7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
واکنش کاربران فضای مجازی به بازگشتهای پیاپی ظریف پس از استعفا و در حالی که گفته بود در دولت پزشکیان هیچ مسئولیتی قبول نمیکند!
ظریف از سال ۹۲ تا حالا ۶ بار استعفا داده...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
موفقیتی دیگر در شرایط تحریم
از ۸ قلم داروی دانشبنیان جدید رونمایی شد
همزمان با روز داروسازی از 8 قلم داروی جدید ساخت دانشبنیان با حضور رئیس سازمان غذا و دارو رونمایی شد.
به گزارش تسنیم، رئیس سازمان غذا و دارو در همایش روز داروسازی که از سوی سازمان غذا و دارو برگزار شد، حق فنی داروخانهها را مورد اشاره قرار داد و گفت: این موضوع یکی از چالشهای بزرگ در چند دهه اخیر بوده است و حذف آن غیرمنطقی بود. این درحالی است که پایینترین عددی که از میان تخصصهای مختلف دریافت میشود، مربوط به حق فنی داروخانههاست. نهایتا هم موضوع تعرفه خدمات دارویی با رایزنیهای انجام شده، در بودجه ۱۴۰۳ نهادینه شد و در برنامه پنجساله هفتم نیز مصوب و به حکم دائمی تبدیل شد.
سیدحیدر محمدی همچنین درباره ابطال موروثی بودن داروخانهها اظهار داشت: مدتها با این موضوع نیز درگیر بودیم و کاری جهادی در این حوزه صورت گرفت و نهایتا هفته گذشته رای ابطال و اصلاح آن داده شد.
محمدی در ادامه درباره «حذف شرط داروساز بودن برای تاسیس داروخانه» نیز افزود: این موضوع نیز از آرای هیئت عمومی دیوان است و در این زمینه نیز همزمان با پیگیری ابطال موروثی بودن داروخانهها، درخواست بررسی داده بودیم. همچنان ابطال این موضوع را پیگیریم و امیدواریم با همت قضات دیوان، اصلاح شود. اما در این میان راهکار کوتاه مدت آن بود که بخشنامهای داشته باشیم و امتیازبندی لحاظ شود؛ اما مقداری از این اقدام سوءبرداشت شد. این موضوع را نیز در برنامه پنجساله هفتم آورده بودیم اما در بازبینی حذف شد. امیدواریم با پیگیریهای در حال انجام، در قوانین مستمر لحاظ شود.
وی همچنین از ورود چهار محصول دانش بنیان بر مبنای سلول بافت به فهرست دارویی کشور خبر داد و گفت: یک دهه است که در سلول تراپی کار میکنیم اما هنوز موردی وارد فارماکوپه نشده بود. البته مواردی به صورت زیرپلهای انجام میشد. در مجموع از کارشناسان ژن درمانی و سلول بافت دعوت شد و فعلا از میان حدود ۱۴ مورد معرفی شده، چهار مورد تایید و وارد فارماکوپه دارویی شده و پروانهاش هم در کمیسیون مربوطه صادر شد. ایران جزو کشورهایی است که سلول بافت را به فرآورده دارویی تبدیل کرده است و میتوان با حفظ ضوابط سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت از آن استفاده کرد.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
امیرکبیر زمان کیست؟
جریان غربگرای اصلاحات با بزک و هوچیگری رسانهای، یک بار هاشمی رفسنجانی و بار دیگر ظریف را بعنوان امیرکبیر زمان معرفی کردند...
#سرطان_اصلاحات
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
خواهر شاه، رئیس بزرگترین باند قاچاق مواد مخدر!
والاحضرت اشرف پهلوى، بزرگترین باند قاچاقچیان تریاک و مواد مخدر ایران را سرپرستى مىکنند، به همین جهت دستگاههاى قضایى و انتظامى قادر به تعقیب شدید قاچاقچیان و دستگیرى مؤثرین آنها نمىباشند.
سند خیلی محرمانۀ ساواک، ۱۳۳۸/۶/۷
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
حیوانات انساننما !!
1️⃣ انسانهای خوکی، در بریتانیایِ مثلا کبیر و مرکزِ آنگلوساکسون. با پرداخت ۱۲۰۰ پوند خوک شوید
2⃣ انسانهای گوسفندی، در فرانسه، مهدِ تمدنِ لیبرال دموکراسی
3️⃣ انسانهای سگی، در برلین آلمان و مهد نژاد ژرمن.
خود تحقیرهای غربپرست وطنی بفرمائید مالهکشی کنید جاهلیت مدرن را...
#خارج_بدون_روتوش
#تمدن_نکبت
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
لباس تیم دختران ژیمناست صهیونیست با "چشم جهانبین" در المپیک پاریس!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
قوانین چپاول به سبک بازار آزاد
پل برمر (حاکم نظامی عراق که پس از اشغال از طرف آمریکا منصوب شد) مجموعه ای از قوانین را تصویب کرد که در مجموع، برنامه سنتی و کلاسیک شوکدرمانیِ "مکتب اقتصادی شیکاگو" را تشکیل میدهد.
اقتصاد عراق پیش از تهاجم آمریکا بر شرکت ملی نفت و ۲۰۰ شرکت دولتی اتکا داشت که مواد غذایی و مواد اولیه صنایع عراق_از سیمان تا کاغذ و روغن خوراکی_ را تولید می کردند.
برمر اعلام کرد که ۲۰۰ شرکت دولتی باید بیدرنگ خصوصیسازی شود. به گفته او: "برای احیای عراق، تسلیم بنگاههای دولتی ناکارآمد به بخش خصوصی اقدامی ضروری است"
بعد نوبت به قوانین اقتصادی رسید. برمر برای نشان دادن درِ باغ سبز به سرمایهگذاران خارجی برای شرکت در حراج داراییهای دولتی عراق، یک سلسله قوانین ریشهای تصویب کرد که مجله اکونومیست با عنوان "فهرست آرزوهای سرمایهگذاران خارجی در بازارهای نوظهور" از آنها یاد کرد.
یکی از این قوانین که مستقیما برگرفته از کتاب میلتون فریدمن است، قانون کاهش مالیات بر شرکتهای عراقی از ۴۵ درصد به نرخ ثابت ۱۵ درصد بود. قانون دیگر به شرکتهای خارجی اجازه میداد که سهام شرکتهای عراقی را تا سقف ۱۰۰ درصد تملیک کنند. این یعنی جلوگیری از تصاحب داراییهای دولت توسط بخش ثروتمند عراقی.
بهتر از اینها قانونی بود که اجازه میداد سرمایهگذاران همه سود حاصل از عملیات خود را از عراق خارج کنند، بدون آنکه ملزم به سرمایهگذاری دوباره آن و یا پرداخت مالیات باشند. همچنین قید شده بود که سرمایهگذاران می توانند قراردادهای اجاره یا پیمانهای چهلسالهای منعقد کنند که بعد از این مدت هم تمدیدپذیر است.
همه این اقدامات زمانی انجام میشد که ۵۰ درصد مردم عراق هنوز آب آشامیدنی نداشتند، چراغهای راهنمایی کار نمیکرد و جرم و جنایت فراگیر شده بود.
#دکترین_شوک ۴۰
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
دسترسی شرکتها به شماره تلفن همراه و ارسال پیامکهای تبلیغاتی!!🙄
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi