#دکتر_محمد_حسین_محترم
برخلاف مرسوم خلاصه مطلب را همین اول عرض میکنیم که نحوه خیز آمریکا برای مقابله با سیاست منطقهگرایی ایران نویددهنده شکستهای جدید این کشور در آینده است:
۱-مقامات یمن این روزها علیرغم گمانهزنیها و ادعای برخی رسانهها، از عدم تحقق مطالبات ملت یمن مبنی بر تمدید آتشبس و اجرای تعهدات براساس توافق دو طرف و تعلل و تاخیر در ادامه مذاکرات صلح بهدلیل سنگاندازیهای آمریکاییها و سازمان ملل در راه پایان دادن به جنگ سخن گفتند و هشدار دادند وضعیت
«نه صلح و نه جنگ» را نمیپذیرند. مهدی المشاط رئیسشورای عالی سیاسی یمن با اشاره به تلاشهای منافقانه و فریبکارانه آمریکا، از ریاض خواسته است در برابر فشارهای آمریکا تسلیم نشود. جریان تحولات برای پایان جنگ یمن نشان میدهد آمریکاییها و صهیونیستها بعداز چند ماه که در گیجی و شوک توافق و برقراری روابط ایران و عربستان به سر میبردند، اکنون ذره ذره در حال خروج از این گیجی و به دنبال توطئهها و سناریوهایی برای جلوگیری از تحقق پیامدها و دستاوردهای منطقهای و بینالمللی این توافق مهم در جهت جلوگیری از کاهش نفوذ و هژمونی خود در منطقه هستند.
۲- علی رغم اینکه عربستان در چندماه اخیر نشان داده که دیگر دوران گاو شیرده بودنش برای آمریکا تمام شده، اما با توجه به تأثیرگذاری عربستان بر جهان عرب و وابستگیهایی که ریاض هنوز به واشنگتن دارد، آمریکا برخلاف مواضع فریبکارانه رسانهای خود که از صلح صحبت میکند، با فشارها و تحمیل شرایطی به دنبال مانعتراشی در روند پایان جنگ یمن است تا عربستان را از برداشتن هرگونه گام جدی به سوی صلح ناتوان کند و همچنان وابسته به خود نگه دارد. در نتیجه یمن هرگز روی صلح به خود نبیند و روند برگشت سوریه به آغوش جهان عرب تحتالشعاع قرار گیرد، ریاض به آغوش جبهه مقاومت پناه نبرد و مشکلات در عراق و پروندههای لبنان و فلسطین حل نشود و صهیونیستها در برابر بحرانهای داخلی و خارجی نفسی تازه کنند و به این ترتیب ادامه حیات سیاسی و نفوذ خود در منطقه را حفظ و سیاست منطقهگرایی جمهوری اسلامی را با چالش روبه رو نماید. البته جمهوری اسلامی با رقم زدن سریع تحولات جدید در میدان و دیپلماسی به خوبی نشان داده که سیاست چندجانبهگرایی و همسایگی و آسیاگراییاش را از مرحله دستاندازها عبور داده و دیگر با هرگونه چالشی متوقف نخواهد شد و دست وپا زدنهای آمریکا در مقابل سیاستهای مدبرانه جبهه مقاومت برای اخراجش از منطقه...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/264623
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
زباندرازی متهمانی که منابع کشور را حراج کرده بودند
روزنامه شرق میگوید: جریزهفروشی سرنوشت محتوم اقتصادهای جریزهای شده است.
این روزنامه نوشت: «در روزهایی که ایرانیان بیش از هر چیز در انتظار چشماندازی صریح یا به قرینه از آینده اقتصادی و اجتماعی خود نشستهاند، شاید هولناکترین هشدار، سیر در مسیر یونانیشدن اقتصاد یعنی «جزیرهفروشی» برای پرداخت مستمری بازنشستگان در بحران روزافزون و پیچیده صندوقهای بازنشستگی است که خواب را از دیدگان هر ایرانی میرباید. ناشنیدن و نادیدن این هشدار و بستن دهان گوینده البته ذرهای از نگرانی آن نمیکاهد؛ بلکه دستکم دو پرسش ناگزیر را در پی دارد؛ یکی آنکه گیریم تعهدات صندوقهای بازنشستگی با جزیرهفروشی تأمین شود؛ اما ناترازی و کسریهای بزرگ و فزاینده در بودجه عمومی دولت برای پرداخت حقوق و مزایای کارکنان که سالانه از هزار و 300 هزار میلیارد تومان بالاتر رفته و تعهدات دولت به بانکها و پیمانکاران و نیروگاههای تولید برق و... و نیز ناترازی بزرگ بانکهای دولتی را با کدام فروش تأمین میکنید؟ و دوم اینکه واگذاری شتابزده داراییهای دولت در دو دهه گذشته که در سالهای اخیر به اوج خود رسیده و نیز فروش اموال و داراییهای دولت با نام «مولدسازی داراییها» چه مناسبتی با جزیرهفروشی دارد؟
جزیرهفروشی سرنوشت محتوم و ناگریز «اقتصادهای جزیرهایشده» و در حال کوچک شدن دنیای امروز است که یونان نه اولین آن بوده و نه آخرین آنها. جهانی شدن بهمثابه یکپارچگی، ادغام، پیوستگی و فشردگی ویژگی مهم دنیای امروز است که بیش و پیش از هر زمینهای در پیوستگی اقتصادی و توانایی کشورها برای توسعه مبادلات مالی و تجاری، جذب سرمایهگذاری مستقیم خارجی، جذب فناوری، جذب گردشگر، جذب سرمایه انسانی و بهویژه سرمایه خلاق و تنوعبخشی به ترکیب سبد کالاها و خدمات و شرکای تجاری شناخته میشود.
در دنیای جهانیشده و یکپارچه، جزیرهایشدن و در پیله خود ماندن گونهای از هنرمندی است. در دوران نرخهای رشد اقتصادی 6-10 درصدی و بالاتر از آن در بسیاری از کشورهای شرق و جنوب آسیا، آمریکای لاتین، خاورمیانه و آفریقا که به معجزههای رشد شهرت یافتهاند، حدود 50 سال درجازدن با نرخ رشد اقتصادی حدود 1.5 درصدی (کمتر از نرخ متوسط رشد جمعیت) و رشد اقتصادی نزدیک به صفر در یک دهه معجزه وارونه اقتصاد ایران است. در نیمقرن اخیر تولید ناخالص داخلی جهان تقریبا 10 برابر و تجارت جهانی حدود چهار برابر شده است؛ اما سهم ایران از تولید ناخالص داخلی جهان به حدود یکسوم و سهم آن از تجارت جهانی به حدود یکچهارم کاهش یافته است.
در سالهایی که درآمد ترکیه از گردشگری به حدود 60 میلیارد دلار و امارات به حدود 30 میلیارد دلار نزدیک میشود، سهم ایران با برخورداری از ظرفیتهای کمنظیر تاریخی و فرهنگی به زحمت به سه میلیارد دلار میرسد.
بازگویی این ارقام و بازبینی جایگاه ایران از رتبهبندیهای اقتصادی و تجاری و مالی جهان بهروشنی مفهوم «جزیرهایشدن»، کوچک شدن و کماهمیت شدن و کمرنگ شدن تدریجی بازیگری ایران در اقتصاد منطقهای و جهانی را نشان میدهد».
شرق نویسنده این متن را «حجت(الله) میرزایی» معرفی کرده، بیآنکه به سوابق وی بپردازد. میرزایی که در اینجا ژست تحلیلگر و کارشناس منتقد گرفته، در گذشته در دوران وزارت علی ربیعی و محمد شریعتمداری در وزارت «تعاون، رفاه و کار»، معاون اقتصادی بوده است. او همچنین در دوره شهرداری محمدعلی نجفی در شهرداری تهران، معاونت برنامهریزی را برعهده داشته است.
به عبارت دیگر، هم روزنامه شرق و هم نویسنده آن، در حالی ژست اپوزیسیونی و انتقادی میگیرند که هرکدام به اعتبار دوران مسئولیت با فضاسازی برای مدیریت اشرافی غربگرا، باید پاسخگوی عملکرد و نتایج خود باشند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/264618/
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
باز هم به حمایت مفسدان
و دلالان دانه درشتها آمدند!
🔹اخذ مالیات برای جلوگیری از سوداگری های ضد تولید و تورم زا، یکی از مترقی ترین اقدامات، جهت صیانت از معیشت مردم است. این قانون نه برای کسب درآمد، بلکه برای بازدارندگی و به حداقل رساندن دلالی دانه درشت هاست.
🔹سوداگران دانه درشت، از طریق دستکاری و بلوکه کردن عرضه کالا ها، موجب انباشت تقاضا و تورم میشوند. اقدام آنها، ضد تنظیم گری و تعادل بخشی به بازار است. بنابراین، در دهه های اخیر، مبارزه با چنین فساد ویرانگری، در اولویت کشورهای پیشرفته و با ثبات قرار داشته است.
🔹انتظار این بود که وقتی تصویب قانون اخذ مالیات از سوداگری و عایدی سرمایه، در دستور کار مجلس قرار می گیرد، رسانه ها از اصل کار دفاع کنند و اگر هم به بخشی از آن نقد دارند، مطرح کنند. اما مدعیان اصلاحات، از ابتدا تا انتهای تصویب، به جوسازی پرداختند؛
🔹تیتر برخی رسانههای زنجیرهای در حمله به قانون اخیر -در واقع دفاع از منافع نامشروع دلالان دانه درشت- را مرور کنید:
🔻مسابقه دولت و مجلس برای گرفتن مالیات از مردم (سازندگی)
🔻بیراهه مالیاتی عایدی سرمایه (دنیای اقتصاد)
🔻سریال مالیات گرفتن از تورم ادامه دارد؛ با تصويب مجلس، معاملات ملك، خودرو، طلا و ارز مشمول ماليات ميشود (اعتماد)
🔻شکستی دیگر در راه است؟ / ماجرای طرح دولت برای اخذ مالیات از فروشندگان ملک (انتخاب)
🔻سهمگیری دولت از دارایی های مردم. مهاجرت صاحبان سرمایه شدت میگیرد (هم میهن)
🔻مالیات بر تورم، به جای مالیات بر ثروت (شرق)
🔻مالیات بر عایدی سرمایه، یا سرقت اموال و ثروت مردم؟! (شرق)
🔻مالیات بر عایدی سرمایه، پایان دلالی، یا کاسبی تازه؟ (روزنامه آرمان ملی)
🔻مالیات بر عایدی؛ توزیع فقر یا کمدی یا هر دو؟ (انصاف نیوز)
🔹این در حالی است که به تصریح رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، ۹۹ درصد مردم، از شمول مالیات های مندرج در این قانون معاف هستند.
🔹با این وصف، چرا برخی محافل به شکل هماهنگ به فضاسازی مسموم پرداختند و از پشت سوداگران تورم ساز در آمدند؟ آیا این رویکرد دلیل دیگری بر آلودگی برخی نشریات به مفاسد کلان اقتصادی نیست؟ و آیا اتفاقی است که همواره به سمت مفسدان اقتصادی غش می کنند؟!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
حکم بسیار مایوس کننده برای دو سلبریتی مشوق کشف حجاب!!!
فقط ۱/۵ میلیون تومان؟؟؟!!!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
🔺وزارت دارایی بلژیک، 3 اینفلوئنسر رو بخاطر عدم اعلام یا اعلام اشتباه درآمد به پرداخت 400000 یورو جریمه و مالیات محکوم کرد
▪️براساس قوانین شهروندان باید تمام درآمدشون حتی درآمدهای تبلیغاتی در رسانههای اجتماعی رو هر سال به وزارت دارایی اعلام و مالیاتش رو پرداخت کنند
▪️پینوشت:
عوضش تو ایران مالیات که نمیگیرن هیچ ، تازه حواسشون هم هست یبار خاطر مبارک مکدر نشه و پروندشون رو هم پاک میکنند!!!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
خبر و تحلیل سیاسی
حکم بسیار مایوس کننده برای دو سلبریتی مشوق کشف حجاب!!! فقط ۱/۵ میلیون تومان؟؟؟!!! ✍️ خبر و تحلیل س
♦️توضیح قوۀقضائیه دربارۀ جریمۀ نقدی سلبریتیها
🔹جریمۀ ۱.۵ میلیونی پانتهآ بهرام و کتایون ریاحی مربوط به پروندۀ گذشتۀ این دو نفر برای کشف حجاب است که بهتازگی حکم آن صادر شده.
🔹پروندۀ جدید کشف حجاب این دو بازیگر برای جریحهدارکردنِ عفت عمومی تشکیل و بهتازگی برای آن قرار مجرمیت صادر شده و همچنان باز است./فارس
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
به مناسب سالروز صدور قدیمیترین بیانیهی سیاسی امام
شما میدونین که دیکتاتوری رضاخان یکی از مسلمات تاریخیه، تا جایی که در اون زمان اگه برادر شما توی یه شهر دیگه زندگی میکرد، برای سفر به شهر محل زندگی برادرتون باید ویزا میگرفتین😐
اگرم میخواستین نامه براش بفرستین که ابتدا یه مامور نامهتون رو میخوند اگر مشکلی نداشت تحویل پست میشد.
که حتی بعد از سقوط رضاشاه یکی از روزنامهنگارها مینویسه؛
من خوابم یا بیدار؟؟ اینجا همون ایرانی هست که نفس کشیدن توش پروانه (مجوز) میخواست؟
حالا با چنین شرایطی، وقتی رضاشاه از کشور فرار کرد، مردم غرق در شادی و خوشحالی شدن. کشور توسط خارجیها اشغال شد، محمدرضا هم تا ده سال اول قدرت چندانی نداشت.
خلاصه که یه آزادی موقتی شکل گرفت و مردم تونستن تو این ده سال طعم آزادی رو بچشن.
یهو نزدیک به چهل هزار شکایت از رضاخان به پایتخت رسید که این بابا زمین مارو بزور گرفته، روزنامهها دست به افشاگری جنایات رضاخان زدن و مورخین هم در همین ده سالی که هنوز جاپای محمدرضا سفت نشده بود، تونستن تاریخ رضاخان رو بنویسن.
حضرت امام هم مثل دیگران با استفاده از این فرصت سخت به رضاخان حمله کردن، یه پیام تاریخی خطاب به ملت و علما میدن و میفرمان الان وقت خوبیه که قیام کنیم و شر طاغوت رو کم کنیم.
امام میگن اگه الان قیام نکنیم، فردا یه مشت شهوتپرست دیگه باز مسلط بر ما میشن. و خب همین اتفاق هم میافته.
حالا بخشی از متن نامهی امام رو با کمی ویرایش براتون میذارم بخونین؛
ترک قیام برای خدا ما را به این روزگار سیاه رسانده و همهی جهانیان را مسلط بر ما کرده و کشورهای اسلامی را زیر نفوذ دیگران درآورده. قیام برای خود است که بیش از ده میلیون جمعیت شیعه را طوری از هم متفرق و جدا کرده که طعمهی مشتی شهوتپرستِ پشت میزنشین شدند.
قیام برای خود است که یک نفر مازندرانیِ بیسواد (رضاخان) را بر یک گروه چندین میلیونی مسلط کرده است. که زراعت و نسل مردم را دستخوش شهوات خود کند.
امروز نیز روزنامهها همان نقشههایی را که از مغز خشک رضاخانِ بیشرف تراوش کرده بود، دنبال میکنند.
امروز روزی است که نسیمِ روحانیِ الهی وزیدن گرفته و برای قیام، بهترین روز است. اگر مجال را از دست بدهید و قیام برای خدا نکنید و مراسم دینی را عودت ندهید، فرداست که مشتی هرزهگرد شهوتران بر شما چیره شوند.
سید روح الله خمینی، ۱۳۲۳/۰۲/۱۵
عماد داوری دولتآبادی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
تاجزاده میگفت ایران شبیه شوروی شده، حالا نشنال اینترست گزارش نوشته: آمریکا به روزهای پایانی شوری شبیه شده است
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
12.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعترافات اپوزسیون به وضعیت ایران در زمان پهلوی:
آقایان طوری از پیش از انقلاب دفاع میکنند گویا همه مردم که علیه شاه انقلاب کردند دیوانه بودند!
هوشنگ امیر احمدی: من در زمان شاه زندگی کردم ۸۰ درصد کشور آب و برق نداشت!
ما در زمان شاه ارتشی داشتیم که کامل در اختیار امریکا بود یک ژنرال آمریکایی به ما دستور میداد چه کنیم!
الان در جمهوری اسلامی ۱۶ میلیون فارغ التحصیل دانشگاهی داریم
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
عکس جدید مجله وال استریت ژورنال
دوستان جدید ایران؛ چین و روسیه
◾به نظر می رسد این نشریه با الهام گرفتن این تصویر از تصویر پیاده شدن امام خمینی ره در ۱۲بهمن میخواهد بگوید که انقلاب جدیدی در دنیا در حال شکلگیری است و برخلاف آنچه تصور میشود چین یا روسیه در راس این جریان هستند، واقعیت آن است که مدیریت این تحرکات در اختیار ایران است.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
خبر و تحلیل سیاسی
عکس جدید مجله وال استریت ژورنال دوستان جدید ایران؛ چین و روسیه ◾به نظر می رسد این نشریه با الهام گر
«انقلابی جدید و بزرگ در راه است»
▪️والاستریت ژورنال به عنوان پرتیراژترین روزنامه در سطح ایالات متحده آمریکا و پرمخاطبترین روزنامه انگلیسیزبان با موضوع اقتصادی-سیاسی در جهان است. این روزنامه بطور همزمان در تمامی دنیا از جمله چاپ مخصوص آن برای آسیا و اروپا منتشر میشود که به تازگی با چاپ یک عکس با عنوان "انقلابی جدید و بزرگ در راه است" درباره نقش ایران در رهبری این انقلاب توضیح داده است.
▪️مقاله وال استریت ژورنال به قلم دیوید کلود، خبرنگار معروف امور نظامی است که خلاصهای از آن میگوید:
«امروز ایران در بحبوحه یک تغییر ژئوپلیتیکی گسترده قرار دارد و در حال ایجاد روابط نزدیکتر با روسیه و چین و در عین حال، امیدوار به کاهش مشکلات اقتصادی خود و ایجاد یک محور قدرتمند جدید متشکل از قدرت های قادر در برابر غرب به رهبری ایالات متحده است. میانجیگری چین میان ایران و عربستان و فروش پهپادهای انتحاری به روسیه، نشانههای دراماتیک قضیه در سالهای اخیر بودهاند. این راهبردی است که رئیس جمهور ایران از سال گذشته در دامن پوتین و شی جین پینگ گذاشته و آن ها را به مقاومت مشترک در برابر محاصره نظامی و اقتصادی توسط ایالات متحده توصیه میکند.
▪️پیشدرآمد چرخش ایران به سمت روسیه و چین، به خوبی میتواند ثبات جمهوری اسلامی را برای سالهای آینده تضمین کند. با وجود دو عضو دایمی شورای امنیت سازمان ملل متحد، ایران پوشش بینالمللی بیشتری خواهد داشت.»
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi