رهبر انقلاب خطاب به دانشجویان:
ده برابر این نقصهایی که گفتید هم وجود دارد اما انتظار فرج یعنی همه سختیها قابل برطرف شدن است
انتظار فرج یعنی سختیها همه قابل برداشته شدن، برطرف شدن است. نه اینکه بنشینید انتظار بکشید، دل شما باید گوش به زنگ باشد. انتظار فرج یعنی انتظار برطرف شدن همهی نقصهایی که شما الان گفتید. ده برابر این هم نقص وجود دارد که شما نگفتید. انتظار فرج یعنی این، یعنی آماده بودن، فکر کردن، بنبست نپنداشتن. بنبستانگاری خیلی چیز بدی است.
۱۴۰۲/۰۱/۲۹
#دیدار_دانشجویان
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
13.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب امروز خطاب به دانشجویان:
مسائل گوناگون کشور مگر قابل رفراندوم است؟!
کجای دنیا این کار را میکنند؟!
مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ این چه حرفی است؟!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
14.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افسر پیشین اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی:
عربستان سعودی با اقداماتی که انجام داد نشان داد گرایش خود را از وفاداری به غرب تغییر داده است/سعودی ها هنوز به یاد دارند که ایرانیان در سحرگاه چهاردهم سپتامبر سال 2019 چه بلایی سرشان آوردند/ایرانیان پنجاه درصد از توان صادراتی عربستان را تا چند ماه فلج کردند/پس عربستان با خود گفت اگر نمیتوانی آنها را شکست دهی، پس به آنها بپیوند...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فرانسه هم به جبهه دلارزدایی جهانی پیوست
🔸پیوستن فرانسه به مجموعهای بزرگ از کشورها که مصمم به دلارزدایی جهانی و حذف آن از مبادلات خارجی خود هستند، آمریکا و پول آن را در تنگنای بیشتر قرار میدهد.
این تحلیل را روزنامه غربگرای سازندگی(ارگان حزب کارگزاران) ارائه کرد و با اشاره به سفر اخیر مکرون به چین نوشت:
زمزمههای اتحاد کشورهای مختلف جهان برای کاستن از ارج و قرب و اعتبار دلار در مناسبات جهانی اقتصاد پررنگتر و بلندتر از پیش به گوش میرسد. در تازهترین رویداد درباره تلاش کشورهای مختلف جهان برای کاهش وابستگی به دلار آمریکا، امانوئل مکرون چهره خبرساز هفته در سطح جهانی هم پس از بازگشت از پکن به پاریس در مصاحبه با رسانه «پولیتیکو» عنوان کرد: اروپا باید وابستگیاش به دلار آمریکا را کاهش دهد.
این مقام ارشد اروپایی همچنین نسبت به وابستگی اروپا به انرژی و تسلیحات آمریکایی هشدار داد و گفت: «ما در زمینه تسلیحات و انرژی بیش از حد وابسته به آمریکا هستیم و باید تمرکز خود را بر تقویت صنایع دفاعی اروپا قرار دهیم.»
در مصاحبه اخیر مکرون «پولیتیکو» بیشتر از مسائل استقلال اروپا از تسلیحات، سیاستها و انرژی آمریکایی، مسئله و موضوع کاهش وابستگی اروپا به دلار آمریکا مورد توجه رسانهها و تحلیلگران متعدد سیاسی و اقتصادی قرار گرفت. برای فهم دقیقتر موضوع کاهش وابستگی اروپا به دلار آمریکا همچنین بررسی جوانب مختلف این دیدگاه ضرورت دارد، نگاهی به اظهارات و دیدگاههای مکرون در سفر چین داشته باشیم. امانوئل مکرون ۱۷ فروردینماه در نخستین روز سفرش به چین در توییتر نوشت: به این نتیجه رسیدهام که چین نقش بزرگی در برقراری صلح دارد. برای همین به چین آمدم که به جلو برویم. با شی درباره کسبوکار، آبوهوا، تنوع زیستی و امنیت غذایی هم گفتوگو خواهم کرد. او در حالی به چین سفر کرد که دهها مقام تجاری فرانسوی، او را در این دیدار همراهی میکردند. موضوعی که از چشم رسانهها و تحلیلگرها دور نماند و نشان از تمرکز فرانسه بر حفظ و تقویت روابط اقتصادی با چین دارد. تعامل اقتصادی فرانسه با چین و بسط و گسترش آن مسئلهای نیست که به راحتی بتواند از کنار آن بگذرد. در شرایطی که اقتصاد چین سایه به سایه در تعقیب اقتصاد آمریکاست و در بخشهایی نیز از آن پیشی گرفته است.
مقامهای فرانسوی و در راس آنها امانوئل مکرون به این جمعبندی رسیدند که با حفظ استقلال سیاسی و عدم پیروی از سیاستهای واشنگتن در قبال چین خاصه در مسئله تایوان پایشان را از دامنه تنش و منازعه پکن و واشنگتن بیرون بکشند همچنین برای تامین حداکثری استقلال اقتصادی با ارتقای سطح روابط سیاسی و اقتصادی با چین، وابستگیشان به دلار و تجارت با آمریکا را تدریجا کاهش دهند. در چنین فضایی که همپیمانهای مهم غربی آمریکا هم ساز کاهش وابستگی به دلار را کوک میکنند از همین الان میتوان صدای فروافتادن دلار از مسند مناسبات جهانی اقتصاد را شنید. سیاست جدید فرانسه در کاهش وابستگی به دلار در حالی رقم میخورد که پیشتر هم کشورهای متعددی از سیاستها و برنامههایشان مبنی بر کاهش وابستگی به دلار خبر داده بودند از جمله عراق، پاکستان و کشورهای عضو آسهآن در شمار دولتهایی هستند که ترجیح میدهند از ارزی غیر از دلار برای مبادلههای تجاری و مالی استفاده کنند. چنانچه در گزارش روز ۱۶ فروردینماه سازندگی هم به این مسئله اشاره شد و در بخشی از آن آمده بود: «ایران که سالهاست چنین آرمانی در سر دارد اما جالب است که برزیل، عراق، عربستان، سریلانکا و پاکستان هم به کشورهای طغیانگر عليه سلطه دلار پیوستهاند. چینیها در تلاشند، تا یوآن را به ارزی قدرتمند تبدیل کنند و در این راه، کشورها را تشویق به کنار گذاشتن دلار میکنند. اکنون یوآن جای دلار آمریکا را به عنوان بیشترین ارز مبادلهای در روسیه گرفته است. در همین زمینه دولتهای چین و برزیل هم اخیرا تصمیم گرفتهاند، دلار را کنار بگذارند. چین همچنین دلار را در تعاملات بازرگانی دوجانبه با پاکستان و چندین کشور دیگر حذف کرده است. اتحادیه آسهآن نیز قصد دارد برای در امان ماندن از تنشهای ژئوپلیتیک دلار، یورو، ین و پوند انگلیس را از مبادلات تجاری خود حذف کند. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/263280
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
تاوان همپیمانی با شیطان
سید_محمد_عماد_اعرابی
«ورنر هایزنبرگ» فیزیکدان مشهور آلمانی بود. او بهدلیل تلاشهایش در فیزیک کوانتومی و خصوصا کشف اصل «عدم قطعیت» شناخته میشود و در سال 1932 موفق به دریافت جایزه نوبل فیزیک شد. 10 سال پس از پایان جنگ جهانی دوم در پاییز 1954 دولت فدرال آلمان،هایزنبرگ را برای یک سری مذاکرات به واشنگتن فرستاد. قرار بود او با توجه به وجهه علمیاش نزد مقامات واشنگتن وساطت کند تا دولت آلمان بتواند به تحقیقات در زمینه انرژی اتمی بپردازد.هایزنبرگ در کتاب خاطراتش نتیجه مذاکرات را اینگونه مینویسد: «به ما اجازه دادند که یک رآکتور اتمی کوچک بسازیم.» اگرچه باورش کمی سخت است اما واقعیت همین بود: آلمان برای استفاده صلحآمیز از انرژی اتمی و حتی پیشتر از آن یعنی ساخت یک رآکتور پژوهشی و تحقیقات در زمینه انرژی اتمی 10 سال پس از پایان جنگ جهانی، از آمریکا اجازه گرفت!
در جریان افشای پروژه پریسم توسط «ادوارد اسنودن» کارمند سابق «آژانس امنیت ملی آمریکا»(NSA)، مجله «اشپیگل» طبق اسناد به دست آمده آمار قابل توجهی از عمق جاسوسی آمریکا در آلمان منتشر کرد. بر این اساس ماهانه نیم میلیارد(500 میلیون) ارتباطات تلفنی، رایانامهای، پیامکی و گفتوگوهای اینترنتی در آلمان کنترل میشد. در واقع «آژانس امنیت ملی آمریکا»(NSA) بخش اعظمی از ارتباطات مخابراتی و اینترنتی در آلمان را بهصورت سیستماتیک کنترل و ذخیره میکرد. اطلاعات مربوط به هر ارتباط- اینکه کدام خط با کدام خط ارتباط برقرار کرده- در مقر اصلی آژانس امنیت ملی آمریکا در نزدیکی واشنگتن ذخیره میشد. اندکی بعد اسناد محرمانه دیگری در مجله «اشپیگل» منتشر شد که نشان میداد ایالات متحده واحدی به نام «خدمات جمعآوری ویژه»(SCS) دارد که ستادی غیرقانونی و مخفی در سفارت این کشور در برلین برپا کرده است. کارمندان «آژانس امنیت ملی»(NSA) و «آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا»(CIA) در این ستاد به شنود ارتباطات مخابراتی ساختمانهای دولتی آلمان میپرداختند. واحد «خدمات جمعآوری ویژه»(SCS) علاوهبر برلین یک مرکز هم در فرانکفورت داشت. اما تکاندهندهترین اسناد مربوط به شنود مکالمات تلفن همراه «آنگلا مرکل» صدر اعظم وقت آلمان به مدت 10 سال تا زمان افشای اسناد بود. طبق اسناد منتشر شده «آنگلا مرکل» از سال 2002 یعنی سه سال پیش از آنکه صدر اعظم آلمان شود در فهرست اهداف جاسوسی
«آژانس امنیت ملی آمریکا»(NSA) قرار داشته و تا 10 سال بعد در ژوئن 2013 (زمانی که اولین دسته اسناد محرمانه آمریکا به رسانهها درز کرد) تلفن همراه و دفتر کاریاش شنود شده است. با این حساب در آلمان از شهروندان عادی گرفته تا عالیترین مقامات دولتی زیر نظر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا قرار داشتند. این اتفاق مقامات آلمانی را به شدت ناراحت[!] کرد. آنها خواستار اقداماتی فراتر از احضار سفیر آمریکا در برلین بودند اما همه چیز به همین اقدام ختم شد و البته ایالات متحده نیز پیشتر نشان داده بود علیرغم این اعتراضها به فعالیتهایش ادامه میدهد. ظاهرا بر خلاف انرژی اتمی، آلمانیها برای برقراری ارتباطات مخابراتی و اینترنتی بدون نظارت آمریکا اجازه نداشتند!
1 آوریل 2008 (13 فروردین 1387) «جورج بوش» رئیسجمهور وقت آمریکا در دیدار با مقامات اوکراینی به آنها گفت از هیچ تلاشی برای پیوستن اوکراین به ناتو دریغ نخواهد کرد. اتفاقی که
«آنگلا مرکل» صدر اعظم وقت آلمان و «نیکلا سارکوزی» رئیسجمهور وقت فرانسه به شدت با آن مخالف بودند. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/263286
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبکه 13 رژیم صهیونیستی:
حملات موشکی که از شمال و جنوب به اسرائیل انجام شد توسط ایران و اسماعیل قاآنی مدیریت شده بود...
#عبری
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
🔹جامعه آمریکا فروپاشیده است چون خانواده فروپاشیده
https://kayhan.ir/fa/news/263267
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
30.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️ این کلیپ را حتما ببینید ♨️
چرا میگوییم جنبش فواحش (۱۸+)
🔰 حمید رسایی:
بارها گفتیم و نوشتیم که مسأله حجاب سر نیست بلکه هدف اصلی اینها از شعار #زن_زندگی_آزادی چیزی نیست جز ترویج فساد و فحشا و از بین بردن اصول اخلاقی حاکم بر خانوادههای ایرانی. باور نمیکنید؟ کافی است این پازلهای کنار هم چیده شده در این ۷ دقیقه را ببینید تا یقین کنید که با #جنبش_فواحش روبرو هستید...
🔹 باید به برخی گفت: اگر شما با این اقدامات موافق نیستید از این حرکت فاصله بگیرید
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
14.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بسیارمهم؛
#افول_ابرقدرتها، مطلبی که شاید تا به حال نشنیدهاید!
🔻 ترسیم نقطه صعود و افول هژمونی ابرقدرتها
🔻 افول چین، اسپانیا، هلند، بریتانیا!
کشور بعدی کدام است؟
🔻 بدهکارترین کشور جهان کدام کشور است؟
🔻 بالاترین سرعت دو قطبی شدن جامعه، متعلق به کدام کشور است؟
🔻 عامل نهایی در افول کشورها!
#افول_آمریکا
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
🔹مبارزه با دلالان مسکن، ارز و خودرو معطل تصویب مالیات بر عایدی سرمایه
طرح مالیات بر سوداگری که تأثیر ویژهای بر کاهش نوسانات شدید قیمتی ارز، مسکن، طلا و خودرو خواهد داشت، در انتظار تصویب نمایندگان مجلس است.
پس از انتشار دستورکار این هفته مجلس شورای اسلامی، یک مورد امیدوارکننده به چشم آمد و آن هم «ادامه رسیدگی به شور دوم کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفتهبازی» بود که در هفتههای پایانی سال قبل چند ماده آن از صحن علنی به کمیسیون اقتصادی ارجاع شده بود.
مالیات بر عایدی سرمایه که در مجلس با عنوان مالیات بر سوداگری مطرح است پس از سالها کشوقوس بالاخره زمستان 1401 توانست راه خود را به صحن علنی باز کند و 20 ماده این طرح نیز به تصویب نمایندگان رسید، با این حال هفت ماده مورد چالش به کمیسیون اقتصادی برگشت خورد تا اصلاحات نهایی روی آن صورت بگیرد.
حالا برخی نمایندگان و مسئولان دولتی خبر دادهاند که مواد باقیمانده آماده بررسی در صحن علنی است و دستورکار هفتگی مجلس هم این موضوع را تأیید کرد، اما تجربه سال گذشته که این طرح را علیرغم قرار گرفتن در دستورکار هفتگی، هفتهها پشت درب صحن معطل گذاشت، باعثشده نگرانیهایی نسبت به تعلل در تصویب مواد باقیمانده وجود داشته باشد.
تجربه 100 ساله دنیا
در هر اقتصادی دو نوع واسطهگری وجود دارد؛ یک نوع به مقتضای طبیعت فعالیتهای اقتصادی، قابل پذیرش و در بسیاری از موارد باعث روانشدن معاملات است و بهعنوان یک رفتار عقلایی در بین اهالی اقتصاد مطرح میگردد. بخشی از معاملهگران بازارهای مختلف مسکن، خودرو، طلا، ارز و... از این طیف هستند.
اما بخش قابلتوجهی از واسطهگریها بهویژه در اقتصادهای تورمزده، دارای ماهیت مافیاگونه است که نه فقط به کسب سود منطقی که به قیمتسازی و ایجاد نوسانات کاذب به روشهای مختلف مشغول شده و از طریق ایجاد التهابات قیمتی شدید، کسب سود میکنند. این گروه از سوداگران، مخاطبان مالیات بر عایدی سرمایه هستند که باید با اقتدار در قانونگذاری و اجرا با آنها برخورد و منافذ سوداگری آنان مسدود شود.
تعلل یا کارشکنی؟!
مالیات بر عایدی سرمایه بهعنوان ابزاری برای مقابله به سوداگری در بازار داراییها است که البته با تأخیر 100 ساله به اقتصاد ما پا گذاشته است. سال ۹۷ این پایه مالیاتی به یک مطالبه کارشناسی بدل شد اما دولت دوازدهم در ارائه لایحه برای این پایه مالیاتی بسیار تعلل کرد و حتی وقتی خود نمایندگان برای ارائه طرح دست بهکار شدند دولت اصرار کرد که خودش لایحهای آماده میکند و به مجلس میبرد و با همین ترفند، تلاش مجلس را خنثی کرد؛ آخر سر هم عمر دولت دوازدهم تمام شد و لایحهای به مجلس ارسال نشد تا مبارزه با دلالی زمینگیر شود...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/263237
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
مسئله ارز، به عنوان علتالعلل تورم، یک مسئله فرابخشی است و این انتظار که رئیس بانک مرکزی آن را حل و فصل کند، نابجاست. فرزین نه اقتداری روی پتروشیمی و فولاد و... دارد، نه گمرک؛ و نه تنظیم بازار به عهده اوست. کار باید در سطح رئیس جمهور تعریف و تقسیم شده و سپس بر حسن اجرا نظارت شود.
سید یاسر جبرائیلی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi