:
🔴 مشکل خود رئیسی است!!!
🔹اگر فرد جوانی برای مدیریت فلان دستگاه معرفی شود می گویند: "سابقه و رزومه چندانی ندارد" ، اگر فرد مسن تر و باتجربه تری معرفی شود باز هم فریاد می زنند که "پس شعار جوانگرایی چه شد"؟!!!
هرچند انتقاد سازنده صاحب نظران کاملا یک حق طبیعی است اما گویا کسب و کار برخی ها فقط ایراد گرفتن و نق زدن است و به هیچ صراطی مستقیم نیستند.
🔺به نظر می رسد مشکل ، لیست پیشنهادی وزرا نیست بلکه خود #رئیسی است که حقدها و کینه های مخالفینش هربار از یک جایی بیرون می زند .
و این تازه آغاز ماجراست ...
#کابینه_رئیسی
🔹 کابینه سیزدهم؛ تحلیل ها و ارزیابی ها...
🔸 فهرست وزیران کابینه رئیسی به مجلس معرفی شد . اغلب چهرههای این فهرست ناشناخته، جدیدالورود و در واقع "چهره" نیستند!
⭕️ تحلیل ها:
🔸عده ای به ناشناخته بودن چهره های دولت انتقاد کردند و اینکه افراد معرفی شده تجربه¬ی لازم برای برعهده گرفتن وزارت را ندارند..
🔸 برخی به برآمدن این کابینه از دل دولت احمدی نژاد پرداختند و دولت رئیسی را تداوم دولت احمدی نژاد معرفی نمودند..
🔸 کسانی هم عنوان کردند که کابینه سیزدهم از همه جناح ها بهره نبرده، پس فرا جناحی نیست...
⭕️ارزیابی ها:
در ارزیابی و نقد تحلیل های فوق به نکاتی اشاره می شود:
🔸ملاک شناخته بودن اعضای کابینه چیست؟ آیا معیار این است که فرد قبلا وزیر بوده که اگر این باشد معرفی وزرای گذشته همچنان باید در دوره های مختلف تکرار می شد و این در حالیست که علت بخشی از وضعیت نامطلوب موجود بخاطر حاکمیت نگاه غلط در دوره های گذشته و ناکارآمدی چهره های شناخته شده است و اینکه قحط الرجال است و اما معرفی افراد جدید با رویکرد تحولی رییس جمهور جدید امری معقول و بجا است...
🔸معرفی برخی از افراد از دولت احمدی نژاد که شروع انقلابی و کارآمدی داشت به معنای حاکمیت نگاه غلط اطرافیان معلوم الحال اطراف رییس جمهور اسبق نیست و بهره¬گیری از توان و تجربه¬ی وزرا و معاونان انقلابی است که اساسا نقطه¬ی قوت دولت احمد ی نژاد بوده و از امروزِ احمدی نژاد در آنها نشانی نیست...
🔸آیا فرا جناحی بودن به معنای از همه جناحها بودن است؟! که دقیقا اشتباه است؛ چرا که از همه جناح بودن همانا و دولت سهامی و چند سر و کابینه چندپاره و بی نظم و نسخی بوجود خواهدآمد به مانند دولت قبل که خروجی آن ناهماهنگی، عدم انسجام و در نهایت ناکارآمدی و بی عملی شدید می شود.اما فراجناحی بودن به معنای انتخاب افراد بدون نگاه به جنبه¬ی جناحی و سیاسی و بر اساس رویکرد حاکم بر دولت جدید(نگاه انقلابی و درونزا)، تخصص و همراهی در مسیر رسیدن به اهداف می باشد...
🔹نکته پایانی اینکه دولت در آغاز راه است و آنچه در کنار افرادِ کابینه نقش¬آفرین است؛ همانا اصول ، برنامه ، اهداف و نگاه انقلابی و جهادی حاکم بر دولت جدید است. لذا باید به انتظار ایستاد و در حین مسیر با ارایه نقد و نظر و تواصی به حق و همراهی و همکاری، تلاش کرد تا آینده ای مطلوب برای کشور رقم بخورد.
@mersad598
☑️ ما به این مجالس احتیاج داریم ولی نگذارید وسیله شیوع بیماری و طعن دشمن شود؛
👈🏼در مجالس حسینی شیوهنامهها با دقت رعایت شود
🔸 رهبر انقلاب امروز در پیام تلویزیونی درباره وضعیت بیماری کرونا: مجالس حسینی مایهی برکت و رحمت الهی است، ما به این مجالس احتیاج داریم، این مجالس باید باشد منتها با کمال دقت و شدّت بایستی این شیوهنامهها مراعات بشود؛ فاصلهها رعایت بشود. نگذارند که این مجالس خدای نکرده وسیلهی شیوع بشود تا مخالفین و دشمنان بتوانند این مجالس را طعن کنند. ۱۴۰۰/۵/۲۰
--------------
☑️اولین نفر از قم با خبر شوید
اخبارموثق |جذاب |فوری قـم👇
💢
http://eitaa.com/joinchat/1031798786C1a8f8517c9
🔹وقتی صدای آمریکا میلیونها دلار خرج میکنه و فکر میکنه مردم ایران رو شستوشوی مغزی داده ولی این طوری ضایع میشه😂
@Bisimchimedia
🔴دیروز کشور تولید کننده فایزر 614 نفر
🔴کشور تولید کننده اسپوتنیک 799 نفر فوتی داشتند!
اما چطور فقط ایران دیده میشود؟!
چطور BBC و manoto فقط از ايران در این پیک سهمگین جهانی حرف میزنند؟!
راستی مگه ادعا نمیکردند که آمریکا همه مردمش رو واکسینه کرده؟!
پس این آمار خودشون چی میگه؟!
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴پاسخ به چند نظر:
گفتند که جمعیت ها رو مقایسه کنید و مطابق جمعیت وضعیت ایران خطیر است و ...
✅باشه 👇
۱. آمریکا ۱۲ مرداد اعلام کرد که ۷۰درصد مردمش رو واکسینه کرده و مطابق سرعت اعلامی تاکنون باید حدود ۸۰ درصد واکسن زده باشند یعنی از جمعیت ۳۳۰ میلیونی آمریکا ۲۴۲ میلیون آمریکایی واکسن زده اند به ادعای خودشان، میماند ۸۸ میلیون(جمعیت تقریبی ۱۴۰۰ ایران ۸۷ میلیون)
۲. روسیه در ابتدای اردیبهشت اعلام کرد که ۲۱ میلیون نفر واکسینه شدند و روزی ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر واکسینه میشوند و سرعت انجام واکسینه رو بالاتر برده، یعنی طی ۱۱۰ روز گذشته بیش از ۴۴ میلیون نفر به جمعیت واکسینه شده اضافه شده یعنی جمعا ۶۵ میلیون از جمعت ۱۴۶ میلیونی روسیه کم کنیم میشود ۸۱ میلیون میماند.
حالا تناسب بگیرید بین ايران واکسن نداشته به علت تحریم و واکسن جدیدش با روسیه و آمریکا که از ۸ ماه قبل گفته اند واکسن ساخته اند.
میزان رعایت مردم و امکانات دارویی و... هم بماند.
پ.ن: در اینکه در مدیریت کرونا ضعیف عمل کرده روحانی و دولتش حرفی نیست، علت رد مقایسه رسانههایی بود که خودشون غرق در کرونا هستند
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔴 این روزهای #افغانستان:
1⃣ اول؛ نگران افغانستان هستیم وهمدردی میکنیم.
2⃣ دوم؛ اما نمیتوانیم مثل سوریه یا عراق ورود نظامی و مستشاری کنیم. چرا؟ چون دولت افغانستان هیچ دعوتی از ما نکرده؛ چون ارتش افغانستان خود حاضر به مقاومت نیست؛ چون عموم مردم افغانستان خود حاضر به دفاع از این دولت نیستند!
🔹پس وقتی نه دولتشان از ما خواسته، نه ارتش و مردمشان خود حاضر به مقاومت در برابر #طالبان هستند ما دنبال چه برویم؟
3⃣ سوم؛ گروههای اصیل شیعه افغانستان مثل #فاطمیون ترجیح دادند در دو قطبی طالبان و دولت آمریکاییِ #اشرف_غنی و عبدالله عبدالله سکوت اختیار کنند.
🔹طالبان هم میداند که جان و مال و ناموس شیعه افغانستان خط قرمز جمهوری اسلامی است و دست درازی نمیکند کما اینکه اخبار موثق این را تایید میکند؛ لذا هیچ نیازی به ورود ایران نیست.
4⃣ چهارم؛ منافع ملی و بین المللی ایران در ورود به جنگ داخلی افغانستان نه تنها تامین نمیشود بلکه ذبح میشود. آمریکاییها و غربگراها سعی کردهاند به طُرق مختلف پای ایران یاحداقل #شیعیان_افغانستان را به این جنگ باز کنند اما هوشیاری جمهوری اسلامی بعلاوه هوشیاری شیعیان افغانستان جلوی این توطئه خطرناک را گرفت. نه دولت کرزای و اشرف غنی برای ما سودی داشت نه طالبان خطری همچون #داعش!
🔹ما هم نگران این روزهای افغانستانیم و امیدواریم همه طرفهای افغانی هرچه سریعتر به راهحل سیاسی دست پیدا کنند اما دخالت قدرتهای خارجی، کار را سختتر میکند و شعله جنگ را بیشتر و بیشتر. اگر ایران دخالت کند پاکستان و ترکیه و عربستان هم دخالت میکنند و اوضاع پیچیدهتر میشود.
🔸نباید اسیر فضای مجازی و پروپاگاندای برخی جریانات سیاسی شد که نه عرضه جنگیدن دارند و نه اهل ایثار وجان دادن و خون دادن هستند. مدعیان پوچ اندیشی که شعارشان نه غزه نه لبنان بود! حالا برای #هرات و #کابل دل میسوزانند! باور نکنید اینها عمری مردم مظلوم #فلسطین رامسخره کردند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
💢 از یک برادر افغانستانی دیگه سوال کردم که حجت درست میگه یا دهباشی!؟
گفت دهباشی دروغ میگه!
این اولین براورد غلط و دروغ پراکنی این جماعت نیست
سالها پیش هم میگفتن صدام؛ خالدبن ولیده و ایران باید مقابل امریکا بایسته
سالهای گذشته هم معتقد بودن دفاع از حرم اشتباهه
کلا عوضی میرن ...
✍️ پوریا فاضل
🇮🇷 @Ammar_media
مقاله مهمان
○ درحاشیه سقوط هرات و قندهار بدست طالبان:
● باور کنید اشرف غنی و طالبان از یک اتاق دستور میگیرند
○ مهدی یمینی
وقتی پرزیدنت بایدن اعلام کرد پایگاه بگرام را تعطیل می کند ، آنهم درست زمانی که مذاکرات بین الافغانی قطر به بن بست رسیده! رسانه ها به تبع تابلو های راهنمای سیاست خارجه ی ایران، ابراز خوشحالی کردند که بعد از ۲۰ سال اشغال ، ماشین نظامی امریکا باتلاق افغانستان را بدون پیروزی ترک کرد.
نگارنده اما شاید تنها کسی بود که رفتن سربازان امریکایی از افعانستان خوشحالش نکرد. چرا که واضح و مبرهن بود خالی کردن پایگاه نظامی بگرام - برخلاف گزارش تصویری رسانه ی ملی ما - نه تنها عقب نشینی و فرار نیروهای امریکایی نبود، بلکه نشان دهنده ی این حقیقت تلخ بود که سرمایه گذاری ۲۰ ساله ب ایالات متحده در این خاک حاصلخیز، به ثمر نشسته و حالا وقت خوشه چینی اصلی است.
مگر روز اول امریکا برای نابودی طالبان به افغانستان حمله نکرده بود؟ پس چه شد بعد از ۲۰ سال، امریکایی که حالا ابرقدرت جهان تک قطبی و ۲۰ برابر قدرتمند تر شده، در مقابل دوربین خبرنگاران در پایتخت قطر، تمام قد با طالبان پشمکی عکس یادگاری می گیرد و درحالیکه به دوربین ها لبخند ملیح می زند، دستهای پر پشم طالب را نیز می فشارد !؟
روزی که قرار بود بمب افکن های غول پیکر ارتش امریکا بمب های خوشه ای خود را از بالای جو زمین بر سقف خانه های روستانشینان افعانستان رها کند، باید از طالبان چهره ای مخوف در رسانه ها می ساخت، ولی چه شد که پس از ۲۰ سال، نه تنها طالبان نابود نشدند، بلکه روز به روز قدرتمند تر و معتبرتر و مورد احترام تر شدند تا اینکه امروز بعنوان یک قدرت مدعی از سوی برخی کشورها مثل عربستان و امارات و پاکستان به رسمیت شناخته می شوند. این هم ساده انگاری خواهد بود اگر طالبان را مولود عربستان یا پاکستان بدانیم. { در تاریخ ثبت است که CIA با دلارهای نفتی عربستان در خاک پاکستان بیش از یک دهه به شغل شریف آموزش طالبان اشتغال داشت و بینظیر بوتو ترور شد، چون با ایران قرار و مدارهایی داشت می گذاشت}
آنهایی که برای فریب ما این حقیقت بدیهی را تا امروز پنهان کرده اند که سیاست خارجی آمریکا هیچگاه با تغییر دولتها تغییر نمی کند، بزودی باید برای سئوالات بسیاری پاسخ داسته باشند که نخواهند داشت.
باید خیلی ساده لوح باشیم که تصور کنیم اوباما بنا داشت برجام را اجرا کند، ولی دوره اش تمام شد! یا اینکه جمهوریخواهان جنگ افروزند و دموکراتها صلح طلب! در حالی که منشاء بسیاری از جنگ ها همین بایدن خنده رو و دموکرات بود و در مقابل او، دیدیم در طول چهار سال حاکمیت ترامپ، امریکا حتی یک مورد اعزام نیروی نظامی به خارج از خاک خود نداشت!
بپذریم که اشرف غنی گماشته ی امریکاست. تاحدی که حتی حامد کرزای دست نشانده نبود. طالبان وقتی با این کیفیت و تبلیعات با امریکایی ها مذاکره می کنند، باید مطمئن بود که "طالبان" نیستند، بلکه یا طالبان جعلی اند یا طالبان خریداری شده توسط دلارهای درشت امریکایی. ریاست جمهوری اشرف غنی هم یک شوخی بیش نیست.
امریکا وقتی مطمئن شد اشرف غنی می تواند بدون درد و خونریزی، ولایات را یکی پس از دیگری به طالبان تحویل دهد و مطمئن شد طالبان با تسخیر کامل افعانستان، دولت طالبانی مورد نظر امریکا را کنار گُرده ی ایران برپا می کنند، پایگاه بگرام را - که مرکز لجستیکی عملیات نظامی امریکا در کل خاورمیانه بود، تعطیل کرد.
حالا اینکه این سناریوی جذاب هالیوودی اندیشکده های امریکایی از این پس چه تقدیری برای افغانستان مظلوم رقم زده، معمای امروز است.
لیکن همواره باید در نظر داشت که تحرکات امریکا در منطقه، اهداف دراز مدت دارند و هیچگاه اهداف کوتاه مدت نداشته اند. یعنی اینکه یا تصمیم شیطان بزرگ بر قرار گرفته است که حکومت حداقل ده سال آینده ی افعانستان در دست طالبان باشد، یا اینکه در این پردهاز نمایش باید طالبان متحجر و افغان های متجدد شده طی این ۲۰ سال، آنقدر توی سر و کله ی هم بزنند تا از این خاک، خاکستری بیش نماند. درحالیکه غول سرمایه کاسبی خودش را می کند.
به هر روی، از این پس باید مرزهای شرقی خراسان شمالی،جنوبی و رضوی ما را مرزبانانی دلیر و شجاع پاسداری کنند تا آرامش خراسان بزرگ به هم نریزد.
@روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
آقای دهباشی قلمتان چند؟
وقتی ایران و نیروهاش دخترکان شیعه،سنی و ایزدی رو از دهان متجاوز بیرون می کشیدند رسانه ایهای اصلاحطلب فریاد میزدند که در سوریه و عراق چه می کنید؟
حالا می گویند که ننگ بر دامن ایران مانده که چرا بدون اجازه دولت ا#فغانستان به جنگ طالبان نرفت!
🏴 @Roshangari_ir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 #توییت_نگاشت | مظلومیت جمهوری اسلامی
✍️ بقول یک دوستی؛ از مظلومیت #جمهوری_اسلامی است که آمریکا ۲۰سال پیش #افغانستان را اشغال کرد، دولتی وابسته تشکیل داد حالا توان نگه داشتن آن دولت را ندارد و #طالبان در حال بازگشت به قدرت است، اونوقت طرفداران آمریکا و غرب بجای فحش به آمریکا و اربابان خود، به جمهوری اسلامی #ایران فحش میدهند!
✍داود مدرسی یان
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔴تا مطلوب آمریکا چه باشد...
🔹مهره غربگرا، استقلال رای ندارد و بومی نمی اندیشد. قضاوت طُفیلی دارد؛ و نفی و اثباتش، بر اساس مصالح و مطامع غرب است.
♦️بنابراین عجیب ندانید اگر شعار نه غزه نه لبنان، و نه عراق و نه سوریه داده باشد، اما ناگهان خواستار ورود ایران به جنگ با طالبان شود.
🔹در همه آن میدان ها، هدف آمریکا زدن متحدان ایران بود و نمی خواست ایران درگیر شود، بنابراین اینها هم با ورود ایران مخالفت می کردند.
♦️در ماجرای افغانستان، نقشه آمریکا، درگیر کردن ایران در باتلاقی است که برای شوروی ساخت، اما خودش هم در آن گیر افتاد.
🔹آمریکا، پس از سرشکستگی در این میدان پیچیده، حتی متحد دست نشانده اش اشرف غنی را قربانی کرده و مطلوبش، آلوده کردن ایران به نحوستی است که خود سازنده آن بوده است؛
♦️بنابراین، مُهره های غربگرا هم ناگهان غیرتی می شوند و می خواهند که ایران وارد باتلاق شود. آنها البته می خواهند "ایران" را درگیر جنگ کنند؛ نه این که خودشان هم مرد جنگ باشند. آنها نه مرد این میدان، که مرد هیچ مصاف جدی دیگری نیستند!
🔹بیست سال قبل در حالی که دولت غربگرای مدعی اصلاحات، آماده کمک به آمریکا برای اشغال فغانستان می شد، "سازمان مجاهدین انقلاب" (حزب بهزاد نبوی و تاجزاده و...) در بیانیه ای مشکوک، خواستار کمک به طالبان و درگیر شدن ایران با آمریکا شد. آن روز هم اتفاقا، ترجیح دولت بوش، درگیر کردن ایران بود.
@IMANI_mohammad
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔴 توئیت رحیم پور راجع به کرونا گرفتنشون...
دوستان برای شفای عاجل استاد لطفا قرائت ۷ بار امن یجیب ...
➖➖➖➖➖➖➖
@shomareshmakooszohor
پاسخی به تاجزاده
#حسیندارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
پاسخ به شبهه
مگر هیأت ها دارالشفاء نیست؟ پس چرا نگران کرونا هستید؟ آیا کرونا تو هیأت امام حسین منتقل میشه؟
اسلاید اول بالا سمت چپ
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
🏴 *آداب زیارت، در مجالس حسینی*
اگر پذیرفتیم که مجالس اهل بیت، همان زیارت ایشان است، باید بپذیریم که این مجالس همه آنچه را که در آثار و برکات و ثواب زیارت بیان شده است، در خود دارند. لذا همه آثار و برکاتی که برای زائر، از لحظه ابتدایی که قصد زیارت میکند و قدم به قدم در مسیر حرکت میکند تا به مزار اهل بیت برسد، تا مرحله به مرحله زیارتی که انجام میدهد و نهایتا بازگشت او از زیارت، ذکر شده است، برای حضور در مجالس اهل بیت نیز قرار داده شده است.
◾️ ◼️ ◾️
حرکت انسان در مسیر زیارت، علاوه بر سفر ظاهری، سفر معنوی و هجرت جمیل است. سیر و سفر ظاهری انسان برای زیارت، اگر با مراقبه همراه باشد، برای انسان سیر معنوی و هجرت باطنی را به همراه دارد. حقیقت این هجرت، هجرت از بدیها و رذایل به سمت خوبیها و فضایل و بلکه سلوک الی الله است. هر میزان که انسان با مراقبه و توجه، هجرت حقیقی داشته باشد، به ملاقات و زیارت امام بیشتر راه مییابد و محضر امام را بیشتر درک میکند. همین توجه اگر در آمد و شد انسان به مجالس اهل بیت، وجود داشته باشد، موجب بهرهمندی بیشتر انسان از این مجالس خواهد شد.
◾️ ◼️ ◾️
وقتی سیدالشها عزم حرکت به سوی کربلا کردند، فرمودند: «هر که میخواهد خونش را در مسیر ما تقدیم کند و قصد رسیدن به لقاء خداوند دارد، پس با ما کوچ کند؛ فلیرحل معنا»
اگر امام، حقیقتِ زنده است، ندای او نیز همچنان زنده است و در افقِ تاریخ طنین انداز شده است. باور کنیم که وقتی به زیارت یا مجالس ایشان میرویم، این خطابِ حضرت شامل حال ما هم میشود. گوش دل به این خطاب داشته باشیم که اگر آماده هستیم از دنیا و تعلقات کوچ کنیم و در مسیر ایشان جانفشانی کنیم و به قرب الهی برسیم، سیدالشهدا دارند ما را صدا میزنند و دعوت میکنند با کاروان حسینی همراه شویم. باید تلاش کنیم حرکت ظاهری ما به سوی مجالس اهل بیت، با هجرت قلبی و باطنی به سوی ایشان همراه باشد و با دادن صدقه و استغفار، موانع بهرهمندی از مجالس و درک این حضور را از راه برداریم و با توجه تمام بهره حداکثری ببریم.
◾️ ◼️ ◾️
همانگونه که طبق روایات، زائر از ابتدای خروج از منزل با همراهی و مشایعت صدها مَلَک همراه است که برایش دعا و استغفار میکنند و او را در این مسیر عروج میدهند، این اثر در مجالس اهل بیت نیز وجود دارد. از زمانی که انسان نیت حضور در مجالس روضه را مینماید، تا قدم به قدمی که در این مسیر حرکت میکند و تمام زمانی که در مجلس حضور دارد، و در مسیر بازگشت از مجلس اهل بیت، این ملائکه همراه او هستند و برای او استغفار میکنند. مشروط به اینکه باور کنیم مجالس اهل بیت، زیارت ایشان است و انسان به محضر امام و ملاقات امام نائل میشود.
◾️ ◼️ ◾️
همراهی ملائکه الهی، همراهی قراردادی و اعتباری نیست، بلکه همراهی وجودی است. ملک الهی، موجودی روحانی و مجرد است که با روح انسان، ارتباط برقرار میکند. این همراهی، همراهی حقیقی و رابطه اتحادی است، یعنی روح انسان با ملک الهی انس و اتحاد حقیقی پیدا میکند و حقیقت وجودی انسان، مَلَکی و ملکوتی میشود. همراهی ملائکه یعنی انسان از حقیقتِ این ملائکه و آثار وکمالات آنان بهرهمند میشود و این ملائکه الهی قوای وجودی و منشأ کمالات و اوصاف روحانی انسان میشوند و مسیر او برای رسیدن به کمال را تسهیل میکنند. مرتبه این ملائک نیز به میزان توجه ما بستگی دارد. هرچقدر توجه و حضور قلب بیشتری در مجالس حسینی داشته باشیم، ملائکه الهی، ملائکه مقربتری خواهند بود.
◾️ ◼️ ◾️
در قیامت روشن میشود که افرادی که در یک مجلس از مجالس حسینی حضور داشتهاند و حتی به یک میزان سختی کشیدهاند، هزینه دادهاند و صرف وقت کردهاند، چقدر میتواند حقیقت اعمالشان، بواسطه توجه و مراقبهای که داشتهاند، متفاوت باشد.
#استاد_عابدینی
#پایدرساستاد
#گوشه_نشین
دستورات بودجهای رئیسی در جلسه هماهنگی اقتصادی دولت
🔹۱-همه دستگاهها باید یک «گزارش شناخت» از وضعیت موجود بودجه داشته باشند. ۲- عدد واقعی از برآورد بخش درآمدهای بودجه بر یک مبنای استوار ارائه شود. ۳- بانک مرکزی نظارت کافی را انجام دهد که به هیچ عنوان پایه پولی کشور بالا نرود.
🔹۴-اصلاح بودجه سال ۱۴۰۰ انجام و اصلاحیهای به عنوان متمم بودجه با پیشبینیهای لازم به مجلس ارائه شود. ۵- فعالیتها برای آمادهسازی لایحه بودجه ۱۴۰۱ با هماهنگی مجلس آغاز شود. ۶- بدهی دولت به تأمین اجتماعی یا بانکها باید شفاف شود. ۷- بدهکارها و میزان بدهکاری مربوط به دولت و شرکتهای دولتی دقیقاً شفاف و مشخص شود.
🔹۸- بانک مرکزی و مرکز آمار به عنوان دو مرکز مورد اعتبار، اختلاف خود را در خصوص نرخ تورم برطرف کنند. ۹-کاهش هزینهها به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد. ۱۰- عدالت در توزیع اعتبارات حتما مورد توجه باشد و متناسبسازی حقوقها با تورم مبتنی بر عدالت باشد.
🔹۱۱- برای افزایش درآمدهای بودجه کشور تلاش شود.۱۲- همه بخشها باید خودشان را به انضباط مالی موظف بدانند. ۱۳- اصلاح ساختار بودجه باید با یک کار کارشناسی دقیق انجام شود.
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔴 از سرنوشت #افغانستان عبرت می گیریم؟
🔻شاه سلطان حسین، محمود افغان و این روزهای افغانستان!
🔹وضعیت این روزهای افغانستان غم انگیز است. البته قریب 4 دهه است که افغانستان درگیر جنگ است. اشغال توسط ابرقدرت های شوروی و آمریکا و جنگ های داخلی، این کشور را با بیش از 30 میلیون نفر را دچار رخوت، یأس، بی ثباتی، کشت و کشتار و ... کرده است. اما چرا؟
🔸بیش از 20 سال از روزهایی که ناتو و در رأس آن آمریکا، افغانستان را اشغال و رژیم طالبان ساقط کردند می گذرد. قدرت به دست مجاهدین مخالف طالبان افتاد. اما مخالفین داخلی گروه طالبان که عموماً از مجاهدین جبهه شمال افغانستان بودند از اشغال توسط آمریکا استقبال کردند و با بیگانه طرح دوستی ریختند!
🔹مجاهدین افغانستانی برای اینکه قدرت در دستشان بماند با آمریکا سهیم و شریک شدند. حکمرانی با تکیه بر آمریکا برای آنها شیرین بود و این اطمینان به بیگانه آنها را از قدرت مردم خود غافل کرد. آنها به جمع آوری قدرت و ثروت پرداختند. کم کم از مردم فاصله گرفتند و برای خود کاخ ها ساختند!
🔸هر کدام به خانه آنچنانی، ماشین آنچنانی، شرکت و کارخانه و ثروت آنچنانی رسیدند. سرمست از این قدرت و ثروت با همدیگر هم درگیر می شدند. اختلاف می کردند. در انتخابات ریاست جمهوری دو سال قبل حتی حاضر شدند دولت شان دو رئیس جمهور داشته باشد! بعد از #احمدشاه_مسعود انحراف جبهه شمال عمیق شد. جناب #ژنرال_دوستم به کاخ سازی روی آورد و خودش را به آمریکا فروخت. آخرین انتخابات با پائین ترین مشارکت بود! از جمعیت 35 میلیونی فقط دو میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند و اشرف غنی با 900 هزار رأی و عبدالله با 700 هزار رأی هر دو رئیس جمهور شدند!
🔹رهبران جهادی که هر کدام می بایست یک رهبر، تئوریسین، مجاهد، مربی و بسیج کننده باشد و برای نجات کشورشان از اشغال بیگانه آینده نگری کنند اما به موجوداتی منفعت گرا، دنیاطلب، حزب گرا، وابسته و نوکر اجانب تبدیل شدند. حالا بعد از 20 سال اینها چگونه توان جنگیدن مقابل چریک های طالبان را دارند؟
🔸مسیر دنیاطلبی و حزب گرایی و تکیه به بیگانه ای چون آمریکا، از رهبران مجاهد، موجوداتی ترسو ساخت و ترس بدترین خصیصه ای است که مسئولین یک کشور به آن دچار شوند! اگر بخواهیم کسی را در تاریخ نمود عینی این ترس بدانیم #شاه_سلطان_حسین صفوی است!
🔹شاه سلطان حسین صفوی آخرین شاه سلسله پرقدرت صفوی است. فردی راحت طلب، شکم باره و زن باره، ناکارآمد و ترسو بود. وی به شدت نرم خو بود؛ هیچ مجرمی را اعدام نمی کرد بلکه آنان را جابجا می کرد. به مسائل جنسی علاقه وافری داشت و تقریباً تمام عمرش را در حرمسرا گذراند. انسان های بزرگ از او دور شده و حقیران و چاپلوسان به وی نزدیک می شدند و در نتیجه امرا و روسا و وزرا را از بین متملقین و بی عرضه ها انتخاب می کرد.
🔸در روزگار وی محمود افغان به اصفهان پایتخت صفوی حمله کرد. اما نه لشکریان او مقاومت کردند و نه مردم حاضر شدند از حکومت دفاع کنند. محمود افغان با سپاه کمتر از 20 هزار نفر لشکر 30 هزار نفری اصفهان را در هم کوبید و سایر ولایات هم به یاری شاه نرفتند. آنها سه شبانه روز اصفهان را غارت کردند؛ تمام شاهزاده ها و فرزندان شاه سلطان حسین را از دم تیغ گذراندند بجز یک شاهزاده که توانست فرار کند.
🔻این سرنوشت محتوم هر نظام سیاسی است که از پیشنیان عبرت نگیرد. رهبر انقلاب در این باره می فرماید: «آن روزی که شهر اصفهان در دورهی شاه سلطان حسین مورد غارت قرار گرفت و مردم قتل عام شدند و حکومت باعظمت صفوی نابود شد، خیلی از افراد غیور بودند که حاضر بودند مبارزه و مقاومت کنند؛ اما شاه سلطان حسین ضعیف بود. اگر جمهوری اسلامی دچار شاه سلطان حسینها بشود، دچار مدیران و مسئولانی بشود که جرأت و جسارت ندارند؛ در خود احساس قدرت نمیکنند، در مردم خودشان احساس توانائی و قدرت نمیکنند، کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود. ۱۳۸۷/۰۹/۲۴»
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3