خبر و تحلیل سیاسی
آقای دادستان! سالهاست سلبریتی جماعت در این مملکت هر غلطی بخواهند میکنند و هر حرف بدون سند و مبنای
آقای منتظری دادستان کل کشور خطاب به خودش: با مخلان مجازی امنیت برخورد قاطع کنید.
دادستان کل کشور:دادستانی وظیفه دارد اگر فردی بدون مبنا و سند حرفی را زد و جامعه را ملتهب و امنیت روانی را مخدوش کرد نباید از آن گذشت کرد. باید با این مسائل برخورد کرده و آنها تحت تعقیب قرار بگیرند.
صیانت از آرامش روانی جامعه جزو وظایف ماست و فراهم شدن بستر آرامش روانی مردم در این است که با مخلان آن بلافاصله و در کمترین زمان برخورد شود.
پینوشت:
جناب آقای منتظری این مطالبه مردم از شماست. لطفا به جای ابلاغ دستور مجری خوبی باشید و با افرادی که در اجرای دستور قصور میکنند قاطعانه برخورد کنید.
#سعیدیسم
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
لزوم اجرای قانون بدون تبعیض
در فتح مکه، زنی از قبیله «بنی مخزوم» مرتکب سرقت شد و از نظر قضایی جرمش محرز گردید. خویشاوندان آن زن که هنوز رسوبات نظام طبقاتی دوران جاهلیت در مغزشان مانده بود، اجرای مجازات (حد سرقت) را نسبت به آن زن، ننگ خانوادگی اشرافی خود میدانستند، به همین دلیل برای متوقف ساختن اجرای حد سرقت به تلاش افتادند و به همین منظور «اسامه بنزید» را که مانند پدرش نزد پیامبر محبوبیت داشت وادار به شفاعت نمودند، اما همین که اسامه زبان به شفاعت گشود، آن حضرت خشمگین شده فرمودند: چه جای شفاعت است؟ مگر میتوان حدود و قانون را بلا اجرا گذاشت؟ و فورا دستور مجازات صادر نمود.
اسامه متوجه لغزش خود شد و عذرخواهی کرد. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم برای اینکه فکر تبعیض در اجرای قانون را از ذهن مردم بیرون نماید، عصر همان روز به ایراد خطبهای پرداخت و با اشاره به مسئله اجرای قانون الهی فرمودند:
اقوام و ملل پیشین دچار سقوط و انقراض شدند، زیرا در اجرای قانون تبعیض روا میداشتند. هرگاه یکی از طبقات بالا مرتکب جرم میشد، او را از مجازات معاف میکردند و اگر کسی از زیردستان به جرم مشابه آن مبادرت میورزید، او را مجازات میکردند، قسم به خدایی که جانم در دست اوست در اجرای قانون درباره هیچکس کوتاهی و سستی نمیکنم، اگر چه مجرم از نزدیکان من باشد
ــــــــــــــــــــــــــ
منبع: طبقات ابن سعد، ج ۴، ص ۷۰
برسد به دست قضات و مسوولین محترم
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
سید علی خان محمدی سخنگوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر:
مشکل #ترانه_علیدوستی نیست، مشکل دستگاه قضایی است که #اقتدار ندارد، آیا کسی پاسخ میدهد؟!
کجای دنیا یک بازیگرسینما چنین اجازهای پیدا میکند تابرای نجات #اغتشاشگران مسلح به سلاح گرم که آدم کشتهاند از مجامع بین المللی، دخالت در امور داخلی کشور را بخواهد؟!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
مواضع مشکوک سریع القلم در راستای منافع سعودی !!!
🔸️سریع القلم استاد روابط بین الملل دانشگاه شهید بهشتی در مصاحبه با یورونیوز سخنانی را به زبان آورده که ادعاهای بزرگی محسوب می شود .
🔸️برای مثال او در خصوص برقراری مجدد رابطه ایران با عربستان اظهار داشته که : "حدود ۸ سال پیش وزیر خارجه وقت عربستان در جلسهای خیلی صریح به من گفت ما حاضریم با ایران در عراق، سوریه، لبنان و دیگر مناطق خاورمیانه به توافقی برسیم و حتی سهم یکدیگر را تبیین کنیم اما در یمن حاضر نیستیم عقب نشینی کنیم."
🔸️سریع القلم سپس ادامه میدهد : "تهران به این جمعبندی رسید که برای تامین امنیت ملی و داخلی خود و همچنین متوقف و یا دستکم کاهش این هزینههایی که از سوی عربستان سعودی انجام میشود بهتر است یمن را معامله کند".
🔸️در واقع مشاور رئیس جمهور سابق مدعی شده جمهوری اسلامی یمن را به بن سلمان فروخته است.
🔸️در این خصوص ذکر چند نکته ضروری است؛
1️⃣ اگر ایران بر سر دولت نجات ملی یمن معامله کرده است چرا سفارت یمن در تهران هنوز در اختیار دولت نجات ملی است و نه آنهایی که سعودی به عنوان دولت مشروع یمن به رسمیت می شناسد ؟
2️⃣ اگر ایران بر سر یمن معامله کرده است چرا سعودی سفیر خود محمد آل جابر را به صنعا فرستاد که با دولت نجات ملی یمن (انصارالله) مذاکره و شروع به حل و فصل مسائل بین ۲ کشور کند ؟
🔸️در حالی که سعودی ها در ۸ سال گذشته به هیچ وجه این دولت را به رسمیت نمی شناختند و آنان را کودتاچیان وابسته به ایران معرفی می کردند.
3️⃣ اگر جمهوری اسلامی یمن را فروخته است چرا تمام مسئولان انصارالله از توافق ایران و عربستان به شدت استقبال کردند ، در حالی که شورای ریاستی یمن (وابسته به سعودی) کاملا مبهم و سرد با این موضوع برخورد نمودند؟
4️⃣ ۲۰ روز پیش احمد عوض بن مبارک وزیر خارجه شورای ریاستی یمن (دولت مورد ادعا و حمایت سعودی) رسما اعلام کرد که حاضر است با دولت مستقر در صنعا مذاکره کرده و مسائل فیمابین را حل کند .
🔸️آیا این سخن نشانه ای دیگر مبنی بر به رسمیت شناختن دولت انصارالله نیست؟
5️⃣ سعودی ها در سال ۲۰۱۵ که جنگ علیه یمن را آغاز کردند به صراحت از بازگشت دولت عبدربه منصور هادی به قدرت در صنعا ، تخلیه پایتخت از نیروهای انصارالله و خلع سلاح این جنبش سخن می گفتند در حالی که پس از ۸ سال از تمام این شروط کوتاه آمده و در حال آتش بس و تبادل اسرا با دولت نجات ملی یمن هستند .
🔸️آیا گزاره های فوق نشانه ای بر تضعیف موضع انصارالله است یا سعودی ها؟
6️⃣ ایران در مذاکراتش با نمایندگان بن سلمان رسما اعلام کرد در مورد یمن هیچ گونه وعده ای نخواهد داد و تنها راه حل بحران یمن عدم دخالت خارجی و برگزاری گفتگوهای یمنی - یمنی است.
🔸️نگارنده با اطلاع این نکته را می نویسد که ایران هیچ قولی به سعودی ها در مورد یمن نداده و ادعاهای سریع القلم در خصوص معامله ایران بر سر یمن کذب محض بوده و در ردیف سایر پیش بینی های او که بعدا خلاف آن اثبات شد، قرار می گیرد.
7️⃣ برای راستی آزمایی ادعاهای سریع القلم تنها گذشت زمان کفایت می کند زیرا در آینده مشخص می شود که آیا دولت انصارالله پس از توافق ایران و سعودی تثبیت و تقویت خواهد شد یا تضعیف و مضمحل.
🔸️انصارالله خلع سلاح خواهد شد یا همچنان به عنوان بازیگر اصلی کشور یمن در قدرت می ماند.
بنابراین برای شناخت درک درست سریع القلم و ادعای بزرگ او تنها قدری صبر لازم است و آنوقت بهتر می شود قضاوت نمود. امثال سریع القلم عادت کرده اند تا زمانیکه درقدرتند با تصمیماتشان و زمانی هم که بدور از قدرت با مواضعشان برای کشور و امت بزرگ اسلامی هزینه سازی کنند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
خبر و تحلیل سیاسی
مواضع مشکوک سریع القلم در راستای منافع سعودی !!! 🔸️سریع القلم استاد روابط بین الملل دانشگاه شهید به
بخشی از مصاحبه محمود سریع القلم مشاور سیاسی حسن روحانی و استاد دانشگاه شهید بهشتی با یورویوز درباره سیاست خارجی ایران را شنیدم؛ باور کنید خود آمریکایی ها اینقدر که این بشر آمریکایی است، آمریکایی نیستند! این حجم از #خودحقیرپنداری و #خودتحقیرگری چگونه در یک انسان شکل میگیرد؟!
عبدالرحیم انصاری
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
از دید لیبرالها:
هر چه برای مردم است (ساخت مسکن، حقوق کارگر و کارمند، اعطای تسهیلات و...) تورمزاست
و هرچه برای سرمایهدار است (بازار آزاد و رها، دلار بادکنکی، حذف یارانه، افزایش قیمت انرژی و...) تورمزا نیست!
متاسفانه نسخهپیچهای دولت همینها هستند.
حسین زمانی میقان
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
اگر افسادیان و غربپرستان زمان حضرت ابراهیم علیهالسلام بودند، احتمالا نشریهشان چنین تیترهایی میزد
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
معمای نشست جده؛
زلنسکی آمد تاحضور اسد کمرنگ شود؟!
🔰 نشست اتحادیه عرب درجده شاهد بازگشت سوریه به ریاست بشار اسد به این اتحادیه و البته حضورغیر مترقبه زلنسکی رئیسجمهور اوکراین بود؛ موضوعی که زوایای آن نیاز به تامل و بررسی دارد.
1⃣ باید دید که چرا در نشست اتحادیه عرب و درست زمانی که تمام رسانهها و تحلیلگران، این نشست را شکستی در پرونده سیاست آمریکا برشمردهاند از شخصیتی مانند زلنسکی برای حضور در جده دعوت شده است؟
2⃣ میتوان حضور زلنسکی دراتحادیه عرب را نوعی سرپوش بر شکست آمریکا وغرب دربرابر اراده سوریه برشمرد؛زیرا قطعارئیسجمهور اوکراین از نشستن درکنار کسانی که از ابتدای نبرد دراوکراین یا اعلام بیطرفی کرده یا به روسها تمایل داشتهاند، دستاوردی به دست نخواهد آورد.
3⃣ اگر فرض رابر این بگذاریم که آمریکا با توجه به روابط خودبا سران عربی وبا دیکته کردن حضور زلنسکی دراین نشست،خواستار کمرنگ کردن حضور قدرتمند اسد بوده،خب البته کشورهای عربی باردیگر دربرابر کاخ سفید کرنش کردهاند.
4⃣ اما این احتمال نیز وجود داردکه عربستان نمیخواسته بیش ازحد واشنگتن راعصبانی کند و دراین راستا از زلنسکی برای تلطیف اموراستفاده کردهاست!
5⃣ به هر حال این اقدام با انتقادهایی همراه خواهد بودو قطعا برخی کشورها ازباز شدن پای طرف خارجی که ممکن است روابط آنان با مسکو رابه چالش بکشد، خرسندنخواهندبود.
◽️ بایدمنتظر خروجی این نشست بود ودید مسکوچه موضعی نسبت به حضور بادعوت قبلی رئیسجمهور اوکراین خواهد گرفت/ نجباء
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
👆زلینسکی در ابتدای صحبتش در مجمع سران عرب: ما مثل پهپادهایی که ایران به روسیه میده نداریم
♦️همین ابتدا اعراب فهمیدند کت تن کیست.
(غیر مستقیم گفته ناتو هم که پشتتون باشه حریف پهپادهای ایران نمیشید)
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمایش #اغتشاش
یک کار تمیز فرهنگی هنری از #بسیجیان غیور مازندران
با موضوع و محوریت اغتشاشات اخیر
چقدر خوب است این کار هنرمندانه و تاثیر گذار در میادین اصلی و مکانهای مهم تهران و سایر شهرهای کشورمان هم اجرا شود.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
🔹همت بلند دولت برای آبادانی سیستان و بلوچستان
دست پرُ دولت آیتالله رئیسی برای استان سیستان و بلوچستان و افتتاح چندین طرح و پروژه عمرانی و تجاری در سفر یک روزه به بخش جنوبی این استان نشان میدهد، دولت سیزدهم با رویكردی انقلابی تمام توان خود را برای اجرای عدالت و رفع محرومیت و آبادانی سرزمین نخل و آفتاب بهکار بسته است.
حدود دو سال از سپردن سکان اداره کشور به دولت سیزدهم میگذرد، دولتی که به ریاست آیتالله سید ابراهیم رئیسی و با شعار «دولت مردمی، ایران قوی» کار خود را آغاز کرده و به اذعان بسیاری از کارشناسان و ناظران، در تاریخ دولتهای پس از انقلاب، هیچ دولتی بهاندازه دولت سیزدهم و آیتالله رئیسی میراثدار مشکلات، ضعفها و کاستیهای برجایمانده از دولت پیش از خود نبوده است.
با این حال اما رئیسی بدون لحظهای درنگ و از همان روز نخست آستین همت را بالازده و با تلاش مجدانه، مجاهدانه و شبانهروزی، یک به یک در پی باز کردن گرههای کور مدیریتی گذشته و سامان دادن به اوضاع آشفته کشور برآمده است.
رئیسی همچنین به جای مدیریت امور کشور و دولت صرفاً از دفتر رئیسجمهور و یا به واسطه نظام اداری، در جای جای ایران اسلامی حاضر شده و این حضور و بررسی از نزدیک مسائل را مبنای اصلی تصمیمسازی و تصمیمگیری برای ایران عزیز و مردم قدرشناس آن تعریف کرده است.
در همین راستا زدودن محرومیت و فقر از استانهای کم برخوردار و محروم از ابتدا جزو اولویتهای اصلی دولت مردمی سیزدهم بوده و آیتالله رئیسی نگاه دولت خود را به رفع مشکلات این مناطق بهویژه استان سیستان و بلوچستان معطوف کرده و با برنامهریزی و حساسیتهای بیشتر به اجرای طرحهای مختلف بزرگ و کوچک پرداخته است، به نحوی که استانی را که بیش از ۹۰ درصد روستاهای آن فاقد زیرساختهای لازم بود، پس از قریب به 2 سال به کارگاه بزرگ سازندگی تبدیل کرده و در هر گوشهای از آن طرحها و پروژههای زیربنایی به اجرا در آمده است که بخشی از دستاوردهای کار جهادی دولت در این استان در سفر یک روزه رئیسجمهور به جنوب سیستان و بلوچستان به ثمر نشست....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265305
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
نام اثر: دود شدن ۸ هزار میلیارد دلار آمریکا در سوریه
هنرمند: جمهوری اسلامی ایران✌️
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
بشار اسد میوه ۱۲سال مقاومت را دیروز در جده چید
https://kayhan.ir/fa/news/265254
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
🔹مأموریت استاد بیسواد برای مالهکشی شکست آمریکا
🔸یک استاد غربزده دانشگاه که عوام فریبیهایش در ماجرای برجام موجب خسارات بزرگ به کشورمان شد، این بار ادعا کرد: ایران یمن را داد تا امنیت خود را تامین کند(!)
محمود سریعالقلم به یورو نیوز گفته است: «تا هشتاد درصد توافق اخیر میان عربستان و ایران، به خاطر تصمیم ایران است. حدود ۸ سال پیش وزیر خارجه وقت عربستان در داووس خیلی صریح به من گفت ما حاضریم با ایران در عراق، سوریه، لبنان و دیگر مناطق خاورمیانه به توافقی برسیم و حتی سهم یکدیگر را تبیین کنیم اما در یمن حاضر نیستیم با ایران شراکت کنیم و ایران باید از یمن بیرون برود. در اتفاقات و تحولاتی که از شهریور گذشته در ایران صورت گرفت، حاکمیت به صورت میدانی، به این نتیجه رسید که عربستان در این تحولات چقدر نقش اساسی دارد. در واقع به این نتیجه رسید که عربستان چه هزینههایی علیه امنیت ملی ایران تحمیل کرد. در نتیجه تهران به این جمعبندی رسید که بهتر است یمن را معامله کند».
وی میافزاید: «شاید این توافق به مراتب عمیقتر از آنچه در سال ۱۳۸۲ میان دو کشور حاصل شد ولی دوام نیاورد، باشد. توافق این است که اجماعی که امروز در میان دستگاههای مختلف حاکمیت بر سر این توافق وجود دارد، در آن زمان وجود نداشت. ضمن اینکه الان تشکیلات امنیتی و نظامی این توافق را پیش برده و با آن موافق است نه مجموعه دولت و وزارت امور خارجه. ایران یک یوترن کامل را درباره عربستان انجام داد یعنی کشوری که تا چند وقت قبل در رسانههای ما به عنوان دشمن اول ایران محسوب میشد حالا این فضای مسالمتآمیز با عربستان شروع شده، این نشان میدهد که اگر ایران زیر فشار باشد، یوترن (دور زدن) را انجام میدهد».
گزافهگویی سریعالقلم و تلاش برای وارونه جلوه دادن موفقیت جدید دیپلماتیک کشورمان، در حالی است که تحلیلگران بسیاری در منطقه و غرب تاکید کردهاند جدیت عربستان برای توافق با ایران، نتیجه چند اتفاق غیر قابل انکار بوده است:
- شکستهای پیاپی آمریکا در منطقه و ناکامی تبعی عربستان در سوریه و لبنان و عراق
- شکست عربستان در اشغال یمن در حالی که تصور میکرد حداکثر ظرف چند ماه کار یمن را یکسره میکند.
- حملات موشکی و پهپادی ویرانگر مقاومت یمن به بزرگترین مراکز نظامی و اقتصادی و تجاری و نفتی یمن که حتی موجب تعطیلی شرکت آرامکو برای مدتی شد.
- قدرتمندتر شدن ایران در تحولات منطقهای و حتی جهانی، به نحوی که قدرتی مانند روسیه را به اتحاد راهبردی با ایران کشاند.
نکته مهم این است که تحولات جنگ یمن درست برخلاف تصویرسازی سریعالقلم رقم خورده و عربستان با ناکامی و شکست مجبور به توقف جنگ هشت ساله
شد.....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265316
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبلیغ زیبای شرکت هواپیمایی امارات برای سفر به ایران
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
🔹به تأخیرها خاتمه دهیم
#سعدالله_زارعی
این عبارت را زیاد شنیدهایم «مردم باید بهبود اقتصادی را در سفره خود ببینند». این عبارت عامیانه باشد یا علمی تبدیل به فرهنگ عمومی شده و بهبود وضعیت در سفرهها به مهمترین شاخص در ارزیابی سطح موفقیت دولت تبدیل شده است. این قلم در اینجا نمیخواهد در این خصوص مناقشه کند و به بحث از روایی یا عدم روایی این عبارت و نگاه بپردازد، اما به نظر میآید جدای از این بحث، بهبود سفره مردم موضوعی است که با اهداف انقلاب اسلامی و سیاستهای آن انطباق دارد و به همین جهت میتوانیم بگوییم آنچه در ده سال اخیر در عرصه اقتصادی کشور و به ویژه «معیشت مردم» شاهد بودهایم با اهداف انقلاب و سیاستهای نظام همخوانی ندارد. در این ده سال بدون تردید وضعیت معیشت مردم دچار تنگناهای جدی بوده است و این در حالی است که ظرفیت اقتصادی کشوری با جغرافیای ایران و تنوع منابع آن، بسیار فراتر از احتیاجاتی است که رفع آنها برعهده دولت میباشد. در این خصوص گفتنیهایی است:
1- دولت آیتالله سید ابراهیم رئیسی، اداره کشور را در شرایط دشواری تحویل گرفت. برای درک اندازه این مشکل، نیاز نیست راه دوری برویم. مراجعه به مکاتبات انجام شده فیمابین رئیسسازمان برنامه و بودجه، رئیس بانک مرکزی و رئیسجمهور دولت سابق کفایت میکند.
هر چند امروز این سه، اظهاراتی کاملاً متناقض و حق بهجانب دارند. علاوه بر
متن مکاتبات این سه، دولت آقای حسن روحانی با اقدامات ماههای پایانی خود و به خصوص در حد فاصل برگزاری انتخابات ریاستجمهوری تا تشکیل دولت جدید، دست به اقداماتی زد که نتیجه آن حجم عظیمی از تعهداتی فراتر از توان مالی موجود دولت بود که از آن به عنوان «بدهی دولت» یاد میشود. تا جایی که در یکی - دو ماه اول تشکیل دولت آقای رئیسی اعلام شد، دولت ماهانه با ده هزار میلیارد تومان
بازپرداخت اوراق فروخته شده دولت قبل مواجه است که اصل و سود آن تا سال 1405 حدود 534 هزار میلیارد تومان میشود. کما اینکه بدهی بخش دولتی به سیستم بانکی در پایان دوره روحانی نیز
540 هزار میلیارد تومان ذکر شده است. یک بررسی تحقیقی دیگر که 17 شهریور 1401 از سوی خبرگزاری جمهوری اسلامی منتشر گردیده بیانگر آن است که بدهی بخش دولتی به نظام بانکی که در آغاز به کار دولت روحانی 103/7 هزار میلیارد تومان بوده، در پایان 8 سال (تیر 1400) به 643/9 هزار میلیارد تومان یعنی به 6/2 برابر رسیده است. مجموعه این اعداد را باید با تعهدات خلق شده برای دولت رئیسی در طول...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265321
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بن سلمان، ولیعهد سعودی در نشست سران عرب:
مسئله فلسطین، مسئله محوری اعراب و مسلمانان است و در راس اولویتهای پادشاهی عربستان قرار دارد.
🔹امیدواریم که بازگشت سوریه به اتحادیه عرب، به حمایت از سوریه و امنیت این کشور کمک کند.
🔸هرگز اجازه نخواهیم داد که منطقه ما به میدانی برای نزاعات و درگیری تبدیل شود، سالها جنگ و درگیری که ملتهای مسلمان از آن رنج کشیدند، دیگر کافی است.
🔹به یمنی ها برای یافتن راه حلی برای بحران کشورشان کمک خواهیم کرد.
✅ گوشه ای از معجزه جمهوری اسلامی و مدیریت آیت الله خامنه ای در چند سال اخیر را ببینید...
سر خط اصلی ترین سیاست های خارجی نظام اسلامی از زبان بن سلمان تشریح شد !!
علی امیری
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
💢چهار برابر شدن ورود گردشگران خارجی به ایران
سازمان جهانی گردشگری:
در سال ۲۰۲۲، ۴.۱ میلیون سفر توسط گردشگران خارجی به مقصد ایران انجام شده است که این رقم نسبت به سال قبل از آن ۳۱۵ درصد رشد داشته یعنی بیش از ۴ برابر شده است.
🔹رشد ورود گردشگران خارجی به ایران در سال میلادی گذشته ۳ برابر رشد متوسط جهانی در این زمینه بوده است. با این وجود، سهم ایران از جذب گردشگران خارجی همچنان اندک است و تنها ۰.۴ درصد از کل سفرهای گردشگری خارجی در سال ۲۰۲۲ به مقصد ایران انجام شده است.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اگر خانههای خالیِ ایران در کشور دیگری بود چه میشد؟
نگاهی به قانون مالیات بر خانههای خالی در کشورهای دیگر...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
🔺 نقل قول عبدالله گنجی از خاتمی درباره نحوه ورود رهبری به موضوعات مختلف اداره کشور
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
تبیین سه کلید واژه عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی توسط رهبر انقلاب در دیدار صبح امروز
رهبر انقلاب اسلامی، صبح امروز در دیدار وزیر و مدیران ارشد وزارت امور خارجه، سفرا و روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور:
در سیاست خارجی وقتی میگوییم عزت، یعنی نفی دیپلماسی التماسی. ما در طول این سالها داشتیم مواردی را که دیپلماسی ما، تعبیر درست در قبالش همین تعبیر «التماسی» است، «دیپلماسی التماسی». ممکن است لحنمان هم التماسآمیز نبوده اما باطن قضیه التماس بوده. عزت یعنی نفی اینجور دیپلماسی، نفی چشم دوختن به دست و زبانِ این و آن. این شخصیت پختهی سیاسی قدیمی فلان کشور اینجوری گفت، اینجوری قضاوت کرد، آن یکی اینجوری گفت، اینجوری اقدام میکنند. عزت یعنی ما چشممان و نگاهمان به این چیزها نباشد، تکیهمان به اصول خودمان باشد.
حکمت یعنی در همهی تعاملهای دو جانبه و چند جانبه خردمندانه عمل کنیم. اندیشیده عمل کنیم. محاسبهشده عمل کنیم. از اظهار نظرهای دفعی و ارتجالی و حسابنشده پرهیز کنیم. حکمت یعنی هر کاری که میکنیم، پشتوانه فکری و عقلانی داشته باشد. اندیشیده باشد، محاسبهشده باشد.
مصلحت یعنی شناختن موارد انعطاف. یک جاهایی باید انعطاف داشت. انعطاف منافات با اصول ندارد. حفظ اصول با امکان انعطاف با هم میسازند، میتوان یک جاهایی انعطاف به خرج داد. بنده یک وقتی چند سال قبل از این گفتم:
«نرمش قهرمانانه»؛ بد فهمیده شد، هم بعضیها در خارج بد فهمیدند، یک محاسبهی دیگر کردند، در داخل هم بعضی از خودهایمان بد فهمیدند معنای این را. انعطاف یک جاهایی لازم است، بایستی انجام بگیرد. همان معنایی که ما در تقیه معنا کردیم ــ در بحث امامت، بنده مفصل راجع به تقیه صحبت کردم ــ تقیه یعنی وقتی شما در یک جایی دارید حرکت میکنید، به یک صخرهای میرسید که از آن عبور نمیتوانید، یک راهی پیدا کنید از کنار صخره و عبور کنید. انعطاف یعنی این. معنایش این نیست که ما از ادامهی راه پرهیز کردیم و عقبنشینی کردیم، نه. به جنگ صخره نرفتیم، انعطاف پیدا کردیم، توانستیم راه دیگری را پیدا کنیم.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از پاوه ۱۳۵۸ تا پاوه ۱۴۰۲
هنگامی که در شهر مرزی پاوه قدم میزدم، احساس میکردم در شمالِ شهر تهران در حال قدم زدنم. ما چقدر در انعکاس و نمایش دستاوردهای انقلاب اسلامی ضعیف عمل کردهایم؛ پاوه ۱۴۰۲ کجا و پاوهی ۱۳۵۸ کجا ...
ارائهای از محمدجواد خواجهوند
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi