رزمایش مشترک ایران و آذربایجان
امروز جمهوری آذربایجان و ایران رزمایش مشترکی را در نخجوان و نیز خاک ایران خواهند داشت.
در رزمایشهایی که در هر دو کشور برگزار میشود، وظایف مختلفی در خصوص حفاظت از نقطههای راهبردی و خطوط ارتباطی در برابر فعالیتهای خرابکارانه احتمالی به صورت هماهنگ انجام خواهد شد.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
بیانات تاریخی حضرت امام خامنه ای در دیدار فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسولالله صلی الله علیه وآله وسلم- 1375/03/20:
اگر امثال شَبَثْ بن ربْعی در یک لحظهی حسّاس، به جای اینکه از ابن زیاد بترسند، از خدا میترسیدند، تاریخ عوض میشد. گیرم که عوام متفرّق شدند؛ چرا خواصِ مؤمنی که دوْر مسلم بودند، از او دست کشیدند؟ بین اینها افرادی خوب و حسابی بودند که بعضیشان بعداً در کربلا شهید شدند؛ اما اینجا، اشتباه کردند.
البته آنهایی که در کربلا شهید شدند، کفّارهی اشتباهشان داده شد. دربارهی آنها بحثی نیست و اسمشان را هم نمیآوریم. اما کسانی از خواص، به کربلا هم نرفتند. نتوانستند بروند؛ توفیق پیدا نکردند و البته، بعد مجبور شدند جزو توّابین شوند. چه فایده؟! وقتی امام حسین علیهالسّلام کشته شد؛ وقتی فرزند پیغمبر از دست رفت؛ وقتی فاجعه اتّفاق افتاد؛ وقتی حرکت تاریخ به سمت سراشیب آغاز شد، دیگرچه فایده؟! لذاست که در تاریخ، عدّهی توّابین، چند برابر عدّهی شهدای کربلاست. شهدای کربلا همه در یک روز کشته شدند؛ توّابین نیز همه در یک روز کشته شدند. اما اثری که توّابین در تاریخ گذاشتند، یک هزارم اثری که شهدای کربلا گذاشتند، نیست! بهخاطر اینکه در وقت خود نیامدند. کار را در لحظهی خود انجام ندادند. دیر تصمیم گرفتند و دیر تشخیص دادند.
چرا مسلم بن عقیل را با اینکه میدانستید نمایندهی امام است، تنها گذاشتید؟! آمده بود و با او بیعت هم کرده بودید. قبولش هم داشتید. به عوام کاری ندارم. خواص را میگویم. چرا هنگام عصر و سرِ شب که شد، مسلم را تنها گذاشتید تا به خانهی طوعه پناه ببرد؟! اگر خواص، مسلم را تنها نمیگذاشتند و مثلاً، عدّه به صد نفر میرسید، آن صد نفر دور مسلم را میگرفتند. خانهی یکیشان را مقرّ فرماندهی میکردند. میایستادند و دفاع میکردند. مسلم، تنها هم که بود، وقتی خواستند دستگیرش کنند، ساعتها طول کشید. سربازان ابن زیاد، چندین بار حمله کردند؛ مسلم به تنهایی همه را پس زد. اگر صد نفر مردم با او بودند، مگر میتوانستند دستگیرش کنند؟! باز مردم دورشان جمع میشدند. پس، خواص در این مرحله، کوتاهی کردند که دوْر مسلم را نگرفتند.
ببینید! از هر طرف حرکت میکنیم، به خواص میرسیم. تصمیمگیری خواص در وقت لازم, تشخیص خواص در وقت لازم، گذشت خواص از دنیا در لحظهی لازم، اقدام خواص برای خدا در لحظهی لازم. اینهاست که تاریخ و ارزشها را نجات میدهد و حفظ میکند! در لحظهی لازم، باید حرکت لازم را انجام داد. اگر تأمّل کردید و وقت گذشت، دیگر فایده ندارد. در الجزایر، جبههی اسلامی آن کشور برندهی انتخابات شده بود؛ ولی با تحریک امریکا و دیگران، حکومت نظامی بر سرِ کار آمد. روز اوّلی که حکومت نظامی در آنجا شکل گرفت، از قدرتی برخوردار نبود. اگر آن روز - بنده، پیغام هم برایشان فرستاده بودم - و در آن ساعات اوّلیه حکومت نظامی، مسؤولین جبههی اسلامی، مردم را به خیابانها کشانده بودند، قدرت نظامی کاری نمیتوانست بکند و از بین میرفت. نتیجه اینکه امروز در الجزایر حکومت اسلامی بر سرِ کار بود. اما اقدامی نکردند. در وقت خودش بایستی تصمیم میگرفتند، نگرفتند. عدّهای ترسیدند، عدّهای ضعف پیدا کردند، عدّهای اختلال کردند، و عدّهای بر سر کسب ریاست، با هم نزاع کردند.
در عصرِ روزِ هجدهم بهمن ماه سال 57، در تهران حکومت نظامی اعلام شد. امام به مردم فرمود به خیابانها بریزید. اگر امام در آن لحظه چنین تصمیمی نمیگرفت، امروز محمّدرضا در این مملکت بر سرِ کار بود. یعنی اگر با حکومت نظامی ظاهر میشدند، و مردم در خانههایشان میماندند، اوّل امام و ساکنان مدرسهی رفاه و بعد اهالی بقیهی مناطق را قتل عام و نابود میکردند. پانصدهزار نفر را در تهران میکشتند و قضیه تمام میشد. چنان که در اندونزی یک میلیون نفر را کشتند و تمام شد. امروز هم آن آقا بر سرِ کار است و شخصیت خیلی هم آبرومند و محترمی است! آب هم از آب تکان نخورد! اما امام، در لحظهی لازم تصمیم لازم را گرفت. اگر خواص امری را که تشخیص دادند به موقع و بدون فوت وقت عمل کنند، تاریخ نجات پیدا میکند و دیگر حسینبنعلیها به کربلاها کشانده نمیشوند. اگر خواص بد فهمیدند، دیر فهمیدند، فهمیدند اما با هم اختلاف کردند؛ کربلاها در تاریخ تکرار خواهد شد.
به افغانها نگاه کنید! در رأس کار، آدمهای حسابی بودند؛ اما طبقهی خواص منتشر در جامعه، جواب ندادند. یکی گفت ما امروز دیگر کار داریم. یکی گفت دیگر جنگ تمام شد. ولمان کنید، بگذارید سراغِ کارمان برویم؛ برویم کاسبی کنیم. چند سال، همه آلاف و اُلوف جمع کردند؛ ولی ما در جبههها گشتیم و از این جبهه به آن جبهه رفتیم. گاهی غرب، گاهی جنوب، گاهی شمال. بس است دیگر! خوب؛ اگر این گونه عمل کردند، همان کربلاها در تاریخ، تکرار خواهد شد...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
پزشکیان، آنگونه که هست
آنگونهکه افراطیون میخواهند
۱) مسعود پزشکیان دو دهه قبل، وزیر بهداشت بوده و پس از آن، از کارهای اجرائی دور بوده است. او اصلاحطلب حزبی نیست، و دارودسته جداگانهای برای خود ندارد. در این شرایط، برخی افراطیون مدعی اصلاحات بر آن شدهاند که او را بکوبند و از نو -آنگونه که میخواهند و برای رادیکالیسم و گلادیاتور بازی خود نیاز دارند- بسازند!
۲) صلاحیت آقای پزشکیان در کنار پنج نامزد دیگر، در حالی تایید شد که نامزدهای بسیاری از طیفهای کوناگون تایید نشدند. صلاحیت وی در انتخابات اسفند ماه گذشته مجلس، از سوی هیئتهای اجرائی تایید نشده بود، اما در شورای نگهبان تایید شد. او ۸ فروردین ۱۴۰۳، درباره ماجرای تایید صلاحیتش گفته بود: «بنده از جاهای مختلف این را شنیدم. رهبری فرموده بودند چرا این کار را کردید؟ شورای نگهبان هم اعلام کرد که ما هیچ وقت رد نکردیم و همیشه تایید کردیم، بلکه هیئت اجرائی رد کرده بود».
۳) پزشکیان همچنین دی ماه پارسال خبر داده بود: «اگر دخالت رهبری نبود، امکان ردصلاحیت من در انتخابات مجلس وجود داشت. از زمانی که خود را شناختیم، سعی کردیم برای انقلاب و نظام کار کنیم. از جاهای مختلف شنیدم که مقام معظم رهبری، اسم مرا آوردند و سؤال کردند که به چه دلیل در هیئت اجرائی اینطور شده، و مرا مدیون خودشان کردند».
۴) پزشکیان دوشنبه شب در برنامه تلویزیونی گفت:
«- ما قرار نیست برنامۀ جدید بنویسیم و سیاست جدیدی اجرا کنیم. قدم اول ما این است که مسیری که دولت پیش گرفته را ادامه دهیم.
- هر دولتی که بخواهد بیاید، باید برنامۀ هفتم توسعه را اجرا کند. قطعا اولویت ما رفتن به سمت سیاستهای کلی و مسیری است که ما را به اهداف برساند.
- معطل ماندن برنامههای ما -یا به چشماندازی که رهبر انقلاب مشخص کردند و قرار بوده اول (منطقه) شویم و فقر را از بین ببریم و نرسیدیم- نشان میدهد ما در اجرا نتوانستیم سیاستها و اهداف را پیاده کنیم.
- قدم اول ما این است که مسیری که دولت پیش گرفته را ادامه دهیم. اگر در ارزیابیها ببینیم برنامه یا نیروها نواقصی دارند، اصلاحاتی باید در مسیر شکل بگیرد. مشکل این است که هر کسی که میآید، مسیر را عوض میکند.
- برخلاف اروپا ما از مالیات فرار میکنیم، باید دارایی مردم مشخص شود. اگر دادهها شفاف شود فساد کاهش پیدا میکند. در داخل کشور FATF را حداقل اجرا کنیم، قانون هم دارد».
۵) اما این سخنان به مذاق برخی افراطیون خوش نیامد. چنان که نوشتند:
«- برنامه زنده تلویزیونی پزشکیان پایینتر از حد انتظار گروههای هوادار اصلاحطلبان بود. او اگر در برنامههای بعدی با همین دست فرمان حرکت کند، توانایی برانگیختن سازمان رأی اصلاحطلبان را نخواهد داشت.
-اولین نطق پزشکیان بازخورد منفی داشت.
-آقای پزشکیان! مسیر را اشتباه شروع کردید. آنها که قرار است برای شما پای صندوق بیایند، خواهان تغییر اساسی هستند.
- تا اومدیم ببینیم این موج چیه که میگن پزشکیان راه انداخته یا میتونه راه بندازه، با مصاحبه تلویزیونی بیرمقش کرد».
همچنین احمد_ ز ، یکی از افراطیون گفته: «باید بررسی بشود چرا پزشکیان تایید صلاحیت شده است؟».
این فضاسازی در حالی است که شبکه اینترنشنال وابسته به موساد، در چند نوبت به پزشکیان به خاطر این که گفته بود «فکر نمیکردم خاتمی به جایی برسد که رای ندهد»، «نامزد شدم تا مشارکت در انتخابات افزایش پیدا کند»، و «برنامه توسعه را بر مبنای سیاستهای رهبری اجرا میکنم»، حمله کرده بود.
۶) منافقین و تندروهای غربگرای که نسبت به نطق پزشکیان ابراز نارضایتی و طلبکاری از موضع بالا کردهاند، همانهایی هستند که در ادوار مختلف به تناوب، دور کسانی مانند مرحوم هاشمی، خاتمی، کروبی، عارف، روحانی، همتی و... جمع شده و تا عرش بالا برده بودند، و ضمنا به وقتش هم که توقعاتشان به قدر کافی برآورده نشده، پنجه بر صورت همین شخصیتها کشیده و از بدترین توهین و تخریب دریغ نکردهاند. آنها بارها، هاشمی را «انحصارطلب، پدرخوانده، و عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای»، خاتمی را «اردک لنگ، جزو بدترینها در مجمع روحانیون، شاه سلطان حسین بیعرضه»، «کروبی را یک دنده، مرتجع و سادهلوح» و «عارف را اصلاحطلب قلّابی و برانگیخته نهادهای امنیتی» خواندهاند.
۷) منافقین جدید، ادامه منافقینی هستند که حضرت امام دربارهشان فرمود: «خدا میداند که من مکرر به این (بنی صدر) گفتم که آقا اینها تو را تباه میکنند، این گرگهایی که دور تو جمع شدهاند و به هیچ چیز عقیده ندارند، تو را از بین میبرند، گوش نکرد، هی قسم خورد که اینها فداکار هستند». آقای پزشکیان که به درستی خود را خدمتگزار نظام و انقلاب میداند و در تشییع شهید رئیسی از ارادت خود به آن شهید گفت، قطعا آن قدر تجربه و تدبیر دارد که به بدخواهان کشور و ملت پهلو ندهد و فاصلهگذاری منطقی داشته باشد.
محمد ایمانی
وزیر خارجه روسیه: متن توافقنامه جدید همکاری همه جانبه با ایران به طور کامل مورد توافق قرار گرفت
به محض اینکه ایران مسائل رویهای را حل کند، میتوانیم آن را امضا کنیم
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
بسته ۲۰ گیگ اینترنت رایگان ۳۰ روزه؛ هدیه دولت به همه مردم/ برای استفاده از پیامرسانهای #داخلی
کد دستوری برای کاربران همراه اول و رایتل:
#۶۷۳*۱۰۰*
(ستاره ۱۰۰ ستاره ۶۷۳ مربع)
و برای کاربران ایرانسل:
#۱*۵*
(ستاره ۵ ستاره ۱ مربع) است.
کافی است این کد دستوری را با سیمکارت خود شمارهگیری کنید تا بسته اینترنت ۲۰ گیگ برایتان فعال شود.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
رأینوشت و سرنوشت
در سرنوشتسازترین وضعیت منطقه و جهان و در شرایطی که تنها چند ضربت شمشیر تا خیمه معاویه باقی مانده، مردم ایران قرار است رئیسجمهور انتخاب کنند.
امیدوارم تاریخ تکرار نگردد و مالک ناچار به بازگشت نشود که اگر چنین شد، علاوه بر جسم سوخته رئیسجمهور فقید، دستآوردهای او هم خواهد سوخت.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دولتی که دزدپرورترین و جاسوسپرورترین دولت لقب گرفت و پرخسارتترین دولت بود چطور و با چه جرات و رویی نمایندهاش کاندیدا میشه؟؟!!!
هوشیار باشیم
اگر فراموش کار و یا بیتفاوت باشیم، به راحتی فریب خواهیم خورد و حتما گرفتار نااهلان و بدسیرتان و همچنین گرفتار منافقین و نفوذیها خواهیم شد و آنوقت خدا هم به دادمان نخواهد رسید...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
روسیاهی ذات زغال است...
دادگاه کانادا: "هواپیمای اوکراینی مطابق استانداردها پرواز نکرد"؛ شرکت هواپیمایی اوکراین غرامت بدهد.
به یاد دارم بسیاری از چهرهها بعد از انتشار خبر سقوط هواپیمای اوکراینی هیچگونه واکنشی نشان ندادند و تنها وقتی سپاه مسئولیت حادثه را برعهده گرفت خود را ملزم به ادای احترام به بازماندگان حادثه دیدند!
همانموقع میشد جانبدارانه بودن موضعگیریهایشان را بهوضوح دید، اما خب... عدهای ترجیح دادند دنبالهرو آنها بمانند.
به حاکمیت تاختند، به دستاوردهای سپاه طعنه زدند، امنیت را به سخره گرفتند، نظام را دروغگو نامیدند، حتی از توهین به حاج قاسم هم کوتاه نیامدند، تا آنجا که حامد اسماعیلیون، یکی از بازماندگان حادثه تبدیل به یکی از راهبران فتنه ۱۴۰۱ شد.
حتی در برخی تولیدات هنری و مجموعهای مثل نون.خ هم به عامل حادثه طعنه زدند.
اخیرا نتیجه دادگاه کانادا اعلام شد: "شرکت اوکراینی مقصر است و باید غرامت پرداخت کند."
حالا اما خبری از این چهرهها و دنبالهروهایشان نیست.
بهقطع اگر چنین اتفاقی در کشوری دیگر رخ داده بود کمترین کارِ آنان یقه دریدن و تمجید از رفتار مسئولینِ آن کشور در برعهده گرفتن مسئولیت حادثه و مدیریت فضا بود و خودتحقیری و زدن بر سر مسئولین داخلی.
معصومه عمرانی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
ضحی دختر بچه نکایی که هفته گذشته دچار حمله سگ شده بود در بیمارستان فوت شد
در میان ناباوری، دختر بچه ۸ ساله نکایی که از ناحیه صورت و پا مورد حمله سگ قرار گرفته بود و تصاویر دلخراش حمله سگ به وی در کوچه پس کوچه نکا از اخبار شبکه تبرستان پخش شد جان خود را از دست داد.
به گفته پزشک معالج علت فوت ضحی هاری سگ اعلام شد و نمونه دوم برای درجه هاری به آزمایشگاه فرستاده شد.
این چندمین مورد از حمله سگ به مردم از اول سال است و هیچ مسوولی هم موضعگیری نکرده است و مردم هم فعلا ساکت هستند!
سوال:
چرا با سگی برخورد شود موج رسانهای در کشور ایجاد میشود ولی کودکی را سگ تکه پاره کند، سکوت رسانهای است؟!
دشمن روی جهل و بیتفاوتی مردم و روی غفلت، تنبلی، ناکارآمدی و مصلحت اندیشی نابجای مسوولین ناصالح مرعوب و ضعیف حساب باز کرده است.
امان از جهل و نفاق و نفوذ
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
آغاز اقدامات ایران در پاسخ به اقدام سیاسی غرب در سوءاستفاده از آژانس
بر اساس شنیدهها، در پاسخ به اقدام خصمانه سه کشور اروپایی (فرانسه، آلمان و انگلیس) در صدور قطعنامه شورای حکام علیه جمهوری اسلامی ایران برخی اقدامات ایران در نطنز و فوردو آغاز شده است.
پیشتر ایران هشدار داده بود که کشورهای غربی باید از اقدامات بیثمر ضد ایرانی گذشته خود درس بگیرند.
جریانات ضد ایرانی وانمود کرده بودند که به دلیل شرایط داخلی ناشی از شهادت رییس جمهور و همراهانشان و همچنین در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری، کشورمان اقدام خاصی در مقابله با تحرکات سیاسی کشورهای غربی نخواهد کرد.
از همین جهت گزارشات روزهای آتی نادرستی چنین تحلیلی را بر آنها ثابت خواهد کرد./مهر
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi