🔻امام على عليه السلام:
دَوامُ العِبادَةِ بُرهانُ الظَّفَرِ بِالسَّعادَةِ
استمرار در عبادت، نشانه دستيابى به خوشبختى است.
غررالحكم حدیث5147
🔻دلایل اصلی کاهش فرزند آوری در ایران
🔻امام خامنه ای(مدظله):
دشمنان برای نفوذ فرهنگی و تغییر تدریجی باورهای مردم برنامه ریزی کرده اند و در زمینه سیاسی نیز بیگانگان بدنبال نفوذ در مراکز تصمیمگیری و اگر نشد، نفوذ در مراکز تصمیمسازی هستند که در صورت تحقق این توطئه، جهتگیریها، تصمیمات و حرکت عمومی کشور، بر اساس خواست و اراده بیگانگان، تنظیم و اجرایی خواهد شد، دشمنان منتظرند که ملت و نظام خوابشان ببرد که اهدافشان را محقق کنند.
۹۴/۶/۲۵
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نبش قبر و سالم ماندن پیکر ایت الله سید کاظم قزوینی(ره) بعد از۲۰ سال در قم برای انتقال
🔹مزار فعلی ایشان در حرم سید الشهدا علیه السلام می باشد
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️طالبان: امنیت مراسم محرم را تامین میکنیم
🔹 سخنگوی طالبان اعلام کرد که امنیت مراسمات ایام محرم را تامین و تلاش میکند تا شهروندان در فضایی امن، این مراسمات را برگزار کنند.
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
✍️ پیام حجت الاسلام و المسلمین اعرافی محضر رهبر معظم انقلاب
🔻متن پیام مدیر حوزههای علمیه به این شرح است:
◻️ بسمالله الرحمن الرحیم
محضر مبارک حضرت آیت الله العظمی خامنهای
مقام معظم رهبری مدظلهالعالی
باتقدیم سلام و احترام
خداوند مهربان را بر همه نعمتهای الهی و نعمت حضور در عصر انقلاب اسلامی و امام خمینی ره و بهرهمندی از فیوضات حضرتعالی و بویژه سخنان راهگشای اخیر، در دیدار جمعی از علما، حوزویان، روحانیون و مبلغان شاکریم.
ازسوی همه حوزویان، روحانیت، جامعه عظیم طلاب، اساتید، مبلغان، پژوهشگران، مدیران حوزههای علمیه اعم از برادران و خواهران، ایرانی و غیرایرانی و از سوی همه نهادهای حوزوی و تبلیغی در قم، سراسر کشور و دنیا، صمیمانهترین درودها و سپاسها را، بخاطر بذل عنایات و الطاف و اجازه تشرف به محضر شریف و ارائه رهنمودهای ارزنده و راهگشا، تقدیم آن رهبر فرزانه مینمایم.
اطمینان میدهم که با عنایات الهی و توجهات حضرت ولی عصر ارواحنا فداه برای تحقق اهداف والای اسلام عزیز و انقلاب اسلامی، رهنمودهای راهبردی حضرت عالی و توصیه های مراجع عظام درحد اکثر توان و امکان، تلاش خودرا بکار گرفته، در محورهای مورد تأکید در حوزه تبلیغ، که غایت قصوا و هدف نهایی حوزههای علمیه است، برنامهریزی و اقدام بعمل آید.
بیگمان، محور تبلیغ و تبیین هوشمندانهی ارزشها و معارف اسلامی و انقلابی، با شاخصهای مطرح شده در اندیشه و سخنان حضرتعالی، بیش از گذشته، در محورهای تحولی، مورد توجه ویژهی حوزه و نهادهای حوزوی قرار خواهد گرفت و فراتر از همهی برنامهها، فعالیتها، اقدامات و دستاوردهای فعلی، در برنامهها مطمح نظر واقع شده، طراحی و پیگیری خواهد شد.
سایه مبارک مستدام باد
علی رضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه
۲۲ تیرماه ۱۴۰۲
روز مباهله ۱۴۴۴
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔻امام کاظم علیه السلام فرمودند:
ما مِنْ بَلاء یَنْزِلُ عَلى عَبْد مُؤْمِن، فَیُلْهِمُهُ اللّهُ عَزَّ وَ جَلَّ الدُّعاءَ، إلاّ کانَ کَشْفُ ذلِکَ الْبَلاءِ وَشیکاً، وَ ما مِنْ بَلاء یَنْزِلُ عَلى عَبْد مُؤْمِن فَیُمْسِکُ عَنِ الدُّعاءِ إلاّ کانَ ذلِکَ الْبَلاءُ طَویلاً، فَإذا نَزَلَ الْبَلاءُ فَعَلَیْکُمْ بِالدُّعاءِ، وَ التَّضَرُّعِ إلَى اللّهِ عَزَّ وَ جَلَّ.
بلا و گرفتارى بر مؤمنى وارد نمى شود مگر آنکه خداوند عزوجل بر او الهام مى فرستد که به درگاه باری تعالى دعا نماید و آن بلا سریع بر طرف خواهد شد. ولی چنانچه از دعا خوددارى نماید، آن بلا و گرفتارى طولانى می گردد. پس هرگاه فتنه و بلائى بر شما وارد شود، به درگاه خداوند مهربان دعا و زارى نمائید...
📚الکافی، ج ۲، ص ۴۷۱
🔻امام خامنه ای:
"برخی کارهاست که پرداختن به آنها، مردم را به خدا و دین نزدیک میکند. یکی از آن کارها، همین عزاداریهای سنّتی است که باعث تقرّبِ بیشترِ مردم به دین میشود.
اینکه امام فرمودند «عزاداری سنّتی بکنید» به خاطر همین تقریب است. در مجالس عزاداری نشستن، روضه خواندن، گریه کردن، به سروسینه زدن و مواکب عزا و دستههای عزاداری به راه انداختن، از اموری است که عواطف عمومی را نسبت به خاندان پیغمبر، پرجوش میکند و بسیار خوب است.
۱۳۷۳/۰۳/۱۷
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔺مهمترین ماموریت رهبرانقلاب به حوزه علمیه چگونه میتواند تحقق یابد؟
اول: کانون ها باید شکل بگیرد نه یک کانون
🔹رهبرانقلاب پیشنهاد ایجاد کانونهای تبلیغی را میدهند. دو تا نکته دربارهی کانونها عرض کنم اول اینکه «کانونها» است و نه یک کانون. لذا نیاز داریم که تعداد کانونها به صورت خودجوش داخل حوزه علمیه توسط علما و فضلا و طلاب شکل بگیرد و مرکز مدیریت حوزه علمیه برای ایجاد این کانونها زمینهسازی کند. چیزی که شما در فضای علمی و تحصیلی به نام «مدرسه» میشناسید که در دورهی رشد طلبهها وارد مدارس علمیه میشوند و تحصیل میکنند با این کانون ها متفاوت است. ما کانونهایی را میخواهیم برای «دوره خدمت» که در واقع طلبهها وارد آنجا شوند و در عین اینکه رشد میکنند، برای اقدام تبلیغی و تاثیرگذاری اجتماعی مهیا بشوند.
دوم: کانون متناسب با عینیت جامعه است
▫️نکته دوم اینکه این کانون ها، غیر از اموری است که امروز در حوزه علمیه وجود دارد. کانون کاملا ناظر به نیازهای جامعه و نیازهای انقلاب اسلامی شکل میگیرد. یعنی کانون متناسب با صحنه عینیت جامعه است. یعنی ما با یک محیط ایزوله که فرض کنید مثلا یک مدرسه تربیت مبلغ هست و یک شاخه تخصصی به نام تبلیغ یا فرض کنید یک محتواهایی را به طور کلی پژوهش میکنند و ارائه میدهند نیست بلکه کاملا ناظر به عینیت اجتماعی است و نیاز را پیدا میکند و محتوا را متناسب با آن و به روز ارائه میدهد که این محتوا ممکن است الان مفید باشد ولی سال دیگر مفید نباشد. لذا کاملا متوجه فضای اجتماعی روز است.
سوم: کانون ابتدا بر اساس ماموریت شکل میگیرد نه تخصص
🔹بنا به آنچه گفتیم نکته مهم این است که این کانونها ناظر به عینیت هستند، «ماموریتی» هستند نه اینکه یک تخصص خاصی باشند و بر محور تخصص شکل نگرفته باشند بلکه بر اساس ماموریت اجتماعی شکل گرفتند. البته بعد از این، وارد تخصصها هم میشوند. یعنی اول ماموریت شکل میگیرد و بعد ذیل ماموریت، تخصصهای لازم را شکل میدهند.
▫️ این کانونها چون ناظر به حل مساله هستند یک شاخهای و یک حیثیتی نیستند یعنی تمام آنچه که یک تبلیغ نیاز دارد شامل «محتوا، روش و مبلغ»، هر ۳ را تلاش میکنند که به دست بیاورند. لذا ما در فضای حوزوی خودمان از این جهت خیلی عقب هستیم. یعنی این طلبه ما باید روش و شیوههای کار هنری و رسانهای و تاثیرگذاری اجتماعی و محتوای ناظر به مسایل عینی را یاد بگیرد، پژوهش کند و بیاموزد که تاثیرگذاری کار هنری ناظر به شرایط امروز چگونه است. متاسفانه اینها در حوزه وجود ندارد و باید شکل بگیرد یعنی شیوه هایی نو پیدا کنند و جامعه را تحلیل کنند و ببینند که چه شیوههای تبلیغی جواب میدهد.
پنجم: کانون ها باید عظیم باشند و ماموریت ملی داشته باشند
🔹آنچه نیاز است که خوب فهم شود این است که این کانونها باید عظیم باشند. منظور از عظیم بودن این است که در واقع متوجه باشند که با مسایل ملی و کلان کشور مواجه هستند. لذا با کارهای خرد و کوچک، خودشان را راضی نکنند، بلکه آنقدر بزرگ و قدرتمند شده باشند که بتوانند مسایل تبلیغی و ملی و دینی کشور را حل و فصل کنند. کانونهای کوچک با کارهای فردی و جزیی فرقی نخواهد کرد لذا این کانونها باید بزرگ و عظیم باشند.
مطالعه متن کامل
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️جواب حمله محسن مهدیان به حوزه
🔻از فارس نیوز تا همشهری بودجه های میلیاردی دستشان بوده وهست؛سالهاست تریبون دارند. دین و انقلاب را خرج تخریب رقبا، تقویت رفقا و بی اصول های قدرت طلب کردند، حالا طلبکارند!
حتما باید حوزه را نقد کرد و نقد کردیم؛اما قبلش باید توی دهن شما زد تاهم حد خود را بدانید هم بجای بدهکار بودن خود را طلبکار ندانید
✍ #محمدامین_رضایی
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔻امیرالمؤمنین عليه السلام:
الحَريصُ فَقيرٌ ولَو مَلَكَ الدُّنيا بِحَذافيرِها
حريص فقير است، حتّى اگر كران تا كرانِ دنيا را مالک شود
📚 غررالحكم حدیث ۱۷۵۳
✅ کلید اصلاح همه امور چیست؟
🌹 امام خامنه ای:
اين، كليد اصلاح همه ى امور است؛ و از اينجا شروع مى شود. كمااينكه اصل انقلاب از اينجا شروع شد: از مسجد و دين و تقوا.
۱۳۷۲/۱۱/۱۷
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
🔺درباره زندگی سخت طلبه ها و مصائب تبلیغ در عصر جدید!
🔸چه چیزهایی در مجموع موجب «نگرانی نسبت به تبلیغ» میشود و مبلغان مذهبی و دیگران چگونه باید رفع نگرانی کنند؟
▫️مطابق شواهد و اخبار غیررسمی، زندگی اکثریت طلبههای جوان بهسختی و در انتهای خط فقر میگذرد، اما نجابت این عده مانع گستردهشدن اخبار این تنگدستی میشود. بله ما معدودی آخوند بسازوبفروش و صاحب مالومنال هم داریم. برخی طلبهها هم با چندین حرفه دیگر از طبسنتی تا مشاوره و تدریس، بخورونمیری درمیآورند، اما اکثریتمطلق، سخت میگذرانند.
🔹درس حوزه سنگین و یادگرفتن آن ممارست و «تکرار الف» میخواهد و یک طلبه نمیتواند بدون حمایت، درس بخواند و مبلغ شود. شهریه حوزهها نیز پول یک ساندویچ است. اینجاست که باید هم نهاد دولت و هم نهادهای مردمی نقش خود را پررنگ کنند. بهترین کار هم اداره مساجد به دست مردم و مراجع و با کمک نمازگزاران است.
➖همه طلبههای ما نمیتوانند روحیه مبلغی و نشاط درس و تبلیغ را در عین فقر و تنگدستی حفظ کنند. مانند قدیم هم نیست و شاید برخی همسرانشان همراهی نکنند. اینجاست که سنگبنای اول تربیت یک مبلغ باسواد، بانشاط و شاد و درگیر و درخدمت مردم، تأمین حداقلی معیشت و مسکن اوست.
🔸در دوران «پسا اینترنت و هوش مصنوعی» مبلغان نباید مانند گذشته اتکایشان صرفاً به منبر و بلندگو باشد. البته اخبار و اطلاعات حوزهها نشان میدهد که در این زمینه طلبهها و مبلغان در سطح خوبی هستند. اما این سختافزاری است، در بخش نرمافزاری، یک مبلغ مذهبی بهلحاظ قوت اندیشه و آراستگی سخن باید از عهده محاجه و مواجهه با جوانانی که «امروز سطح آگاهی عمومی آنان با گذشته قابل مقایسه نیست»، بهخوبی برآید.
▫️ اگر مردم دیدند طلبه داریم، اما مسجد تعطیل است، دچار شبهه میشوند.
🔹گاهی گمان میشود که حضور پررنگ روحانیون در رسانهملی، عمل به وظیفه تبلیغ است. برعکس، مدعای خود روحانیون این است که بهترین تبلیغها و اثرگذاریها را در زمانی که بین مردم و مثل مردم و چهرهبهچهره بودهاند، به ثبت رساندهاند.
🔸تبلیغ، اول است و کاری که باید اول باشد، باید نمره اول هم بگیرد که اکنون چنین نیست و دنیا اولویت را بهتر از ما شناخته و نسل تازه ما را میبرد آنجا که خاطرخواه اوست!
✍️غلامرضا صادقیان
متن کامل
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
♨️بلژیک سفیر امارات متحده عربی را به دلیل کمپین بدنامی علیه اخوان المسلمین احضار کرد
بر اساس گزارش «همکاریهای تحقیقاتی اروپا» (EIC)، بلژیک سفیر امارات متحده عربی در بروکسل را به دلیل دست داشتن این کشور در کمپینی برای بدنامی حداقل 1000 نفر در اروپا به دلیل ارتباط با اخوان المسلمین احضار کرد.
بین سالهای 2017 تا 2020، یک شرکت اطلاعاتی خصوصی سوئیسی (Alp Services) از طرف سرویسهای اطلاعاتی امارات پروندههایی را علیه افرادی از 18 کشور اروپایی و 400 سازمان ایجاد کرد.
طبق گزارشهای منتشر شده، مقامات اماراتی در ازای هر هدف مبالغی بین 20000 تا 50000 یورو پرداخت کردند. امارات حداقل 5.7 میلیون یورو به شرکت آلپ و رئیس آن ماریو بررو پرداخت کرده است.
شرکت آلپ علیه این افراد کمپینهای رسانهای راهاندازی کرده، صفحات ویکی پدیا را اصلاح و تلاش کرده بانکها را وادار کند تا حسابهای خاصی را ببندند.
🔻ادامه مطلب
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
⚡️نخستین همایش بینالمللی دشمنشناسی - به مناسبت دومین سالگرد رحلت استاد محمدحسین فرجنژاد
👤سخنران همایش: آیتالله سید محمدمهدی میرباقری
🖇 باحضور فرماندهان جبهه مقاومت و تقدیر از کارگردان انقلابی ابوالقاسم طالبی
📆جمعه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۲
⏰ ساعت ۱۶ الی ۱۹
📍قم، خیابان جمهوری اسلامی، سالن همایش مؤسسه امام خمینی(ره)
📣شرکت برای عموم آزاد است.
📲کانال مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد
🔻قال الهادی علیه السلام:
اُذکُر حَسَراتِ التَّفریطِ بِأَخذِ تَقدیمِ الحَزمِ.
به جای حسرت و اندوه برای عدم موفقیتهای گذشته، با گرفتن تصمیم و اراده قوی جبران کن.
📚میزان الحکمة، جلد ۷، صفحه ۴۵۴
🔻رهبر معظم انقلاب
🔸 «در فصل تابستان، بسیاری از جوانان خوب ما اوقات فراغتشان را یا در بسیج سازندگی و یا در بسیج نیروی مقاومت میگذرانند و یا به بالا بردن علم و سواد دیگران کمک میکنند. عدّهای به تن خودشان زحمت میدهند و برای دیگران کار میکنند. عدّهای با برنامههای خوب و منظّم، به کتابخوانی و ارتقای سطح فکر خودشان میپردازند. فراغت جوانان مؤمن، اینگونه میگذرد...»
۱۳۸۲/۵/۸
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب