هدایت شده از صابرین نیــوز
بدترین وضعیت نرخ بیکاری و اشتغال در دولت اصلاحات رقم خورد
مقایسه عملکرد دولتهای پس از انقلاب در زمینه اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری نشان میدهد بدترین عملکرد را دولت اصلاحات و بهترین عملکرد را دولت شهید رئیسی داشته است.
✍با انتخاب اشتباه دوباره کشور رو به ورطه نابودی نکشیم
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
انتخابات ۸ تیر، انتخاب میان این دو تصویر است:
انتخاب بین عزت و یا ذلت
انتخاب بین اقتدار و یا وادادگی
انتخاب بین خادم و یا خائن
انتخاب بین صداقت و یا فریب و دروغ
انتخاب بین فداکاری و کار جهادی و یا گفتاردرمانی و وعده دروغ
انتخاب بین ایمان راسخ و توکل به خدا و یا نفاق و ترس از کدخدا
انتخاب بین روحیه خضوع و نوکری برای مردم و صلابت و نفوذناپدیری در مقابل دشمن و یا تکبر با مردم و نرمش، ذلالت و اعتماد به دشمن
انتخاب بین خدمتگزاری و اقتدارآفرینی و یا لجن پراکنی، خودتحقیری و سیاه نمایی
انتخاب سومی وجود ندارد...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
رسوایی و آشکار شدن دروغگوییهای استاد اخلاق اصلاحطلبان و غربزدگان تمامی ندارد، یکی پس از دیگری
بیانیه رسمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد اظهارات خلاف واقع (دروغ) پزشکیان
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان کاندیدای محترم انتخابات ریاست جمهوری؛ ضمن عرض سلام و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و تمام خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی؛ اظهارات حضرتعالی در برنامه میزگرد فرهنگی مورخ ۱۴۰۳/۳/۳۰ حاوی نکاتی بود که دانشگاه علوم پزشکی تبریز را بر آن داشت که جهت روشنگری و رفع ابهامات، جوابیهای خدمت مردم شریف ایران ارائه نماید.
۱- حضرتعالی در سخنان خود از بکارگیری افراد تازه کار در مسئولیتها انتقاد نمودید و فرمودید مگر میشود یک نفر دانشیار را مسئول استاد قرار داد. بایستی بگوییم، در انتصابات روسای دانشگاهها، قوانین و مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی مراعات می شود و اگر مغایرتی باشد، انتصاب صورت نمی گیرد.
گفتنی است وقتی در سال ۱۳۷۳ بر مسند ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شدید، یک استادیار ۴۰ ساله تازه کار بودید و حال آنکه در آن زمان، اعضای محترم هیئت علمی، در سابقه و سن و رتبه علمی بالاتر از جنابعالی بودند و در انتصاب های جنابعالی در مسئولیت های سنگین و حساس نیز، سابقه، تجربه و صلاحیت علمی مهم نبودند.
۲- حضرتعالی یکی از اعضای جذب هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بودید و میدانید که در این دانشگاه، در طی دولت شهید رئیسی، نهایت دقت برای رعایت قانون در جذب هیئت علمی شده و حتی یک مورد جذب سلیقه ای اتفاق نیفتاده است.
شایان ذکر است در دوران تصدی ریاست دانشگاه توسط جنابعالی و معاونت آموزش وقت دانشگاه، با گزینش سلیقهای، تعداد زیادی از قبول شدگان در آزمون دستیاری رد صلاحیت شدند و به جای آنها نفرات دیگر با نمرات بسیار پایین که همفکر جنابعالی بودند جایگزین شدند، که این افراد به « قبول شدگان با سهمیه پزشکیان » معروفند.
آیا این اقدام را در جهت اجرای عدالت انجام دادید؟ یکی از این قبول شدگان از هموطنان ارمنی بود که با وجود چند نوبت قبولی در آزمون دستیاری قربانی گزینش سلیقهای سیستم آموزشی جنابعالی شده و چند سال از ادامه تحصیل بازماند. (افراد مذکور و مستندات، حاضر و آماده ارائه هستند)
۳- فرمودید که رئیس و برخی معاونین دانشگاه علوم پزشکی تبریز فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی هستند و اساتید زمان تحصیل جنابعالی از آمریکا و اروپا آمده بودند. از نظر شما تحصیل در آمریکا خوب است یا بد؟ نوسان های شدید و تندروی های غیرمنطقی در اعلام موضع جنابعالی جای تامل دارد چرا که در مواضع تان در دهه ۷۰ بسیاری از همین اساتید تحصیل کرده در آمریکا و اروپا را ضد انقلاب خطاب کرده و همین جریان افراطی منجر به فرار بخشی از نخبگان از کشور شد.
آیا منظور شما این است که هر کس در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل نموده حق انتصاب در مسئولیتی را ندارد و یا مشکلی از بابت صلاحیت علمی و یا اخلاقی دارد، در صورتی که دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحان علوم پایه و پرانترنی و آزمونهای تخصص و فوق تخصص را با دانشجویان دانشگاههای دولتی میگذرانند و تعدادی از آنها حائز رتبههای برتر در این آزمونها هستند و رئیس و معاونینی که شما از ایشان صحبت به میان آورده اید، فارغ التحصیلان پزشکی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و مدارج تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ خود را در بهترین دانشگاههای وزارت بهداشت سپری نموده اند، که مسئولین و اساتید دانشگاهها شاهد کیفیت تحصیلی و کاری شان میباشند.
آیا این موضوع که شما فارغ التحصیلی از کشورهای آمریکا و اروپا را نشانه ارزش و باسوادی میدانید، نشان از خودتحقیری ندارد؟ چرا که بسیاری از متخصصین و اساتید دانشگاههای کشور عزیزمان ایران بویژه دانشگاه بزرگی همچون دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر دانش و رتبه علمی، بالاتر از فارغ التحصیلان کشورهای غربی میباشند و این شایستگی خود را در مجامع علمی بین المللی به اثبات رساندهاند. بی تردید کسی که میخواهد سکان دار نظام مدیرتی کشور شود، باید بیش از همه به استعدادها و بنیه علمی درون کشور اعتماد و اتکا داشته باشد.
در پایان، ضمن دعوت خود و همه به تقوای الهی و حق گویی و حق طلبی و تاسی عملی از سیره امیر مومنان حضرت علی (ع)؛ علو درجات روح امام راحل و شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم، سلامت و امنیت و بهترین روزها را برای ملت شریف ایران از خداوند متعال مسالت مینماییم.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ستاد دکتر جلیلی را آتش زدند
با توجه به محبوبیت مردمی دکتر سعید جلیلی و یکه تازی ایشان در نظر سنجیها ستاد جلیلی را در مشهد آتش زدند، کودکی هم که در این سوء قصد ناجوانمردانه، آتش گرفته بود توسط مردم نجات پیدا کرد
داوری، فرماندار مشهد در این رابطه گفت:
جوانی که عصر امروز(دیروز، پنجشنبه) با کوکتل مولوتوف دست ساز به یکی از ستادهای انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری در مشهد حمله کرده بود بلافاصله توسط نیروی انتظامی دستگیر شد.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
خطر عظیم نفاق و منافق در بیان شهید مطهری:
اساساً اگر عصر ما را از نظر انسانی بخواهند ارزیابی کنند- نه از نظر صنعتی- اگر یک جنبه انسانی را بخواهند ملاک و مشخص عصر و زمان ما قرار بدهند، باید بگویند عصر نفاق!
اگر بگویند در عصر ما بزرگترین ماشینی که ابتکار و اختراع شده چه ماشینی است؟ به نظر من ماشین قلب حقایق است! اینکه بشر اینهمه توانایی پیدا کرده است که حقایق را وارونه جلوه بدهد. . .
خیلی عجیب است! پیغمبر از دو چیز اظهار نگرانی کرده است: از نفاق و منافق؛ و دیگر اینکه از توده امت جاهل و نادان باشند.
در آنجا فرمود: "إنی لا أخاف علی امتی مؤمنا و لا مشرکا" تا آنجا که فرمود: "و لکنی أخاف علیکم کل منافق الجنان عالم اللسان". در اینجا میفرماید: "إنی لا أخاف علی امتی فقر و لکن أخاف علیهم سوء التدبیر" من از فقر و نداشتن ثروت بر امتم بیمناک نیستم؛ یعنی کمی ثروت، امت من را از پا درنمیآورد. آن چیزی که من از آن نگران هستم فقر معنوی و فکری و فقر اندیشه است. اگر غنای اندیشه باشد، ثروت میآید اما ولو ثروتشان از دنیا بگذرد- مثل ثروت امروز کشورهای اسلامی که همین نفت بزرگترین منبع ثروت دنیاست و بیشترش در کشورهای اسلامی است- ولی فقر اندیشه داشته باشند، فایدهای به حالشان نخواهد داشت. حالا اگر این دو خطر با هم پیدا بشوند، یعنی از یک طرف منافقها، بیدینهای متظاهر زیرک، متظاهرها و ریاکارها و مدلسها پیدا بشوند و از طرف دیگر مردم،جاهل و نادان باشند، آنها اینها را ابزار خودشان قرار میدهند.
حادثه کربلا را همین دو عامل به وجود آوردند. مردم جاهل و نادان ابزار دست ابنزیادها قرار گرفتند و این نکتهای است که ما میبنیم خود امام حسین آن را بیان فرموده است؛ ائمه ما نیز آن را بیان کردهاند. این واقعه مایه عبرت و درس است.
متن کامل را اینجا بخوانید:
https://dolat.ir/detail/183257
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
ظریف دیروز در اصفهان:
«رای ندادن، یعنی رای دادن به اقلیت حاکم»
ظریف تیرماه ۱۴۰۱ درپاسخ به محمدخاتمی ودعوت به نامزدی برای انتخابات:
«نمیآیم چون مردم با رأیدادن به من تنبیه خواهند شد، کمااینکه مردم از سال ۹۶ به بعد بهخاطر رأی به روحانی تنبیه شدند»!!!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
انگشت به دهان ماندن ظریف در مقابل سخنان آچمزکننده دکتر فواد ایزدی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
رسایی: صدا و سیما مناظراتش را تعطیل کند بهتر است!
حمید رسایی، چهره سیاسی اصولگرا در گفتگو با خبرفوری:
هر دو قسمت را دیدم، کاری که صدا و سیما طراحی کرده اصلا مناظره نیست، یک میزگرد خستهکننده و کسلکننده با ۶ نفر است که فرصت خیلی کمی برای حرف زدن دارند.
مناظره باید دو نفره باشد و اگر صدا و سیما حتی ۱۵ برنامه ۱ ساعته هم میگذاشت مردم بهتر میفهمیدند چه کسی حرف کارشناسی میزند و چه کسی شعار میدهد.
الان برنامه مناظرات به گونهای است که یکی مار را مینویسد یکی نقاشی مار را میکشد و همه حرفهای کلی میزنند.
این شیوه از مناظره فقط رفع تکلیف و برای کسانی است که هوچیگری میکنند و فقط شعار میدهند نه برای کسی که واقعا بخواهد به سوالات پاسخ دهد.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
خبر و تحلیل سیاسی
حمایت حجت الاسلام قاسمیان کارشناس و داور برنامه فاخر تلویزیونی محفل از دکتر سعید جلیلی بسم الله الر
امیرحسین ثابتی
یکی از اتفاقاتی که در این انتخابات باعث شگفتی شده، حمایت بعضی از دوستداران قدیمی و به اصطلاح حلقه اول آقای قالیباف از دکتر جلیلی است.
مثلا دکتر حسین مظفر وزیر اسبق آموزش و پروش که سال ۹۲ رئیس ستاد قالیباف بود امسال از دکتر جلیلی حمایت کرد یا سردار رودکی که از فرماندهان دوره جنگ و دوستان قدیمی آقای قالیباف است این بار معتقد است دکتر جلیلی اصلح است.
اما سرآمد این شگفتی ها حجه الاسلام قاسمیان است که از سالها قبل جزو افراد نزدیک به آقای قالیباف بود اما این بار در بیانیه ای رسمی اعلام کرد گزینه اصلح دکتر سعید جلیلی است....
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
وقتی تلگرام فیلتر شد
رئیس قوه قضاییه آملی لاریجانی بود
رئیس مجلس علی لاریجانی بود
رئیس جمهور حسن روحانی بود
وزیر ارتباطات آذری جهرمی
اما خب اصلاحطلبا معتقدن درباره فیلترینگ
بقیه باید جوابگو باشند!
مرتضا قربانی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
وزارت ارتباطات، ادعای جهرمی وزیر ارتباطات روحانی درخصوص فیبرنوری را تکذیب کرد
احسان خرامید در ایکس (توییتر)خطاب به توئیت آذریجهرمی نوشت:
در دوره شما یک متر فیبرنوری هم در شهرها کشیده نشد و شما اعتقاد داشتید که اتوبان احتیاج نداریم.
در این دو سال بیش از ده هزار کیلومتری فیبر نوری در ۲۰۰ شهر کشیده شده و چهل درصد خانوارهای شهری به فیبرنوری دسترسی دارند.
ما کارمان شفاف است شک دارید از هم محلهایهاتون توی جهرم سوال کنید یا iranfttx.ir را چک کنید
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
اینها با خود قرآن و نهجالبلاغه میخواهند مارو از بین ببرند...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi