#افغانستان #پاکستان #تاجیکستان #ازبکستان
🔰 تحولات آسیای میانه، ۱۵ آذر ۱۴۰۱
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” ذهاویت بن هیلل، سفیر رژیم اسرائیل در ازبکستان، در جریان بازدید از نمایشگاه بین المللی گردشگری تاشکند ۲۰۲۲ میلادی با تاج الدین جوره زاده، رئیس کمیته توسعه گردشگری تاجیکستان پیرامون مسائل گردشگری دیدار و گفتوگو کرد.
🔹افغانستان:
۱- ننگرهار:
در ۱۵ آذر ماه، بر اثر انفجار بمب در بازار صرافی شهر جلال آباد دستکم شش نفر زخمی شدند. هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته است.
۲- کابل:
– در ۱۰ آذر ماه، ملا محمد حسن آخوند، نخست وزیر طالبان طی فرمانی مدار علی بامیانی، از بزرگان اهل تشیع را به سمت معاون امور شهری در وزارت شهرسازی و مسکن طالبان منصوب کرد.
– در ۱۰ آذر ماه، مسلحین وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان فعالیت رادیو “صدای آمریکا” و رادیو “آزادی” را به دلیل تفرقه افکنی در افغانستان ممنوع اعلام کردند.
– در ۱۵ آذر ماه، ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان از دستگیری عامل حمله مسلحانه به سفارت پاکستان در کابل خبر داد. طبق اظهارات مجاهد، این فرد از اتباع خارجی و عضو گروه تروریستی داعش است. (جزئیات بیشتر)
۳- قندهار:
در ۸ آذر ماه، بر اثر تیراندازی نیروهای جبهه آزادی افغانستان به خودروی حامل مسلحین طالبان در محله خواجکبابای شهر قندهار، یک نفر از مسلحین طالبان کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.
۴- خوست:
در ۱۰ آذر ماه، مسلحین اطلاعاتی طالبان از قاچاق یک پهپاد به پاکستان در محله کندی واقع در شهر خوست جلوگیری و سه نفر را به جرم قاچاق بازداشت کردند.
۵- بلخ:
– در ۱۰ آذر ماه، مسلحین طالبان دستور کوچ اجباری چهارصد خانواده از ساکنان محله کود برق واقع در شهرستان دهدادی را صادر کردند. اکثر این افراد از کارمندان حکومت پیشین هستند.
– در ۱۵ آذر ماه، بر اثر انفجار بمب در مسیر اتوبوس حامل کارمندان گذرگاه مرزی حیرتان در چهارراهی سیدآباد شهر مزار شریف، هشت نفر کشته و بیش از ۱۰ نفر زخمی شدند.
۶- در ۱۱ آذر ماه، منابع خبری داعش تصاویری از بیعت عناصر این گروه در افغانستان با ابوالحسین الحسینی القرشی، خلیفه جدید داعش منتشر کردند.
🔹تاجیکستان:
۱- دوشنبه:
در ۸ آذر ماه، دهمین نشست “گفتوگوهای امنیتی هرات” در هتل حیات ریجنسی در شهر دوشنبه برگزار شد. در این نشست نمایندگان کشورهای تاجیکستان، آمریکا و احمد مسعود شرکت کردند.
۲- در ۹ آذر ماه، “جان مارک پومرشایم” سفیر آمریکا در تاجیکستان قبل از پایان یافتن دوره ماموریتش در این کشور با “سراج الدین مهرالدین” وزیر خارجه تاجیکستان پیرامون مسائل دوجانبه دیدار و گفتوگو کرد. لازم به ذکر است در دوره مدیریت پومرشایم، پایگاه های تاجیکستان در مرزهای افغانستان با کمک آمریکا ایجاد و تجهیز شد و فعالیت سازمانهای مردم نهاد وابسته به مستشاران آمریکایی گستردهتر شد.
۳- ذهاویت بن هیلل، سفیر رژیم اسرائیل در ازبکستان در جریان بازدید از نمایشگاه بین المللی گردشگری تاشکند ۲۰۲۲ میلادی با تاج الدین جوره زاده، رئیس کمیته توسعه گردشگری تاجیکستان دیدار و گفتوگو کرد. وی در پیام توییتری خود به گفتگوی سازنده خود با جوره زاده درباره فراهم کردن زمینههای سفر گردشگران اسرائیلی به این کشور اشاره کرده است. شایان ذکر است که موضوع گردشگری یکی از پوششهای مناسب برای نفوذ و فعالیت جاسوسان سازمان های صهیونیستی در کشورهای دیگر است. در این راستا، سازمانهای صهیونیستی در سالهای اخیر اقدامات زیادی برای جذب نیروهای فارس زبان از کشورهای اطراف ایران مثل تاجیکستان و افغانستان کردهاند.
👈 جزئیات خبر به همراه تصاویر در:
✅ https://iswnews.com/83661
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
🔹 پاکستان:
۱- خیبرپختونخوا:
– در ۷ آذر ماه، بر اثر حمله مسلحین تحریک طالبان پاکستان (TTP) به کاروان ارتش پاکستان در روستای تحصیل مکین واقع در منطقه وزیرستان جنوبی، دو نفر از سربازان پاکستانی کشته و یک نفر دیگر زخمی شد.
– در ۱۰ آذر ماه، بر اثر درگیری مسلحین تحریک طالبان پاکستان (TTP) و نیروهای ارتش پاکستان در منطقه شیوا در وزیرستان شمالی یک نفر از مسلحین تحریک طالبان و یک سرباز پاکستانی با نام “حوالدار فروش خان” کشته شدند.
۲- در ۷ آذر ماه، تحریک طالبان پاکستان (TTP) با نشر اعلامیهای آتش بس با نظامیان این کشور را لغو کرد. در بیانیهای تحریک طالبان پاکستان آمده است: «ما همه صبرمان را به کار بستیم تا روند مذاکرات خراب نشود، اما ارتش و سازمان استخبارات پاکستان حملاتشان را متوقف نکردند؛ بنابر این اکنون حملات تلافیجویانه ما نیز در سراسر کشور آغاز خواهد شد.»
۳- در ۷ آذر ماه، ژنرال “سید عاصم منیر” رئیس ستاد ارتش پاکستان استعفای ژنرال فیض حمید، فرمانده سپاه بهاولپور را پذیرفت. ژنرال “فیض حمید” رئیس سابق سازمان اطلاعات ارتش پاکستان (ISI) و از نظامیان نزدیک به عمران خان، نخست وزیر پیشین این کشور است.
۴- در ۹ آذر ماه، بر اثر انفجار در مسیر مینی بوس حامل نیروهای پلیس پاکستان در شهر کویته واقع در ایالت بلوچستان، سه نفر از جمله یک افسر پلیس کشته و بیش از ۲۰ نفر زخمی شدند. برخی منابع محلی علت این انفجار را برخورد عامل انتحاری با مینی بوس پلیس عنوان کردهاند. تحریک طالبان پاکستان مسئولیت این حمله تروریستی را به عهده گرفته است.
۵- به گزارش منابع خبری ارتش آزادیبخش بلوچ (BLA)، عناصر این گروه در ۱۰ آذر ماه، با چند نارنجک به یک پاسگاه نظامی ارتش پاکستان در منطقه پنجگور واقع در ایالت بلوچستان حمله کردند. بر اثر این حمله دو تن از نیروهای پاکستان زخمی شدند.
همچنین در حمله عناصر این گروه به یک پست نظامی ارتش پاکستان در منطقه خضدار در ایالت بلوچستان نیز چهار نیروی ارتش پاکستان زخمی شدند.
👈 جزئیات خبر به همراه تصاویر در:
✅ https://iswnews.com/83661
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
#آذربایجان #ایران
🔰 پیام کتبی باکو به تهران؛ درباره ورود شهروندان ایرانی به قره باغ کوهستانی توضیح دهید!
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” باکو خواستار توضیح تهران برای ادعای ورود غیرمجاز شهروندانش به قره باغ کوهستانی(ناگورنو کاراباخ) و بخشی از خاک این کشور شده است.
آیخان حاجی زاده مدیر بخش مطبوعاتی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان در یک کنفرانس خبری از ارسال پیام کتبی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو برای شفافسازی درباره ادعای ورود غیرمجاز شهروندان ایرانی به خاک کشور مطبوع خود خبر داده است. وی بدون اشاره به وجود مدارک این ادعا افزوده است: “ما در حال حاضر منتظر پاسخ طرف مقابل هستیم.“
وی در پاسخ به پرسش درباره ادعای ورود ۱۴ شهروند ایرانی به خاک جمهوری آذربایجان در روزهای گذشته تصریح کرده است: “هر گونه سفر به قلمرو جمهوری آذربایجان باید مطابق قوانین داخلی این کشور و اصل استقلال و تمامیت ارضی باشد.“
🔹قره باغ کوهستانی؛ ورود ممنوع
طبق قوانین جمهوری آذربایجان ورود به منطقه قره باغ کوهستانی با سخت گیری فراوان همراه است. این سخت گیری در صدور ویزا دیده می شود و گزینه پرسش درباره چرایی ورود به منطقه قره باغ کوهستانی نیز در آن دیده می شود. هر شهروند خارجی که بدون اجازه این کشور وارد این منطقه شود و مهر ویزای دولت ارمنی (دفاکتو) این منطقه (موسوم به آرتساخ) را در گذرنامه خود داشته باشد برای همیشه نمی تواند ویزای آذربایجان را دریافت کند. معمولا ویزای دولت ارمنی ناگورنو کاراباخ روی صفحه گذرنامه درج نمی شود و یک برگه جداگانه برای این کار اختصاص می يابد. هم اکنون ویزای ورودی این منطقه در داخل خاک ارمنستان دریافت می شود. همین مسئله باعث شده تا مرزبانی جمهوری آذربایجان از تمام افرادی که مهر ویزای ارمنستان را دارند درباره ورود به قره باغ کوهستانی سوال کند. البته مواردی نیز دیده می شود که دارندگان ویزای ارمنستان یا با سخت گیری وارد آذربایجان شده اند و یا اینکه اصلا اجازه ورود ندارند.
🔹زمینه سازی رسانه ای پیش از اعلام وزارت خارجه
شبکه آذ تی وی آذربایجان در گزارشی مدعی شده بود که همه این افراد عضو سازمان های امنیتی هستند که با مدارک تقلبی و همراهی صلحبانان فدراسیون روسیه وارد مناطق تحت کنترل قره باغ کوهستانی شده اند تا به شبه نظامیان ارمنی آموزش خرابکاری دهند.
▪️بیشتر بخوانید:
تلویزیون جمهوری آذربایجان: نیروهای ایرانی خرابکاران ارمنی را آموزش می دهند!
🔹بحران قره باغ کوهستانی به زبان ساده
قره باغ کوهستانی (ناگورنو کارباخ) بخشی از منطقه قره باغ است که در غرب جمهوری آذربایجان قرار دارد. شبه نظامیان ارمنی ساکن منطقه خودمختار ناگورنو کاراباخ در سال ۱۹۹۸ میلادی و دو سال پیش از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق بر سر پاکسازی قومی و استقرار ترکهای مسقطی اخراج شده ازبکستان در خوجالی، با واحدهای پلیس جمهوری شوروی آذربایجان درگیر شدند. این درگیری در سال ۱۹۹۱ با فروپاشی شوروی تشدید شده و با برگزاری رفراندوم جدایی از ترکیب آذربایجان و اعلام استقلال در این ناحیه و منطقه شاهومیان (خارج از ناحیه خودمختار قره باغ کوهستانی) به یک جنگ تمام عیار چریک های ارمنی با ساکنان آذری و نیروهای مسلح آذربایجان مبدل شد. سرانجام در سال ۱۹۹۲ با دخالت مستقیم جمهوری ارمنستان، منجر به اشغال بیشتر مناطق قره باغ بهدست ارامنه شد. اکنون در وضعیت پس از جنگ دوم قره باغ بیشتر اراضی اشغالی از ارمنستان بازپس گرفته شده است اما ساکنان ارمنی قره باغ کوهستانی از کنترل و تحویل باقیمانده این منطقه به دست آذربایجان جلوگیری می کنند. آنها خواستار جدایی از این کشور هستند ولی تاکنون به عنوان یک دولت شناسایی نشده اند. در حال حاضر و پس از جنگ دوم قره باغ، نیروهای صلحبان روسیه در یک ماموریت پنج ساله تا سال ۲۰۲۵ در این منطقه مستقر شده و دو سال از ماموریت آنها در این منطقه گذشته است.
👈 بیشتر بخوانید:
✅ https://iswnews.com/83684
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
🔰 تحولات #عراق، ۱۶ آذر ۱۴۰۱
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” نیروهای تیپ ۱۲ سازمان حشد الشعبی، یک عملیات امنیتی در مناطق “البو زبار” و “الواويه” در طارمیه واقع در شمال بغداد جهت تعقیب و بازداشت عناصر داعش آغاز کردند.
۱- الانبار:
در ۱۴ آذر ماه، نیروهای تیپ ۲۷ سازمان حشد الشعبی، یکی از مسئولان رسانهای گروه تروریستی داعش را در شهر الکرمه واقع در استان الانبار دستگیر کردند.
۲- نینوا:
در ۱۳ آذر ماه، پایگاه نظامی بعشیقه ارتش ترکیه در منطقه زِلکان واقع در شمال موصل هدف هشت فروند راکت گراد قرار گرفت. تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.
▪️بیشتر بخوانید:
حمله راکتی به پایگاه نظامی ترکیه در شمال عراق
در ۱۲ آذر ماه، پایگاه نظامی بعشیقه ارتش ترکیه در منطقه زِلکان واقع در شمال موصل هدف چهار فروند راکت گراد قرار گرفت. مقاومت اسلامی تیپ “احرار العراق” با انتشار بیانیهای مسئولیت این حمله را برعهده گرفت.
▪️بیشتر بخوانید:
حمله راکتی به پایگاه ارتش ترکیه در شمال استان نینوا
۳- بغداد:
– در ۱۵ آذر ماه، نیروهای تیپ ۱۲ سازمان حشد الشعبی، یک عملیات امنیتی در مناطق “البو زبار” و “الواويه” در طارمیه واقع در شمال بغداد جهت تعقیب و بازداشت عناصر داعش آغاز کردند.
– در ۱۱ آذر ماه، سفیر آلمان در دیدار با محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق، دعوت نامه سفر به آلمان را به تقدیم وی کرد. السودانی وعده داد که در نزدیک ترین فرصت ممکن به آلمان سفر کند.
۴- صلاح الدین:
در ۱۶ آذر ماه، نیروهای سازمان حشد الشعبی، یورش عناصر داعش به روستای البو طعمه در جنوب بیجی را دفع کردند. تاکنون اطلاعاتی از میزان دقیق تلفات و خسارات این حمله منتشر نشده است.
۵- در ۱۳ آذر ماه، سرلشکر یحیی رسول، سخنگوی نیروهای مسلح عراق اعلام کرد که محمد شیاع السودانی، نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق، دستور کنترل مناطق صفر مرزی ترکیه و ایران از سوی نیروهای مرزبانی را صادر کرد. بر اساس اعلام رسول، هدف از این دستور السودانی، پایان حملات و درگیری متقابل میان نیروهای مسلح ایران و ترکیه با گروههای تروریستی میباشد.
▪️بیشتر بخوانید:
دستور السودانی جهت استقرار نیروهای ارتش عراق در مرز با ایران و ترکیه
۶- در ۱۴ آذر ماه، خبر کشته شدن یکی از نظامیان ترکیه اعلام شد. براساس اعلام رسانههای ترکیه، این بر اثر انفجار تله انفجاری در شمال عراق مجروح شده و پس از انتقال به مرکز درمانی بر اثر شدت جراحات وارده کشته شد.
▪️بیشتر بخوانید:
کشته شدن نظامی ترکیه در شمال عراق
۷- در ۱۴ آذر ماه و یک روز پس از اعلام سرلشکر یحیی رسول، سخنگوی نیروهای مسلح عراق مبنی بر صدور دستور محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق جهت کنترل مرزهای مشترک با ایران و ترکیه توسط نظامیان عراقی، دو تیپ از نیروهای مرزبانی این کشور به همراه تجهیزات لازم به مرزهای مشترک عراق با ایران و ترکیه از جمله مناطق مرزی در اقلیم کردستان اعزام شدند.
▪️بیشتر بخوانید:
اعزام نیروهای مرزبانی عراق به مرزهای ایران و ترکیه
👈 مشاهده جزئیات خبر در:
✅ https://iswnews.com/83692
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
#فلسطین #اسرائیل
از صبح امروز تاکنون، دهها شهرکنشین یهودی تحت حمایت نیروهای پلیس اسرائیل به مسجد الاقصی تعرض کردند.
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
🔰 تحولات #سوریه، ۱۶ آذر ۱۴۰۱
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” پایگاه ارتش ترکیه در منطقه کفرجنه واقع در حومهی عفرین هدف حمله راکتی نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) قرار گرفت.
۱- حلب:
– در ۱۶ آذر ماه، نظامیان روسیه در حوالی شهر عین العرب به گشت زنی پرداختند.
– در ۱۵ آذر ماه، پایگاه ارتش ترکیه در منطقه کفرجنه واقع در حومهی عفرین هدف حمله راکتی نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) قرار گرفت. تاکنون اطلاعاتی از میزان دقیق تلفات و خسارات این حمله منتشر نشده است.
۲- ادلب:
در ۱۳ آذر ماه، دولت موسوم به دولت نجات در استان ادلب سوریه که تحت سیطره مسلحین هیئت تحریر الشام قرار دارد، از تأسیس یک دانشکده پلیس در دل مناطق مسکونی این استان خبر داد. احداث دانشکده پلیس در ادلب که تحت نظر وزارت کشور دولت موسوم به دولت نجات و در مناطق مسکونی صورت پذیرفته، نارضایتی عدهای از اهالی این استان را برانگیخته است.
۳- درعا:
در ۱۵ آذر ماه، بر اثر انفجار مین در منطقه قرفا، یک کودک سوری شهید و دو تن دیگر مجروح شدند.
۴- دیرالزور:
– در ۱۵ آذر ماه، نیروهای ائتلاف آمریکایی یک رزمایش در پایگاه نظامی واقع در تاسیسات گازی کونکو در استان دیرالزور برگزار کردند.
– در ۱۴ آذر ماه، روز دوشنبه، گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله به ایست بازرسی توسط نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) در شهرک السوار در حومه شمالی دیرالزور را بر عهده گرفت.
۵- رقه:
در ۱۴ آذر ماه، مسلحین تحت حمایت ترکیه بزرگراه M4 و حومه عین عیسی را هدف حملات توپخانهای قرار دادند.
۶- حسکه:
– در ۱۴ آذر ماه، یک بالگرد روسی حامل یک هیئت نظامی روسیه جهت دیدار با فرماندهان ارشد نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) در فرودگاه قامشلی فرود آمد.
– در ۱۶ آذر ماه، نیروهای ائتلاف آمریکایی در منطقه رمیلان به گشتزنی پرداختند.
۷- سویداء:
در ۱۳ آذر ماه، برخی از ساکنان شهر سویداء در اعتراض به تصمیمات مسئولان سوریه، مشکلات معیشتی، قطعی مکرر برق، آبرسانی و نبود سوخت دست به تجمع اعتراضی زدند. در ادامه این تجمع، معترضین با یورش به ساختمان استانداری کنترل آن را بدست گرفته و اقدام به رفتارهای خشونتآمیز کردند.
▪️بیشتر بخوانید:
تنشهای امنیتی در شهر سویداء + ویدیو
۸- در ۱۴ آذر ماه، نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) عملیاتهای مشترک خود با ائتلاف آمریکایی را پس از آنکه به دلیل تشدید حملات ترکیه متوقف شده بود، از سر گرفتند.
۹- در ۱۴ آذر ماه، وزارت دفاع ترکیه از کشته شدن ۵ تن از شبه نظامیان کُرد در مناطق عملیاتی سپر فرات و شاخه زیتون خبر داد.
۱۰- در ۱۶ آذر ماه، مرکز مصالحه روسی در سوریه اعلام کرد: مسلحین ۲ بار آتش بس در منطقه ادلب را نقض کردند که از این تعداد ۱ مورد مربوط به استان ادلب و ۱ مورد مربوط به استان لاذقیه میباشد.
▪️نقشه باکیفیت
👈 مشاهده جزئیات خبر در:
✅ https://iswnews.com/83693
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
#افغانستان
🔰 وزیر دفاع طالبان به دیدار شیوخ امارات رفت
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” ملا محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع طالبان در یک سفر رسمی به امارات متحده عربی با مقامات این کشور و نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان دیدار و گفتوگو کرد.
ملا محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع طالبان در ۱۲ آذر ماه، به همراه هیئتی از طالبان به امارات متحده سفر کرده و با شیخ محمد بن زاید آل نهیان، رئیس این کشور و شیخ محمد بن راشد آل مکتوم حاکم دُبی دیدار و گفتوگو کرد.
ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان دیدار با مقامات امارات و افغانستانی های مقیم این کشور و تحکیم روابط طالبان با کشورهای خلیج فارس را از جمله اهداف اصلی این سفر عنوان کرده است.
وزیر دفاع طالبان همچنین در ۱۶ آذر ماه، با توماس وست، نماینده ویژه آمریکا برای افغانستان ملاقات و در مورد آخرین وضعیت افغانستان گفتوگو کرده است. همزمان با این سفر، حامد کرزی، رئیس جمهور پیشین افغانستان نیز پس از یکسال محدودیت، به امارات سفر کرده و با توماس وست دیدار داشته است. علیرغم عدم انتشار جزئیات و محور این دیدارها، به نظر میرسد دیدار طالبان و کرزی با اماراتیها و نماینده ویژه آمریکا دارای اهداف مهمی دارد.
لازم به ذکر است امارات یکی از سه کشوری است که حکومت پیشین طالبان در دهه هفتاد شمسی را به رسمیت شناخته و ارتباط وسیعی با آنها دارد. تجدید روابط با اماراتیها نتیجه ناکامی یکساله طالبان در جلب حمایت جهانی برای به رسمیت شناخته شدن است. طالبان در این مسیر با چالش هایی همانند حکومت فراگیر، وضعیت مهاجرین افغانستانی، ارتباط با گروههای تروریستی و تولید بی رویه مواد مخدر روبروست.
از این رو روابط با امارات که دارای روابط وسیعی با کشورهای غربی و نهادهای بینالمللی و همچنین لابیهای صهیونیستی است، میتواند راهگشای مشکلات سیاسی آنها باشد.
👈 مشاهده جزئیات خبر:
✅ https://iswnews.com/83706
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
#روسیه #اوکراین
در نتیجه حملات توپخانهای و راکتی ارتش اوکراین به مناطق گورلیوکا، گرادامی و وروشیلوسکی در مرکز شهر دونتسک، دستکم ۸ نفر از جمله معاون شورای مردمی دونتسک (DPR) کشته و بیش از ۲۰ نفر زخمی شدند.
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
/1668
#روسیه #اوکراین
🔰 شبیخون شاهد ۱۳۶ به دنیپروپتروفسک
ارتش روسیه با یک یا چند فروند پهپاد انتحاری شاهد ۱۳۶ مواضع نیروهای اوکراینی در شهر دنیپروپتروفسک را مورد حمله قرار داد. منابع محلی نیز از وقوع چند انفجار در این شهر خبر دادهاند.
لازم به ذکر است پیش از وقوع این حمله، اوکراینیها آژیر خطر در شهرهای میکولایف و اودسا را نیز به صدا درآوردهاند.
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
/1667