🌟دعای روز شنبه🌟
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
بِسْمِ اللَّهِ كَلِمَةِ الْمُعْتَصِمِينَ وَ مَقَالَةِ الْمُتَحَرِّزِينَ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ تَعَالَى مِنْ جَوْرِ الْجَائِرِينَ وَ كَيْدِ الْحَاسِدِينَ وَ بَغْيِ الظَّالِمِينَ وَ أَحْمَدُهُ فَوْقَ حَمْدِ الْحَامِدِينَ اللَّهُمَّ أَنْتَ الْوَاحِدُ بِلا شَرِيكٍ وَ الْمَلِكُ بِلا تَمْلِيكٍ لا تُضَادُّ فِي حُكْمِكَ وَ لا تُنَازَعُ فِي مُلْكِكَ أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَ رَسُولِكَ وَ أَنْ تُوزِعَنِي مِنْ شُكْرِ نُعْمَاكَ مَا تَبْلُغُ بِي غَايَةَ رِضَاك
وَ أَنْ تُعِينَنِي عَلَى طَاعَتِكَ وَ لُزُومِ عِبَادَتِكَ وَ اسْتِحْقَاقِ مَثُوبَتِكَ بِلُطْفِ عِنَايَتِكَ وَ تَرْحَمَنِي بِصَدِّي [وَ صُدَّنِي] عَنْ مَعَاصِيكَ مَا أَحْيَيْتَنِي وَ تُوَفِّقَنِي لِمَا يَنْفَعُنِي مَا أَبْقَيْتَنِي وَ أَنْ تَشْرَحَ بِكِتَابِكَ صَدْرِي وَ تَحُطَّ بِتِلاوَتِهِ وِزْرِي وَ تَمْنَحَنِي السَّلامَةَ فِي دِينِي وَ نَفْسِي وَ لا تُوحِشَ بِي أَهْلَ أُنْسِي وَ تُتِمَّ إِحْسَانَكَ فِيمَا بَقِيَ مِنْ عُمْرِي كَمَا أَحْسَنْتَ فِيمَا مَضَى مِنْهُ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِين.
#کلام_علما
مرحوم آیت الله محمّدتقی بهجت:
ما دعای غیر مستجاب نداریم❗️
👌یا دعا دیرتر مستجاب میشود
👌یا یک بلایی از انسان دور میشود
👌یا بهتر از آن را به او میدهند
👌 یا روز قیامت او را می آورند میگویند : این همه ثواب برای تو .
🔶میگوید:من که کاری نکردم که لایق این همه ثواب باشم
🔸میگویند : این ثواب ها برای این است که دعا کردی و به صلاحت نبود مستجاب بشود،بجایش الان جبران کردیم
میگوید: ای کاش هیچ کدام از دعاهایم در دنیا برآورده نمی شد...
سه استراتژی اروپا برای حفظ برجام
مدیر کل شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر این که ایران براساس توافق برجام میخواهد تمام راههای اقتصادی گشوده شود، گفت: حفظ برجام، ایجاد فرصتهای اقتصادی از مواردی است که اروپاییها درنظر دارند.
عبدالرضا فرجی راد در ارزیابی خود از مذاکرات ایران وطرفهای اروپایی با توجه به خروج آمریکا از برجام، اظهار کرد: اینکه طرفهای اروپایی پس از خروج آمریکا خواسته باشند ضمانت دهند بعید میدانم کسی به دیگری ضمانت دهد در واقع نه آنها به ایران ضمانت میدهند نه این که اگر برجام را عملی نکنند ایران میتواند ضمانت کند که در برجام بماند. وی تصریح کرد: برجام یک توافق بینالمللی است و همه باید به آن احترام بگذارند. در شرایط فعلی اروپاییها روندی را پیش گرفتند و بر اساس آن حرکت میکنند اما در مرحله مقدماتی بوده و با هم مشورت میکنند.
مدیرکل شورای راهبردی روابط خارجی همچنین بیان کرد: نتیجه این مشورتها در سه مولفه قابل بررسی است؛ نخست اینکه برجام را حفظ کنند، مساله دیگر در اختیار قرار دادن فرصتهای اقتصادی برای ایران است تا ایران از برجام خارج نشود و مساله سوم هم در صورت تحقق ایجاد فرصتهای شغلی ممکن است خواستههایی را از ایران داشته و بخواهند با ایران در مورد مسائل منطقه و موشکی مذاکره و صحبت کنند.
فرجیراد ادامه داد: به همین دلیل فکر نمیکنم صرفا به خاطر اینکه آمریکا از برجام خارج شده و آنها متعهد به این توافقنامه بودند، بخواهند هزینههایی را در مقابل متحد بزرگ خود یعنی آمریکا بپردازند برای اینکه اقتصاد ایران راه بیفتد به ویژه اینکه روسها هم به نوعی وارد این بازی شدهاند.وی با اشاره به سفر مرکل صدراعظم آلمان به روسیه، گفت: تصورم این است که این سفر صرف بررسی مسائل دوجانبه یا اوکراین نمیتواند باشد، بلکه اولویت اول مذاکرات رهبران روسیه و آلمان، مساله همکاری با ایران است و پس از آن میتواند در مورد مسائل سوریه، اوکراین و یا روابط دوجانبه هم صحبتهایی انجام شود.
مدیرکل شورای راهبردی روابط خارجی همچنین اظهار کرد: روند کار در آینده بهتر مشخص میشود که اروپاییها تا کجا پا پیش میگذارند. آنچه مسلم است، اینکه آمادگی دارند راههایی را باز کنند و در حدی یک خسارت محدودی را از جانب آمریکا متقبل شوند اما اینکه این را هم بپذیرند به نظر آمادگی لازم وجود ندارد زیرا خسارت بزرگی به شرکتهای بزرگ اروپایی وارد میشود.فرجیراد خاطرنشان کرد: برای ایران در درجه اول فعال شدن سیستم بانکی، فروش نفت حائز اهمیت است و ایران میخواهد بر اساس توافق به عمل آمده تمام راههای اقتصادی برایش باز باشد. به نظر میرسد ایران و اروپا میتوانند با هم کار کنند اما باید دید چطور با هم کنار میآیند.
وی تاکید کرد: ایران نمیخواهد به جز برجام درباره مساله دیگری صحبت کند، اما اروپاییها با توجه به حساسیتی که در مسائل موشکی و منطقهای دارند بر این موضوعات هم اصرار میکنند تا نهایتا امتیازی که از ایران میگیرند را بر دامن ترامپ و کاخ سفید بیندازند و بگویند که شما نتوانستید با ایران کار کنید و حرفی برای گفتن ندارید.مدیرکل شورای راهبردی روابط خارجی درباره اینکه آیا اروپا میتواند در برابر آمریکا ایستادگی کند؟، گفت: اخبار چند روز اخیر نشان داده که آمادگی دارند تا شرکتهای کوچک و متوسط خود را برای همکاری با ایران تشویق کنند
http://eitaa.com/joinchat/2070413312Cecb430382f
هدایت شده از کانال خبر ویژه ومحرمانه
جناب محمدعلی ابطحی در اینستاگرامش عکسی را منتشر که در بیت رهبری برای افطار دعوت شده است و از این دعوت و رفتن دفاع کرده است
دهها پست ذیل مطلب او قرار داده اند که یکپارچه تعجب، توهین و فحاشی است.
این موضوع نشان می دهد باور بخشی از همراهان این جماعت"برنظام"بودن اصلاحات است و اگر خلاف آن را ببینند بهم می ریزند و انسان را یاد ماجرای"عبور از خاتمی"می اندازند
اصلاح طلبان تعمد در به هم ریختگی مرزها دارند بنابراین هم از درون مورد سوءظن قرار می گیرند هم از برون.
ایران محل رومی روم یا زنگی زنگ است.سیاست ورزی در ایران در وسط لحاف یا با مغازه چهار نبش و وسط فلکه نمی شود.
@khabare_vijhe
هدایت شده از کانال خبر ویژه ومحرمانه
🌞تضمینهای واقعی در مقابل دست چدنی/ سخن هفته شماره ۱۳۴ نشریه خط حزبالله
🔹بیستوهفتم مهرماه ۹۴، زمانی که قرار بود رهبرانقلاب توافق موسوم به برجام را تأیید کنند، با فهم درست از تجربهای که از بدعهدی آمریکا داشتند، در نامهای خطاب به رئیسجمهور، دولت را موظف به اخذ تضمین مکتوب از رییسجمهور امریکا کردند. متأسفانه آن تضمین گرفته نشد و راه برای نقضهای مکرر برجام و ماندن تحریمها باز ماند. در روزهای اخیر که زمزمهی تداوم برجام بدون آمریکا توسط برخی مسئولین مطرح شده است، رهبر انقلاب اگرچه مانع آن نشدند، اما باتوجه به تجربهی گذشته، هفت شرط را برای ادامه برجام با اروپا، بهمنظور راه صیانت و حفاظت از منافع ملی مطرح کردند.
🔹۱. «سکوت خود در برابر نقض برجام توسط آمریکا را جبران کنند.» زیرا در گذشته باعث شد که سکوت اروپا مانع از اجرایی شدن توافقات بر روی کاغذ و در میدان عمل شود.
🔹۲. «قطعنامهای علیه آمریکا در شورای امنیت ببرند که آمریکا ناقض قطعنامهی ۲۲۳۱ است» قرار بود با این قطعنامه، شش قطعنامه قبلی ملغی شود اما هم اوباما و هم ترامپ در موارد مختلفی آن را شکستند.
🔹۳. «بحث موشکی و حضور جمهوری اسلامی در منطقه را مطرح نکنند.» اروپا در مذاکره با ایران برای حفظ برجام باید بداند از جایگاه وکیل آمریکا نباید وارد مذاکره شود.
🔹 ۴و۵و۶و۷ «با هرگونه تحریمی علیه جمهوری اسلامی مقابله کنند.» «نفت ایران به قدری که جمهوری اسلامی میخواهد به فروش برسد.» «بانکهای اروپایی انتقال وجوه مربوط به تجارت با جمهوری اسلامی را انجام دهند.» «اگر در پاسخگویی به این مطالبات تعلل کردند، حق ما برای آغازکردن فعالیتهای تعطیل شدهی هستهای محفوظ است.» در طی سالهای اخیر بانکهای اروپایی به بهانهی تحریم بانکهای ایرانی از سوی آمریکا از ارائه خدمات به ایران ممانعت میکردند که همین باعث عدم ورود جریان پول به کشور میشد و اثرات اقتصادی منفی را در پی داشت. لذا بانکهای اروپایی باید در مقابل تحریمهای آمریکا، تجارت با ایران را تضمین کنند.
🔸این ۷ تضمین با حفظ حق هستهای و منافع ملی در مقابل تحرکات آن دست چدنی است که از دستکش مخملی درآمده است و رسما اعلام مبارزه برای براندازی میکند.
@khabare_vijhe
هدایت شده از کانال خبر ویژه ومحرمانه
#روشنگری
🔶 بعد از #فیلتر #تلگرام مردم به کدام شبکه ها رفته اند؟👆
✅ بیشتر #سروش و #ایتا و اخیرا هم #بله
🚨 شش تجربه مهمی که برای تصمیمگیری درباره برجام باید بدانیم
⚠️ به رسمیت شناختن حق غنیسازیمان به خاطر پیشرفتمان است نه مذاکره
🔻 رهبر انقلاب در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام:
مقدمهی هر تصمیمی این است که ما به تجربههای گذشتهی خودمان مراجعه کنیم؛ "من جَرّب المُجرّب حَلّت به النّدامة" اگر از تجربهها درس نگرفتیم قطعاً ضرر خواهیم کرد.
چندین تجربه در مقابل ماست؛ من حالا چند تجربهی واضح را که عرض بکنم همه تصدیق خواهید کرد. اینها، هم برای تصمیمگیری امروز ما مهم است هم برای آیندگان مهم است.
1️⃣ تجربهی اول این است که دولت جمهوری اسلامی نمیتواند با آمریکا تعامل بکند؛ این تجربه اول. چرا؟ برای خاطر اینکه آمریکا پابند به تعهدات خودش نیست. نگویید اینها کار این دولت است و کار ترامپ است. نه! دولت قبل آمریکا هم که با ما نشست و صحبت کرد؛ آنها هم همینجور عمل کردند ... به شکل دیگری نقض کردند. آنها هم تهدید کردند، آنها هم برخلاف تعهدات خودشان عمل کردند. این، جواب آن کسانی که بارها و بارها به ما در طول زمان میگفتند که آقا چرا با آمریکا مذاکره نمیکنید، چرا با آمریکا تعامل نمیکنید، این جوابش.
2️⃣ تجربهی دوم، عمق دشمنی آمریکا با ایران است. دشمنی آمریکا بر محور مسئلهای مثل اتمی نیست، بحث فراتر است: نظامی که قد برافراشته و نسبت به آمریکا هیچ ملاحظهکاریای نمیکند و پرچم اسلام را در دست گرفته است. آمریکا با چنین نظامی عمیقاً مخالف است. آمریکا میخواهد مؤلفههای قدرت را در جمهوری اسلامی از بین ببرد.
3️⃣ تجربهی سوم این است که انعطاف در برابر این دشمن، تیغ او را کُند نخواهد کرد بلکه او را گستاختر خواهد کرد؛ همان بوش دوم در مقابل انعطاف دولت وقت، اسم محور شرارت را روی او گذاشت. اگر میخواهید کاری کنید که دشمنی کم شود، انجام بدهید ولی راهش نرمش و انعطاف نیست.
4️⃣ تجربهی چهارم این است که ایستادگی در مقابل آمریکا باعث عقب نشاندن او میشود. اینکه سازمان ملل حق غنیسازی ما را امروز به رسمیت شناخته، منشأش مذاکره نیست، منشأش پیشرفت ما در زمینهی هستهای است که اینها حالا به تب راضی شدهاند.
5️⃣ تجربهی پنجم، تجربهی همراهی اروپا با آمریکا در مسائل مهم است. ما بنای دعوا با اروپا نداریم اما این سه کشور نشان دادهاند در حساسترین موارد با آمریکا همراهند. حرکت زشت فرانسه در نقش پلیس بد مذاکرات هستهای و کارشکنی انگلیسیها در تهیهی کیک زرد از این موارد بود.
6️⃣ تجربهی ششم، گره نزدن مسائل کشور به برجام و مسائل خارجی است... ما نباید مسائل کشورمان را به امری که از اختیارمان خارج است گره بزنیم. ۹۷/۳/۲
🔴تکرار یک اشتباه ممنوع
اروپاییها قول داده بودند درصورتی که ایران درحوزه هستهایاش محدودیت ایجاد کند تحریمهای اقتصادی را بردارند.
حالا میخواهند در ازای همان وعدهها تعهدات بیشتر از ما بگیرند،تازه همان وعدههای اقتصادی رانیز میتوانند بعد ازاین به بهانه تحریمهای آمریکا کممایهتر اجراکنند
#تکرار_اشتباه
*محمد پاداش*
@khabare_vijhe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فیلم دیدنی نشست بررسی برجام در شورای راهبردی روابط خارجی ۲۳ روز قبل ازتصویب برجام درمجلس
🔺 #فؤاد_ایزدی از #ظریف میپرسد که فردی به نام #ترامپ نامزد انتخابات امریکاست و اگر انتخاب بشود برجام را پاره خواهد کرد.
🔹 ظریف با خنده پاسخ میدهد...
#ببینید و بازنشرفرمایید
@khabare_vijhe
🔴 فیلم دیدنی نشست بررسی برجام در شورای راهبردی روابط خارجی ۲۳ روز قبل ازتصویب برجام درمجلس
🔺 #فؤاد_ایزدی از #ظریف میپرسد که فردی به نام #ترامپ نامزد انتخابات امریکاست و اگر انتخاب بشود برجام را پاره خواهد کرد.
🔹 ظریف با خنده پاسخ میدهد...
#ببینید و بازنشرفرمایید
http://eitaa.com/joinchat/2070413312Cecb430382f
گزینه آمریکا و اروپا در تضعیف ایران، گزینه نفوذ است، آنها به این باور رسیده اند که باید به فرهنگ و روحیه انقلابی مردم ایران نفوذ کنند تا بتوانند به خواسته های خود در ایران دست بابند، در این نفوذ جوانان مورد هدف هستند چرا که آمریکا بر این باور است که با نفوذ در بین جوانان ایران می تواند روحیه انقلابی را در میان آنها از بین ببرد و روحیه استکبار ستیزی را به سازش تبدیل کند.