#همسرداری
قطعا هر زنی دوست داره یه زندگی خوب و یه شوهر فوق العاده داشته باشه.👌
و از اینکه شوهرش دارای شخصیت اجتماعی باشه احساس خرسندی میکنه. 😍
👈حال اگه شوهرت مرد آرزوهات نیست دو کار میتونی بکنی.
👈 یا اینکه دائما حسرت بخوری و سر شوهرت غر و نق بزنی و زندگی رو تلخ تر کنی و یا اینکه مرد آرزوهات رو بسازی. 👍
چطور مرد آرزوهام رو بسازم
👈اگه می خوای یه مرد جِنتِلمَن داشته باشی باید تشویقش کنی.👌
تشویق مردان توسط زنان قویترین محرک فعالیت آنان میباشد. مردان در برابر تعریف و تمجید همسرشان بال پرواز پیدا میکنند و احساس قدرت به آنان دست میدهد.
#اخلاق_همسران
#تربیت_اهل_خانه
#پلیس_انقلابی
#ایران_قوی
🌐 روز اینترنت امنتر
Safer Internet Day (SID)
🔹بیست سال است که دومین روز از دومین هفته ماه فوریه میلادی در بیش از 180 کشور به عنوان روز بینالمللی «اینترنت امنتر» با هدف ترویج استفاده امنتر و مسئولانهتر از فضای مجازی به رسمیت شناخته میشود.
🔸همه با هم برای اینترنتی بهتر
Together for a better internet
👇👇👇👇👇
🌐 روز اینترنت امنتر
Safer Internet Day (SID)
🔹بیست سال است که دومین روز از دومین هفته ماه فوریه میلادی در بیش از 180 کشور به عنوان روز بینالمللی «اینترنت امنتر» با هدف ترویج استفاده امنتر و مسئولانهتر از فضای مجازی به رسمیت شناخته میشود.
🔸همه با هم برای اینترنتی بهتر
Together for a better internet
این روز که ابتدا توسط کمیسیون اروپا مطرح شد، در طول بیست سال گذشته دامنه آن گسترش یافته است و اکنون در میان کودکان، جوانان، والدین، معلمان، مربیان و مددکاران اجتماعی، تصمیمگیران، سیاستگذاران و سیاستمداران در بیش از 180 کشور و منطقه به عنوان یک پویش همگانی و مهم نام برده میشود. هر ساله هدفِ روز اینترنتِ ایمن افزایش آگاهی از مسائل نوظهور آنلاین و نگرانیهای جاری در این حوزه است، از زورگویی سایبری گرفته تا شبکههای اجتماعی تا هویت دیجیتال. افق اصلی این پویش به ویژه در دو سال اخیر آن، تضمین مشارکت دیجیتال، توانمندسازی و حمایت از کاربران جوان است، که برای پایهها و چشماندازهای اینترنتی که میخواهیم برای آینده شکل بگیرد بسیار مهم است.
🔹درست است که تمرکز اصلی این پویش از ابتدا بر دور نگهداشتن کودکان از آسیبهای فضای اینترنت بوده است اما این به معنی عدم نیاز بزرگسالان به آگاهی در این زمینه یا عدم انجام اقدامات مناسب توسط آنان نیست.
🔸برخی از خطرات اصلی فضای آنلاین که به صورت کلی همه باید مراقب آنها باشیم:
• حریم خصوصی: اطلاعات شخصی شما میتواند توسط هر کسی و در هر کجا توسط دوستان، خانواده و غریبهها مشاهده شود.
• ماندگاری: هنگامی که چیزی پست میشود، میتواند برای مدت طولانی در فضای آنلاین باقی بماند، حتی زمانی که نظرات یا عکسها حذف شوند.
• کلاهبرداری هویتی: افراد میتوانند اطلاعات کافی در مورد یک فرد را جمع آوری کنند تا هویت او را بدزدند. آنها میتوانند از این امر برای انجام کارهای غیرقانونی مانند سرقت پول شما یا ارتکاب جنایت تحت نام شما استفاده کنند.
• ترولینگ: زمانی است که شخصی از وب سایتهای اجتماعی برای ایجاد درگیری یا آسیب رساندن به یک فرد یا گروه سوءاستفاده میکند.
• جعل هویت: یک فرد میتواند با دزدیدن یک پروفایل یا ساختن یک پروفایل جعلی هویت فرد دیگری را جعل کند و از این نمایه برای فریب دادن افراد در مدت زمان طولانی استفاده کند.
• اغفال سایبری: افرادی هستند که سعی میکنند با هدف اغفال و برقراری تماس جنسی با کودکان و جوانان به صورت آنلاین با آنها صحبت و معاشرت کنند.
🔹برخی راهکارهای کلی و عمومی برای حفاظت شخصی:
- از ورود دو مرحلهای استفاده کن.
- برنامهها را از درگاههای معتبر بهروزرسانی کنیم.
- استفاده از آنتی ویروسهای مناسب را فراموش نکنیم.
-هر لینک یا فایل پیوستی را باز نکنیم.
- به هر Wi-Fi وصل نشویم.
- در اماکن عمومی از اتصالهای دارای رمز استفاده کنیم.
🔸کودکان و جوانان بسیاری از اوقات فراغت خود را به صورت آنلاین میگذرانند و میتوانند در معرض خطرات مختلف آنلاین قرار بگیرند. این مهم است که کودکان را از خطرات فضای آنلاین آگاه کرده و آموزههایی برای تعامل بهتر با آن در اختیارشان قرار دهیم. علاوه بر این، مهم است به آنها آموزش دهیم که اینترنت میتواند منجر به کسب تجربیات مثبت زیادی نیز بشود. در چنین حالتی به آموزههای سواد رسانهای هم در سطح کودکان و نوجوانان و هم در سطح والدین نیاز ویژهای پیدا میکنیم.
🔹یکی از روشهای عملیاتی برای محافظت از کودکان در برابر فضای باز و بیانتهای اینترنت، کنترل فضاهای اینترنتی مورد مصرف آنان است. در همین راستا «اینترنت امن ویژه کودک و نوجوان» به عنوان یکی از روشهای مراقبت از فرزندان در فضای مجازی است. به منظور دسترسی به این اینترنت امن سیمکارتهایی ویژه کودکان طراحی شده است، که توسط آن فقط و فقط میتوانند بهمحتوای مناسب سن خودشان دسترسی داشته باشند.
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پویش " از کودکان محافظت کنیم"
معاونت اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور فراجا
#آموزش_همگانی
#پلیس_مقتدر
#ایران_ما
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️💯 پیشنهاد تماشا
🎞 مجموعه جذاب صدای انقلاب؛
صوتهای کمتر شنیده شده از بزرگان انقلاب
🎥 ما این انقلاب را در سینه زنیهای حسین (ع) به دست آوردهایم ...
🎙شهید محمد علی رجایی
#پلیس_انقلابی
#ایران_ما
🇮🇷 پویش بزرگ مردمی #ایران_ما
🔸بمناسبت چهل و چهارمین پیروزی انقلاب اسلامی ایران عکسهای خودتان را با پرچم مقدس ایران یا شهدای انقلاب
با هشتگ ایران ما [#ایران_ما] در پیامرسانهای داخلی ایتا، بله، روبیکا، سروش پلاس و شاد به شماره ٠۹۹۹۹۲۲۱۴٠۱ برای ما بفرستید و به پویش ایران ما ملحق شوید.
👈تصاویر منتخب شما از شبکه های مختلف مجازی، و همچنین صداوسیما پخش خواهد شد. و به بهترین تصاویر به قید قرعه جوایزی اهدا خواهد شد.🎁
🌐آدرس ما در صفحات مجازی با این آیدی: 👇👇
🔵 تلگرام
https://t.me/khabarsokhteh
🟠 ایتا
https://eitaa.com/khabarsokhteh
🔴 اینستاگرام
https://instagram.com/akhbartazeh?igshid=OGQ2MjdiOTE=
🟣 توییتر
https://twitter.com/tazehetaze?s=09
⭕️ریشه هایی که ماندگارتر و مستحکم تر شد؟
🔹انقلاب اسلامی ایران که در سپیدهدم 22 بهمن 1357 به دست ملت رنجکشیده ایران و به رهبری امام امت خمینی کبیر (ره) به ثمر نشست، حالا به درختی تناور و پرثمر تبدیل شده و قدم در مسیر چهل و پنج سالگی خود گذاشته است.
🔸انقلاب اسلامی که برای پاسخ به فریاد خفته و چند هزار ساله ملت ایران و رهایی آنها از چنگال ظلم و استبداد و حرکت در مسیر پیشرفت و تعالی مادی و معنوی، توسط خود آنها دنبال شد، امروز بیش از هر زمان دیگری به بازشناسی و صیانت احتیاج دارد تا ریشههای این انقلاب ماندگار دستخوش تحریف نشود.
🔹از نظر فوکو، روح انقلاب اسلامی در این حقیقت یافت میشود که ایرانیها از خلال انقلاب در جستجوی ایجاد تحول در شخصیت خویش بودند. فوکو قلب تحلیل خود را از انقلاب اسلامی ایران در معنویت گرائی سیاسی بیان می کند.
#پلیس_مقتدر
#ایران_ما
⭕️ضرورت مولدسازی
🔹دولت داراییهای راکد بسیار زیادی دارد؛ برآوردها نشان میدهد که دو برابر تولید ناخالص داخلی، دارایی راکد در دست دولت است؛ یعنی چیزی بسیار بیشتر از 10 هزار میلیارد تومان! درآمدی که دولت برای سال 1402 از محل فروش و واگذاری داراییها در نظر دارد، تنها 108 هزار میلیارد تومان است.
🔸یعنی این رقم یک درصد داراییهای راکد دولت هم نیست. بنابراین اصلاً ماجرا ربطی به کفگیر دولت که به تهِ دیگ خورده و برای جبران کسری بودجه مولدسازی را مطرح کرده، ندارد! ماجرا این است که ما در دههی 1390 سرمایهگذاری پایینی داشتیم، پروژههای نیمهکارهی زیادی داریم و این در حالی است که دولت کم سرمایه ندارد.
🔹بنابراین عقل سلیم میگوید که داراییهای راکد را بفروشد و در زیرساختها و پروژههای عمرانی سرمایهگذاری کند تا شاهد رشد اقتصادی بالا باشیم، اشتغال افزایش یابد و فقر و نابرابری بهبود پیدا کنند. نباید تصور کنیم که مولدسازی، خصوصیسازی یا صرفاً واگذاری داراییها است. فقط بخش کوچکی از مولدسازی، ممکن است خصوصیسازی باشد.
#پلیس_مقتدر
#ایران_ما
💠در 19 بهمن سال 1357، به دنبال شایعات کودتای ارتش، نظامیان فداکار و متعهد نیروی هوایی به ملت پیوسته و با حضور در محضر رهبر انقلاب، سندی از حماسه و ایمان را به ثبت رساندند. این روز، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و ارتش بود.
#ایران_ما
#پلیس_انقلابی
ملّت؛ پرچمدار ایران
🔸در دهه ی فجر بر سردر هر خانهای پرچم بزنید، پرچم جمهوریاسلامی را در سطح شهر ها و روستا ها به اهتزاز در بیاورید.
نشان بدهید که ملّت این خاطره را گرامی می دارد.
مقام معظم رهبری - ۹۵/۱۱/۱۷
#ایران_ما #پلیس_انقلابی