امیدواری یک پژوهشگر اقتصادی به دو سال آینده دولت رییسی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
🔻 بیخود نبود میگفتن اسم عراقچی که میاد بازار دلار تنش میلرزه قیمت میریزه همینا پا روی گلوی ملت گذاشتن!
#سرطان_اصلاحات
﮼صابرنصرالله
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
ژنرال سلیمانی از طبقه کارگر ایران بیرون آمد. او درجات را طی کرد و به یکی از بهترین ژنرال های قرن بیستم تبدیل شد.
چون از ایران محافظت می کرد، ژنرال سلیمانی توسط دولت من ترور شد. در روزی که این کار انجام شد، بسیاری از آمریکایی ها خشمگین شدند. در شهرهای آمریکا تظاهراتی رخ داد. اما این گزارش نشد.
ما می دانیم که سردار سلیمانی کیست و عمیق ترین احترام را برای دفاع او از ایران قائل هستیم. متاسفم.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
▪️ میلیونها تومان خرج تبلیغات میکنیم برای جذب مخاطب که به وظیفهی جهاد تبیین عمل کنیم؛ اونوقت اینا هم با قانون شکنی و در نهایت یه اخطار و یه ببخشید، فالورهاشون از زیر ۲۰ هزار فالور میرسن به ۲۵۰ هزار فالور!!!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
تو رو خدا نگاه کنید
فساد رو خود شهرداری تهران کشف کرده، بعدش اطلاع داده و جمع کرده اونوقت این بیچشم و روها با تیترهای درشت درشت مینويسن فساد در شهرداری تهران!
بابا چقدر شماها وقیحید آخه؛ لعنتیا خوبه زاکانی مثل اون آقاهه نگفته هرکی دست به برادرم بزنه اعلام جنگ کرده 😂
یا مثل شهردار قاتل شما زنشو نزده بکشه😉
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
تصویر سمت چپ خانم بثنیه شعبان هستن در کشورش سوریه و چون سوریه یه کشور مستقل هست و نه از استان های جمهوری اسلامی ایران در نتیجه از قوانینی غیر از ایران پیروی میکنه.
تصویر سمت راست اما کنگره بانوان تاثیرگذار در جمهوری اسلامی ایران است، جایی که قوانین اسلامی می گوید باید حجابت را رعایت کنی حتی اگر بثنیه شعبان، مشاور سیاسی و رسانه ای رئیس جمهور سوریه باشی.
در جمهوری اسلامی قوانین برای همه یکسان است، می خواد زن بومی باشه، توریست عراقی باشه، نماینده سوری باشه یا چشم آبی و بلوند باشه. شما هم سعی کن عادت کنی!
پینوشت:
امام خمینی
تو نوفل لوشاتو برای قربانی کردن گوسفند میگفتن به قوانین داخلی فرانسه احترام بگذارید. بعد در سال ۲۰۲۳ آقایون اصلاحطلب ناراحت اند که چرا رئیسی به قوانین داخلی سوریه بیاحترامی نکرده؟ ما که میدونیم درد شما چیه پس به قول رئیس جمهور مورد "علاقه" اصلاحات، "باباجون، آب رو بریز همونجا که میسوزه."
سید حسینی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
خبر و تحلیل سیاسی
🔻 بیخود نبود میگفتن اسم عراقچی که میاد بازار دلار تنش میلرزه قیمت میریزه همینا پا روی گلوی ملت گ
جریمه ۱۶۳۰ میلیارد تومانی سیف و عراقچی برای مداخله ارزی در بازار فردایی
شعبه یک دادگاه انقلاب اسلامی شهر تهران رای دادگاه قبلی که اقدامات بانک مرکزی در بازار ارز را در حکم اخلال در نظام ارزی و اقتصادی دانسته بود، رد کرده و آنها را از آن اتهامات تبرئه کرد؛ اما دادگاه در ادامه اعتقاد دارد: ورود بانک مرکزی به بازار فردایی با وجود اینکه هیچ پولی از بین نرفته و سوءاستفادهای هم رخ نداده، بدون اختیار قانونی بوده است.
به همین خاطر، از نظر دادگاه مسئولان ذیربط بانک مرکزی در سال ۹۶ از حیث عدم رعایت برخی الزامات قانونی مخصوصا مفادی از قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مجرم تلقی شدهاند.
در حکم دادگاه آمده ورود بانک مرکزی به بازار فردایی با مصادیق قاچاق ارز انطباق دارد.
در نهایت، این دو مقام پیشین بانک مرکزی (سیف و عراقچی) و سالار آقاخانی مباشر وقت بانک در بازار ارز، محکوم به پرداخت دو برابر حجم مداخله (۱۶۳۰ میلیارد تومان) در بازار فردایی به صورت ریالی شدهاند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انیمیشن جالب از حال و روز بلاگرهایی مجازی که چشم روی شجاعت و جوانمردی #شهید_غیرت بستند
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رحیم پور ازغدی:
اغلب دانشگاهیان و حوزویان آدمهای خوب ولی سیاهی لشکر هستند؛ به فکر تمدنسازی نیستند.
🔹اغلب دانشگاهیان و حوزویان دارند زندگی خودشان را می کنند، تمدن سازی معنی ندارد.
🔹سقف مطالبات دانشگاهیان این است که عضو هیات علمی بشوند و حوزویان هم می خواهند بشوند حجت الاسلام و پس از آن آیتالله.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
#تیتر_اول روزنامه کیهان:
راستیآزمایی اظهارات اخیر رئیس دولت سابق
🔸رئیسجمهور سابق در حالی تلاش کرده با لفاظی و بازی با کلمات کارنامه فاجعهبار دولت خود را بزک کرده و به خورد افکار عمومی دهد که مردم نتیجه 8 سال سوءمدیریت، بیتدبیری و ناکارآمدی او را با گوشت و پوست و استخوان خود لمس کردهاند و به این زودیها فراموش نخواهند کرد.
«شرایط اقتصادی مردم مناسب نیست و اکثریتی از جامعه، کاهش قدرت خرید خود را لمس میکنند»، «وقتی تورم بالاتر از ۵۰ درصد است و افزایش حقوق حدود ۲۰ درصد، معلوم است که قدرت خرید مردم پایین میآید و این میزان یارانه هم کفاف زندگی مردم را نمیدهد»، « امروز مسئله از شکاف اجتماعی گذشته و تبدیل به تنازع اجتماعی شده است. نباید گذاشت در جامعه دودستگی و چنددستگی ایجاد شود»، «جوانان باید امکان تغییر را ببینند تا سرمایه کار و ابتکار خود را به میدان بیاورند»، «میدان را باید برای جوانان باز کرد تا بمانند و بسازند».
این عبارات بریده از یک روزنامه، سخنان بایگانی شده از یک منتقد، کارشناس اقتصادی یا فعال سیاسی و اجتماعی درباره وضعیت کشور در دوره گذشته نیست بلکه تازهترین اظهارات حسن روحانی رئیسجمهور سابق در جلسه دورهای خود با وزیران و معاونان خود است که از جای متهم بر جای شاکی نشسته و نتیجه و کارنامه فاجعهبار دوره 8 ساله خود را به دیگران نسبت میدهد.
از نابودی معیشت مردم
تا برباد دادن آرزوهای نسل جوان
فردی که با شعار مذاکره و رفع تحریم و درآمد سرشار آنچنانی رای مردم را گرفت و اما 8 سال بعد علاوهبر نابود کردن معیشت مردم، افزایش چند صددرصدی قیمت مسکن، دلار، خودرو، کالاهای اساسی، کاهش چند ده درصدی ارزش پول ملی و... کشور را با 800 تحریم جدید دیگر تحویل داد و رفت.
فردی که با شعار گفتوگو، تعامل و پناه بردن به خدا از بستن زبان منتقدان آمد و رکورد توهین و فحاشی به منتقدان دلسوز را با عناوینی همچون «عصر حجریها»، «بزدلهای سیاسی»، «اقلیت تندرو»، «هراسان و ترسان و لرزان»، «تازه به دوران رسیده»، تا توصیفاتی چون «کاسبان تحریم» و... شکست و با حمله به دستاوردهای 38 ساله انقلاب، متهم کردن نظام اسلامی به 38 سال اعدام و زندان و اتهام زدن به حافظان امنیت و اقتدار کشور کلکسیونی از بیاخلاقیها، تخریبها و تهمتها را در کارنامه خود ثبت کرد. و فردی که با پیرترین کابینه پس از پیروزی انقلاب فرصت عرضاندام را از جوانان نخبه و شایسته گرفت و با دهها و صدها وعده دروغ و غیر قابل تحقق امید را در نسل جوان ما کشت و آرزوهای آنها را بر باد داد و به کابوس تبدیل کرد. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/264467
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
رونمایی از مکتب مقاومت در سفر رئیسی
# سعدالله_زارعی
سفر آیتالله سیدابراهیم رئیسی به سوریه و امضای سند جامع همکاریهای چندجانبه و بلندمدت توسط وی و دکتر بشاراسد طی روزهای اخیر به مرکز تحلیلها و اظهارنظرهای منطقهای و بینالمللی تبدیل گردید. روابط راهبردی ایران و سوریه طی بیش از چهار دهه اخیر استمرار داشته و تحولات سهمگین سیاسی و امنیتی این دوران نتوانسته تأثیر کاهندهای بر آن بگذارد. نحوه مواجهه دولت و مردم سوریه با این سفر هم بر «بسیار ویژه» بودن روابط دو کشور تأکید میکند. سوریه به خصوص طی یک سال اخیر هیئتهای دیپلماتیک زیادی را به خود دیده است. اکثر دشمنان دیروز سوریه که طی سالهای 1390 تا 1397 برای از میان برداشتن دولت آن و بخشبخش کردن این سرزمین همداستان شده بودند، یکی یکی راه دمشق را پی گرفتند. هیئتهای سعودی، اردنی، اماراتی، بحرینی، کویتی، تونسی، مراکشی و اتحادیه عرب در یک سال اخیر با دولت بشاراسد دیدار داشتهاند. مصر البته پیش از اینها و چندی پس از سقوط دولت اخوانی «محمد مرسی»، روابط نظامی و سیاسی با دمشق را از سرگرفت و ترکیه در هفتههای اخیر در قالب مذاکرات چهارجانبه عملاً روابط سیاسی - امنیتی با دولت سوریه را برقرار کرده است اما با این وجود و علیرغم اهمیتی که بازگشایی روابط میان این کشورها با دمشق داشت، هیچکدام بهاندازه سفر رئیسجمهور ایران بازتاب پیدا نکرد و محل تحلیلهای مختلف واقع نگردید. این موضوع در نگاه اول خیلی عجیب به نظر میرسد؛ چرا که در مقایسه سفر رئیسکشوری که هیچگاه رابطه راهبردی آن با سوریه قطع نشده با بازگشایی روابط کشورهایی که تا چندی قبل به بقاء دولت و تمامیت ارضی سوریه رضایت نمیدادند، علیالظاهر باید دومی اهمیتی فراتر داشته باشد اما برعکس شد! چرا؟
واقعیت این است که سفر مقامات کشورهایی که طی حدود ده سال اخیر در موضع خصومت با سوریه بودند، در چارچوب مراودات رایج صورت گرفت و البته به معنای تسلیم شدن به واقعیت عدم امکان اسقاط دولت دمشق و عدم امکان تجزیه سوریه است. اگرچه سوریه از این باز تعریف روابط بیش از کشورهای دیدارکننده، نفع میبرد، اما مقامات آن را چندان هیجانزده نکرد و دکتر بشاراسد مانند کسی که هیچ نیازی به آنان ندارد، با این هیئتها مواجه گردید. این نوع برخورد در جای خود، حکایتگر آن است که سوریه هنوز به این کشورها اعتماد ندارد و نیز چندان تأثیری برای بازگشایی روابط سیاسی با این کشورها نمیبیند. در همین هفتههای اخیر، دولت ترکیه برای بازگشایی روابط با دمشق ابراز علاقه کرد، اما رئیسجمهور سوریه با صراحت این دعوت را تا پیش از خارج شدن نیروهای نظامی ترکیه از شمال سوریه، رد کرد و گفتوگو با همسایه شمالی خود را در چارچوب کمیته چهارجانبه محدود نمود.
دیدار مقامات ارشد ایران و سوریه در دمشق در چارچوب یک مکتب سیاسی صورت گرفت و معنای آن بسیار فراتر از روابط سیاسی و یا حتی روابط راهبردی و تنظیم چند سند همکاریهای راهبردی بود. این دیدار در چارچوب «مکتب مقاومت» انجام شد کما اینکه این موضوع هم در مصاحبه آیتالله رئیسی با شبکه عربزبان المیادین در دمشق و هم در سخنان دکتر بشاراسد برجسته بود. دیدار آیتالله رئیسی با مقامات ارشد سازمانهای فلسطینی در دمشق هم ماهیت اصلی این روابط را آشکار کرد. کما اینکه اگر بگوییم آنچه در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته در دمشق شاهد بودیم، جلوههایی از «مکتب شهید سلیمانی» بود، گزافه نگفتهایم. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/264470
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi