هدایت شده از هادی زاده
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از یا زینب
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دارد زمان آمدنت دیر میشود...
آلوده ایم،حضرٺ باران ظهورڪن
آقا تورا قسم بہ شهیدان ظهورڪن
گاهے دلم براے شما تنگ مےشود
پیداترین ستارهے پنهان ظهورڪن
دردهایم شده تکرار، بهم ریخته ام
غم شده بر سرم آوار، بهم ریخته ام
آخرِ سال شد و دردِ فراقت آقا
شده در سینه تلمبار، بهم ریخته ام💔
اللهم عجل لولیک الفرج🌹
شبت بخیر ای حرمت شرح پریشانی ما🌹
محبوب عالم🌎🌱🌹
هدایت شده از یا زینب
🔴 چند نکته پیرامون برنامه #حسینیه_معلی
▪️در روزهای اخیرا شاهد روی آنتن رفتن برنامه حسینیه معلی از شبکه سوم رسانه ملی هستیم. برنامهای خوش ساخت و جذاب که مورد استقبال طیفها و سنین مختلف مردم قرار گرفته است. توجه به چند نکته در خصوص این برنامه حائز اهمیت است:
🔺۱. حسینیه معلی، برنامهای است که از نظر شکل و محتوا ارزشمند و کاملاً قابل دفاع است و از ابتکارات خوب رسانه ملی بهشمار میرود.
🔺۲. شادیِ حلال با محتوای خوب و سطح مناسب برای همه طیفهای جامعه از مهمترین نیازمندیهای امروز است که این برنامه در گامهای نخستین آن بخوبی این ضرورت را فهم کرده است.
🔺۳. اینکه از معلی اینگونه تعریف کنیم که چهره دیگری از مداحان را به نمایش گذاشته هر چند سخن درستی است ولی کامل نیست. شادیِ حلال با محتوای خوب و مفید، موضوع اصلی معلی است که البته توسط مداحانی عزیز ، محبوب و شناختهشده بخوبی در حال اجراست.
🔺۴. گستره برنامه از موفقیتهای معلی است. همه طیفها، فرهنگها و اقوام کشور را پوشش داده است.
🔺۵. موفقیت مهم دیگر معلی موضوع تقریب بین مذاهب است. بخوبی شیعه و سنی را حول محور ارادت به اهل بیت (ع) در کنار هم قرار داده است.
🔺۶. فراملی بودن معلی، ابتکاری زیبا و از جذابیتهای آن است که باید مورد تحسین قرار گیرد.
🔺۷. معلی حتما برخی اشکالهای جزئی دارد که ناشی از بیتجربگی در ساخت این برنامهها و بخصوص در ابتدای راه طبیعی است. این اشکالهای جزئی نیز آسیبی به برنامه وارد نساخته و قطعا بهمرور رفع خواهد شد.
به طراحان، سازندگان، مجریان، مداحان و همه عوامل آن باید یک خدا_قوت گفت. دست مریزاد
حسین_دارابی
هدایت شده از یا زینب
الا ای ماه شعبان! ماه احمد را تماشا کن
جمال بیمثال حیّ سرمد را تماشا کن
ولادت یافت با حُسن رسول الله، زیبایی
جمال ماه لیلا را ببین با چشم زهرایی
💐 ولادت با سعادت حضرت علی اکبر علیه السلام و روز جوان بر شما مبارک💐
امام صادق علیه السلام:
لَستُ اُحِبُّ أن أرَى الشَّبابَ مِنكُم إلاّ غادِيا في حالَينِ : إمّا عالِما أو مُتَعَلِّما...
دوست ندارم جوانانِ شما را جز در دو حالت ببينم: دانشمند يا دانشجو...
الأمالی للطوسی، صفحه303
هدایت شده از یا زینب
🎥 کارشناسان آمریکایی:
📍دفاع در برابر جنگ افزارهای ایرانی بسیار دشوار شده و این سلاح ها سامانه های پدافندی ایالات متحده آمریکا را با بحران مواجه کردهاند/شاهد یک نبرد بین منظومه ائتلاف ایران و منظومه ائتلاف آمریکا هستیم/هر چند یکبار موفق نشدیم اما باید دوباره برای ترور عبدالرضا شهلایی در پایتخت یمن تلاش کنیم...
هدایت شده از هادی زاده
✅پاسخ مقتدرانه سپاه به زیاده خواهی های امارات
پایین کشیدن پرچم امارات در جزیره ابوموسی.
✅نیروی دریایی سپاه، پرچم امارات را در بخش جنوبی جزیره ابوموسی در پاسگاه پلیس برافراشه شده بود را پایین کشیدند.
✅تا مدتی پیش اماراتی های مقیم جنوب جزیره ابوموسی وقاحت و جسارت را به آنجا رسانده بودند که در پاسگاه پلیس خود پرچم امارات را برافراشته بودند و این یعنی حاکمیت امارات بر این جزیره همیشه ایرانی.👈 از آن طرف محدوده آبهای جنوبی این جزیره بدون مراعات حق حاکمیت جمهوری اسلامی قلمرو شناورهای اماراتی و آمریکایی شده بود و این شناورها علیرغم نقض حاکمیت جمهوری اسلامی با پاسخی درخور مواجه نمی شدند و به همین دلیل هم بود که روز به روز بر جسارت خود اضافه می کردند.
👈اما پس از آنکه نیروی دریائی سپاه حفاظت از این جزیره را بر عهده گرفت، اوضاع به سرعت دگر گون شد.
⬅️اولین قدم بچه های سپاه؛ پائین کشیدن پرچم اماراتی ها و سرنگونی پایه پرچم آنها از بیخ بود. چرا که هم اماراتی ها و هم حامیان غربی آنها می بایست درک می کردند تنها یک پرچم شایستگی اهتزاز بر فراز این جزیره دارد و آن پرچم مزین به کلمه مبارک الله است.
⬅️در دومین گام کشتی های دریائی سپاه طی چند برخورد چنان درسی به شناورهای متجاوز اماراتی دادند که بساط ورود بی اجازه آنها به آبهای خلیج فارس برای همیشه برچیده شد.
⬅️گام سوم نیز زمینه برای بازگشت حاکمیت ایران به سکوی نفتی ایران واقع در جنوب "ابوموسی" بود. این سکو که بر اساس قرار داد منعقده در دوران پهلوی به اماراتی ها تحویل داده شده بود، پس از خاتمه قرار داد با پشتیبانی و همت بچه های نیروی دریائی سپاه، مجدداً در اختیار وزارت نفت قرار گرفت و ادعای شیوخ کوچک اما پر مدعای اماراتی در باب تعلق آن به امارات برای همیشه بایگانی شد.
✅اینها و بسیاری دیگر از این ناگفته ها گوشه ای است از تفسیر⬅️ این سخن حکیمانه حضرت امام که اگر سپاه نبود کشور هم نبود.
هدایت شده از هادی زاده
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #سردار_رحیم_نوعی_اقدم:
کل هشت سال دفاع مقدس و دفاع از حرمم را با یک رأی عوض میکنم!
#انتخابات
📮 میتوانید محتوای انتخاباتی بدون لوگو را، جهت نشر در کانال، به آیدی @adminhagh_man ارسال کنید.
🍃 #حق_من: پویشی برای همه مردم ایران
📢
هدایت شده از یا زینب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایرانمون تمدن و تاریخی داره باشکوه، بعد برانداز خود تحقیر شرم میکنه بگه ایرانیم!
هدایت شده از یا زینب
عادتواره؛ جنگ شناختی ترکیبی و فضای مجازی ول
✍ سید علیرضا آلداود
⭕️عادت واره ادراک شخص از جهان اجتماعی اطراف خود و واکنش شخص به آن را سازماندهی میکند، رفتارش را میسازد، ارزیابیاش از جهان پیرامونی را برایش شکل میدهد و در نتیجه رفتار وی را میسازد.
⭕️عادت واره میان انسانهایی که پیشینه و زمینهٔ مشابهای (از لحاظ طبقهٔ اجتماعی، دین، ملّیت، قومیت، تحصیلات و حرفه) دارند مشترک است چرا که عادتواره از طریق تقلید بدست میآید و بازتاب دهندهٔ تجربیات شخصی افراد و واقعیتی که زیستهاند و در فرایند اجتماعی شدنشان تأثیر به سزایی داشته و فرصتهای عینی آنها، میباشد؛ بنابراین، عادتواره نشان میدهد که چه گونه فرهنگ گروهی و سرگذشت شخص، ذهن و جسم را شکل میدهد.
⭕️عادت واره در واقع با بهره گیری از نفوذ و قراردادهای اجتماعی منتج به درک مردم از موضوعات مختلف در سطح جامعه حقیقی و در ۱۰ سال گذشته در عالم سایبر میشود.
⭕️بوردیو جامعه شناس فرانسوی معتقد بود که الگوهایی نظیر الگوهای ادراک و طبقهبندی، فهم تام، احساس و کنش به افراد اجازه میدهد تا بدون تفکر حسابگرانه و غریزی و به صورت شهودی، راه حلهای نو برای موقعیتهای بدیع بیابند. این رفتارها و اطوار شخصی و ذوقها و شهودهای اخلاقی و عادات، بر فرصتهای دگرگون کنندهٔ زندگی شخص تأثیر میگذارد، در نتیجه عادتواره ساختار خود را مرهون جایگاه پیشین شخص در ساختار (قراردادهای) اجتماعی است و در عین حال مسیر زندگی آیندهٔ شخص متأثر از عادتواره است. پیر بوردیو بر این نظر است که بازتولید ساختار اجتماعی از عادوتوارههای افراد منتج میشود. (بوردیو، ۱۹۸۷)
⭕️حال با توجه به فهم مفهوم عادتواره میتوان نتیجه گرفت حاکمیتی در عصر جنگ های سایبری-شناختی میتواند موفق عمل کند که با توجه به ارزشهای فرهنگی-اجتماعی و هویتی اصیل خود عادت واره ها را در ساختار ذهنی جامعه به صورت اقناعی و تعاملی با دو هدف ارتقای مقبولیت و مشروعیتش تبیین کند. در این جامعه مردم به صورت صحیح و دور از اخبار جعلی، محتوای یاس آور و تحقیر کننده، دور از حملات شناختی دشمن و رقیبش و... با ساختارهای آن حاکمیت تعامل کرده و ذهنشان توسط دشمن مهندسی نشده، اختلال شناختی محاسباتی و ادراکی نیز پیدا نمیکنند.
⭕️اما با شرایط فعلی جامعهی ما(وجود فضای مجازی ول ، فقر سواد رسانهای در میان مدیران، مسئولان و مردم، عمل نکردن به تذکرات و رهنمودهای رهبر حکیم انقلاب اسلامی در حوزه فضای مجازی و حکمرانی بر، در و با فضای سایبر، فقدان سند حاکمیت سایبری و پهن کردن فرش قرمز با این فضای مجازی ول و بی در و پیکر در برابر دشمن و...) عادت واره ها و ساختارهای ذهنی جامعه مورد حمله شبانه روزی، حرفهای و هوشمند دشمن قرار گرفته است و مهندسی ذهن آنان توسط پیام رسان ها، شبکه های اجتماعی و رسانههای غربی انجام میشود و مهمتر از همه موارد کلان دادههای مردم است که به عنوان مهمات جنگ شناختی برای عادت شناسی و عادت سازی مورد سو استفاده قرار میگیرد.
⭕️با توضیحات فوق الذکر میتوان عادتواره را به عنوان یکی از محور های اصلی جنگ شناختی بر ضد ایران اسلامی دانست، چرا که طبق تعاریف جنگ شناختی-ترکیبی قلب ها و ذهن ها با بستر فضای سایبر-رسانه مورد هجمه و تسخیر قرار میگیرند.
⭕️این جنگ با بهره گیری از عادت واره دنبال ۳ ماموریت اصلی در داخل کشور است:
1⃣ تولید و توزیع اخبار جعلی با هدف دوقطبی سازی شناختی ---» تبدیل یقین به شک و حب به بغض در سطح جامعه
2⃣پاشیدن بذر بیاعتمادی در جامعه با بهرهگیری از فضای مجازی ول و خدمات و سرویسهای سایبرپایه
3⃣ایجاد گسترده نا امنی روانی در سطح جامعه و به تبع ایجاد شکاف و گسل اجتماعی، نسلی و هویتی
⭕️در این جنگ شناختی-ترکیبی که بر روی عادت واره ها سوار میشود دشمن در میان مدت و بلندمدت برای شکستن مقاومت ذهنی-روانی و کاهش تاب آوری در سطح جامعه برنامه ریزی ویژهای کرده است و در مرحلهی بعد با ایدئولوژیزدایی و حساسیتزدایی نسبت به ارزشهای والای انقلاب اسلامی و منویات امامین انقلاب تلاش میکند جامعه را به سمت ارزشهای خودش هدایت کند.
⭕️برای مثال در حوزه سبک زندگی در شبکه غیراجتماعی اینستاگرام که سلاح اصلی سایبر تروریسم آمریکا در این حوزه است میتوان به سلبریتیهای اجارهای و حوزههای مرتبط با بلاگرها مانند (فشن بلاگر، فود بلاگر، بیوتی بلاگر، مادران بلاگری و...) اشاره کرد که به صورت نرم و نامرئی به دنبال ساخت عادتوارهها هستند که تاثیراتش به صورت عینی در کف جامعه قابل مشاهده است.