امپریالیسم رسانه
📰 ۱۵۰۰ روزنامه
📄 ۱۱۰۰ مجله
📻 ۹۰۰۰ شبکهی رادیویی
📺 ۱۵۰۰ شبکهی تلویزیونی
📗 ۲۴۰۰ نشریه و.......
تمامی اینها تحت مالکیت ۶ شرکت هستند.
🔷 شرکت GE: مالکیت یهودی + زیر شاخهها
🔷 شرکت News Corp: مالکیت یهودی + زیر شاخهها
🔷 شرکت Disney: مالکیت یهودی + زیر شاخهها
🔷 شرکت Viacom: مالکیت یهودی + زیر شاخهها
🔷 شرکت Time Warner: مالکیت یهودی + زیر شاخهها
🔷 شرکت CBS: مالکیت یهودی + زیر شاخهها
سید علیرضا آلداود
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردان، پشت پرده شعار زن زندگی آزادی!
رحیم پور ازغدی:
زنان اولین بازندههای ماجرای حذف حجاب هستند!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دشمن تمام سرمایهگذاریاش را روی تحریف گذاشته
تحریف در مقابل تبیین است...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
حضرت امام کاظم علیه السلام:
تَفَـقَّـهُوا فی دیـنِ اللّه
فَإنَّ الْفِقْهَ مِفْتاحُ الْبَصیرَةِ وَ تَمامُ الْعِبادَةِ
در دین خـدا دانا و عمیق شوید؛ هـمانا دانایی در دین، کلید بصیرت و کمال عبادت است.
📚مسند الامام الکاظم علیه السلام، ج ۳ ص ۲۴۹.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
قوّتها و آسیبها در کارنامه دوساله دولت
۱) دو سال از آغاز ریاست جمهوری آقای رئیسی گذشت. او حقوقدان و قاضیالقضات بود، و نه فعال سیاسی و حزبی مصطلح. سیاست را میشناخت و به اعتبار مسئولیت قضایی، با چالشهای مدیریتی آشنایی داشت، اما اهل سیاسیکاری و سیاستبازی نبود. میشود کارنامه
دو ساله رئیسی و دولت وی را از زوایای مختلف ارزیابی کرد؛ مقایسه با کارکرد رئیسجمهور و دولت قبل، شعارها و وعدههای انتخاباتی، رضایت مردم، ارزیابی کارشناسان، و آسیبها موانع موجود.
۲) صداقت رئیسی و حرمت و کرامتی را که برای مردم و عزت و اقتدار و امنیت ملی قائل است، میتوان با سکاندار قبل از او مقایسه کرد. چند روایت از حامیان دولت سابق را بخوانید:
- نیما زم مدیر کانال آمدنیوز، هنگام اقامت در پاریس: «مجموعه ما در انتخابات ۹۶ تحلیل امنیتی داشت. میخواهم بازش نکنم تا قضایای دیگر اتفاق بیفتد تا بنشینیم و مفصلتر با هم صحبت بکنیم. با توجه به شرایط داخلی و خارجی، به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. ما دلباخته کسی نبودیم. من همین الان هم از کاری که آمدنیوز در انتخابات کرد، دفاع میکنم. چون با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش میرسید».
- یادداشت خبرگزاری خبر آنلاین (وابسته به مدیران ارشد دولت قبل)
۱۹ بهمن ۱۳۹۲ با عنوان «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی»: «توزیع سبد کالا با شیوهای که انجام شد، نه اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد. او دقیقا همین ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن در زیر دست و پا را پیشبینی میکرد و اصلا را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت. نگاه کنیم به اظهارات شرمن که گفته؛ «شما در اخبار دیدید ایران اخیرا به طور قابل مشاهدهای غذا بین مردم فقیر توزیع کرده تا نشان دهد کاهش محدود تحریمها، تاثیر مستقیم داشته». این دقیقا همان نتیجهای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا داشته... اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به تحقیر چند روزه ای که بازیگران آن [مردم] شدند، میارزید»!
- سردبیر نشریه صدا (سردبیر بعدی روزنامه هم میهن): «چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین، آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و همین روش را در کرمان ادامه داد. همه اینها، یعنی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره (با آمریکا) مذاکره کند. اینجا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانه زنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم میریزد و روحانی خندیده است. اینکه میگویند آن تصمیم، غیرکارشناسی، و اطلاع رسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده، تا جامعه بیشتر عصبانی شود».
- صادق خرازی (معاون وزیر خارجه در دولت اصلاحات): «حقیقتا در ماجرای بنزین، بیخردی حاکم بود. مگر میشود بنزین را سه برابر کنید و قبلش هیچ آگاهی نداده باشید!؟ گاهی به شوخی میگویم مسئولین ما صبح به صبح که بیدار میشوند برنامهریزی میکنند که انقلاب را از بین ببرند و این مردمند که آن را حفظ میکنند».
- علی مطهری، نایب رئیسمجلس دهم: «حوادث آبان ۹۸ که بیشتر ناشی از بیتدبیری دولت بود، این خیال را در آمریکا پدید آورد که پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی کاهش یافته و وقت مناسبی برای ترور سردار سلیمانی است. قبل از آن، جرات این کار را به خود نمیدادند. البته با تشییع پرشکوه پیکر آن عزیز، واقعیت را دریافتند.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270593/
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
خبرنگارانی که برای وطن جان دادند و خبرنگارانی که وطنفروشی کردند
در کنار خبرنگارانی که با سوءاستفاده از موقعیت خود به ملت ایران خیانت کردند، قاطبه جامعه خبرنگاری ایران به رسالت حقیقی خود پایبند بوده و به ملت خود خدمت کرده و میکنند. جامعه خبرنگاری ایران مفتخر است که نهتنها با روشنگری و آگاهسازی افکار عمومی به مردم و نظام اسلامی خدمت کرده است، بلکه در این راه شهدایی نیز تقدیم کرده است.
روز خبرنگار، بهانهای است برای سخن راندن در باب شغلی که همواره در کنار واژگانی چون «آگاهی» و «حقیقت» توصیف میشود و شرافتش را نیز در همنشینی با این واژگان به دست آورده است. مرسوم است که در این روزها همه ازجایگاه رفیع و ارزش والای این شغل شریف میگویند و نطقهای رسا و متنهای بلندی در این باب تولید میشود. اما در گزارش پیشرو قصد داریم فارغ از گزارههای کلیشهای – هرچند که بسیاری از آنها صحیح هستند – نگاه متفاوت و عمیقتری به خبرنگاری داشته باشیم. آن هم به بهانه قرار گرفتن در عصری که این حرفه در آن اهمیتی بیش از هر زمان دیگر یافته است.
با شعار بیطرفی نباید به ارزشها پشت کرد
گفته شد که خبرنگاری در ارتباط با مفاهیمی چون «آگاهی»، «حقیقت» و «روشنگری» تعریف میشود. واژگانی زیبا و روحنواز که هر انسان پاکسرشت به آنها تمایل دارد. اما معالاسف در جهانی زندگی میکنیم که بسیاری از اعمال پلید و غیرانسانی در نقاب مفاهیم زیبا و مقدس بروز مییابند. مستکبرین و جنایتکاران عالم همواره به نام آزادی، دیگران را به زنجیر میکشند، به نام عدالت، بزرگترین تبعیضها را بنیان مینهند، به نام حقوق بشر، انسان را از اساسیترین حقوق خود محروم میکنند و به نام انسانیت، حیوانیترین اعمال را مرتکب میشوند. بنابراین ضروری است که حدود و ثغور این مفاهیم تعیین شود. باید روشن گردد حقیقت چیست؟ چگونه به دست میآید؟ و در بیان آنچه بایستهها، شایستهها و نبایستههایی وجود دارد؟
اینجاست که نقش مبانی معرفتی برای خبرنگار روشن میشود. در حقیقت خبرنگار مانند هر انسان دیگر، دارای جهان بینی و مجموعهای از باورها و ارزشهاست که وقایع را از پنجره آن مینگرد و آن گاه برای دیگران روایت میکند. از همین نکته میتوان دریافت که «بی طرفی» در حرفه خبرنگاری آنگونه که برخی میپندارند، اساسا وجود ندارد. البته که خبرنگار باید خود را از قید و بند وابستگی به احزاب و گروههای سیاسی قدرتطلب برهاند و در خدمت صاحبان ثروت و قدرت نباشد. اما نمیتواند خارج از چارچوب باورها و ارزشهایی که به آنها معتقد است، عمل کند. امروزه شاهدیم که برخی در لباس خبرنگاری و با شعار بیطرفی، به ارزشها پشت میکنند و حق و باطل را به رسمیت نمیشناسند. حال آنکه نمیدانند خود در چارچوب «ضدارزشها» عمل میکنند و در خدمت جبهه باطلاند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270584/
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
هم 200 هزار میلیارد تومان تعهد بیشتر ایجاد کردند و هم طلبکار شدند!
موضع رندانه رئیسسازمان برنامه و بودجه دولت سابق درباره میزان انتشار اوراق در دو دولت سابق و دولت فعلی، با واکنش انتقادی کاربران شبکههای اجتماعی روبهرو شد.
محمد باقر نوبخت مدعی شده بود: با انتشار ٣١١ هزار ميلياردتومان اوراق مالي، دولت سيزدهم در كمتر از دوسال بيش از ٨ سال فعاليت دولتهاي يازدهم و دوازدهم، انواع اوراق مالي براي كسب درآمد منتشر كرد.
در واکنش به این موضع، وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد « مجموع مبالغ انتشار اوراق در دولتهای یازدهم و دوازدهم مبتنی بر ظرفیتهای قانونی، از سال 1392 تا تاریخ 14 مردادماه سال 1400 (زمان تحلیف رئیسجمهور در مجلس شورای اسلامی) حدود 531 هزار میلیارد تومان و در مقابل مبلغ انتشار اوراق، از زمان شروع به کار دولت سیزدهم تا پایان سال 1401، معادل 306 هزار میلیارد تومان بوده است.»
همچنین سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: کل رقم انتشار اوراق از ابتدای دولت سیزدهم تا ابتدای مردادماه امسال، ۳۰۶ هزار میلیاردتومان بوده که بالغ بر ۳۰۰ هزار میلیارد تومان از این اوراق (معادل ۹۸ درصد) برای تسویه و پرداخت اوراق منتشر شده در دولت قبل بوده است.
به دنبال روشن شدن ابعاد ماجرا، فعالان توئیتری از موضع غیرمسئولانه سخنگوی دولت سابق و رئیسسازمان برنامه و بودجه آن دولت خواستند که خاطرات تلخ گذشته را با اینگونه مواضع احیا نکند. روزنامه جوان، برخی از این واکنشها را منتشر کرده است:
- ادعاهای اخیر نوبخت در مورد بدهیهای ایجاد شده توسط دولت روحانی یا ناشی از بیسوادی شدید است یا شروع فرآیند تطهیری ناشیانه برای انجام فعالیت انتخاباتی اعتدالیون در اسفندماه.
- یاد نامه ۹/۵/۱۴۰۰ افتادم که روحانی در پاسخ به نوبخت برای برداشت پول از خزانه نوشته بود: «همه موجودی خزانه براساس درخواستهای جنابعالی تخلیه شده است. موجودی وجود ندارد.»
- به دولت آقای رئیسی انتقادهایی وارده، اما آنقدر خوب کار شده که اصلاحطلبهایی که کمر اقتصاد رو به صورت مستقیم و غیر مستقیم شکستند، شروع به التقاط در مطالب میکنند تا طرفدارانشون ریزش نکند! همین که این افراد رو محاکمه نکردند، مشغول فرار رو به جلو شدند. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270594
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
زیباکلام ” از هول حلیم افتاد تو دیگ “
امروز روز خبرنگار است.
این استاد دانشگاه! طبق معمول خواسته از یک موقعیت (سوء) استفاده کنه و به کشور خودش لگدی بزنه و در همین راستا با ذکر نام دو #جاسوس_خبرنگار که اخیرا دستگیر و محاکمه شدهاند و با متلکهایی به نظام، خواسته روز خبرنگار را تبریک بگوید.
اما چنان سرگرم لفاظی خود شده و جملهبندی خود را کِش داده که یادش رفته آخر جمله را با فعل مناسب به پایان برساند! و به اصطلاح، پایان جملات زیباکلام مانند پایان برخی فیلمها باز مانده است...!! و جمله بیربطی شده است.😅
البته این تنها شاهکار این پروفسور! نیست و او قبلا هم عید قربان را یادگار پیامبر اکرم(ص) دانسته بود! و در جای دیگر به اشتباه بجای استفاده از اکانت فیک، با حساب اصلی خود برای خود نوشابه باز کرده و خود را آدم حسابیتر و باسوادتر از همه دانسته بود!
نکته و درسی که مخالفان جمهوری اسلامی باید از این توییت بگیرند این است که برای طعنه زدن به آن، هنگام تولید محتوا با آبروی خود قمار نکرده و لحظهای درنگ و پیام خود را بررسی دوباره و در صورت نیاز اصلاح کنند.
در پایان، #روز_خبرنگار را به خبرنگاران واقعی که برای دشمنان ملت جاسوسی نمیکنند و در راستای رسالت خود برای مردم خبررسانی و آگاهیبخشی میکنند.
تبریک میگوییم.😉
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
پاسخ احسان موحدیان( مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل)
به سخنان مداخله گرانه سفیر انگلیس در ایران:
کلا خفه شو
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
از اين سفير فضول و بیهمه چیز انگلستان در ایران باید پرسید:
شما واسه رنده شدن خاشقچی نظری نداری احیاناا!!!؟؟؟
وهمچنین؛ جولیان آسانژ، افشاگر اسناد ویکی لیکس که ۴ساله پلیس انگلیس دستگیرش کرده و قراره به آمریکا استرداد بشه؟؟!!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
تصویری از عقدنامه به زبان فارسی «بهادر شاه دوم گورکانی» آخرین پادشاه هندوستان پیش از استعمار انگلستان و همسرش «صاحبهبیگم زینتمحل» در سال ۱۸۴۰ میلادی.
پیش از اشغال هند توسط انگلستان، #زبان_فارسی زبان رسمی در هند بود. انگلیسیها با یک برنامه حسابشده طی پنجاه سال، زبان فارسی را در هند ریشهکن کردند. این اقدام برای قطعارتباط سرزمینهای بافرهنگ ایرانی بود.
اگر استعمار پیر چنین نمیکرد، امروز ما فقط یک میلیارد فارسیزبان در هند داشتیم.
چنانچه یک قرن بعد، شوروی در تاجیکستان و ازبکستان نیز الفبای فارسی را ممنوع و الفبای سیریلیک را جایگزین کرد تا ارتباط نوشتاری میان آنها با دیگر فارسیزبانان را قطع کند و امروز ما با مردم تاجیکستان با وجود داشتن زبان مشترک، اما امکان برقراری ارتباط در شبکههای اجتماعی را نداریم!
حالا احتمالا بهتر متوجه میشوید که اراجیفی مثل تحصیل به زبان مادری که این سالها زیاد مطرح شده است، از کجا آب میخورد!
هدفشان، پارهپارهکردن و نابودی کامل ایران است!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi