🔻واکنش عضو شورای عالی فضای مجازی به ژست جدید روحانی:
اگر محرمانه نداریم توافق با تلگرام را منتشر کنید
عزت الله ضرغامی:
🔹رییس جمهور علاقه مند است که با صدای بلند بگوید دولت مزاحم هیچ پیام رسان خارجی نیست. قبول! ولی اگر آن جوان روسی به تعهدات خود در مقابل جمهوری اسلامی ایران عمل نکرد و عملا مردم را تحقیر کرد رییس جمهور برای حفظ استقلال کشور می تواند سکوت کند؟
🔹اگر محرمانه نداریم بهتر است متن توافقات دولت با تلگرام برای اطلاع عموم منتشر شود.
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقادات تند و به موقع استاد رحیم پور ازغدی از رئیس جمهور غربگرا و وطن فروش ایران
🔺آقای روحانی، رئیس جمهوری اسلامی دروغ نمی گوید.
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
🔖آیا #مجلس سه پاس گل به #ترامپ می دهد؟
🔹فردا مجلس سه لایحه را با قید فوریت بررسی میکند که از مطالبات گروه ویژه اقدام مالی FATF است. این سه لایحه با اصرار دولت آمده است، با همان توجیه برجام.
🔸#دولت_فروشنده می گوید که اگر این لوایح تصویب شود مشکلات بانکی ما حل خواهد شد. همان روش و همان دروغ ها و همان فریب ها.
🔹الان نمایندگان مجلس در وضعیت حساسی هستند که باید تصمیم بگیرند. یا با دولت فروشنده همراهی کنند و فروشنده باشند یا از تجربه تلخ برجام درس عبرت بگیرند و مقابل این جریان فروشنده بایستند.
🔸نمایندگان باید انتخاب کنند یا 3 پاس گل به ترامپ بدهند تا ایران را بیشتر تحت فشار قرار دهد و تحقیر کند و یا 3 تودهنی به ترامپ بزنند. زمان زمان انتخاب است.
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
🔰دلار 4200 تومانی من درآوردی است/ وضعیت بازار ارز بحرانی شود، سه سال طول میکشد به تعادل برسد
✍ #احمد_توکلی
🔺می گویند افزایش قیمت دلار صادرات را افزایش میدهد در حالی که باید گفت 86 درصد واردات ما مربوط به کالاهای واسطهای و ماشینآلات ضروری است. بنابراین اگر دلار گران شود کالای مصرفی ما گران نمیشود، بلکه کالاهای اساسی و ماشینآلات سیر صعودی پیدا میکند و باعث ضربه خوردن تولید میشود.
🔺قیمت دستوری 4200 تومانی برای دلار یک رقم من درآوردی است که مطابقت آنچنانی با اصول و فرمولهای اقتصادی ندارد و این نرخ اشتباه است و به طور کلی باید گفت که تعیین نرخ ارز کار بسیار پیچیدهای است.
🔺در این حالت طبعا بازار دچار اختلال میشود و بیکاری و فقر افزایش مییابد و حتی خطر آشوب نیز وجود دارد. من به آقای جهانگیری هم گفتم که اگر ارز به نقطه بحران برسد حداقل 3 سال طول میکشد تا به ریل و تعادل خود بازگردد.
🔺به مصلحت دولت است که یک اقتصاددان قوی را برای بانک مرکزی انتخاب کند تا بتواند به بازار پولی و مالی سامان ببخشد.
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
🔴آیت الله مکارم: به ما خبر میرسد که در برخی مراکز سند 2030 در حال اجرا است/ حرکات غیرمسئولانه را رصد کنیم
♦باید مراقب برنامهها و کتابها باشیم و حرکات غیرمسئولانه را رصد کنیم، بنابراین عمل شما عبادت است ومسئولیت شما هم سنگین است چرا که همیشه در کنار کوههای بلند درههای عمیق وجود دارد.
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
🔷🔹اگر برجام را آتش میزدیم دلار 7200 تومان نمیشد
برجام اکنون تبدیل به شمشیر داموکلس تهدید و القای بیثباتی نسبت به محیط اقتصادی پر سود و جذاب ایران شده است. دولت باید یکبار برای همیشه، شجاعانه پا در میدان گذاشته و برجامی که آمریکا آن را پاره کرده است، آتش بزند. اگر در واکنش به نقض عهدهای مکرر واشنگتن برجام را آتش میزدیم، بیشک امروز دلار 7200 تومان نبود و کاخ سفید چنین رجز نمیخواند.
✅نشریه آتلانتیک در تحلیلی به قلم «فیلیپ گوردون»- عضو ارشد شورای روابط خارجی آمریکا و دستیار ویژه رئیسجمهور در دوره باراک اوباما- نوشت:«برخلاف آنچه ترامپ بر آن اصرار دارد، برجام فشار را از روی ایران کم نکرد بلکه با افزایش انتظارات عمومی که امکان برآورده شدن ندارد، اقتصاد ایران را تضعیف کرد. این یک سیاست برد- برد است. چنانچه تغییر حکومت ایران ممکن باشد، برجام نه تنها مانعی در راه آن نیست بلکه زمینهساز وقوع آن نیز هست و این دلیل منطقی برای حفظ آن کافی به نظر میرسد».
گوردون در پایان مقاله خود استراتژی جورج کنان درقبال شوروی سابق را برای مقابله با ایران پیشنهاد میکند.
تعامل و فشار
تصمیمسازان و اندیشکدههای آمریکایی بارها در تحلیلهای خود، دو راهکار تعامل و فشار را به شکل موازی توصیه کردهاند.
«جورج کنان» دیپلمات کارکشته که معاونت سفیر آمریکا در شوروی را در کارنامه خود دارد، معتقد بود که واشنگتن در کنار رقابت، تضعیف و مهار مسکو باید رابطه و گفتوگو با شوروی را نیز پیش ببرد. آنچه در سالهای پایانی عمر اتحاد جماهیر شوروی رخ داد و در نهایت به فروپاشی آن منجر شد، درستی نظریه جرج کنان را اثبات کرد. واشنگتن در آن سالها از در مذاکره و گفتوگوی به اصطلاح سازنده و در جهت کاهش تنشها با رقیب خود درآمد. کنان معتقد بود اگر این سیاست از ابتدا به اجرا گذاشته میشد، جنگ سرد نیم قرن به طول نمیانجامید و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی خیلی زودتر از اینها اتفاق میافتاد.
چندی پیش نشریه آتلانتیک در مقالهای به سیاست دولت ترامپ در مقابل جمهوری اسلامی پرداخته و با تایید مواضع خشن کاخ سفید علیه تهران، تاکید کرد که این رویکرد به تنهایی کافی نیست؛ «دو سیاست متضاد در برخی مواقع میتوانند مکمل یکدیگر باشند و هنوز برای ترامپ دیر نشده است تا رویه خود را تغییر دهد. در این راستا ترامپ میتواند از درسهای باقیمانده از سیاست آمریکا در قبال شوروی بهره ببرد که بر پایه آن استراتژی بلندمدت «مهار صبورانه ولی هوشمندانه» پی گرفته شد و در نتیجه آن آمریکا به پیروزی در برابر شوروی دست یافت».
روح برجام،براندازی ایران
واقعیت آن است که آمریکاییها و هم پیمانان اروپاییاش به برجام و پسابرجام بهمثابه ابزاری برای تغییر در ایران مینگرند. این موضوع زمانی بیشتر تأیید میشود که به سخنان و مواضع مقامات آمریکایی و اروپایی پس از اعلام برجام توجه کنیم، به گونهای که آنها از تغییر روش در قبال ایران و نه تغییر راهبرد سخن گفتهاند.
«جان ساورز» رئیس پیشین سرویس جاسوسی انگلیس-شهریور 94- (2 ماه پس از امضای برجام) در مصاحبه با شبکه سی ان ان گفت:«من فکر میکنم ما نیاز به قدری صبر استراتژیک در قبال ایران داریم تا به واسطه آن، زمان برای توسعه و تکامل ظرف 15 سال پیش رو بدهیم.من فکر میکنم این احتمال وجود دارد که ایران طی 10 تا 15 سال آینده (مدت زمان اجرای توافق برجام) به کشوری عادیتر و نرمالتر تبدیل شود و ما باید این احتمال را تقویت کنیم».
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
🗳نتایج اولیه انتخابات لبنان
💢پیروزی کوبنده حزبالله و متحدانش
♦️نتایج غیر رسمی منتشر شده از نتایج انتخابات حاکی از آن است که حزبالله و متحدانش به آرایی مافوق پیشبینیها در حوزههای مختلف دست پیدا کردهاند.
♦️در مقابل مشارکت انتخاباتی در بیروت و پایتخت دوم لبنان یعنی طرابلس برای جریان المستقبل (رقیب حزبالله) ناامیدکننده بود و این جریان بسیاری از کرسیهایی که فکرش را هم نمیکرد، از دست داد.
♦️المستقبل در بیروت به ۹ کرسی خود از ۱۱کرسی نرسید بلکه فقط ۵ کرسی به دست آورد و سرنوشت کرسی ششم مجهول است و در طرابلس فقط ۳ کرسی کسب کرد.
♦️لیستهای «الامل و الوفاء» و متحدان، پیروزی قاطعی در حوزههای مختلف کسب کردند و قطار انتخاباتی جنبش امل در «المصیلح» از پیروزی کامل این لیستها در تمام لبنان خبر داد.
♦️ حامیان مقاوت حرفشان را زدند و به گزینه مقاومت رأی دادند به نحوی که نسبت رأی به لیستهای الامل و الوفاء در تمامی حوزههای به شکلی قابل ملاحظه در مقایسه با سال ۲۰۰۹ افزایش داشت.
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
♦️ پیرامون افزایش 7 درصدی آب و برق؛
🔷منطق بربری!
🖊 دکتر اصغر بالسینی- پژوهشگر اقتصادی و مدرس دانشگاه
🔅به دنبال تصمیم وزارت نیرو مبنی بر افزایش تعرفه آب و برق به میزان ۷ درصد، وزیر محترم نیرو در تشبیهی بلاوجه این میزان افزایش را معادل افزوده شدن هزینه یک نان بربری به سبد هزینه ماهیانه خانوارها دانسته تا از این طریق تصمیم اتخاذ شده را توجیه نماید.
📌 حال چند مساله:
🔸اولا: با چنین منطقی از تصمیمگیری سایر دستگاههای اجرایی و حاکمیتی و عمومی که به نوعی اقدام به ارائه خدمات عمومی میکنند میتوانند افزایش قیمت خدمات خودرا با این منطق توجیه نمایند. مثلا ثبت احوال میتواند مدعی شود که افزایش ۷ درصدی نرخ صدور کارت ملی یعنی عددی حدود ۲۵۰۰تومان در سال یا ۲۰۰تومان در ماه که معادل قیمت یک نان لواش است. یا اینکه متروی تهران افزایش ۷ درصدی نرخ ۸۵۰ تومان بلیط مترو را معادل ۶۰تومان در روز یا معادل یک سوم قیمت یک نان لواش معمولی اعلام نماید و قس علیهذا.
🔸این منطق منطقی است که به بیش از ۱۰۰ دستگاه ارائه دهنده خدمات عمومی به مردم اجازه میدهد نرخ خود را با این استدلال که هزینه آن معادل قیمت یک قرص نان است افزایش دهند. این نوع نگاه جزیرهای و تکبعدی به مسائل اجتماعی دقیقا همان پدیدهای است که اقتصاد و اجتماع ایران را به این شرایط دچار کرده است.
🔸ثانیا: بهتر است وزارت محترم نیرو و سایر دستگاههایی که دائما به دنبال جبران ناکارآمدیهای ساختاری و اجرایی خود از طریق جیب مردم هستند به این سوال پاسخ دهند که نقش خود این دستگاهها در بهبود شرایط چیست؟ در حالی که اوضاع شبکه آب و برق کشور در حوزه تلفات شبکه اصلا مناسب نیست و سالیانه هزاران میلیارد تومان از این محل به اقتصاد ملی زیان وارد میشود، چرا دائما سیاستگذاران راحتترین راه را که افزایش قیمت است انتخاب میکنند؟ اقتصاد ایران از محل افزایش قیمتهای این چنینی که سالهاست روی آن مانور داده میشود چه عایدی داشته و چه هزینههایی را پرداخت کرده و اساسا میزان اثربخشی سیاستهای صرفا قیمتی چه بوده است؟
🔸مطالعات مرکز پژوهشهای مجلس نشان میدهد کاهش یک درصدی تلفات شبکه توزیع برق کشور باعث عدم نیاز به سرمایهگذاری جدید به میزان ۲۱۰۰ میلیارد تومان، بهبود بهرهوری سالیانه به میزان ۹۰۰ میلیاردتومان در سوخت نیروگاهها و درآمد سالیانه بیش از ۱۰۰میلیارد تومانی فروش برق خواهد شد. بسما... وزارت نیرو و سایر دستگاههای ارائهدهنده خدمات از خود شروع کنند!
🔸واقعیت این است که تصمیم گیری در سطح حاکمیتی دارای قواعدی است که در صورت بیتوجهی به آن نه تنها اهداف برنامهریزی شده تحقق نمییابد بلکه موجب سلب اعتماد عمومی به منطق تصمیمگیریهای حاکمیتی خواهدشد. ضرورت تحقق و اجرای یک سیاست اقتصادی یک مساله است و اقناع افکار عمومی مسالهای دیگر و البته بسیار مهمتر.
🔸هرگز نباید فراموش کرد پدیدههای اقتصادی پدیدههایی چندوجهی و پیچیده هستند که غفلت از این پیچیدگیها سالهاست اقتصاد ایران را در چنبره خود گرفتار کرده است. کافی است به سیاستگذاری نرخ ارز، اشتغال، نرخ بهرهبانکی و... نگاهی بیفکنید تا ناکارآمدیها را مشاهده نمایید.
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
◾️🔺 معاون فرهنگی قوه قضاییه:
🔺 پست اینستاگرامی درباره فیلترینگ، در شأن روحانی نبود
◾️ #تلگرام در «فتنه دیماه» فعال بود؛ با کدام قانون اجازه دادید در کشور فعالیت کند؟
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
⭕️ سیلی!
🔹سیلی؛ تیتر روزنامه الاخبار در اشاره به پیروزی #حزب_الله و شکست المستقبل به ریاست سعد الحریری است.
️نتایج اولیه انتخابات #لبنان؛ پیروزی کوبنده حزبالله و متحدانش
🔻ننتایج غیر رسمی منتشر شده از نتایج انتخابات حاکی از آن است که حزبالله و متحدانش به آرایی مافوق پیشبینیها در حوزههای مختلف دست پیدا کردهاند.
🔻در مقابل مشارکت انتخاباتی در بیروت و پایتخت دوم لبنان یعنی طرابلس برای جریان المستقبل (رقیب حزبالله) ناامیدکننده بود و این جریان بسیاری از کرسیهایی که فکرش را هم نمیکرد، از دست داد.
🔻المستقبل در بیروت به ۹ کرسی خود از ۱۱کرسی نرسید بلکه فقط ۵ کرسی به دست آورد و سرنوشت کرسی ششم مجهول است و در طرابلس فقط ۳ کرسی کسب کرد.
🔻لیستهای «الامل و الوفاء» و متحدان، پیروزی قاطعی در حوزههای مختلف کسب کردند و قطار انتخاباتی جنبش امل در «المصیلح» از پیروزی کامل این لیستها در تمام لبنان خبر داد.
🔻حامیان مقاوت حرفشان را زدند و به گزینه مقاومت رأی دادند به نحوی که نسب رأی به لیستهای الامل و الوفاء در تمامی حوزههای به شکلی قابل ملاحظه در مقایسه با سال ۲۰۰۹ افزایش داشت.
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
📚 ماهیت ضدملی مطالبات غربگرایان!!!
🔸همانطور که التهابات اقتصادی این روزها نشان می دهد؛ متاسفانه معادلات اقتصادی و سیاسی کشور با سرانجام برجام مرتبط شده است. این موضوع در اصل یک فوق #اشتباه_راهبردی است که با ایده تعامل گرایی یک طرفه دولت روحانی (اعتدال) با غرب، به نتایج!!! بسیار مخربی منجر شده است.
به نکاتی دقت شود:
💠 ۱. در این شرایط عقل مدیریتی می گوید باید این شرایط را مهار و دامنه تخریب ها و آسیب ها را با اجماع همه نهادها ، مردم و مسولین ، کاهش داد. حال در چنین شرایط که قدرت ملی در خطر قرار دارد و سوادگران داخلی!!! ، تبلیغات چی های خارجی و البته طرف های ظالم غربی، به #امنیت_اقتصادی کشور حمله می کنند، چه کسانی ادرس غلط!!! می دهند؟!!
💠 ۲. طرح مساله #حصر!!! #تلگرام_درمانی_برجام و مقصر دانستن نهادها در شکست برجام (بیماری مدیریتی به نام؛ همه مقصراند جز من!!)، در این شرایط نوعی بازی سیاسی رسانه ای است که در پی:
🔻 اولا ؛ انحراف افکار عمومی از مسایل اصلی کشور و
🔻ثانیا ؛ حادسازی چالش های داخلی کشور است.
💠 ۳. جالب است که اولویت های جریان غربگرا و #سلبرتی های محبوب شده!!!با دوپینگ فضای مجازی، هیچ نسبتی با منافع ملی کشور، امنیت اقتصادی مردم و... ندارد. ماهیت ضدملی این بازی های سیاسی که از طرف جریان فتنه دنبال می شود به طور خاص، در شرایط حساس بهتر درک می شود.
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
🔷🔹شغالی که در مه میغرد!
✍محمد صرفی
✅مهمترین سؤالی که این روزها نه تنها در محافل سیاسی و حتی جامعه ایران بلکه حتی در سطح جهانی مطرح است، تصمیم 22 اردیبهشت
(12 می) دونالد ترامپ درباره خروج یا ادامه روند توافق هستهای است. این سؤال موضوع بحث بسیاری از تحلیلگران آمریکایی در روزهای اخیر نیز هست. مطالعه این تحلیلها و نقطه نظرات آنها در این باره جالب توجه است و نکات قابل تامل در خود دارد. پیش از پرداختن به سؤال فوق، باید یک نکته کلیدی و محوری را در نظر گرفت. دیپلماتها و تحلیلگران آمریکایی هماکنون به دو دسته کلی تقسیم شدهاند؛ عدهای به کاخ سفید توصیه میکنند نباید از برجام خارج شود و گروه دوم معتقدند باید از توافق خارج شد. اما این اختلاف نظر جنجالی و پر سر و صدا در واقع پله دوم بحث است. پله نخست و اصل ماجرا که هر دو گروه درباره آن اتفاق نظر دارند خصومت عمیق و آشکار و پیگیری براندازی نظام جمهوری اسلامی است. آنان درباره این مسئله هیچ اختلاف نظری ندارند و علنی آن را ابراز میکنند و اختلاف درباره تاکتیکهای رسیدن به این هدف است.
تصمیمسازان آمریکایی، توافق هستهای با ایران را نیز از همین منظر مینگرند و سؤال آنها بهطور دقیق این است که خارج شدن از برجام یا ماندن در آن، چه نسبتی با راهبرد براندازی دارد و آیا به آن کمک میکند یا برای آن مخرب است. برای نمونه دنبال کردن بحث مکتوبی که این روزها میان رائول مارک گرشت (افسر پیشین بخش عملیات سیا در خاورمیانه، عضو ارشد بنیاد ضدایرانی دفاع از دموکراسیها و نویسنده کتاب «دشمن خود را بشناس؛ سفر جاسوسی به ایران انقلابی») و فیلیپ گوردن (عضو ارشد شورای روابط خارجی آمریکا و دستیار ویژه باراک اوباما در امور خاورمیانه) در نشریه آتلانتیک جالب و خواندنی است. گرشت معتقد است ترامپ باید از برجام خارج شود و با اتخاذ مواضع سرسختانهای همچون تحریم، تحریک کشورهایی همچون عربستان و حمایت آشکار و مستقیم از گروههای معاند داخلی و خارجی و... زمینه براندازی را فراهم کند. اما گوردن معتقد است خروج از برجام کمکی به این راهبرد نمیکند و اتفاقاً این برجام است که زمینه براندازی را برای آمریکا فراهم میکند. نوع استدلال وی هم قابل تامل است؛ «برخلاف آنچه ترامپ بر آن اصرار دارد، برجام فشار را از روی ایران کم نکرد بلکه با افزایش انتظارات عمومی که امکان برآورده شدن ندارد، اقتصاد ایران را تضعیف کرد. این یک سیاست برد- برد است. چنانچه تغییر حکومت ایران ممکن باشد، برجام نه تنها مانعی در راه آن نیست بلکه زمینهساز وقوع آن نیز هست و این دلیل منطقی برای حفظ آن کافی به نظر میرسد».
فرق مخالفان و منتقدان برجام در آمریکا تنها در یک موضع است؛ صبر! موافقان میگویند برای براندازی جمهوری اسلامی باید صبر استراتژیک (نظریه معروف جورج کنان در قبال اتحاد جماهیر شوروی) را در پیش گرفت و منتقدان اعتقاد دارند نیازی به صبر نیست و باید آشکارا و ضربتی سیاست «تغییر رژیم» را دنبال کرد. در نظر گرفتن این موضوع که هر دو طیف موافقان خروج از برجام و مخالفان آن، یک هدف واحد که ضربه زدن به جمهوری اسلامی و براندازی آن است را دنبال میکنند بسیار مهم و کلیدی است. چرا این موضوع مهم است؟ چون ثابت میکند که نگرانی از فعالیتهای هستهای ایران و افسانه بمب اتمی، بهانهای بیش نبوده و دادن آن همه امتیاز یک طرفه هم خصومت آمریکا را حل نکرده است و جوهر نگرانی آمریکا اساساً فردو و نظنز و اراک نیستند که با تعطیلی آنها، ماجرا تمام شود.
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
🔷🔹رقص سلبریتیها بر ذهن فقیر ما
✅اینجا؛ جامعه من، تا اطلاع ثانوی سطحی نگری رکن اساسی آن است؛ مادامیکه فقر مطالعه و اندیشه در مردمانش، خیانت خواصش و جهل عوامش ترانه «سلبریتیمحوری» می سراید.
🔹 بعد از یک چرت عصرگاهی نوشیدن یک فنجان قهوه می چسبد، ترجیحا اسپرسو. قهوه را آماده می کند و به صندلی راک تکیه می زند. گویی صدای جیر جیر تکان های راک روی لمینت به تمرکزش ضریب می دهد، لااقل جنس نگاه دوخته شده اش از پنجره پنت هاوس به ازدحام و شلوغی شهر حکایت از این دارد. دیگر دارد دیر می شود؛ باید مشق امروز خود را برای هوادارانش انشا کند. لشکری منتظر، عطش رویت کلماتی را دارند که با سرپنجه های محبوب شان جان می گیرد. مهم نیست از چه سخن بگوید. حتی اگر شطحیاتی از ذهنی درگیر با معضلات شخصی و بی ربط با حدود و ثغور سواد و آگاهی نیز خارج شود، هستند کسانی که آن را سرمه چشمان شان کنند و با واژههایش در محافل عمومی و خصوصی پایتیناژ بروند. حال می خواهد از سیاست های منطقه ای حاکمیت باشد یا گریستن برای صغیر و کبیری که به نان شب محتاجند.
🔸بهتر این باشد تلالو ژست های منورالفکری در لایه های زیرین متن خودنمایی کند، که اگر شد او بازی را برده و می شود دعاگوی پرده های نقره ای و جعبه جادویی. القصه؛ همان طور که ذره ذره از "قهوهی غلیظ" اسپرسو مینوشد مشتی "واژهی آبکی" را با دست دیگر تایپ میکند و در لختی دیگر خود را نقل محافل "خوره های مجازی" می بیند. هر چه ریتوئیت ها و کامنت ها بیشتر، توئیت و پیام سلبریتی مورد نظر به هدف نزدیک تر.
🔹بی انصاف هستید اگر ندانید که او میداند معجزه این غول های رسانه ای و مجازستان را. معجزه از این بالاترکه به هزار و یک دلیل، موردی در برهوت دانش و آگاهی حداقلی را تحویل گرفته و یک استراتژیست سیاسی و اجتماعی تحویل جامعه میدهد؟
🔸اینجا؛ جامعه من، تا اطلاع ثانوی سطحی نگری رکن اساسی آن است؛ مادامیکه فقر مطالعه و اندیشه در مردمانش، خیانت خواصش و جهل عوامش ترانه «سلبریتیمحوری» می سراید.
🔹قبول؛ سلبریتی ها در غاطبه ی دنیا محبوب هستند. اما اینکه خط و ربط سیاسی کاری از خود به جا بگذارند و یا علیه امنیت ملی کشورشان طرح و متن دراندازند را فقط می توان در کشور و یا شاید کشورهای «خسته ی فرهنگی» جست و جو کرد.
🔸جلوس سلبریتی ها بر کرسی 150 ساله روشنفکران حقیقی کشور با طعم گس نقش نگاری از انگاره های ذهنی مشوش محصول رکود فکری و اندیشه ای جامعه است. براساس قانون علیت، هر علتی را معلولی است. اگر سخن از غریبه بودن کتاب در جماعت ایرانی به میان می آید که منتج به پیروی محض از سلبریتی ها می شود، قطعا نوک پیکان آن شاکله ی نظام آموزشی را هدف می گیرد.
🔹جایی که آموزش درست زندگی کردن و اندیشیدن در آن کمترین اهمیت را دارد. این شرایط ذهن تحلیلگر و پرسشگر را از جامعه می گیرد و بدون تحقیق و تفحص یک پیرو محض از علاقمندان به سبک زندگی زرد می سازد. در عصری که لمپن های فرهنگی فضا را برای اندیشمندان و متفکران تنگ کرده اند، نمی توان انتظار داشت حال و روز جامعه خوب باشد.
🔸اگر قانون گریزی های هر روزه در جامعه خسته مان کرده، اگر برای مان از رعایت حقوق شهروندی تا حفظ محیط زیست به یک آرمان مبدل شده ریشه هایش را باید در حفره های محتوایی ارائه کنندگان خط فرهنگی جست و جو کرد. محتوای فرهنگی سبک زندگی و چطور زیستن را می آموزد و اگر از اذهان بی دغدغه و بی سواد جان بگیرد، ثمره اش جان دادن فرهنگ در جامعه و در این بزنگاه تاریخی می شود.
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
💢هشدارحضرت امام خمینی رحمت الله علیه/والله اسلام تمامش سیاست است
♦️اسلام این نیست. والله اسلام تمامش سیاست است. اسلام را بد معرّفی کردهاند... من از آن آخوندها نیستم که در اینجا بنشینم و تسبیح دست بگیرم؛ من پاپ نیستم که فقط روزهای یکشنبه مراسمی انجام دهم و بقیه اوقات برای خودم سلطانی باشم و به امور دیگر کاری نداشته باشم. پایگاه استقلال اسلامی اینجاست.
♦️باید این مملکت را از این گرفتاری ها نجات داد. نمیخواهند این مملکت اصلاح بشود؛ اجانب نمیخواهند مملکت آباد شود.
♦️اگر راست میگویند برای #بیکاران کار پیدا کنند. این جوان بعد از بیست سال تحصیل، کار میخواهد. فردا، که #فارغ_التحصیل میشود، سرگردان است. اگر معاشش فراهم نشود نمیتواند #دین خود را حفظ کند.
♦️شما خیال میکنید آن دزدی که شبها از دیوار، با آن همه مخاطرات، بالا میرود و یا زنی که عفت خود را میفروشد، #تقصیر دارد؟ وضع #معیشتْ بد است که این همه جنایات و مفاسد، که شب و روز در روزنامهها میخوانید، به وجود میآورد.
📚 صحیفه امام، جلد ۱، صفحه ۲۷۰
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش