوران از جمله انسان. به این دلیل اسمش را گذاشتهاند «گلهای» چون مربوط به همه حیوانات است. در طول تاریخ بیماریهای فراوانی آمده و رفتهاند. عدهای، کم یا زیاد، مردهاند و مابقی ایمن شدهاند.
🔰 ولی مطرح کردن ایمنی گلهای بعنوان راهکار دولتی فقط به دلیل تئوریزه کردن بیعملی دولتهاست. مهمترین نمونه سوئد بود که خیلی جدی رویه ایمنی گلهای را، برغم اعتراض شدید متخصصان، دنبال میکند و الان در وضعی است که در همسایگانش (فنلاند و دانمارک و نروژ)، که اصول فاصلهگذاری اجتماعی را رعایت کردند، اوضاع رو به بهبود است بنحوی که میخواهند تا پایان آوریل عادیسازی را شروع کنند ولی در سوئد تازه بحران شروع شده. هم نرخ مرگومیر بالایی دارد در مقایسه با سایر کشورهای اسکاندیناوی و هم درباره مرگومیر سنگین هفتههای آتی هشدار دادهاند.
🔺 در ۱۱ آوریل پیام استفان لووین (لُ وی یِن)، نخستوزیر سوئد، روشن کرد که علت پیگیری رویه ایمنی گلهای فقط ناتوانی دولت سوئد بوده است برای مقابله با کرونا نه اینکه سیاست عجیب و غریب و پیشرفتهای داشتند.
💢 اختلاف نظر زمانی بروز میکند که نظر متخصصان بهداشتی و درمانی با نظر کانونهای مالی و صاحبان مشاغل و سیاستمداران و دولتها در تعارض قرار میگیرد که میخواهند هم خدا را داشته باشند هم خرما را. به این معنا که هم وضع جامعه تکان نخورد و هم بیماری مهار شود. برآیندش میشود سیاستهای شلکن و سفتکن مثل آمریکا و بریتانیا. ایران اوج این نوع تلون است.
#اجتماعی
🔴 معانی جایزه ده میلیون دلاری
✍️ #قاسم_اکبری
🔹آمریکا اعلام کرده است برای دریافت اطلاعاتی در مورد محمد الکوثرانی یکی از فرماندهان حزب الله لبنان که در عراق هم فعالیت می کند ، ده میلیون دلار جایزه تعیین کرده است
🔻 اما این اقدام آمریکا حاوی معانی و پیام های مختلفی است:
1️⃣ آمریکا به هیچ عنوان قصدی برای ترک منطقه و بخصوص عراق ندارد و کماکان با وقاحت تمام گردن کلفتی می کند
2️⃣ هرگونه مذاکره و گفتگو با آمریکایی ها نه تنها فایده ای ندارد بلکه آن ها را جسورتر و گردن کش تر می کند مانند الان عراق.(آمریکایی ها فقط زبان زور را می فهمند)
3️⃣ سیستم جاسوسی آمریکایی ها برخلاف ادعاهای پرطمطراق و هیاهوهای رسانه ای شان آنقدرها هم قوی و مسلط بر اوضاع نیست و اطلاعاتش کامل و دقیق نمی باشد
4️⃣ متاسفانه همیشه خیانتکاران مزدوری وجود دارند که آمریکایی ها را امیدوار می کند تا با تعیین جایزه بتوانند به اطلاعات حیاتی دست پیدا کنند
واز همه مهمتر
5️⃣ آمریکایی ها باخیال خام پیچیدن طومار مقاومت در منطقه ، حاج قاسم سلیمانی را ترور کردند اما به کوری آمریکا و آمریکاپرستان ، حاج قاسم هنوز زنده است و راه پرافتخارش توسط یارانش ادامه دارد
#بین_الملل
🔴 فرید مدرسی عامل نفوذی انگلیس یا حسام الدین آشنا (دولت) در بیوت مراجع تقلید
💬 #کانال_پونز
🔹 این آدم که خود را خبرنگار حوزه معرفی میکند در سال ۸۸ به دلیل ارتباطی که با آقای امجد داشت او را به دادن بیانیه علیه نظام تحریک میکرد و باعث خروج او از کشور شد.
🔸 فرید مدرسی هم اکنون پس از وقفهای دوباره بعد از قضیه فیضیه سر از لاک خود بیرون آورده و مشغول فتنه انگیزی میان علمای قم است.
✅متاسفانه به علت روابط خوبی که با بیوت مراجع تقلید مخصوصا پسران علما دارد توانسته پروژه نفوذ و جاسوسی خود را برای دولت گسترش بدهد.
🔹 او رابطه خوبی با محسن وحیدخراسانی، جواد فاضل لنکرانی، مرتضی جوادی آملی و شهرستانی داماد آیت الله سیستانی دارد لذا با هماهنگی با حسام الدین آشنا به تحریک و استفاده از آنها می پردازد.
🔸 البته او نتوانسته در بیت آیت الله نوری همدانی ورود پیدا کند به همین دلیل هرازگاهی با نیش و کنایه زدن به ایشان عقده گشایی میکند.
✅ نمونه اخیر ورود فرید مدرسی در قضیه نامه آیت الله یزدی به آیت الله شبیری بود.
🔹 بعد از انتشار این نامه، گروهی از علما برای تفقد به دیدار ایت الله شبیری رفتند که از جمله آنها شخص آیت الله جوادی آملی بود که خود شخصا در بیت آقای شبیری حضور پیدا کرد.
🔸 فرید مدرسی با تحریک مرتضی جوادی املی پسر ایت الله جوادی او را به منزل آقای شبیری میبرد.
✅ مدرسی با خبرسازی از ایت الله اراکی این طور وانمود میکند که آیت الله یزدی سرخود این نامه را داده است که دفتر آیت الله اراکی تکذیب میکند.
🔹 نفوذ فرید مدرسی در بیوت تعدادی از مراجع و علما باعث شده است در جلسات خصوصی ایشان شرکت کند و جزییات جلسات را به حسام الدین اشنا منتقل نماید.
💢 تعجب از دستگاه های اطلاعاتی است که کوچکترین مساله در حوزه قم را با دست بند و انفرادی سرکوب میکنند ولی این فرد آزادانه مشغول جاسوسی و ضربه زدن به علماء قم می باشد.
#سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا ایران پولش را بهجای سوریه، صرف کرونا نمیکند؟
🔹«مرندی» به شبهه مجری الجزیره پاسخ میدهد.
📸 لوح | فاتح
🔹 رهبر انقلاب: خدای متعال در قرآن از زبان مسلمانها میگوید: بِنا اِلّا اِحدَی الحُسنَیَین، ما یکی از دو حُسنیٰ را داریم؛ یکیاش پیروزی است، یکیاش شهادت است.
🔹شهید سلیمانی به هر دو حُسنیین رسید؛ هم پیروز شد -چند سال است که در منطقه، پیروز میدان شهید سلیمانی است، مغلوب میدان، آمریکا و عوامل آمریکایند؛ در همهی این منطقه این جور است،هم به شهادت رسید؛ یعنی خدای متعال کِلتَا الحُسنَیَین را به این شهید عزیز داد.