May 11
بسم الله الرحمن الرحیم
✅قال عیسی ع: کونوا نقّاد الکلام
🔥پایگاه خبری مستقل حوزه های علمیه
🔥اخبار حوزه های علمیه بدون سانسور
☎ راه ارتباطی
@infokhabar
📺 تبلیغ بسیار ارزان خبرحوزه
@t_khabar
https://eitaa.com/joinchat/3516137473C309488f7b7
✅ #نگاه_نو #بازسازی_جامعه_مدرسین
جامعه مدرسین مغز متفکر وچشم بینای دستگاه اداره کننده کشور!
🔺جامعه مدرسین با دیوار بلندی که اطرافش کشیده، خود را از توان و انرژی و حمایت نسل جوان و انقلابی حوزه محروم ساخته!
🔹جامعه مدرسین ساختاری انقلابی و فعال در اوج تحولات حوزه محسوب می شود که بر اساس آرمان ها و اهداف نظام، در آن موقع نقش آفرین بود تا آن جا که مقام معظم رهبری این مجموعه را در سال۶۸چنین توصیف فرموده اند:
"من جامعه ى مدرّسین را مغز متفكر و چشم بینا و وجدان سالم و حساسى براى دستگاه اداره کننده ى کشور میدانم."
🔹اما از آن جا که ساختار جامعه مدرسین متناسب با نیاز های جامعه حوزوی به روزرسانی نگردیده است ,اکنون شاهد آن هستیم که این نهاد قدرت تفكر و بینایی و حساسیت خود را نه تنها نسبت به دستگاه اداره کننده ى کشور از دست داده بلكه اعتبار سازمانی و صنفی سابق را هم در میان حوزویان ندارد.
🔹در آن روزها اعضای آن جزو بنیان گزاران انقلاب و مبارزین بودند و اعتبار والایی به آن بخشیده بودند زیرا: شرف المكان بالمكین اما امروز برخی اعضای جامعه تعهد سابق را نسبت به اهداف و آرمان های نظام از دست داده اند .
🔹جامعه مدرسین با دیوار بلندی که اطرافش کشیده، خود را از توان و انرژی و حمایت نسل جوان و انقلابی حوزه محروم ساخته و این بزرگ ترین خسارتی است که این نهاد دیده است.
🔹 نگاه دستوری و آمرانه به همراه تقدسی ساختگی ،مانع نقد پذیری و اصلاح درون سازمانی گردیده است .
🔹توصیه امام خمینی ره در منشور روحانیت به جامعه مدرسین به دست فراموشی سپرده شده است:
"جامعه مدرسین باید طالب عزیز انقلابى و زحمت کشیده و کتك خورده و جبهه رفته را از خود بدانند.حتماً با آنان جلسه بگذارند و از طرحها و نظریات آنان استقبال نمایند."
🔸در پایان باید گفت که این تذکرات به جهت اصلاح مهم ترین جایگاه حوزوی ارائه گردیده و جا دارد برای رفع این امور چاره ای اندیشیده شود.
✍احمد رضا توحیدی
کانال سخن شیعه
@khabarehowzeh
🚨استاد رحیم پور ازغدی هشدار داد
⛔️برخی جریان ها از درون حوزه درپی ضربه زدن به خط امام و انقلاب هستند!
استاد رحیم پور ازغدی: دشمنان امام خمینی (ره) در داخل برخی حوزهها وجود دارند منتهی خفه شده و صدایشان در نمیآید، اما خط انقلاب و امام را میکوبند، به تربیت طلبه پرداخته تا در ۲۰ یا ۳۰ سال آینده دیگر جرأت ذکر اسم امام راحل، ولایت فقیه و پیام رهبری نداشته باشیم و حتی منشور روحانیت را در دست بگیریم.
@khabarehowzeh
♨️♨️♨️کانال اصحاب انقلاب نوشت
🔻🔻🔻🔻🔻
♨️"کدام حوزه علمیه؟ کدام جنگل؟ کدام نماینده ولی فقیه؟" | #وحید_اشتری
♨️در حوالی روز درختکاری سوال از آقای نور مفیدی روشن است؛ تاسیس بیش از بیست شرکت به نام ۳ فرزندتان در حوزه چوب و نئوپان و امتیاز انحصاری دستاندازی به جنگلهای گلستان، با این حجم تخریب با کدام استدلال عقلانی است؟
♨️پاسخ #آیتالله_نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان: شخصا نزد امام راحل رفتم و از ایشان اجاه گرفتم مسئولیت جنگل را در گلستان برعهده گرفته و علاوه بر انجام تعهدات، عوائد آن را صرف #ساخت_حوزه_علمیه کنم و ایشان نیز با استقبال از این امر با آن موافقت کردند.
منبع: yon.ir/YQggW
♨️"هشدار امام خامنه ای : من تأکید میکنم اجازه ندهید به این جنگلها دستدرازی بشود؛ بخشهای مختلف کشور که مسئولیّتی در این زمینه دارند، اجازه ندهند با بهانههای مختلف - از جمله ساخت مدرسهی علمیّه و #حوزه_علمیه - به جنگلهای ما تعرّض بشود؛ به جنگلها تعدّی بشود و تاکنون به جنگل تعدّی شده؛ جلویش را با استحکام کامل بگیرید."
۱۷ اسفند ۹۳ در جمع فعالان محیط زیست
منبع: yon.ir/laNJ4
@khabarehowzeh
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
♨️♨️♨️کانال روزنه با نشر یادداشتی با عنوان تقابل های واقعی در فضای مجازی به بررسی جریانات سیاسی و حوزوی فضای مجازی و حقیقی در کشور و ارتباطات فکری و عملی آنها پرداخت
♨️♨️♨️تحلیلی بر سوگیری های متفاوت در فضای مجازی کشور
♨️طیفبندی جبههای جریانات ناهمسو
♨️با بررسی میانمدت امّا مستمرّ فضای رسانهای و پیگیری تحلیلها و نظرات خبرگان سیاسی٬ به جبههبندی نرم و البته وسیع نظام سلطه در برابر جریان اصیل اسلامی میرسیم.
#جبههبندی که بر اساس یک طیفبندی سیاسی-اعتقادی میتوان آن را به صورت زیر تقسیمبندی کردی:
1. معاندان یا مخالفان اعتقادی:
کسانی که دین مبین اسلام را نپذیرفتهاند و علیه آن تبلیغ میکنند. همچون آتئیستها با زیستمجازی و یا بهائیان.
2. سلطنتطلبان:
که با وجود داشتن ارتش سایبری؛ به علت کمبود نیروی حقیقی و نداشتن پایههای ایدئولوژیک مقبول خطر آنچنانی محسوب نمیشوند.
3. شبهروشنفکران غیردینی:
کسانی که عمدتا لندننشین و پاریسنشیناند و غربزده عریان محسوب میشوند. برخی امضا کنندگان تحریم ملّت ایران یا آن دسته افرادی که به صراحت از رژیم اشغالگر صهیونیستی حمایت میکنند یا فمنیستهای معروف و سازندگان چهارشنبههای پلید (سفید) جزء همین دسته محسوب میشود.
4. شبهروشنفکران دینی:
کسانی که از نظر تاریخی پیوست نهضت آزادی و جبهه ملی محسوب میشوند و به خاطر جوّ مذهبی ایران مجبور به داشتن پوستهای از اسلام هستند.
5. بازیگران چند چهره:
گروهی که به اسم اعتدال یا پرهیز از تنش و تفرقه؛ گاهی به راست و گاهی به چپ متمایل میشوند.
6. انقلابیون عرفی:
کسانی که به شعارهای انقلاب همچون عدالت به مثابه یک شعار عرفی برخورد کرده و در حال حاضر به جای مسلکگرایی به شخصگرایی رو آوردهاند.
9. متدینین غیرسیاسی:
گروهی که شعار خود را پلیدی سیاست قرار دادهاند و سعی دارند از آن دوری کنند. سابقه تاریخی آنان به انجمن حجّتیه و تفکرات آن برمیگردد و هرچند اکنون تشکیلات و جلسات انجمن زیرزمینی پیگیری می شود امّا نرمافزار آن در افکار برخی متدینین رسوب کرده است.
بخشی از حوزه سکولار قمنشین پشتیبان معنوی این جریان هستند.
10. متدینین ضدسیاست و حکومت:
گروهی که از مرحله گریز از سیاست به مرحله ستیز با سیاست آن هم از نوع سیاست اسلامی و حکومت دینی رسیدهاند. کسانی که با وجود تعداد اندک؛ به دلیل ویژگیهای روحی و خلقی سرشار از تعصبات کور و نادرست مذهبیاند و خود را یاران حقیقی امام حسین علیهالسلام میبینند و طرف مقابل را به منزله فرعون و یزید.
بنابر اطلاعات میدانی این گروه از نظر معنوی و همچنین مادّی از شیعهانگلیسی ساکن قم تغذیه میشوند و هیئات و مراسمات آنها به صورت ویژه از بیت خاصی از قم تغذیه میشود.
♨️همانطور که مشاهده میشود هرکدام از این گروهها به ظاهر بیربط هستند امّا با نگاهی دقیقتر پیوند شبکهای نامرئی این اجزاء مختلف را به یکدیگر پیوند میزند. به طور مثال دادگاه یک فرد بهائی(معاند اعتقادی) در یکی از شهرستانها را تبرئه میکند و از بهارستان تهران نماینده مجلسی که میتوان او را در گروه شبهروشنفکر دینی جا داد به حمایت و تمجید از حکم دادگاه به نفع از فرد بهائی میپردازد.
♨️یا در صحنهای دیگر، پسر مرجع طیف تندرو موسوم به شیعه انگلیسی به علت اهانت به #ولیفقیه در قم دستگیر میشود و از طرف دیگر فردی در لندن که روزی دستگاه سیدالشهدا و شعائر حسینی را خرافهپرستی میخواند به حمایت از او دست به قلم میشود.
♻️بنابراین نباید به این گروهها به صورت جزیرهای پراکنده نگاه کرد بلکه باید تحرکات آنها را در یک شبکه منسجم تعریف کرد و هرکدام از این گروهها را در جای خود به منزله میمنه و میسره یک لشکر دید.
♻️پس از شناخت اجمالی این جبهه؛ باید به نقاط نفوذ آنان اشاره کرد. نقاط نفوذی که استقرایی است و روز به روز باید دقیقتر و روزآمدتر گردد و پروندههایی برای مقابله با آن شکل گیرد.
در یادداشت های بعدی از این لشکر مجازی بیشتر خواهیم نوشت.
۱۳۹۷/۱۲/۲۴
@khabarehowzeh
♨️♨️♨️آیت الله اعرافی در صحبتهایی به تشریح ابعاد قدرت فرهنگی قم پرداخت و گفت
♨️۱۵۰۰ مرکز و نهاد کشور از قم هدایت می شود
♨️♨️آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه های علمیه در دیدار وزیر صمت گفت:
♨️تعداد رشته های حوزه علوم اسلامی در حوزه ها از ۲۰۰ رشته به ۴۰۰ رشته افزایش می یابد.
♨️فعالیت ۱۰۰ هزار طلبه از ۱۳۰ کشور جهان در قم،
♨️وجود ۳۰۰ مؤسسه کوچک و بزرگ فرهنگی و دینی،
♨️تدریس ۲۰۰ رشته در حوزه علوم اسلامی و همچنین چاپ ۱۰۰ مجله در حوزه علوم اسلامی و انسانی
از جمله بخشی از ظرفیت های مهم علمی و دینی این استان است.
♨️استان قم به عنوان قطب فکری و فرهنگی دینی کشور و جهان تشیع است.
♨️هشت نهاد مهم اصلی حوزوی از جمله جامعه المصطفی العالمیه، جامعه الزهرا(س) و حوزه علمیه از جمله ظرفیت هایی است که موجب شده تا یک هزار و پانصد مرکز و نهاد کشور از قم هدایت شود.
♨️توجه به قم، توجه به یک استان نیست بلکه توجه به فرهنگ و علوم دینی، انسانی و اسلامی در کشور است.
♨️یک سوم انتشار کشور متعلق به قم است. این استان در تولید و چاپ آثار دینی و علوم اسلامی جایگاه اول منطقه را دارد؛ خروجی های این استان در علوم اسلامی و انسانی در چهل سال گذشته بسیار چشمگیر بوده که خلاصه این آثار در ۳۰ جلد به چاپ رسیده است.
@khabarehowzeh