.
ورود ۱۰۱ هواپیمای جدید به کشور در دولت سیزدهم
رئیس هواپیمایی:
در مدت فعالیت دولت سیزدهم ۱۰۱ فروند هواپیما و هلیکوپتر وارد کشور شد که ۵۵ فروند عملیاتی شده است.
امروز ۲۸ شرکت هواپیمایی خارجی به کشورمان پرواز دارند و در حوزۀ حمل باری با ۵ قاره جهان کار میکنیم.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
جهانگیری در جلسه ۱۳ مرداد ۱۴۰۰: منابع کشور ته کشیده است!شرایط کشور کم سابقه است!
آقای رئیسی در چنین شرایطی مسئولیت کشور را برعهده گرفته است!
دلیل اینکه رئیسی مظلوم بود شاید این باشه که خودشو فدای نظام کرد همه چیزو به جون خرید تا نگن نظام دچار بحران شده
« احمد قصری »
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
44.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
چرا این همه سهلانگاری؟
#حسن_عباسی در تاریخ ۳ خرداد ۱۴۰۳
_سهلانگاریهایی که منجر به شهادت رئیس جمهور شهید شد!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
اسنادی از ممنوعیت عزاداری در عصر سیاه دیکتاتوری پهلوی
امام حسینی ها قدر انقلاب اسلامی را بیشتر میدانند
نسل جوان را باید با دوران خفقانبار پهلوی و اقدامات دینستیزانه پهلویهای جنایتکار آشنا کرد.
هیئت امام حسین علیه السلام بهترین فرصت برای بازخوانی جنایات این لشکریان شمر و یزید است.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
هیئت مصری امد با سردار سلیمانی دیدار کند
وقت گرفتم
رفتیم پیش ایشان
جلوی در از هیئت مصری استقبال کرد
مصریها رفتند داخل اتاق
سردار سلیمانی گفت: من یک تلفن جواب میدهم سریع می آیم.
پیش مصری ها نشسته بودم.
یکی از آنها گفت: سردار سلیمانی نیامد؟!
گفتم: همین که جلوی در از شما استقبال کرد سردار سلیمانی بود
باورشان نمیشد
یکیشان گفت: ما فکر میکردیم او یک ژنرال عصبانی اخمو باشد
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
چرا اشک بر امام حسین (علیه السلام) این همه فضیلت دارد؟!
حجتالاسلام عالی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
خودتحقیری راهحل نیست
#سعداالله_زارعی
بارها نوشته شده که در اداره کشور دو نگاه موازی وجود دارد و این از ابتدای انقلاب اسلامی بوده است. یک نگاه این است که این کشور در درون توانایی مادی و انسانی برای اداره بهینه و تمام و کمال خود را دارد، کافی است که در بالفعل شدن امکانات و استعدادهای فراوان آن اعتقاد راسخ وجود داشته باشد و به انجام آن اهتمام لازم صورت گیرد. این البته به معنای نادیده گرفتن ظرفیتهای خارج از کشور و پیوند زدن آنها با منافع ملی نیست. وقتی از منافع ملی صحبت میکنیم، محیط خارجی بخشی از میدان تأمین منافع ملی است نه در مقابل آن و لذا صحبت کردن از منافع ملی، پیوند زدن توانمندیهای داخلی و ظرفیتهای خارجی است.
یک نگاه هم این است که اداره کشور نیازمند انطباق سیاستها و اقدامات داخلی با سیاستها و اهداف طرفهای خارجی و بهطور خاص قدرتهای بینالمللی است. در این نگرش هرگونه مغایرت هدفگذاریهای داخلی با سیاستهای قدرتهای خارجی در نقطه مقابل منافع ملی دیده میشود و این در حالی است که همان قدرتهای خارجی ضمن توجه به تواناییهای مادی و انسانی داخلی خود، به محیط پیرامونی و حتی محیط دوردست بهعنوان ظرفیت نگاه میکنند و در عین حال هیچگاه برای دست یافتن به منابع خارجی از اصول و ارزشهای خود چشم نمیپوشند و به آن دست هم مییابند.
نگاه اول یک نگاه فرصتساز و تهدیدزدا میباشد و انقلاب اسلامی آن را تجربه کرده است. حضرت امام خمینی به ملتها، مستضعفان، مسلمانان و کشورهایی که داعیه استکباری و استیلاطلبانه ندارند، بهعنوان فرصت نگاه میکردند و البته پیش از آن، ایران اسلامی و ملت عزیز آن را فرصت بزرگ دانست، و به قدر دانستن آنها توصیه میکردند.
اما یک نگاه این است که ملت ایران نمیتواند و نباید در راه تغییر جهانی کاری کند. در این منظر قدرت تعریف شناخته شدهای دارد و همان چیزی است که در ادبیات جهانی بهعنوان هنجار قدرت پذیرفته شده است. از این منظر ایران برای آنکه مسائلش حل شود ـ که درباره «مسائل» آن هم مبالغه زیاد صورت میگیرد ـ باید با قدرتهای زورگو مسئله نداشته باشد. اگر مسئله داشت، همه چیزش نابود میشود!
ما باید در پیوند با کشورهای مختلف در چهار قاره جهان بر توانمندیهای خود بیافزائیم تا فکر تضعیف ایران را از بین ببریم. نباید برای جلب همراهی قدرتهایی که قسم خوردهاند تا نابودی ما از پای ننشینند، ملت خود را تحقیر کنیم و توانایی فراوان آن در اداره عزتمندانه خود ناچیز بشماریم که البته چنین تلاشی در کشور امام حسین علیهالسلام پذیرش ندارد.
متن کامل را اینجا بخوانید:
https://kayhan.ir/001Dtv
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
وزارت اطلاعات عبدالله کویته طراح عملیات تروریستی کرمان را دستگیر کرد
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
نعل وارونه «ب. ز» درباره «ب. ز»!
رسانههای زنجیرهای در حالی دروغ قطعی «دیدار سعید جلیلی با بابک زنجانی» را منتشر کردند (و تکذیب هم شد) که خودشان و بزرگان سیاسیشان، اسباب برکشیدن بابک زنجانی بودند.
آقای «بیژن زنگنه» که به این دروغ دامن زد، همان مدیری است که فسادهای زنجیرهای در قراردادهای نفت و گاز مانند کرسنت، توتال و استات اویل، در دوران مدیریت وی اتفاق افتاد. یک قلم خسارت آقای بیژن زنگنه (ب.ز)، خسارت ۱۸ میلیارد دلاری در پرونده کرسنت است. آقای روحانی، آذر ۱۳۸۱ (هنگامی که دبیر شورای عالی امنیت ملی بود) با ارسال نامهای به خاتمی رئیسجمهور، شدیدا نسبت به عملکرد بیژن زنگنه وزیر نفت اعتراض کرده و درباره کرسنت هشدار داده بود:
«عقد قرارداد طولانی گاز با شرکتی غیرمعتبر که بنابر گزارشهای دریافتی از وزارت نفت طی سالهای گذشته عملکردی ضعیف و توأم با نادیده گرفتن حقوق ایران در ارتباط با میدان نفتی مبارک داشته، تکرار تجربه تلخی است که سالیان دراز گرفتار آن خواهیم بود...
شرایط بازار موجب گردیده که قیمت و شرایط قراردادی مذاکره شده در مقایسه با منطقه بسیار پایین و غیرمطلوب باشد. قرارداد کرسنت احتمالاً آثار منفی اقتصادی درازمدت بر بازار گاز کشور خواهد داشت و هیچ منفعت سیاسی نیز در پی نخواهد داشت. از حدود یک سال پیش سؤالاتی از وزیر نفت درباره قرارداد کرسنت مطرح کردهام که با وجود دستور شما، پاسخی دریافت نشده است...
قرارداد مذکور از طریق واسطهها و عدم ارتباط مستقیم دولتی با یک شرکت غیرمعتبر به امضا رسیده است.»
در همین حال، گفتوگوی بابک زنجانی (ب. ز)، با نشریه کارگزارانی آسمان (به سردبیری محمد قوچانی) در تاریخ ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ (چهار ماه قبل از بازداشت وی) قابل تامل است. زنجانی در این گفتوگوی تبلیغاتی- در حالی که تصویرش بر صفحه اول نشریه کارگزاران نقش بسته- درباره روند رشد خود میگوید:
«زمانی که در پادگان ولیعصر تهران سرباز بودم، آقای هاشمی رفسنجانی رئیسجمهور وقت برای بازدید به آنجا آمدند، گفتند تعدادی سرباز برای ریاستجمهوری، بانک مرکزی و جاهای مختلف انتخاب کنند. وقتی به عنوان سرباز به بانک مرکزی رفتم گفتند شما باید بهعنوان راننده، آقای نوربخش را جابهجا کنید.
حدود 5 ماه از سربازیام مانده بود. من در دفتر آقای نوربخش کار ثبت نامهها را انجام میدادم، بعد هم رانندگی آقای نوربخش را میکردم. بعد از خدمت... آقای نوربخش 4-5 جا را انتخاب کرده بود و برای کنترل بازار به آنها دلار میداد تا در بازار پخش کنند. دلار 300 تومان بود و همه میگفتند دلار میخواهد هزار تومان شود.
مردم میرفتند شب تا صبح در صف بانکها میخوابیدند تا دلار بگیرند و در بازار بفروشند. آقای نوربخش به من گفت شما هم بیا در این مجموعههایی که دارند دلار تزریق میکنند و 4 یا 5 نفر بودند، کار کن.
هر روز دلار میگرفتم و در بازار میفروختم... (درباره عکس با هاشمی و خاتمی و روحانی) من پیش این آقایان رفتم تا جایزه بگیرم... تا حالا سه چهار بار آقای هاشمی را از نزدیک دیدهام. بعد از انتخابات، خدمت ایشان رفتم و توضیحی درباره کارهایم به ایشان دادم. بیشتر از 8 سال است که عکس ایشان در اتاقم هست.»
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
جلیلی چکار کرده مگه
زنگنه اینجور به التماس و انفعال افتاده؟
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi