♨️امام جمعه قم به همراه مدیران استانی در مساجد حضور مییابند
🔻امام جمعه قم و تولیت حرم مطهر گفت: حضور در میان مردم و دیدار چهره به چهره با اقشار مختلف موضوع مهمی است که در این راستا به صورت منظم در مساجد سطح شهر با همراهی مدیران آموزش و پرورش، ارشاد و دیگر نهادها حضور خواهیم یافت تا بتوانیم مشکلات مردم را پیگیری کنیم.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻رسول خدا صلياللهعليهوآله:
اَلصَّبْرُ عَلى اَرْبَعِ شُعَبٍ: اَلشـَّوْقُ وَ الشـَّفَـقَةُ وَالزَّهادَةُ، وَ التَّرقُّبُ، فَمَنِ اشْتاقَ اِلَى الْجَنَّةِ سَلا عَنِ الشَّـهَواتِ، وَ مَنْ اَشْفَقَ عَنِ النّارِ رَجَعَ عَنِ الْمُحَرَّماتِ، وَ مَنْ زَهِـدَ فِى الدُّنْيا تـَهاوَنَ بِالْمُصيباتِ، وَ مَنِ ارْتَقَبَ الْمَوْتَ سـارَعَ فِى الْخَيْراتِ
❇️ صبر چهار شعبه دارد:
اشتياق، هراس، وارستگى، و انتظار.
پس هر كس مشتاق بهشت است بايد از شهوات بيرون برود و
كسى كه از آتش میترسد بايد از گناهان برگردد و
كسى كه نسبت به دنيا زهد میورزد، بايد گرفتارى را سبك بشمارد و
كسى كه در انتظار مرگ است بايد در كارهاى خوب بشتابد.
📚 ميزان الحكمة، 5/10133
☀️رهبر معظم انقلاب
بحث سر این نیست که زن آیا میتواند مسئولیتی در بیرون از منزل داشته باشد یا نه - البته که میتواند، شکی در این نیست؛ نگاه اسلامی مطلقاً این را نفی نمیکند - ️بحث در این است که آیا زن حق دارد به خاطر همه چیزهای مطلوب و جالب و شیرینی که در بیرون از محیط خانواده برای او ممکن است تصور شود، نقش خود را در خانواده از بین ببرد؟ نقش مادری را، نقش همسری را؟ حق دارد یا نه؟ ما روی این نقش تکیه میکنیم.
من میگویم مهمترین نقشی که یک زن در هر سطحی از علم و سواد و معلومات و تحقیق و معنویت میتواند ایفاء کند، آن نقشی است که به عنوان یک مادر و به عنوان یک همسر میتواند ایفاء کند؛ این از همه کارهای دیگر او مهمتر است؛ این، آن کاری است که غیر از زن، کس دیگری نمیتواند آن را انجام دهد. گیرم این زن مسئولیت مهم دیگری هم داشته باشد، اما این مسئولیت را باید مسئولیت اول و مسئولیت اصلی خودش بداند.۸۶/۰۴/۱۳
☀️نشر با منبع
☀️جامعترین کانال معرفی امام خامنه ای
☀️ @emamkhameneii
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️انتقاد شدید حجت الاسلام حسینی قمی از مسئولین قوه قضائیه
می گویم که تن شما مسئولین بلرزد
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️آغاز پنجمین همایش سالانه "اتحادیه جهانی زنان مسلمان" با پیام حضرت آیت الله مکارم شیرازی در قم
دبیر کل اتحادیه جهانی زنان مسلمان گفت:
🔹از اهداف این اتحادیه، شناسایی توانمندیهای زنان جهان، ایجاد همبستگی و تقریب میان زنان اهل سنت و شیعه، تربیت نسلی تمدن ساز و اسلام باور و برگزاری دورههای دانش افزایی و افزایش آگاهی آنها میباشد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️ریزشهای پنهان حوزه علمیه دیده نمیشوند
♨️عمامه به سرهایی که سیاهی لشکر حوزه هستند اما رسالت حوزوی انجام نمیدهند
🔻حجت الاسلام عالمزاده نوری معاون تهذیب حوزههای علمیه
🔹میدانید که ورودیهای حوزه در گذشته کم بوده و این سالها هم بخاطر عوامل مختلف کمتر شده است، همه ساله بیش از یک میلیون نفر جوان دانشگاه میروند، اما برای حوزه سالیانه چهار پنج هزار نفر وارد حوزه میشوند، توزیع نیروی انسانی خیلی ناعادلانه است. از میان طلبههایی که وارد حوزه میشوند هم تعدادی ریزش داریم. اما از این دو مسئله، جانسوزتر چیزی است که معمولاً دیده نمیشود و آن ریزشهای پنهان حوزه است.
🔹ریزشهای پنهان طلبههای عمامه به سری هستند که به حسب ظاهر جز سیاهیلشکر حوزه محسوب میشوند، اما به واقع به رسالتهای حوزوی نمیپردازند، یعنی نیروی این کار و آدم این کار نیستند، فقط جز آمار محسوب میشوند.
انواع ریزشهای پنهان داریم، مثلاً طلبهای که نهایتاً کارمند شده و در دبیرخانه مرکز مدیریت کاغذ میگیرد و امضا میکند و مهر میزند. این آیا رسالت طلبگی انجام میدهد؟ این آیا مسیر انبیا را امتداد میدهد؟ برای اقامه دین کار میکند؟ این همه درس خوانده که آخرش این بشود؟ این ریزش حوزه است، برای اینکه عمامه به سر دارد، چهره نورانی، نماز شب خوان، متعهد و انقلابی، همه چیز هست، ولی حوزوی نیست!
🔹یا آن طلبهای که خیریه تشکیل داده برای مستمندان پول جمع میکند بعد هم گوشت و مرغ و لوازم التحریر و لباس و مایحتاج تهیه میکند و به دست مستمندان میدهد این آیا سرباز اقامه دین است؟ آیا حوزه علمیه درست شده که مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم حل شود؟ البته این طلبه خیلی کارش خوب است. دارد خدمت میکند، من قضاوت منفی نسبت به کارش ندارم، میخواهم عرض بکنم که این از هویت طلبگی خارج شده است، طلبه به حوزه آمده بود که چه کار بکند؟ آمده بود که در مسیر اقامه دین خدا فعالیت نرم تخصصی بکند؛ اما الآن کارمند کمیته امداد شده است. برای آن کار لازم نبود این طلبه ۱۵ سال درس بخواند. کار خیریه را یک مسجدی متدین از همین کاسبهایی که در محلهها هستند، هم میتوانست انجام بدهد، پس کسانی از حوزه، به صورت پنهان ریزش کردند و خارج شدند و چه بسا خودشان هم توجه ندارند و چون یک فعالیت مفید و مثبت و مورد نیاز انجام میدهند، ممکن است امر بر خودشان و بر دیگران مشتبه شده باشد.
🔹بعضی از روحانیون مجری گری میکنند، بعضی حافظ حقوق حیوانات شدهاند، سگهای پیس و مریض را تیمار میکند و به دامن طبیعت برمیگرداند، بعضی مدیر باشگاه بولینگ و بیلیارد شده؛ انواع و اقسام کارهایی که انجام میدهند. … اما آن کارویژه تخصصی که قرار بود به عنوان عالم دین پیام خدا را به عالم بگستراند و اقامه کند، فراموش شده یا آن توجه و اهتمام لازم به آن نمیشود. ما از جایگاه خودمان پرتاب شدهایم و بیرون رفتهایم؛ ریزشهای طلبگی زیاد شده. ریزشهایی که نوعاً دردش هم آشکار نیست ولی خیلی خسارت است.
✍پی نوشت کانال گاه نوشتهای خط سبز درباره مطالب بالا
این کلمات ساده، یک دنیا حرف دارد و دهها مقاله و پژوهش فرهنگی و جامعه شناختی می طلبد.
این درد دل های یک مدیر حوزه را می توان در چندین رساله دکتری و کارشناسی ارشد با موضوعات زیر بررسی و تحلیل کرد:
◇چالش سنت و مدرنیسم
◇تغییر شاخص های اجتماعی طلاب
◇رشد و فراگیری جنبش های جهانی در میان حوزویان
◇شکاف نسلی میان طلاب و علما
◇ضعف نظام پذیرش طلبه در حوزه های علمیه
◇کاهش نقش مرجعیت اجتماعی بزرگان حوزه
◇ضعف آمایش فرهنگی و جمعیتی در حوزه
◇به روز نبودن محتوای متون حوزوی
◇آکادمیک نمایی نظام آموزش حوزه
این سخنان را باید جدی گرفت و نظام بارتولید نخبگان دینی را اصلاح و احیا گردد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️در برنامه #زاویه مطرح شد
🔺استاد قاضیزاده: حوزه باید ناصح و ناظر حکومت باشد
🔻در اینکه اسلام، نظام اقتصادی و سیاسی دارد، با امام خمینی مخالفم
🔻حجت الاسلام پیروزمند: اقامه دین وظیفه روحانیت است/تقریر شما از امام خمینی تحریف ایشان است!
قاضی زاده:
🔹حوزه ما مقابل حاکمیت نه توجیهگر و تابع حاکمیت که باید مستقل و ناصح حاکمیت باشد و روی این کلید واژه #استقلال_حوزه_علمیه باید تأکید جدی داشت.
🔸آیت الله سیستانی به آیت الله امینی گفته بودند، شما هم کمتر در کار مردم دخالت کنید، بگذارید حاکمیت و جامعه در اختیار مردم باشد و خودتان را دست برتر نگیرید!
پیروزمند:
🔹انتظار دارم آقای قاضی زاده به آیات مکرر قرآن رجوع کنند که اقامه قسط، مسؤولیت انبیاست و باید ادامه آن را توضیح داد که سهم روحانیت از اقامه قسط چیست؟ بنده معتقد نیستم همه چیز در اختیار روحانیت باشد؛میخواهم عرض کنم تقریر شما از امام خمینی تحریف ایشان است...
🔻در این مناظره شاهد تقابل دو دیدگاه در بین حوزویان بودیم.
1️⃣دیدگاهی که معتقد به لزوم حضور روحانیت در بخش هایی از حاکمیت برای اقامه دین است.
2️⃣دیدگاهی که خواهان حضور حداقلی روحانیت در ساختار حاکمیت به جهت حفظ شأن نصیحتی است.
🔹قاضی زاده که بی دلیل با پیشوند آیت الله در برنامه زاویه معرفی شده بود سعی کرد از سیره آیات عظام سیستانی، شبیری و صافی در جهت فاصله گرفتن از امور حکومتی، به عنوان سیره مورد قبول امام راحل یاد کند که با مقاومت پیروزمند مواجه شد.
مشروح خبر
فیلم
https://tv4.ir/episodeinfo/286119
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و روز زن مبارک
🔻حضرت فاطمه عليهاالسلام:
◽️بِشرٌ في وَجهِ المُؤمِنِ يُوجِبُ لِصاحِبِهِ الجَنَّةَ
☀️خوش رويى هنگام روبه رو شدن با مؤمن ، بهشت را بر فرد خوش رو واجب مى كند.
☀️رهبر معظم انقلاب
مادر از هر سازندهای، سازندهتر و با ارزشتر است. انسانهای بیعقده، انسانهای خوش روحیه، انسانهای سالم از لحاظ روحی و اعصاب، در دامان او پرورش پیدا میکنند و مردان و زنان و شخصیتهای جامعه را به وجود میآورد.۱۳۷۱/۰۹/۲۵
☀️نشر با منبع
☀️جامعترین کانال معرفی امام خامنه ای
☀️ @emamkhameneii
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻توهینهای بی شرمانهی یک زن به رئیس جمهور منتخب مردم!
▪️این زن بی شخصیت که اسمش زینب موسوی هست، توسط صداوسیما و برنامه خندوانه به مردم معرفی شده است!
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻در سایه سکوت جامعه مدرسین حوزه، مدیر حوزه های علمیه و مراجع عظام تقلید
کاری که دولتهای غربگرا نتوانستند انجام دهند در دولت رئیسی محقق می شود
معاون رئیسی ضمن دیدار با بازیکنان تیم بانوان از حضور بانوان در بازی با عراق حمایت کرده است.
🔺تصویر حکم رهبر انقلاب در مخالفت با حضور بانوان در ورزشگاه
عجیب است که دولت رئیسی صراحتا با رهبر معظم انقلاب مخالفت می کند.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
☀️هیئتهای اهل بیت(ع) باید مرکز پاسخ به سوالهای گوناگون جوانان باشد
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مداحان:
🔹 هیئت محل بیان است، محل بیان مهمترین مفاهیم معارف اسلامی و معارف علوی هیئت است، محل پاسخ به سوالها است.
🔹 امروز جوانهای ما سوال دارند، سوالهای گوناگونی دارند، دربارهی سبک زندگی سوال دارند، دربارهی مسائل اصولی سوال دارند، سوال هم بجا است، راه مواجهی با سوال اندیشیدن و پاسخ دادن است، این کار باید در هیأت انجام بگیرد، مرکز مهم این کار همین هیأت است.
☀️مداحی، موسیقیِ پاپ نیست
هر تلاش خوب و بجایی، جهاد نیست. جهاد یعنی تلاش برای هدفگیری دشمن، و در هر زمان باید عرصه جهاد را به درستی تشخیص داد.
🔹به عنوان نمونه خدمت اجتماعی به مردم در شرایطی که دشمن با ایجاد فشار اقتصادی سعی در قرار دادن آنها در مقابل نظام اسلامی دارد، جهادی ارزشمند است.
🔹دشمن تلاش دارد افکار، ایمان و باورهای مردم را بوسیله انبوه رسانهها و با استفاده از هزاران متخصص هنر و رسانه و پشتیبانیهای هنگفت مالی و امنیتی، تخریب کند.
🔹مهمترین عرصه جهاد عرصه «تبیین و روشنگری» است.
🔹نوآوری در مداحی نباید به هنجارشکنی و تغییر هویت مداحی منجر شود و اجرای مداح را به سمت اموری که مداحی نیست بلغزاند؛ چرا که مداحی، موسیقیِ پاپ نیست.
🔹مراقب باشید، جذب جوانان به هر قیمتی نباشد و اینگونه نشود که برای جذب جوان، از برخی آهنگها و نواهای نامناسب استفاده شود.
🔹باید مراقبت شود تا ترکیب مداحی و حقیقت و هویت آن از بین نرود.
☀️جلسه مداحان جلسه ریشهداری است
👈🏻 انشاءالله یک روزی را برای دیدار خانمها هم معین میکنیم
🔹 دربارهی حضرت زهرا (سلاماللّهعلیها) چند جملهای عرض میکنم به عنوان عرض ارادت، بعد هم چند جملهای دربارهی مسئلهی مداحی، مسئلهی مهم مداحی و هیئت. البته روز ولادت روز زن هم هست، روز مادر هم هست، بانوان محترم گلایه میکنند از ما که این روز را باید اختصاص میدادیم به بانوان، حق هم با آنها است منتها این جلسه یک جلسهی ریشهدار و سابقهداری است، نمیشود این جلسه را دست کم گرفت، باید یک روزی را برای دیدار خانمها هم انشاءاللّه معین کنیم.
☀️حضرت زهرا (س) سیده نساء اهل الجنة است
🔹 جبرئیل مرتب، شرفیاب میشد خدمت حضرت زهرا (سلاماللّهعلیها) قرآن، سورهی "هل أتی" است، آیهی تطهیر است، آیهی مباهله است، اینهایی که حالا تقریباً صریح است دربارهی حضرت زهرا (سلاماللّهعلیها) است اینها، این آیات است. اینی که در سورهی "هل أتی" میپردازد خدای متعال به کار فاطمهی زهرا (سلاماللّهعلیها) و خانوادهاش، این خیلی چیز مهمی است، این یک پرچمی است که قرآن برمیافرازد، برافراشته میکند بر سر درِ خانهی فاطمهی زهرا (سلاماللّهعلیها)؛ «إِنَّما نُطْعِمُكُمْ لِوَجْهِ اللَّهِ لا نُرِيدُ مِنْكُمْ جَزاءً وَ لا شُكُورا» کار برای خدا، اخلاص، خدمت بیمنّت، به کی؟ به یتیم و فقیر و اسیر، این اسیر یعنی اسیر مسلمان بوده؟ بعید است آن وقت اسیر مسلمان، خدمت بیمنت؛ این درس است، این پرچم فاطمهی زهرا این است، یعنی قرآن این را بزرگ میکند. یا در آیهی مباهله «وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ ».
🔹 پیغمبر اکرم در مورد حضرت زهرا تعبیر « سَيِّدَةُ نِسَاءِ العالمین» دارد، و «سَيِّدَةُ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّة» این مهمتر است «سَيِّدَةُ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّة» همهی زنهای بهشتی، جناب ساره، جناب آسیه، جناب حوا، جناب مریم، همهی این زنهای بزرگ تاریخ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّة هستند دیگر، زنهای بهشتند، این بزرگوار « سَيِّدَةُ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّة» است؛ اینها اصلاً زبان انسان چطور بچرخد بتواند اینها را بیان کند، حقش را ادا کند، اصلاً ذهن ماها هم خیلی احتیاج به تأمل و تدقیق دارد تا این حقایق را درک کند. خب اینجا ضمناً برجستهترین خصوصیات معلوم شد، در آن آیهی شریفه حالا بحث طهارت، تطهیر، آیهی تطهیر آن یک مسئلهی فراتر از این حرفها است، در آیهی "هل اتی" مسئلهی خدمت بیمنت است، در آیهی مباهله مسئلهی مقابلهی جبههی حق و جبههی کفر و باطل است، اینها است؛ اینها نشانههای مهم فاطمهی زهرا (سلاماللّهعلیها) است.
۱۴۰۰/۱۱/۳
💻 @Khamenei_ir
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
062_14001102_حجاب ورزشکاران.mp3
3.4M
♨️مخالفت رهبری، مراجع و علما با ورود زنان به ورزشگاهها
🎙آیت الله شب زنده دار از فقهای شورای نگهبان قانون اساسی
گلایه شدید آیت الله شب زندهدار از وضعیت حجاب و مساله ورود بانوان به ورزشگاههای مردان: شرمنده حضرت صدیقه طاهره(س) و حضرت بقیةالله ارواحنافداه هستیم
🔻حوزه علمیه و فقهاء این وضعیت را بر نمیتابند
📆 شنبه: ۲ بهمن ۱۴۰۰
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️نقدی بر نظرات بی پایه و سست حجت الاسلام و المسلمین قوامی
بسم الله الرحمن الرحیم
🔻آقای قوامی! این چه مدل انقلابی گری است؟
🔹امام جمعه سابق پردیسان قم (آقای قوامی) در کانال شخصی خود اظهار داشتهاند:
🔹«بحث ورود یا عدم ورود بانوان به ورزشگاهها در مسابقات مردان ،امری حکومتی است که اگر مصلحت آن مورد تشخیص و تایید کارشناسان باشد اجرایی میشود و لابد معاونت محترمه رئیس جمهور در امو بانوان با توجه به مطلب فوق ، موافقت خود را با حضور بانوان اعلام کرده است . حکمرانی کار سختی است و نمیشود از بیرون گود نظر داد».
🔹انصافا آدم نمیداند از این موضعگیری های حزبی و جناحی، بخندد یا گریه کند!
🔹حضرت آقای قوامی!
✅اولا- آیا مساله حضور بانوان در ورزشگاههای آقایان ، فقط در دولت آقای رئیسی به یک امر حکومتی تبدیل شده یا در دولتهای احمدی نژاد و روحانی نیز امر حکومتی بود؟
✅ثانیا- آیا فقط مساله ورود بانوان به ورزشگاهها امر حکومتی است یا سایر تصمیمات دولتها نیز - مثل قضیه بنزین روحانی و ارز جهانگیری و کرسنت و..- امر حکومتی است؟ و آیا با این ماله کشی ناشیانه حضرتعالی، دیگر کسی میتواند اقدامات دولتها را نقد کند؟ افتضاح ترین عملکردها را با همین شوخی تلخ شما میتوان توجیه کرد که: «حکمرانی کار سختی است و نمیشود از بیرون گود نظر داد»!!!
🔹جناب آقای قوامی! همین استانداردهای دوگانه است که موضعگیری های مثبت شما را هم در حد یک موضع جناحی و حزبی تنزل میدهد! بیایید اجرای عدالت را از مواضع خودمان شروع کنیم.
🔻حجت الاسلام قمی
@ejtehad_jahadi
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh