.
پزشکیان می خواهد با ظریف تحریم ها را بردارد، انگار...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
اعلام برائت کانال بزرگ حامیان پزشکیان از او!
اطلاعیه کانال بزرگ حامیان پزشکیان در تلگرام:
به نام ایران، برای حفظ ایران
ما اعضای ستاد مرکزی دکتر مسعود پزشکیان پس از بررسی دو مناظره اخیر و افکارسنجی صورت گرفته در شبکه های اجتماعی و نظرسنجی میدانی به این جمع بندی رسیدیم که علی رغم شایستگی های فراوان شخصیتی دکتر پزشکیان، ایشان اهل برنامه ریزی، هدف گذاری و آینده نگری نیستند و این موضوع نه تنها کشور را به ورطه نابودی خواهد کشاند؛ بلکه پایانی است بر عمر #اصلاحات.
در امتداد تصمیم پر اهیمت و حاوی پیام های فراوان، نخبه اقتصادی کشور، #دکتر_محمدرضا_جهان_بیگلری دکتری اقتصاد و دبیر ستاد اعتدالیون آقای پزشکیان در انصراف از ادامه فعالیت در ستاد ایشان و حمایت از اقای جلیلی، ما حامیان ستاد مرکزی آقای دکتر پزشکیان نیز به صورت دسته جمعی و به اتفاق آرا، انصراف خود را از حمایت آقای پزشکیان اعلام می نماییم.
این تصمیم برای جلوگیری از فاجعه جبران ناپذیری است که مدیریت ایشان به کشور وارد خواهد کرد.
چراکه معتقدیم در صورت پیروزی ایشان، #اصلاحات و #اصلاحطلبی برای همیشه از این کشور رخت خواهد بست
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
به خاتمی رای بدید ناطق نوری رای نیاره!
به موسوی رای بدید احمدینژاد رای نیاره!
به روحانی رای بدید رئیسی رای نیاره!
الان هم به پزشکیان رای بدید جلیلی رای نیاره!
پروین اعتصامی چه زیبا گفت:
ما را به رَخت و چوب شبانی فریفتهاند
این گرگ سالهاست با گله آشنا است...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
#ویراستی؛ پریشب👆
مشارکت مردم؛ نقطه عطف انتخابات ۱۵تیر
آماده پذیرش نتیجهای غیرمنتظره باشید
با عبور میزان مشارکت از ۵۰درصد؛ رکورد انتخابات اخیر مجلس و ریاستجمهوری ۱۴۰۰، بهبود یافت.
آمادهی پذیرش هر نتیجهای باشید، یعنی پذیرش نتیجهای که وفق نظر شما نباشد. مهم آن است که در یک رقابت پایاپای و از جهاتی نابرابر، ایستادید و مجاهدت کردید و تا آخرین لحظه دست از تلاش بر نداشتید.
جمهوریت نظام، پس از سالها رونق دوباره گرفت و انقلاب اسلامی توانست در سختترین شرایط و پس از چالشها و شکافهای متعدد اجتماعی، سیاسی و اقتصادی، مشارکت بالای ۵۰درصد را محقق کند.
گاهی تقدیر، با خواست ما متفاوته،
به هرحال باید این رو پذیرا باشیم که نظر اکثریت مردم، مقدرات کشور را تعیین میکند. دنیا هم فراز و نشیب زیاد داره و این یک روند تاریخیه...
مبارزه با ظلم و ظلمت، بیعدالتی و ناکارآمدی، یک مبارزه تاریخی است و در هر شرایطی ادامه خواهد داشت.
همونطور که پریشب نوشته بودم، برای یک دوران خاص و مبارزه پیچیده آماده باشید. هر چه به مراحل پایانی آخرالزمان نزدیک میشم ابتلائات و حوادث، پیاپی و پیچیدهتر میشود.
خدا خودش کمک کنه که ثابت قدم باشیم.
مهدی عسگری
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
نتیجه نهایی دور دوم انتخابات ریاست جمهوری:
تعداد کل آرای مأخوذه: ۳۰.۵۳۰.۱۵۷ رأی
مسعود پزشکیان: ۱۶.۳۸۴.۴۰۳ رأی
سعید جلیلی: ۱۳.۵۳۸.۱۷۹ رأی
و لذا اکثریت مردم ایران، #پزشکیان را به عنوان رئیس جمهور خودشان انتخاب کردند...
میزان مشارکت: ۴۹.۸ درصد، الحمدلله
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
انتخابات، نتیجه عملکرد مسوولین در حوزههای فرهنگی، رسانهای، آموزشی، فضای مجازی، قضایی و نظارتی است
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
از شورای نگهبان که پزشکیان را در سال ۱۴۰۰ تایید صلاحیت نکرد ولی در سال ۱۴۰۳ احراز صلاحیت شد گلهمندیم، این رفتارهای تردید افکن و ناامید کننده است که باعث میشود پیرمردی با رفتار پوپولیستی، خلاف ادب و البته با حمایت شبکه رسانهای هوچیگر غربگرا و خودتحقیر بدون اینکه هیچ وعده یا قولی بدهد، بدون اینکه برنامهای داشته باشد، صراحتا و کرارا بگوید نمیتوانم، نه قول میدم مسکن بسازم و نه رشد ۸درصدی اقتصاد شدنی است، در عین دروغهای شاخدار گفتن تاکید بر صداقت کند، بتواند رأی اکثریت مردم را هم بیاورد و درست نزدیک رسیدن به قله، رئیس جمهور مردم ایران شود...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
عزیزان دقت فرمایند به هیچ عنوان وارد بازی کثیف و مرموز برخیها که در آرزوی رسیدن به اهداف حقیرانه و آلاف و الوف دنیوی، آویزان کاندیداهای جریان انقلابی میشوند و وقتی خود را ناکام میبینند به جای پاسخگو بودن، متاسفانه بداخلاقی و تفرقه افکنی پیشه میکنند، نشوند.
آسیب اصلی جریان انقلابی، اشتباه بزرگان ماست که در تشخیص انقلابیهای واقعی و انقلابی نماهایی که به عشق جایگاه و پست، ملتزم رکاب میشوند، تقریبا همیشه دچار مشکل میشوند و آنها را در جمع یاران و نزدیکان خود میپذیرند.
مگر کم آدمکی داشتیم که با تشخیص اینکه بالاخره قالیباف یا جلیلی یکیشان رییس جمهور است، همزمان در دو ستاد فعالیت میکردند!!
جریان اصیل انقلابی، تکلیف محور است و با ادب و نجابت ناشی از تربیت دینی خود، همواره منادی وحدت و همدلی؛ و تفرقهافکنان و کدورت سازان، شیاطینند در هر لباس و عنوانی که باشند، میدان ندهیم
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
سرنوشت هر ملت، به دست خودشان است
آيه 11 سوره رعد: «إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ»
خدا وضع هیچ ملتی را تغيير نمىدهد مگر این که آنها وضع خود را تغيير دهند.
ما به صندوق رای جمهوری اسلامی و نتایج آن پایبندیم و مانند بعضی گردن کلفتها نیستیم که اگر از نتیجه انتخابات خوشمان نیامد به خیابانها بریزیم و مملکت را به آشوب بکشیم...
نتیجه انتخابات ۱۵ تیرماه ثابت کرد، همه آنهایی که از سال ۱۳۸۸ تا به امروز جمهوری اسلامی را به تقلب و مهندسی انتخابات و تعیین نتیجه از قبل متهم می کردند، غلط خورده بودند!
دوستان عزیز!
لطفا فلان نامزد و هوادارانش را در نتیجه انتخابات مقصر ندانیم و کاسه و کوزه را سر کسی نشکنیم ( اگر این به نفع آن کنار می رفت اوضاع این نبود و...!)
مملکتی که فضای مجازی اش قانونمند نباشد و توسط دشمن مدیریت شود اوضاع همین خواهد بود و اکثریت جامعه از حقیقت مطلع نخواهند شد!
مجلس یازدهم ۴سال برای قانونمند کردن فضای ولنگار مجازی فرصت داشت و کوتاهی کرد، دولت سیزدهم ( و شورای عالی فضای مجازی) بیش از ۳۰ ماه برای کوتاه کردن دست دشمن از فضای مجازی فرصت را هدر دادند و امروز ماییم و جامعهای که بخش قابل توجهی از آن ذهن خود را از همین فضا سیراب میکنند! فضایی که باطل در آن حکمرانی میکند !
با حاکم شدن اصلاح طلبان اغلب مردم زیان خواهند دید به جز درصد اندکی از اشراف و ثروتمندان و ...اما باز هم جمهوری اسلامی و روحانیت و سپاه و بسیج و نیروهای حزب الهی به عنوان مقصر معرفی خواهند شد!
نیروی مومن انقلابی حق دارد از این وضعیت ناراحت و نگران باشد اما حق ندارد ناامید و مایوس شود! دنیا به آخر نرسیده و عاقبت از آن مومنان خواهد بود : والعاقبه للمتقین ! چرا که متقین برای تعیین سرنوشت جهان بدست آخرین ذخیره الهی خستگی و ناامیدی نمی شناسند!
دکتر کوشکی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر جلیلی:
باید همۀ توانمان را به کار بگیریم و منتخب ملت را کمک کنیم تا با قدرت پیش برود.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
به خودم میبالم بابت رأیی که دادم
خوبیش اینه هرچی سر کشور بیاد ما عذاب وجدان نداریم .
تا سیدعلی رو داریم غم نداریم...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
کلی حرف تو این کلیپ هست...
وقتی پولهای حرام، پولپاشیهای منافقین و فریب خوردن مردم با هم جمع میشود، آنگاه فاجعه رخ میدهد...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
مردم ادامه دولت روحانی را بر ادامه دولت رئیسی ترجیح دادند.
بقول ظریف، این مردم دوست دارند دروغ بشنوند البته به سبک ظریف
خداوند از نفوذیها که در مشکل آفرینی برای این مملکت بسیار موثرند، از مسولان مرعوب، مسولان غافل و حقیر و حامیان آنها و از جماعت لجوج و سهلانگار نمیگذرد
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
آغاز دوبارهی دورهی افول ایران
مهدی جمشیدی
۱. ما در دههی نود و به واسطهی دولت حسن روحانی، یک «برههی انحطاطی» را پشت سر گذاشتیم و میرفت که با گشایشهای رئیسی، وارد مقطع تاریخی جدیدی بشویم. بهواقع، یک دورهی جدید در حال شکلگیری بود و قدرت ایران، احیا و بازسازی شده بود و گرهها نیز در مسیر گشودن. با شهادت رئیسی و اینک، قدرتیابی پزشکیان، باید به صراحت گفت که دوباره به آن «گذشتهی سیاه» بازگشتهایم و دولت روحانی، بازتولید شده است. پزشکیان، هیچ فکر و نظر و ایدهای در دست ندارد، جز همانها که روحانی در طول هشت سال، همهی آنها را تجربه کرد. ما به گذشته بازگشتیم. باید باور کنیم که دورهی انحطاط تاریخی، آغاز شده است. پزشکیان، ایران را در «تعلیق» و «سرگردانی»، غوطهور خواهد کرد و نارضایتیهای اجتماعی، اوج خواهد گرفت. چهبسا حادثههای سالهای ۹۶ و ۹۸، دوباره تکرار شوند و بحران از پی بحران، گریبان ایران را بگیرد. روزهای بسیار تلخ و گزندهای در پیش است. ظرفیتها و فتوحاتی که در این مدت کوتاه سه ساله به دست آمدهاند، از دست خواهند رفت و بر حجم تضادها و کشمکشها و گسستها، افزوده خواهد شد. باید به حال ایران و قدرت تمدنیاش خون گریست که کسی همچون پزشکیان، بر کرسی ریاست جمهوریاش بنشیند. اندوختههای دولت پویای رئیسی، همچون پیکر او، خواهند سوخت و دردها و رنجها، دوباره متولد خواهند شد. ریاست شخصیت کارنابلد و متلاطم و فاقداندیشهای همچون پزشکیان، در ذات خودش، به معنی افتادن در ورطهی «بحران ملی» است.
۲. در دورهی انتخابات، حقایق آشکار شدند و بهروشنی، دو نوع نگاه در کنار یکدیگر قرار گرفتند و رقابت کردند. انتظار میرفت که جامعهی ایران، به حدی از «بلوغ فکری» و «رشد سیاسی» دست یافته باشد که انحطاط و تعالی را از یکدیگر بازشناسد و طعم تلخ آزموده را دوباره و چندباره، نچشد؛ ولی بیش از هفده میلیون نفر، اینچنین انتخاب کردند. خامی و ندانمکاری خویش را عیان کردند و نشان دادند که از نظر توان فهم و تحلیل سیاسی، در مرحلهی پیشاانتخاب قرار دارند. هیچ توجیهی وجود ندارد که یک نسخهی شکستخورده و بسیار پرهزینه، دوباره به ایران تحمیل بشود و مسیر غلط، تکرار گردد، جز اینکه جامعه، حتی «حافظهی تاریخی کوتاهمدت» نیز ندارد و عبرت نمیاندوزد. جامعهی نابالغ و کودکصفت که گرفتار تلاطمها و تذبذبهاست و یک مسیر را تا پایان طی نمیکند و از آنچه که بر او گذشته، درس نمیگیرد، رشد و پیشرفت نخواهد کرد و همچنان، سرگرم تکرار خطاهای تاریخی خویش است. این هفده میلیون نفر، ایرانی را که «نزدیک قله» بود بر «لبهی پرتگاه» نشاندند و هزینهی گزاف نادانی سیاسی خویش را بر بخش دیگر جامعه، تحمیل کردند. فقط نادان میتواند به نادان دیگر، رأی بدهد. تأمل کنید: یک جمع هفده میلیونی، از کسیکه به صراحت میگوید «نمیدانم»، توقع «تدبیر در سطح ملی» را دارند! روشن است که مردمسالاری، به سقوط و سفاهت کشیده شده که به این «بازی جاهلانه» تقلیل یافته است. این نوع مردمسالاری، عرصهی قدرتگیری قماربازان سیاسی است و شایستهی کودکصفتان بیبهره از تعقل.
۳. تأسفبارتر اینکه، این هفده میلیون نفر، اغلب همان کسانی هستند که هیچگاه، مسئولیت انتخابهای غلط خویش را نمیپذیرند و بهجای خویش، ساختار را متهم میشمارند. ساختار و بخشی از جامعه، هزینهی انتخابهای سیاسی اینان را میپردازد و از چالهای به چالهای دیگر میافتد، اما اینان در مواجهه با ناکارآمدیها و بحرانها، به سراغ «نقد ساختار» میروند و نه «ملامت خویش». به این ترتیب، در عین اینکه «انتخاب» میکنند، اما «مسئولیت» نمیپذیرند و با فرافکنی، به انتقاد و نفی رو میآورند. ما در این «چرخهی باطل» گرفتار شدیم که کسانی، انتخابهای نادرست خود را بر کرسی قدرت مینشانند، اما از ساختار، توقع پاسخگویی دارند. این خصوصیت جامعهی نابالغ است که میگریزد و با خودش و انتخابهایش روبرو نمیشود. جامعهای که در ناآگاهی و ندانمکاری، غوطهور است، ثبات و قرار ندارد و به تداوم تاریخیاش نمیاندیشد و در طرف درست تاریخ، نمیایستد. بعید نمیدانم که با این حجم از خطاکاری و ندانمکاری، ورق تقدیر تاریخی برگردد و بهجای ایران، فیالمثل، یمن در مرکز چرخش تمدنی بنشیند و ایران به حاشیه برود. ما فرصتهای تاریخی بسیاری را سوزاندیم و قدردان نعمت عظیم انقلاب، نبودیم. این «کفران نعمت»، عقوبتهایی داشته و پس از این هم خواهد داشت. نخستین نقطهی اصابت این عقوبتهای جمعی، زندگی روزمرهی ما خواهد بود. این انتخاب غلط، جان معیشت ما را خواهد گرفت. روزهای بسیار سخت و دشواری در پیش است و صدالبته، لیاقت ما بیش از این نیست. استحقاق ما، پزشکیان است نه رئیسی که خدا، او را از ما گرفت. دلم برای «میراث رئیسی» میسوزد که به دست پزشکیان خواهد سوخت.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
بماند یادگار
من مرده، شما زنده
ضمن تبریک به آقای پزشکیان، عرض میکنیم این گوی و این میدان
در آینده نزدیک قول و فعل شما را در مورد
برداشتن تحریم ها
برداشتن فیلترینگ
دادن آزادی به زنان
سیاستهای اقتصادی و حل فوری مشکلات اقتصادی مردم
تیم اطرافتان که قول دادی از مهرههای شاخص روحانی استفاده نکنی
صداقت و راستگویی تان
الان هم که کشور تحویل شما میشود:
سکه 38.000
دلار 60
بنزین 3
مرغ 90
گوشت۶۰۰
هیچ کمبودی در کشور نداریم سرم، انسولین، واکسن و...
هیچ کالایی صفی نیست
فروش نفت روزی ۲میلیون بشکه
خزانه پره، بدهی های دولت پرداخت شده واحدهای تولیدی فعالند
کشور تو این وضعیت به شما رسید
سال دیگه حساب و کتاب میکنیم و وضعیت کشور تحت مدیریت شما را ارزیابی خواهیم کرد.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
متن کامل پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمد لله ربّ العالمین والصلاة والسلام علی سیدنا محمدٍ و آله الطاهرین سیما بقیّة الله روحی فداه.
خدای عزیز و رحیم را سپاس که با اراده و توفیق او ملت بزرگ ایران توانست پس از مصیبت سنگین فقدان رئیس جمهور شهید، در مدت کوتاه قانونی، صحنهی انتخابات ریاست جمهوری را سامان دهد و در دو جمعهی پیاپی، انتخاباتی آزاد و شفاف برگزار کند و از میان چند نامزد، با اکثریت آراء رئیس جمهور کشور را برگزیند.
مسئولان محترم برگزاری انتخابات، با شتاب لازم و امانت کامل، وظائف خود را انجام دادند، و مردم عزیز، با احساس مسئولیت به میدان آمدند و صحنهئی گرم و پرشور آفریدند و صندوقهای انتخاباتی را در دو مرحله با بیش از ۵۵ میلیون رأی انباشتند.
این حرکت بزرگ در رویاروئی با غوغای دستسازِ تحریم انتخابات، که دشمنان ملت ایران برای القای ناامیدی و بُنبست به راه انداخته بودند، کاری درخشان و فراموش نشدنی است و همهی نامزدهای محترم و همهی کسانی که برای پیروزیِ هر یک از آنان، هفتهها تلاش شبانهروزی کردند در افتخار و ثواب آن شریکند.
اکنون ملت ایران رئیس جمهور خود را انتخاب کرده است. اینجانب با تبریک به ملت و به رئیس جمهور منتخب و به همهی فعالان این صحنهی حساس مخصوصاً جوانان پرشور ستادهای انتخاباتی نامزدها، همگان را به همکاری و نیکاندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه میکنم. شایسته است رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و هر کس در حدّ توان خود برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کند.
به جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب نیز توصیه میکنم با توکل به خداوند رحمان به افقهای بلند و روشن چشم بدوزند و در ادامهی راه شهید رئیسی از ظرفیتهای فراوان کشور بویژه منابع انسانیِ جوان و انقلابی و مؤمن، برای آسایش مردم و پیشرفت کشور بیشترین بهره را ببرند.
بار دیگر جبههی سپاس بر درگاه حضرت حق میگذارم و به حضرت بقیة الله اعظم روحی فداه درود و سلام میفرستم و یاد شهیدان والامقام و امام بزرگوار شهیدان را گرامی میدارم و از همهی نامزدهای محترم و فعالان عرصهی انتخابات که در این برههی حساس نقشآفرینی کردند، و نیز رسانهی ملی و حافظان امنیت کشور و دستگاههای اجرای انتخابات سپاسگزاری میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۴/۱۶
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
امیرالمومنین امام علي عليه السلام:
خوش بينى، اندوه را مىكاهد و از افتادن در بند گناه مى رهاند.
منبع:
غررالحكم و دررالكلم ،ح 4823
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ از مرحوم آیت الله العظمی مصباح را الان باید دید!
نگاه خدا با نگاه ما فرق دارد
باید تلاش کرد، مسلمانِ آگاه تربیت کرد
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر عزیز انقلاب:
اگر موفق شدید و توانستید مسئولیتی به دست بیاورید؛ کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند.
۱۴۰۳/۴/۵
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
حضرت امام صادق علیه السلام:
اگر مسولین و مدیران حکومت اسلامی، انقلابی و جهادی نباشند و شبیه امیرالمومنین علیه السلام عمل نکنند، اهل جهنم هستند!
روايتي از امام صادق عليه السلام نقل شده که مفاد آن، تصويري از شيوه زندگي حضرت امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، یعنی حکمران قدر قدرت سراسر عالم در آخرالزمان است. طبق این روایت زندگی آقا امام زمان، جهادی و کاملا علوی خواهد بود یعنی به کمترین میزان بهرهمندی از دنیا در امور شخصی از خوراک و پوشاک بسنده و در مقابل تمام همت خود را وقف خدمت خستگی ناپذیر به مردم و اقامه عدل خواهد فرمود:
ما تستعجلون بخروج القائم!
فوالله مالباسه الا الغليظ و لاطعامه الا الجشب... [1] .
به چه ملاک درباره خروج قائم، تعجيل ميکنيد؟ به خدا سوگند او جامه درشت ميپوشد و خوراک خشک و ناگوار ميخورد...
روايت ديگري از امام صادق عليه السلام که توصیفی است از روحیه جهادی و انقلابی حاکمان و مسوولان حکومت اسلامی که در آخر میفرمایند اگر غیر از این باشند، جهنمی هستند:
قال (المفضل): کنت عند ابي عبدالله، عليه السلام بالطواف، فنظر الي و قال لي يا مفضل! مالي اراک مهموما متغير اللون؟
قال: فقلت له: جعلت فدا؟ نظري الي بني العباس و ما في ايديهم من هذا الملک و السلطان و الجبروت، فلوکان ذلک لکم لکنا فيه معکم
فقال: يا مفضل اما لوکان ذلک لم يکن الا سياسة الليل و سياحة النهار، اکل الجشب و لبس الخشن، شبه اميرالمؤمنين، عليه السلام، و الا فالنار. [2] .
مفضل (راوي معروف) ميگويد: سالي در حج، به هنگام طواف، خدمت امام جعفر صادق عليه السلام، بودم. در اثناي طواف، امام نگاهي به من کرد و فرمود: چرا اين گونه اندوهگيني و چرا رنگت تغيير کرده است؟
گفتم: فدايت شوم! بني عباس و حکومتشان را ميبينم و اين مال و اين تسلط و اين قدرت و جبروت را، اگر همه در دست شما بود، ما هم با شما در آن سهيم بوديم! (ما هم به نوایی میرسیدیم).
امام عليه السلام فرمود: اي مفضل! بدان، اگر حکومت در دست ما بود جز سياست شب (شبها برنامه ریزی میکردیم و طرح میریختیم) و سياحت روز (و تمام روز به اجرای آن طرح و برنامهها و رفع گرفتاری از مردم و در جهت خدمت به مردم سخت تلاش میکردیم) نان خشک میخوردیم و لباس زبر و خشن میپوشیدیم، شبیه اميرالمؤمنين عليه السلام و الا اهل جهنم بودیم!
پی نوشت:
رمز نجات کشور و موفقیت انقلاب عزیز و مقدس ما که مقدمه انقلاب جهانی حضرت ولی عصر ارواحنا فداه است این است که باید انقلابیها از حاشیه به متن آمده و قدرت را مقتدرانه در دست بگیرند تا احکام الهی حاکم، عدالت اقامه و کام مردم بالاخص محرومین از خدمت بیمنت حکومت شیرین شود. انشاالله
منابع:
[1] المجلسي، محمد باقر، بحارالانوار، ج 52، ص 354، به نقل از: حکيمي، محمد، در فجر ساحل، ص 69.
[2] همان، ص 359
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
هدایت شده از شیپورچی🎺
تمام..
خدایا تو شاهد باش که ما تلاش کردیم اما انتخاب مردم آن دیگریست ...
و باز ۴ سال ما باید بدویم تا آنهایی که به پزشکیان رای داده اند را آرام و راضی نگهداریم
مردمی که با دست خود دولت جهادگر را پس زد و کاخ نشینان را برگزید محتاج جهادگران خواهند شد
و ما باز صبوریم
و راضی به رضای تو
https://eitaa.com/sheiporchi
.
عبرت گیری از عاشورا یعنی...
مقام معظم رهبری با نگاهی عبرتی به عوامل پیدایش شهادت امام حسین علیه السلام، مردم و مسئولین را از رفتارهای تجملاتی بر حذر میدارند چرا که از مهمترین عوامل شهادت حضرت را روحیه و خصلت اشرافیگری، گرایش به اموال حرام و بها دادن به عناصر ضد دینی و به انزوا کشاندن نیروهای مؤمن معرفی و در بخشی از سخنان خود فرمودند:
«اگر ارزشها را از دست دادیم چه؟ اگر روحیه بسیجی را از دست دادیم چه؟ اگر به جای توجه به تکلیف و وظیفه و آرمان الهی، به فکر تجملات شخصی خودمان افتادیم چه؟ اگر جوان بسیجی، مؤمن و با اخلاص را ـ که هیچ نمیخواهد جز اینکه یک میدانی باشد که در راه خدا مجاهدت کند ـ در انزوا انداختیم و آن آدم پُر رویِ افزونخواه پرتوقع بیصفای بیمعنویت را مسلط کردیم چه؟
همه چیز دگرگون خواهد شد.
اگر در صدر اسلام بین رحلت نبیاکرم و شهادت جگرگوشهاش، پنجاه سال فاصله پیدا کرد، در روزگار ما ممکن است این فاصله خیلی سریعتر بشود و زودتر از این حرفها فضیلتها و صاحبان فضائل ما به مذبح بروند!
باید نگذاریم.
در مقابل انحرافی که ممکن است دشمن بر ما تحمیل بکند، باید بایستیم.
پس عبرتگیری از عاشورا این است. نگذاریم روح انقلاب و فرزندان انقلاب در جامعه منزوی بشود»
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
وزیر خارجه آمریکا، با استقبال از درخواست پزشکیان برای بازگشت به برجام، ضمن اعلام اینکه آمریکا هیچ پیش شرطی را نمیپذیرد، پیششرطهای احیای برجام را اعلام کرد!!!
به گزارش سرویس سیاسی روزنامه صبح ایران، آنتونی #بلینکن، وزیر خارجه آمریکا با اشاره به درخواست دولت ایران و شخص مسعود #پزشکیان، پیششرطهای مذاکره مجدد با ایران را اعلام کرد.
او با استقبال از این تصمیم پزشکیان، گفت: اگر ایران میخواهد به مسیر مذاکره باز گردد، پیششرطهایی را باید در نظر بگیرد.
بلینکن اذعان کرد: ایران باید روابط خود با #روسیه و #چین را قطع و فروش سلاح و نفت به این کشورها را متوقف کند.
همچنین، ایران باید به تمام بندهای برنامه جامع اقدام مشترک (#برجام) برگردد و اجازه بازرسی بیقید و شرط تاسیسات اتمی را بدهد.
وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: ایران همچنین باید از کلیه معاهدات بینالمللی مانند #بریکس و #شانگهای خارج شود.
وی با اشاره به آنچه که او ضرر به منافع #آمریکا و #اسرائیل برشمرد، تصریح کرد: ایران باید قبل از شروع مذاکره، تمام صدمات به منافع آمریکا و اسرائیل را که از سوی نیروهای نیابتیاش در یمن، عراق، سوریه و حزبالله لبنان و نیز عملیات #وعده_صادق انجام شده، در اسرع وقت جبران نماید.!!
او همچنین با اشاره به چندین پیششرط دیگر برای دولت #ایران، در پایان گفت: هیچ تضمینی برای #تعلیق_تحریمها قبل از به نتیجه رسیدن مذاکرات، وجود ندارد و هیچ پیششرطی از ایران را نخواهد پذیرفت.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi