فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عضو کمیسیون اصل نود مجلس:
📹 خاموشیها ربطی به مازوت سوزی ندارد؛ با مردم صادق باشیم؛ وزارت نیرو به دلیل عدم ذخیرهسازی گاز مورد نیاز نیروگاهها در موعد مقرر باید پاسخگوی افکار عمومی باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف صریح وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به برنامهشان برای اختلافافکنی، تکهتکه کردن منطقه و تجزیه ایران!
«گیدئون ساعر»، وزیر امور خارجه جدید رژیم:
ما باید با مطالعه منطقه از اقلیتها حمایت کنیم. میخواهم بر اقلیت کُرد تمرکز کنم؛ آنها متحد ما به حساب میآیند و باید مستقل شوند! ما باید از نظر نظامی، امنیتی و سیاسی با آنها متحد شویم!
همچنین اقلیتهای «دروزی» در لبنان و سوریه یک متحد قوی برای ما به حساب میآیند.
این است که میگوییم آنها که پشت این رژیم قرار میگیرند به نام آزادی ایران چوپان همدست اسکندر هستند.
🔰 فاطمه عزیز ! تربت بینشانت نشانه راه بود
👤 #حسین_شریعتمداری
🔻۱- « ای رسول خدا... سلام من و دخترت را که به دیدار تو آمده و در جوار تو به خاک رفته، پذیرا باش... اکنون امانت به صاحبش رسیده، زهرا از کنار من دامن کشیده و نزد تو آرمیده است... بعد از او، آسمان و زمین زشت مینماید و اندوه دلم، هرگز نمیگشاید... رفتن فاطمه، دلم را خسته و غصهام را پیوسته کرد و چه زود جمع ما به پریشانی کشید... شکایت خود به خدا میبرم و دخترت را به تو میسپارم. زهرا خواهد گفت که پس از تو چه ستمها بر او روا داشتند... آنچه میخواهی از او بجوی و هرچه میخواهی با او بگوی، تا راز دل نزد تو بگشاید و خون دلی که فرو داده است، برون آید... ای پیامبر خدا... دخترت زهرا، پنهانی به خاک میرود و حال آنکه، هنوز چند روزی بیش، از رحلت تو سپری نشده و هنوز نامت از زبانها نیفتاده است... ای فاطمه!... اگر بیم آن نبود که ستمگران چیره شوند، برای همیشه در کنار مزارت میماندم و در این ماتم بزرگ جوی اشک از دیده میراندم و...»... علی را چه شده است؟!
🔸بر دختر رسول خدا چه گذشته است؟! که امیرمؤمنان در آن شب غم گرفته بر مزار او اینگونه با رسول خدا به نجوا مینشیند و زبان به گلایه میگشاید که «شکایت خود به خدا میبرم و دخترت را به تو میسپارم. زهرا خواهد گفت که پس از تو چه ستمها بر او روا داشتند و...»... آن روزها چه اتفاق افتاده بود؟ بخوانید!
🔻۲- «زهرا(س)، آن روزها، بعد از رحلت رسول خدا(ص) و پیش از آنکه، خود نیز چشم از جهان فرو بندد و در جوار قرب الهی به پدر چشم انتظار خویش بپیوندد، بارها کوچههای مدینه را کاویده بود و به دیدن برخی از «خواص» رفته بود، فاطمه(س) با دلواپسی سفارشهای رسول خدا(ص) را به آنان گوشزد کرده بود و عهدی را که با خدا بسته و اکنون بیمحابا شکسته بودند، به یادشان آورده بود. اما، دلشوره فاطمه(س) که اصرار او را در پی داشت، پاسخی جز سکوت برخی از خواص را به دنبال نداشت و چنین بود که صدای فاطمه(س) در سکوت سنگین و سؤالآفرین آن روزها گم شد. زهرای ما(س) میدانست که اگر مردم از ولایت علی(ع) دور شوند بیتردید به پذیرش ولایت حاکمان جور، مجبور میشوند. فاطمه(س) در محرومیت جهان اسلام از امامت علی(ع)، «فتنه جمل» را میدید، نعره مستانه معاویه در فریب صفین را میشنید، در «نهروان»، جهالت خوارج را مینگریست و در سحرگاه خونین نوزدهم رمضان سال چهلم هجری در محراب مسجد کوفه بر فرق شکافته علی(ع) میگریست، اشرافیت بر باد رفته را میدید که بار دیگر به میدان آمده، حسن(ع) را که از محرومیت مردم گرفتار در چنگال معاویه خون دل میخورد و سر مطهر حسین(ع) را میدید که در هنگامه خون و فریب اشراف بر نیزه میرود، یزید را میدید که سر بریده فرزند رسول خدا(ص) را پیش روی نهاده،
بر لب و دندان او میزند و اجداد به هلاکت رسیده خود در «بدر» و «حنین» را به تماشای انتقام میخواند! و... مردم مظلوم را که در چنگال خونریز «بنیامیه» و «بنیعباس» گرفتارند و جماعت مسلمانان را که انگشت پشیمانی به دندان میگزند و دست حسرت بر پیشانی میزنند که کاش ولایت علی(ع) آن دوستدار محرومان و حامی مظلومان را پاس میداشتند تا ولایت حجاجبن یوسفها و منصور دوانقیها که خونریز و انسانستیزند را به زور بر گرده خویش نمیداشتند» فاطمه(س)، این همه را میدید که آن همه دلواپس بود.
🔻۳- تاریخ نویسان و وقایعنگاران در صدر اسلام برخی از کوچکترین و کماهمیتترین رخدادهای آن روزها را با دقت و شرح جزئیات آن ثبت کردهاند که امروزه در دست و قابل مراجعه است. مثلاً این که خانه فلان سردار اسلام در کدام نقطه قرار داشت و فلان شخصیت صدر اسلام در کدام جنگ و حتی در کدام نقطه از میدان جنگ به شهادت رسید و یا فلان شخص با نیزه حمله میکرد یا با شمشیر و... بنابراین آیا تعجبآور نیست که تربت پاک دختر پیامبر خدا(ص) با آن همه نقش برجستهای که در اسلام داشته است و آن همه فضیلت و شأن والایی که از قول رسول خدا(ص) درباره آن حضرت نقل شده است «بینشان» باقی بماند؟! و این بینشانی توصیه و سفارش اکید خود آن حضرت باشد؟ فاطمه(س) با بینشانی تربت خود، نشانهای گویا و ماندگار بر پیشانی تاریخ ثبت کرده و برای همیشه برجای نهاده است. تربت پنهان فاطمه، نشانه آشکاری از نارضایتی زهرای مرضیه است و گزارشی ماندگار از انحرافی است که بعد از رحلت رسول خدا(ص) اتفاق افتاده بود. فاطمه با بینشانی تربت خود، صراط مستقیم را به آیندگان نشان داده است.
🔻۴- گردونه زمان چرخید و چرخید تا به دورانی رسید که به قول رهبر معظم انقلاب، «عصر خمینی» شایستهترین تابلو و بایستهترین نام برای معرفی آن است. گردونه زمان که به عصر خمینی رسید، بار دیگر ماجرای صدر اسلام جامه تکرار پوشید.
🔻ادامه دارد...
🔸امام راحل ما غبار قرنها بدعت و تحریف و کجاندیشی را که بر چهره اسلام ناب نشسته بود، زدود و اسلام ناب محمدی(ص) را همانگونه که در صدر بود، به دنیای تشنه خداجوئی و عدالت ارائه فرمود. مردم در این مرز و بوم و سپس در جای جای جهان، گمشده خود را یافته بودند. بار دیگر رخدادهای صدر اسلام به تکرار نشست. مردمان فوج فوج و گروه گروه به اسلامی که از غبار تحریفها و بدعتها پاک شده بود پیوستند. خواب دشمنان و بدخواهانی که اسلام ناب را به حاشیه کشیده بودند، آشفته شد. نظام سلطه بینالملل که همه دشمنان بشریت را در خود جای داده بود، سراسیمه به میدان آمد. بار دیگر بدر و احد و حنین و صفین و جمل با همان مختصات و این بار با دامنهای بسیار گستردهتر و پیچیدهتر تکرار شد و...
🔻۵- این دفعه اما با آنچه در صدر اسلام اتفاق افتاده بود، تفاوت بنیادین داشت. امت اسلام، تجربهای ۱۴۰۰ ساله را به دوش کشیده بود. چهرهها را از پشت نقابها میدید. سرهها را از ناسره تشخیص میداد. درپی آب به سوی سراب نمیرفت و... مردم این دوران از فاطمه(س) آموخته بودند که اگر از ولایت علی(ع) دور شوند بیتردید به پذیرش ولایت حاکمان جور، مجبور میشوند... با خدای خویش آن عهد که در «وادی ایمن» بسته بودند، «ارَنی گوی» به میقات بردند. با پای جان به دو فرزند فاطمه -خمینی و خامنهای- پیوستند. سقف تاریک نظام سلطه را شکافتند و طرحی نو در انداختند و این قافله نورانی همچنان سنگر به سنگر پیش میرود تا به فرموده امام راحلمان سنگرهای کلیدی جهان را یکی پس از دیگری فتح کند... امروز در آوردگاه غرب آسیا فتح فلسطین اشغالی و سرنگونی رژیم وحشی صهیونیستی را پیشروی دارد. نگاه که میکنی و نقطه کنونی را که با نقطه آغاز به مقایسه مینشینی، به وضوح میبینی که سنگرهای فراوانی را گشوده است و در نزدیکی قله ایستاده است.
🔸راستی، فاطمه عزیز! امروز از فرزند تو به یک اشاره است و از خیل عظیم مردان و زنان، به سر دویدن... آیا از امت آخرالزمانی خود راضی هستید؟
#یادداشت_روز
حامیان سازش با آمریکا بخوانند
🔰 صهیونیست و ضدایرانی ۲ ویژگی اصلی اعضای کابینه ترامپ
🔸۲ ماه مانده به تحلیف و بازگشت دوباره ترامپ به کاخسفید، وی جمعی از افراد را برای مناصب کلیدی دولت خود معرفی کرده است که ویژگی بارز و مشترک آنها جنگطلبی، عشق به رژیم صهیونیستی و ایرانستیزی است. مسئلهای که حامیان سازش با آمریکا در کشورمان به جد باید روی آن فکر کنند!
🔸گزینههایی که وی برای سیا، وزارت خارجه، پنتاگون و مشاور امنیت ملی برگزیده است به شدت «تندرو»، «ضدایرانی» و «عاشق اسرائیل» هستند؛ این در حالی است که داخل کشورمان عدهای صاحب تریبون و پُست، «سازش» و «مذاکره» با ترامپ، لحظهای از دهانشان نمیافتد.
یه سلام
صبح بخیر🍃
گرم و صمیمی🌼
به گرامی خورشید پاییزی
تقدیم به شما که بهترین هستید
🍃
صبح تان پر از نگاه و لطف خداوند
صبح تون بخیررررر😍
🍃🌼🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌴🌺برخلق خوش وخوی محمد(ص)صلوات
🌸بر عطر گل روی محمد(ص)صلوات
🌺در گلشن سر سبز رسالت گوييد
🌸بر چهره گل بوی محمد(ص)صلوات
🍃هر روزتان متبرک به ذکر پر نور
🍃صلـوات بر محمد و آل مطهرش
💖اللَّهُـمَّ صَـلِّ عَلَى مُحَمَّدٍوَ
💚آلِ مُحَمَّدٍوعَجِّلْ فَرَجَهُم
🍀اَللّهُمَ
🍀صَلَّ
🍀عَلی
🍀مُحَمَّدٍ
🍀وَآلِ
🍀 مُحَمَّد
🍀وَعَجِّل
🍀فَرَجَهُم
🍀وَ اَهلِک
🍀عَدُوَّهُم...
🍀 اَللّهُــــمَّ
🍀عَجـِّل لِوَلیِّکَ
🍀الفَـرَج
💝سلام به همگی
صبح شمابزرگواران عزیزبخیر وخوشی در کنار خانواده خانواده محترمتان توأم با سلامتی، وموفقیت وسراافرازی، ان شاءاللَّه که تمام روزوشب رابه خوشی، وباموفقیت بگذرانی..
صحت سلامتی، طول عمر باعزت، برکت، عاقبت بخیری وبهترینها راازایزدمنان برای شما وخانواده های معززتان آرزومندم برای ظهور و سلامتی، صاحب الزمان (عج)
💚اللهم عجل لولیک الفرج (عج) 💚🎋
💜اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
💚⭐️وآلِ مُحَمَّدٍ
♥️🌙وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ(عج)🌾
🌸التماس دعا.
"روز های طلایی ایرانیان"
🔷️ آنچه این روزها در ایران عزیز ما به عنوان پویش " ایران همدل " می گذرد یکی از بی نظیرترین و باشکوه ترین جلوه های هویت و فرهنگ اصیل انسانی و نوع دوستی ایرانیان است . ایرانی جماعت از گذشته تا به امروز به مهربانی، سخاوت، کرم ، بخشندگی و دست و دل بازی معروف و مشهور بوده و پژوهشگران در پژوهش های فرهنگی و تاریخی به این ویژگی های ارزشمند و ماندگار ایرانیان اذعان نموده اند.
🔷️ از آن روز که رهبر فرزانه انقلاب( مد ظله العالی )کمک به مردم مظلوم ومسلمان و جنگ زده و آوارگان لبنانی را "فرض" دانستند، مردمان مهربان این خاک مقدس چون همیشه ،با تمام وسع و توان خود پا به این میدان نهاده و سیل انواع کمک های مردمی به راه افتاد و هر یک در بضاعت خود در این میدان کمک به مظلومین، ایفاگر نقشی شدند و چشمگیرتر از همه، زنان و بانوان عفیف و نجیب ایرانی،" روزهای طلایی ایرانیان "را رقم زدند.
🔷️ تاریخ این سرزمین به روشنی گواهی می دهد که مردمانش در همدردی با دیگران و نوع دوستی ، بی نظیرند. مردمی که عادت ندارند در سختی ها و در روزهای غم و اندوه دیگران و هم نوعان خویش، بی تفاوت و عافیت طلب باشند. ما از مردمی سخن می گوییم که عادت ندارند اشک های بی پناهان و یتیمان را ببینند و ساکت باشند ،خانه های ویران شده بر سر صاحبانش را ببینند و بی تفاوت باشند، مردمی که تاریخ از ایستادن آنها کنار مظلومان و مقابل ظالمان ،به زیبایی ستایش کرده است، مردمی که در تمام آزمون های امداد و دستگیری در بلایای طبیعی و غیرطبیعی از زلزله ویرانگر بوئین زهرا در شهریور سال۴۱، تا زلزله سهمگین رودبار در خرداد سال۶۹، تا زلزله بم در دی ماه سال ۸۲ و سیل های خانمان سوز در لرستان وگلستان و خوزستان و ایام تلخ آن " ویروس منحوس " و از روزهای تلخ آوارگی در جنگ تحمیلی و در پناه دادن به جنگ زدگان و پذیرش آنان،همواره سربلند و سرافراز بیرون آمدند. در همه این سالیان متمادی و حوادث سخت، این مردم، همیشه با محبت، همیشه با کرامت و همیشه با سخاوت ظاهر شدند، سنگ تمام گذاشتند، از خود گذشتند و به یاری دیگران شتافتند. این فرهنگ و عادت مردمی است که حتی اگر در منزل چیزی برای خوردن نداشته باشند، بهترین طعام ممکن را برای مهمانان خود فراهم می کنند.
🔷️این نگاه و تفکر مردمان نیک نام ما همان سیره مولا و پیشوای رادمردان و جوانمردان عالم علی (علیه السلام) است که در دل شب کیسه بر دوش نهاده و در کوچه پس کوچه های کوفه، به خانه نیازمندان، فقرا و ایتام میرفت ، همان مولایی که این "تجلیل الهی "در شان او و بیت مکرمش نازل شد که:"و یطعمون الطعام علی حبه مسکیناویتیماواسیرا". همان مولایی که صدای رسایش در دل تاریخ طنین انداز است که: "کونوا للظالم خصما و للمظلوم عونا ". و این ملت علوی در این عصر و زمانه این سیره و کلام مولایشان را چه زیبا معنا کرده اند.
🔷️ از سوی دیگر این نگاه و تفکر مردم ایران به انسان و مشکلات او، همان نگاهی است که خداوندگار سخن و شاعر شیرین بیان، شیخ اجل ،سعدی شیرازی در بیش از۷۰۰سال قبل سروده است:
" بنی آدم اعضای یکدیگرند/که در آفرینش یک گوهرند/چو عضوی به درد آورد روزگار/ دگر عضوها را نماند قرار".
🔷️ فهم و درک این گونه اقدامات مردم ایران، برای جامعه و فرهنگ ماشینی و مادی غرب ،عجیب و دشوار است، از این رو با مشاهده این حد از احساس وظیفه نسبت به همنوعان و برادران دینی و این روحیه و فرهنگ دفاع از ستمدیدگان و ایستادگی در مقابل ظالمان، دشمنان این ملت با انبوه لشکر رسانه ای شیطانی خود به میدان آمده و تلاش می کنند ایرانیان را از این حرکت بازدارند .چند روز قبل ویدئویی در رسانه ها منتشر گردید که در آن زنی با پوشش" سربازان جنایتکار صهیونیست" در مقابل دوربین ایستاده و به زبان فارسی با مردم ایران صحبت می کند ومیگوید: چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است. مشخص است که این احساس مسئولیت و فرهنگ نوع دوستی ایرانی و روحیات ظالم ستیزانه ایرانی، چقدر اثر گذار و دشمن سوز بوده است.
🔷️ ذات و هویت فرهنگ و جامعه ایرانی همین است که این روزها شاهد آن هستیم نه آنچه که رسانه های دروغ پرداز دشمنان ، برای ما جعل و روایت می کنند.
🔷️ این صحنه ها و جلوه های باشکوه را باید دید و به آن افتخار کرد و به ترویج و نشر آن همت گماشت ،جامعه ای که دردنیای امروزو عصر زندگی ماشینی و تکنولوژی و فقر احساسات و عواطف در دنیا،اینگونه پا به میدان می گذارد و درس ایثار، از خودگذشتگی و انسان دوستی را به جهانیان می دهد.
🔷️ ترویج ،تبلیغ و تقدیر از این اقدامات طلایی ایرانیان و این سطح از احساس وظیفه نسبت به انسان ها و برادران دینی ، وظیفه و تکلیفی است که باید به طور جدی مورد توجه و اهتمام همگان قرار
51.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | روضهخوانی آقای حاج مهدی رسولی در اولین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۲/۰۹/۲۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_مداحی لبنانی فوقالعاده زیبا
🌴...در راه فاطمهٔ شهیده که اولین انقلابی بود
🔺به سبک: «ای لشکر صاحب زمان...»
🔺عکس حضرت امام و آقا رو هم نصب کردند...
🎙 #حسین_خیرالدین
⏯ #نماهنگ #عربی #ترجمه_فارسی
🔰خودروى وزير صمت دچار حادثه شد
🔸مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان: خودروی وزیر صمت که برای سفر به کردستان حرکت کرده بود در مسیر تهران به زنجان دچار حادثه شد.
🔸در این حادثه اتفاقی برای وزیر صمت و همرانشان رخ نداده و در سلامت کامل به سر میبرند.
🔸با بروز این حادثه سفر امروز وزیر به کردستان لغو شد.
🔰 مشکل مدعیان اصلاحات بدتدبیری است، نه بدشانسی
🔸روزنامه هممیهن با استقبال سخنان روحانی که گفته بود «شرایط دولت چهاردهم، سختتر از دولت یازدهم در سال ٩٢ است»، مدعی شد دولت پزشکیان بد اقبالتر از دولت روحانی است.
🔸این روزنامه در یادداشتی نوشت «شاید هیچکس همچون حسن روحانی، معنای عبارت «دونالد ترامپ» را نداند؛ رئیسجمهوری غیرمترقبه که در طلاییترین روزهای ریاستجمهوری روحانی ناگهان در آمریکا ظهور کرد و هرچه او کِشته بود، بر باد داد.
خروج از برجام در اردیبهشت ۱۳۹۷ بلایی بود که ترامپ بر سر روحانی نازل کرد و کلید او را که تازه دو سه سالی بود سختترین قفل سیاست خارجی را گشوده و بندهای تحریم را تا حد زیادی زدوده بود؛ از کار انداخت. روحانی و یارانش، تازه داشتند از زیر بلای ترامپ کمر راست میکردند که سیلابهای سراسری ۱۳۹۸ و پس از آن، بلایی سهمگینتر چون کرونا فرا رسید.
🔸روحانی با اینحال، حالا که ۱۰۰روز از آغازبهکار پزشکیان میگذرد، احساس میکند یکی، بدشانستر از او هم وجود دارد. شب نخست با ترور رهبر حماس، گذشت و از فردای آن، ایران وارد بیسابقهترین سطح تنش خارجی پس از جنگ ایران و عراق شد. چنین بود که صد روز نخست دولت را باید روزها و شبهای خوف و رجا دانست...
🔸نویسنده هممیهن طوری ماجرا را به بخت و اقبال و شانس ارجاع میدهد که انگار اتفاقات عالم بر مبنای شانس و اقبال است و حال آن که هم در زمان مذاکرات برجام و هم قبل از انتخابات ریاست جمهوری اخیر کشورمان، حضور ترامپ در مسند قدرت در آمریکا قابل پیشبینی بود و صاحبنظران نسبت به آن تذکر میدادند اما مثلا در ماجرای برجام، از سوی امثال آقای ظریف مورد انکار و تمسخر قرار میگرفتند. این که با وجود هشدار صاحبنظران درباره نگاه امثال ترامپ به توافق محتمل در سال 1394، آقای واعظی رئیس دفتر آقای روحانی گفت آمدن ترامپ و خروج آمریکا از برجام را پیشبینی نمیکردیم، از بیتدبیری و خوشخیالی محض حکایت میکند.
🔻نکته دوم این که بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله، بلایی همه جایی است. و در هر دوره و دولتی ممکن است اتفاق بیفتد. اما درباره کرونا، میتوان رکورد 709 کشته در یک روز در دولت روحانی را با واردات و واکسیناسیون سراسری در دولت رئیسی مقایسه کرد و این در حالی بود که روحانی و دولتمردانش فقط بلد بودند بگویند «واکسن، سوهان قم نیست» و «تا مشکل FATF حل نشود، نمیتوانیم واکسن وارد کنیم»!
🔻سوم؛ گرفتاری بزرگ آقای پزشکیان، نه شدت و ضعف مشکلات و خصومت دیرین آمریکا، بلکه از محافل سیاسی پدرسالاری هستند که به هر مدیریت دولتی راه یافتهاند، آن مدیریت و دولت را زمینگیر کرده و وادار به انفعال در برابر آمریکا کردهاند.