فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تلاش اصلاح طلبان برای سکولار (دین زدایی) کردن ایران
🗣️استاد حسن عباسی
مدت : ۱۵ دقیقه
حجم : 19MB
🇮🇷🌐🏴
📂 #تیتر_اول
🔹فقط با نابودی غده سرطانی اسرائیل منطقه به آرامش میرسد
🔸دبیرکل حزبالله لبنان در سخنرانی ظهر عاشورای خود رژیم آپارتاید اسرائیل را غده سرطانی خواند که تا باشد منطقه آرام نمیگیرد. او همچنین گفت: «به صهیونیستها میگویم که از هرگونه حماقت پرهیز کنید.»
سرويس خارجي-
برخی از کشورهای جهان اسلام از جمله عراق و لبنان (بنابر اختلاف تقویم) روز شنبه را به عنوان عاشورای حسینی(ع) به عزاداری برای شهدای کربلا، در رأسشان حضرت سید الشهداء(ع) پرداختند. «سید حسن نصرالله»، دبیرکل حزبالله لبنان، همانند هر سال در راهپیمایی عاشورایی سخنرانی کرد. او ظهر دیروز، در سخنرانی عاشورای خود در ضاحیه جنوبی بیروت اعلام کرد: «در این روز ابتدا به روز مصیبت و عزای رسول خدا، امیرالمؤمنین، حضرت فاطمه(ع)، امام حسن(ع) و ائمه و سادات و امام زمان(عج)اشاره میکنیم و به آنها تسلیت میگوییم. ما با حضور پرشور در این مراسم وفاداری و ولایتمداری خود را اعلام میکنیم. حضور مستقیم شما و مشتهای گرهکرده شما نشاندهنده صبر و ثبات و ماندن در میدان و تحمل و عزم راسخ برای ادامه این راه است.»
هرگز تجاوز به مقدسات را تحمل نمیکنیم
دبیرکل حزبالله در ادامه به تعدی غرب علیه مقدسات اسلامی اشاره و تأکید کرد: «دولتهای سوئد و دانمارک و همه جهان باید بدانند که امت اسلامی هرگز تعدی و توهین به نمادها و مقدسات اسلامی و پیامبر اسلام(ص) و قرآن کریم را تحمل نمیکند. اگر برخی کشورها هستند که اهمیتی به توهین به نمادهای مقدس نمیدهند و با متجاوزان تعامل میکنند، بدانند که امت میلیاردی اسلامی اینگونه نیست، جوانان غیور مسلمان آماده فداکاری در راه قرآن و اسلام هستند.»...
ادامه مطلب
🖌#یادداشت_روز
🔹غربگرایان داخلی دستهای پنهان آمریکا
#سید_محمد_عماد_اعرابی
13 بهمن 1397 عنوان اصلی روزنامههای حامی دولت وقت
به یک موضوع مشترک اختصاص داشت. آنها خبر از یک دستاورد مهم و حتی شکست آمریکا توسط ایران میدادند. تیتر یک روزنامه اعتماد این بود: «دهنکجی اروپا به دلار»، روزنامه شرق یکی دیگر از روزنامههای حامی دولت همین موضوع را با تیتر: «فرار اروپا از دلار آمریکا» پوشش داده بود و روزنامه جمهوری اسلامی با حروفی درشت در عنوان اصلی خود نوشته بود: «شکست دوباره آمریکا از ایران؛ اتحادیه اروپا سازوکار مالی با ایران را راهاندازی کرد». آن روز در مطبوعات حامی دولتِ آقای روحانی، خردهتیترهای فراوانی در وصف این رویداد، به عنوان یک پیروزی شگرف به چشم میخورد: «تلاش برای شکست سلطه دلار»، «بازگرداندن اعتماد به تجار اروپایی و آمریکایی»، «spv یک گام به پیش»، «استقبال اندیشمندانه از spv»، «آغاز سراشیبی قیمت ارز» و...
ماجرا از این قرار بود؛ پس از خروج ترامپ از برجام در 18 اردیبهشت 1397 آقای روحانی به عنوان رئیسجمهور وقت ایران بلافاصله
در یک نطق تلویزیونی حضور پیدا کرد و از مهلتی «چند هفتهای» به اروپا خبر داد. مهلتی که طی آن اتحادیه اروپا باید تصمیم میگرفت که آیا حاضر به تأمین منافع اقتصادی ایران ذیل برجام علیرغم خروج آمریکا از این توافق است یا خیر؟ مهلت «چند هفتهای» آقای روحانی «چند ماه» کش پیدا کرد و اروپا همچنان از یک پاسخ شفاف به این سؤال ساده طفره میرفت. در نهایت 11 بهمن 1397 (8 ماه و 11 روز پس از ضربالاجل[!] چند هفتهای آقای روحانی) آلمان، فرانسه و انگلیس طی بیانیهای از ثبت کانال ویژه مالی برای حفظ برجام خبر دادند. همین بیانیه در اولین روز کاری هفته بعد (شنبه 13 بهمن 1397) تیتر اصلی روزنامههای حامی دولت وقت شد.
قرار بود برجام علیرغم نقض عهد آمریکا و خروج از آن، همچنان پابرجا باشد و اتحادیه اروپا از طریق وسیلهای با هدف ویژه (SPV) که آن را تحت عنوان شرکت اینستکس(INSTEX) به ثبت رساند، بدون تبادلات دلاری در ازای واردات از ایران اجازه صادرات مواد غذایی و دارو به ایران را بدهد. اینستکس آنطور که آقای ظریف، وزیر خارجه وقت ایران در هفتههای اخیر گفت یک «خانه تهاتر» بود؛ البته تهاتر غذا و دارو با صادرات ایران به اروپا که عمدتا شامل نفت میشد. آن روزها رسانههای حامی دولت وقت و یا منتسب به مدعیان اصلاحات از اینکه چنین سازوکاری را «نفت در برابر غذا و دارو» لقب دهند بهشدت امتناع میکردند و گزارشهای افتخارآمیزی از سازوکار تهاتر با اروپا منتشر میکردند. اما چیزی حدود 5 ماه دیگر گذشت تا همان روزنامهای که از اقدام اروپا در راهاندازی اینستکس ذوقزده شده بود؛ 13 تیر 1398 از قول حسن روحانی بنویسد: «اینستکس توخالی به هیچ دردی نمیخورد» حالا بیش از 13 ماه از مهلت «چند هفتهای» آقای روحانی به اروپا میگذشت و اروپا نهتنها عملا هیچ اقدامی انجام نداده بود بلکه دو ماه بعد در 8 شهریور 1398 فدریکا موگرینی مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا طی یک نشست خبری اعلام کرد نهایی شدن اینستکس زمان زیادی میبرد: «اولین معاملات اینستکس هنوز به اتمام نرسیده است و زمان میبرد و زمان بسیار زیادی میبرد». محمدجواد ظریف، وزیر خارجه وقت ایران میگوید: «اروپا نتوانست حتی یک خانه تهاتر هم به اسم اینستکس ایجاد کند، به نظر من آنها داشتند فیلم میآمدند.» او البته توضیح نمیدهد که اگر چنین برداشتی از اقدام اروپا داشته، چرا به عنوان متولی وقت سیاست خارجی ایران بیش از یک سال کشور را معطل اروپا کرده است؟....
ادامه مطلب
🔹شکایت از کره جنوبی در پی عدم پرداخت بدهی به ایران
🔸«لایحه ارجاع اختلاف بین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کره به داوری» توسط شخص رئیسجمهور به مجلس ارسال شد و جمهوری اسلامی ایران رسما فرآیند قانونی استرداد داراییهای خود از کره را آغاز کرد.
حجتالاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی رئیسجمهور، «لایحه ارجاع اختلاف بین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کره به داوری» را برای محمدباقر قالیباف رئیسمجلس شورای اسلامی ارسال کرد.
این لایحه بهپیشنهاد معاونت حقوقی رئیسجمهور در جلسه 14 تیرماه سال جاری هیئت وزیران به تصویب رسیده است.
پس از خروج دولت دونالد ترامپ از برجام در سال 2018، تحریمهای اقتصادی ایران مجدداً اعمال شد، این امر منجر به مسدود شدن 7 میلیارد دلار پول ایرانی ناشی از فروش نفت در دو بانک کره جنوبی شد.
طی سالهای اخیر، بهاذعان مقامات دولتی اقدامات متعددی برای آزادسازی منابع بلوکهشده ایران در کره انجام شده است ولی تا کنون بهدلیل برخی کارشکنیها، منابع ارزی ایران در کره به حساب بانکهای ایرانی واریز نشده است.
اما بهنظر میرسد اینبار رسیدگی به پرونده منابع ارزی بلوکه شده ایران در کره با شکایت رسمی دولت ایران وارد فاز جدیدی خواهد شد.
در مقدمه توجیهی لایحه ارجاع اختلاف بین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کره به داوری، آمده است: بهمنظور استرداد سپردههای بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نزد بانکهای کشور کره و مطالبه خسارت ناشی از تأخیر در تأدیه آن و در اجرای ماده 12 موافقتنامه تشویق و حمایت از سرمایهگذاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کره مصوب 13/7/1382 و اصل 139 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، لایحه زیر برای انجام تشریفات قانونی تقدیم میشود
در ماده واحده این لایحه آمده است: به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اجازه داده میشود در اجرای ماده 12 موافقتنامه تشویق و حمایت از سرمایهگذاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کره مصوب13/7/1382 با همکاری معاونت حقوقی رئیسجمهور نسبت به طی فرآیند داوری طبق موافقتنامه مذکور درباره پیگیری حقوقی و استرداد مطالبات خود از بانکهای کشور مذکور و مطالبه خسارت ناشی از آن، اقدام نماید....
ادامه مطلب
#خبر_ویژه
🔹شما نبودید که گفتید پوست موز زیر پای دولت گذاشتهاید؟!
«چرا در دو دولت رئیسی و دولت احمدينژاد بهرغم بهبود درآمدهاي نفتي، وضع بدتر ميشود ولي در دولت خاتمي و روحاني، بهرغم كاهش درآمدهاي نفتي وضع بهتر ميشود؟»
عباس عبدی این سؤال آمیخته با مغالطه را مطرح کرده و نوشت: «اين يادداشت درصدد طرح پرسشي اساسي از دولت محترم است. در اين يادداشت ميخواهم چند دوره انتقال دولت از هاشمي به خاتمي سپس به احمدينژاد و در ادامه به روحاني و در پايان رييسي را مقايسه كنم. فرض ميكنيم كه سال انتخاب فرد نيز به حساب نفر قبلي باشد. در دو سال پاياني آقاي هاشمي متوسط تورم سالانه حدود ۲۰ درصد بود. در دو سال اول خاتمي به ۱۹ درصد كاهش يافت و در دو سال بعدي او به حدود ۱۲ درصد تنزل يافت كه روند بسيار خوبي بود. البته در دو سال اول خاتمي اين كاهش تورم در شرايطي پيش آمد كه درآمدهاي ارزي ناشي از صادرات نفت به پايينترين ارقام خود رسيده بود و كشور به شدت در تنگناي ارزي قرار داشت. پس چرا بهرغم كاهش شديد درآمدهاي ارزي توانستند تورم را تا حدي كم كنند؟
هنگامي كه خاتمي رفت، نرخ تورم سالانه در سال ۱۳۸۳ و ۱۳۸۴ باز هم حدود ۱۲ درصد بود. ولي در دو سال اول احمدينژاد دو باره افزايش يافت و اين نرخ در اين دو سال بهطور ميانگين به حدود ۱۵ درصد رسيد. جالب اينكه درآمدهاي ارزي دولت احمدينژاد نه تنها كاهش نيافت كه به شدت زياد شده بود. هنگامي كه احمدينژاد رفت متوسط نرخ تورم سالانه در دو سال ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲، حدود ۳۲ درصد شد و اين آغاز فاجعه بود، ولي نكته بسيار مهم اين است كه اين نرخ در دو سال اول روحاني به حدود ۱۴ درصد رسيد كه خيلي كاهش چشمگيري بود. در حالي كه درآمدهاي نفتي روحاني نيز نسبت به دو سال آخر احمدينژاد به شدت كاهش يافته بود.
هنگامي كه روحاني رفت، متوسط نرخ تورم دو سال آخر او به حدود ۴۰ درصد رسيد كه خيلي بالا بود. ولي اين نرخ در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ (امسال) نيز همچنان بيشتر از اين رقم است و احتمالا در خوشبينانهترين حالت و با توجه به روند نزولي تورم در دو ماه اخير به همان ميزان دو سال آخر روحاني برسد، در حالي كه درآمدهاي نفتي اين دولت خيليخيلي بيشتر از دو سال آخر روحاني است.
بررسي بولتن آماري سالانه اوپك نشان ميدهد كه ارزش صادرات نفت ايران در سال ۱۴۰۱، به ۴۳ ميليارد دلار رسيد كه در مقايسه با ۲۶ ميليارد دلار در سال ۱۴۰۰ و ۸ ميليارد دلار در سال ۱۳۹۹ و ۱۹ ميليارد دلار در سال ۱۳۹۸ افزايش چشمگيري داشته و به ميزان ۶۱ ميليارد دلار ارزش صادرات نفتي در سال ۱۳۹۷ كه تحريمهاي آمريكا عليه صادرات نفت ايران احيا شد، نزديك شده است.
اينكه هر روز به فروش بيشتر نفت افتخار شود، مساله مردم نيست؛ آثار اين فروش در كسب و كار و سفره مردم مهم است. پرسش اين است كه اين تفاوتها ناشي از چيست؟ چرا در دو دولت شما و احمدينژاد بهرغم بهبود درآمدهاي نفتي وضع بدتر ميشود ولي در دولت خاتمي و روحاني بهرغم كاهش درآمدهاي نفتي وضع بهتر ميشود؟
آماده شنيدن پاسخ شما هستيم؛ ولي اگر پاسخ نداديد كه اميدوارم دولت محترم پاسخ بدهند، خودم اجمالا به چند عامل مهم اشاره خواهم كرد. شفافيت، نظارتپذيري، عقلانيت اقتصادي و ايجاد اميد و چشمانداز نسبت به آينده و بهبود روابط خارجي علل اصلي اين تفاوت هستند»....
ادامه مطلب
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹رشد ۳۸ درصدی مصرف بنزین طی ۲ سال
🔸وزارت نفت اخیرا از افزایش مصرف روزانه بنزین از ۸۸ به ۱۲۲ میلیون لیتر طی دو سال اخیر خبر داد که رشد ۳۸ درصدی مصرف این سوخت در این مدت را نشان میدهد.
به گزارش ایرنا، در فروردینماه سال گذشته، جواد اوجی، وزیر نفت، درباره روند افزایشی مصرف بنزین در کشور هشدار داد و تأکید کرد: ظرفیت پالایشی کشور در زمینه تولید بنزین و نفتگاز در حال نزدیک شدن به مقدار مصرف در کشور است و سالانه ۸۰ میلیارد دلار یارانه سوخت در کشور پرداخت میشود.
وی همچنین از افزایش سالانه ۱۰ تا ۱۲ درصدی مصرف سوخت مایع کشور خبر داده و گفته بود: همزمان که باید به فکر افزایش ظرفیت پالایشی کشور باشیم، ضروری است از اجرای طرحهای بهینهسازی مصرف در کشور بهویژه در بخشهای خانگی و صنعتی غافل نباشیم.
در فروردین امسال هم علیاکبر نژادعلی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران نیز اظهار کرد: از ابتدای فروردینماه تا ۱۹ فروردینماه، بهطور میانگین ۱۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر بنزین در سراسر کشور مصرف شده است که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال (یکم تا نوزدهم فروردینماه ۱۴۰۱) با ثبت میانگین مصرف روزانه ۱۰۲ میلیون لیتر بنزین، ۹ درصد افزایش مصرف را نشان میدهد.
نژادعلی در اردیبهشت ۱۴۰۲ از رشد ۱۰ درصدی مصرف بنزین در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: با توجه به همترازی بین تولید و مصرف، تاکنون واردات بنزین نداشتیم، اما سیر رشد مصرف بنزین در کشور، عدد غیرمنتظرهای است. به طوری که در سال ۱۴۰۱ در مقایسه با سال ۱۴۰۰ حدود ۲۰ درصد رشد مصرف داشتیم.
در خرداد ۱۴۰۲ هم شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی اعلام کرد که روزانه ۲۵۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی در ایران مصرف میشود که با هر تراز جهانی و با هر کشوری مقایسه شود، بسیار بالا و پنج تا شش برابر استاندارد دنیاست.....
ادامه مطلب
🌍 #بین_الملل
🔹در حال تماشای فروپاشی رؤیای آمریکاییام مردم بین غذا و گرما مجبورند یکی را انتخاب کنند
رابرت کند، نامزد انتخابات ریاست جمهوری 2024 در آمریکا، وضعیت اقتصادی کشورش را به قدری وخیم میداند که اذعان میکند حالا شهروندان این کشور باید بین گرم ماندن و سیر کردن شکمهایشان یکی را انتخاب کنند.
همزمان با پیشواز آمریکایی از انتخابات ریاست جمهوری در 2024، نامزدهای انتخاباتی یکی پس از دیگری خود را معرفی میکنند و خود را به جریان مبارزات انتخاباتی میسپارند. یکی از این چهرهها،برادرزاده جان اف.کندی رئیسجمهور اسبق آمریکایی است که حالا با شعارهای طوفانی وارد عرصه انتخاباتی شده تا شاید بتواند جو بایدن که از مرز 80 سالگی هم گذشته را کنار بزند و خود را بهعنوان نماینده دموکراتها مطرح کند. رابرت کندی به تازگی و در یک مصاحبه انتخاباتی اگرچه خواسته تا خود را به رخ سایر نامزدهای انتخاباتی بکشاند اما در واقع واقعیتهایی را بر زبان جاری کرده که بسیاری از سیاستمداران آمریکایی سخت به دنبال سانسور آن بودهاند. واقعیتهایی که رویدادهای جاری در سرزمینی که نقطه آرزوهای بسیاری در کشورهای جهان سوم هست را برملا میکند. کندی در این مصاحبه تاکید میکند: «فروپاشی رؤیای آمریکایی را جلوی چشمانم میبینم. من بهوضوح محرومیت اجتماعی و اقتصادی در کشور را میبینم و این وضعیت من را یاد شرایط آمریکای لاتین در زمان کودکیام میاندازد و اصلا تصور نمیکردم که روزی اینجا هم رخ دهد». او در ادامه تاکید میکند که شرایط جاری در آمریکا که در آن 57 درصد از آمریکاییها توان پرداخت 1000 دلار در زمان اضطرار را ندارند و این بهنظرم بسیار ترسناک است. نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری 2024، تصریح میکند که 35 درصد آمریکاییها درآمد لازم برای تامین نیازهای اولیه انسانی مانند نیازهای رفت و آمد، مسکن و غذا را ندارند و به همین دلیل است که آمریکاییها هر روز مجبور میشوند که بین نیازهایشان انتخاب کنند. کندی اقرار میکند: «زمانی که یک آمریکایی بچهاشگریه میکند و دچار بیماری میشود، قبل از آنی که او را به بیمارستان ببرد به این فکر فرو میرود که اگر 30 هزار دلار هزینهاش بشود آنگاه باید چگونه از پس هزینهها برآید». کندی در ادامه اعتراف میکند که آمریکاییها به حدی در وضعیت فقر اقتصادی فرو رفتهاند که اکنون باید بین گرم نگهداشتن خود و انتخاب غذا یکی را انتخاب کنند. برادرزاده جان اف.کندی این را هم میگوید که هیچ آمریکایی تمایلی ندارد که زندگی خود را وابسته به کمکهای دولت کند اما در عین حال چاره دیگری هم برای او باقی نمانده است. نامزد انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا از اقتصاد به اصطلاح آمریکا انتقاد و تاکید میکند که آنچه در میدان اقتصاد آمریکا میگذرد هیچ شباهتی به بازار آزاد ندارد و یک ناظر خارجی را بیشتر به یاد یک نظام سرمایهداری رفاقتی میاندازد. او در ادامه تصریح میکند که ساختار فعلی اقتصادی در آمریکا، مدل سوسیالیستی برای ثروتمندان و سرمایهداری بیرحم و وحشیانه برای تهیدستان است. اوضاع اقتصادی آمریکا به حدی بهم ریخته و بیثبات است که چنین وضعیتی را اهالی این کشور از سال 2008 و بحران بزرگ اقتصادی به این سو، بهخاطر نمیآورند. رکود به همراه تورم، پدیدهای نادر است که عمده تحلیلگران آمریکایی وضعیت فعلی در کشورشان را اینگونه تفسیر میکنند. دو بانک بزرگ و یک شرکت بیمهگذار در همین 6 ماه اخیر دچار تعطیلی شدند. دموکراتها بشدت نگران تاثیرات منفی بحران اقتصادی بر آینده حزبشان هستند و برخی از آنها تاکید دارند که بایدن وضعیت روانی سلامتی برای خدمت در جایگاه ریاست جمهوری برای یک دوره چهار ساله دیگر را ندارد.
ادامه مطلب
📎🔹نگرانی آمریکا از روابط متحدان واشنگتن با ایران و روسیه
🔸نماینده وزیر خزانهداری آمریکا در سفر به کنیا با هدف کارشکنی در دستاوردهای سفر اخیر رئیسجمهور ایران به این کشور، نسبت به برقراری روابط نزدیک متحدان این کشور با ایران و روسیه، هشدار داد.
به گزارش ایسنا، هفتهنامه ایست اَفریکن در گزارشی نوشت که آمریکا میگوید، آن دسته از متحدان این کشور که در روابط خود، پذیرای ایران و روسیه هستند، اعتبار خود را به خطر میاندازند، همچنین درباره کنار گذاشته شدن از توافقات سودمند به این کشورها هشدار داد.
ایست افریکن در ادامه به نقل از برایان نلسون، معاون وزیر خزانهداری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی که روز جمعه با ویلیام روتو، رئیسجمهور کنیا دیدار و با او مذاکره کرد، نوشت: ایران و روسیه از نظر اقتصادی در انزوا به سر میبرند یا اینکه به دنبال شرکای اقتصادی و کانالهای جدیدی برای روابط اقتصادی میگردند. از دیدگاه ما، این موضوع برای اعتبار این کشورها خطرناک است و از نظر مالی نیز آنها را با خطراتی مواجه میکند، تا حدی که ما درباره خطراتی که با توسعه روابط اقتصادی مرتبط هستند، به طور مستقیم گفتوگو میکنیم، این گفتوگویی نیست که فقط به اینجا ختم شود؛ ما در این باره با کشورهای سراسر جهان گفتوگو میکنیم و میدانیم که این، آشکارا، همان چیزی است که روسیه و ایران به دنبال آن هستند.
این هفتهنامه همچنین نوشت که نلسون به ایست افریکن گفت: ما قرار نیست درباره روابط دوجانبه میان کنیا با هیچ کشور دیگری اظهار نظر کنیم، چرا که تصمیمگیری در این باره بر عهده کنیا است. در ادامه این گزارش آمده است که نلسون در پاسخ به سؤال رسانهها درباره اینکه آیا سفر اخیر سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور ایران به کنیا، موجب بدتر شدن روابط کنیا و آمریکا خواهد شد، مدعی شد که ایران کشوری است که آن را با «پناه دادن به تروریستها» میشناسند و متحدان آن باید درباره برقراری روابط نزدیک با آن احتیاط کنند.
ادعای حمایت از تروریسم از سوی نلسون علیه ایران در حالی مطرح میشود که ایران نقش موثری در مبارزه با تروریسم منطقه و تامین امنیت آن، از جمله شکست داعش، داشته است و همواره برای تسهیل اجرایی شدن ابتکارات مبارزه با تروریسم در فرمتهای مختلف منطقهای و بینالمللی اعلام آمادگی کرده است.
در ادامه این مطلب اشاره شد که ادعاهای نلسون در پی سفر یک روزه اخیر سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور ایران به کنیا و دیدار او با روتو، همتای کنیایی خود مطرح میشود....
ادامه مطلب
📎🔹مشکل آب شرب را با کمک صنعت هستهای حل میکنیم
🔸سید پژمان شیرمردی، معاون سازمان انرژی اتمی گفت: در فرآیند خنکسازی سیکلهای رآکتور هستهای میتوانیم تأسیسات شیرینسازی آب را نصب کنیم.
سید پژمان شیرمردی، معاون سازمان انرژی اتمی و مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوها طی گفتوگویی به تشریح کاربرد انرژی هستهای در شیرین کردن آب شور و تصفیه پسابهای صنعتی و اقدامات سازمان انرژی اتمی در این حوزه پرداخت.
وی در این گفتوگو اظهار داشت: یکی از کاربردهای مهم فناوری صلحآمیز هستهای در بحث آب است. این فناوری میتواند هم در صرفهجویی آب و هم در تولید آب شیرین تأثیرگذار باشد. تصفیه پسابهای صنعتی، کاهش آلودگی هوا و نگهداری مواد غذایی برای مدتزمان طولانی برخی از مهمترین چالشهایی است که کشورهای مختلف با آن دست بهگریبان هستند. حالا دانشمندان روشهای مؤثر و ایمنی برای حل این چالشها پیدا کردهاند.
شیرمردی همچنین در تشریح نقش این تکنولوژی در صرفهجویی آب گفت: با توجه به اینکه بخش عمدهای از آب مصرفی کشور در بخش کشاورزی است، با استفاده از فناوری هستهای میتوان محصولاتی را تولید کرد که میزان مصرف آب را در محصولات کشاورزی یکسوم کمتر میکند. سوپرجاذبها میتوانند در کاهش مصرف آب محصولات کشاورزی بسیار تأثیرگذار باشند. بنابراین در بحث مدیریت منابع آب و صرفهجویی در مصرف آب میتوانیم موادی را تولید کنیم که در فرآیند تولید این مواد از فناوری صلحآمیز هستهای یا پرتوها استفاده میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه امروزه روشهای مختلفی در دنیا برای تولید آب شیرین وجود دارد که یکی از مهمترین آنها استفاده از نیروگاههای هستهای است، توضیح داد: نیروگاههای هستهای بزرگ ظرفیت تولید بالای آب شیرین را دارند. نیروگاه اتمی بوشهر واحدی را دارد که میتواند روزانه تا ۷۰ هزار متر مکعب آب شیرین تولید کند. در سند راهبردی سازمان انرژی اتمی و همچنین با توجه به دستور مقام معظم رهبری تولید حدود ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای پیشبینی شده است. تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای فرصت مناسبی است که در کنار آن تولید آب شیرین را هم دنبال کنیم....
ادامه مطلب
📎🔹دشواری جنگ با آنهایی که به فارسی حرف میزدند
دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان
ستون نظامی گروهک تروریستی مجاهدین خلق تحت عنوان ارتش آزادیبخش در ساعت 15/30 روز دوشنبه سوم مردادماه سال 1367 با حمایت کامل ارتش عراق و با عبور از مرز در محور سرپلذهاب، حمله خود را از گردنه پاتاق به سوی کرند آغاز کردند.
در همین حال ارتش صدام با توپ این گردنه را هدف قرار داده و از طرف دیگر هواپیماهای رژیم بعث، منطقه شمال گردنه موسوم به «ریجاب» و چند روستای پرجمعیت آن حوالی را بمباران شیمیایی کرد، که عده زیادی شهید و مصدوم برجای گذاشت.
این در شرایطی بود که ارتش صدام توافقات قطعنامه 598 را زیر پا گذاشته و در منطقه خرمشهر حملات جدیدی را آغاز کرد که نیروهای ایرانی را به جبهه جنوبی بکشاند و از جبهه غرب که قرار بود نیروهای منافقین وارد کشور شوند، غافل کند.
با پیشروی منافقین به سمت اسلامآباد، این شهر به اشغال آنان درآمد. آنگاه تا گردنه حسنآباد در شرق اسلامآباد پیشروی ادامه یافت تا برای تجدید سازمان در آنجا مستقر شده و منتظر شکست مقاومت نیروهای ایرانی در تنگه «چهار زبر» باشند و پس از آن، به سوی کرمانشاه پیشروی کنند.
عملیات خائنانه با همکاری صدام و منافقین زندان
قابل ذکر اینکه 4 روز پیش از این یعنی در ۳۱ تیرماه، مسعود رجوی (سرکرده منافقین) کلیه نیروهای این گروهک تروریستی را در سالن اجتماعات پایگاهشان در عراق موسوم به شهرک اشرف جمع کرد، طی یک سخنرانی مفصل آغاز «عملیات فروغ جاویدان» و «فتح تهران» را اعلام نمود و گفت:
«... براساس تقسیمات انجام شده، ۴۸ ساعته به تهران خواهیم رسید... کاری که ما میخواهیم انجام دهیم در حد توان و اِشِل یک ابرقدرت است؛ چون فقط یک ابرقدرت میتواند کشوری را ظرف این مدت تسخیر کند... از پایگاه نوژه هم ترسی نداشته باشید؛ هر سه ساعت به سه ساعت دستور میدهم هواپیماهای عراقی بیایند و آنجا را بمباران کنند. پایگاه هوایی تبریز را هم با هواپیما هر سه ساعت به سه ساعت مورد هدف قرار خواهیم داد... علاوهبر آن، ضدهوایی و موشک سام ۷ هم که داریم... هوانیروز عراق تا سرپلذهاب به همراه ستونها خواهد بود. از نظر هوایی ناراحت نباشید چون هواپیماهای عراقی پشتیبان ما هستند و تمام ماشینها بهصورت ستون حرکت میکنند... در این عملیات نیروهای زیادی به ما کمک خواهند کرد. از طرفی درب زندانها که باز شود آنها هم با ما هستند و با ما همراهی خواهند کرد. نیروهای زندان بالقوه با ما هستند.»
كمتر از یك ماه قبل از این عملیات، «مروین دایملی»، نماینده كنگره آمریكا در روز 27 ژوئن 1988میلادی/ 6 تیر 1367 در تظاهراتی كه منافقین در واشنگتن برپا نموده بودند، طی سخنانی كه از یك شبكه تلویزیونی آمریكا پخش میشد، اظهار داشت:
«نباید دست از تلاش كشید، مطمئن باشید كه با كمی صبر و تلاش بیشتر بهزودی از مهران به تهران رژه خواهید رفت.»....
ادامه مطلب
📎🔹از تورنتو و اشتوتگارت تا ایران در جست وجوی خود و خـدا
عزیزالله محمدی(امتدادجو)
فرهنگ از هر نوع که باشد، به هر اندازه و به هر گستره جغرافیای، در نهایت یک عامل موثر بر روند شکلگیری مفهوم زیست اجتماعی است. این میان، در بین تمام عوامل موثر فرهنگی و اجزاء آن، فرهنگ دینی و مذهبی و مفاهیم تعالی انسان که از طریق معنویت حاصل میشود؛ جایگاهی ویژه دارند که انسانهای دارای سرشت پاک و انسانهای حقیقت جو را فارغ از هرگونه زبان و اقلیم به سمت جستوجوی بیش از پیش در مسیر کسب معرفت هدایت میکنند.
ماه محرم و دهه اول آن و روزهای پس از آن تا پایان ماه صفر، ماه امام حسین(ع) است که میلیونها عاشق در سرتا سر جهان در این دو ماه بنا به سنتهای دیرین خود و بنا به تعلق به مکتب آزادیخواهی و عدالتجویی، به شیوههای مختلف و مرسوم در رثای مصیبت آقا امام حسین(ع) عزاداری و سوگواری میکنند و این موضوع قبل از پیروزی انقلاب، انگیزه، مسیر و هدف انقلاب اسلامی بود؛ بعد از پیروزی انقلاب در سال 57 نیز موجبات شکلگیری حالات معنوی رزمندگان را در دفاع مقدس رقم زد که همواره رسیدن به کربلا از شعارهای رزمندگان دوران دفاع مقدس بود.
بعد از دوران دفاع مقدس نیز بهرغم تمام فراز و نشیبهای سیاسی و اجتماعی و اقتصادی، آن چیزی که تنه تنومند جامعه ایران اسلامی را به اذعان همه کارشناسان داخلی و خارجی حفظ کرده است؛ تمسک به همین فرهنگ عاشورایی و کربلایی و پیروی از مکتب امام حسین(ع) است که هر سال بر شور و شعور حسینی مردم به رغم تمام فضاسازیها و مشکلات افزوده میشود.
مراسم پیادهروی اربعین که یک مراسم بومی برای مردم عراق بود؛ چندیاست با استقبال بینظیر ایرانیها و تمام دلدادگان امام حسین(ع) در جهان قرار گرفته که آثار سازنده آن را به خوبی میتوان در تمام عرصههای اجتماعی ملاحظه کرد و همین عامل باعث شده است تا دشمنان شیعه به فکر تحریف و یا تغییر و در نهایت کم رنگ و کم ارزش کردن مراسم سوگواری و عزاداری بیفتند و بهویژه جوانها را از اصالت و مفاهیم آیینهای محرم و صفر جدا کرده و بین آنها فاصله بیندازند....
ادامه مطلب
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علی الحسین وعلی علی ابن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین
سلام علیکم صبح شما بخیر
با عرض تسلیت سالروز شهادت پیام رسان کربلا امام سجاد علیه السلام
پیام صبحگاهی
🌟أَمَّنْ یُجِیبُ
🕊الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
🌟در آن هنگام كه تمام درهاي عالم
🕊به روي انسان بسته مي شود و از
🌟هر نظر درمانده و مضطر مي گردد،
🕊تنها كسي كه مي تواند قفل مشكلات
🌟را بگشايد و نور اميد در دلها بپاشد،
🕊تنها ذات پاك خداوند است.
🌟خدایا به حق این آیه مبارکه
🕊هر عزیزی تو دلش هر
🌟حاجتی دارد روا بفرما
🕊الـــتماس دعا🤲🤲
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
✅👈 گریه خون
◼️حاج ملاّ سلطانعلى روضه خوان تبريزى كه از جمله عبّاد و زهّاد بود، گفت: در عالم رؤيا به حضور حضرت بقيّة اللّه علیه السلام مشرّف شدم.
◼️ عرض كردم: مولانا! آيا آنچه در زيارت ناحيه مقدّسه ذكر شده كه مىفرماييد:«فَلأَنْدُبَنَّكَ صَبَاحاً وَ مَسَاءً وَ لأَبْكِيَنَّ عَلَيْكَ بَدَلَ الدُّمُوعِ دَماً»، اى جدّ غريبم! من هر صبح و شام بر تو گريه مىكنم و به جاى اشك، خون گريه مىكنم، صحيح است⁉️
◼️ فرمودند: بلى! صحيح است. عرض كردم: آن مصيبتى كه به جاى اشك، خون گريه مىكنيد، كدام است؟
◼️ آيا مصيبت حضرت على اكبر است؟ فرمودند: نه! اگر على اكبر زنده بود او هم در اين مصيبت، خون گريه مىكرد.
◼️ گفتم: آيا مصيبت حضرت عبّاس است؟ فرمودند: نه! بلكه اگر حضرت عبّاس زنده بود، او هم در اين مصيبت، خون گريه مىكرد.
◼️ عرض كردم: لابد مصيبت حضرت سيدالشّهداست. فرمود: نه! اگر حضرت سيّدالشّهدا عليه السّلام زنده بود، ايشان هم در اين مصيبت، خون گريه مىكردند.
◼️ عرض كردم: پس اين كدام مصيبت است⁉️ فرمودند:«آن مصيبت اسيرى عمهام حضرت زينب سلام الله علیها است».
📚 عبقری الحسان، ج ۲، ص ۴۵۸
#محرم | #حضرت_زینب
#روز_تجلیل_از_اسرا_و_مفقودین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دکور هیئتها حرف میزنند
🔹چند سالی میشود که هیئتهای شاخص فقط به سخنرانی و مداحی توجه ندارند و از همه ظرفیتهای مراسم برای انتقال پیام استفاده میکنند. در گذشته دکور تنها نقش زیبایی داشت اما حالا از آن برای انتقال پیام هم استفاده میکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠سه هدف اصلی #امام_سجاد(ع)🌷
🎙سخنرانی حجت الاسلام عالی
🏴شهادت امام زین العابدین تسلیت🏴🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اصحاب آخرالزمانی امام حسین(ع)
🔹بازآفرینی تصویر برخی از شهدای ایرانی
در پوشش مشابه خوبان کربلا به کمک هوش مصنوعی