از ابوسعید ابوالخیر سوال کردند :
این حسن شهرت را از کجا آوردی ؟
ابوسعید گفت :
شبی مادر از من آب خواست
دقایقی طول کشید تا آب آوردم
وقتی به کنارش رفتم
خواب ، مادر را در ربوده بود
دلم نیامد که بیدارش کنم
به کنارش نشستم تا پگاه ...
مادر چشمان خویش را باز کرد
وقتی کاسه ی آب را در دستان من دید
پی به ماجرا برد و گفت:
فرزندم امیدوارم که نامت عالمگیر بشه
#سلام_صبحتون_قشنگ_زیبا_شاد_خرم_باشید
.🌼🌸🌺 #۳۰خرداد_۱۴۰۲
🕋🌙حلول ماه ذی الحجّه
🌙ماه سرافرازی ابراهیم(ع)
🌙ماه قربانی اسماعیل(ع)
🌙ماه حجّة الوداع محمد(ص)
🌙ماه نصب ولایت علی(ع)
🌙ماه نیایش حسین (ع)؛
مبارک باد
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
╭┅┈┈┈┈ >>𑁍<<┈┈┈╼┅╮
╰┅╾┈┈┈ >>𑁍<<┈┈┈┈┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهره کودکان کشورهای جهان رو با هوش مصنوعی ترسیم کردن که بسیار جذاب هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوش خبر
🎥 ساخت بهترین چاپگرهای سهبعدی در ایران
✈️ خوش خبر | چندین فروند هواپیمای مسافری جدید وارد ناوگان شد
رییس سازمان هواپیمایی:
🔹همزمان با شناسایی نیاز صنعت هوایی به ۵۵۰ فروند هواپیما، دولت در گام دومِ توسعه ناوگان که در سال گذشته با خرید ۵۰ فروند هواپیما عملیاتی شد، هواپیماهای جدیدی را خریداری کرده است که تا چند روز دیگر وارد کشور میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعترافات یهود به کشتار دیگر ملت ها
💦 خوش خبر | آبرسانی
آبرسانی به ۲۰۰ روستای دیگر بوشهر با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان انجام شد. همچنان عملیات آبرسانی برای پوشش کامل روستاهای بوشهر ادامه دارد ...
بیشتر بخوانید
📆۱۴۰۲/۳/۲۵
خوش خبر | کشاورزی
🌱افتتاح بزرگترین مرکز کِشتبافت در آذربایجانشرقی
این مرکز با سرمایهگذاری بخش خصوصی راهاندازی شده و قادره سالانه ۶۰۰ هزار اصل نهال پایهرویشی از طریق کشتبافت تولید کنه.
توضیح بیشتر
📆۱۴۰۲/۳/۲۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دو تا بلبل زبون رفته بودن مجتمع تفریحی نزدیک قم کشف حجاب کرده بودن و شلوارک پوشیده بودن.
مثل آب خوردن شناسایی و به گونی هدایت شدن ، الان هم میگن غلط کردیم :)
میگن در حد یه شوخی و مسخره بازی بود ؛ دلقکید مگه 😂
سراب غرب
👤 اینجا سوئد است، ۳ زن در یک روز به قتل میرسد، اتفاقا یکی از دخترها هم ایرانی است ولی نه صدایی از سازمان ها و رسانه های دنیا بلند میشود نه سلبریتی های سوئدی اعتراض میکنند نه اپوزیسیون ایرانی مقیم سوئد از زن زندگی ازادی می گویند. میدونید چرا؟! چون اونجا سوئد است نه ایران...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش جالب شبکه wion هند درباره فروپاشی هژمونی آمریکا و ظهور نظم جدید جهانی با حضور مثلث روسیه، چین و ایران!
📂 #تیتر_اول
🔹ایران بدون برجام کانون دیپلماسی در منطقه شد
🔸در شرایطی که دولت قبل به طمع سراب برجام، کشور را از بهرهگیری از ظرفیتهای کشورهای مستقل و همسایه محروم کرده بود، سیاست خارجی متوازن و هوشمندانه دولت آیتالله رئیسی تهران را به مقصد یا مبداء ترافیک تبادلهای دیپلماتیک منطقه تبدیل کرده است.
در روزهای پایانی عمر دولت قبل که عنوان تدبیر و امید را یدک میکشید، وضعیت در حالت نیمه ورشکستگی قرار داشت و دولت در اجرای همه سیاستهایش شکست خورده بود. پروژه دولت روحانی در یک توافق خلاصه شده بود و آن هم برجام بود.
دولت قبل به واقع تمامی سرمایهگذاریهای خود را معطوف به این موضوع، با تمرکز بر مناسبات با غرب سامان داده بود و در عمل روابط خارجی ایران منحصر و متمرکز بر رایزنی با ایالات متحده آمریکا و برخی کشورهای اروپایی شده بود. شیوهای که در تخالف با عقلانیت و منطق سیاسی بود.
در حالی که گزاره «همه تخم مرغهای خود را نباید در یک سبد گذاشت» ، ناظر به جهتگیری راهبردی سیاست خارجی، مورد اذعان تمامی تحلیلگران این حوزه قرار دارد، اما متأسفانه دولت قبل سیاست خارجی خود را با سرمایهگذاری انحصاری و مطلق بر روابط با دولتهای غربی اداره میکرد اما ماحصل این رویکرد که یک توافق ضعیف، نامتوازن و یک طرفهای به نام برجام بود، خیلی زود بر باد رفت و دست دولت روحانی را در پوست گردو گذاشت.
با وجود این شکست اما افراد نزدیک به آن دولت همواره برای فرار رو به جلو، دیپلماسی دولت روحانی را تکریم میکردند و آن را مصداق بلد بودن زبان دنیا میدانستند، ادعایی که این روزها بیشتر از هر زمان دیگری زیر سؤال رفته است.
چرا که روی کار آمدن دولت سیزدهم سطح تعامل ایران با کشورهای منطقه را چندبرابر افزایش داده که این رویکرد علاوهبر ارتقای جایگاه سیاسی، دستاوردهای اقتصادی زیادی را نیز داشته است.
دیپلماسی همسایگی، روابط با قدرتهای نوظهور
و چندجانبهگرایی بدون برجام
رئیسی با ملاحظه آثار و پیامدهای خسارتبار این رویه، اساس سیاست خارجی خود را بر مبنای دیپلماسی همسایگی، روابط با قدرتهای نوظهور جهانی، و حمایت از چندجانبهگرایی در فضای بینالمللی قرار داد.
تلاشهای دولت آیتالله رئیسی در دو سال گذشته برای ایجاد روابط گسترده با کشورهایی که ظرفیت برقراری ارتباط با آنها فراهم است دوران جدیدی در سیاست خارجی ایران را آغاز و شرایط عرصه بینالملل را برای آن به تغییر واداشته است. ...
ادامه مطلب
🖌#یادداشت_روز
🔹اختلاس در کف خیابان!
#عباس_شمسعلی
عدهای تحت تاثیر برخی القائات یا با هدف تحتالشعاع قرار دادن موضوع، تا صحبت از لزوم برخورد با بیحجابی و مقابله با ولنگاری در حوزه پوشش میشود با قیافهای حق به جانب میگویند: «ای بابا؛ به جای این کارها، اول با دزدی و اختلاس برخورد کنید». به این واکنش از چند منظر میتوان پاسخ داد؛ نخست اینکه آنچه در سالهای اخیر همه به چشم دیدهاند عزم جدی در تشکیل محاکم مبارزه با فساد اقتصادی و حتی تشکیل شعب ویژه در این خصوص بوده است و بارها شاهد شناسایی، تشکیل پرونده، برپایی دادگاههای علنی و در نهایت صدور احکام مختلف قضایی در برخورد با مفسدان و فرصتطلبان پروندههای کلان اقتصادی بودهایم. در این خصوص میتوان به موارد متعدد پروندههای رانتخواری با ارزهای 4200 تومانی در دوره گذشته، یا محکومیت به زندانهای بلندمدت و جریمههای سنگین برای افرادی حتی با داشتن نسبت با مسئولان در دولت قبل از برادر رئیسجمهور تا داماد یا دختر فلان وزیر و موارد مختلف دیگر اشاره کرد که نشان از جدیت در برخورد با فساد اقتصادی دارد و البته نمیتوان با اطمینان مدعی شد که زمینه فساد و پروندههای فرصتطلبی به طور کامل برطرف و کار تمام شده است اما نمیتوان منکر برخورد جدی با چنین مواردی شد.
از طرفی باید دید کسانی که خواستار رها بودن و ولنگاری در موضوع مهم حجاب و پوشش و نادیده گرفتن این تخلفات و جرائم به بهانه اولویت داشتن مبارزه با فساد اقتصادی هستند، واقعاً به این اولویتبندی و استدلال ایمان دارند یا برای به حاشیه راندن ماجرا و ایجاد شبهه به این مثلاً استدلال دامن میزنند؟! این افراد میتوانند با این استدلال خواستار رها کردن تخلفات دیگر در جامعه شوند؟ به عنوان مثال؛ با این منطق میتوانند مدعی شوند که به جای حساسیت بر روی مقابله با رانندگان خاطی و بیملاحظه، یا برخورد با موضوع خانمانسوز اعتیاد و هر مسئله خسارتبار برای مردم و جامعه بهتر است به مفاسد اقتصادی پرداخت؟!...
ادامه مطلب
📌 #خبر_ویژه
🔹اعتماد: عربستان فهمید که آمریکا قابل اعتماد نیست
روزنامه غربگرا میگوید ایران؛ آمریکا را از موضع زورگویانه پایین آورد و حالا عربستان هم در اثر تحولات جدید متوجه شده که نمیتواند رقیب ایران باشد.
روزنامه اعتماد که در گذشته بر ابرقدرتی آمریکا تأکید داشت، نوشت: تا پایان دهه ۹۰ میلادی آمریکا به عنوان تنها ابرقدرت جهان تا حدودی شناخته میشد و همزمان فروپاشی جماهیر شوروی سابق هم این کشور را تضعیف کرده بود. حادثه یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ ضربه سنگینی به آمریکا زد و این کشور هم خشم ابرقدرتی خود را در حمله به عراق نشان داد. بسیاری معتقدند که این شروع پایان ابرقدرتی آمریکا بود.
روسها در سال ۲۰۰۸ مستقیما در نشست ناتو اعلام کردند که ما اجازه ادامه این روند را نمیدهیم. غربیها از اشتباه جنگ جهانی اول که آلمانها را تحقیرکردند و منجر به جنگ جهانی دوم شد، عبرت نگرفتند. غرب در دودهه اخیر روسیه والبته چین را تحقیر کرده است.
در وسعت کوچکتری درباره ایران هم این کار را میکند. این مسئله به دلیل یک اشکال در گفتمان آمریکاست که عادت نکرده با کسی مذاکره و مشـورت کند. آمریکا از اواخر دهه ۵۰ به عنوان یک ابرقدرت جهانی و در منطقه به عنـوان یک قدرت منطقهای نقش بسزایی ایفا کرد. این کشور عادت کرده بود که زنگ بزند و دستور بدهد تا فلان کار انجام شود. درنتیجـه تغییراتی که ایجاد شـد نوع و شـکـل رابطه قدرتهای جهانی از جمله آمریکا با کشورهای منطقه به خصوص پس از جنگ ۲۰۰۳ تغییر کرد و آمریکا دیگر نمیتوانست راهحلهای یکطرفه پیدا کند. شاید یکی از دستاوردهای دیپلماسی ایران این است که آمریکا برای کوچکترین چیز باید برای سالها با ایران مذاکره کند.
کارشناس این روزنامه درباره تلاش عربستان برای احیای روابط بایدن میافزاید: عربستانیها به این نتیجه رسیدهاند که روابطشان با ایران میتواند در زمان مناسب بسیار مفید باشد. در سطح داخلی اگر با نگاه ملی بنگریم، عربستان میتواند سرمایهگذاری خارجی را گسترش دهد، چون با یک دشمن خارجی قوی سرمایهگذاری سخت است که حمله به آرامکو مثالی برای این موضوع است. از سوی دیگر عربستان این فرصت را پیدا میکند که خودش نیز در کشورهای دیگر مانند عراق سرمایهگذاری کند.
نکته بعد این است که عربستان متوجه شد که مشکل ایران، آنها نیستند؛ چرا که عربستان رقیب ایران نیست و چیزی ندارد که بخواهد با ایران مشکل داشته باشد. تا وقتی که روابط عربستان و آمریکا بسیار درهم تنیده بود، تنها مشکل ایران این بود که عربستان یک پایگاه قوی نظامی، امنیتی، سیاسی در دست آمریکاست.
آنها متوجه شده بودند که مشکل تهران با ریاض روابط ریاض با واشنگتن است. با کاستن روابطش با آمریکا به خصوص پس از اتفاقات اخیر که آمریکاییها نه تنها آنها را حمایت نکردند بلکه حتی تحقیر هم کردند؛ مانند موضوع یمن، قضیه آرامکو، حمله بهتانکر، در سوریه و عراق عربستانیها دیدند که آنها تنها در حال پرداخت این دست هزینهها هستند. در یمن، جنگ ۷ ساله کاملا بدون نتیجه بود و باعث شد نه تنها حمایتی از سوی آمریکا نشوند، بلکه حتی ترامپ بگوید اگر ما دو هفته دستمان را از پشت شما برداریم، سقوط میکنید. این حرفها میتواند تحقیرهای تاریخی باشد....
دامه مطلب