♨️شبههای در باب تعداد ۵۰۰ رشته در حوزه که مسئولین مربوطه باید پاسخ دهند!
⛔️ وب سایت و پیجی با عنوان #فکت_نامه با 27.4 کا فالوور و با عنوان مرکز راستی آزمایی، ادعایی را مطرح کرده و متنی نوشته است که ضروری است از طرف مسئولین مربوطه در حوزه و سیستم فقه معاصر، پاسخ داده شود؛ متن این پست را در ادامه میخوانید:
❓حوزه علمیه قم چند رشته گرایش تحصیلی دارد؟
🔻حجت الاسلام و المسلمین علیرضا اعرافی، مدیر حوزههای علمیه، مدعی است: «حوزه علمیه قم در علوم شرعیه و #فقه، بیش از ۵۰۰ رشته گرایش تحصیلی دارد».
🔹 بعد از جستوجوی مفصل و تماس با بخشهای مختلف دفتر مدیریت حوزههای علمیه کشور، نهتنها هیچ منبعی در تایید این آمار پیدا نکردیم، بلکه به شواهدی در نقض آن برخوردیم.
🔹 چند ماه پیش از این معاون آموزشی حوزه علمیه تعداد کل رشتههای حوزوی (فقهی و غیر فقهی) را ۱۶ رشته با ۴۰۰ گرایش عنوان کرده است. منبع این آمار هم مشخص نیست، اما ۱۰۰ گرایش کمتر از آمار آقای اعرافی است.
🔹 بر اساس اطلاعاتی که روی سایت رسمی حوزههای علمیه در دسترس است، در مجموع ۴۰ رشته تخصصی در سطوح دو تا چهار در حوزههای علمیه ارائه میشوند. مجموع تعداد دروس حوزوی در سطوح یک تا سه هم روی هم ۶۸ درس است.
🔹 علاوه بر اینها ما توانستیم عناوین ۴۰ گرایش فقهی را هم پیدا کنیم که در ۸ زیرمجموعه ارائه میشود. یکی از این زیرمجموعهها «فقه معاصر» است که آقای اعرافی به آن اشاره کرده است. گرایشهای فقه معاصر «فقه #رمزارزها، فقه پول، فقه #بورس و اوراق بهادار، فقه بانک ربوی در اسلام، فقه ربا و بانکداری اسلامی، فقه اساس حکومت اسلامی، فقه حاکمیت در اسلام، فقه ولایت و حکومت اسلامی» هستند.
🔹 از دیگر زیرمجموعههای فقهی میتوان به «فقه رسانه» با سه گرایش «فقه رسانه مجازی، فقه رسانه نوشتاری و فقه ادبیات نمایشی» و همین طور «فقه دین و فضای مجازی» با سه گرایش «فقه هوش مصنوعی، فقه بازیهای رایانهای و فقه شبکههای اجتماعی» اشاره کرد.
🔹 با این اوصاف به نظر میرسد فکتنامه این گفته آقای اعرافی را که «حوزه علمیه قم در فقه بیش از ۵۰۰ رشته گرایش تحصیلی دارد»، بیاساس میداند و به آن نشان «نادرست» میدهد.
🔹 متاسفانه به دلیل محدودیت تعداد کاراکتر در اینستاگرام، قادر به منتشر کردن متن کامل مطلب به همراه منابع نیستیم. متن کامل گزارش را در سایت فکتنامه (لینک در بیو) بخوانید.🔹
لینک گزارش:👇
https://factnameh.com/fact-checks/2022-02-11-majors-minors-hawze-qom.html
🔻پ ن: انعکاس این محتوا دلیل بر صحت و تایید آن نیست و همچنین اگر مسئولین امر، پاسخی در قبال این ادعای مطرح شده داشته باشند، بصورت یادداشت یا مصاحبه، در همین صفحه آنرا انعکاس خواهیم داد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻امیرالمؤمنین عليه السلام: در سختى ها شكيبا باش و در تكان ها با وقار و استوار
كُن في الشَّدائدِ صَبُوراً، و في الزَّلازِلِ وَقُوراً
📚غررالحكم، حدیث 7147
☀️رهبر معظم انقلاب
«یکی از مسائل مهم فکری جهان اسلام، مسئله دین و سیاست است. امروز برای اثبات و تحمیل جدایی دین از سیاست، تلاش مضاعفی صورت میگیرد. البته این کار جدید نیست. در طول سال های سلطه استعمار، روی این قضیه کار شده است.
آنان دین را به مسائل شخصی و فردی اختصاص دادند. محدوده دین را کاملا به بخش خیلی کوچکی، شامل مسائل فکری، روحی، معنوی و احیانا مسائل احوال شخصیه و این چیزها، منحصر کردند.
علت این است که هیچ دینی به قدر اسلام، داعیه اداره کشورها، حکومت ها و جوامع مردمی را ندارد.»
📚کتاب ولایتوحکومت/صفحه۲۵۴
☀️نشر با منبع
☀️جامعترین کانال معرفی امام خامنه ای
☀️ @emamkhameneii
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️اعتراض کانال روزنه به مدیر دفتر تبلیغات اسلامی
🔻انقلابیگری با حضور و سخنرانی در مجلس افراد مدافع جدایی دین از سیاست نمی سازد
🔻حوزه علمیه و جهاد تبیین
🔹میزان تصریح و تأکید پیرامون فرمان #جهاد_تبیین، آنهم در یک بازه زمانی کوتاه، نشانگر اهمیت ویژه آن در منظر مقام معظم رهبری است.
🔹ماهیت این فرمان و موقعیت اجتماعی حوزویان نیز نشانگر آن است که بیش از همه اقشار مورد تخاطب این فرمان هستند.
🔹حضور در میدان جهاد تبیین، اقتضائات و الزامات خاص خود را دارد؛
هم دانش میخواهد، هم شناخت عمیق واقعیتهای موجود، هم سیطره بر نقشه و حرکت دشمن، هم جریانشناسی و اطلاع از آرایش جنگی دشمن، هم شناخت خط نفوذ، هم ارتباط وثیق و گسترده با مردم لازم دارد و هم تسلط بر فنون و مهارتهای مرتبط.
هم صراحت لهجه میخواهد و هم شجاعت در بیان حقایق، هم عقلانیت و مصلحتسنجی(به معنای درست آن) لازم دارد و هم تکاپوی جهادی و تلاش شبانهروزی توقفناپذیر.
🔹حوزه فعلی اما قبل از ورود جدی در عرصه جهاد تبیین، باید خود را ارزیابی کند!
باید متولیان محترم حوزه ببینند تا چه میزان از مقدمات جهاد تبیین، وجود دارد و چه مقدماتی را باید تمهید کنند. نقشه تمهید آن مقدمات را چه کسانی و در چه بازه زمانی فراهم خواهند کرد.
🔹فوری بودن و فریضه بودن و قطعی بودن جهاد تبیین اقتضای آن دارد که حوزه علمیه قم در اسرع وقت و با تمام استعداد تبیینی خود، به #خط بزند!
اما با کدام نقشه؟ با کدام فرماندهی واحد؟ با کدام جریانشناسی و دشمنشناسی؟ با کدام شبکه تبلیغی یکپارچه؟
این پرسشها نه اینکه در حوزه #هیچ قدمی برداشته نشده یا هیچ ظرفیت بالفعلی وجود ندارد، نه! این پرسشها یعنی برای توفیق حداکثری حوزه در لبیک به فرمان ولایت، باید پاسخهای شفافی به این پرسشها فراهم شود و صد البته این تکلیف بر عهده متولیان محترم نهادهای عالی حوزوی است؛ خاصه شورای محترم عالی و مرکز محترم مدیریت و صد البته جامعه محترم مدرسین و مجمع محترم نمایندگان طلاب. صدالبته برخی مجموعههای اقماری وابسته به حوزه نیز در این زمینه مکلفند؛ خاصه متولیان محترم #دفتر_تبلیغات_حوزه و #انجمنهایعلمیحوزه.
🔹سوال مهمی که مطرح است آنکه؛
حوزهای که بزرگانش (خاصه آیات عظام حائری و بروجردی اعلی الله مقامهما) در یک یادنامه مکتوب تفصیلی و بعد یک نشست رسانهای رسمی(صد سالگی حوزه قم) و بعد از آن در تلویزیون جمهوری اسلامی(شبکه چهار)، سیاستپرهیز و سیاستگریز و سکولار معرفی شوند، اگر نتواند یا نخواهد در مورد هویت سیاسی و اجتماعی خودش و کارنامه سیاسی صد ساله خودش #تبیین کند و شبهات را پاسخ گوید، چگونه میتواند و میخواهد در #جهاد_تبیین پرچم پیشگامی و بلکه فرماندهی را به دست گیرد؟
قطعا و حتما موضعگیریهای صریح برخی رجال حوزوی در مخالفت با اباطیل آن کتاب و آن نشست و آن برنامه تلویزیونی، مصداق بارز جهاد تبیین و بسیار قابل ستایش و احترام است اما، پاسخ شبههافکنی با ادبیات تاریخی و فقهی را نمیتوان در سخنرانی عمومی داد و حتما برگزاری جلسات علمی و نگارش پاسخهای مکتوب متقن لازم است.
🔶حاشیه روزنه
برخی محترمین بیوت و حتی مسئولین برخی نهادهای حوزوی، بعد از برگزاری آن نشست کذایی (که در آن حاجشیخ را به #سکولاريسم متهم ساختند)، همچنان جسته و گریخته زبان به تمجید و تجلیل از بانیان آن خط فکری خطرناک باز میکنند و به عنوان نمونه در #مجلسآرایی بازسازی چهره نویسنده کتاب پرغلط (صد سالگی حوزه قم) حضور مییابند یا به سخنرانی میپردازند!
صد البته که اختیار با خودشان است اما اینان باید مد نظر داشته باشند که یک بام و دو هوا نمیشود!
نمیتوان امروز ژست انقلابیگری و حوزه انقلابی و جهاد تبیین گرفت و فردا زبان به تمجید و تطهیر بانیان #سکولاريسمحوزوی گشود!
بدنه و رجال طراز اول و نخبگان حوزه علمیه قم بیدارند و همه این کار و کردارها را زیر نظر دارند!
امید است حوزه علمیه قم که باید پرچمدار جهاد تبیین باشد، در نخستین گام، تمام ظرفیتش را برای تبیین کارنامه و پیشینه سیاسی صد ساله خود به کار گیرد و شبهات و شایعات سکولارهای حوزوی را پاسخ گوید که اگر خدای ناکرده چنین نشود، سخنش در سایر محورهای جهاد تبیین نیز به طور کامل مسموع نخواهد بود و نمیتواند به فرمان جهاد تبیین لبیک گوید.
ناگفته پیداست که عدم ورود احتمالی مدیران و سیاست گذاران حوزه علمیه، تکلیف را از دوش طلاب، اساتید و فضلا برنمی دارد.
@rozaneebefarda
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حجت الاسلام معصوم نیا عضو شورای علمی مرکز اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه قم
🔺تورم ۵۰ درصدی در دولت هاشمی، نتیجه سیاست آزادسازی نرخ ارز!
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻امام حسن عسکری(ع): چه زشت است در مومن خواسته ای باشد که اورا به خواری کشاند.
📚 میزان الحکمه ، جلد ۶ ، ص ۴۹۰
☀️رهبر معظم انقلاب
مردم ما امروز از اوایل انقلاب نسبت به این نابسامانیها حساسترند. امروز مردم نسبت به فساد حساساند، نسبت به فاصله طبقاتی حساستر از اول انقلاباند. این چیز بسیار خوبی است. این نشاندهنده این است که مردم با آرمانهای انقلاب آشنایند و دنبال آن آرمانهایند. لذا اعتراض میکنند. اعتراض میکنند به فساد. این خیلی مهم است و این نشاندهنده گرایش مردم است. همین را باید تقویت کرد.۹۹/۱۱/۲۹
☀️نشر با منبع
☀️جامعترین کانال معرفی امام خامنه ای
☀️ @emamkhameneii
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان اعلام کرد:
سلطه وزارت نفت بر ۵۰ هکتار زمین در قلب بندرعباس
◻️ به دلیل این که در گذشته خط گاز از شهر عبور کرده است، بیش از ۵۰ هکتار زمین در قلب بندرعباس در اختیار وزارت نفت قرار دارد و امور توسعهای شهر را قفل کرده است.
◻️ زمینهای بکر که میتوان برای توسعه بندرعباس از آن استفاده کرد، بلااستفاده هستند، راه و شهرسازی اعلام میکند که این مناطق برای خط لوله گاز است و خط لوله گاز نیز اعلام میکند که بودجه لازم برای اجرای طرحهای توسعهای را نداریم.
◻️ گاهی اوقات کارها در میان چند نهاد یا مسئول قفل میشود و کار مردم زمین میماند، ورود دستگاه قضائی میتواند کمک خوبی برای دولت محسوب شود.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️هزینه آموزش نظامی سربازی برای طلاب سر به فلک کشید
🔻طلبه
سلام
خسته نباشید.
در جریان هستید هزینه دوره آموزشی سربازی طلاب برای سال بعد شده نه میلیون و دویست و...
کی به داد ما میرسه واقعا؟
این هزینه نسبت به سال گذشته رشد بیش از ۱۱۰ درصدی داشته...
واقعا مسؤولین حوزه باید یک فکری بکنند.
شهریه چند ماه طلبه برابر با این هزینه است؟
🔻پ ن: منتظریم ببینیم مدیر حوزههای علمیه برای این معضل چه میکنند این معضل هم مثل مشکلات مالی طلاب استخوان لای زخم می شود یا حل می شود.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️افشای خیانتهای دولت غربگرای روحانی به ملت ایران در موضوع تداوم تحریمها
🔻سفیر اسبق ایران در مسکو اخیرا نکات تکاندهندهای از اقدامات مشکوک دولت روحانی برای تداوم تحریمها بیان کرده است:
1️⃣در موضوع FATF: معاون بانک مرکزی روسیه در ملاقاتی با من پیشنهاد داد که یک هیئت از بانک مرکزی به مسکو سفر کرده و با وی دیدار کنند تا وی راههای عبور از تحریمها را برای آنها نشان دهد. اما دولت ایران تمایلی برای این کار نشان نمیداد. پس از ۶ ماه پیگیری مستمر، سرانجام هیئتی به مسکو اعزام شد. معاون بانک مرکزی روسیه بعد از بازگشت آنها به ایران به من گفت که مگر با ما شوخی دارید؟ گفتم چی شد؟ گفت من کاملا متخصص امور FATF هستم به تیم ایرانی گفتم چطور این تحریمهای بانکی را دور بزنید اما آنها برای من کلاس میگذاشتند که FATF چیست؟ من هم گفتم بروید دنبال کارتان.
2️⃣در مسکو به دنبال آمریکا بودند: در جریان برگزاری نمایشگاه نفت و پتروشیمی در مسکو، یک هیئتی از ایران برای بازدید از این نمایشگاه به مسکو آمد اما فقط از غرفه آمریکا، فرانسه و انگلیس بازدید کرد و در پاسخ به سوال من که پرسیدم غرفههای روسیه و کشورهای دیگر را نمیبینید؟ گفتند که اینها مهم نیستند!
3️⃣موافق لغو تحریم تسلیحاتی نبودند: لاوروف وزیر خارجه دولت روسیه در سال ۹۴ به من گفت که چین و روسیه مایل به لغو تحریمهای تسلیحاتی بودند، اما ایران موافق لغو این تحریمها نبود. در همین حال فدریکا موگرینی نماینده عالی اتحادیه اروپا در سیاست خارجی چندی پیش اذعان کرده که ایرانیها از ما درخواست کردند که ایران را در مرز تحریمها بگذاریم. ایرانیها برخلاف روسها به ما گفتند که تحریمهای تسلیحاتی را باقی بگذارید.
4️⃣نفت به روسیه نمیفروشیم: یکی از مسئولان دولت روحانی گفته که در حالی که زمینه فروش نفت ایران محدود شده و بخش قابل توجهی از نفت روی ناوگان کشتی یا در انبارهای متراکم قرار گرفته بود، روسها برای خرید نفت ایران ابراز تمایل کردند اما بیژن نامدار زنگنه وزیر وقت نفت گفت که ایران امسال نفتی نمیفروشد!
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻پیامبر خدا (صلّیاللهعلیهوآلهوسلم):
عُنوانُ صَحیفَةِ المُؤمِنِ حُبُّ عَلیِّ بنِ ابیطالب علیهالسلام
❇️ سرلوحه پرونده هر مؤمن (در روز قیامت) دوستی و محبت علی بن ابیطالب علیهالسلام است.
📚 کنزالعمال، ج ١١، ص ٦١٥
☀️رهبر معظم انقلاب
ما امروز یک جامعه اسلامی هستیم. باید ببینیم جامعه اسلامی پیامبر، چه آفتی پیدا کرد که کارش به یزید رسید؟ چه شد که ۲۰سال بعد از شهادت امیرالمؤمنین در همان شهری که او حکومت میکرد، سرهای پسرانش را بر نیزه کردند و در آن شهر گرداندند!؟ کوفه یک نقطهی بیگانه از دین نبود! کوفه همان جایی بود که امیرالمؤمنین در بازارهای آن راه میرفت؛ تازیانه بر دوش میانداخت؛ مردم را امر به معروف و نهی از منکر میکرد؛ فریاد تلاوت قرآن در «آناءاللیل و اطراف النهار» از آن مسجد و آن تشکیلات بلند بود. این، همان شهر بود که پس از گذشت سالهایی نهچندان طولانی در بازارش دختران و حرم امیرالمؤمنین را، با اسارت میگرداندند. در ظرف بیست سال چه شد که به آنجا رسیدند؟ اگر بیماریای وجود دارد که میتواند جامعهای را که در رأسش کسانی مثل پیغمبر اسلام و امیرالمؤمنین بودهاند، در ظرف چند ده سال به آن وضعیت برساند، این بیماری، بیماری خطرناکی است و ما هم باید از آن بترسیم. امام بزرگوار ما، اگر خود را شاگردی از شاگردان پیغمبر اکرم محسوب میکرد، سرِ فخر به آسمان میسود. امام، افتخارش به این بود که بتواند احکام پیغمبر را درک، عمل و تبلیغ کند. امام ما کجا، پیغمبر کجا!؟ آن جامعه را پیغمبر ساخته بود و بعد از چند سال به آن وضع دچار شد. این جامعهی ما خیلی باید مواظب باشد که به آن بیماری دچار نشود. عبرت، اینجا است! ما باید آن بیماری را بشناسیم؛ آن را یک خطر بزرگ بدانیم و از آن اجتناب کنیم.
۷۱/۴/۲۲
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حجت الاسلام قنبریان
🔻ما در دوره ای هستیم که ماموریم نهج البلاغه را عمل کنیم یا در دوره امام سجادیم که اقلی از قال رسول الله را حفظ کنیم تا ببینیم نسل های بعد چه کار می کنند.
🔹ما مانند علی ماموریم به منذر در ملا عام تشر بزنیم که خوبی پدرت مرا فریب داد و اگر حرفهایی که درباره ات شنیدم راست باشد شتر در خانه ات و بند کفشت نزد من از تو بهترند!حالا منذر چه کرده بود؟ گفته بودند یک عبای یمانی انداخته و سرشانه هایش را پف می کرد که خاکی رویش ننشسته باشد. یک اقلی از اشرافی گری را رعایت می کرد
🔹ما در دوره علی هستیم یا نه آقا.. اینها تند روی است. اینها انقلابی گری مذموم است. این راهش آخرش خوارج است. اجرای نهج البلاغه خوارجی گری است در دوره جمهوری اسلامی؟
🔹ما یک امت به پا خاسته ایم که کلی خون داده و الان وقتش رسیده که از میوه آن بچیند، یا امتی هستیم که کسی با خط کش راه بیفتد و بگوید اینجای نهج البلاغه تندروی است. بیاییم مباحثه کنیم، مجاهده کنیم.. تهمت نزنیم، غیبت نکنیم، فلان نکنیم؟
🔹۱۰۰۰ سال چرخیده تا وقت نهج البلاغه شده. وگرنه همیشه وقت وسائل الشیعه بود اما وقت نهج البلاغه نبود.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️پس از انتشار اخباری مبنی بر سوزاندن پوستر شهید قاسم سلیمانی و امام خامنه ای توسط نیروهای اشغالگر هندی، تظاهرات در شهرستان شیعه ماگام آغاز شد.
🔹شهرستان مگام در بزرگراه سرینگر-گلمرگ که شلوغ ترین مقصد گردشگری کشمیر است قرار دارد و مانند سایر مناطق شیعه کشمیری پوسترها و تصاویر رهبران مقاومت در نقاط مختلف دارد.
🔹ارتش هند به ویژه در کشمیر از سوی دیگر روابط نزدیکی با اسرائیلی ها دارد و بسیاری اسرائیل را به رهبری استراتژی ارتش هند در کشمیر متهم می کنند و این حادثه ممکن است در نتیجه همین اتفاق رخ داده باشد.
🔻پ ن: این اعتراضات و حضور گسترده و شجاعانه شیعیان منطقه سبب شد تا سرلشکر ارتش هند تصویر #رهبر_انقلاب و #حاج_قاسم را بر دست گرفته و عذرخواهی کند.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حجت الاسلام معصوم نیا عضو شورای علمی مرکز اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه قم
🔺تورم ۵۰ درصدی در دولت هاشمی، نتیجه سیاست آزادسازی نرخ ارز!
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻تبلیغات پلتفرم همدم وابسته به سازمان تبليغات اسلامی در سطح شهر تهران
✅چطور در «همدم» همسر آیندهمان را پیدا کنیم
همهچیز درباره روند ازدواج با پلتفرم همدم/ فرصت برای متقاضیان شهرستان هم فراهم شده و حالا حتی از عشایر استانهای جنوبی هم در همدم ثبتنام کردهاند.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️تقدیر جمعی از طلاب و اساتید حوزه از شهردار کرمان
🔻شهردار کرمان اخیراً در یک اقدام جالب و مهم، تمام حقوق های شهرداری را به صورت شفاف منتشر کرده بود که باعث هجمه های شدید از طرف صاحبان قدرت و ثروت به او گردید.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻حديث قدسى:
جَعَلتُ هذَا الشَّهرَ (رَجَبَ) حَبلاً بَيني و بَينَ عِبادي فَمَنِ اعتَصَمَ بِهِ وَصَلَ بِي
🌒 ماه رجب را ريسمانى ميان خود و بندگانم قرار دادهام؛ هر كس به آن چنگ زند، به وصال من رسد.
📚 إقبال الأعمال، ج 3، ص 174
☀️رهبر معظم انقلاب
از ماه رجب قدردانی کنید؛ در این ماه توسّلات خودتان به درگاه پروردگار عالم را هرچه میتوانید بیشتر کنید؛ به یاد خدا باشید و کار را برای خدا انجام بدهید.۹۴/۲/۶
☀️نشر با منبع
☀️جامعترین کانال معرفی امام خامنه ای
☀️ @emamkhameneii
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️وقتی مدیر روابط عمومی دفتر تبلیغات در سایت #مباحثات، منتقدان را خرمگس اجتماعی مینامد!
https://mobahesat.ir/23694
کدام مجموعه در سابقه خود همکاری با عناصر سیاسی بدسابقه مانند دهباشی را دارد؟
خود دهباشی به این سوال پاسخ داده است:
https://www.youtube.com/watch?v=8dObkLQTaHo
و
https://eitaa.com/gashd1/31
اگر منتقد مصداق مگس اجتماعی هم باشد، آیا امروز در مواجهه با نظام و انقلاب اسلامی، مگس اجتماعیتر از امثال دهباشی سراغ داریم؟!
مطرح شدن نقد به الگوی انتقادی موجود، توسط رسانههایی که برخی از متولیان آنها سابقه همکاری با منتقدان هتاکی همچون دهباشی را دارند، چگونه باید تحلیل شود؟
آیا قصد اسکات مخالفان فکری و برچسبزنی به ناصحان دلسوز را دارند یا این اقدام را باید مصداق #فرار_به_جلو دانست؟
از کردار تأملبرانگیز مباحثات که بگذریم، بایسته نیست طلبه معممی که ضمنا در یک نهاد حوزوی منسوب به مقام معظم رهبری مسئولیت رسمی دارد، با تکیه بر ادبیات یک نویسنده غربی، منتقدان را مگس اجتماعی لقب دهد!
این ادبیات شایسته شأن و شؤون طلبگی نیست و امید است در اسرع وقت اصلاح شود و از تکرار آن اجتناب گردد.
مضافاً اینکه فردی از مثلا دفاع از مفهوم مقدس جهاد تبیین، به خرمگس اجتماعی نامیدن دیگران و مخالفان فکری برسد، نوبر است واقعا و البته در اوج کج سلیقگی
@bahaneee
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️کانال شارح خبر داد
🔻آیا می دانید بعضی کانال های خبری استان قم در فضای مجازی به صورت سفارشی از بعضی اشخاص و بیوت خاص پول دریافت می کنند تا اخبارشان را منتشر و منعکس کنند.
🔻آیا می دانید مسئولین این کانال ها با ارتباط و نفوذ از رانت اطلاعاتی و ارتباطی در جهت خط دهی و جریان سازی حوزوی استفاده میکنند؟؟
@sharehnews
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️سالروز سخنرانی ساختارشکنانه حسینعلی منتظری و اعتراضات گسترده امت حزبالله علیه وی
🔹 پس از پیروزی سیدمحمد خاتمی در انتخابات ١٣٧۶؛ آقای حسینعلی منتظری و بیت وی با محاسبهای غلط گمان کرد دوران انقلاب اسلامی به پایان خود نزدیک شده و او میتواند با سخنرانیها و مواضع ساختارشکنانه بار دیگر خود را به صحنه سیاسی کشور بازگرداند.
🔸او در سیزده رجب سال ٧۶ اقدام به طرح شبهات و سخنان ناصوابی زد که با واکنش صریح جامعه ایرانی روبرو شد.
🔹گفتنی است این اقدامات ریشه در ارتباطات آلوده آقای منتظری و بیت وی با جریانات انحرافی دارد. کتاب روزگار قائممقامی به خوبی این ارتباطات را بر اساس اسناد متقن تاریخی #تبیین نموده است.
📚معرفی کتاب :
روزگار قائممقامی پس از تبیین رابطه بیت منتظری با سیدمهدی هاشمی و منافقین(مجاهدین خلق) با کاوشی پژوهش محور در اسناد و گفتههای معتبر تاریخی، سرنخهای یک جریان تاریخی را به مخاطب نشان میدهد و اثبات میکند رابطه منتظری با نهضت آزادی از اوایل انقلاب شکل گرفته و تا دههها بعد ادامه داشته است و این ارتباطات منجر به اشتراک در نظر و وحدت در راهبرد میان لیبرالها و منتظری پیرامون مسائل مختلفی همچون سازمان مجاهدین خلق شده است. در نهایت کتاب به ذوب شدن منتظری در لیبرالها در مسئله جنگ میپردازد و پیام منشور روحانیت امام خمینی(ره) را بهعنوان تقابل قاطعانه امام با آنها بررسی میکند
متن کامل معرفی کتاب در خبرگزاری کتاب ایران
🔊رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
@bonyadtarikh
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻صحبت های ناپسند نماینده مجلس، حجت الاسلام حسینی کیا خطاب به مردم:
طرف زیر پتوی گلبافت و نرمینه خوابیده، گوشی هم دستشه و دو قورت و نیمش باقی است!
🔹قبل انقلاب سالی یک مرتبه برنج میخوردیم، نصفش رشته بود، خورش هم نداشت، الان چه کسی است که لااقل هفتهای یک بار برنج نخورد؟
🔹وسیله نقلیهمان در روستاها برای رفت و آمد حداکثر یک مینیبوس بود و عموماً برای رفت و آمد بین روستایی و زیارت امامزاده از پشت تریلی تراکتور استفاده می کردیم، امروز اکثر خانوادههای ما لااقل یکی از اعضای خانواده ماشین دارد.
🔹یادتان هست (هر شب) هرکسی در یک گوشهای سرشو زمین میگذاشت و میخوابید؟ الان طرف زیر پتوی گلبافت و نرمینه خوابیده، گوشی هم دستشه و دو قورت و نیمش باقی است.
🔹تلفن هم معنا نداشت، هرکسی میرفت سربازی تا دو سال دیگر که بر میگشت اصلا کسی از او خبر نداشت.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️امام سجاد ع: کسی که به آنچه خدا بر او واجب فرموده عمل کند از بهترین مردم است
☀️رهبر معظم انقلاب
عظمت زینب فقط صبر او نیست؛ عظمت زینب در جمع شدن تمام خصوصيّات برجسته یک انسان بزرگ و شخصیتهای عظیم تاریخ در این زن است که در این چند روز از روزهای آخر دهه محرّم تا برگشتن به مدینه که مسئولیت او تمام شد -در این یکی دو ماه - عظیم ترین حوادث را با بهترین و حکیمانهترین وجه اداره کرده است؛ او یک انسان ممتاز است. شما بین رهبران عالم، بین این شخصیّتهای بزرگ تاریخ، بین زنان بزرگ تاریخ، چه کسی را پیدا میکنید که اینقدر عظمت از خود نشان داده باشد؟حالا من میخواهم نتیجه بگیرم. این زينب کبری است که بيان من خیلی کمتر از این است که بتواند آن چهره والا و عظيم الشأن و منور و فرشته صفت را ترسیم کند. حالا این زن محصول چیست؟ مخصوص چه زمانی است؟ این را توجّه کنید. این حوادث، شصت، هفتاد سال بعد از ظهور اسلام اتفاق افتاده. ظهور اسلام همزمان است با آن دورانی که زن در نهایت انحطاط فساد و ذلت و ناتوانی غوطهور بوده است. نه فقط در منطقه عرب نشین، در همه جا؛ در ایران هم همین طور بوده است، در روم هم این گونه بوده است؛ دو امپراتوری بزرگ دنیا، دو جامعه متمدن آن روز. بالاترین مقامی که زن در این جوامع داشته، این بوده که یک کالای لوکس و یک عروسک زیبا برای قدرتمندان جامعه باشد. اما دانش، بینش، اخلاق، اوج معنويت، تحول درونی، شخصيت انسانی والا، ابدا! از آن چنان جامعهای، در میان آنچنان وضعی، تحول اسلامی، زنی مثل زینب را پدید آورد و امروز همان معجزه را اسلام میتواند انجام بدهد.
۶۵/۱۰/۱۵
♨️ @khabarehowzeh ♨️