هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
🔴وبینار
🔹 مجتهد شهید؛ الگوی حوزه انقلابی🔹
◀️چهل و سومین سالگرد بزرگداشت آیت الله شهید سیدمصطفی خمینی به صورت مجازی برگزار می گردد:
🔹با سخنرانی:
🔸تاریخ نگار انقلاب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین سیدحمید روحانی
🔸آیت الله سیفی مازندرانی
پنجشنبه یکم آبان 1399
ساعت ۱۰:۰۰ صبح
پیوند اسکای روم:
https://www.skyroom.online/ch/sinaamiri1367/hamayesh-mojtahed-shahid
پیوند آپارات:
https://www.aparat.com/Bonyadtarikh/live
#بزرگداشت_آیتالله_سیدمصطفی_خمینی
#چهل_و_سومین_سالگرد
#مجتهد_شهید
#آیتالله_سیدمصطفی_خمینی
کانال رسمی بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️چگونه در بازار بورس اختلال ایجاد کرده اند تا ریزش کند
یک و نیم دقیقه ویدیو از کثافت کاری و ایجاد ترس و فشار فروش در بازار.
120 میلیون حجم در دقایق ابتدایی پیشگشایش اردر فروش گذاشته شد و 5 دقیقه قبل از بازگشایی حذف می شود.
کدهایی خاص بدون فروش یک برگ سهم فقط با دستکاری در اردرگذاری پیش گشایش باعث ترس سهامدار حقیقی و فشار فروش می شوند.
این کدها توسط #ناظر و #سازمان به راحتی قابل شناسایی و پیگیری هستند اما به راستی چرا این کدها شناسایی و مسدود نمی شوند؟
🔻امروز در بسیاری از نمادهای بزرگ و پربیننده به همین شیوه ترس وفشار فروش القاء شد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
به این عکس ها نگاه کنید!
وقتی میگیم مدیران غربزده دارند از قصد در بورس ایجاد نارضایتی می کنند تا حاکمیت رو مجبور به قبول برجام جدید بکنند یعنی در این بازار که خریداری نیست حقوقی هایی که برای دولت هستند میان به اندازه پرکردن حجم مبنا ،سهم می خرند تا هم صف فروش نریزه و هم سهم -۵ درصد منفی اش رو بخوره!
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
امام رضا علیهالسلام:
منْ فَرَّجَ عَنْ مُؤْمِنٍ فَرَّجَ اَللَّهُ عَنْ قَلْبِهِ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ
هر كه غم و نگرانى مؤمنى را بزدايد خداوند در روز قيامت گره غم از دل او بگشايد
الکافي ج2 ص200
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️امام خمینی(ره): با سلاح #تقوا و جهاد و #صبر و مقاومت بر دشمنان حمله برید که انْ تَنصُرُوا اللهَ یَنْصُرْکُمْ
♦️ ما با دست خالی بر این قدرت شیطانی که همه قدرتها دنبال او بودند، غلبه کردیم و این نبود جز اینکه ملت ما همراه با هم بودند و مشکلات را با صبر و با اتکال به خدای تبارک و تعالی حل کردند ۲۱مهر۱۳۵۹
♨️امام خامنه ای:
♦️«صبر» و «تقوا» موجب میشود دشمنان عنود با همهی کیدی که آماده کردهاند، در برابر شما هیچ غلطی نتوانند
♦️اگر آن صبر و این تقوا را شما #جوانان_عزیز و #مسئولان نظام و آحاد #مردم به کار ببندند، دشمن هیچ آزاری نمیتواند به شما برساند. ۹۷/۴/۹
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
#اطلاعیه
♨️تحریریه کانال خبرحوزه گرچه تحلیل و نظر خود را درباره ی استیضاح رئیس جمهور دارند
🔻اما رسالت خود را اطلاع رسانی درباره نظرات مختلف در اینباره می داند
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
⭕️ جبهه پايداری مخالف استيضاح رئيسجمهور است
👈 استيضاح كمكی به رفع مشكلات مردم نمیكند
🔹علی خضريان: مسائل و مشكلات اقتصادی و معيشتی جامعه به سطح اسفناكی رسيده است، در اين شرايط ناهمگون اقتصادی بعضاً شنيده میشود كه بعضی از نمايندگان محترم مجلس به دنبال استيضاح آقای رئيس جمهور كه البته برای استيفای حقوق مردم است، هستند.
🔸استيضاح رئيسجمهوری در حالی در اين بازه زمانی رقم میخورد كه بايد نخست ديد كه آيا اين اتفاق سبب تغيير سياسی در كشور میشود يا تغيير اقتصادی؟ به عبارتي آيا با استيضاح رئيسجمهور مسئله معيشتی و اقتصادی مردم حل میشود؟
🔹ما در جبهه پايداری انقلاب اسلامی با توجه به بازه زمانی باقیمانده تا انتخابات و شرايطی كه گفته شد و همچنين مشكلی كه اين اتفاق میتواند در حوزه اقتصاد ايجاد كند، قائل به اين هستيم كه اين اتفاق حتماً در شرايط فعلی به صلاح كشور نيست.
🔸متن کامل در پایگاه اطلاع رسانی جبهه پایداری انقلاب اسلامی منتشر شد
https://b2n.ir/699165
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️پاسخ رسایی به یادداشت "چرا دولت بیسر" حسین شریعتمداری
♻️این سر برای بدن دیگری در حال برنامهریزی است!
🔸 بخش اول
🔰 حمید رسایی: به دنبال طرح استیضاح حسن روحانی از سوی برخی نمایندگان مجلس و نخبگان سیاسی و تودههای عمومی مردم، برادر عزیزم آقای شریعتمداری، مدیر مسئول محترم کیهان در یادداشتی با عنوان "چرا دولت بیسر؟!" نکاتی را متذکر شدند که بنده با همه ارادت قبلی و فعلی و ارادتی که در آینده نسبت به این سردار قلم خواهم داشت، نکاتی را درباره آن متذکر خواهم شد.
۱. تردید ندارم که آقای شریعتمداری هم حسن روحانی را لایق عنوان رییس جمهور ایران اسلامی نمیداند. روحانی، رییس کدام جمهور است؟ جمهوری که هر روز آرزوی نبودش را دارند حتی اکثریت قریب به اتفاق این جمهور که دیروز به او رأی دادهاند هم امروز همین حالت را نسبت به او دارند و پشیمانند. برای همین برداشتم این است که یادداشت آقای شریعتمداری نه در نفی اصل موضوع که بیشتر درباره زمان آن است.
۲. بخشی از استدلال یادداشت مدیر مسئول محترم کیهان، مستند به روایتی است از امیرمؤمنان حضرت علی علیهالسلام. آقای شریعتمداری معتقد است حضرت خطر دولت بیامیر (همان دولت بیسر در فرهنگ امروز) را گوشزد کرده و میفرمایند «إِنَّهُ لَابُدَّ لِلنَّاسِ مِنْ أَمِيرٍ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ؛ از داشتن امیر (رئیس دولت) چارهای نیست، خواه نیکوکار و خواه بدکار باشد.» بنابر این استیضاح و برکناری روحانی غلط است.
طبعا اگر این روایت مناط ما باشد، باید اصل ۱۳۱ قانون اساسی که درباره عزل یا تغییر رییس جمهور نالایق است، را حذف کنیم چرا که در صورت عمل به این اصل، ما بی امیر (بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ) خواهیم شد! جالب اینجاست که ما یکبار در ابتدای انقلاب به این روایت عمل کردهایم و بنیصدر را عزل کردیم و دولت بیسر محقق شده! بنابراین بعید میدانم با دقت در این موضوع، آقای شریعتمدای همچنان ساختار سیاسی ما را مصداق این روایت بدانند،
۳. مدیر مسئول محترم کیهان به پروژه غربیها در خصوص دولت بیسر در لبنان و عراق اشاره کردهاند. ایشان تأکید میکنند که آمریکاییها موفق شدند دولت بیسر را در لبنان و عراق محقق کنند و با استعفای رفیق حریری و عادل المهدی، بیثباتی را به ارمغان بیاورند.
در این بخش از یادداشت با آقای شریعتمداری موافقم. بله آمریکاییها به دنبال تحقق دولت بیسر در لبنان و عراق بودند و موفق هم شدند اما همانطور که ایشان تأکيد کردهاند با استعفای نخست وزیران دو کشور. در ایران هم اگر کسانی به دنبال استعفای رییس دولت باشند مثل اصلاحطلبانی که همواره در پازل دشمنان انقلاب اسلامی قدم زدهاند و تا دیروز حامی و ضامن دولت روحانی بودند، این مشابهتسازی درباره عمل آنها وجهی دارد اما باز همچنان به عقیده نویسنده این سطور، تفاوتهای دیگری هم هست که باید مدّ نظر داشت.
اولا / آیا در ساختار سیاسی لبنان و عراق...
🔺بخش دوم یادداشت👇
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️پاسخ رسایی به یادداشت "چرا دولت بیسر" حسین شریعتمداری
♻️این سر برای بدن دیگری در حال برنامهریزی است!
🔸 قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: ...اما باز همچنان به عقیده نویسنده این سطور، تفاوتهای دیگری هم هست که باید مدّ نظر داشت.
اولا / آیا در ساختار سیاسی لبنان و عراق، جایگاهی به نام ولایت فقیه تعریف شده است؟ در دولتهای عراق و لبنان، در کنار روسای جمهور تزیینی، سر دولت، نخست وزیران دو کشورند در حالی که در نظام سیاسی ایران، قوای سه گانه ذیل رهبری نظام در چارچوب قانون اساسی حرکت میکنند. برای همین در ۴۱ سال گذشته، پروژههای تجربه شده غربیها از جمله بمبگداریها و حذف مسئولان عالی، جنگهای داخلی، تجاوز به مرزها، انقلابهای رنگین و دولت بیسر عقیم مانده است.
ثانیا / ما هم معتقدیم روحانی نباید استعفا دهد تا ضمن بهانه تراشی برای ناکامیهایش، خود را قهرمان معرفی کند. روحانی با رأی مردم آمده با رأی مردم هم باید کنار برود. مجلس شورای اسلامی، تبلور آرای مردم است و ظرفیت قانونی این کار هم برای آن پیشبینی شده است. آیا مجلس جز با شعار تغییر وضع موجود رأی مردم را گرفت؟ مگر قرار نبود اگر دولت خودش را با سیاستهای نظام تطبیق نداد، اقدام فوری شود؟
وقتی روحانی به اصول مسلم قرآنی مثل استکبارستیزی و نفیسبیل عزت اسلامی وقعی نمینهد، وقتی روحانی در حال تحریف تاریخ و سیره اهل بیت است، وقتی روحانی روی اصول قطعی امامین انقلاب قدم میگذارد و از خطوط قرمز عبور میکند، وقتی روحانی حتی حاضر نیست وارد مجلس شود و برای مصوبات مجلس تره هم خورد نمیکند، وقتی روحانی در مسیر غلط خود و زمینهسازی برای فشار بیشتر غربیها بر ملت ایران اصرار دارد، چرا باید اجازه داد حضور او در این جایگاه استمرار یابد؟
۴. برادر شریعتمداری بگذارید از جهت دیگری موضوع را واکاوی کنم (البته با فرض عدم پذیرش آنچه تا اینجا نوشته شده). دقیقا ما هم با استناد به روایت علی علیهالسلام که فرمودند «إِنَّهُ لَابُدَّ لِلنَّاسِ مِنْ أَمِيرٍ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ» معتقدیم چون در وضعیت بیامیری قرار داریم، به اجرای اصل ۱۳۱ قانون اساسی نیاز داریم. آیا شما معتقدید قوه مجریه در وضعيت فعلی سر دارد!
در طول هفت ماهی که ویروس منحوس کرونا امان از مردم بریده، آن کسی که شما سر این دولت میپندارید از دفترش بیرون نیامده، ارزش پول ملی سقوط کرده ولی کک این آدم نگزیده، وضعیت قیمت سکه و خودرو، امنیت روانی مردم را بهم ریخته، وزرای دولت نمی توانند رییس جمهور را ببینند، جلسات شورای عالی فضای مجازی تشکیل نمیشود، مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ نمیشود، این سر به زور میخواهد مردم انقلابی و وفادار ایران اسلامی را به مردم بیوفا و سربازان و سرداران خائن دوره امام حسن علیه السلام تشبیه و تبدیل کند و ...
وقتی اینها را به حاج حسین شریعتمداری که بارها درباره آنها و پشت صحنه آن قلم زده، یادآوری میکنم به خود میخندم که شیخ زیره به کرمان میبری؟ حاج حسین! بینی و بین الله شما سری میبینید؟!
البته اگر از من بپرسید خواهم گفت: بله، قوه مجریه فعلی سر دارد ولی این سر، مال بدنی که من و شما صدای شکسته شدن استخوانش را در کوچه و خیابان میشنویم، نیست. این سر برای بدن دیگری در حال برنامهریزی است. آیا تصمیمات و مواضع روحانی جز در راستای منافع نظام سلطه است؟ روحانی چه بکند تا جماعتی باور کنند او هر چه آب میریزد، در جوب دیگران است. برادر شریعتمداری میدانم که شما هم معتقدید این سر به دنبال اجرای پروژه سرزمین سوخته است. با این فرض، ابقای او حتی یک روز هم خسارت است تا چه رسد به ده ماه یعنی حدود سه تا صد روز...
با این اوصاف شما و دیگر عزیزانی که هوشیاری آنها در بزنگاههای خطیر انقلاب تجربه شده و در دلسوزی و تعهد ایشان شکی نیست، تصور نکرده و یا لااقل احتمال نمیدهید که دادن چک سفید امضا به این سر که برای بدن دیگری درحال برنامهریزی است، سبب جسارت بیشتر آن در این مسیر خواهد شد و هزینههای تحمیلی آن به مردم و نظام غیر قابل جبران خواهد بود؟
در آخر تأکید بر این نکته را لازم میدانم که جناب شریعتمداری از میزان ارادت ۲۵ ساله این قلم کوچک به سردار قلم اطلاع دارد، این چند سطر هم که با نیت و هدفی مشترک بر صفحه مجازی نقش بسته، چیزی نیست جز آنچه نویسنده از بزرگان این عرصه مثل حاج حسین شریعتمداری آموخته است.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
⭕️ گلایه ای دوستانه با بردار گرامی ، جناب آقای حسین شریعتمداری
🔺جناب آقای حسین شریعتمداری ، طی مقاله ای با عنوان "دولت بی سر" در روزنامه کیهان ، به نقل از روایتی از امیر المومنین (ع) می نویسند :« انَّهُ لَابُدَّ لِلنَّاسِ مِنْ أَمِيرٍ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ؛ از داشتن امیر (رئیسدولت) چارهای نیست، خواه نیکوکار و خواه بدکار باشد .»
🔺اشتباه جناب آقای شریعتمداری در این است که امیر ـ رئیس حکومت ـ را به رئیس دولت ترجمه کرده و سپس با این ترجمه اشتباه خود ، نتیجه گرفته که رئیس جمهور چه یک فرد فاجر و فاسد باشد و یا عادل ، فرقی نمی کند و در هر صورت باید او را تحمل کرد !
🔺امیر در کشورهایی مانند لبنان و عراق ، همان رئیس دولت می باشد ؛ اما در جمهوری اسلامی ایران ، " امیر " همان مقام معظم رهبری است . لبنان و عراق از وجود ولی فقیه که مسلط بر قوای سه گانه است ، و اکثریت مردم نیز گوش به فرمان ایشان هستند ، محرومند . بنا بر این ، مجبورند رئیس دولت را چه عادل باشد و چه فاجر ، بپذیرند .
🔺اشتباه دیگر جناب آقای شریعتمداری آن است که وضعیت جمهوری اسلامی ایران را با لبنان و عراق ، مشابهت سازی کرده و سپس نتیجه گرفته که توطئه آمریکا در لبنان و عراق برای استعفای رئیس دولت به منظور بی ثبات سازی اوضاع سیاسی آن کشورها ، قرار است در ایران هم تکرار شود و با کنار رفتن رئیس دولت ( حسن روحانی ) در ایران هم بی ثباتی سیاسی به وجود آید !
🔺این در حالی است که وضعیت جمهوری اسلامی ایران ، با لبنان و عراق ، از زمین تا آسمان تفاوت دارد . اولاً کنار رفتن رئیس جمهور فعلی در ایران ـ همان رئیس جمهوری که میزان محبوبیتش به زیر پنج درصد رسیده ـ نه تنها باعث هیج گونه بی ثباتی سیاسی نخواهد شد ، بلکه باعث خوشحالی گسترده مردم نیز خواهد شد .
ثانیاً ، برکناری رئیس جمهور در جمهوری اسلامی ایران ، از کانال های قانونی که در قانون اساسی پیش بینی شده ، صورت می گیرد . یعنی همان روالی که مقام معظم رهبری هم در پیام 7 خرداد 99 خود به نمایندگان مجلس به آن اشاره کردند و هم در سخنان 22 تیر 99 خود با نمایندگان مجلس . و طی دو ماه ، دو بار به مسئله سؤال و استیضاح اشاره و بر آن تأکید کردند . یعنی برکناری رئیس جمهور ، در یک روال کاملاً عادی و قانونی صورت می پذیرد .
🔺به راستی مسئول وضعیت در آستانه انفجار جامعه کیست ؟ آیا دولتی که هر روز قیمت دلار و سکه و ماشین و لوازم خانگی و مسکن و مایحتاج روزمره مردم را افزایش می دهد ، در طی یک ماه اخیر بورس را حدود 30 درصد به سقوط کشانده ، واردات بی رویه و قاچاق کالاها به صورت سرسام آوری ادامه دارد ، هیچ نظارت جدی در بازار دیده نمی شود و ... آیا مسئول چنین وضعیتی بجز شخص آقای حسن روحانی است ؟
🔺بنا براین اگر دلسوزان نظام می خواهند جامعه به مرز انفجار نرسد ، راه آن ، برکناری هر چه سریعتر رئیس جمهور است .
🔺البته برخی می گویند باید به دولت کمک کرد و آن را از طریق وضع قوانین محکم و نظارت مستمر ، وادار کرد تا کارها را انجام دهد. اما این افراد توجه ندارند رئیس جمهوری که طی هفت سال گذشته نشان داده به هیچ عنوان قصد اجرای قوانین مصوب مجلس را ندارد ، چگونه می خواهند وی را وادار به تمکین از قانون کنند ؟
🔺جناب آقای شریعتمداری ! جنابعالی در بخش دیگری از مقاله خود نوشته اید : « طرح توطئهآمیز «دولت بیسر» علیه جمهوری اسلامی ایران هم کلید خورد و به صحنه آمد و به یقین میتوان گفت که ایران اسلامی اصلیترین هدف آن بوده است چرا که ایران خاستگاه، اردوگاه و پشتیبان نهضت مقاومت در سراسر منطقه و جهان است. بنابراین به آسانی میتوان نتیجه گرفت توطئه یاد شده، قبل از همه روی ایران اسلامی که خاستگاه و اردوگاه اصلی مقاومت است هدفگذاری شده و به صحنه آمده باشد.»
🔺جناب آقای شریعتمداری ! در طی هفت سال گذشته ، چه کسی در جمهوری اسلامی ایران مهمترین مانع بر سر راه تقویت اردوگاه مقاومت علیه رژیم صهیونیستی و نوکران آمریکا بوده است ؟ آیا غیر از شخص آقای حسن روحانی آدرس دیگری هم می توانید بدهید ؟!
🔺بنا بر این اگر دلمان برای تقویت اردوگاه مقاومت هم می سوزد ، نزدیکترین راه ، کنار گذاشته شدن هرچه سریعتر جناب حسن روحانی است .
🔻ارادتمند: کامران غضنفری
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
⭕️ باور نمیکنم این فقر و تورمی که بهوجود آمده، دستساز و عمدی نباشد/ اگر جامعه رها میشد و فقط نفوذیها کارشکنی نمیکردند، وضع ما بهتر از این بود/ تا وقتی نفوذیها را از بین نبریم، شایستۀ حکومت امامزمان(ع) نخواهیم بود
👤 علیرضا پناهیان، مدیر حوزه علمیه دارالحکمه:
🔹من باور نمیکنم این فقر و تورمی که بهوجود آمده، دستساز و عمدی نباشد.
🔹چطور میتوانند یک ملت غنی را به این درصد از تورم دچار کنند؟ خیلی کار پیچیدهای است! ایجادکردنِ اینمقدار از تورم و این مقدار از تعطیلی کارخانهها و این مقدار از گرانی، چهل سال برنامهریزی و صدها نفوذی میخواهد! نمیدانم نهادهای امنیتی چهکار میکنند؟ و شاید نفوذیها شیوههای جدیدی از نفوذ و جاسوسی را پیدا کردهاند.
🔹اگر این جامعه بهطور طبیعی با استعدادهایش رها بشود و فقط نفوذیها کارشکنی نکنند حتی بدون مدیریت جهادی، وضع ما بهتر از این خواهد بود. تا یک کارخانۀ حساسی میخواهد رونق پیدا کند، یکدفعهای میبینید که به تعطیلی کشیده میشود! در این شرایط تحریم، مصالحی که برای تولید نیاز دارند به گمرک میآورند، اما با یک بهانۀ واهی چند ماه ترخیص نمیشود!
🔹فعلاً توسط قوۀ قضائیه، دستگیریهایی در خصوص عوامل فساد، انجام میشود. اما بنده بر اساس تحلیل-نه بر اساس خبر- اطمینان دارم که در آینده، جریان دستگیریهای گسترده در ادارات دولتی خواهیم داشت از نفوذیها و جواسیسی که کارشان کارشکنی در کار این ملت است تا به این فقر و گرفتاری و تورم مبتلا بشوند.
🔹 البته گرفتنِ جاسوس و نفوذی خیلی کار دشواری است. امیرالمؤمنین(ع) آخرش هم نتوانست کسی مثل اشعث را که یک نفوذی برجسته بود، بگیرد و نابود کند.
🔹ما تا وقتی نفوذیها را از بین نبریم، شایستۀ حکومت امامزمان(ع) نخواهیم بود.
🔹اینکه ما صرفاً مظلوم و کتکخوردۀ تاریخ باشیم و دعا کنیم امامزمان بیاید، با این دعا امامزمان نخواهد آمد، مظلوم و کتکخورده در تاریخ، فراوان هست. مظلومیت و فراوانی ظلم، شرط کافی برای ظهور نیست. ما باید شایستۀ حکومت حضرت بشویم، باید طوری ایشان را یاری کنیم که نفوذیها نتوانند وجود داشته باشند و منافقین، ذلیل بشوند «تُذلُّ بهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ»/
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️حضرت آیتالله نوری همدانی در دیدار فرمانده ناجا:
◻️ امروز گرانی و پایین بودن ارزش پول کشور مردم را آزار میدهد مسئولان به فکر مردم باشند بخش عمده مشکلات مربوط به عدممدیریت است و نباید به تحریم آمریکا ربط داد چون آنها از ابتدای انقلاب اسلامی تحریم و ظلم به ملت ایران را داشته اند متأسفانه باز عدهای نگاه به غرب و آمریکا دارند آن هم بعد از این همه خیانت آمریکا و ایادی آنها.
◻️ بجای حاشیهسازی وقتتان را صرف حل مشکلات مردم و خدمت کنید، نباید از کلمات و زندگی امامان گزینشی انتخاب کرد و بایدجلوی تحریفات گرفته شود.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔴وبینار
🔹 مجتهد شهید؛ الگوی حوزه انقلابی🔹
◀️چهل و سومین سالگرد بزرگداشت آیت الله شهید سیدمصطفی خمینی به صورت مجازی برگزار می گردد:
🔹با سخنرانی:
🔸تاریخ نگار انقلاب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین سیدحمید روحانی
🔸آیت الله سیفی مازندرانی
پنجشنبه یکم آبان 1399
ساعت ۱۰:۰۰ صبح
پیوند اسکای روم:
https://www.skyroom.online/ch/sinaamiri1367/hamayesh-mojtahed-shahid
پیوند آپارات:
https://www.aparat.com/Bonyadtarikh/live
#بزرگداشت_آیتالله_سیدمصطفی_خمینی
#چهل_و_سومین_سالگرد
#مجتهد_شهید
#آیتالله_سیدمصطفی_خمینی
کانال رسمی بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️واکنش روحانی به طرح استیضاحش
♨️روحانی در جلسه هیئت دولت: نباید وارد مسائل حاشیهای بشویم
🔻ما نماینده مردم هستیم و مردم مارا انتخاب کردهاند، مردم میدانند ما در مشکلیم و اگر [کسی]بخواهد جنجال و حاشیهای درست کند نباید به ان اعتنا کرد
🔸با اختلاف و جدایی به جایی نمیرسیم
🔻دولت به تنهایی نمیتواند کاری انجام دهد
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔰آقـا زاده ی تراز!
#بازنشر
#سالگرد_مصطفی_خمینی
⭕️علامه حلی نابغه شیعه است. اولین کسی که "آیت الله" خطاب شد. قبل از بلوغ مجتهد بود. در همه علوم سرآمد بود. اولیجایتوی مغول بدستش شیعه شد و دردربار موقعیت یافت.
آقازاده اش، فخرالمحققین است که باز از نوابغ شیعه است. از علم پدر بهره برد، نه از موقعیت و منزلت او.
علامه در کتاب قواعد الاحکام او را محبوبترین نزد خود می خواند و در ارشاد الاذهان دعا و استغفار او را برای خود طلب می کند.
🔸علامه حلی چند روزی درس طلاب و رسیدگی به مردم را تعطیل و از حله به ییلاقی رفت(۱)؛ وقتی برگشت، پسر متخلق و مؤدبش در نماز به او اقتدا نکرد!
پدر علت را پرسید. فخرالمحققین پاسخ داد در عدالت شما شبهه دارم! چون امر مهمتر را رها و به تفریح رفته اید!
علامه، کتاب تبصره المتعلمین را نشان داد که در این چند روز نوشته و رفع شبهه شد.
🚫آقازاده های دوره انقلاب اسلامی باید بسی بالاتر از زمان سلطان محمد خدابنده باشند. قم امروز چنانچه در اجتهاد کاملتر از حله دیروز است باید در آقازادگی هم متکامل تر از حله دیروز باشد اما...!
-اینجا پسری جای پدر فاضل خود می نشیند و همه امکانات حاصل از سهم امام را به ارث میبرد، شاید دو سه دهه بعد به مرجعیت پدر برسد!
-پسری نماینده تام الاختیار پدر میشود و نه در جلسات اداری و کاری که در لابی های گردش مالی کارستان می کند!
-پسرانی(یا دخترانی) بدون فضل علمی ای ممتاز، وارث دانشگاه پدر میشوند که امکاناتش با اختیارات حکومتی به ایشان سپرده شده بود. هیأت امناء و علمی و استاد آن میشوند بدونی که از ممتازان آن رشته علمی در کشور باشند!
-پسری اصلا زیّ ظاهری را هم زیر پا می نهد، جشن آنچنانی برای پسر گرفته، سلبریتی ها را دعوت و پدر امام جمعه ی خود را هم برای خوشامدگویی می گمارد!
-و...
⭕️امام عزیز ما، اما آقازاده ای تراز داشت مثل علامه و فخرالمحققین!
سید مصطفی در فضل علمی تمام بود، شاگردانش کمتر از امام نبود اما سر درس امام حاضر میشد. جای تصاحب دفتر و دستک، مستشکل اصلی و جدی درس پدر بود. اینگونه ان قلت طلبگی سایرین به پدرِ مرجع و انقلابی اش مارک و مُهر ضد انقلابی نمی خورد.
باهمسر و فرزند در اتاقی در خانه پدری زندگی میکرد. نه خود و نه پدر مهذبش در سهم امام، تصرفی در حد خرید یک خانه ساده و کوچک برای او نکردند تا وقتی که خانه امام جای حضور دائمی مردم شد و دیگر جا نبود!
امروز به این الگوی آقازادگی محتاجیم نه نانِ فامیل خوردن و هیچ فضل برتری از سایرین نداشتن.
آقازادگانی که مراقب مشی و سلوک پدر باشند یا اقلا زیر مراقبت سخت گیرانه پدر مجال تخلف نداشته باشند.
..............................................
۱.در برخی نقلها سفر علامه، سفری زیارتی به کربلا بوده و اشکال فخرالمحققین ترک واجب بخاطر مستحب بوده است! کجا تا سفر به لندن و آلمان؟!
🔺مطلب مرتبط: جوانگرایی؛ امان از امارة الصبیان است!
📝محسن قنبریان ۹۸/۴/۲۶
☑️ @m_ghanbarian
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
☑️چگونه رهبری متهم وضع موجود شده است؟!
#استیضاح_روحانی
نوشته حجت الاسلام قنبریان را بخوانید👇
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
☑️چگونه رهبری متهم وضع موجود شده است؟!
#استیضاح_روحانی
#تحلیل_سیاسی
۱. درباره وضعیت موجود اداره کشور و مشکلات مردم، طیفی می پرسند: اگر رهبری بی تقصیر است؛ چرا مداخله نمی کند؟!
اینها "مداخله مستقیم" در گرانی و بازار ارز و سکه را می خواهند!
۲.طیفی هم از دخالت رهبری در راهبرد کلان دولت برای مذاکره و صلح با آمریکا شکایت دارند!
اینها همین مداخله را "عامل غیرمستقیم" گرانی و قیمت ارز و سکه القاء می کنند!(نمونه: توئیت تاجزاده)
⬅️ برآیند هردو توجه اتهام به رهبری است!
۳.دخالت غیر مستقیم رهبری، با نگه داشتن خطوط قرمزِ مذاکره + ۷سال فراخواندن دولت به تکیه بر توان داخلی برای حل مشکلات -وقتی دولت، اراده ای جز مذاکره دوباره ندارد- گرچه اصولی از انقلاب را حفظ می کند؛ اما تاکنون بر حل مشکلات مردم مؤثر نبوده است!
۴. دخالت مستقیمِ مؤثر ایشان، در معیشت و گرانی بازار؛ با "دخالت موردی" نتیجه نمی دهد. عملا "دخالت گسترده ای" در امور اجرایی کشور را لازم دارد.
⬅️قانون اساسی این دخالت موثر را بدین گونه می پذیرد که: زمینه انتخابات زودرس فراهم شود. یعنی آقای روحانی یا استعفاء دهد یا مجلس او را با استیضاح برکنار کند.
❗️اما تاکید رهبر انقلاب بر کارکردن دولت تا روز آخر و همچنین تلقی شایع شده از مخالفت ایشان با استیضاحِ رئیس جمهور، ایشان را در آن موضع اتهام نگه داشته است!
۵.به نظر می رسد:
🔸 پیشنهاد استعفاء رئیس جمهور از سوی حامیانش، نه به قصد جدی بلکه با درک این وضعیت و برای تنگ تر کردن عرصه بر رهبری طرح میشود!
🔸طرح استیضاح از سوی رقبا نیز نتوانسته باعنوان گزینه نجات، افکار عمومی ملت و حتی مجلس را با خود همراه کند!
⬅️با توجه به سابقه استیضاح وزراء؛ ای بسا انجام استیضاح روحانی به رأی اعتمادش بیانجامد! که موجب ارتقاء جایگاه او و پیشبرد بیشتر پروژه اش می شود. چنانچه رشد رأی اش در ۹۶ نسبت به ۹۲ چنین چیزی برایش به ارمغان آورد.
۶. از اینرو پیش از پرسشِ نظر رهبری درباره استیضاح و حواشی اش، باید پرسید: کدام استیضاح؟!!
🔸استیضاحی که بعنوان گزینه نجات، خواست عمومی مردم و مجلس شده است؟!
🔸یا استیضاحی که بین عده ای محدود، رجز شده اما با گذشت دو سال حتی نظر واحد اصولگرایان و همه طیف رادیکالش هم نشده است؟!
⬅️پس نتیجه اش معلوم است: رای اعتماد روحانی و ترکتازی بیشتر او!
🚸تشتت در جریان اصولگرایی، فقدان لیدر قوی، اداره امور بر اساس تحلیل های موضعی بجای قواعد قانون اساسی، اتکاء بر سخنان درگوشی و منویّات خوانی از رهبری، فقدان پایگاه اجتماعی بزرگ، ناتوانی در بسیج افکار عمومی و ...؛ موجب شده این جناح سیاسی نتواند استیضاح را در وقت مناسبش، خواست عمومی ملت کند.
⬅️پس طبیعی است، رهبرانقلاب هم به چنین استیضاحی روی خوش نشان ندهد؛ مظلومیت و اتهام بر خود بپذیرد اما موجب تقویت پروژه سازش با بقاء مشکلات مردم نشود!
یاری رهبری و کمک به مردم به مردان قوی تری و جناح منسجم تری نیاز دارد.
📝 محسن قنبریان ۹۹/۷/۲۹
☑️ @m_ghanbarian
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
❌مقایسه غلط و نتیجه غلط تر!!!
✍پاسخ منطقی به حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان از زبان استاد پورآقایی
جناب شریعتمداری عزیز:
در این نوشتار قصد ندارم بر طبل دوگانگی جبهه انقلاب بکوبم، منتها نمی توانم در مقابل یک تحلیل عجیب! و نتیجه گیری عجیب تر!!! در مورد جریان استیضاح رئیس جمهور، سکوت کنم چرا که عامه مردم هر سکوتی را نشانه رضایت می دانند در حالی بنده و طیف زیادی از روحانیون دغدغه مند کشور از این مقایسه به اصطلاح تحلیلی حضرتعالی بین ایران و لبنان بشدت گلایه مند هستیم و لذا به هیچ وجه سکوت را بر نمی تابم و چند سطری برایتان به اختصار می نویسم
🎬پرده اول:
جمهوری اسلامی ایران در راس خود #ولایت_فقیه را دارد و دارای نظام ۱۰۰٪ الهی و اسلامی است که هزاران شهید را به پای ایدوئولوژی الهی خود هدیه نموده است و به معنای واقعی کلمه توانسته است دو بلوک قدرت در شرق و غرب عالم را متحیر سازد و نقش مهمی نه در اتفاقات منطقه که در حوادث جهانی رقم بزند و به این هم بسنده نکرده است تا جایی که طبق آمار جهانی، از زمان پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۹۷۹ تاکنون رشد اسلام در سراسر جهان افزایش چشم گیری داشته است و رهبران کشورهای پیشرفته را به تلاطم انداخته و بیم آن دارند که اسلام دین اول جهانی شود و البته انقلاب ایران به این هم بسنده نکرده است و رشد توحید در ابعاد مختلف (سیاست،فرهنگ،هنر،نظامی گری و...) را در راس فعالیت تمدنی خود قرار داده است...
🎬پرده دوم:
کشور لبنان علاوه بر آنکه در راس خود مفهوم مهمی بنام ولایت فقیه نداشته و تاثیر منطقه ای و جهانی خاصی در عرصه های مختلف بروز نداده است؛ کشوری است که در سپهر اجرایی خود در عرصه های مختلف، حقیقتا دارای یک نظام #تثلیثی به معنای عام است، چرا که نظام پارلمانی در لبنان متأثر از وضعیت فرقهای، اجتماعی و مذهبی خاص این کشور میباشد (مسیحیان ، مسلمان سنی و مسلمان شیعه) این سیستم به گونهای طراحی شده است که تمامی اقوام و مذاهب در آن سهمی از قدرت سیاسی داشته باشند. برطبق این توافق(طائف۱۹۹۰)، رئیسجمهور از میان مسیحیان مارونی، نخست وزیر از میان مسلمانان سنی مذهب، رئیس پارلمان از بین شیعیان و معاون نخست وزیر از بین مسیحیان ارتدوکس انتخاب میشود.
🎬پرده سوم:
🔸فرق است بین کشوری که دارای تاثیرات مهم منطقه ای و جهانی است(ایران) و بین کشوری که در سپهر جهانی از تاثیر و نقش خاصی برخوردار نیست(لبنان) و سالها درگیر جنگ و نا امنی بوده تا زمانی که حضور یک گروه کوچکی بنام #حزب_الله از طرف آن کشور قدرتمند(ایران) باعث ثبات و امنیتش شده است....
🔸فرق است بین کشوری که دارای نظام متقن الهی بر پایه ولایت فقیه است با کشوری که در سپهر اجرایی خود دچار نوعی تثلیث شده است...
🔸فرق است بین کشوری که رهبرانش آمریکا و اسرائیل را تهدید عملیاتی می کنند و تایمر نابودی رژیم اسرائیل را روشن کرده اند با کشوری که تا قبل از حزب الله، پایتخت خود را زیر چکمه های اسرائیلیان کودک کش فرش کرده بود...
🔗و قس علی هذا در مورد کشور عراق...
🎬پرده آخر و نتیجه گیری:
❗️جناب شریعتمداری شما فرمودید:
«طرح توطئهآمیز *دولت بیسر* علیه ایران هم کلید خورد و دولت بیسر نام پروژهای است که آمریکا و متحدانش با هدف تنشآفرینی و ایجاد ناامنی و بیثباتی برای سه کشور ایران، لبنان و عراق تهیه کرده و اجرای آن را از چند ماه قبل کلید زدهاند (استعفای سعد حریری و عادل عبدالمهدی از نخستوزیری لبنان و عراق)...»
❗️اما جناب شریعتمداری:
🔻آیا قبل از نوشتن این یادداشت، به خود نگفتید که چه مقایسه ای است بین عراق و لبنان و جمهوری اسلامی ایران روا می دارم؟!؟
🔻آیا به این فکر کردید که مبنای ولایت فقیه می تواند چه جایگاهی داشته باشد و این عنوان شما(دولت بی سر) غیر مستقیم اهانتی است به موقعیت و کارکرد ولایت فقیه!؟!
🔻آیا غیر از این است که امام جامعه را باید مدیر پاردایمی کشور بدانیم و ترس های واهی را به خود و جامعه انقلابی راه ندهیم؟!؟
🔻آیا ندیدیم که در جریان عزل #بنی_صدر این ولایت فقیه بود که در یک پارادایم شیفت به موقع توانست اذهان عمومی و حتی اذهان جهانی را متوجه حصر آبادان کند و کشور را از تاثیرات منفی عزل رئیس جمهور نجات دهد؟!؟
🔻آیا نه این است که امروز امام جامعه توانسته است کشتی انقلاب را با درایت تمام در دریای متلاطم منطقه و جهان مدیریت کند و امید داریم که به دست امام زمان برساند؟!؟
🔻آیا نه این است که نظام جمهوری اسلامی ایران دارای مغز متفکری است که باید سرمان را بالا بگیریم بگوییم ما سرور داریم نه اینکه تعبیر دولت بی سر را بکار ببریم؟
🙏بنابراین بگذاریم کشور روند قانونی خود را طی کند و نه خود و نه دیگران را دچار توهم «بی سر بودن» نکنیم چرا که جلوی ضرر را هر وقت بگیریم؛ منفعت است.
و السلام
✍داود پورآقایی
۱۳۹۹/۷/۲۹
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔻پيامبراكرم صلياللهعليهوآلهوسلم:
إِذَا جَاءَكُمْ مَنْ تَرْضَوْنَ خُلُقَهُ وَ دِينَهُ فَزَوِّجُوهُ «إِلاّ تَفْعَلُوهُ تَكُنْ فِتْنَةٌ فِي اَلْأَرْضِ وَ فَسادٌ كَبِيرٌ»
◻️ اگر كسى نزد شما آمد كه اخلاق و ديندارىاش را پسنديديد، (دختر را به) ازدواج او درآوريد؛
اگر اينكار را نكنيد، در زمين فتنه و فسادی بزرگ پديدار مىشود».
📚 الکافي، جلد ۵، صفحه ۳۴۷
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🌹امروز اول آبان مصادف با سالروز شهادت آیتالله سیدمصطفی خمینی فرزند ارشد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است.
♦️«شهادت مشکوک» وی باعث شعلهور شدن مبارزات انقلابی شد و مراسم چهلم آن زنجیرهای از اعتراضات را رقم زد که به انقلاب بهمن 1357 انجامید.
♦️در سال 1356 بحرانی گریبان سلطنت پهلوی را گرفت که پیآمدهای آن پایان عمر رژیم را حتمی کرد. و آن بحرانی بود که با شهادت آیتالله سید مصطفی خمینی آغاز شد. ایشان در واپسین ساعات روز 30/7/56 در منزل خود در شهر نجف اشرف به شیوهای نامعلوم به شهادت رسید.
♦️شهید مصطفی خمینی از بدو شروع نهضت اسلامی همراه حضرت امام خمینی بود. ایشان اول بار در سال 1342 و پس از شروع نهضت دستگیر شد و پس از مدتی حبس، به ترکیه تبعید شد. پس از تغییر تبعیدگاه حضرت امام خمینی ایشان نیز در سال 1344 از ترکیه به عراق رفت و در شهر نجف ساکن شد. آیتالله سیدمصطفی خمینی حدود 13 سال در حوزه علمیه نجف اشرف به تدریس و تألیف و تربیت طلاب علوم دینی مشغول بود و در کنار فعالیتهای علمی خود با انقلابیون مسلمان مرتبط بود و گاه تدارک آنان از ناحیه ایشان صورت میگرفت.
♦️روحیه انقلابی وی، مشوق بسیاری از مبارزان برای فراگیری فنون نظامی و چریکی بود. بیشتر این فعالیتها نمیتوانست از نظر جاسوسان رژیم شاه به دور باشد. به همین دلیل اگر هم درگذشت این روحانی مبارز را رویدادی طبیعی بدانیم، شخصیت مبارزاتی او انعکاسی جز شهادت، آن هم به دست رژیم شاه در اذهان مردم متبادر نمیکرد.
♦️خانم معصومه حائری یزدی، همسر شهید حاجآقا مصطفی در این باره چنین میگوید: «همان شب که حاج آقا مصطفی این طور شد، قرار بود که ساعت 12 به منزل ما میهمان بیاید. من سخت مریض بودم. از طرف دیگر آقا مصطفی شبها مطالعه داشتند. آن شب ایشان گفته بود اگر میهمان آمد، من در را باز میکنم، شما بخوابید.
♦️ما دیگر نفهمیدیم که میهمانان چه موقع آمدند و کی رفتند و چه شد. صبح زود وقتی برای ایشان صبحانه میبرند میبینند آقا مصطفی نشسته ولی سرش به پایین خم شده است. فوراً رفتم بالا. دیدم دستهای آقا مصطفی سبز است و تکههای سبز را روی سینهاش هم دیدم. آقا مصطفی را بلافاصله به بیمارستان انتقال دادیم. وقتی خواستند از جسد او کالبد شکافی کنند، امام اجازه این کار را نداد و فرمودند عدهای بیگناه دستگیر میشوند و دستگیری اینها دیگر برای ما آقا مصطفی نمیشود. از طرف دولت بعث عراق نیز از اعلام نظر پزشکان جلوگیری شد و نگذاشتند پزشکان نظر خود را اعلام کنند. چون صد در صد مسمومیت بود، حتی پزشکان را تهدید کردند.»
♦️آیت الله سید مصطفی خمینی (آذر 1309-آبان 1356) با نام شناسنامهای سید مصطفی مصطفوی فرزند بزرگ حضرت امام خمینی بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی در 47 سالگی به شهادت رسید.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🖥وبینار
🔻مجتهد شهید؛ الگوی حوزه انقلابی
◀️چهل و سومین سالگرد بزرگداشت آیت الله شهید سیدمصطفی خمینی به صورت مجازی برگزار می گردد:
🔹با سخنرانی:
🔸تاریخ نگار انقلاب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین سیدحمید روحانی
🔸آیت الله سیفی مازندرانی
پنجشنبه یکم آبان 1399
ساعت ۱۰:۰۰ صبح
پیوند اسکای روم:
https://www.skyroom.online/ch/sinaamiri1367/hamayesh-mojtahed-shahid
پیوند آپارات:
https://www.aparat.com/Bonyadtarikh/live
پیوند اینستاگرام:
https://www.instagram.com/bonyadtarikh
#بزرگداشت_آیتالله_سیدمصطفی_خمینی
#مجتهد_شهید
کانال رسمی بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️نمایندهی استان ایلام که مجلس و دولت را به توپ
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🌹مرحوم حاج سیدمصطفی خمینی از لحاظ استعداد علمی، شجاعت و منش مبارزه ممتاز بود
♦️رهبر معظم انقلاب اسلامی: ایشان از لحاظ استعداد و جرأت علمی، تهذیب نفس، شجاعت و منش مبارزاتی، انسانی #ممتاز بود و معرفی جایگاه علمی و افکار ایشان به جامعه و نسل امروز، کار بسیار خوب و لازمی است.
♦️امام خامنهای به جایگاه تأثیرگذار مرحوم حاج سیدمصطفی خمینی در حادثه مهم دستگیری امام(ره) در سال ۴۲ اشاره کردند و افزودند: آن مرحوم در آن زمان با حضور در صحن حرم حضرت معصومه سلام الله علیها و گرد آمدن مبارزین در کنار ایشان، کار بزرگ و شجاعانهای انجام داد و توانست حرکت مردم را هدایت کند.
♦️رهبر انقلاب اسلامی، درگذشت مرموز و بهت آور مرحوم حاج سیدمصطفی خمینی در اول آبان سال ۱۳۵۶ را نیز، زمینه ساز ایجاد موج مردمی بیان کردند و گفتند: نحوه مواجهه امام(ره) با این فقدان سنگین که آن را از الطاف خفیه الهی دانستند، بخشی از شخصیت عظیم امام بزرگوار را در تحمل این مصیبت، و صبر بر آن نشان داد.
♦️ایشان با اشاره به تهذیب نفس و گرایش سلوکی مرحوم حاج سید مصطفی خمینی و ساده زیستی و زهد ایشان، خاطرنشان کردند: آن مرحوم با اینکه فرزندِ شخصیت و مرجع بزرگی همچون امام خمینی(ره) بود اما ذرهای از #نشانههای_آقازادگی در وی نبود.
ایشان افزودند: مرحوم حاج سیدمصطفی خمینی بهشدت علاقمند و عاشق امام بود و کوچکترین تعرض به شخصیت امام را بر نمی تابید.
۹۶/۷/۳۰
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔴معروف بود آقامصطفی در منزل امام با هيچ يک از مراجعين فرقى ندارد!
♦️رهبرمعظم انقلاب: «حاجآقا مصطفى در منزل امام مانند يكى از واردين اين منزل و يكى از كسانى بود كه به طور طبيعى در اين خانه رفت و آمد مىكردند، كسى احساس نمىكرد كه او پسر امام است، مانند ديگران. حتى مراجعهى او به امام در حد ديگران بود.
♦️اخلاق خاص او در رابطهى با امام و حفظ جنبهى يكسانى با ديگر مردم در همان روز در حوزه معروف بود. همه مىگفتند كه حاج آقا مصطفى خمينى جورى رفتار مىكند در منزل، يعنى منزل امام كه با هيچ يک از مراجعين فرقى ندارد و واقعيت هم همين بود. هرگز انتساب به امام يا نام امام براى او يک وسيلهاى محسوب نمىشد.» ۱۳۵۸/۰۷/۳۰
🗓 ۱ آبان ۱۳۵۶: شهادت آیتالله سيدمصطفی خمينی
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨️سفر تاریخی رهبر به قم؛ رهیافتها و پیامدها
🔻ملاقات نور (خاطره ای از سفر رهبر معظم انقلاب به قم)
🔻اختصاصی|| سیدعلیرضا موسوی جوردی/استاد حوزه
🔻آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب به قم سفر خواهد کرد، این تیتر اول روزنامه ها بود، خبری که طراوت دوباره به خیابان های شهر داده بود. روز موعود فرارسید و موج جمعیت خیال آرام گرفتن نداشت. نزدیک ظهر قرار سخنرانی بود در میدان آستانه، گویا که خورشید بر صخره تکیه زده بود و مردم چون موجی خروشان مدام سر به صخره می زدند.
در این سفر به دلیل فشردگی برنامه ها و دیدار عمومی که با خانواده شهدا بود، دیگر، سر زدن به منزل شهدا در برنامه حضرت آقا نبود، آری، خانه ها تشنه بودند و آسمان خیال باران نداشت... این بود که من، نامه ای را از طریق واسطه به آقا رساندم، نامه ای که بوی نیاز داشت و رنگ تمنا: قلم اینگونه نوشت:
«مادری در این شهر خانه نشین است، مادری که دو جوان تقدیم لاله زار جبهه کرد و آه نگفت، مادری که جسمش رفیق نیمه راهش شده و حالا خسته از دنیا زمین گیر است، چند روز و چند ماه نیست، نه... پانزده سال است که زمین گیر است، پانزده سال است که حرم حضرت معصومه سلام الله علیها را ندیده، تا با خواهر خورشید درد دلی کرده باشد، هر چه می گویند: «مادر، از خانه بیرون برو، چرخی بزن، نفسی بکش.ما که در خدمت تو بوده ایم و هستیم» می گوید: «خیال ندارم سربار کسی شوم» تنها به فرمان پیشوایش، برای رای دادن در انتخابات او را به سختی پای صندوق رای می رسانند. چه زیبا و ستودنی می شود اگر ماه، قدم در منزل این مادر، در این آسمان پر ستاره بگذارد».
نامه به دست آقا رسید و خبر آمد که ایشان پذیرفته است که مهمان منزل مادر دو شهید شود. فرصت را غنیمت شمرده و همراه عده ای راهی منزل مادر شدیم. لحظه ی موعود رسید و پنچره ها حیران بودند انگار هیچگاه چنین منظره ای را نشان نداده بودند، ماه بود که به آرامی و با متانت قدم به سمت درب خانه بر می داشت، رضایتی که در چهره مادر بود شاید با برگشتن فرزندانش هم تکرار نمی شد، از کجای قصه باید گفت که افسانه نباشد، پس از آن روز گمان می کنم که شاید همه افسانه ها خیالی نباشند...
من در سایر ملاقات های آقا هم حضور داشته ام،دیدار های خصوصی، عمامه گذاری ها و ...، ایشان معمولا در اینگونه محافل، وقت را کوتاه می کند و نگران ساعت است، از حالات ایشان می شود عجله را فهمید. اما در دیدار با خانواده شهدا عجله ای در کار نیست، در رفتار و چهره اش فقط آرامش است و آرامش. گویا دیگر زمان ایستاده و خیال مزاحمت ندارد. آقا در منزل مادر، با نشاط بود و لبخند و شوخ طبعی فراوانی داشت. اطرافیان برای آقا چای آوردند و مادر از آقا خواست تا قندان را با دعای خویش متبرک کند. حضرت آقا قندان را به دست گرفت و با حوصله دعا خواند سپس خود ایشان هم یکی از آن قند ها برداشت.
رفتار متواضعانه ای که بین رهبر انقلاب و مادر شهیدان مشاهده می کردم، برای من بسیار جالب و قابل توجه بود، هر دو، دیگری را از خود بالاتر و با ارزش تر می دانستند. این مجلس پر نور حدود چهل دقیقه ادامه داشت و سپس آقا به مادر شهید التماس دعا گفت و ایشان هم التماس دعای متقابل. حضرت آقا شاکر بودن این مادر را در این شرایط سخت و داغدیدگی، مشهود و ستودنی می دانست و همین مطلب را هم به ما فرمود.
ملاقات نور به پایان رسید و خورشید دوباره عازم مقصدی دیگر شد. فردای آن روز خدمت مادر رفتم، کلامی کوتاه و ژرف به زبان آورد، گفت:« دیگر آرزویی ندارم»
مادر شهیدان یزدی، پس از سالها رنج و شکر، پس از سالها سختی و رضایت، اندکی پس از همین دیدار، رحلت نمود.
دوباره با خود می گویم، همه افسانه ها خیالی نیستند.
#فراخوان_خاطره_و_تحلیل
#حافظه_تاریخی_حوزویان #پیگیری_مطالبات_رهبری_از_حوزه
#پس_از_ده_سال
@rozaneebefarda
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh