6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ گویی رزق لایحتسب انقلاب اسلامی بود و این تازه از نتایج سحر است!
🔹 نمیدانم این #سلام_فرمانده چه اکسیری دارد که از دیدنش سیر نمی شویم چه کسی فکر می کرد کار یک گروه گمنام از #لنگرود چنین برکتی داشته باشد؟
🔹 مهدویت انقلابی چه ظرفیتی داشت از آفریقا تا هند و پاکستان و روسیه، بحرین و #لبنان و...
🔺 گویی رزق لایحتسب #انقلاب_اسلامی بود و این تازه از نتایج سحر است.
🖋 محسن مقصودی
🔴 نظر سنجی مردمی، فقط از داخل خودرو و به صورت چشمی قبول است.
💬 #مشرق
🔹 روزنامه سازندگی در مطلبی با عنوان «آزمون محبوبیت» نوشت: «اگر چه سید ابراهیم رئیسی با شعار عدالتخواهی پا به عرصه انتخابات گذاشت و به نام سید محرومان لقب گرفت اما از یکسو اصلاحات اقتصادی که از جانب دولت وی انجام گرفت و از دیگر سو عدم احیای برجام، وضعیت محبوبیت او را خصوصا برای طبقه ای که به وی امید بسته بود و از دل آن برآمده بود دستخوش تغییرات کرد.»
🔸 طنز تلخی است که بانیان و حامیان دلار ۴۲۰۰ تومانی که دیروز عکس «اسحاق جهانگیری» معاون اول روحانی را در لباس سوپرمن منتشر کردند و در ماههای پیش اعتراف کردند که دلار ۴۲۰۰ تومانی، استخوانی در گلوی دولت است، حالا دولت رئیسی را بابت کنارگذاشتن این تصمیم غلط و غیرکارشناسی، سرزنش می کنند.
✅ اصلاح طلبان با شعار چرخش همزمان چرخ کارخانه ها و سانتریفیوژها بر سر کار آمدند اما هم در قلب راکتور هسته ای بتن ریختند، هم کارخانه ها و کارگاه های تولیدی بسیاری را به تعطیلی کشاندند و هم با افزایش حدود ۱۰ برابری قیمت دلار، مردم را با مشکلات عدیده اقتصادی و معیشتی مواجه کردند.
🔹 و اما اکنون این طیف از کارنامه دولت رئیسی و محبوبیت رئیس جمهور ناراحت هستند. خب فرق است میان رئیس جمهوری که می گوید من هم صبح جمعه از گرانی بنزین خبردار شدم و رئیس جمهوری که به میان می رود و مستقیم حرف دل آنها را می شنود.
🔸 فرق است میان رئیس جمهوری که از داخل خودرو و در خط ویژه به صورت چشمی نظرسنجی می کند و رئیس جمهوری که پای درددل مردم می نشیند و برای رفع مشکلات، آرام و قرار ندارد. روحانی- ۷ خرداد ۹۸- در دیدار اصحاب رسانه گفته بود: «من روزانه نظرسنجی میکنم؛ یعنی در خیابان وقتی با ماشین میروم، چهرههای مردم را نگاه میکنم؛ چند نفر لبخند دارند، چند نفر عصبانیاند، چند نفر قیافهشان گرفته است. به هر شهری میروم، خودم نظرسنجی میکنم، نگاه آدمها را میبینم، آنی که با محبت نگاه میکند، با تشکر نگاه میکند، آنی که ناراحت است، آنی که نقد دارد، آنی که میگوید نه این جور نیست.»
✅ روحانی از نظرسنجی چشمی با خودرویی که تختهگاز در اتوبان میتاخت تا ظرف چند دقیقه از ولنجک به پاستور برسد، راضی بود. وی نه با متولیان میدانی بخشهای مختلف حشر و نشر داشت، نه نقد صاحب نظران و کارشناسان را بر میتافت و نه با مردم مواجه میشد. نتیجه، نه فقط سقوط مقبولیت شخص وی که در نظرسنجیهای دولتی به زیر هفت درصد رسیده بود، بلکه نابودی اعتبار اصل «نهاد دولت» بود، تا جایی که به سرخوردگی و نارضایتی مردم و کاهش میل مشارکت در انتخابات انجامید.
💢 و باز هم طنز تلخی است که طیفی که در سال ۸۸ با دروغ تقلب، مشارکت ۸۵ درصدی را به آشوب و التهاب بدل کرد، حالا از نظرسنجی و شنیدن رای و نظر من سخن می گوید.
#سیاسی
13.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نظر رهبر انقلاب درباره برخورد آشکار با پدیده شوم بدحجابی
🔴 هدف از ایجاد شبکه پدافندی در منطقه چیست؟
👤 #علیرضا_تقوی_نیا
🔹 اخیرا ایالات متحده و رژیم صهیونیستی از ایجاد شبکه یکپارچه پدافندی برای مقابله با تهدیدات ایران در منطقه غرب آسیا سخن می گویند .
🔸 ایجاد این شبکه به معنای آنست که یگان های پدافندی کشورهای منطقه به طور هماهنگ با یکدیگر مرتبط شده و داده های خود را با استفاده از تجهیزاتی که در اختیار دارند به اشتراک بگذارند و در برابر تهدیدات هوایی عکس العمل به موقع و فوری داشته باشند .
✅ در این خصوص چند نکته به ذهن نگارنده می رسد .
1️⃣ این طرح از پیش با ناکامی روبرو شده زیرا کشورهای قطر ، کویت ، عراق و عمان مخالفت خود را با پیوستن به آن ابراز کرده اند .
🔹 بنابراین یکپارچه سازی سیستم های پدافندی به شکلی که مدنظر آمریکا و اسرائیل است رخ نخواهد داد .
2️⃣ ایران به لحاظ تکنیکی و تاکتیکی قابلیت مقابله با هر نوع سیستم پدافندی را دارد زیرا اولا حجم و کمیت موشک ها و پهپادهای خود را از دهها هزار بالاتر برده و در هر نبردی می تواند سیل بی شماری از موشک ، راکت و پهپاد را به سمت اهداف مدنظرش روانه سازد .
🔸 ثانیا موشک های نسل جدید ایرانی از قابلیت کلاهک جداشونده و مانورپذیر تا لحظه اصابت به هدف برخوردارند و از فرمول حرکتی راکت های بالستیک پیروی نمی کنند .
✅ ثالثا موشک های کروز ایرانی در ارتفاع بسیار پایین پرواز کرده و مانور پذیری بالایی دارند و مقابله با آنها بسیار مشکل است .
🔹 همچنین تاکتیک شلیک همزمان هزاران موشک ، راکت و پهپاد همراه با جنگ الکترونیک گسترده، عملکرد هر گونه سیستم پدافندی را مختل خواهد کرد .
🔸 تردیدی نیست که در هرجنگ احتمالی میزان موشک های پدافندی بارگذاری شده تمام کشورهای عربی به اندازه قدرت آتش راکت ها ، موشک ها و پهپادهای ایرانی نیست .
3️⃣ در صورت بروز جنگ احتمالی پاسخ ایران صرفا از طریق هوا نخواهد بود و عملیات های آفندی آبی - خاکی مقتضی را علیه تهدیدات انجام خواهد داد .
✅ فاصله کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس تا سواحل ایران بسیار اندک بوده و در کمتر از یک ساعت قایق های بی شمار سپاه پاسداران می توانند خود را به سواحل آنان برسانند و سرپلهای مدنظر را تصرف کنند .
🔹 نباید فراموش کرد که کشورهایی چون امارات و بحرین از لحاظ نظامی در برابر ایران اصلا به حساب نمی آیند و به لحاظ کمی فاصله با همسایه شمالی خود نیز کاملا آسیب پذیرند .
4️⃣ موفقیت عملیات های انصارالله در اصابت قراردادن ابوظبی و شهرهای مهم سعودی که از پیشرفته ترین تجهیزات پدافندی غربی بهره می بردند نشان داد قابلیت های اعلامی تسلیحات پدافندی خریداری شده این کشورها تا چه حد به اغراق آلوده بوده و سیستم های مزبور نتوانسته اند در برابر تهدیدی بسیار ضعیف تر از جمهوری اسلامی واکنش مناسب نشان دهند.
5️⃣ به نظر میرسد پس از شکست طرح ناتوی عربی و تشکیل ائتلاف امنیت دریایی در خلیج فارس علیه جمهوری اسلامی ، این طرح نیز با ناکامی روبرو گردد زیرا در میان کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس علیه ایران اجماع وجود ندارد و دیگر این که قابلیت های نظامی سپاه و ارتش کاملا بر کشورهای کوچک عربی چیرگی پیدا خواهد کرد .
6️⃣البته طبیعی است که ایجاد شبکه یکپارچه پدافندی بهانه ای برای حضور بیشتر اسرائیل در امارات ، بحرین و شاید سعودی بوده و کمپانی های تسلیحاتی آمریکایی نیز سود سرشاری را از بابت فروختن تجهیزات جدید و گرانقیمت خود به عربهای حاشیه خلیج فارس کسب خواهند کرد .
💢 خصوصا که محمد بن سلمان رویای پادشاهی سعودی دارد و همانگونه که با یک رشوه بسیار سنگین توانست ترامپ را قانع کند که پسر عمویش محمد بن نایف را از ولیعهدی برکنار و خود را جایگزین او سازد ، اینبار نیز عزم دلبری برای رئیس جمهور دموکرات آمریکا را نموده و به نظر میرسد حاضر به پرداخت هزینه ای کلان برای تحقق این امر باشد .
#منطقه
🔴 دلایل خرید پهپادهای ایرانی از سوی روسیه
👤 #علیرضا_تقوی_نیا
🔹 به اعتقاد بنده جمهوری اسلامی ایران جزء قدرتهای اول پهپادی دنیاست و قدرتش در این زمینه پیشرفتهتر از روسهاست، به همین دلیل کشور تاجیکستان که خود روزگاری یکی از اقمار اتحاد جماهیر شوروی بوده، بهجای آنکه از کشور روسیه پهپاد خریداری کند به سراغ ایران میآید. این اقدام تاجیکستانیها نشان میدهد ایران به لحاظ قدرت پهپادی جزء دو یا سه کشور اول دنیاست. روسها نیز در جنگ اوکراین بهدلیل عدم بهرهگیری مناسب از قدرت پهپادی هم به لحاظ کمی هم به لحاظ کیفی، آسیبی جدی دیدند و بهدنبال جبران این آسیب رفتند و به سراغ ایران آمدند.
🔸 آمریکا بهدنبال این است چهره یک متجاوز از روسها بسازد تا از این طریق کشورهای دنیا را علیه روسها بشوراند و در این مسیر نیز آمریکا میخواهد در دنیا ایران را کمککننده به روسیه متجاوز معرفی کند.
✅ من فکر میکنم آمریکاییها بهدنبال تحقیر روسها نیز هستند و آنها در تلاشند با برجستهسازی ماجرای خرید پهپاد از ایران بگویند، روسیه که ادعای ابرقدرت نظامی در جهان دارد مجبور شده است از جمهوری اسلامی ایران تسلیحات نظامی بخرد. همچنین یکی دیگر از اهداف برجستهسازی خرید پهپادی روسها از ایران برمیگردد به سفر بایدن به منطقه و طرح یکپارچهسازی سیستم موشکی که آمریکاییها بهدنبال پیادهسازی آن در خاورمیانه هستند، آمریکاییها در تلاشند با بزرگنمایی خطر پهپادی ایران در منطقه، منویات خود در رابطه با این طرح را به سران کشورهای عربی منطقه تحمیل کنند.
🔹براساس کدام قطعنامه شورای امنیت فروش تسلیحات به روسیه ممنوع است؟ براساس حقوق بینالملل نیز اگر ایران بخواهد به روسیه سلاح بفروشد، این اقدام ایران قانونی است.
🔸️خرید سلاح مسالهای عادی است، در دنیا هر کشوری که دارای ضعف است سعی میکند با خرید سلاح ضعفهایش را جبران کند، نکتهای که لازم است به آن توجه شود این است که روسها معمولا چون خودشان ابرقدرت حوزه نظامی هستند، تسلیحات از کشورهای دیگر خریداری نمیکنند و در این زمینه کاملا خودکفا هستند، من به یاد ندارم روسها سلاح خاصی از کشوری خریداری کرده باشند ولی چون قدرت جمهوری اسلامی ایران از روسها در زمینه پهپادی بالاتر است آنها در عرصه پهپادی احساس نیاز کرده و به سراغ ایران آمدند.
💢 پیش از این نیز ما به کشور ونزوئلا سلاح فروختهایم و همانطور که گفتم مساله فروش سلاح امری عادی است، نکته حائز اهمیت این است، ما قبلا به کشورهایی سلاح میفروختیم که به لحاظ نظامی از ایران ضعیفتر بودند، اما الان به کشوری سلاح فروختهایم که ابرقدرت جهانی است و وارث اتحاد جماهیر شوروی است، درواقع قدرت پهپادی ایران به اندازهای بالا بوده است که روسها در عرصه نظامی را قانع کرده تا برای جبران ضعف نظامیشان در جنگ اوکراین، از ایران پهپاد بخرند.
#بین_الملل
🔴 16سال بازدارندگی حزبالله در سایه یک جنگ ۳۳ روزه
💬 #الف
🔹 به گزارش الف، 16 سال از زمان دومین شکست بزرگ ارتش پرمدعای رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت لبنان میگذرد و هنوز هم صهیونیستها با چالشها و پیامدهای ناشی از این شکست درگیر هستند.
🔸 رژیم صهیونیستی در تاریخ 13 جولای 2006 برای جبران شکستی که سال 2000 در جنوب لبنان متحمل شده بود بار دیگر با یک حمله هوایی وارد جنگی تازه با حزبالله شد و در همان ابتدا شماری از مراکز و پایگاههای مقاومت را در ضاحیه جنوبی بیروت مورد هدف قرار داد.
✅ در آن زمان صهیونیستها تصور میکردند که با انجام یک حمله غافلگیرانه پیشاپیش پیروز هستند و این جنگ چند روز بیشتر طول نمیکشد؛ اما چند ساعت بعد ورق کاملا برگشت. حزبالله چند ساعت بعد از حمله هوایی رژیم صهیونیستی، عملیاتهای موشکی خود در عمق فلسطین اشغالی را آغاز کرد و همان روز حدود 200 موشک به سمت مواضع صهیونیستها در اراضی اشغالی شلیک شد که به کشته و زخمی شدن دهها شهرکنشین صهیونیست انجامید.
🔹 بعد از گذشت نزدیک به ده روز از این جنگ و تبادل موشک میان دوطرف، اسرائیل که متوجه شده بود در محاسباتش برای آغاز درگیری اشتباه کرده است اصرار داشت که به آن خاتمه دهد اما در عین حال نمیتوانست بدون هیچ دستاوردی از جنگ خارج گردد و البته آمریکاییها نیز اصرار داشتند که این جنگ باید با پیروزی اسرائیل به پایان برسد. در همان زمان بود که «کاندولیزا رایس» وزیرخارجه وقت ایالات متحده از پروژه «خاورمیانه جدید» صحبت کرده و این جنگ را درد زایمان تولد این خاورمیانه توصیف کرد.
🔸 اما برخلاف تصور آمریکاییها و صهیونیستها زمان به نفع حزبالله میگذشت و قابلیتهای نظامی مقاومت لبنان بیش از پیش آشکار میشد.
💢 اولین شاخص شکست رژیم صهیونیستی در این جنگ که بزرگترین دستاورد حزبالله نیز محسوب میشد پایان دادن به افسانه برتری ارتش اسرائیل در میان اعراب بود. در این جنگ نه تنها کشورهای عربی بلکه همه جهان دیدند که حزبالله به عنوان یک گروه مقاومت مردمی چگونه ارتش اسرائیل که از حمایت آمریکا و غرب برخوردار است را تحقیر کرد.
#منطقه
تصویر پهپاد حزب الله از پایگاه آمریکایی
🔸️حزب الله لبنان تصاویر گرفته شده توسط پهپاد خود از پایگاه آمریکایی التنف را منتشر کرد .
🔸️در وهله اول به نظر میرسد هدف حزب الله از انتشار این تصاویر پاسخی به دیدار جو بایدن از سرزمین های اشغالی باشد و نکته دوم این که دقت عکسهای منتشر شده از پهپادهای مقاومت لبنان جلب توجه می کند .
🔸️سومین نکته ای که باید بدان پرداخته شود اینست که پهپادهای حزب الله توانسته اند روی پایگاه غیرقانونی آمریکادر شرق سوریه پرواز کنند و به ارسال وقایع بپردازند و مهمتر این که رادارهای آمریکایی متوجه حضور آنان نشده اند.
🔸️بدون تردید طی سالهای اخیر متغیری جدید به نام هواپیماهای بدون سرنشین که تکنولوژی ایرانی دارند وارد تحولات منطقه شده است و به نظر میرسد روز به روز اثرگذاری بیشتری بر معادلات قدرت خواهد گذاشت
🔴 فرصت های طلایی
🔹آیا می دانید قدیمی ترین سد قوسی جهان با هفتصد سال قدمت در کدام کشور است؟! به نظرتان کشوری که دارای این اثر تاریخی منحصر به فرد است چقدر از بازدید گردشگران از آن درآمد کسب می کند؟!
🔺قطعا تعجب خواهید کرد که بگویم این سازه تاریخی خارق العاده در نزدیکی شهر قم قرار دارد و یک ریال هم از فرصت گردشگری آن نصیب کشور نمی شود!!!
🔹نکته دردآور اینکه کمتر ایرانی پیدا می کنید که از وجود سد کبار که یک شاهکار مهندسی در تاریخ جهان می باشد و هنوز هم پس از ۷ قرن سالم است و آبگیری می کند ، خبر داشته باشد!!!
🔹هزاران فرصت طلایی درآمدزایی و اشتغال زایی مثل این مورد در #ایران وجود دارد که با کمی همت و ابتکار و سلیقه می توانیم از آن ها در راستای پیشرفت و آبادانی مملکت و قطع وابستگی به نفت استفاده کنیم ...
#ما_میتوانیم
#ایران_قوی
✍"قاسم اکبری"
♦️ منطقه در یک نگاه |۲۶ تیر ۱۴۰۱
1️⃣ در ادامه رایزنیها درباره تشکیل دولت جدید عراق، هیئت رئیسه پارلمان این کشور با صدور اطلاعیهای روسای فراکسیونهای سیاسی را برای تشکیل جلسه در روز دوشنبه (فردا) فراخواند.
2️⃣ دهها هزار نفر از مردم یمن در برخی از شهرهای این کشور عید غدیرخم را جشن گرفتند و به جشن و سرور پرداختند.
3️⃣ ارتش سوریه بنا به توافق با دولت روسیه و شبهنظامیان کُرد، ۳۰۰ نظامی خود را در شهر «منبج» در نزدیکی مرز ترکیه مستقر کرد.
4️⃣ یک پهپاد متعلق به ترکیه، یک خودروی غیرنظامی را در سنجار عراق هدف قرار داد که پنج نفر در پی آن کشته شدند.
5️⃣ وزیر مشاور در امور خارجه عربستان سعودی ادعای رئیسجمهور آمریکا مبنی بر اینکه وی در دیدار با ولیعهد سعودی او را مسؤول قتل جمال خاشقچی خوانده را رد کرد.
6️⃣ یک نوجوان ۱۷ ساله فلسطینی ساکن شهر رام الله در کرانه باختری رود اردن با خودرو یک نیروی پلیس رژیم صهیونیستی را زیر گرفت. نیروهای مقاومت فلسطین همچنین در جنین موفق شدند دو خودروی نظامیان صهیونیست را حین یورش به این منطقه از کار بیاندازند.
7️⃣ به دنبال تصمیم اخیر ریاض برای گشودن حریم هوایی خود به روی هواپیماهای اسرائیلی، شرکت هواپیمایی این رژیم با ارائه درخواستی رسما خواستار استفاده از حریم هوایی عربستان شد.
🔴 بایدن به عربستان رفت تا اسلحه بفروشد؛ پوتین به ایران میآید که اسلحه بخرد.
👤 #حسن_باویر
🔹 بی تردید منطقه خاورمیانه، از مهمترین مناطقی است که تمرکز و توجه بسیاری از بازیگران بینالمللی را به خود معطوف کرده است.
موقعیت ژئوپلیتیک، ژئواستراتژیک و ذخایر عظیم انرژی، از مهمترین عواملیست که باعث اهمیت مضاعف این منطقه شده است. از این رو هرکدام از بازیگران منطقهای و فرامنطقهای، برای توسعۀ نفوذ و حضور در خاورمیانه به رقابت پرداخته و درصدد دستیابی به منافع و اهداف خاص خود در منطقه هستند.
🔸 با آغاز جنگ اکراین، اروپا و آمریکا، شدیدترین تحریمها را بر علیه روسیه وضع کردند اما خیلی زود تحریمها کمانه کرد و به جای روسیه این غولهای بزرگ اقتصاد جهانی بودند که کمرشان زیر بار بحران اقتصادی ناشی از این جنگ در حال خمیده شدن است و همزمان نگرانیها از زمستان بدون نفت و گاز روسیه در اروپا به شدت بالا رفته و خبرها از جیرهبندی گاز در اروپا حکایت دارد.
افزایش جهانی قیمت نفت و گاز تمامی برنامههای ضد روسی غرب را به هم ریخته، ضمن آنکه افزایش شدید قیمت مواد غذایی به دلیل نگرانی از عرضه جهانی و افزایش هزینهها ادامه دارد.
✅ در آمریکا بایدن پیر هم با بحران تورم و گرانی افسار گسیخته در کشورش مواجه است و برای حل این بحران راهی جز دوشیدن گاو شیرده یعنی عربستان، از طریق فروش اسلحه و گرفتن پولهای بیحساب و کتاب از آنان و کاستن بخشی از بحران و آرام کردن اوضاع کشورش است.
لذا بایدن در این سفر ضمن فروش اسلحه برای جبران کاستی های مالی، به دنبال از سرگیری روابط تیرهشده آمریکا با عربستان با هدف افزایش عرضه نفت خلیج فارس، هم چنین تقویت روابط امنیتی اعراب و اسرائیل برای مقابله با ایران است. تا به بهبود اوضاع برهم ریخته آمریکا کمک شود.
🔹 اما کشاکش این رقابت هژمونیک، جمهوری اسلامی ایران فرمول موفقی برای گسترش نفوذ خود در کشورهای منطقه پیدا کرده است.
🔸 این فرمول شامل تجهیز، حمایت فرهنگی، سیاسی، لجستیکی و ... برای متحدانش بوده که هسته موفقیت آن تعهد ایدئولوژیکی به رویکرد منطقه ای ایران است. در حالی که عربستان متحدان غیردولتی وفادار و نیابتی ندارد که بتواند منافعش را در جنگ های داخلی منطقه پیش ببرد.
✅ بر این اساس نگرش مصالحهآمیز ایران نسبت به روسیه مکمل محرکهای سیستماتیک همکاری مسکو و تهران خواهد بود، که سفر پوتین به ایران در فاصله تنها چند روز از سفر خاورمیانهای بایدن، از یک سو میتواند نشانهای از تلاش کرملین برای واگذار نکردن بازی منطقهای در شرایط جنگ اوکراین باشد، و از سوی دیگر جمهوری اسلامی ایران با پهپادهای خود که کاملاً بومی است طی یک دهه گذشته قدرتی ایجاد کرده که صدای امریکاییها را هم مبنی بر از دست رفتن برتری مطلق هوایی، با وجود پهپادهای ایرانی درآورده است و این قدرت بلامنازع نگاه کشورهای همسایه از جمله روسیه را به ایران معطوف کرده تا بتواند از این ظرفیت استفاده کند.
💢 بنابراین موفقیت های چشمگیر ایران با وجود تحریم های غرب، گسترش اقبال کشورهای مختلف به پهپادهای ایرانی، از ونزوئلا در حیاط خلوت امریکا گرفته تا تاجیکستان در آسیای میانه و روسیه که خود در حوزه نظامی ابرقدرتی شناخته شده در جهان است، به واسطه تولید بومی و باکیفیت، عملکرد درخشان جمهوری اسلامی ایران را در صحنههای عملیاتی به رخ دنیا کشیده است.
#بین_الملل
🔴 حمله به تاسیسات هسته ای ایران اجتناب ناپذیر است؟
👤 #محمدمهدی_بابایی
🔹 منابع خبری گزارش دادهاند عربستان سعودی آسمان خودش را به روی هواپیماهای اسراییلی باز گذاشته است .
🔸 تا قبل ازاین از لحاظ قانون عربستان ، بایدن میبایست اول به یک کشور ثالث رفته و از آنجا به عربستان رهسپار گردد . اما گویا سعودی ها زورشان برای اجرای قانون فقط به زوار کشورهای مختلف میرسد .
✅ مجوز اسراییل برای پرواز بر فراز حجاز فقط یک تشر سیاسی به ایران نیست !! بلکه اسراییل تنها از این طریق توانایی عبور دادن هواپیماهای سوخت رسانش را ( تحت پوشش مسافربری عازم دوبی ) خواهد داشت تا تضمینی برای موفقیت حمله به تاسیسات هسته ای ایران باشد .
🔹 گفته شد پرواز به دوبی ، گویا اسراییل تمام پازل های عملیات خود را به دقت از خیلی وقت قبل چیده . اگر دوستی با اماراتی که مقصد هواپیماهای اسراییلی عبوری از خاک حجاز است وجود نداشت ، پدافند هوایی ایران هرگونه کشف راداری مسافربری اسراییلی در شمال عربستان را حمله تلقی میکرد .
🔸 اهمیت حمله به تاسیسات هسته ای ایران
✅ طبق تجربه برخورد بین المللی با کره شمالی - عادی شدن مسایل هسته ای بین پاکستان ، هند و دیگر کشورهای دنیا - و عدم حمایت واقعی ناتو از اوکراین مقابل روسیه ی هسته ای . اسراییل میداند که ایران هسته ای یعنی نابودی صد در صد خود در زمان نامعلوم .
🔹 وجود تسلیحات هسته ای در زراد خانه های ایران دقیقا یعنی هیچکس قرار نیست به کمک اسراییل بیاید . با این وجود مسئولین باید بدانند که ضربه کاری اسراییل بر تاسیسات هسته ای ایران اجتناب ناپذیر است . هیچ بازدارندگی جز تنبیه به وسیله نابودی کامل رژیم اشغالگر قدس برای محافظت از تاسیسات هسته ای کافی نخواهد بود !!!
🔸 تکلیف کشورک های منطقه ای بعد از این حمله چه خواهد شد ؟
✅ عربستان یک شکایت برعلیه اسراییل بخاطر استفاده از پوشش مسافربری برای حمله نظامی کرده و دولت اسراییل چند میلیون دلار جریمه خواهد شد + انتقاد برخی سیاستمداران دنیا . آب شیرین کن ها بر اثر حمله به نیروگاه بوشهر و آلودگی خلیج فارس از کار میوفتند و مردم جنوب خلیج فارس در معرض نابودی قرار خواهند گرفت .
🔹 ارتش آمریکا و ناتو به بهانه ارسال آب معدنی و کمک های بشر دوستانه صد ها هواپیمای ترابری با تجهیزات سنگین و نیمه سنگین برای دفاع از اسراییل رهسپار سواحل جنوب خلیج فارس خواهد نمود ( زیرا میدانند ایران تجربه صدام را با نظاره گری ارسال نیروهای بیشمار به خاورمیانه ) تکرار نخواهد کرد .
💢 نکته : منظور از آخرین پرواز ، سفر بایدن نیست بلکه ممکن است یکی از صدها پرواز تجاری و عادی میان اسراییل و کشورک های منطقه ای باشد .... چه یک روز بعد و چه چند سال بعد .
#منطقه