#بیانات_رهبر_معظم_انقلاب
در دیدار دستاندرکاران مراسم سالگرد شهادت
#حاج_قاسم_سلیمانی و خانواده شهید سلیمانی
بسم الله الرّحمن الرّحیم
و الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین.
لزوم مردمی بودنِ تلاشهای فرهنگی و کارهای گوناگون در برنامهی سالگرد شهید سلیمانی
اوّلاً خیلی تشکّر میکنم از برادران و خواهرانی که این ستاد بزرگداشت سالگرد شهید سلیمانی را ترتیب دادند، و همچنین تشکیلات تجلیل و تکریم شهدای حرم و شهدای بزرگ دنیای اسلام را تشکیل دادند؛ همچنین آن مجموعهای که خانوادهی محترم شهید عزیزمان تشکیل دادند به عنوان «مکتب سلیمانی»؛ همهی اینها کارهای بسیار لازم و خوب و مفیدی است و انشاءالله بایستی با توانایی، با هوشیاری، با دقّت دنبال بشود؛ و همهی سعی خودتان را بکنید. این را هم توجّه داشته باشید همین طور که سردار بیان کردند، قضایای مرحوم شهید سلیمانی عزیزمان، قضایای مردمی است؛ یعنی بایستی خود مردم -که واقعاً علاقه دارند؛ که خب نشان دادند در تشییع و مانند آن- در بخشهای مختلف، کارهای گوناگون، تلاشهای فرهنگی و غیره، مشارکت و ابتکار داشته باشند؛ [کارها را] منحصر نکنیم در یک مجاری خاصّی.
شهید سلیمانی، هم قهرمان ملّت ایران و هم قهرمان امّت اسلامی
امّا آنچه من به این مناسبت راجع به شهید سلیمانی عزیزمان، که من یاد او را هرگز فراموش نمیکنم، و همچنین شهید ابومهدی مهندس (رضوان الله تعالی علیهما) میخواهم عرض بکنم، این است که شهادت سلیمانی یک حادثهی تاریخی است، یک حادثهی معمولی نیست که از یاد تاریخ برود؛ این در تاریخ ثبت شد به عنوان یک نقطهی روشن. و شهید [سلیمانی]، هم قهرمان ملّت ایران شد و هم قهرمان امّت اسلامی شد؛ این نکتهی اساسی است. ایرانیها هم به خودشان افتخار کنند که مردی از میان آنها از یک روستای دورافتاده برمیخیزد، تلاش میکند، مجاهدت میکند، خودسازی میکند، تبدیل میشود به چهرهی درخشان و قهرمان امّت اسلامی؛ که حالا من دو سه جملهی دیگر، بعد در این مورد عرض میکنم.
شهید سلیمانی، مظهر شجاعت، مقاومت، درایت، تیزهوشی، فداکاری و معنویّت
امّا قهرمان ملّت ایران است، به خاطر اینکه ملّت ایران داشتههای فرهنگی خودش و معنوی خودش و انقلابی خودش را و ارزشهای خودش را در او متبلور دید، در او مجسّم دید. ایشان هنوز زنده بود و رفت و آمد میکرد -خیلی هم معمولی؛ هیچ پیرایهای هم برای خودش قائل نبود- که من میدیدم در این خیابانها عکسهای او را زدهاند و به او افتخار میکنند. وقتی شهید شد، فقط انقلابیها نبودند که او را تکریم کردند و بزرگداشت برای او در ذهن و عالم واقع و خارج ایجاد کردند [بلکه] همهی اقشار نسبت به او -حتّی کسانی که انتظار نمیرفت نسبت به یک عنصر انقلابی، این جور ابراز احساسات بکنند- ابراز احساسات کردند؛ چرا؟ به خاطر همین: تبلور ارزشهای فرهنگی ایرانی و ایران بود؛ این خیلی باارزش است.
از طرفی دارای شجاعت و روحیهی مقاومت بود؛ شجاعت و مقاومت جزو خصلتهای ایرانی است. زبونی و عقبنشینی و انفعال و مانند اینها ضدّ روحیهی ملّی ما است. آنهایی که ادّعای ملّیّت میکنند و عملاً زبونی از خودشان نشان میدهند، دچار تناقضند. و او مظهر شجاعت بود، مظهر مقاومت بود؛ این را همه مشاهده میکردند و میدیدند.
از طرفی دارای درایت و تیزهوشی بود، خیلی تیزهوش بود؛ [در این مورد] خیلی نکات هست. این مسئلهی بروز یک جریانِ بظاهر مذهبیِ متمایل به یکی از فرقهها و علیه مقاومت را ایشان مدّتها قبل پیشبینی کرد؛ که به من گفت. گفت [طبق] آن چیزی که من دارم میبینم در وضع دنیای اسلام -اسم آورد از بعضی از کشورها- یک جریانی دارد به وجود میآید؛ بعد از مدّتی داعش به وجود آمد. آدم بادرایتی بود، آدم باهوشی بود. در ادارهی اموری که با کشورها ارتباط داشت و او در آنها دخیل بود، با کمال عقل و درایت رفتار میکرد؛ این را بنده کاملاً حس میکردم. خب، ما دائماً در حال ارتباط بودیم در مسائل گوناگون؛ بادرایت بود. این هم یکی از خصوصیّات ایرانی است، یکی از خصوصیّات داشتههای فرهنگیِ ما ملّت ایران است.
ص۱. #خبرهمراه
#بیانات_رهبر_معظم_انقلاب
در دیدار دستاندرکاران مراسم سالگرد شهادت
#حاج_قاسم_سلیمانی و خانواده شهید سلیمانی
ص۲
از طرفی روحیهی فداکاری و نوعدوستی داشت، یعنی برایش این ملّت و آن ملّت و مانند اینها [مطرح] نبود؛ نوعدوست بود، واقعاً حالت فداکاری برای همه داشت. از طرفی اهل معنویّت و اخلاص و آخرتجویی بود؛ واقعاً معنوی بود، واقعاً اهل معنا و اهل اخلاص بود، و اهل تظاهر نبود. خب اینها مجموعهی مکارم اخلاق است، اینها مکارم باارزشی است. این را مردم دیدند؛ این تبلور پیدا کرد در این آدم؛ در بیابانهای فلان کشور و فلان کشور و روی کوهها و در مقابل دشمنان گوناگون رفت، و این ارزشهای فرهنگی ایرانی را در واقع مجسّم کرد، متبلور کرد، نشان داد؛ پس قهرمان ملّت ایران شد.
شهید سلیمانی، اسم رمز برانگیختگی وبسیج مقاومت در دنیای اسلام
از طرفی، گفتیم قهرمان امّت اسلامی است؛ چرا؟ چون شهید سلیمانی با حرکات خود و بالاخره با شهادت خود -شهادتش هم مکمّل این معنا بود- اسم رمز برانگیختگی و بسیج مقاومت در دنیای اسلام شد. الان در دنیای اسلام هر جایی که بنای مقاومت در مقابل زورگویی استکبار را داشته باشند، مظهرشان و اسم رمزشان شهید سلیمانی است. در کشورهای مختلف او را احترام میکنند، تکریم میکنند، عکسش را میزنند، نامش را پخش میکنند، برایش مجلس درست میکنند. در واقع ایشان نرمافزارِ مقاومت را و الگوی مبارزه را به ملّتها تعلیم کرد، به ملّتها سرایت داد، در ملّتها رایج کرد؛ اینها خب نقشهای خیلی مهم و بسیار حسّاسی است؛ لذاست که ایشان به معنای واقعی کلمه، یک شخصیّت برجسته و یک چهرهی قهرمانیِ اسلامی است.
شهید سلیمانی، قهرمانِ شکست استکبار
شهید سلیمانی، هم در زمان زنده بودنش استکبار را شکست داد، هم با شهادتش شکست داد؛ اینها ادّعا نیست، اینها چیزهایی است که اثباتشده است. در زمان زنده بودنش استکبار را شکست داد، دلیلش اینکه رئیسجمهور آمریکا(۲) آمد گفت: ما هفت تریلیون دلار خرج کردیم در عراق و هیچ چیز گیرمان نیامد؛ [حتّی] مجبور شد شب تاریک بیاید یک وقتی در یک پایگاه آمریکایی در عراق بنشیند و برود.(۳) این را همهی دنیا قبول کردند که آمریکا در عراق و سوریه -بخصوص در عراق- به مقاصد خودش نرسیده؛ چرا؟ چه کسی در این قضیه فعّال بود؟ قهرمان این کار سلیمانی بود. بنابراین در زمان حیاتِ خودش اینها را شکست داد.
پس از شهادت هم دشمنان را شکست داد. این تشییعی که در ایران شد، تشییع عجیب و واقعاً فراموشنشدنیای [بود]؛ و همچنین تشییع میلیونیای که در عراق شد؛ در نجف، در بغداد ایشان تشییع شد، تشییع میلیونی عجیبی؛ ایشان و شهید ابومهدی مهندس با همدیگر تشییع شدند. در واقع این تشییع، و بعد بزرگداشتها، ژنرالهای جنگ نرم استکبار را متحیّر کرد. اینهایی که در جنگ نرمِ استکبار برجستهاند و در واقع آنها هستند که دارند فعّالیّت میکنند و ژنرالهای جنگ نرم آمریکا و استکبار هستند، اصلاً متحیّر ماندند که این چه وضعی است؛ این که بود، این چه بود؛ این چه حرکت عظیمی است که آنها را شکست داد.
سیلیِ سخت به آمریکا؛ غلبهی نرمافزاری بر هیمنهی پوچ استکبار
البتّه آنچه در شهادت او اتّفاق افتاد، اوّلین سیلی سختی بود که به آمریکا زده شد و تا آن زمان، مهمترین سیلی به آمریکا همین حرکت مردمی عظیمی بود که انجام گرفت؛ بعد هم که خب برادرها یک سیلیای زدند؛ لکن سیلی سختتر عبارت است از غلبهی نرمافزاری بر هیمنهی پوچ استکبار؛ این سیلی سخت به آمریکا است که باید زده بشود. بایستی جوانان انقلابی ما و نخبگان مؤمن ما [با] همّت، این هیمنهی استکباری را بشکنند و این سیلی سخت را به آمریکا بزنند، این یک؛ یکی هم اخراج آمریکا از منطقه است که این همّت ملّتها و سیاستهای مقاومت را میطلبد که بایستی این کار را انجام بدهند؛ این، سیلی سخت است.
البتّه اینها غیر از انتقام از قاتل است؛ اینهایی که گفتیم، مربوط به مجموع استکبار و آمریکا است؛ قاتل سلیمانی و آمر به قتل سلیمانی باید انتقامشان را پس بدهند؛ آن به جای خودش محفوظ است. اگر چه به گفتهی یک عزیزی، کفش پای سلیمانی هم بر سرِ قاتل او شرف دارد و سرِ قاتل او هم برود، فدیهی کفش سلیمانی هم نمیشود؛ این هست امّا بالاخره غلطی کردند، بایستی انتقام پس بدهند؛ هم آمر، هم قاتل بدانند که در هر زمان ممکن، هر وقت ممکن شد -ما دنبال وقت ممکن هستیم- باید انتقامشان را پس بدهند.
چند توصیه به مسئولین و ملّت عزیز: ۱) قوی شدن در حوزههای اقتصاد، علم، فنّاوری و نظامی
خب حالا این جلسه، جلسهی خوبی است و مزیّن است به نام شهید سلیمانی.
ص۲. #خبرهمراه
#بیانات_رهبر_معظم_انقلاب
در دیدار دستاندرکاران مراسم سالگرد شهادت
#حاج_قاسم_سلیمانی و خانواده شهید سلیمانی
ص۳
من سه چهار توصیه میخواهم عرض بکنم در این جلسه که این توصیهها خیلی مهم است:
اوّلاً به مسئولین کشور و ملّت عزیزمان میخواهم توصیه بکنم سعی کنند قوی بشوند؛ به قول شاعر خراسانی ما: «برو قوی شو اگر راحت جهان طلبی».(۴) باید قوی بشوید؛ هم در اقتصاد قوی بشوید، هم در علم قوی بشوید، هم در فنّاوری باید قوی بشوید، هم در دفاع نظامی باید قوی بشوید؛ باید قوی بشوید. تا قوی نشوید، دشمنها به شما طمع خواهند کرد، به شما تعرّض خواهند کرد، تجاوز خواهند کرد. این توصیهی اوّل که توصیهی همیشگی من است و من خودم تا توان دارم و تا توفیق از طرف پروردگار داشته باشم، این قضیّه را دنبال میکنم؛ مسئولین هم موظّفند دنبال کنند.
۲) عدم اعتماد به دشمن
ثانیاً به دشمن اعتماد نکنید؛ این توصیهی قطعی من است. به دشمن اعتماد نکنید. برای مسیر رفع مشکلات مردم، برای درست شدن آیندهی کشور به وعدهی این و آن اعتماد نکنید؛ این توصیهی به مسئولین است. این وعدهها وعدهی خوبان نیست؛ وعدهی بَدان و اشرار است امّا آن هم از هر صد تایش یکی وفا نکند! دشمنیها را از یاد نبرید. دشمنی کردند. دیدید که آمریکای ترامپ و آمریکای اوباما با شما چه کرد. [البتّه] این فقط مال ترامپ نیست که حالا مثلاً فرض کنید چون ترامپ رفت، بگویند تمام شد؛ نه، آمریکای اوباما هم با شما بدی کرد، با ملّت ایران بدی کرد و سه کشور اروپایی هم همین جور. این سه کشور اروپایی نهایت بدعملی را انجام دادند و لئامت را و دورویی و نفاق را در مقابل ملّت ایران نشان دادند. این هم توصیهی دوّم.
۳) حفظ اتّحاد ملّی
توصیهی سوّم: اتّحاد ملّی را حفظ کنید. کشور ما احتیاج به اتّحاد دارد؛ اتّحاد ملّت ایران. ملّت ایران در خیلی از امور صدایشان صدای واحد است، خواستشان خواست واحد است، [امّا] مسئولان میتوانند این را از بین ببرند. هنر مسئولان ما این است که این اتّحاد را، این همصدایی را تکّهتکّه کنند، ملّت را تکّهِتکّه کنند، اینها را از بین ببرند! مسئولین کشور مراقب باشند که این اتّحاد را زیاد کنند. سه قوّه با همدیگر کار کنند و همافزایی کنند؛ مخصوصاً رؤسای سه قوّه. اگر چنانچه این همافزایی، این اتّحاد، این همکاری انجام بگیرد، مطمئنّاً این اتّحاد ملّی روزبهروز قویتر خواهد شد. خب، مذاکره؛ اختلافاتی وجود دارد، یا ممکن است وجود داشته باشد؛ با مذاکره این اختلافات را حل کنید. مگر شما نمیگویید با دنیا مذاکره کنیم؛ خیلی خب، چطور با دنیا میشود مذاکره کرد، با عنصر داخلی نمیشود مذاکره کرد؟ خب بروید مذاکره کنید، حل کنید. بعضی از حرفهایی که آدم این روزها میشنود، حرفهای اختلافافکنی است، حرفهای وحدتآفرین نیست.
۴) خنثیٰ کردن تحریم
مطلب چهارم و آخر؛ من قبلاً هم گفتهام،(۵) حالا هم تکرار میکنم: رفع تحریم دست دشمن است، و خنثیٰ کردن تحریم دست ما است؛ غیر از این است؟ ما که نمیتوانیم خودمان رفع تحریم کنیم، دشمن باید رفع تحریم کند امّا خودمان میتوانیم این تحریم دشمن را خنثیٰ کنیم. پس این مقدّم است، این درست است؛ بیشتر دنبال این باشیم. البتّه نمیگویم دنبال رفع تحریم نباشیم؛ چرا، واقعاً اگر بتوانیم تحریم را رفع کنیم، یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم. البتّه چهار سال است تأخیر شده [یعنی] از سال ۹۵ بنا بوده همهی تحریمها یکباره برداشته بشود [امّا] تا الان نه فقط برداشته نشده، زیاد هم شده. تأخیر شده [امّا] اگر بتوانیم با روش درست، عاقلانه، با روش اسلامی و ایرانی، با روش عزّتمندانه تحریم را برطرف کنیم، باید برطرف کنیم. امّا به این نیندیشید؛ عمده به خنثیٰ کردن تحریم بیندیشید که دست شما است و شما میتوانید این کار را بکنید. و دنبال کنید، با همدیگر کار کنید، تلاش کنید؛ این توصیهی من است. من از مسئولین کشور حمایت میکنم [امّا] شرطش این است که به اهداف ملّت پایبند باشند.
امیدواریم انشاءالله خدای متعال به همهی ملّت ایران، به همهی مسئولین کشور توفیق بدهد تا بتوانند کارهای بزرگ را انجام بدهند.
والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته
#خبرهمراه
💠 حدیث روز 💠
💎 تشبیهی زیبا از أمیرالمؤمنین (ع)
🔻امام علی علیه السلام:
اِبنُ آدمَ أشبَهُ شَیءٍ بِالمِعیارِ، إمّا ناقِصٌ بِجَهلٍ أو راجِحٌ بِعِلمٍ.
◻️ آدمیزاد شبیه ترین چیز به ترازوست: یا با نادانی سبُک شود و یا به دانش سنگین گردد.
📚 گزیده تحف العقول، ح ۵۰۰۰۷۱
•┈┈••✾••┈┈•
#خبرهمراه
🔻 طبق بیانیه ستاد مبارزه با کرونا و تاییدیه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در شهرستان های استان تهران
بحمدلله در پایگهای نماز جمعه :
#پردیس
#پاکدشت
#قرچک
#پیشوا
#شریف_آباد
#اسلامشهر
#چهاردانگه
#واوان
#احمدآباد_مستوفی
#گلستان
#نسیم_شهر
#نصیر_شهر
#رباط_کریم
#پرند
#شهرقدس
#صفادشت
#ملارد
نقاط زرد می باشند که نماز جمعه در مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۰۵ برگزار می گردد (اقامه می شود).
🔻 شایان ذکر است در مابقی نقاطی که اسمشان در لیست بالا نمی باشند، وضعیت نارنجی و قرمز محسوب می شوند که نماز جمعه مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۰۵ برگزار نمی گردد ( اقامه نمی شود).
#خبرهمراه
#اطلاعیه
به اطلاع عموم مومنین
و مردم شهید پرور شهرستان ملارد می رساند
که نماز جمعه شهرستان ملارد
این هفته مورخ ۵\دی ماه\۱۳۹۹
به امامت امام جمعه معزز شهرستان ملارد
حضرت حجت الاسلام والمسلمین حسینی نوری
#برگزار_خواهد_شد
رعایت دستورالعمل های بهداشتی
نماز گزاران محترم ماسک ، دستکش ،سجاده
و مهر شخصی به همراه داشته باشند.
#خبرهمراه
💠 حدیث روز 💠
💎 ویژگی دیندار کامل
🔻حضرت عيسى عليهالسلام:
إنَّ الشَّجَرَةَ لاتَكمُلُ إلاّبِثَمَرَةٍ طَيِّبَةٍ كَذلِكَ لايَكمُلُ الدِّينُ إلاّ بِالتَّحَرُّجِ عَنِ المَحارِمِ
🔹درخت كامل نمیشود مگر با ميوهاى گوارا.
🔹همچنين ديندارى كامل نمیشود مگر با دورى از حرامها.
📚 تحف العقول، ص ۵۱۱
#ولادت_حضرت_عیسی_مسیح
•┈┈••✾••┈┈•
#خبرهمراه
#نماز_جمعه_شهرستان_ملارد
مورخه ۵/ دی ماه/۱۳۹۹به گزارش
#مجموعه_گروه_های_خبری_همراه
استاد و فاضل گرانقدر حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج سید حسین حسینی نوری امام جمعه معزز شهرستان ملارد
در #خطبه_اول نماز جمعه ملارد فرمودند:
🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹
حضرت زهرا(س) در حدیثی میفرمایند: «اَزْهَدُ النَّاسِ مَنْ تَرَکَ الْحَرَامَ، اَشَدُّ النَّاسِ اجْتِهَاداً من ترک الذنوب»، زاهدترین مردم کسی است که حرام را وانهد و کوشاترین مردم تارک گناهان است. (تحف العقول، ص519). همچنین شخصی از امام سجاد(ع) سؤال کرد: زهد در دنیا چیست؟ امام(ع) فرمودند: زهد همان رو آوردن و رغبت به تقواست.
بر اساس تعریف ارائه شده از مادرمان زهرا(س) و امام سجاد(ع) میتوان گفت ترک گناه و دوری از مقولات حرام، انسان را به تقوا سوق میدهد و تقوا سرمایۀ دنیا و آخرت مؤمن محسوب و به سعادت او منتهی میشود.
👈موضوع : #برکات_قیام_فاطمی
قیام حضرت زهرا(، به گونهای بود که در آن راه صحیح از باطل، شناخته شد و چهره منافقین، آشکار گردید، ایشان با دفاع از حریم ولایت و امامت، حق را به همگان نشان داد و با معرفی منحرفان، چهره واقعی آنها را ترسیم نمود، آن حضرت( در جمع زنان مهاجر و انصار و زنان قریش با زبان شکوه، لب به سخن گشود و از غصب حق امام علی سخن گفت، ایشان در اثبات مظلومیت اهلبیت و اعلان نفرت از خلفا، نقش تعیین کنندهای را در تاریخ رقم زد.
❇️ نمونه ای از برکات قیام فاطمی:
1⃣ ترسیم راه صحیح و مستقیم
جریان سقیفه و انحراف خلافت از مسیر اصلی و وحشتی که به وجود آورده بودند از یک طرف و سکوت خواص از سوی دیگر، و مأمور به صبر بودن امیرمؤمنان علی(ع)، فتنه کوری بوجود آورده بود تا آنجا که عده ای در تشخیص حق به شک افتاده بودند؛ اینجا بود که حرکات و سخنان حضرت زهرا(س) در این جوّ تاریک، راهگشا بود؛ از این رو در روایات از حضرت به عنوان کسی یاد شده است که رضای او رضایت خدا و غضب او غضب خدا است: «اِنَّ اللهَ یغْضِبُ لِغَضَبِ فَاطِمَه وَیرْضَی لِرِضَاهَا؛( - بحار الانوار، علامه مجلسی، ج 21، ص 279)
به راستی خداوند با غضب فاطمه، غضب می کند و با خشنودی او خشنود می شود
2⃣ رسوا نمودن چهره نفاق
پیامبر اکرم(ص) چهره نفاق سران سقیفه را به برخی از اصحاب خاص مخصوصاً بعد از جریان غدیر معرّفی کرده بود. این گروه با وجود مبارک پیامبر(ص) کاری از پیش نمی بردند؛ اما بعد از وفات آن حضرت، هزینه سنگینی را بر اهل بیت(ع) و خصوصاً امیرمؤمنان علی(ع) و فاطمه زهرا(س) وارد کردند. بعد از پرداخت این هزینه سنگین، حضرت زهرا(س) زمینه را برای معرّفی آنان آماده دید و برای جلوگیری از گمراهی و ضلالت امّت پیامبر(ص) و نسلهای آینده، آنها را معرّفی نمود. آنها تلاش داشتند کارهایشان را اسلامی جلوه دهند؛ ولی حضرت زهرا(س) چهره واقعی آنان را به خوبی نمایان ساخت و در ملاقات با «امّ سلمه» این امر را گوشزد نمود که: شب را با غصّه و اندوه به روز آوردم... به وصی، ظلم شد... و حق او غصب گردید، «وَ لَکِنَّهَا أَحْقَادٌ بَدْرِیهٌ وَ تِرَاتٌ أُحُدِیهٌ کَانَتْ عَلَیهَا قُلُوبُ النِّفَاقِ مُکْتَمِنَهً لِإِمْکَانِ الْوُشَاه؛ )( بحار الانوار، ج 43، ص 156، ح 5 ).
(ولکن کینه و حقدهای بدر و خون خواهی کشته های احد بود که قلب نفاق آنها را پنهان نموده بود.»
و در خطاب به ابو بکر صریحاً فرمود: «یا أَبَا بَکْرٍ مَا أَسْرَعَ مَا أَغَرْتُمْ عَلَی أَهْلِ بَیتِ رَسُولِ اللَّه؛ )( بحار الانوار، ج 28، ص 322 و ص 339؛ الغدیر، علامه امینی، ج 7، ص 77؛ الامامه والسیاسه، ابن قتیبه، ج1، ص 20)
( ای ابو بکر! چه زود کینه های پنهانی خود را علیه اهل بیت رسول خدا(ص) ظاهر کردید؟»
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
⬅️ ادامه در صفحه دوم
التماس دعا مجموعه گروه های خبری همراه
#خبرهمراه