🔹دکتر حسن عباسی به اتهام #توهین به روحانی به 7 ماه حبس محکوم شد.
♦️حسابش را بکنید: اگر آقای روحانی به اتهام توهین و افترا و تهمت به میلیون ها منتقد از جمله اساتید و صاحب نظران محاکمه شود، باید به چند صد سال حبس محکوم شود؟!
#مزدور
#جیببر
#بیدین
#بزدل
#مفسد
#متوهم
#بیشناسنامه
#کاسب_تحریم و...
______________________________
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
🔴 یک اقتصاددان:
دستکارهایی صورت گرفت که قیمت دلار در یک روز از 20 هزار تومان به 12 هزار تومان برسد/ دولت باید خیلی زودتر از اینها قیمت دلار را کاهش میداد
♦️محمد قلی یوسفی عضو هیات علمی دانشگاه علامه: شما به رفتارهای بانک مرکزی نگاه کنید. از زمانی که رئیس جدید بانک مرکزی آمد اعلام کرد ارز، ناموس بانک مرکزی است. این مقام مسئول، بحران فعلی را به خارجیها نسبت داد اما با دستکاریهایی که در یک روز صورت گرفت و دلار به بازار تزریق شد قیمت دلار از حدود 20 هزار به 12 هزار تومان رسید. چطور میشود نرخ ارز ناگهان تا این حد افت میکند؟ این رخداد نشان میدهد که نیروهایی پشت این قضیه بودهاند.
♦️از طرفی تبلیغات گسترده در شبکههای اجتماعی هم نشان داد که دولت با تمام قوا آمده پیش از تحریمهای آبان ماه قیمتها را پایین بیاورد، در حالی که وقتی سال گذشته نرخ ارز افزایش مییافت دولتمردان باید جلوی این وضعیت را میگرفتند اما متأسفانه همگرایی چندانی در تصمیمات دیده نشد.تأکید میکنم دولت پیش از آنکه قیمت ارز به 20 هزار تومان برسد باید این کار را میکرد چون کسی که کالای خود را با ارز 18 هزار تومانی خریده حاضر نیست آن کالا را با ارز 10 هزار تومانی بفروشد.
______________________________
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
🔷🔹من به لبخند گرگ بدبینم!
#حسین_شریعتمداری
🔸 ۱- روی سخن در این یادداشت با شورای محترم نگهبان است و سخن درباره وظیفه خطیری است که در مواجهه با کنوانسیون به اصطلاح «مبارزه با تامین مالی تروریسم- CFT- بر عهده دارد. انتظاری که در حوزه ماموریت و شرح وظایف این شورا قابل تعریف است و آن پیشگیری از خطری است که تصویب نهایی این کنوانسیون میتواند به ملت و نظام تحمیل کند.
درباره FATF و مخصوصا کنوانسیون CFT که یکی از پیوستهای چهارگانه آن است بحث و بررسیهای فراوانی صورت گرفته و کیهان نیز طی نزدیک به دو سال گذشته، بارها در گزارشها و یادداشتهای خود به آن پرداخته و به گونهای مستند از فاجعهای که تصویب این سند در پی دارد خبر داده است که نیازی به تکرار آن نیست، ولی دولت محترم در مقابل مستندات ارائه شده پاسخ قابل قبولی ارائه نکرده است. با این حال در یادداشت پیشروی ابتدا به دو نمونه از استدلالهای دولت و سایر موافقان این سند که اصلیترین سخن آنان است اشاره میکنیم و در ادامه به انتظاری که از شورای محترم نگهبان درمیان است میپردازیم.
۲- روز چهارشنبه ۱۸مهرماه، آخرین بخش از لوایح چهارگانه FATF که عنوان «مبارزه با تامین مالی تروریسم- CFT» را داشت با رای لرزان ۱۴۳ موافق در مقابل ۱۲۰ رای مخالف و ۵ رای ممتنع به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید. اصلیترین دلیلی که موافقان این لایحه برای ضرورت تصویب آن ارائه میکردند، همان بود که آقای ظریف در جلسه علنی آن روز مجلس بر زبان آورد؛ «نه بنده و نه آقای رئیسجمهور نمیتوانیم تضمین دهیم که با پیوستن به لایحه حمایت مالی از تروریسم مشکلاتمان حل خواهد شد، اما میتوانیم تضمین بدهیم که با نپیوستن به این لایحه، آمریکا بهانه مهمی را برای افزایش مشکلات ما پیدا خواهد کرد»! همین؟! جناب دکتر ظریف تنها خاصیت این کنوانسیون را در گرفتن بهانه از دست آمریکا میدانند! یعنی تاکید میکنند که این لایحه غیر از آنکه -به زعم ایشان- قرار است بهانه را از دست آمریکا بگیرد، هیچ خاصیت دیگری ندارد! به بیان دیگر، از نگاه وزیر محترم امور خارجه کشورمان، ملاک و معیار قانونگذاری در ایران اسلامی باید تامین خواستههای آمریکا باشد! با این توضیح که هرگاه آمریکا با موضوع یا پدیدهای در ایران اسلامی مخالفت کرد و علیه آن بهانهای ساز کرد، باید مجلس و دولت به صف شوند و قانونی وضع کنند که تامینکننده خواسته آمریکا باشد تا بهانهای که تراشیده است را از دستش خارج کند! آیا استدلال جناب ظریف در بیان ضرورت تصویب کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم-CFT- میتواند معنا و مفهومی غیراز این داشته باشد؟! باید از ایشان پرسید، مگر طی چهل سال گذشته، بهانه تراشیهای آمریکا علیه ایران اسلامی نقطه پایانی داشته است؟! و مگر هماکنون دهها بهانه دیگر در آستین ندارد؟! آیا برای تامین نظر آمریکا و گرفتن بهانههایی که تراشیده است و همه روزه نیز بر تعداد آن افزوده میشود، باید به خواستههایش تن بدهیم؟! و در یک کلمه، دست بسته تسلیم آمریکا بشویم؟! با عرض پوزش و با اطمینان از اینکه آقای ظریف به تبعات و پیآمدهای نظر خود توجه نداشتهاند باید پرسید اینگونه قانونگذاری با دیکته کردن نظرات آمریکا به نظام سیاسی ایران که در دوره طاغوت مطرح بود چه تفاوتی دارد؟! آن روزها سفارتخانههای آمریکا و انگلیس خواسته خود را به دولت دیکته میکردند و دولت برای تامین نظر آنان- بخوانید گرفتن بهانه از دست آنها- خود را موظف! به پذیرش آنچه دیکته شده بود میدانست! و امروز از آن سوی آبها نظر خود را به عنوان مسئله و قانونی که برایشان قابل قبول نیست (همان بهانه) اعلام میکنند و ما خود را موظف به پذیرش آن میدانیم!
این تصور که آمریکا برای بهانهجویي علیه ایران اسلامی نیاز به فراهم آوردن مقدمات و زمینه دارد نیز خیالی خام است. مگر ترامپ برای خروج از برجام که اگر ما هم از آن خارج شویم به موفقیت بزرگی دست یافتهایم- نیازی به مقدمهچینی و زمینهسازی داشت...
______________________________
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
بعد از ماجرای خاشقجی #کلنا_ثقه_فی_محمد_بن_سلمان، "ما به محمد بن سلمان اعتماد داریم" ترند یک توئیتر جهانی شده است؛ نقش ارتش سایبری و رباتهای سعودی را در برخی جوسازیها باید جدی گرفت!
______________________________
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پرسش صادق زیباکلام در مورد اربعین و پاسخ شنیدنی امام خمینی(ره)
🔻چرا بعد از ۱۴۰۰ سال، ۴ سال است که ناگهان به فکر راهپیمایی اربعین افتادهایم؟
______________________________
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
♻️ پیامک بزن، جایزه ببر
چند شب قبل که شبکه ورزش تلویزیون به مناسبت درگذشت مجری برنامه ورزش و مردم، دربی مرداد سال ۷۴ را با گزارش مرحوم بهرام شفیع نشان می داد، نکتهای که نظرم را جلب کرد، تنوع شگفتآور تبلیغات دور زمین فوتبال بود:
آنتن مریخ، یخچال فیلور، رب یک و یک، پمپ فوران، کاشی سعدی، کرم سیدری، پیستون ایران تکنولوژی پیشتاز، کیک و کلوچه درنا، بهنوش، پمپ سمنان.
کرم ساویز، مهیا گاز، علاءالدین، گلنار، زمزم، فاکسیبانک ملت، صابون ابریشم، بیمه ایران، شامپو صدر صحت، فرش مهستان، تلویزیون رنگی صنام، کاشی ایرانا،
بانک رفاه کارگران، کفش گام، مبلیران، پوشاک آقایان تن در، شامپو بچه موبان، بیمه آسیا، کفش نهرین، سیبک شتاب پودر پاشی میل لنگ، و ...
کارخانجات، کارگاهها، شرکت ها و موسساتی با هزاران کارگر و کارمند (دولتی یا خصوصی) در هر حال چرخشان میچرخید. رونقشان در سطحی بود که از شهرآورد تبلیغ بگیرند. تسهیلات بانکی، خرج توسعهشان میشد. دو دهه مانده بود تا فراگیری موسسات غارتگر اعتباری و فساد کلان بانکی.
الان سال حمایت از کالای ایرانی است، کو حمایت و کدام کالا؟ حالا اقتصادمان نسبت به مرداد ۷۴ در چه وضعیتی است! حال کارگر و کارخانه چطور است؟ تبلیغات دور تا دور استادیوم یا ایرانسل است و همراه اول یا نوشته: پیامک بزن جایزه ببر...
✍ ارسالی مخاطبان
______________________________
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش