گزینه های پاسخ
ایران با توجه به نامه ای که به شورای امنیت نوشته ، حق پاسخ متقابل و متناسب البته با ذکر در چهارچوب قوانین بینالملل را برای خود محفوظ دانسته است .
لذا با توجه به موارد مصرح ایران انهدام سفارت های اسرائیل در منطقه ( بادکوبه و بادیه نشین امارات !!) را در چهارچوب قوانین بین الملل نمیداند.
در این راستا به نظر میرسد ایران راهبردی ترین پایگاه نظامی اسرائیل و احتمالا یکی از زیر ساختهای انرژی آنرا منهدم خواهد کرد .
این برای ژورنالیست ها یک پیام و برای آگاهان نظامی و امنیتی پیام دیگری دارد .
ایران با پاسخ خود حداقل ۲ هدف را دنبال میکند
اول ... اسرائیل از نگاه خود و کارشناسان غربی و شرقی دارای مدرن ترین و کامل ترین سیستم های دفاع هوایی چند لایه کوتاه برد گنبد اهنین ،( که البته اینحا اصلا کاربردی نخواهد داشت ) میان برد پیکان ۳ و برد بلند فلاخن داود است ، که بصورت ترکیبی با پرواز دائمی اف ۱۵ و اف ۳۵ ها ( کلا ۴ فروند عملیاتی از ۸ فروند ) در نقش دفاع ضد بالستیک !! یک چتر ۳۶۰ درجه برای دفاع از سرزمین های اشغالی ایجاد کرده اند . ایران با یک حمله ترکیبی احتمالا با فتاح ۱ و فتاح ۲ ( در نقش کور کننده سامانه های دفاع هوایی ) و سپس خیبر شکن پاسخی جهت اثبات قطعی توان نظامی خود به آمریکا و غرب خواهد داشت ! ( دقت کنید نه به اسرائیل چراکه مثال اسرائیل و ایران مثال مگس و سیمرغ است ، ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست ) که البته با محور دوم پاسخ کمی انحراف دارد!
دوم ... پاسخی با نگاه به ایجاد بازدارندگی قطعی جهت جلوگیری از هر ماجراجویی مجدد اسرائیل برای هدف قرار دادن منافع ایران در سوریه یا در سایر مکان ها
اما نکته حائز اهمیت اینست که برخلاف ادعای رسانه های جریان به اصطلاح اصلی غربی !که توان پاسخ ایران را محدود میدانند باید بگویم ! توان پاسخ اسرائیل محدود به سوریه و یا عراق است
چراکه تقریبا حمله اسرائیل از طریق نیروی هوایی اش به خاک کشور قطعا غیر ممکن است و در برابر آن دست قدرتمند ایران برای هر واکنشی به نابخردی مجدد اسرائیل باز و بلند است .
نگاهی به ترکیب نیروهای واکنش سریع محور مقاوت و پراکندگی آنها از لبنان و فلسطین و سوریه و یمن و عراق و حتی اردن و البته کشور پهناور ایران نشان میدهد که تا چه اندازه اسرائیل در قفس مانده و امروز ایران بصورت قطعی و مبتنی بر واقعیت پیروز هر نبرد احتمالی با اسرائیل غاصب است .
خداوند این شهیدان بزرگوار را انشالله شفیع ما قرار دهد
فرهادیداللهی
حضور پررنگ تر مردم در راهپیمایی امسال روز قدس تا حدی قابل پیش بینی بود اما نکته مهم این بود که بخشی از مردم به خاطر ترافیکهای شدید در خیابانهای منتهی به مسیر راهپیمایی، نتوانستند خود را در زمان مقرر به جمعیت پیاده در خیابان انقلاب برسانند. انگار امسال وقت کم آمده بود و خیلی ها تازه از ساعت ۱۲ به بعد به مسیر اصلی رسیدند و علت هم این بود که این حجم از کثرت جمعیت، خیلی ها را غافلگیر کرد. جمعیتی که حضور تیپهای مختلف مردم در آن آشکارا به چشم می خورد.
لذا امسال شاید شلوغ ترین روز قدس حداقل در دو دهه گذشته بود و این جمعیت معنادار که سال به سال به جای کم شدن، اضافه میشود معنای مشخصی دارد؛ منطق ظلم ستیزی انقلاب اسلامی ایران نه تنها در طول زمان تکراری نمیشود بلکه جذاب تر و به روز تر میگردد. این ویژگی خاص انقلاب اسلامی است که بعد از گذشت حدود نیم قرن از آن، همچنان خودنمایی میکند و در جهان تکثیر نیز میشود. برای درک بهتر این مساله فقط کافی است تصور کنید که ۵۰ سال قبل کسی نام روز قدس را هم نشنیده بود اما امروز صدها میلیون نفر در دنیا درگیر آن شده اند. این بخشی از قدرت نرم اعجاب آور انقلاب اسلامی است...
Sabetitelegram
دبیرکل کتائب سیدالشهدای عراق گفت مقاومت عراق تاکنون تنها ۵ درصدِ توان خود را به کار گرفته است
وی گفت در صورت حملۀ اسرائیل به رفح، مقاومت عراق نیز دست به حملات سنگین تری علیه اشغالگران خواهد زد.
🔥 جناب اقای لاریجانی،
بهنظر میرسد جناب عالی و دیگر حضرات همفکر با شما، در حال تفسیر به رای شگفتانگیزی از اهداف اسراییل هستید.
اقدامات اسراییل در سوریه علیه ایران، همانی است که از ۲۰۱۷ و تحت عنوان استراتژی Campaign Between Wars انجام میشود و حاصل آن بمباران مداوم مواضع متعلق به سپاه پاسداران در سوریه و پاسخ ایران اما صبر استراتژیک بوده، به جز در یک مورد.
بعد از عملیات ۷ اکتبر حماس، این استراتژی ضدایرانی، با شدت بیشتری دنبال و حتی فرماندهان رده بالای سپاه پاسداران را نیز شامل شده که در آخرین نمونه سردار زاهدی و پیشتر سردار موسوی و امیدزاده را قربانی کرد.
لازم به ذکر است نطفهی استراتژی فوقالذکر در رحم صبر استراتژیک و سکوت و یا پاسخهای حداقلی و ناهمتراز تهران به حملات اسراییل علیه ایران در سوریه شکل گرفت.
پس رفتار رژیم تازگی ندارد و از یک دههی پیش آغاز شده است.
حال سوالاتی پیش میآید که ممنون میشوم که پاسخ دهید:
- نتیجهی صبر استراتژیک و یا به قول حضرت عالی «مراقبت» در قبال حملات رژیم به اهداف و افراد مرتبط با ایران، چیزی جز شدت گرفتن این حملات نبوده. حال چگونه است که همان نسخهی شکست خوردهی ۱۰ سال اخیر را تجویز میکنید؟
- در حالی که رژیم برای حملهی زمینی به رفح، جنوب نوار غزه آماده میشود و همزمان در جبههی شمال، به شدت با حزبالله درگیر است، بر چه اساس میفرمایید اسراییل در غزه گیر کرده است؟
- لطفا توضیح دهید چهطور زمانی که رژیم در یک جبهه، به قول شما، گیر کرده است، آن هم در مقابل حماس، اما به دنبال باز کردن جبههی جدید، آن هم با قدرتی چند برابر حماس، ایران، است؟
- لطفا بفرمایید چرا نباید متصور باشیم هدف اصلی رژیم اسراییل دقیقا همین اقداماتی است طی ۶ماه اخیر علیه ایران در سوریه و پیشتر طی حداقل ۱۰ سال گذشته، در حال انجام بوده؟
و سوال آخر، آیا تضمین میفرمایید با ادامهی صبر استراتژیک و مراقبت، اقدامات رژیم در سوریه و البته علیه ایران، متوقف یا تعدیل میشود و دیگر شاهد حملهی نظامی به مراکز دولتی ایران در سوریه، شهادت فرماندهان بلندپایهی سپاه در سوریه، ادامهی روند حملات تروریستی مانند کرمان، چابهار و راسک و البته خرابکاری در زیرساختهای انرژی کشور مانند انفجار خط لولهی گاز اصلی جنوب به شمال، نخواهیم بود؟!!!!
punisher346
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
@faryade_ghahraman
@tahlil_vala
@Sedaye_Siasat
@khabartv_tahlil
─┅─═<<<●●●>>>═─┅─
البته که مسلم هست لاریجانی و خانواده اش که دارن این ور و اون ور دنیا عشق و حال میکنند و تهدیدی هم علیه شون نیست بیان پالس ضعف بدن
میدونه که کسای دیگری شهید میشن و این سرجاش محکمه!!!
🔴 استراتژی رسانه در تبدیل بحران به فرصت
🖋 فرهاد یداللهی
چرا ما از ابزار های دراختیار خود به خوبی بهره نمیگیریم ...
مقدمه
دوران کنونی به زعم نظریه پردازان مدیریت عرصه عمومی اجتماع دوران اثر شبکه ( NetWork Effect) است ، رسانه مهمترین محور توسعه این دوره است .
🚫 راهبرد رسانه در مدیریت بحران
رسانه کارکردی دوگانه دارد هم میتواند بحران زا و هم بحران زدا ! باشد
بنگرید به ایران اینترنشنال کارکرد آن با نظریه کشته سازی ، بحران زایی برای ایران بوده است !
اما رسانه های در اختیار ما به دلیل فقدان استراتژی به جای اینکه بحران زدایی نماید ، خود درگیر بحران میشود و به هر دلیل اخبار وتحلیل ها خود منشا نزاع داخلی بهره برداری خارجی میگردد.
نقش بحران زایی رسانه در مثال زیر متبلور است !
یک مثال ! چرا دلار گران میشود! بدون هیچ دلیل منطقی اقتصادی !؟
پاسخ : چراکه اقتصاد ما اقتصادی سیاسی است و به محض بروز بحران ، واکنش منفی نشان میدهد!
✨️ اگر از نقش رسانه در مولفه های موثر جنگ هیبریدی بگذریم ... باید به این نکته اشاره داشته باشیم ، جای هماهنگی و خردورزی در کارکرد بحران زدایی رسانه در ایران بسیار کمرنگ است !
🟥 هشدار ...
ایا ما در رسانه خود توانسته ایم نقش های توامان بحران زایی برای دشمن و بحران زدایی داخلی را ایجاد نموده و تهدید فعلی را در عرصه رسانه به فرصت تبدیل کنیم ؟!
تجویز راهبردی :
اول : میبایست با سرمایه گذاری از لبه بحران زایی رسانه برای دشمنان بهره برد
دوم : میبایست در میان بحران نیز استراتژی داشت ( نظریه آشوب ) تا رسانه خود مبتلا به بحران نشود .
با تشکر از حضور دکتر یداللهی در کانال و تحلیل های خوبشون . واقعا این امر حرف دل همه هست.جدای مدیریت بحران مشکل ما در همان اول بسم الله هست . ما هنوز در تاسیس یک شبکه خبری که تمرکزش روی اخبار منطقه و فرامنطقه باشه موندیم مجازی که بماند . ماشالله از اون سمت المیادین و المنار و سحر و العالم برای عرب زبان ها زدیم به اون خوبی برای امریکای لاتین هیسپان تی وی زدیم تا شبکه های اذری و غیره اما یک کانال در سطح استاندارد جهانی برای مردم خودمون نزدیم حتی یه تلاش نکردیم یه نسخه فارسی مثلا از المیادین تاسیس کنیم . واقعا عجیب هست بعد اونوقت در یک موج خبری میگیم چرا هزار صدا بیرون میاد . یک شبکه که با وزارت خارجه و نیروهای مسلح هماهنگ باشه و روایت اول داشته باشه واقعا نتونستیم . چقدر هم نامه زدیم . ولی نمیدونم چرا نمیشه و نمیشنوند گویا ما را در حدی نمیبینند که حتی پاسخ دهند . اتش به اختیار ها زیاد شدن بسیار خوبه ولی هیچکدام کوچکترین اموزش در امر خبررسانی که بار رورانی خبر چیست مرتبط سازی اخبار و مقوله های دیگر ندیدن و حتی یک گروه هم نشد بزنیم و اموزش بدیم . واقعا حرف دل همه هست . صدا سیما که کاملا دافع شده و هیچ جذبی ندارد از سویی اقای قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی هنوز به زدن بنر در خیابان و گروه سرود اعتقاد دارند و هیچ بودجه ای به مجازی اختصاص نمیدن عملا صفر ... جدای همه مسایل رسانه فقط تکنیک تاکتیک تشریح گفتمان سازی بحران زدایی مقابله با هجوم فرهنگی صدور تفکر و از این قبیل نیست چون ما ظرفیت بالایی در ساخت انیمیشن بازی تبلیفات با کیفیت نظامی برای بازخورد خوب و تاثیر در فروش تسلیحات تا ساخت فیلم و مستند و سریال و در کل حوزه سرگرمی که یک سلاح ضروری برای هر کشوری که میخواهد توانمند شود کاری نکردیم .حقیقتا کاربرد این همه شبکه چیست . در مجازی هم که اقایان بودجه بگیر از سازمان تبلیغات یک باند شدند و یک غیر خودی راه نمیدهید . خدا بزرگ است و ما هم صبوری میکنیم