يك عرف غلط باعث شده بود كه اگر از خانه اي در روستا صداي قرآن مي آمد، همه ي مردم تصور مي كردند كسي در آن خانه فوت كرده است.
مهدي كه آن روزها نوجوان بود، يك نوار قرآن داشت و با صداي بلند به آن گوش مي داد.
در جواب اعتراض مردم هم مي گفت:" قرآن برنامه ي دين آدمه.
روح آدم رو زنده مي كنه. قرآن رو براي مرده ها مي خونن... اما قرآن مال زنده هاست".
دبيرستان نظامي جايي براي نماز خواندن نبود. محل تربيت نيرو براي ظلم و ستم به مردم بود.
اما مهدي بعد از چند روز كه به آنجا رفته بود و مثل چند نفر ديگر پنهاني نماز خوانده بود، يك روز نمازش را در شلوغ ترين جاي دبيرستان- سالن اجتماعات – خواند و حتي بعد از آن نشست و كمي قرآن خواند.
گفت:"با خودم فكر كردم اگر براي رضاي خدا و شكر او نماز مي خونم، پس نبايد از تمسخر ديگران بترسم"
..... چند روز بعد تعداد نماز خوان ها بيشتر شد و بعدها خيلي هايشان توي جنگ شهيد شدند..
@khademe_alzahra313
نحوه شهادت از لسان فرزند شهید 👇👇
مسئولیت پدر در روند اجرای عملیات والفجر ۴ فرماندهی و طراحی عملیات بود. ایشان و تعدادی از همرزمانش در سیامین روز مهر ۱۳۶۲ برای بررسی و شناسایی منطقه عملیاتی به مریوان رفته بودند که بر اثر اصابت خمپاره بابا به شهادت میرسد. ترکش گلوله خمپاره به ناحیه کمر ایشان اصابت کرده و کمرشان نصف شده بود. از زمان برخورد خمپاره تا شهادت یکی از دوستانش به نام حاجیونس زنگیآبادی در کنار ایشان بود و برایمان اینگونه تعریف میکرد که وقتی خمپاره به کمر پدرتان اصابت کرد، ایشان متوجه شدت جراحت نبودند. تا ۲۰ دقیقه مشغول راز و نیاز با امام زمان (عج) بود و مرتب صدا میزد یا حجت ابن الحسن (عج) و به اطراف نگاه میکرد و منتظر دیدار کسی بود. ما صدای ضجه و نالهای از ایشان نشنیدیم. انگار خودشان نمیدانستند از کمر به شدت آسیب دیدهاند. همراه با چند نفر از بچهها پیکرشان را داخل پتو گذاشته و در حالی که امعاء و احشاءشان بیرون ریخته بود داخل آمبولانس گذاشتیم.» پیکر بابا در جبهه ماند تا بعد از انجام عملیات والفجر ۴ همراه با پیکر دوستان و همرزمان شهیدش در این عملیات به عقب منتقل و در میان دستان مردم تشییع شد.
@khademe_alzahra313
🔰حاج قاسم در وصف شهید مهدی کازرونی می گفت:
🔹هر جا کار قفل میشد ،کازرونی کلید دست ما بود. او کلید لشکر بود، در جبهه همه کاری می کرد، رانندگی، کارهای اطلاعاتی ..
🔹دو قلوهای شهيد حاج مهدی كه به دنيا آمدند، برای نامگذاری شان هر كسی اسمی پيشنهاد می داد، اما حاج مهدی گفت: هر چی قرآن بگه.
قرآن را كه باز كرد، آيه «بشيراً و نذيراً» آمد ،اسم پسرهايش را گذاشت بشير و نذير.
از شهید کازرونی سه فرزند پسر به یادگار مانده است: آقابشیر، آقانذیر و آقاظهیر.
🌷شهید مهدی کازرونی ،۲۳ ساله معاون طرح و عملیات لشکر ۴۱ ثارالله
شهادت: ۱۳۶۲/۷/۳۰ ،عملیات والفجر ۴ ،منطقه مریوان
@khademe_alzahra313
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی 👇👇
برادر مهدی (کازرونی) یکی از سرداران اسلام بود. مهدی با سه بچهی کوچک از ابتدای انقلاب تا وقایع کردستان و مهاباد و جنگ تحمیلی همیشه یار و مددکار جنگ بود. کلیدی بود و در دست ما. هرجا قفل میشد، مهدی کلید ما بود. شهید کازرونی از ابتدای انقلاب، از آن زمان که هنوز به سپاه نیامده بود، ساواکیها را تعقیب میکرد. تمام ساعات عمرش دنبال این کارها بود. غائلهای که در کردستان بهوجود آمد، تا اولین روزهای شروع جنگ تحمیلی، شهید کازرونی در کردستان بهعنوان فرمانده عملیات در مهاباد بود.
شاید دهها بار شهید کازرونی در کمینهای متعدد شهید نشد. چندین بار ماشین او به وسیله مین روی هوا پرتاب شد. بعد از غائلهی کردستان که جنگ تحمیلی شروع شد. شهید کازرونی از اولین کسانی بود که از کرمان عازم جبهه شد. وی یکی از چریکهای بسیار خوب اسلام، یک سرباز بسیار رشید و شجاع بود.
در همه عملیاتها، آنجایی که کار سخت میشد، کازرونی کلید دست ما بود. در عملیات فتحالمبین کازرونی شهید زنده بود که باید در آن عملیات شهید میشد. در آبادان باید کازرونی شهید میشد. در بستان باید کازرونی شهید میشد. در بیتالمقدس باید کازرونی شهید میشد و در عملیاتهای گذشته باید کازرونی شهید میشد. در این عملیات (والفجر4)، این سرباز اسلام به دیگر همرزمانش پیوست. الحمدالله که برادران عزیز، فرماندهانی که مستقیماً شما را فرماندهی میکنند، فرماندهان گردان و گروهان، فرماندهان بسیار شجاعی هستند.
@khademe_alzahra313
🌷❤شهید_همـت _ هادی❤🌷
گاهی اوقات فقط یک عکس کافی برای اینکه بفهمیم شهدا چه کردند برای ما 😭
✅ #سیره_سیاسی_آقا
🚨 ارادت بزرگان #اهل_تسنن به #رهبر_انقلاب
💠 در سفری که مقام معظم رهبری به #زاهدان داشتند بعد از اینکه آقا در استادیوم ورزشی سخنرانی کردند، علمای زاهدان، همگی، از شیعه و سنی را در جلسه خصوصی و دسته جمعی دیدار کردند. حضرت آقا تک تک آنها را به اسم میشناختند و نام میبردند و با اشاره میگفتند آقای مولوی عبدالفتی، مولوی عبدالحمید، مولوی عبدالعزیز، مولوی عبدالرحمن و ...
در آن جمع به قدری اوضاع #صمیمانه بود که همه مثل شیر و شکر به هم میجوشیدند و اصلا بحث شیعه و سنی مطرح نبود.
♦️شیوخ #اهل_سنت به قدری خوشحال بودند و به قدری به رهبر انقلاب ارادت داشتند که بر خودشان واجب میدانند در جایی که ایشان حضور دارند پشت سر ایشان نماز بخوانند.
♦️یکی از چیزهای جالب توجه درباره مقام معظم رهبری این است که ایشان شناخت بسیار زیادی نسبت به شخصیتهای علمی و دینی شهرستانها دارند.
در سفر ما به #سیستان_و_بلوچستان که از طرف دفتر رهبری بود ایشان مرتبا به ما تذکر میدادند که به دیدن افراد مختلف بخصوص شیوخ اهل سنت برویم. به دیدار هر کدام از این اشخاص میرفتیم ارادت خاصی نسبت به رهبری داشتند و از زمان تبعید ایشان در آن استان خاطرات شیرینی نقل میکردند.
#داستان_کوتاه
✍️خانمی سراغ دکتر رفت و گفت: نمی دانم چرا همیشه افسرده ام و خود را زنی بد بخت می دانم چه دارویی برایم سراغ داری آقای دکتر؟ دکتر قدری فکر کرد و سپس گفت: تنها راه علاج شما این است که پنج نفر از خوشبخت ترین مردم شهر را بشناسی و اینکه از زبان آنها بشنوی که خوشبخت هستند. زن رفت و پس از چند هفته به مطب دکتر برگشت، اما این بار اصلاً افسرده نبود. او به دکتر گفت: "برای پیدا کردن آن پنج نفر، به سراغ پنجاه نفر که فکر می کردم خوشبخت ترینها هستند رفتم اما وقتی شرح زندگی همه آنها را شنیدم فهمیدم که خودم از همه خوشبخت تر هستم!
خوشبختی یک احساس است و لزوما با ثروت و مال اندوزی به دست نمی آید. خوشبختی رضایت از زندگی و شکرگزاری بابت داشته هاست نه افسوس بابت نداشته ها!
【به ما بپیوندید 】↷
🍃🌸🍃__
@khademe_alzahra313