فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗝این دو نفر ،ضربه های زیادی به این انقلاب و کشور زدن.
قابل توجه کسانی ک میگن چرارهبری
حرف نمیزندواعتراض نمیکند
شمااین جلساتی حضرت اقاازدست اینافقط خون دل میخورن رو میبینید؟؟نه
👌دم سازنده این کلیپ گرم..
بهتر از این نمیشد روشنگری کرد.
رمان #عاشقداعشیمن
موضوع و حوادث، کشش مطالعه را در خواننده ایجاد میکند
و
نویسنده مصری توانسته بخشی از جنایات داعش را به تصویر بکشد
و
البته عرف جامعهی مصری و نوع نگاه به زنان مطلقه هم دردآور بود.
اما
آنچه در کتاب دیده نشد و احیانا به علت نرسیدن اطلاعات درست به نویسنده باشد
عامل نجاتبخشی از داعش را جبهه النصرة را معرفی کرده و مخالفت ضمی با دولت رسمی بشار را در خود دارد.
چیزی که مشهود بود
هم در رمان تاوان عاشقی که روایت واقعی است و قدرت رسانه که چطور ایران را همدست اسرائیل معرفی کرده به طوری که برخی از مردمان وقتی که موشک اسرائیل میآمد با ترس میگفتن
این سوغات ایران است
جای تعجب داشت البته در رمان تاوان عاشقی این دیدگاه به خوبی اصلاح میشود
و در رمان داعشی عاشق من اصلا سهمی برای مبارزه ایران متصور نشدن
چه حیف و صد حیف
با تاوان عاشقی اشک میریزی و حقارت رنجهات رو باور میکنی
اما
متاسفانه باور یک بخشه و رهاشدن از رنجهای حقیر یک بخش
راه حل مسائل پیچیده بشر،عشق است.
اگر بخواهیم حضور خداوند را درزندگی هایمان درک کنیم وخودمان را به او نزدیک کنیم باید عاشق او بشویم.
عاشق،همه داروندارش را وقف معشوق خودش می کند تا اورا به دست بیاورد.
به نظرمن اگر بخواهیم عاشق خداوند بشویم،باید خودمان را از همه تعلقاتی که داریم رها کنیم؛همه تعلقات؛حتی جان هایمان!
#شهید مصطفی چمران
🔻 از روز اول عملیات #طوفان_الاقصی برای اولینبار است امغسان اینطور جواب میدهد! مشخص است کارد به استخوان رسیده! دعا کنید برای مردم مظلوم محاصره در رفح!
#غزه
💥کانال محمدعلی جعفری👇
https://eitaa.com/joinchat/143917280C5518173200
هدایت شده از سِدخارجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با داشتن یه سری صفات آدم نه تنها رشد نمیکنه بلکه روز به روز افول میکنه…
پس تغییر باید کرد!
@sedkhareji ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ شیطان به بعضیا: تو دیگه چرا؟!😂
خاطره طنز مرحوم علامه جعفری😁
#خنده_حلال
شیعه از چنان رنج و سختی تاریخیای بهرهمند شده
که
هر غم و رنجی بهش برسه در مقایسه با غم و رنج درودیواروکوچه، سکوت و دوران حکومت پررنج و...، یاران بیوفا و جگر پاره پاره
کربلا و کربلا و کربلا
و...
هیچه هیچ...
الان با تمام وجودم حس میکنم که:
هیچ روزی مانند کربلا نیست
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
دیدم بعضی از دوستان گفته اند در هر شرایطی نباید رای سفید میدادم و حتما باید بین آقایان قالیباف، ذوالنور و متکی یک گزینه را انتخاب میکردم.
درحالیکه توجه ندارند رای سفید بنده ناشی از سرگردانی یا عدم قدرت تشخیص نبوده، اتفاقا به خاطر شناخت دقیق این سه بزرگوار و شرایط سیاسی کشور چنین تصمیمی را گرفتم. چون بنده خود را نسبت به رایی که میدهم پاسخگو میدانم، هیچ حجت شرعی و عقلی برای رای دادن به این سه نفر نداشتم و نمیتوانم امروز به آنها رای دهم و فردا هم پاسخگوی عملکردشان به مردم باشم.
ضمن اینکه عده ای دیگر نیز با تحریف سخنان ایشان مدعی شده اند رای ممتنع نماینده حرام شرعی است! در حالیکه ایشان قبلا توضیح داده اند که در جریان قانونگذاری نیز اگر نماینده ای تلاشش را کرد ولی به نتیجه نرسید میتواند رای ممتنع دهد. اگرچه حتما اولویت با رای فکر شده و کارشناسی به لوایح و طرحهاست که بنده هم تلاش خواهم کرد تا در این مسیر حرکت کنم. این سخنان ایشان در خرداد ۹۲ بخوانید:
"رأی ممتنع مال آنجائی است که انسان زحمت خودش را کشید، کار خودش را کرد بالاخره ذهنش به جایی نرسید. خب، اینجا البته انسان رأی ممتنع میدهد؛ مثل فقیه و مجتهدی که زحمت خودش را میکشد، به منابع مراجعه میکند، ادلهی اجتهادی و ادلهی فقاهتی را میبیند، بعد ذهنش به جائی نمیرسد؛ میگوید خب، اینجا احتیاط کنید؛ میگوید من رأی ندارم، فتوا ندارم. رأی ممتنع مال اینجا است"
@Sabeti ✅
خواب و بیدار مادرانه
دیدم بعضی از دوستان گفته اند در هر شرایطی نباید رای سفید میدادم و حتما باید بین آقایان قالیباف، ذوال
با عرض احترام نسبت به آقای ثابتی
و همچنین تقدیر نسبت به داشتن تحلیل برای انجام تکالیف نمایندگی
نکته ای نسبت به استناد ایشان به کلام حضرت آقا برای رای ممتنع در انتخاب ریاست مجلس به ذهن میرسد که انتظار به تامل بیشتر دارد:
ایشان کلامی از رهبری نقل میکنند که مربوط به مصوبات مجلس بوده و در این موارد نسبت به یک مصوبه سه رای موافق، مخالف و ممتنع وجود دارد. در نهایت علی رغم استفراغ وسع و تلاش در رسیدن به نتیجه، اگر به نتیجه نرسیدند رای ممتنع در گزینه ها پیشبینی شده است. البته همین هم جای سوال و انتقاد هست که کسی در موارد متعدد به نتیجه نرسیده و رای ممتنه داشته باشد.
اما رای گیری در مصوبات مجلس با رای گیری انتخاب رئیس متفاوت بوده.
به همین خاطر حکمت قانون گذار اقتضا کرده که نسبت به یک مصوبه قانونی رای موافق و مخالف و ممتنع مطرح باشد ولی نسبت به انتخاب بین سه گزینه ریاست تنها رای انتخابی موافق با یکی از موارد تعریف شده باشد نه رای مخالف نه رای ممتنع.
نقد به آقای ثابتی در موردی هست که بین سه داوطلب ریاست تنها یک رای موافق وجود دارد و نیاز به انتخاب بین سه گزینه هست و رای ممتنعی تعریف نشده و با رای ممتنع که نسبت به یک مصوبه تعریف شده متفاوت است.
با تحلیل و مقایسه نادرست این دو موقعیت از حکمت وضع آئین نامه داخلی مجلس در این دو موقعیت نباید غافل باشیم.
امیدواریم از ایشان که با امید توسط مردم به مجلس راه یافتند در آینده عملکرد بی شاز پیش مورد رضایت مردم در راستای رضایت الهی را شاهد باشیم و نیت خیر ایشان در عمل برای همگان روشن شود.
✍خواب و بیدار
#من_خوابم_یا_بیدار:
https://eitaa.com/joinchat/112984187C709f7e049a
خواب و بیدار مادرانه
با عرض احترام نسبت به آقای ثابتی و همچنین تقدیر نسبت به داشتن تحلیل برای انجام تکالیف نمایندگی نکته
متن رهبر معظم انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس:
«کار کردن بر روی لوایح و طرحها، یک وظیفهای است به عنوان ادای حق مردم - این که حالا یک امر قطعی و روشنی است - یعنی وقتی لایحهای به مجلس میآید یا طرحی را شما در مجلس تهیه میکنید و میخواهید این را در یک بخشی از بخشهای کشور که میتواند جدول فعالیت کلان کشور را پر کند، به کار بیندازید، دقت شما، مراقبت شما، اهتمام شما، تحقیق شما، مطالعهی شما، که به پخته شدن این طرح یا لایحه کمک میکند، یک حقی است برای مردم بر دوش شما. لایحهای به مجلس میآید - بنده خودم هم در مجلس بودم و این موارد را از نزدیک تجربه کردم - وقتی که لایحه به کمیسیون داده میشود و در معرض دید این نماینده قرار میگیرد، گاهی با این لایحه مثل یک کار مربوط به شخص خود رفتار میکند؛ دقت میکند، مطالعه میکند، تحقیق میکند، با کارشناس مینشیند مباحثه میکند، مطلب را در ذهن خود به صورت محقَّق ترسیم میکند؛ گاهی هم نه، لایحه میآید یا مثلاً طرحی در مجلس میخواهد تصویب شود، این نماینده خیلی محتوای لایحه و طرح را نمیداند، خیلی احساس مسئولیت نمیکند، رسیدگی نمیکند؛ نه در کمیسیون، نه در صحن مجلس. این رأی «آری» یا «نه» او به یک چنین لایحه یا طرحی، خالی از شبهه نیست؛ رأی ممتنع او هم خالی از شبهه نیست. ما که نیامدیم اینجا بنشینیم رأی ممتنع بدهیم؛ ما آمدهایم بگوئیم این بشود، این نشود. رأی ممتنع مال آنجائی است که انسان زحمت خودش را کشید، کار خودش را کرد، بالاخره ذهنش به جائی نرسید؛ خب، اینجا البته انسان رأی ممتنع میدهد؛ مثل فقیه و مجتهدی که زحمت خودش را میکشد، به منابع مراجعه میکند، ادلهی اجتهادی و ادلهی فقاهتی را میبیند، بعد ذهنش به جائی نمیرسد؛ میگوید خب، اینجا احتیاط کنید؛ میگوید من رأی ندارم، فتوا ندارم. رأی ممتنع مال اینجا است؛ اما اینکه ما مطالعه نکنیم، کار نکنیم، بعد برای اینکه خودمان را اسیر «آری» یا «نه» بیدلیل و غیر مستند نکرده باشیم، میگوئیم خیلی خوب، ما رأی ممتنع میدهیم! این نمیشود. پس یکی از کارهای بسیار مهم و لازم و اصلی در مجلس، همین کار بر روی لوایح است؛ چه لوایحی که دولت میفرستد، چه طرحهائی که خود شما در مجلس آنها را تنظیم میکنید. واقعاً باید کار شود. هر کس اگر اهل اجتهاد در این فن است، به صورت اجتهادی؛ و اگر چنانچه خودش صاحب رأی نیست، با مشاوره گرفتن از این و آن، به یک نتیجهی قطعی برسد؛ این یکی از کارهای بسیار اساسی است.»
۸ خرداد ۹۲ در دیدار نمایندگان مجلس
جلیلی اینطوری نیست
قالیباف اونطوری نیست
🔺میگویند جلیلی توان اجرا نداره، اجرا در مورد رییس جمهور یعنی توان جهت دادن و مدیریت و تصمیمگیری در ساحت کلان، یعنی توان به کارگیری و مدیریت یک جمع هماهنگ، یعنی به خدمت گرفتن ظرفیتهای مختلف کشور، یعنی داشتن اندیشه و برنامه ، یعنی جرات و شجاعت انتخاب موضع در نقاط حساس و ...
جلیلی در مدتی که در شورای امنیت بود نشان داد جرات تصمیم گیری دارد، سبک مدیریت او احتمالا چیزی شبیه اتفاقی است که نزدیکان او در صدا و سیما دارند، صدا و سیما آغوش بازی نسبت به طیفهای مختلف داشته، جوانان را بکار گرفته، درصد مخاطبین را به گفته منابع رسمی حدود ده درصد افزایش داده، نه نگاه بسته مدیریتی آنچنان که میگویند دارد، نه جوانگرایی را کنار میگذارد، نه شجاعت در تصمیمات سخت و از سر اخلاص و تقوا را کنار میگذارد. جلیلی را هر کس از نزدیک دیده احساس تعقل و اخلاق و معنویت در عین شجاعت و قاطعیت در او را دیده. ماجرا اینقدر که صفر و یکی تحلیل میکنیم نیست.
🔺میگویند اطرافیانش عدالتخواهان و بداخلاقها و خاله زنکها و حاشیه سازها هستند. اولا او به دلایل ویژگیهای شخصیتی، آنچنان از اطرافیان تاثیر نمیگیرد، ثانیا جنس او به لحاظ عدالتخواهی شبیه برادرش آقا وحید است، این دو بزرگوار اولا مدتها است نگاهشان به ظرفیتها است، امیدوارانه است، و اتفاقا بهترین مثال برای عدالتخواهی ولاییاند.
🔺میگویند قالیباف تکنوکرات و چیزی شبیه روحانی و هاشمی است. جهت انقلابی ندارد. این حرف غلط است، مجلس او قوانینی را تصویب کرده، بروید قوانین را ببینید، نگاه کنید چطور با تلاش شبانه روزی ساختار قوانینی را تصویب کرده که کاملا ساختار اقتصاد مقاومتی را دنبال میکند، عدم وابستگی به نفت، اصلاح نظام بانکی، کمک به رشد تولید، مقابله با فساد و دلالی و چه و چه. کمک به افزایش جمعیت و بحث مسکن و ...آنقدر درخشان است که بارها رهبری با او مدال انقلابی گری داده. دقت کنید مجلس انقلابی صفت مجلس قبلی است. کافی است نحوه توصیه های رهبری به مجلس جدید و تازه واردهای آن را با مجلس قبل مقایسه کنید.
🔺میگویند قالیباف قدرت طلب است. چون از ریاست مجلس رفت برای ریاست جمهوری، بعد سخنان رهبری را میآورند. اولا خود من و شما در همین مدت کوتاه بارها دیدیم شرایط چقدر متغیر و شناور است، چگونه میگویید او احتمال داشت بیاید یا نیت فلان داشت. بعلاوه او اگر قدرت طلب بود در انتخابات نود و شش که هم خود و هم همراهانش احتمال جدی میدادند که با کنار رفتن آقای رئیسی ایشان رای میآورد، کنار نمیرفت و مدد به آقای رئیسی نمیداد. قالیباف اهل عقل جمعی است، اهل مشورت است. او با طیفهای متنوعی کار میکند ولی دوست دارد عملا حرف رهبر را پیش ببرد.
🔺رفقا! من هم نقدهایی به این دو بزرگوار دارم، اما صحنه را اینقدر سفید و سیاه نبینیم. این عزیزان سرمایه های این کشورند، دارایی ما هستند. شما را به خدا مراقب باشید، "رهبری را بی آبرو نکنید"، او گفت با این جنگ و جدالها و بی اخلاقی ها، ایران بی آبرو میشود، بیایید شاخصها را مرور کنیم، مهمتر از اینکه کدام بزرگوار را در نهایت انتخاب میکنیم باید کمک کنیم به رشد مردم، تا بعد انتخابات تنور مطالبه و اندیشه ورزی بر اساس همین شاخصها روشن باشد.
بیایید همگی از خودمان شروع کنیم. بسم الله.
@ali_mahdiyan
خواب و بیدار مادرانه
جلیلی اینطوری نیست قالیباف اونطوری نیست 🔺میگویند جلیلی توان اجرا نداره، اجرا در مورد رییس جمهور یعن
دقیقا
هردو عزیز سرمایه انقلاب هستند
انشالله برای رای آوردن یکی چنان نکنیم که نباید
خواب و بیدار مادرانه
دقیقا هردو عزیز سرمایه انقلاب هستند انشالله برای رای آوردن یکی چنان نکنیم که نباید
انشالله چنان نشود که سال نودودو شد
سلوک سیاسی در جمهوری اسلامی - استاد عابدینی - شنبه ١٢ خرداد ١۴۰٣ .mp3
16.27M
🔸 #سلوک_سیاسی در #جمهوری_اسلامی
#استاد_عابدینی
🔸برکت در خدمت، با اخلاص در عبادت رب، و پاک شدن از منیّتهاست
(بخصوص توجه به آن در ایام #انتخابات فعلی)
🔻طبق آیه ١٩١ آل عمران در بیان قرآن، صاحبان لُبّ و فکر (اولو الالباب) تمام حالاتشان ذکر است، چه در حال عبادت خدا، چه در حال خدمت به خلق، چون همه برای اطاعتِ خداست
🔻ذکرشان و طاعت الهیشان در عبادت خدا و خدمت خلق، آنها را از دنیاگرایی خارج میکند تا خود و مردم را با اخلاصشان بسوی خدا و وحدت الهی نزدیک کنند
🔻خدمتشان وحدتآفرین است چون با یک ارتباط عبادی با رب مرتبط است تا دائماً خالص برای خدا تنظیم شود. و این برکت در خدمت ایجاد میکند
🔻اخلاص در خدمت به خلق وقتی ایجاد میشود که در عبادت خداوند مطیع و خالص باشند
🔻کسانی که مسئولیت عمده در #جمهوری_اسلامی پیدا میکنند، مقام معظم رهبری به آنها توصیه میکنند که از حالا به بعد «رابطهشان با خدا» باید یک قدری قویتر از گذشته شود تا این امکان خدمترسانی در مسئولیت، با خلوص الهی محقق بشود و منحرف نشود
🔻چون فقط خدمت دنیایی مقصود نیست، مقصود خدمتیست که مقدمه هدایت و امامتِ جامعه بسوی رابطه با خدا شود
🔻پس کسی میتواند نامزد انتخابات ریاست جمهوری باشد که از آن وقتیکه ثبتنام میکند حالش در عبادت رب هم متفاوت شده باشد تا با «و اركعی مع الراکعین» شدن، مقدمهی «و اصطفاك» شدن او در خدمت به خلق شود
🔻توجه کند که میخواهد یک عبادت جمعی را با اخلاص برای خدا محقق کند، نه اینکه بخواهد خودش را متکبرانه مطرح بکند و منیت او بیشتر دیده شود!
🔹
📌از ج۹۴۴ المیزان
🗓۱۲خرداد۱۴۰۳
🎞تصویری
🔸
🌐 Tamhis.ir | @Abedini
خواب و بیدار مادرانه
🔸 #سلوک_سیاسی در #جمهوری_اسلامی #استاد_عابدینی 🔸برکت در خدمت، با اخلاص در عبادت رب، و پاک شدن از من
خدمتشان وحدت آفرین است
اول تذکر به خودم
در تبلیغ انتخابات کاری نکنم، وحدت شکن باشد
💢 بنده به پدران و مادران عرض میکنم که فرزندان ما فرزندان عادی و معمولی نیستند؛ فرزندان ما از ما بهترند. فرزندان ما باید پیش مربی بزرگتری تربیت بشوند. فرزندان ما برای آینده روشنتری در جهان در اختیار ما گذاشته شدهاند.
🛑 فرزندان ما فرزندانی هستند که میخواهند سرنوشت عالَم را عوض کنند. نسل گذشته شاه را برانداخت و این نسل میخواهد استکبار جهانی را براندازد. نسل گذشته امام و اسلام را در حد توان در این کشور حاکم کرد و نسل آینده میخواهد سراسر جهان را زیر پوشش نور و هدایت قرار بدهد.
💢 البته...اینطور نیست که کشور ما همه عالَم را زیر و رو کند؛ نه، این کشور زودتر آتش گرفته و آتش ایمان در آن اثر کرده است. ما کاغذ زیر این همه هیزم هستیم.
🛑 امام(ره) کبریتی را که امام زمان(عج) زد، به ما نزدیک کرد و این همه جوان را با شعله ایمان مشتعل کرد. خود امام هم آمادهتر از هر کسی بود و این آتش در او بهتر اثر کرد.
🌹به مناسبت سالروز قیام تاریخی ۱۵ خرداد.
💎 #امام_خمینی
✍ #آیت_الله_حائری_شیرازی | راه رشد، جلد ۱، صفحه ۱۵۱ و ۱۵۲.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پسربچه، آخرین لقمهاش تو دهانش بوده که صهیونیستها شهیدش کردند
وای خدایا!😭😭😭😭😭