🔻به آدم خوبِ بیعرضه یا بدِ اختلاسی مسئولیت ندهید
🔻آیتالله جوادی آملی در دیدار با رئیس مجلس:
🔹دو چیز مملکت را نگه میدارد؛ یکی سواد فعلی و دیگری امید آینده که مسئولان باید تلاش کنند این دو امر از دستشان در نرود.
🔹نباید مسئولیت اجرایی را به آدمهای خوبِ بی عرضه و یا بدِ اختلاسی داد، حضرت امیر علیه السلام، کمیل را مسئول منطقهای کرد، سربازان اموی به این منطقه حمله بردند و آنجا را غارت کردند، حضرت نامهای به کمیل نوشته که در نهج البلاغه آمده، مضمون آن این است که برخی تنها به درد دعای کمیل میخورند ولی توان اداره یک منطقه را ندارند!
🔹داشتن رهبر خوب، یک طرف قضیه است، ما بالاتر از امیرالمومنین(ع) که نداریم، اگر مدیران و کارگزاران با عُرضه وجود نداشته باشد و مردم در صحنه نباشند، شکست قطعی است!
🔹اگر ضعف در مدیریت داشته باشیم خداوند نظر خود را از ما بر می گرداند، امیرالمومنین علیه السلام می فرماید «من وجد ماء و تراباً فافتقر فابعده الله» کشوری که آب دارد، خاک دارد، نتواند خود را اداره کند و نیازمند به دیگران باشد خدا او را از رحمت دور کند!
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
آیت الله سبحانی به قالیباف :
الان مدتهاست که به مردم وعده حل مشکلات را می دهید اما این وعده هنوز محقق نشده است و اگر هم محقق شده، کمتر محقق شده است. قوه مقننه به دنبال قوه مجریه دنبال کار را بگیرد و این گره ها را بگشاید تا دشمن شاد نباشیم.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻امام صادق علیهالسلام میفرماید: اَلنَّـوْمُ راحَةٌ لِلْجَـسَدِ وَ النُّـطْقُ راحَةٌ لِلرُّوحِ وَ السُّكُوتُ راحةٌ لِلْعَقْل؛
امام صادق علیه السلام: خواب، آرام بخش جسم است، سخن گفتن آسايش روح است و سكوت، سبب راحتى عقل است.
من لا يحضره الفقيه: ج 4، ص 402
🔻امام خامنه ای حفظه الله
من... با ناامید شدن بشدّت مخالفم...؛ در مقابل مشکلات اگر بنا بود ناامید بشویم، آن نسلهای قبل از شما اصلاً حرکتشان متوقّف میشد و ما امروز باز در همان دوران طاغوت و انجماد و عقبماندگیِ وابستگی و فساد بودیم. ناامید نباید شد؛ هیچ چیزی برای شمای جوان موجب ناامیدی نباید بشود. این کشور هم همان کشوری است که از یک وضع بشدّت تأسّفبار به اینجا رسیده که شمای جوان... میتوانید نخبه بشوید، میتوانید به قول خودتان برچسب نخبگی به خودتان بزنید!... کشور به اینجا رسیده؛ این را قدر بدانید. و ناامیدی سمّ است؛ این را بدانید. هیچ بهانهای مجوّز ناامیدی نمیشود.
۱۳۹۸/۰۵/۱۶
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻تأمّل دربارۀ آخرین سخنرانیِ سیاسی علامه مصباح-۱
اشکال مشترک در میان کارگزاران دولتها
🖊 مهدی جمشیدی
۱. آیتالله مصباح این پرسش را مطرح میکند که آیا همۀ کارهایی که در طول گام اوّل انقلاب به عنوان کلّی «نظام»، نه به عنوان «یک شخص» یا «یک گروه خاص»، انجام شدهاند، درست و در مسیر صحیح بودهاند، یا «اشتباهات جدّی» وجود داشته که هرچه زودتر جلوی آنها گرفته شود، به نفع نظام است؟ آنگاه، ادامه میدهد که آیا در طول این چهل سال، «یک اشکال مشترک در میان مسئولانِ نظام» وجود داشته است که اغلب، گرفتار درصدی از آن بودهاند؟(پایگاه اطّلاعرسانی آثار آیتالله مصباح، ارزیابی گام اوّل و برنامهریزی برای گام دوّم، ۱۳۹۹/۴/۱). در اینجا، نگاه ایشان به تاریخ چهلسالۀ پشت سر نهادهشده، «انتقادی» و «آسیبشناسانه» است و ایشان میخواهد کاستیها و لغزشها را بیابد و بشناساند، اما نه از زاویۀ غیرانقلابی و سکولار، بلکه از چشماندازی همسو و مؤمنانه. تمرکز وی در این باره، بر روی «سیاستها»یی است که در پیش گرفته شدند و روشن است که این سیاستها، برخاسته از تصمیمگیریِ «کارگزاران در دولتهای مختلف» بودهاند. از بیان ایشان بهآسانی میتوان فهمید که احتمال مطرحشده، نه یک حدس ذهنیِ خیالی، بلکه یک دغدغۀ متّکی به پارهای «شواهد» و «واقعیّتها» است. از این جهت است که ایشان تعبیر «اشتباههای جدّی» را بهکار میبرد و نسبت به پیامدهای آن هشدار میدهد. نکتۀ دیگر این است که وی از وجود «خطای مشترک» یاد میکند؛ یعنی بر این باور است که گویا در میان همۀ مدیران و کارگزاران عالی در دورههای مختلف حاکمیّتی، یک «انحراف تکرارشونده» و «لغزش مشابه» وجود داشته است که باید بر آن، انگشت تأکید نهاد و آن را شناخت.
۲. در مقام پاسخ به این پرسش، آیتالله مصباح به سراغ صورت و غایت نخستین انقلاب میرود و از امام خمینی نام میبرد و میگوید تکيهکلام ایشان از روز اوّل تا روزهای آخر حیاتشان «اسلام» بود؛ چنانکه اگر پیشرفتی حاصل میشد ميگفتند از «اسلام» است و اگر ضعفی بود میگفتند ما وظیفۀ اسلامیمان را درست انجام ندادیم. بنابراین، امام فقط به دنبال «عمل به اسلام» بود(همان). ایشان میخواهد برای داوری دربارۀ وضع موجود و اثبات آن لغزش مشترک، معیار و مقیاسی به دست بدهد که در چهارچوب آن، این رویکردها را باید خطا قلمداد کرد. در اینجاست که به سراغ امام خمینی میرود و تفکّر ایشان را به صحنه میآورد و تأکید میکند که در تفکّر امام خمینی، همۀ امور به «اسلام» ارجاع داده میشد و تمام دغدغهها و حسّاسیّتهای ایشان به اسلام بازمیگشت؛ چنانکه اساس و غایت انقلاب اسلامی نیز بر اسلام استوار بود. هدف امام خمینی از مبارزه و نهضت و انقلاب و نظام، حاکمیّتِ اجتماعیِ اسلام بود؛ یعنی تحقّق ارزشهای اجتماعی در عرصۀ عینی و اجتماعی و نهادیِ زندگی. اگر اینچنین است – که البتّه است – باید گفت هرگونه فاصلهگیری از این اصل بنیادین، یک انحراف راهبردی و ویرانگر است.
۳. سپس آیتالله مصباح، به شواهد و نمونههای عینی اشاره میکند و میگوید احتمال میدهم در کلمات بعضی از «مسئولان رده بالا»، این بود که اگر «تحقّقِ اجتماعیِ اسلام»، ناسازگار با «شرایط روز» است؛ یا باید «اهداف مادّیِ انقلاب» را پیش برد و یا باید «احکام اسلام» را به هر قیمتی اجرا کرد؛ درحالیکه ما حاضر نیستیم به احکام اسلام به هر قیمتی عمل کنیم. ظن قوّی من این است که بعضی از مسئولانی که «عالیترین مقام اجرایی» را به عهده داشتند و شاید «لباس روحانیّت» هم به تن داشتند به اين مطلب تصریح کردند. البتّه شاید کسان دیگری هم بودند كه همینطور فکر میکردند، ولی بهصلاحشان نمیدانستند كه بگویند. همچنین ممکن است دربارۀ ولایت فقیه، این اشکال مطرح شود که چرا ما باید تابع حرف شخصی باشیم که چندی بیش از ما در حوزه درس خوانده است؟ شاید بعضیها گفته باشند که ما فلان کسی را که فلان مقام ارشدی دارد، بر سر کار آوردیم، و ما اولی به ولایت هستیم. اگر این احتمال درست باشد، پس مسئولان در معرض این خطر هستند که اصلِ «بینش اسلامی»شان دربارۀ این نظام را تصحیح نکردند. از همان اوائل، «انحرافهایی در مسیر نظام» شکل گرفت، که گاهی شدّت پیدا کرد و گاهی ضعف، و شاید اکنون نیز همانطور باشد(همان).
🖇 به بهانۀ خطبۀ انتقادیِ حضرت زهرا -سلاماللهعلیها- نسبت به سکولاریسمِ رسمی در دورۀ حاکمیّتِ پساپیامبر.
@sedgh_mahdijamshidi
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻تأمّل دربارۀ آخرین سخنرانیِ سیاسی علامه مصباح-۲
غلبۀ دلخواهها و سقوط کارگزاران
🖊 مهدی جمشیدی
۴. در این لایه از بحث، ایشان میکوشد مسألۀ خویش را «اثبات» کند و نشان دهد که پارهای از کارگزاران عالی در دورههای گوناگون، از اصل یادشده عبور کردند و اسلام را به عنوان «نقطۀ مرکزیِ انقلاب»، به حاشیه راندند. از جمله استدلالهایی که اینان برای توجیه سیاست خویش مطرح کردند، این بود که در جهان جدید که مناسبات و معادلات نوپدید و اجتنابناپذیری بر آن حاکم شده است، نمیتوان اسلام را آنگونه که در کتاب و سنّت بیان شده است اجرا کرد، بلکه باید یا اسلام را به «عرصۀ شخصی و فردی»، محدود ساخت و از «تجربههای انسانساختۀ غربی» بهره گرفت، یا دستکم باید به «تلفیقی از اسلام و نسخههای غربی» دست یافت و به این واسطه، از امتناعها و بنبستها رهایی یافت. و اگر مقاومت کنیم بر طلبِ «آرمانهای اسلامی» پافشاری کنیم، به یک «حکومت ایدئولوژیک» تبدیل خواهیم شد که قادر به فراهمآوردنِ حاجات معیشتی و اقتصادیِ جامعۀ خویش نیست و مردم را از این لحاظ در سختی و تنگنا قرار میدهد تا خطوطِ قرمزِ ایدئولوژیکش، درنوردیده نشوند و این یعنی ترجیح «ایدئولوژی/ آرمان/ ارزش/ اسلام» بر «معیشت/ زندگی/ رفاه/ آسودگی». در این جهانِ جهانیشده که غرب متجدّد بر آن مسلّط است، ما چارهای جز انتخاب یکی از این دو نداریم و نمیتوانیم هر دو را در کنار یکدیگر و همزمان بخواهیم؛ چنانکه تاکنون نیز دست به این انتخاب قهری و جبری زدهایم و «ایدئولوژیِ انقلابی» را بر «معیشت مردم» ترجیح دادهایم و دنیا را برابر خویش نشاندهایم و به جای «ارتباط/ تعامل/ همافزایی/ همکاری»، «قهر/ تضاد/ ماجراجویی/ تنش» را رقم زدهایم. دورۀ «انقلابیگری» به سر آمده و باید به عنوان «نظام» در جهان حضور داشت و بازی کرد و «منافع ملّی» را تأمین نمود و بهجای «آرمان»، بر «واقعیّت» تکیه کرد. این تصویرسازیها و برداشتها بدان معنی است که ذهن و اندیشۀ برخی از عالیترین مقامات در نظام جمهوری اسلامی، هیچ تناسبی با تفکّرِ امام خمینی نداشته، بلکه در مقابل آن قرار داشته است و اینان در مسیر «استحالۀ ارزشهای انقلابی» و «تبدیل انقلاب به نظام»، حرکت و سیاستگذاری کردهاند.
۵. مسألۀ دیگری که آیتالله مصباح به آن اشاره میکند این است که آيا اين امر، فقط یک «اختلاف ذهنی/ علمی/ نظری» است که در آن، یکی میگوید ولایت فقیه درست است و یکی میگوید نه؛ یکی میگوید احکام اسلام، دائمی است و یکی میگوید نه؟ باز به عنوان احتمال، باید گفت مسئله، بیش از این است و یک عامل دیگری هم در میان هست که بیشتر در عمل مؤثّر است و آن «دلخواه» است؛ هر کسی خواستهها و آرزوهایی دارد. اگر کسانی عمیق باشند، شاید متوجّه شوند که اصیلترین و اساسیترین عامل محرّک در رفتار فلان فرد، «حبّ ریاست» است. پس اگر مسئولان در جاهایی انحرافاتی پیدا کردند، فقط بهخاطر اشتباه در فهم ذهنی و قضاوت علمی نبوده است؛ چنانکه گاه حتّی به عنوان ابزاری برای رسیدن به مقام، از ولایت فقیه هم طرفداری میکردند(همان). نمیتوان این رویکرد سکولاریستی را به «تفاوت در فهم مسائل» فروکاهید و تنها آن را به ریشۀ معرفتی ارجاع داد و تصوّر نمود که این خطاهای راهبردی، از لغزشهای ذهنی و علمی برخاستهاند، بلکه واقعیّت است که «منافع/ مطامع/ خواستههای شخصی»، آنها را ایجاد یا تقویّت کردهاند و کارگزاران را به سوی عبور از ایدئولوژیِ انقلابی سوق دادهاند. پس اینان میدانستند که رویکردشان با نسخۀ آغازین انقلاب و طرحی که امام خمینی برای شدنهای تکاملیِ انقلاب درافکنده بود، تعارض و تضاد داشت، اما بااینحال، چون در پی تمنیّاتِ شخصیِ خویش بودند، چنین رویّهای را در پیش گرفتند و بر ارزشهای انقلابی تاختند. در چنین تحلیلهایی، نباید همهچیز به پهنۀ «دلیل» ارجاع داد و از «علّت»، غفلت کرد؛ این عناصر به صحنه پا مینهند که عقلانیّت انقلابی را به حاشیه سوق میدهند و «نگرشها» و «بینشها» را بر اساس اقتضاهای خویش، بازسازی میکنند. این مقولهها، «بیان/ اظهار/ گفته» و حتّی گاه، «دیده/ حس/ آشکار» نمیشوند، اما بسیار مؤثّر و مولّد هستند و میتوانند «چرخشها/ ریزشها/ لغزشها» را در سطوحِ بالای نظام جمهوری اسلامی، توضیح دهند. فهمِ راستین و عمیق از آنچه که در بر انقلاب گذشته و اتّفاقهای ناخوشایندی که در طول دهههای گذشته رخ دادهاند، در درون همین رهیافت، ممکن و میسّر است.
🖇 به بهانۀ خطبۀ انتقادیِ حضرت زهرا -سلاماللهعلیها- نسبت به سکولاریسمِ رسمی در دورۀ حاکمیّتِ پساپیامبر.
@sedgh_mahdijamshidi
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
بیداری طلاب
🎥بیانات روشنگرانه استاد عالی در حسینیه امام خمینی(ره) در نقد پروژه #حجابستیزی 🔹در این سخنرانی، بخش
♨️نویسنده کتاب حجاببیحجاب در دولت انقلابی پست گرفت!
🔻از اندیشگاه فرهنگی زائری چه چیزی قرار است بیرون بیاید؟!
🔻رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملّی ایران، در حکمی حجتالاسلام محمدرضا زائری را به عنوان رئیس اندیشگاه فرهنگی این سازمان منصوب کرد.
متن این حکم به شرح زیر است:
«برادر گرامی حجتالاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر محمدرضا زائری
با سلام
با عنایت به #تعهد، #تخصص و #شایستگیهای_علمی_و_اجرایی_درخشان جناب عالی در حوزه علم و پژوهش، به موجب این حکم به عنوان «رئیس اندیشگاه فرهنگی» سازمان اسناد و کتابخانه ملّی منصوب میشوید.
امید است در دوره مسئولیت جنابعالی اندیشگاه فرهنگی پویا و هدفمند با تولید فکر و اندیشه در سپهر معرفتی نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش آفرین باشد.
از درگاه خداوند منان توفیقات روزافزونتان را مسئلت دارم.»
✍حاشیه روزنه
نقویان هم در سالهای سیاهنمایی علیه نظام و رهبری، همواره برخوردار بوده است؛ نمونه اخیرش مسئولیت امور فرهنگی کمیته المپیک ایران!
@rozaneebefarda
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻محمدرضا زائری از روحانیونی که کنشگری او نوعا حمله به نظام است و در فتنه ها هم مثل فتنه اخیر هیچ دفاعی از نظام انجام نمیدهد ولی مجوز موسسه میگیرد و با سید حسن نصرالله مصاحبه حضوری میکند، مدیر مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی در دوران روحانی میشود، در کاروان صلح سوریه به عنوان نفرات اصلی ایفای نقش میکند و از صدا و سیما کمال استفاده را میکند و نهایتا در دولت رئیسی هم در خرداد ۱۴۰۱ به ریاست اندیشگاه فرهنگی سازمان اسناد و کتابخانه ملّی ایران منصوب میشود.
📌 قطعا روحانی موفق در جمهوری اسلامی آقای زائری است و الگوی خوبی برای همه طلبه ها است که با تحصیلات متوسط حوزه و با لگد زدن به نظام هم فالور بگیرد و محبوب اونوری ها باشد هم مسئولیت های بالایی بگیرد و از سفره انقلاب ارتزاق کند.
📌 تا وقتی روحانی موفق چنین اشخاصی هستند و این رویه درست نشود و فرهنگ ما از دست چنین افرادی رها نشود منتظر اتفاق خوبی در عرصه فرهنگی نباشید. یاعلی...
📝کانال شیخ فرهاد فتحی↙️
@sheikh_farhad_fathi
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥رسایی: مصوبه شورای عالی امنیت ملی است که با علی دایی برخورد نشود
حمید رسایی مدیر مسئول هفته نامه ۹ دی:
🔹علی دایی که خانوادهاش میخواست برای کریسمس از کشور خارج شوند حدود یک ماه و نیم پیش در قصهی اردبیل دوبار در صفحهاش پست گذاشت دربارهی یک دختر سرزمین ما که کشته شده است.
🔹خانوادهی آن مرحومه گفتند آقای دایی شما اسطورهی شهر ما هستی ولی این دختر خودکشی کرده است. اورژانس و مدرسه و آشنایان هم شهادت دادند اما کسی با آقای دایی برخورد نکرده است. مصوبه شورای عالی امنیت ملی شده است که با اینها برخورد نشود.
@rasaee
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
عَنْ أبى جَعْفَر عليه السلام قالَ: إنَّ أحَبَّ الاَعمالِ إلَى اللّه ِ تَعـالى سَبعَةٌ: اِشْباعُ جُوْعَةِ مُؤمِنٍ، وَ تَنـفيسُ كُرْبَتِهِ، وَ قَضاءُ دينِهِ، وَ إنَّ مَن يَفعَلُ ذلِكَ لَقَليلٌ.
امام باقر عليه السلام فرمود: محبوبترين كارها در نزد خداى تعالى هفت چيز است، از جمله: گرسنگى مؤمنى را سير كند، اندوه غمزده اى را برطرف سازد، قرض بدهكارى را بپردازد. كسانى كه اين گونه رفتار كنند، اندكند
📚بحارالانوار، ج 74، ص369
🔻مقام معظم رهبری
آمریکا قدرت مسلّط جهان بود، [ولی] امروز نیست؛ این یک فرق مهم است. امروز، آمریکا قدرت مسلّط جهان نیست؛ بسیاری از تحلیلگران سیاسی دنیا معتقدند که آمریکا دارد رو به افول میرود، ذرّهذرّه دارد آب میشود... گفتم من سر قضیهی حاج قاسم سلیمانی حرف دارم، یکی از حرفها اینجا است ... قصدشان این نبود که عراق را رها کنند. بعد سعی کردند عوامل خودشان را سر کار بیاورند، به کلّی ناکام ماندند؛ هم در عراق ناکام ماندند، هم در سوریه ناکام ماندند، هم در لبنان ناکام ماندند.
۱۴۰۱/۰۸/۱۱
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حادثهای که بعد از ظهر امروز پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۸ در قم اتفاق افتاد، یک فاجعه به تمام معناست.
سلام علیکم
بنده موسی علیزاده به همراه دوستم سوار پراید می آمدیم رسیدیم دور شهر کوچه ۹، موسسه آیت الله سیستانی.
دیدیم خانمی کلا کشف حجاب کرده.
نگه داشتیم تذکر دادیم، خانم اعتنا نکرد.
بعد به خاطر فحاشی مغازه دار و کشف حجاب ما به پلیس ۱۱۰ زنگ زدیم، بعد از ۲۰ دقیقه با چندین بار تماس آمدند.
گفتیم از کشف حجاب خانم و فحاشی آن مرد شاکی هستیم. مامور گفت: کشف حجاب جرم مشهود نیست بعد صدایش را برد بالا بعدا ریختند ۵ نفری بنده را دستبند کاپمنی زدند در حال ملبس وسط خیابان بعد بردند کلانتری وسط کلانتری در حالی که بنده دستام بسته بود دوباره به بنده حمله کردند که فیلم داخل کلانتری و فیلم جلوی موسسه مشهود است و در کلانتری حال بنده خراب شد اورژانس آوردند بعد از اصرار ارژانس گفت حمله قلبی روی داده باید بستری شود بنده الان در بیمارستان ولی عصر بستری هستم. قربانت. الآن دکتر گفتند باید در سی سی یو بستری شوی. ضرب و شتم ماموران و در جای تنگ بدون هوا نگه داشتن قلبم را دچار آسیب کرده
التماس دعا
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻انعکاس نظر طلاب و اساتید
🔻موضوع: نخبگان، خدمات و امتحان شفاهی
💬 طلبه نخبه:
عرض سلام و ادب
⁉️ نمیدونم چند نفر مثل بنده این جور مشکلات رو دارن....
یا آقایون مسئول با سیستم نامهنگاری آشنایی ندارن یا عزم جزمی برای حل برخی مشکلات وجود نداره و یا ....
🔺 بنده عضو جامعه نخبگانی حوزه بودم، یکم تیرماه ۱۴۰۱ برایم پیامک ارسال شد که خدمات نخبگانی شما در مرکز خدمات تعلیق شده است، بلافاصله پیگیری کردم، گفتن چون امتحان شفاهی درس خارج ندادهاید تعلیق شده است، گفتند امتحان بدید تا شهریورماه نامه میزنیم و وصل میشود.
اوایل شهریورماه امتحان دادیم و نمره خوبی هم گرفتیم....
🔻 آقایون مسئول، مدتها منتظر بودند تا نمرات همه کسانی که امتحان شفاهی دادند و تعلیق شدهاند در #سامانه_نجاح ثبت شود تا بتوانند نامه بزنند.
حدود دو ماه طول کشید!!
🔻 بعد از آن گفتند که داریم جلسه میگیریم که به نتیجه برسیم اسامی چه کسانی رو بفرستیم.
دائما با #دفتر_جامعه_نخبگانی در ارتباط بودم
اینقدر امروز فردا شد و نهایتا در تاریخ ۱۹ آذرماه، نامه به مرکز خدمات ارسال شد....
🔻 کاش ارسال نشده بود، بعد از چند روز پیامک آمد که اطلاعات به صورت ناقص ارسال شده و در صورتی که کامل فرستاده شود، خدماتتون وصل میشه....
🔻 دوباره تماس گرفتم، گفتند که مرکز گفته که اطلاعات دیگری رو هم بفرستید که ثبت کنیم، میخواهیم بفرستیم.....
کی شود خدا داند....
♨️ با یک دکمه خدمات تعلیق میشود و با صدها پیچ و خم هنوز وصل نشده است.
محرومیت از مزایا و امتیازات و بن خدمات هم فدای سیستم لاک پشتی...
@Manahejj
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️حمله مسلحانه به یک طلبه در قم!
🔹 شب گذشته یک موتوری در حوالی خیابان دروازه ری قم دو گلوله به یک طلبه شلیک کرد و متواری گردید!
🔹 این طلبه که دهقانی نام دارد هم اکنون در بیمارستان نکویی قم بستری است و یک تیر به شکم و تیر دیگر به پای وی خورده است!
🔹 پلیس در حال تعقیب عوامل این اقدام شنیع است که اخبار تکمیلی به زودی اعلام خواهد شد.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻حجت الاسلام و المسلمین اعرافی دو حادثه دیروز در قم را پیگیری کرد
🔻مدیر حوزههای علمیه در تماسی با سردار میر فیضی فرمانده انتظامی استان قم، حادثه پیش آمده برای دو طلبه را پیگیری کرد.
🔺 وی در این تماس ضمن اطلاع از حال این دو طلبه، خواستار بررسی دو حادثه پیش آمده برای آنان و برخورد قانونی با مباشرین و مسببن آن شد.
🔻پیرو انتشار تصاویری از یک روحانی مبنی بر دستگیری وی توسط عوامل انتظامی ، فرمانده انتظامی استان قم دستور ویژه جهت بررسی تمام ابعاد موضوع را صادر کرد.
🔹شایان ذکر است، صبح امروز سردار سیدمحمود میرفیضی فرمانده انتظامی استان به همراه حجت الاسلام وحدتی نماینده مدیر حوزه های علمیه کشور از روحانی مذکور در بیمارستان عیادت که آخرین وضعیت جسمانی و حال عمومی ایشان مساعد است.
🔸گفتنی است در صورت محرز شدن بی قانونی از سوی هر یک از طرفین حادثه با حضور مسئولین مربوطه و نماینده حوزه وفق مقررات برخورد قانونی خواهد شد.
🔹اخبار تکمیلی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
😐میگویند: حاجآقا! نیروی انتظامی را تخریب نکنید؛ میگوییم: جناب نیروی انتظامی درست رفتار کند تا تخریب نشود.
🔺انقلابیبودن به این معنا نیست که ما از یک ارگان، بهطور مطلق، دفاع کنیم. انتقاد نسبت به رفتار غلط یک نفر از یک مجموعه، مادامیکه مجموعه موردنظر، به حمایت از رفتار نیروی خطاکارش نپردازد، روشن است که بهمنزلهٔ تخریب کل آن مجموعه نیست و عجیب است که هنوز برخیها ملتفت این امر بدیهی نیستند.
🗣اگر انتقاد از یک مأمور نیروی عزیز انتظامی، تخریب کل نیروی انتظامی محسوب شود، بنابراین و با همین معیار، بازداشت یک طلبه نیز، تخریب حوزه و روحانیت و مرجعیت و رهبری خواهد بود!! این دیگر چه نوع استدلالی است؟!
⁉️مگر تا حال، برخورد زشت و غلط از نیروهای پلیس ندیدهایم؟! حقیر پیشاز طلبگی، بارها برخورد زشت برخی نیروهای پلیس، نسبت به خودم را دیدهام؛ انگار از ما ملت طلبکار هستند. مردم عموماً نسبت به قوانین، آگاهی صحیحی ندارند؛ برخی هم از این وضعیت، سوءاستفاده میکنند. چرا میخواهیم اشتباهات را نبینیم، کتمان کنیم و یا نپذیریم؟! اولین قدم برای اصلاح، پذیرش اشتباه است.
🔘 به قول علامه مصباح رحمهُالله، از هر کس نقد میکنیم میگویند«نظام را تخریب نکنید». کار به جایی رسیده که سرباز وظیفه عزیز ما هم، مساوی نظام معرفی میشود!!!
🧐 میگویند رسانهای نکنید، دشمن سوءاستفاده میکند. خب اگر رسانهای نشود، کجا گزارش شود تا ترتیباثر داده شود؟! آیا شما یک شماره و یا سامانه، جهت ترتیباثر فوری و قطعی معرفی فرمودید که اکنون نهیب میزنید که فیلم نگیرید و رسانهای نکنید؟! گویا توقع دارید کتک بخوریم و چیزی هم نگوییم و سکوت کنیم که مبادا پلیس و یا فلان مسئول، تخریب نشود!!!
😔آه که این نظام عزیز، چهقدر مظلوم است. نظامی که با انتقاد از یک پلیس، زیرسؤال برود، که فاتحهاش خوانده است. خواهشاً این رویههای غلطتان را کنار بگذارید و خودتان را مساوی با نظام ندانید و به خود زحمت بدهید و خودتان و رفتارتان را اصلاح کنید. نظام یعنی راه شهدا؛ نظام یعنی منویات امامین انقلاب.
♻️گفتیم: دوتا سامانه و شماره معرفی کنید؛ از بسیج مردمی کمک بگیرید؛ کشف حجاب با شُلحجابی متفاوت است؛ برای جلوگیری از کشف حجاب، در این کشور قیام شده؛ مردم برای اینها شهید دادهاند. حالا یک پلیسی که نمیدانیم خودش چهمقدار با احکام الهی آشناست و چهقدر عامل بدانهاست را نماد نظام، معرفی میکنید؟!
😑خود من در ۱۶ سالگی، بارها به جرم های تخیلی مثل پرسه زنی، دستگیر شدم مورد بیاحترامی در کلانتری قرار گرفتم. نفرت امروز برخی از جوانان، بهخاطر اینقبیل رفتارهای غیراسلامی و بیحرمتیهاست؛ از رفتار زشت در پادگانها با سربازان، تا رفتار غلط برخیها در راهنمایی رانندگی.
⛔️بهتر است افراد و دستگاههای تولید نفرت را تا زمان اصلاحشان، متوقف کنید؛ نه اینکه بخواهند هیچ نگوییم تا تخریب نشوند!! هیچ نگوییم، تا حوزه تخریب نشود!! هیچ نگوییم تا دولت و مجلس تخریب نشود!! چرا کسی از #حاج_قاسم گلایه نمیکند؟! مثل ایشان رفتار کنید تا تخریب نشوید.
😕چند روز پیش، به اداره گذرنامه رفتیم؛ یکنفر خوشاخلاق پیدا نبود. شما حقوق میگیرید و وظیفه شما احترام به اربابرجوع است؛ نه اینکه مثل طلبکاران رفتار کنید و مردم احساس بدی از حضور در ادارات داشته باشند و مسلمان وارد فلان اداره شوند و کافر از آنجا خارج شوند.
📌حالا یک طلبه، در یک شرایطی، بد یا خوب، احساس وظیفه کرده، پلیس از چه روی و به چه حقی در انظار عمومی صدایش را بلند میکند و میگوید این جرم نیست؟! طبق قانون، یک تار مو هم اگر بیرون باشد، جرم است. این را هم بگوییم که مخالف این نوع امربهمعروفها هستیم؛ چون وقتی مسئولین امر، مسأله را رها کردند، دیگر امربهمعروف امثال من، جز دعوا و خسارت، نتیجه دیگری ندارد. اما اگر نمیتوانید، واضح بگویید نمیتوانیم! واضح بگویید وِل کردیم! چرا بهدروغ میگویید جرم نیست!
🙄باید ابعاد ماجرا روشنتر شود؛ اما تجربه ثابت کرده که اگر همین ویدئو پخش نمیشد، الآن هیچکس پیگیر ماجرا نبود.
📌در همین فتنه، چندباری خود ما اذیت شدیم؛ ولی گفتیم رسانهای نکنیم که عزیزانِ فلان ارگان، تخریب نشوند. خب بفرمایید تا کی باید ملاحظهتان را کنیم و شما بدیهیات را هم درک نکنید و بهجای صیانت از سربازان مجازی جهاد تبیین و آمران معروف در فضای حقیقی که بیمزد و بیمنت، درحال انجام وظیفه هستند، اعصابشان را در زمان اوج جنگ و فتنه، خراب کنید؟!
📌اگر اهل ایمان و تقوا هستید و به هر دلیلی نمیتوانید درست کار کنید، حتماً استعفا دهید. اگر قرار است نظام و رهبری تخریب شوند و برای مصونیت و در امان ماندن، خودتان را اصل نظام معرفی کنید، قطعاً ما اجازه نمیدهیم و با احترام به شما میگوییم «شما مساوی با نظام نیستید»
یاعلی
✍شیخ فرهاد فتحی
♨️ @khabarehowzeh ♨️
📠 انعکاس نظر طلاب و اساتید
🔖 موضوع: نظام کارمندی حوزه
💬 مهدی:
سلام و وقت بخیر
🔸 من نخبه نیستم ولی واقعا افسوس خوردم، خدمات یک طلبه نخبه، شش ماهه قطع شده و آن مسؤولین با خیال راحت سرگرم نامهنگاریهای بروکراتیک خودشون هستند!!
❓آقایان مدیر، آقایان مسؤول حواستون هست هر صد هزار تومان که در زندگی طلبه بالا پایین میشه یعنی چی؟
❓حواستون هست طلبه ممکنه روی آن خدماتی که وصل بوده و ناگهان قطع شده حساب کرده برای پرداخت اجاره، اقساط وام، اقساط ثبت نام فرزندش در مدرسه و ....
❓چندین نفر دیگه مثل این طلبه (اعم نخبه و غیر نخبه) هستند که خدماتشون ماهها قطع شده و منتظر یک نامه یا اشارهی کلیک شما هستند؟!!
✅ تسهیل امور با وجود سیستمیشدن همهچیز، خیلی سخت نیست ها. اجازه دهید منِ طلبه براتون بگم:
1️⃣ اگر قرار است «قطع و وصل خدمات» به امتحان شفاهی گره بخورد، این را باید به همه طلاب اطلاعرسانی کنید.
2️⃣ اگر قرار است «بود و نبود خدمات» به امتحان شفاهی گره بخورد، باید توانایی برگزاری امتحان شفاهی فوری برای همه طلاب داشته باشید، نه اینکه سیستمی بچینید که ثبتنام امتحان شفاهی فقط دو ماه یک بار و آن هم بصورت خیلی محدود باشد.
3️⃣ اگر در عصر دیجیتال هستیم همه چیز را درست سیستمی کنید؛ نه اینکه نمره امتحان شفاهی، با تأخیر در ارزیابی ثبت شود.
4️⃣ طلبهای که به تومان به تومان خدمات نیاز دارد، معطل تکمیل لیست و اخذ نمرات شفاهی بقیه طلاب نکنید. هر طلبهای به محض قبولی در امتحان شفاهی، همان وقت باید مجدد خدماتش وصل شود.
5️⃣ هرجا دیدید توانایی، امکانات و نیروی لازم را ندارید، بجای محرومکردن طلاب از شهریه و خدمات، قوانین را تسهیل کنید تا توانایی و امکانات و نیروی لازم را به دست آورید.
♨️ همه این واضحات را گفتم؛ اما تا وقتی که در حوزه، #نظام_کارمندی داریم، کارمند و مدیر و مسؤول، درک اندکی از حال و شرایط طلاب خواهند داشت؛ چراکه کارمند و مدیرِ با روحیهی کارمندی دقیقا حس نمیکند این «کلیک قطع خدمات» چه تبعاتی برای طلبه دارد.
اما اگر خود همین کارمند و مدیر، نظارت قوی بالای سرش بود و خدمات خودش بخاطر کمکاریهایش فقط چند روز به تأخیر میافتاد، شاید شرایط بهتری در حوزه داشتیم.
💯 میدانم اصلا چنین نیتی نداشته و ندارید، اما خروجی برخی روندهای ناقص و کند، چیزی جز عصبی، خسته و ناامید کردن طلبه نیست؛ درک کنید.
✅ آقایان مدیر، آقایان مسؤول، آقایان کارمند، عزیزان، شما را به حق حضرت زهرا، به حق فاطمیه، به حق امام زمان، اگر توان ایجاد بهبودی در معیشت سربازان امام زمان را ندارید، لااقل همین معیشت موجود را به ضیق و تنگنا نکشانید.
گاهی بخاطر امام زمان هم که شده بیشتر و بهتر کار کنید.
ببخشید اگر اسائه ادب و جسارتی شد.
@Manahejj
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️خطیب جمعه اصفهان: کشف حجاب، نظام را #تضعیف میکند
♨️مسئولان، بشارت مقابله با بیحجابی دادند اما هیچ اقدام مؤثری ندیدیم!
▫️ایشان گفت:یک ماه قبل برخی مسئولین بشارت دادند اقداماتی را برای مقابله با بی بند و باری و بیحجابی و کشف #حجاب در اصفهان میکنند، اما هیچ اقدام مؤثری ندیدیم و، اما بنده ۵ خطر را از این آسیب مشاهده میکنم که هرگز با وجود این خطرات #سکوت_جایز_نیست.نخست اینکه کشف حجاب مقدمه عادی سازی گناه و بی بند وباری است. دوم اینکه سبب تضعیف نظام بوده، فتنه اغتشاشات با کشف حجاب استمرار دارد، کشف حجابها به نوعی #تنفس_مصنوعی_برای_دشمنان است.سوم خطر، سرایت این ناهنجاری به اقشار دیگر جامعه است و چهارم سبب تزلزل در بدنه متدینهای جامعه شده و خطر پنجم این است که سبب #ایجاد_دوقطبی در جامعه است و یک ناامنی عمدتاً برای قشر متدینها ایجاد میشود.
▫️وی تصریح کرد: ما همواره بر تذکر دادن به این کوتاهیها و ناهنجاریها اقدام میکنیم، متدینین در قبال این خطرات هشدار جدی میدهند؛ متدین #مطیع_امر_ولایت است، ولایتی که #تذکر_لسانی را وظیفه مردم میدانند.
▫️نخستین توصیه من به مردم اتحاد و حمایت از یکدیگر است، دومین نکته اینکه همگی تذکر لسانی دهید و از اقدام عملی بپرهیزید، سوم آنکه به بیان استدلالهای عقلی درباره حجاب بپردازید، چهارم اقدام عملی برای حفظ چهاربند حجاب در سطح جامعه، که بهتر است دولت از ادارات و سازمانهای خود این امر را شروع کند، پنجم اجرای مشوقات و تدبیرات لازم و استفاده از #تنبیهات_قانونی موجود در برابر کشف حجاب کنندگان است.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻خطیب جمعه قم:
انتظار مردم شفافسازی دستگاه قضا در مورد پروندههای فساد است
🔹حجت الاسلام و المسلمین اعرافی در خطبههای امروز مصلی قدس قم با بیان اینکه دغدغههای مراجع تقلید در مورد معیشت و اقتصاد مردم است، گفت: دستگاه قضا باید پروندههای فساد را دنبال و به درستی اطلاعرسانی کند، انتظار مردم آگاهی و شفافسازی در مورد پروندههای فساد است.
❇️ نظام معیشت مردم با سختی هایی مواجه است
🔻جز اندکی فریب خورده، مردم پای انقلاب ایستادهاند و خواهند ایستاد
◻️حجاب علاوه بر اینکه یک فریضه الهی و یک نماد دین است، یک نماد انقلابی اسلامی و مایه افتخار ملت ایران نیز هست.
🔻نظام معیشت مردم با سختی هایی مواجه است، دستگاه قضا باید پرونده های فساد را دنبال و نتیجه آن را اطلاع رسانی کند.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
#صدای_شما
🔻اخراج از کار به دلیل دادن تذکر بی حجابی!
🔸چنین اتفاقی در یک حکومت اسلامی به هیچ وجه قابل قبول نیست
🔹آقای دولت انقلابی، خبر داری در ادارجات چه میگذرد؟
✍قابل توجه ائمه جمعه خوزستان، مسئولین قوه قضائیه و رئیس بانک مرکزی و حضرات عدالتخواه خوزستانی
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻امام على عليه السلام: از بزرگترين نيرنگ ها، خوب جلوه دادن بدى است
مِن أعظَمِ المَكرِ تَحسينُ الشَّرِّ
غررالحكم حدیث 9260
📢امام خامنه ای
در طول سال های گذشته، در دولت های مختلف، چند بار می خواستند از بانک جهانی یا صندوق بینالمللی پول، وام بگیرند، بنده نگذاشتم، جلویش را گرفتم؛ مقدّمات را فراهم کرده بودند که این کار را انجام بدهند؛
اینکه ما از بیگانه طلب بکنیم و متعهّدِ در مقابل بیگانه بشویم، این خطای بزرگی است؛ باید اقتصاد درونزا باشد.
بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی
۱۳۹۷/۰۱/۰۱
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️یکی از مراجع تقلید فرموده بودن ما به مسئولان انتقاد میکنیم، امّا صدا و سیما پخش نمیکند!
🔻با کمال احترام به ایشان و دیگر مراجع؛ ولی خب چند شبهه برای ما مردم پیش میآید که باید آنها هم بیان شود
۱.چند نفر از مراجع در حمایت از ولی فقیه که نائب امامزمان است چیزی گفتند؟!
۲.مراجع چند تا تجمع قانونی بر ضد ربا با طلاب برگزار کردند(ممکن است بگویند برگزار شده، اما برای جامعه ملموس نبوده)؛ آیا این سودهای بانکی ۲۰ درصد حرام و ربا واضح نیست؟ مگر ربا جنگ با خدا نیست؛ پس چرا جز تک و توک اظهار نظر، علیه بانکهای حرامخوار که لقمه شبههناک وارد زندگی مردم میکنند، قیام نمیکنند؟! چرا نسبت به ظرفیت حوزه و حوزویان کار فرهنگی/ رسانهای خاصّی صورت نمیگیرد؟!
۳. مگر حجاب واجب الهی نیست؛ پس چرا حوزه علمیه به مدیریت مراجع تقلید امر ولی فقیه را مبنی بر #جهاد_تبیین ، درست و صحیح اجرا نمیکند؟ چرا انقدر مراجع و بعضی طلّاب در این فریضه مهم، سهلانگاری میکنند؟! چرا به ابزارهای نوین جنگ نرم مجهز نمیشوند؟!
حجاب و فلسفهاش اگر با ابزارهای امروزی ارائه شود و منطق نوجوانان و جوانان را درگیر کند؛ قطعا اینقدر شاهد نافرمانی امرِالهی در برخی از اقشار نیستیم، طُلّاب نقش کلیدی در فریضه واجبِ جهاد تبیین دارند...
۴. متاسفانه برخی از مراجع، در زمان رئیسجمهور سابق و تحریفات گسترده وی در حوزه دین و سوء استفادههای مکرر سیاسی از پیامبر اعظم، امام حسن (ع)، امام حسین (ع) و...
هیچ تو دهنی به این فرد هتاک نزدند و حتی آن زمان چیزی مبنی بر سانسور صدا و سیما از برخی از این بزرگان و صاحبنظران نشنیدیم!
۵. متاسفانه شهوت درس خواندن در برخی حوزویان دیده میشود، این درسها باید به جامعه ارائه شود؛ خود سازی امری مهم و فطریست، اما در کنارش باید جامعه هم ساخته شود...
نقد به حوزه بیشتر از موارد فوق است
و برخی حوزههای علمیه که بوی سکولاریسم میدهد باید چه در دنیا و چه در آخرت پاسخگوی این مردم و جوانانی باشند که از دغدغههای فرهنگی شبها به سختی میخوابند...
هزاران طلبه در کشور وجود دارد که میتوانند با شمشیر استدلال به نبرد با پوچ اندیشان غربزده بروند؛ پس تا دیر نشده علم زمینمانده #جهاد_تبیین را بلند کنید و به داد این مردم برسید!
و من الله توفیق
✍ امین سرمدی
@navad_siasi
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️روایتی از #دیدار_خصوصی و چالشی طیفی از #حوزویان_منتقد با رهبر، در کوران حوادث #فتنه۸۸
#بازنشر به مناسبت دهه بصیرت
اشاره:
سیام تیرماه ۱۳۸۸ و در حالی که کشور همچنان درگیر التهابات شدید پس از انتخابات ریاست جمهوری بود و رسانههای بیگانه و بلندگوهای داخلیشان همچنان مشغول تردیدافکنی در اعتماد مردم و مشروعیت نظام بودند، در این شرایط، جمعی از حوزویان، دیداری با رهبر انقلاب اسلامی داشتند تا دیدگاههای خود در مورد انتخابات و مسائل کشور را #بیپرده با ایشان در میان بگذارند.
🔻 برای آنکه سخنان حضار صریح مطرح شود، جلسه از حضور دیگران خلوت شده بود. مشروح دیدار نیز در آن ایام منتشر نگردید و حتی خبر رسمی نیز از آن به بیرون درز نکرد.
🔻نظر به اهمیت این موضوع، مؤسسهی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی، با یکی از حاضران در این جلسه، گفتوگویی انجام داده که بخشهایی از آن همزمان با سالگرد حماسهی نهم دیماه و دهه بصیرت، تقدیم مخاطبین محترم میشود.
⭕️متن کامل را در روزنه بخوانید 👇
https://eitaa.com/rozaneebefarda/12054
https://eitaa.com/rozaneebefarda/12055
https://eitaa.com/rozaneebefarda/12056
https://eitaa.com/rozaneebefarda/12057
https://eitaa.com/rozaneebefarda/12058
https://eitaa.com/rozaneebefarda/12059
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh