فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اولین تصاویر از زندان اوین بعد از حوادث دیشب!
🔰 اصلا به شایعات توجه نکنید!
⭕️ زندانیان میتوانند از طریق تلفنهای داخل زندان با خانواده خود تماس بگیرند.
هر چند وقت یکبار، دشمنان ایران، یک سوژه مثل #مهسا_امینی را در بوق و کرنا کرده و نسل جوان ما را نسبت به اصل نظام و انقلاب بیاعتماد میکنند.
👈 کتاب #دکل که یک داستان جنجالی سیاسی و هیجانی است به مردم و نسل جوان ما کمک میکنه تا به راحتی تحت تاثیر رسانهی فریبکار دشمن قرار نگیرن.
📝 این کتاب، قصهی یه روحانیه که به دبیرستان میره و دانشآموزان با شبهات سیاسی زیادی به او هجوم میآورند و از نظام و #رهبری و #اختلاسها و اوضاع نابسامان کشور بدگویی میکنند!
🚫 به هیچ وجه این کتاب رو از دست ندید خیلی جذّابه ☺️
📕 چاپ #سیزدهم
💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸اﻟﻠّﻬُﻢَّ ﺇِﻧِّﻲ ﺃﺳْﺄَﻟُﻚَ اﻟﻌَـﻔْﻮَﻭَاﻟﻌـﺎﻓِﻴﺔَ ﻓﻲ اﻟﺪُّﻧْﻴﺎ ﻭَاﻵﺧِـﺮَﺓ،اﻟﻠّﻬُﻢَّ ﺇِﻧِّﻲ ﺃﺳْﺄَﻟُﻚَ اﻟﻌَـﻔْﻮَﻭَاﻟﻌـﺎﻓِـﻴﺔَ ﻓﻲ ﺩﻳﻨﻲ ﻭَﺩُﻧْﻴﺎﻱَ ﻭَﺃﻫْﻠﻲ ﻭَﻣﺎﻟـﻲ،اﻟﻠّﻬُﻢَّ اﺳْﺘُـﺮْﻋـﻮْﺭاﺗﻲ ﻭَﺁﻣِـﻦْ ﺭَﻭْﻋﺎﺗﻲ،اﻟﻠّﻬُﻢَّ اﺣْﻔَﻆْﻨﻲ ﻣِﻦ ﺑَـﻴﻦِ ﻳَﺪَﻱَّ ﻭَﻣِﻦ ﺧَﻠْﻔﻲ ﻭَﻋَﻦ ﻳَﻤﻴﻨﻲ ﻭَﻋَﻦ ﺷِﻤﺎﻟﻲ،ﻭَﻣِﻦ ﻓَﻮْﻗﻲ،ﻭَﺃَﻋـﻮﺫُﺑِﻌَﻆَﻤَـﺘِﻚَ ﺃَﻥ ﺃُﻏْﺘﺎﻝَ ﻣِﻦ ﺗَﺤْﺘﻲ.
🌸اﻟﻠّﻬُﻢَّ ﻋﺎﻓِﻨﻲ ﻓﻲ ﺑَﺪَﻧﻲ،اﻟﻠّﻬُﻢَّ ﻋﺎﻓِﻨﻲ ﻓﻲ ﺳَﻤْﻌﻲ،اﻟﻠّﻬُﻢَّ ﻋﺎﻓِﻨﻲ ﻓﻲ ﺑَﺼَﺮﻱ،ﻻﺇﻟﻪَ ﺇﻻّ ﺃَﻧْﺖَ،اﻟﻠّﻬُﻢَّ ﺇِﻧّﻲ ﺃَﻋﻮﺫُﺑِﻚَ ﻣِﻦَ اﻟْﻜُﻔﺮ،ﻭَاﻟﻔَﻘْﺮ،ﻭَﺃَﻋﻮﺫُﺑِﻚَ ﻣِﻦْ ﻋَﺬاﺏِ اﻟﻘَﺒْﺮ،ﻻﺇﻟﻪَ ﺇﻻّﺃَﻧْﺖَ💫
🔰 شبهه #رفراندوم
#پاسخ_به_سوال_مخاطبین
1- چرا نظام خود را به رفراندوم نمیگذارد؟
این شبهه را میتوان هم از منظر اسلام و هم با نگاه سکولار پاسخ داد:
از منظر اسلام:
اسلام اجازه نمیدهد حاکمیت اسلام را به رفراندوم بگذاریم
ممکن است سوال شود که چرا اول انقلاب امام (ره) این کار را انجام دادند؟ پاسخ این است که آن زمان حکومت اسلامی تشکیل نشده بود و پیش از تشکیل حکومت اسلامی خود را به رفراندوم گذاشت. اما وقتی که حکومت اسلامی تشکیل شد که دیگر برای براندازی آن رفراندوم برگزار نمی شود.
امیرالمومنین علی (ع) نیز که پس از سالها مردم برای قبول خلافت به ایشان مراجعه کردند، در ابتدا نپذیرفتند؛ تا اینکه عموم مردم با اصرار ایشان را به عنوان خلیفه انتخاب کردند. اما بعد که پذیرفتند و حکومت خود را آغاز کردند، در برابر مخالفین خود جنگیدند و سه جنگ بزرگ برای حفظ حکومت اسلامی انجام دادند.
از سوی دیگر، فرض کنید رفراندوم برگزار شده و جمهوری اسلامی از بین برود؛ آنگاه نیروهای انقلابی باید دوباره قیام کنند تا آن حکومت طاغوت از بین برود و حکومت اسلامی شکل بگیرد.
از منظر سکولار:
شخص میگوید به اسلام کاری ندارم سوال این است که چرا خود را به رفراندوم نمیگذارید؟
پاسخ این است که این سوالات را فقط برای مردم ایران درست می کنند. وگرنه شما از هیچ یک از مردم آمریکا نشنیدید که چرا آمریکا خود را به رفراندوم نمیگذارد!
🔹 اولاً هیچ کشوری در دنیا حتی یکبار خودش را به رفراندوم نگذاشته است. نزدیک 250 سال از زمان حکومت آمریکا میگذرد. چرا آمریکا یکبار خودش را به رفراندوم نمیگذارد؟ چرا انگلیس، ایتالیا، آلمان، کره، ژاپن و... یکبار خودشان را به رفراندوم نمیگذارند؟!
🔹 ثانیا اصلاً امکان برگزاری رفراندوم وجود ندارد چون سیستم انتقال قدرت همراه با قوانینش توسط چه کسی اجرا شود؟ مثلاً میگویند این حکومت فاقد صلاحیت است حالا اگر فاقد صلاحیت است چطوری انتخابات برگزار کنند اصلاً انتخابات زیر نظر چه کسی قرار بگیرد؟
🔹 ثالثاً کسانی که این درخواست را دارند چند سال یکبار می خواهند رفراندوم برگزار شود؟ مثلاً شخصی میگوید دو سال یکبار؛ نظر دیگری این است که 8 سال یکبار، 10 سال یکبار یا 40 سال یکبار. سوال این است که کدام حکومتی برنامهی خودش را 2 ساله 5 ساله یا 40 ساله میبندد؟ حکومتها برنامهی خود را 200 ساله، 500 ساله میبندند؛ مثلاً فرض کنید شما مدرسهای ساختهاید و مدیر آن عوض میشود. بعد مدیر جدید بگوید این ساختمان خوب نیست آن را خراب کنید من نقشهی دیگری دارم و شروع به ساختن کند، تا به اواسط کار میرسد نفر بعدی میآید و میگوید من نقشهی دیگری دارم! نتیجه این میشود که آن ساختمان هیچ وقت ساخته نمیشود.
چون در یک کشور باید ثبات اتفاق بیفتد، آن کشور هیچ وقت اجازه نمیدهد رفراندوم برگزار شود و مردم کشور را به رأی بگذارند و حکومت عوض شود.
🔹 رابعا فرض کنید جمهوری اسلامی نباشد؛ حالا چه کسی بیاید؟ وقتی خبرنگار از یکی از افرادی که صریح ترین دشمنی با جمهوری اسلامی را دارد، یعنی نیما (روح الله) زم، سوال کرد آیا شما تا به حال ناامید شدهاید؟ گفت بله؛ جایی ناامید شدم که با خود گفتم حالا جمهوری اسلامی نه؛ چه کسی بیاید؟ یعنی رضا پهلوی اینجا بیاید و حکومت کند؟! فرضاً جمهوری اسلامی هم رفت خودِ رضا پهلوی آمد؛ چه کسی نخستوزیر شود؟ یا باید همین افرادی که الان در کشور سرکار هستند نخستوزیر شوند یا کسانی که رضا پهلوی مدنظرش است، بالاخره کسی از کرهی ماه و مریخ نمیآید که رئیس جمهور شود. اصلاً فرض کنید مردم ولایت فقیه را نمیخواهند، مردم برای ریاست جمهوری به چه کسی رأی میدهند؟ به یکی از همین افراد رأی میدهند پس فرقی نکرد.
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کانال آرامش 💞🍃💕🍃💞🍃💕🍃💞🍃💕🍃💞🍃💕🍃💞🍃💕
https://eitaa.com/joinchat/2661679309C1a078240d8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تندروها؟!
🔹رهبر انقلاب: از ادبیّات دشمن استفاده نکنید. دشمنان انقلاب از روز اوّل آمدند تعبیر ادبیّات تندرو و میانهرو را مطرح کردند؛ فلانی تندرو است، فلان جریان تندرو است، فلان جریان میانهرو است. آن روز، از همه تندروتر هم از نظر آنها امام بزرگوار بود؛ امروز هم از همه تندروتر، به نظر آنها این بندهی حقیر هستم
🔸میانهرو حرف قشنگی است امّا اسلام اینجوری حرف نمیزند؛ اسلام، طرفدار میانه و طرفدار «وسط» است: وَ کَذلِکَ جَعَلنٰکُم اُمَّةً وَسَطًا.(۱) امّا «وسط» در اسلام چیست؟ در مقابل تندرو است؟ نه، «وسط» در مقابل منحرف است: اَلیَمینُ وَ الشِّمالُ مَضَلَّةٌ وَ الطَّریقُ الوُسطیٰ هِیَ الجادَّة؛(۲) این نهجالبلاغه است. راه میانه یعنی راه مستقیم، راه جادّه. اگر از این راه مستقیم منحرف شدید -چه به این طرف و چه به آن طرف- این غیر میانه است
🔹پس در مقابل میانهرو تندرو نیست؛ در مقابل میانهرو منحرف است. آن کسی میانهرو نیست که منحرف از راه و منحرف از جادّه است؛ امّا در جادّه، بعضیها تندتر میروند و بعضیها کندتر میروند. تند رفتن در صراط مستقیم چیز بدی نیست؛ سابِقوا اِلی مَغفِرَةٍ مِن رَبِّکُم؛(۳)
⚠️ حتما گوش بدید بسیار عالی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨 هر کسی اختلاف ایجاد میکند در خدمت دشمن است
🔻 رهبر انقلاب: نباید بگذاریم اختلاف عقیده و اختلاف مذهبی به تنازع کشیده بشود... شیعهی انگلیسی ممکن است در خود کشور اسلامی باشد؛ الهامگیری از انگلیس است؛ یعنی شیعهی دعوادرستکن، سنّی دعوادرستکن؛ مثل داعش و مثل وهّابیها و امثال اینها که دعوا درست میکنند؛ یا تکفیریها که [میگویند] این کافر است، آن کافر است... آن که اختلاف ایجاد میکند در خدمت دشمن است؛ فرقی [هم] نمیکند؛ در هر جایگاهی باشد، در هر مقامی باشد، در هر کشوری باشد. ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://khl.ink/f/51156
حتما ببینید
خطبه جانانه و آتشین امام جمعه اهل سنت منطقه آساواله سنندج، ماموستا مرادیانی...
یک امام جمعه طراز انقلاب و یک کُرد اصیل و باغیرت...
ببینید چگونه از رهبر انقلاب دم میزند، چگونه علیه فتنه گران می خروشد و چگونه از حجاب و حیا و غیرت و ناموس دفاع می کند...
می گوید بدون هیچ چشمداشتی فقط ولی امرم سیدعلی خامنه ای به من اجازه دهد تا با پول و امکانات و نیروهای خودم و میلیاردها تومانی که میتوانم جمع کنم، از ایلام تا بازرگان و ارومیه را از لوث فتنه گران و فواحش و دواعش پاکسازی کنم، حتی اگر شده اول با برادرم در مریوان می جنگم و بعد به سراغ دیگرانی می روم که داروخانه آتش میزنند و می خواهند ملت کُرد را بی ناموس کنند!👏👏
ماموستای عزیز، درد و بلایت بخورد توی سر برخی خواص بی خاصیت ولی پرمدعا
#حجاب
#امام_جمعه_انقلابی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#روزنامه_کیهان
🔹 یک شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹 گزارش خبری تحلیلی کیهان
عصای روزنامههای زنجیرهای زیر بغل تلویزیون ابو ارّه!
🔸 طیف تندروی اصلاحطلبان و رسانههای زنجیرهای برای خروج از انزوا و عقدهگشایی سیاسی بر چهره نظام اسلامی پنجه میکشند و عملگی شبکهای تلویزیونی را میکنند که خود اسرائیلیها رسماً میگویند این شبکه پادوی ماست!
سرویس سیاسی-
حدود سه هفته از زمان ضایعه درگذشت مهسا امینی و بروز و ظهور ناآرامیهای اجتماعی در برخی نقاط ایران که به بهانه آن صورت گرفت، گذشته است. برخی مدعیان اصلاحات در ابتدا انتقادات خود را متمرکز گشت ارشاد کردند ولی پس از گذشت چند روز با حمایت علنی از اغتشاشگران و تهییج افکار عمومی به آشوبهای خیابانی، رسماً نقش پادویی و جاده صافکنی ضدانقلاب و معاند را برای تشدید فشارها علیه ایران برعهده گرفتند.
طی این سه هفته، روزی نبوده که طیف تندروی اصلاحطلبان در روزنامههای زنجیرهای خود از یکسو و شبکههای اپوزیسیون و معاند فارسیزبان از سوی دیگر، از اراذل اجارهای حمایت نکرده و یا هجمه، تعریض و انتقادی علیه نیروهای انتظامی و حافظان امنیت صورت نداده باشند.
مختصات حملات و هجمههای هر دو گروه (شبکههای معاند و شبکه نیابتی غرب در داخل) بهقدری مشترک و نزدیک به هم بوده که نشاندهنده تقسیمکار دقیق، در حکم قراردادی و اساساً از پیش تعیینشدهای میان آنان است.
از سویی طیف تندروی اصلاحات با همپوشانی رسانهها و گروههای ضد انقلاب و اپوزیسیون خارجنشین به انتشار اکاذیب، شایعهسازی، وارونهنمایی و تشویش اذهان عمومی میپردازند و سعی میکنند ضمن مقصرنمایی نهادهای حاکمیتی ایران، اغتشاشگران را «مردم عادی» و آشوب را «اعتراض» و «جنبش» جا بزنند و از ضرورت تداوم اعتراضات سخن بگویند و از سوی دیگر آمریکا و اروپا به بهانههای حقوق بشری، ایران را تحریم میکنند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/251347
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 آشوبگرانی که با دریافت یک گوشی اَپل به خیابان آمده بودند
روایت فرمانده یگان ویژه از نحوه پرداخت دستمزد اراذل اجارهای اغتشاشگر
🔸 فرمانده یگانهای ویژه فراجا گفت: افرادی که دستگیر شدهاند صراحتاً به این موضوع اعتراف کردهاند که به ازای پولی که دریافت میکردند خدمت انجام میدادند یعنی هر خرابکاری یک نرخ و قیمتی داشت.
سردار «حسن کرمی» در گفتوگو با خبرگزاری فارس درباره وضعیت حال حاضر امنیت شهرها و پایان ناآرامیها و اغتشاشات اظهار داشت: بنده فروکش کردن ناآرامیها را دوم مهرماه اعلام کردم؛ چرا که پلیس ویژه این توانمندی را دارد که اینگونه حوادث را در بعد پلیسی و امنیتی در کمتر از 5-6 روز جمع کند؛ اگرچه حواشی و تبعات آن شاید مدتی طول بکشد اما آنچه مربوط به یگان ویژه در ناآرامیهای اخیر است، باید گفت که قضیه جمع شده و پایان یافته است.
کرمی درباره ارزیابی افراد حاضر در ناآرامیها بیان داشت: افرادی که هم اکنون در مقابل جمهوری اسلامی قرار گرفتهاند آدمهای احساسی و بدون پشتوانه فکری و اعتقادی هستند؛ افرادی که تحریک شدهاند؛ یا پول گرفته یا دنبال منافع دنیوی هستند و چون پشتوانه اعتقادی ندارند احساسی عمل میکنند.
وی افزود: افرادی که این روزها کف خیابان میآیند چون احساسی بوده و به حضورشان اعتقادی ندارند تمام سرمایهگذاری آمریکا و غربیها و آن دلارهای سرسامآوری را که خرجشان میشود به باد میدهند. اگر به جریانسازی شبکههای معاند نگاه کنید آنکه آن سوی مرزها و دریاها در یک استودیو نشسته میگوید «بروید»؛ خودش آنجا نشسته و بهواسطه پولهایی که خرج میکند، دستور میدهد که بروید؛ برای همین است که دستگیرشدگان فقط به ازای آن پولی که گرفتهاند میگویند خدمت کردهاند؛ مثلاً یکی از دستگیرشدگان گفت که به ازای دریافت گوشی اپل برایشان خدمت کرد، یک روز در خیابان و اغتشاشات بود و دیگر هم کاری به کارشان و شرکت در اغتشاشات نداشت.در صورتی که پلیس و سایر نیروهای امنیتی و نظامی به حضور و فعالیت خود اعتقاد داشته و با ایمان سر مأموریت حاضر میشوند چرا که ما پیروان مکتب شهید سلیمانی هستیم و برای دفاع از اسلام و انقلاب سر از جان نمیشناسیم. ..
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
🖌 #یادداشت_روز
🔹 رفتار هیستریک غرب واکنش به کدام موفقیتهاست؟
#محمد_ایمانی
🔸 بلوک غرب، در سه دهه پس از فروپاشی شوروی عادت داشت
در دیگر مناطق دنیا بحران بسازد و از آب گلآلود جنگ و آشوب، ماهی بگیرد. اما چند سالی است که نهتنها اراده این قدرتها پیش نمیرود، بلکه آتش بحران کمانه کرده و در دامن خود آنها افتاده است. ایران بهعنوان پیشتاز جبهه مقاومت اسلامی، در این میان توانسته ضمن خنثیسازی بمب «مدیریت اشرافی غربگرا»، مسیر پیشرفت و اثرگذاری فعال در تغییر نقشه سیاسی دنیا را طی کند. مرور برخی ابعاد این روند، روشن میکند که چرا جبهه غرب، تدارک گسترده و پیچیدهای برای ایجاد آشوب انجام داد، اما با بیمحلی قاطبه ملت 85 میلیونی ایران (جز یک گروه چند دهم درصدی) روبهرو شد.
1) غربگراهای ایرانی در حالی آدرس اعتماد به آمریکا را میدادند که اتفاقات اوکراین برای چندمینبار نشان داد آمریکا، حتی متحدان نزدیک اروپایی را قربانی مطامع خود میکند؛ همچنان که اروپای غربی، بارها همین معامله را با اروپای شرقی کرده است. آمریکا و اروپا در 74 سال گذشته، بالغ بر بیست جنگ را به منطقه ما تحمیل کردهاند. اروپاییها پس از جنگ جهانی دوم سعی کردند آتش جنگ را تا دههها از منطقه خود دور کنند و به دیگر مناطق بکشانند. اگر هم در اروپا جنگی
رخ میداد، در حوزه اروپای شرقی بود. ناتو از مارس تا ژوئن ۱۹۹۹ میلادی، به بهانه کوزوو، یوگسلاوی را که از متحدان شوروی سابق بود، مورد حمله قرار داد. آمریکا و اروپا پس از فروپاشی شوروی، دائما در حال دستدرازی به شرق اروپا، تجزیهطلبی، کودتای مخملین، الحاق کشورها به ناتو و پیشروی به سمت مرزهای روسیه بودند. واکنش روسیه به این پیشروی، با سه دهه تاخیر انجام شد. آمریکا و اروپا، به روسیه منفعل عادت کرده بودند. اما روسیه سرانجام در برابر گسترش پایگاههای نظامی و جاسوسی آمریکا در همسایگی خود دست به دفاع زد. برای اولینبار پس از جنگ جهانی دوم، ترکشهای ویرانگر جنگ تا آلمان و فرانسه و انگلیس رسید...
ادامه مطلب👇
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
📌 #خبر_ویژه
🔹 رادیو فردا: بیثباتی در اسرائیل ادامه خواهد یافت
🔸 شش هفته مانده تا انتخابات پارلمانی اسرائیل، نظرسنجیهای در داخل این رژیم نشان میدهد به احتمال زیاد، بیثباتی سیاسی طولانی بعد از انتخابات هم ادامه خواهد یافت و بنیامین نتانیاهو یا یائیر لاپید، نتوانند دولتی باثبات تشکیل دهند.
وبسایت رادیو آمریکایی فردا ضمن انتشار این ارزیابی به نقل از رسانههای اسرائیل نوشت: ممکن است حامیان نتانیاهو در کنست با احتساب خود او، به ۶۰ نماینده از میان ۱۲۰ نماینده میرسد در حالی که لاپید و طرفدارانش ممکن است در بهترین حالت ۵۵ کرسی را کسب کنند. نظرسنجی شبکه کان البته نشان داده که شمار کرسیهای حزب «یش آتید» به رهبری لاپید ممکن است به ۲۴ کرسی برسد و لیکود ۳۲ کرسی، که کمتر از نظرسنجیهای پیشین در مورد لیکود است.
بر اساس این نظرسنجی، همکاری حزب «صهیونیسم دینی» به رهبری بتسالال اسموتریتس با بنگویر، فعال سیاسی حزبی بهشدت راستگرا، به آن دو ۱۲ کرسی خواهد داد و اگر دو حزب میانه و چپ کارگر و مرتز با یک فهرست مشترک وارد انتخابات میشدند، در بهترین حال تنها به ۹ کرسی میرسند.
حزب لاپید این هفته فهرست انتخاباتی خود را در مراسمی اعلام کرد که نامهای اول این فهرست همان وزیران دولت موقت کنونی لاپید هستند. لاپید بسیار امیدوار است که بعد از انتخابات در نخستوزیری بماند اما کم نیستند شواهدی که میگوید دوره کوتاه نخستوزیری او، ممکن است تنها به عنوان یک خاطره گذرا در کارنامهاش ثبت شود.
لیکود قبلاً تصویب کرده بود که نتانیاهو پنج نفر را در فهرست حزبی بگذارد. صندلیهای شماره ۱۴، ۱۸ و ۲۸ واقعگرایانه است و دو صندلی ۳۷ و ۴۳ کمتر، چون بعید است که لیکود بیش از ۳۲ یا حداکثر ۳۵ کرسی کسب
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
#گفت_و_شنود
🔹
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
📎🔹 امیرعبداللهیان در گفتوگوی تلفنی با جوزپ بورل:
غرب درباره صدها پرونده قتلعمد زنان بهویژه بهدست پلیس چه کرده است؟!
🔸غرب درباره صدها پرونده قتلعمد زنان بهویژه بهدست پلیس چه کرده است؟!
سرویس سیاسی-
وزیر امور خارجه خطاب به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه ماجرای درگذشت مهسا امینی برای برخی مقامات غربی فقط یک بهانه است گفت، «پرسش این است که غرب درخصوص صدها پرونده قتل عمد زنان و کودکان در کانادا و آمریکا بهویژه به دست پلیس چه کرده است؟!»
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا جمعهشب ۲۲ مهرماه تلفنی گفتوگو کردند.
در این گفتوگوی تلفنی دو طرف درباره آخرین تحولات مربوط به مذاکرات رفع تحریم و روابط دوجانبه با اتحادیه اروپا و مسائل اخیر در ایران بحث و تبادلنظر شد.
امیرعبداللهیان گفت: موضوع فوت مرحومه مهسا امینی برای برخی مقامات غربی فقط یک بهانه است. پرسش این است که غرب درخصوص صدها پرونده قتل عمد زنان و کودکان در کانادا و آمریکا بهویژه به دست پلیس چه کرده است؟! نمیشود در اروپا خشنترین مقابله با اغتشاش، عملی خوب و پسندیده باشد، اما همان کار در چارچوب قانونی در ایران سرکوب قلمداد شود.
وی مطالبات مسالمتآمیز را موضوعی جدای از آشوب، قتل، آتشافروزی و عملیات تروریستی خواند و در عین حال یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران از پشتوانه قوی مردمی و دموکراسی کارآمد برخوردار است. اینجا سرزمین کودتای مخملی یا رنگین نیست. ایران لنگرگاه ثبات و امنیت پایدار منطقه است.
به گزارش فارس، رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران افزود: البته ما به چارچوب بزرگتری برای همکاری اتحادیه اروپا و جمهوری اسلامی ایران نگاه میکنیم. بنابراین توصیه میکنیم اروپاییها با رویکردی واقعبینانه به موضوع بنگرند...
ادامه
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
📎🔹 ما کجاییم در این بحر تفکر تو کجایی؟!
🔸 سید یاسر جبرائیلی
مجله فارین افیرز شماره جولای/آگوست سال جاری خود را به پاسخ به این پرسش اختصاص داده بود که «قدرت چیست؟». یکی از مقالات خوب این پرونده را مایکل مازار (Michael Mazarr) از متخصصان علوم سیاسی موسسه رند (RAND) نوشته بود. مازار در مقاله خود به درستی استدلال کرده بود که «در تقلا برای کسب برتری در میان قدرتهای جهانی، آنچه موجب تمایز اساسی میشود، نه قدرت نظامی و اقتصادی، که ویژگیهای اساسی یک جامعه است: مجموعهای از خصوصیات ملی که منجر به تولید اقتصادی، ابداع فناوری، انسجام اجتماعی و عزم ملی میشود». درباره این مجموعه خصال ملی که زیربنای قدرت یک کشور را تشکیل میدهند و موجبات پیشرفت اقتصادیاش را فراهم میآورند، بحث بسیار است. اما در این یک نکته تردیدی نیست که فردگرایی (Individualism) و سودگرایی (Utilitarianism) به عنوان دو ستون اصلی ایدئولوژی لیبرالیسم در جهان ترویج شدند تا جوامع را از هم گسیخته و اتمیزه سازند و تصرف آنها توسط سرمایهداری را تسهیل کنند. جامعهای که در آن مردمش بر حقوق فردی متمرکز و از وظایف اجتماعی غافل باشند، افراد دغدغهای جز منافع شخصی و اینجا و اکنون خود نداشته باشند، بر استقلال فرد از جامعه تاکید شود و هویت افراد نه بر اساس دستاوردهای ملی که برپایه موفقیتهای شخصی تعریف شود، آن جامعه از روحیه جمعی نیرومندی که شرط لازم پیش رفتن و قدرتمندتر و مرفهتر شدن است، محروم گشته و مهیای سلطه بیگانه خواهد شد.
شاید صاحبنظران پرشماری، مهمترین و اصلیترین جبههای که غرب علیه ایران گشوده را اقتصاد ببینند و تحریمهایی که در طول یکی دو دهه اخیر، به اوج خود رسید. اما واقعیت این است که اصلیترین هدف دشمن در همه این سالها، زدودن خصال ملی-مذهبی ایرانیان و از هم گسیختن جامعه ما و زدودن پیوندهای اجتماعی ما بوده است و تحریم و ترور و غیر آن، به عنوان ابزاری در این جهت به خدمت گرفته شدند...
ادامه مطلب👇
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
📎🔹 به همت دانشمندان و محققان ایرانی
تلسکوپ 3.4 متری رصدخانه ملی ایران چشم بر آسمان گشود
🔸 با ثبت نخستین نور تلسکوپ ۳,۴ متری رصدخانه ملی ایران، آخرین گام در مرحلۀ تجمیعِ زیرمجموعههای تلسکوپ و تکمیل بزرگترین طرح علمی ایران برداشته شد.
طرح رصدخانه ملی ایران نخستین طرح کلان علمی کشور در حوزه علوم پایه است که پژوهشگاه دانشهای بنیادی با تکیه بر دانش و فناوری بومی شده و با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان برنامه و بودجه به اجرا در آورده است.
به گزارش تسنیم، این طرح، گام مهمی در توسعه نجوم و کیهانشناسی رصدی و ایجاد و توسعه فناوریهای مرتبط به آن در بخش اپتیک، مکانیک و کنترل محسوب میشود.
دریافت «نخستین نور» آغاز مجموعهای از فعالیتهاست که هدف از آنها شناخت رفتار اپتیکی، کنترلی و مکانیکی تلسکوپ و سنجش ویژگیهای اصلی تلسکوپ نظیر ابعاد لکه نوری در کانون و قابلیت کنترلیِ آن مانند هدفگیری و رهگیری تلسکوپ و همچنین عملکرد اپتیک فعال است. این فرآیند با انجام تنظیمات نهایی تلسکوپ و تجمیع نرمافزارها به بهرهبرداری علمی از تلسکوپ منتهی میشود.
دادههای تصاویر اولین نور نشان میدهد که تلسکوپ در ابتدای فرآیند، کیفیت تصویر 0.8 ثانیه قوسی منطبق بر دید نجومیِ متوسط سایت رصدی گرگش را در کانون اصلی و در گستره میدان دید 2 دقیقه قوسی فراهم میکند. تصویر سیستم جفتکهکشان برخوردی Arp 282 در فاصله 320 میلیون سال نوری برای ثبت نخستین نور جسم فراکهکشانی نشاندهنده قابلیت¬های فنی این تلسکوپ در نخستین شب رصد فنی است...
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ،
📎🔹 کمالوندی:
خبرهای خوبی درباره راکتور هستهای و رادیو دارو داریم
🔸 معاون امور بینالملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی گفت: امروز به لحاظ ضربهپذیری در حوزه هستهای، کشور به دلایل مختلف کاملا غیرقابل آسیب است و برای دشمنان ما که هدف اصلی آنها ضربه زدن به صنعت هستهای و دانشمندان ایران است، هیچ گزینهای برای آنها جز دیپلماسی باقی نمیماند.
بهروز کمالوندی سخنگو و معاون امور بینالملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی با بیان این مطلب در دهمین جلسه شورای هماهنگی روابط عمومیهای دستگاههای اجرایی کشور که در این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: هیچ دستگاهی مانند سازمان انرژی اتمی نیست که جنبههای سیاسی چه در ابعاد داخلی و خارجی و همچنین اقتصادی در حوزههای مختلف تکنولوژی و فنی همه یکجا در آن جمع شده باشد.
کمالوندی افزود: جنگ تنها در حوزه سخت نیست و باید در حوزههای نرم نیز کار با قدرت دنبال شود و به همین خاطر هرچقدر کار انجام شود بازهم کم بوده و لازم است در سازمان انرژی اتمی به واسطه جنبههای مختلف فعالیتی که دارد، مراقبتها به بهترین شکل انجام شود تا شاهد حداکثر بهرهوری برای کشور باشیم. وی با اشاره به تامین رادیوداروها در کشور علیرغم همه تحریمها و فشارهای سنگینی که بر کشور وارد شده است، اظهار کرد: به جز تامین رادیوداروها در کشور بهرغم همه تحریمها، شاهد استفاده ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفر در خارج از کشور از این داروها هستیم و این موارد در شرایطی است که تحت فشارهای سنگین تحریمی قرار داریم...
ادامه مطلب👇
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
📎🔹 نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
وقاحت مدعیان اصلاحات در حمایت از اغتشاشگران!
🔸 روزنامه اعتماد روز گذشته در مطلبی با عنوان «بحران مشروعیت و کارایی نظام حکمرانی» با طرح این ادعای مضحک نوشت: «بحران مشروعیت حاکمیت جمهوری اسلامی ناشی از ناتوانی آن در پاسخگویی به خواستههای بهحق مردم در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است.»
سرویس سیاسی-
گفتنی است طیف آلوده به نفاق مدعی اصلاحات طی سالهای گذشته همواره تقلا کرده تا نهتنها مشروعیت نظام مقدس جمهوری اسلامی را زیر سؤال ببرد بلکه از هیچ دنائت و شناعتی ازجمله فتنه 88 و کودتا علیه جمهوری اسلامی، تبرئه خباثتهای غرب و تخطئه سیاستهای نظام، دادن گرای تحریم به تحریم کنندگان ملت، توهین به مقدسات و ارزشهای انقلابی و اسلامی نظام و ترویج فرهنگ منحط غربی، همراهی، همسویی و هماهنگی تام و تمام با بوقهای تبلیغاتی غرب علیه نظام و در راستای تضعیف کشور فروگذار نکردند. در اثبات بیمایگی و مضحک بودن چنین ادعایی تنها ذکر همین نکته کافی است که نظامی که طی 44 سال گذشته در مقابل انواع اقسام رذالتها، خباثتها و دشمنیهای جبهه استکبار و پادوهای داخلی آنها همچنان با قدرت و اقتدار ایستاده قطعاً و حتماً از مشروعیت و مقبولیتی ریشهدار در میان آحاد مردم برخوردار است...
ادامه مطلب👇
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا