#بازتاب_خبری
#خبرگزاری_تسنیم
ترک فعل شهرکسازان در ساخت فضای آموزشی
نماینده مردم تهران، اسلامشهر و ری در مجلس گفت: شهرکسازان مکلف هستند بهاندازه نیاز، سرانه آموزشی احداث کنند، اما پیمانکارانی کمتر از ۲۰۰ واحد مجوز ساخت میگیرند و قانون تامین سرانه آموزشی برای آنها وجود ندارد، که این مشکل در مجلس پیگیری میشود
___
@khabareghaemye
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، محمد سراج؛ نماینده مردم تهران، اسلامشهر، ری و شمیرانات در مجلس صبح امروز در هشتمین جلسه شورای آموزشوپرورش اسلامشهر با اشاره ضرورت تأمین سرانههای آموزشی گفت: اسلامشهر به جهت تأمین سرانه آموزشی در استان تهران و بلکه در کشور وضعیت خوبی ندارد و شاید جزو آخرینها باشد.
وی افزود: قانون برای وزارت مسکن در ساختن شهرکها تکلیف را مشخص کرده و شهرکسازان و مجتمعسازان مکلف شدهاند بهاندازه نیاز سرانه آموزشی را تأمین کنند، اما قانون برای پیمانکارانی که کمتر از 200 واحد مجوز ساخت میگیرند؛ سکوت کرده و در این زمینه خلأ قانونی وجود دارد.
سراج با بیان اینکه همه انبوهسازان باید قدرالسهم خودشان را برای ساخت مدرسه و تأمین فضای آموزشی بپردازند، تأکید کرد: اگر نیاز به ورود مجلس برای اصلاح این موضوع و قانون هست، قطعاً این مورد را پیگیری میکنیم که همزمان با ساخت مسکن و استقرار جمعیت، مدارس هم ساخته شود تا مشکل فضای آموزشی مرتفع شود.
نماینده مردم تهران، اسلامشهر، ری و شمیرانات در مجلس با اشاره به اینکه آموزشوپرورش اسلامشهر در استان تهران از جهت کادر آموزشی جزو رتبههای آخر است، گفت: اسلامشهر جزو متراکمترین نقاط کشور در حوزه آموزشوپرورش است و جمعیت یکصدهزارنفری دانشآموزی نیازمند توجه و اهتمام ویژه برای تأمین کادر آموزش و فضای آموزشی دارد و ادارهکل و وزارت آموزشوپرورش باید این موضوع را مورد توجه قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: از محل سهم نماینده در بودجه متوازن مبلغ 10 میلیارد تومان برای فضای آموزشی اسلامشهر اختصاص دادم و بخشی هم به فضاهای آموزشی استان تهران و بخشی هم برای پروژههای مربوط تأمین آب استان تهران تخصیص یافته است.
الزام به ساخت مدرسه توسط انبوهسازیها پیش از صدور پروانه ساختمانی
حسین حبیبی؛ فرماندار شهرستان اسلامشهر هم در این جلسه گفت: امروز مسائل و مشکلات حوزه آموزشوپرورش اسلامشهر مطرح شد و مقرر شد بخشی توسط مدیریت شهری برطرف و برخی موضوعات هم نماینده محترم مجلس از نهادهای فرادستی پیگیری کند.
وی با اشاره به الزام انبوهسازان برای احداث مدرسه در طرحهای دولتی تأکید کرد: طبق قانون ماده 18 شورای آموزشوپرورش، انبوهسازان باساخت بیش از 200 واحد مسکونی، باید یک مدرسه هم بسازند، متاسفانه در طرحهای دولتی بعضاً این موضوع رعایت نشده که مکاتباتی در این خصوص انجام و از نهادهای فرادستی و نمایندگان مجلس پیگیر هستیم.
فرماندار اسلامشهر ادامه داد: در محیط شهری هم مقرر شد قبل از صدور پروانه، ساخت مدرسه برای انبوهسازیها در دستور کار قرار گیرد تا در آینده با کمبود سرانهها مواجه نشویم.
کمبود نیروی انسانی در حوزه آموزش اسلامشهر
اکبر قنبری؛ مدیر آموزشوپرورش اسلامشهر در ادامه این جلسه با ارائه گزارشی از فعالیتهای آموزشوپرورش اسلامشهر اظهار داشت: با وجود کمبود نیروی انسانی در حوزه آموزش و اضافهکاریها، رتبههای خوبی توسط دانشآموزان در مقاطع مختلف کسبشده و با 7 پله صعود از رتبه 16 به 9 رسیدهایم.
وی افزود: با هدف کنترل ورودیها و ایجاد رشتههای جدید مورد علاقه دانشآموزان و افزایش مهارتآموزی، حضور و استقبال دانشآموزان دبیرستانی از رشتههای مهارتی رشد بسیار خوبی داشته و از 37 درصد به 47 درصد رسیده است.
در هشتمین جلسه شورای آموزشوپرورش اسلامشهر گزارش نیروهای غیرموظف، فضا، کلاسها، میزان تعداد نفرات حقالتدریس و انتقالی و برنامهریزی نیروی انسانی سال تحصیلی آینده با اولویت دوره متوسطه، پیگیری بهسازی و استانداردسازی مدرسه امام حسین (ع) شهرک امام خمینی و ضرورت تخصیص اعتبار و حمایت مدیریت شهرستانی بهمنظور بازگرداندن به چرخه آموزش، تعیین تکلیف نهایی سرویس دانشآموزی مدارس استثنایی، پیگیری زیرسازی پروژه احداث زمین چمن مصنوعی مدرسه سعدی در مسکن مهر طرح شهید سلیمانی، برگزاری اجتماع عظیم دختران فاطمی با حضور 4 هزارنفری دانشآموزان مدارس در مصلی مرکزی و ضرورت همکاری دستگاهها و نهادها در سطح شهرستان توسط مدیر آموزشوپرورش اسلامشهر و معاونین آموزشی ارائه شد.
تشکیل کارگروهی برای پیگیری ماده 18 شورای آموزشوپرورش در خصوص غفلت انبوهسازها در ساخت فضای آموزشی، پیگیری ساخت مدرسه از سوی کمیساریای عالی پناهندگان برای حضور 10 هزار دانشآموز اتباع در مدارس اسلامشهر و چهاردانگه، افزایش تخصیص سهمیه در آزمون استخدامی آموزشوپرورش به اسلامشهر به دلیل ناترازی و نابرابری نیروی انسانی، توجه ویژه به مدارس استثنایی اسلامشهر با حضور 334 دانشآموز معلول و استفاده رایگان از امکانات آموزشی، و همچنین معرفت افزایی، آمادگی ذهنی قبل از حضور در برنامهها و مشارکت دانشآموزان در محتوای برنامههای در حال اجرا در آموزشوپرورش موضوعاتی بود که مورد تأکید و پیگیری نماینده مجلس قرار گرفت.
@khabareghaemye
💠برگزاری جلسه ستاد اجرایی شاهد آموزش و پرورش اسلامشهر
🔹جلسه ستاد اجرایی شاهد با حضور اکبر قنبری مدیر آموزش و پرورش اسلامشهر، داود بهارلو رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و سایر اعضاء در دبستان شاهد فاطمه زهرا سلام الله علیها برگزار شد.
@khabareghaemye
#انعکاس_خبر
#خبرگزاری_فارس
انبوهسازان قوانین ساخت مدارس را دور میزنند
نماینده معین اسلامشهر گفت: انبوهسازان با احداث پروژههای کمتر از ۲۰۰ واحد، از تعهد ساخت مدارس شانه خالی میکنند، که این مسئله بر بحران سرانههای آموزشی اسلامشهر افزوده است.
به گزارش خبر گزاری فارس از اسلامشهر، محمد سراج، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، ظهر امروز در هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر که با حضور فرماندار و اعضای شورای آموزش و پرورش در محل سالن شهید ابراهیم هادی آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان اسلامشهر در استان تهران و حتی در سطح کشور از نظر سرانه آموزشی وضعیت مطلوبی ندارد و شاید در استان تهران جزو آخرین رتبهها قرار داشته باشد.
@khabareghaemye
وی افزود: علیرغم تمام تلاشهایی که مجموعه شهرستان برای تأمین سرانه آموزشی در این منطقه انجام میدهند، بازهم شاهد کمبودهایی در این حوزه هستیم که بخش اعظمی از این مشکلات به ایجاد شهرکهای جدید مسکونی و انبوهسازیهای انجامشده در این منطقه ارتباط دارد.سراج با اشاره به اینکه قانون برای وزارت مسکن در خصوص ساخت شهرکها تکلیف تعیین کرده است، بیان کرد: در پروژههای کلان، شهرکسازان و مجتمعسازان مکلف هستند که به اندازه خدمات نیاز، سرانه آموزشی را تأمین کنند؛ اما برای افراد و پیمانکارانی که اقدام به دریافت مجوز و ساخت پروژههای خرد و کمتر از ۲۰۰ واحد میکنند، الزام قانونی برای تأمین سرانهها وجود ندارد. به نظر میرسد در این حوزه خلا قانونی وجود دارد.
لزوم تامین سرانههای آموزشی اتباع و انبوهسازان
وی تأکید کرد: برای جبران کمبود سرانههای آموزشی باید راهکارهای کارشناسی و قانونی تدوین و اجرایی شود. براساس قانون شورای آموزش و پرورش، قبل از صدور مجوز ساخت از سوی شهرداری باید وضعیت سرانههای آموزشی تعیین تکلیف شود که به نظر میرسد خلاهایی وجود دارد. تلاش میکنیم با تشکیل جلسات کارشناسی نسبت به رفع این موارد اقدام کنیم و در صورت نیاز از طریق همکارانمان در مجلس شورای اسلامی نسبت به اصلاح موارد اقدام کنیم.وی گفت: در بحث ساخت واحدهای مسکونی باید شرایط و زمینه حضور ساکنان واحدها بهگونهای فراهم شود که سرانههای آموزشی، ورزشی و شهری برای آنها ایجاد شود؛ نه اینکه واحد مسکونی بدون درنظر گرفتن سرانهها و زیرساختهای لازم احداث و در اختیار مردم قرار گیرد.نماینده معین مجمع نمایندگان استان تهران در شهرستان اسلامشهر تصریح کرد: علاوه بر کمتوجهی انبوهسازان به احداث واحدهای آموزشی، با توجه به حضور بالغ بر ۱۰ هزار دانشآموز اتباع در مدارس اسلامشهر، متأسفانه کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد نیز در حوزه تأمین سرانههای آموزشی در این منطقه کوتاهی کرده و هیچ اقدامی انجام نداده است. تلاش میکنیم این موضوع را از طریق مبادی قانونی مطالبه و پیگیری کنیم.وی با اشاره به کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اسلامشهر اذعان کرد: دومین معضل آموزش و پرورش اسلامشهر، کمبود نیروی انسانی و کادر آموزشی است که متناسب با جمعیت بالغ بر صد هزار نفری دانشآموزان این منطقه نیست و بنابر اعلام متولیان امر، این شهرستان جزو رتبههای نخست در کمبود نیروی انسانی در سطح استان تهران است.
دور زدن قانون در احداث مدارس توسط انبوهسازان
حسین حبیبی، فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش اسلامشهر، نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات متعدد در حوزه آموزش و پرورش اظهار کرد: طبق ماده ۱۸ قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش، کسانی که اقدام به احداث واحدهای مسکونی بیش از ۲۰۰ واحد میکنند، باید یک باب مدرسه احداث کنند؛ اما متأسفانه برخی انبوهسازان با دور زدن قانون، اقدام به احداث واحدهای کمتری میکنند.وی افزود: برخی انبوهسازیها که از طریق مراجع استانی و در قالب طرحهای دولتی در این منطقه انجام میشود، باعث افزایش جمعیت منطقه بدون در نظر گرفتن زیرساختها و تامین سرانهها میشود. به شدت با این موارد مخالفت داریم و انتظار داریم متولیان امر نسبت به تأمین سرانهها اقدام کنند.حبیبی با اشاره به ضرورت تامین سرانه های آموزشی در طرحهای انبوه سازی مسکن دولتی، بیان کرد: طی مکاتبات متعددی که با مسئولین دستگاههای مختلف انجام دادیم پیگیر موضوع هستیم و انتظار داریم نمایندگان مجلس هم در این موضوع وارد شوند و پیگیری کنند.
بحران سرانههای آموزشی در اسلامشهر
اکبر قنبری، مدیر آموزش و پرورش اسلامشهر، نیز در این جلسه گفت: اسلامشهر با داشتن بیش از ۱۰۰ هزار دانشآموز و ۶۳ مدرسه دو شیفت، با کمبود شدید سرانه آموزشی مواجه است.وی افزود: از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ حدود ۶ هزار دانشآموز به شهرستان ما اضافه شده است.
اگر دوره کرونا را نیز محاسبه کنیم، قریب به ۱۰ هزار دانشآموز اضافه شده است که برای این تعداد باید ۲۷ مدرسه ۱۲ کلاسه احداث میشد.مدیر آموزش و پرورش اسلامشهر با اشاره به تعطیلی مدرسه ۱۸ کلاسه امام حسین (ع) از سال ۹۸ تاکنون، افزود: با تعطیلی این مدرسه، هیچ فضای آموزشی در این محله وجود ندارد و باید دستگاههای مختلف همکاری لازم را برای رفع این مشکل انجام دهند.قنبری خاطرنشان کرد: علیرغم کمبودها، آموزش و پرورش اسلامشهر طی سال گذشته با ۷ پله صعود، از رتبه ۱۶ به ۹ ارتقا یافته است
@khabareghaemye
48.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢قاچاقچیان مواد مخدر، قبل از پرواز در فرودگاه، با درایت پلیس فردوگاه دستگیر شدند.
🎤با روایتگری داود فتحعلی زاده
#مواد_مخدر
#خادمان_امن
#پليس_غرب_تهران
@khabareghaemye
📆 #تقویم یکشنبه
☀️ ۱۱ آذر ۱۴۰۳ هجرے شمسے
🌙 ۲۹ جمادیالاول ۱۴۴۶ هجرے قمرے
🎄 ۱ دسامبر ۲۰۲۴ میلادے
📿 #ذکر امروز ۱۰۰ مرتبه:
🎗«یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام»🎗
🎗«ای صاحب جلال و بزرگواری»🎗
☀️ رویدادهای #امروز در تقویم خورشیدی:
🔹شهادت "میرزا کوچک خان جنگلی" رهبر قیام مردمی جنگل (1300ش)
🔸محمود جم وزیر داخله از طرف رضاشاه فرمان رئیس الوزرائی گرفت.(1314ش)
🔹دکتر محمد مصدق در مجلس شورای ملی نطق مفصلی راجع به نفت و اعطا امتیاز آن به کمپانیهای خارجی ایراد کرد و طرحی را که تهیه و از طرف نمایندگان امضاء شده بود به مجلس داد و طرح مزبور فی المجلس تصویب شد. به موجب این طرح هیچیک از مقامات کشور حق ندارند راجع به امتیاز نفت با خارجی ها مذاکره یا قرارداد منعقد نمایند ولی برای فروش نفت با اجازه مجلس حق دارند.(1323ش)
🔸شیخ صفر برادر شیخ شارجه که در جزیره ابوموسی از نیروی ایران استقبال نموده بود به ضرب 2 گلوله از پای درآمد (1350ش)
🔹دولت عراق از شیخ شارجه که با ایران برای واگذاری جزیره ابوموسی توافق نموده است شکایت کرد (1350ش)
🔸از بلغارستان یک هیئت بلندپایه بازرگانی به ایران آمد (1352ش)
🔹احمدعلی بهرامی سفیر ایران در پکن شد، شعاع الدین شفا نیز سفارت ایران در قطر را عهده دار گردید (1353ش)
🔸مراسم چهلمین روز شهادت حاج سید مصطفی خمینی از سوی حوزه علمیه قم در مسجد اعظم برپا گردید. عده ای از وعاظ برجسته قم در این مجلس سخنرانی کردند. در این مجلس قطعنامه های حوزه علمیه قم توسط محمدجواد حجتی کرمانی قرائت گردید که در آن بازگشت آیتالله خمینی به وطن و آزادی زندانیان سیاسی تأکید گردیده بود (1356ش)
🔹درخواست امام خمینی(ره) از سربازان برای فرار از پادگان ها (1357ش)
🔸همه پرسی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران (1358ش)
🔹شهادت شهید محسن صدقی بجنوردی (1359ش)
🔸انتخاب هفت تن از فقهای عظام به عنوان مرجع تقلید توسط جامعه مدرسین (1373ش)
🌙 رویدادهای امروز در #تقویم هجری قمری:
🔹وفات محمد بن عثمان بن سعید عَمْری دومین نائب امام زمان (عج) در غیبت صغری (305ق)
🔸شهادت فقیه ارجمند "ملامحمد تقی بُرغانی" معروف به "شهید ثالث" (1264ق)
🔹ولادت شیخ علی آل اسحاق (۲۵ تیر ۱۳۱۸ش) (1358ق)
🔸شهادت سید مهدی حکیم (۲۹ دی ۱۳۶۶ش) (1408ق)
🎄 رویدادهای مهم امروز در تقویم میلادی:
🔹فروپاشی اتحادیه کشورهای اروپایی موسوم به اتحاد مقدس (1825م)
🔸امضای قرارداد "لوکارنو" درباره تثبیت مرزهای آلمان (1925م)
🔹نخستین انتقال تصویر به وسیله تلگراف بین برلین و ویِن (1927م)
🔸تصرف سرزمین فلسطین عربی توسط اردن (1947م)
🔹ورود ناوهای هستهای امریکا در جنگ ویتنام (1965م)
🔸مرگ "دیوید بن گوریون" مؤسس رژیم صهیونیستی و اولین نخست وزیر آن (1973م)
🔹روز ملی "رومانی"
🔸روز جهانی مبارزه با بیماری ایدز
@khabareghaemye
با سلام
صاحب عکس فوق ناصر فیض معصومی ۴۳ساله دارای معلولیت ذهنی،ساکن قائمیه،از چهارشنبه شب از منزل خارج شده و تا کنون به منزل مراجعه نکرده،با توجه به نگرانی خانواده استدعا دارم اگر کسی از نامبرده اطلاعی در دست داره ،اعلام کنه .ممنون.
۰۹۳۹۸۴۰۵۶۰۰موسی فیض معصومی
@khabareghaemye