🔻بیانات استاد حسینی بوشهری عضو شورای سیاستگذاری حوزه خواهران در اجلاس مدیران استانی حوزه خواهران
📝اهمیت مدیریت در حوزه
📝بیانگیزگی طلاب در تحصیل و تبلیغ!
📝مدیران در توان خود، مسؤولیت بپذیرند!
🔺مدیریت یک مسئولیت مهم بوده که خروجی آن تربیت انسان است و رسالت انبیاء الهی تربیت انسان بوده و ما جا پای انبیاء الهی گذاشتهایم تا کاری پیامبرگونه انجام دهیم.
♨️ امروز مشکل ما این است که طلبهها انگیزه کافی برای تبلیغ و آموزش ندارند و باید یادآوری مسئولیت جدید را برای طلاب انجام دهیم.
🔻در توان خود مسئولیت قبول کنید و برای برنامهها و اهداف خود زمانبندی داشته باشید و آیندهنگر باشید و این آیندهنگری یکی از ویژگی های مومن است و از تجربیات هم استفاده کنید.
🌐گزارش کامل
hawzahnews.com/xcf7W
📌مناهج:
بارها بیان شده عدم ارتباط مدیران حوزوی با متن حوزه، مضاف بر کثرت مشاغلی که دارند موجب خطای محاسباتی و حتی عدم فرصت برای آسیبشناسی خواهد شد.
بیانگیزگی طلاب در تحصیل و تبلیغ را باید خروجی ۳۰سالهی نهادهای حوزوی دانست؛ نه اینکه طلاب را متهم به بیانگیزگی کنیم و این خبر در رسانهها منتشر شود و افکار عمومی به دید تحقیر به طلاب بنگرند.
❓تابحال از خود پرسیدهایم:
➖طلبهای که از همه مواهب دنیا گذشت و سربازی امام زمان ارواحنا فداه را انتخاب کرد، چرا و چطور بیانگیزه شد؟
➖سهم مسئولینی که حدود ۳۰ سال در مسئولیتهای مختلف حوزوی بودند در این بیانگیزگی چیست؟!
➖چه شد که خروجی کار پیامبرگونهی مدیران حوزه که تربیت طلبه تراز بود به طلابی بیانگیزه ختم شد؟
@Manahejj
♨️ @khabarehowzeh
♨️وب سایت رسمی سازمان گردشگری عربستان سعودی (visit soudia) در جدیدترین خبر خود اعلام کرد که این کشور از ورود گردشگران LGBT به این کشور استقبال خواهد کرد و از این پس توریسم های با چنین گرایشی بدون هیچ ممنوعیتی می توانند وارد سرزمین وحی شوند!!!
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
💎 دوره کامل رایگان ۱٠ جلسهای «نوابغ ایتا»
«کاملترین دوره برای راهاندازی کسبوکار شخصی در ایتا»
💬مدرس: محمد رضا نادرلو(رزومه من)
مخاطبان: هر آدمی که دوست داره کسبوکار شخصی خودش رو داشته باشه.
سرفصلهای دوره «نوابغ ایتا»: 👇
✅ جلسه صفرم(نقشه راه نوابغ ایتا)
✅ جلسه ۱ (آچارفرانسه نوابغ ایتا)
✅ جلسه ۲ (تولید محتوا)
✅ جلسه ۳ (ایدهیابی و پرسونا)
✅ جلسه ۴ (تبلیغ نویسی)
✅ جلسه ۵ (تبلیغات)
✅ جلسه ۶ (بازاریابی)
✅ جلسه ۷ (فروش)
✅ جلسه ۸ (مدیریت سرمایه)
✅ جلسه ۹ (سیستمسازی کسبوکار نوابغ ایتا)
💯(ظرفیت محدود میباشد)
عضو شوید 👈 محمد رضا نادرلو
https://eitaa.com/joinchat/2442461517C9f07be26dd
🔻امیرالمؤمنین علی عليه السلام:
وَاعْلَمُوا أنَّ هذَا الْقُرْانَ هُوَ النّاصِحُ الَّذِى لا يَغُشُّ، وَالْهادِى الَّذِى لا يُضِلُّ
بدانيد كه اين قرآن خيرخواهى است كه خيانت نمى كند و رهبرى است كه گمراه نمى سازد.
📗نهج البلاغه: خ 176، ص 182
🔻مقام معظم رهبری
💢حجاب زن و وجود یک محدودیت در رابطه زن و مرد، حکم قرآنی است. مربوط به چند خبر واحد و حدیث نیست که بشود خدشه ای در آن وارد کرد.
⚠️وقتی قرآن قرار شد پیاده بشود، باید حجاب رعایت بشود. حالا درست است که در سطح دنیای اسلام یک کسانی بودند که گاهی حرفی را زدند و شعاری دادند.
❌در کشور خودمان هم بودهاند کسانی که یک چیزی را گفتهاند از روی بی توجهی که هم میخواهند مسلمان باشند و هم میخواهند یک حکم صریح و روشن قرآن را زیر پا بگذارند.مگر چنین چیزی ممکن است؟ حکم قرآن باید عمل شود.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻از نظر این آدم با فکر انگلیسی، قمه زنی جزو شعائر الله هست و موجب بدبینی به اسلام و وهن مذهب نمیشود؛ ولی اجرای حدودِ الهی اگه موجب بدبینی شده، واجبه ترک بشود!
ضربه ای که فرقه شیرازی با قمه زنی و قلاده به گردن انداختن و ... به تشیع زدند آمریکا نتوانست بزند
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
24.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نقدهای #مهدی_جمشیدی پیرامون عملکرد #شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی و #وزارت_ارشاد در #فتنه۱۴۰۱
🔸حاشیه روزنه
این سنخ #درد_دلها از جانب عناصر انقلابی مؤثر و میداندار فتنه اخیر که در برخی رسانهها انعکاس یافته، حتما باید شنیده شود اما به هیچ وجه کافی نیست و لذا بازخوانی محققانه کارنامه نهادهای فرهنگی در فتنه اخیر (در فضای علمی و با ادبیات علمی و صریح) از ضرورتهای مغفول است و لذا پیشنهاد میشود نشستهای تخصصی و مناظرههایی با حضور مسئولان ارشد این نهادها در فضای حوزه و دانشگاه برگزار شود.
اکنون هر از گاهی برخی دورهمیهای خصوصی پشت درهای بسته در قم برگزار میشود که مشخص نیست افراد مدعو با چه سابقه و رزومه و فرایندی در آن جلسات دعوت میشوند و اساسا چه میزان از پرسشهای واقعی حوزویان در آن محافل مطرح می شود و چه پاسخی دریافت میشود؟
نگاه ویترینی به نخبگان در شأن حوزه و دانشگاه نیست لذا صرف چند عکس و تیترهای مبهم و کلی از دورهمیهای خصوصی برخی مسئولان با برخی حوزویان، اصلا کفایت نمیکند و هرگز نمیتوان آن را مصداق #جهاد_تبیین دانست.
مطلوب آن است که مسئولان ارشد فرهنگی اولا #گزارش_کار بدهند. ثانیا #برنامه ارائه کنند و در مورد کم و کیف برنامهها #مشورت بگیرند و ثالثا از ظرفیتهای ناتمام بدنه نخبگانی حوزه و دانشگاه در #حل_مسائل #کمک_بگیرند.
گرچه برخی نهادهای فرهنگی گامهای خوبی نیز برداشتهاند اما امروز این جهات اصلا در حد مطلوب نیست.
🔘روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر
@rozaneebefarda
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
.
سال مهار تورم، رشد تولید
♻️ وضعیت کنونی تورم و گرانی، محصول تکرار سیاستهای اشتباه
🔰 حمید رسایی: وضعیت گرانیهای کم سابقه این روزها، نتیجۀ کیفیت برنامههای تیم اقتصادی دولت است.
طبق بررسی تاریخی، وضعیت کنونی اقتصاد، تشابه بالایی با اوایل دهۀ هفتاد - دولت مرحوم هاشمی - دارد.
در آن سالها تیم اقتصادی دولت، برنامهای به نام "تعدیل ساختاری" را براساس دیکتۀ سازمان آمریکایی صندوق بینالمللی پول (IMF) اجرا کرد که نتایج آن: جهش نرخ ارز، تورم شدید (۵۰ درصد در سال ۱۳۷۴)، تاراج رفتن معیشت مردم و شورشهای گسترده بود.
اکنون تیم اقتصادی دولت سیزدهم، از دو منظر: تفکر اقتصادی و سیاستهای اجرایی، شباهت زیادی با تفکر و سیاستهای اجرا شده در ابتدای دهه ۷۰ دارد و برنامههایش مشابه همان برنامۀ "تعدیل ساختاری" است. طبعا نتایج هم تکرار شده است. تفاوتها نیز صرفا در شکل ظاهری افراد اقتصادی دولت است.
مردم در سال ۱۴۰۰، رای ندادند که ظاهر افراد تغییر کند؛ رای دادند که تفکرات و سیاستهای نادرست تغییر کند. اما در اقتصاد، همان مسیر مخرّب قبل دنبال میشود.
رییس محترم دولت، دلسوزانه "گمان میکند" که تعدیل ساختاری، شفابخش اقتصاد است. اما وضعیت بد معیشت مردم نشان میدهد که این نسخه، ایجادکننده بیماری در اقتصاد است.
❌ انسان عاقل از یک منفذ، دوبار گزیده نمیشود، اما گویا سیاستگذاران اقتصادی، به چندبار گزیدگی از سیاستهای تورمزا علاقه دارند. سیاستهایی که منافع آن برای عدۀ قلیل و زیان آن برای آحاد جامعه است.
🔺حمید رسایی
@rasaee
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️واکنش انجمن جنگیران به یک فیلم
ایسنا: انجمن بینالمللی جنگیران واتیکان در واکنش به فیلم «جنگیر پاپ» محصول ۲۰۲۳ به کارگردانی «جولیوس ایوری» و با بازی «راسل کرو» در نقش کشیش گابریل امورث، این فیلم را غیرقابل اعتماد و از همگسسته توصیف کرد.
داستان فیلم از پروندههای واقعی پدر «گابریل آمورث»، رئیس جن گیران واتیکان الهام گرفته شده است و «راسل کرو» را در نقش آمورث به تصویر میکشد که وظیفه بررسی پسری جوانی را دارد که روحش به تسخیر شیاطین درآمده است. در این روند، او یک توطئه چند صد ساله را آشکار می کند که واتیکان به شدت سعی کرده آن را پنهان کند.
انجمن بینالمللی جن گیران (IAE) در بیانیهای که ماه گذشته منتشر کرد، عنوان این فیلم را "متظاهرانه" خواند و مدعی شد که طرح داستان توطئه آمیز فیلم "تردید غیرقابل قبولی" برای مردم ایجاد می کند که چه کسی دشمن واقعی است. شیطان یا قدرت کلیسایی. این گروه همچنین عنوان کرد: «نتیجه نهایی القای این اعتقاد است که جنگیری یک پدیده غیرعادی و ترسناک است که تنها قهرمان آن شیطان است و با واکنشهای خشونتآمیزش به سختی میتوان روبرو شد. این دقیقاً برعکس آن چیزی است که در زمینه جن گیری رخ میدهد که در کلیسای کاتولیک در اطاعت از دستورات صادر شده توسط کلیسای کاتولیک انجام میشود.
انجمن بینالمللی جنگیران تائید کرد این بیانیه را بر اساس تماشای تیزر فیلم منتشر کرده و اظهار نظرنهایی را پس از تماشای کامل فیلم انجام خواهد داد.
پدر «گابریل آمورث» که در سال ۲۰۱۶ درگذشت، به تأسیس انجمن بینالملی جنگیران - یک گروه فشار در واتیکان - در سال ۱۹۹۴ کمک کرد. اگرچه این انجمن در ابتدا توسط پاپ ژان پل دوم رد شد، اما از سال ۲۰۱۴، از مُهر رسمی تأیید فعالیتهای خود برخوردار شده است.
پدر «آمورث» واقعی یک پارتیزان ضد فاشیست در جنگ جهانی دوم بود که ادعا می کرد ۶۰ هزار جن گیری کوچک و بزرگ در طول زندگی خود انجام داده است و "هر روز" با شیطان صحبت میکند (که به ایتالیایی پاسخ می دهد). او همچنین ادعا کرد که شیطان واتیکان را اشغال کرده است، و کسانی که توسط او تسخیر شده اند، تکه های شیشه و آهن استفراغ میکنند. با این حال، او همچنین از طرفداران سینما بود و با افرادی مانند «ویلیام فریدکین»، کارگردان فیلم مورد علاقهاش «جن گیر» (۱۹۷۳) دوست بود.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🏴انا لله و انا الیه راجعون
حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید محمدرضی رضوی کشمیری نوه مرحوم آیت الله سید مرتضی کشمیری به دیدار معبود شتافت
مصیبت فقدان این عالم بزرگوار را به بیت معظم رضوی تسلیت عرض می نماییم
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
🔻امیرالمؤمنین علیه السلام
🔺 العلم ينجي من الارتباك في الحيرة
🔰 علم و دانش نجات دهد آدمي را از فرو رفتن در سرگردانی
📙غررالحکم،باب العلم
🔻سیاست امروز استكبار، سیاست اندلسی کردن ایران است
🔻امام خامنه ای :تاکستانهایی را وقف کردند تا شراب آنها را بهطور مجّانی در اختیار جوانان قرار دهند!
♦️ موضوعی که من با شما در میان میگذارم شکل موعظه ندارد؛ بلکه موضوعی اساسی است که با بهترین عناصر یک ملت - که شما جوانان باشید - در میان گذاشته میشود...
اروپاییها وقتی خواستند اندلس را از مسلمانان پس بگیرند، اقدامی بلند مدّت کردند... آنها به فاسد کردن جوانان پرداختند. یکی از کارها این بود که تاکستانهایی را وقف کردند تا شراب آنها را بهطور مجّانی در اختیار جوانان قرار دهند! #جوانان را به سمت زنان و دختران خود سوق دادند تا آنها را به شهوات آلوده کنند! گذشت زمان راههای فاسد یا آباد کردن یک ملت را عوض نمیکند. امروز هم آنها همین کار را میکنند.
۸۱/۱۲/۰۶
🔻سالروز فتح آندلس بدست مسلمانان
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️چند روز پیش مدیر محترم حوزه اعلام کردند: «۱۰۰ هزار عضو هیئت علمی در کشور مشغول فعالیت هستند»
❗️ این مطلب یعنی با توجه به جمعیت حدود ۳ میلیونی دانشجویی، در مقابل حدود هر ۳۰ دانشجو، یک عضو هیئت علمی مشغول به کاره.
⁉️ الان سوال اینه: چرا اساتید برتر و فاضل حوزه به عنوان عضو هیئت علمی در حوزه مشغول نشوند؟
چه اشکالی داره که هر مدرسه سه چهار نفر مدرس ممحض و موفق داشته باشه؟ آیا استاد برای تعلیم و پژوهش موفق احتیاج به آسودگی خاطر و یک رفاه معمولی - در حد کارمندهای مرکز مدیریت - نداره؟
⁉️ مدیر محترم اطلاع ندارند بعضی از معروفترین اساتید قم به خاطر حق التدریسهای حداقلی مجبورند روزانه در چندین موسسه مشغول باشند و از وقت پژوهششون بزنند؟
⚠️ مگر رهبری سالهای قبل پیشنهاد هیئت علمی حوزوی را مطرح نکردند؟!!
💬 علی
@HozeTwit
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
♨️به بهانه نخستین سالگرد ارتحال و برگزاری آیین بزرگداشت آیت الله سید عبدالله فاطمی نیا
🔻دربارهٔ سیرهٔ علمی و سجایای اخلاقی شارح شهیر عرفانِ سنّتی شیعه
✍️سیّدعلی بطحائی
✂️ گزینشی از یادداشت:
▪️متأسفانه پس از چهار سال درگیری حادّ استاد آیت الله سیّدعبداللّه فاطمی نیا (ابن میراسماعیل اصفیائی شبستری شِندآبادی) با سرطانی بدخیم، ایشان در سحرگاه٢٦ اردیبهشت١٤٠١ جان به جان آفرین تسلیم و به ملکوت اعلی شتافتند. در نوشتار پیش رو، به رشحاتی از سلوک علمی و سجایای اخلاقی آن پارسای بی همتا اشاراتی خواهیم داشت.
▪️شرح صحیفه سجادیّه، نهج البلاغه و زیارت جامعه کبیره از یادگارهای علمی آن فقید سعید است. مسجد جامع اُزگُل واقع در اقدسیه تهران، سه شنبه های هر هفته شاهد خیل عظیمی از جوانان مشتاق شنیدن شرح صحیفه سجادیه با لحن شیرین و ماندگار آن استاد فرزانه بود.
▪️این عارف سنّتی و کتاب شناس بزرگ، داوری میان اختلافات علمی شارحین صحیفه سجادیّه را با معیار مراجعه به نُسَخ خطی انجام و حلّ این نزاع های علمی را با استناد به قدیمی ترین نسخه خطی موجود قابل رفع می دانستند و از این طریق سعی در داوری بین اختلافات علمی بزرگان شیعه داشتند. معظّم له برخی از اختلافات عمدهٔ شارحین صحیفه و نهج البلاغه را ناشی از خطاهای نسخه نویسان می دانستند و این نکته ای است که کمتر شارحی از صحیفه سجادیّه، بدان توجه و اهتمام داشته است. تکّه کلام «النُسّاخُون هم المَسّاخُون» عبارتی بود که ایشان با توجه به آن، بسیاری از غوامض شارحین را حل، و نظریات بدیعی در شرح صحیفه سجادیّه ارائه می دادند.
▪️گردآوری نُسخه های متعدّد خطّی از میراث اسلامی از کتابخانه لیدن هلند گرفته تا نسخه هایی خطی از کتابخانه های ترکیّه، عُمان و هند و... در بزرگترین کتابخانه شخصی ایشان در تهران، محصول زحمات آن نسخه شناس بزرگ معاصر است.
▪️نسخه ای کم نظیر از فُتوحات مکّیّه ابن عربی که مزیّن به اسامی چهارده معصوم(ع) در دیباچه آن است؛ تنها یکی از انبوه نسخه های خطّی با ارزشی است که در این کتابخانهٔ بی رقیب شخصی نگهداری می شود.
▪️آیت اللّه فاطمی نیا(رحمه اللّه علیه) با این که در فلسفه وعرفان نظری سنّتی، صاحب نظری دقیق ومتفکّری عمیق بود و عرفان را دربستر روایات اهل بیت(ع) ارائه می کرد؛ ولی نمی توان ایشان را در زمرهٔ طبقات العرفاء و طبقات الفلاسفه محصور کرد. شاید بهتر باشد ایشان را در زمرهٔ «طبقات المُتِخَلِّقین» جای داد و بر آن عنوان تأکید کرد. مقصود از این طبقه، طیفی است که با تخلّق عملی به اخلاق عرفانی متّخذه از سیرهٔ اهل بیت(ع) و لطائف سلوکی شریعت محور، تمام تلاش وکوشش خود را برای تخلّق به اخلاق الهی و خروش معنویّت در سیره فردی واجتماعی می کند وهدفش از ارسال رسل و انزال کتب را تحقّق «لِأُتَمِّمَ مَکارِمَ الْأَخْلَاقِ» می داند.
▪️یکی از غلطهای مشهور در بین توده ها، احتراز عرفا از توجه به مسئولیت و دغدغه های اجتماعی است. استاد فاطمی نیا در کتاب «فرجام عشق» که شرح غزلی عرفانی از امام خمینی(ره)است این دغدغه اجتماعی عرفانی را به تصویر کشیده است.
▪️نگاه متفاوت ایشان به برخورد با منکرات اخلاقی قابل تأمل و تأسی است. ایشان که ملازمت با حضرت آیت اللّه سیدرضا بهاءالدینی(ره) را در سبقه علمی و سابقهٔ معنوی خود داشتند، به نقل از ایشان می فرمودند: نزدیکترین لحن و زبان به شیوهٔ انبیاء عظام وائمه اطهار(ع) شیوهٔ رفتاری عُرفاست.
▪️مطالعه کامل⬅️↙️
zaya.io/azz7f
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh