اخطار بانک مرکزی به شبکه بانکی؛
🔰 هرگونه اعطای تسهیلات بدون در نظر گرفتن اولویت ها فاقد وجاهت است
🔸بانک مرکزی در بخشنامه ای خطاب به مدیران عامل شبکه بانکی اعلام کرد: اولویت در پرداخت تسهیلات بانکی با محوریت تسهیلات قرضالحسنه ازدواج و تسهیلات موضوع قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، قانون جهش تولید مسکن و... است و هرگونه اعطلای تسهیلات بدون در نظر گرفتن اولویتهای یادشده فاقد وجاهت بوده و مورد پذیرش نیست.
🔸اخیراً مشاهده شده که برخی از بانکها و موسسات اعتباری اقدام به انجام تبلیغات گسترده به منظور وکالتی کردن حساب بانکی به همراه بهرهمندی از تسهیلات قرضالحسنه و یا ارائه اعتبار به مشتریان با نرخهای سود ترجیحی کرده اند.
🔰 بانک مرکزی: ۲۷.۲ میلیارد دلار ارز واردات تامین شد
🔸بانک مرکزی از اول فروردین ماه تا ۲۶ مرداد ماه امسال ۲۷ میلیارد و ۲۶۳ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو و کالاهای تجاری و بازرگانی تامین کرده است.
🔸در این مدت برای کالاهای اساسی و دارو ۶ میلیارد و ۱۵۱ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۱۴ میلیارد و ۶۳۹ میلیون دلار و برای خدمات ۶۵۹ میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات ۵ میلیارد و ۸۱۴ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفت./پاد
♨️ با شروع بررسی صلاحیت وزرا از فردا، تحلیل چیه؟
مختصر اینکه:
با توجه به ترکیب پیشنهادی وزرا از طرف دکتر پزشکیان، آنچه که واضحه این موضوع هست که انتخاب افراد پیشنهادی، کاملا زیرکانه، حرفه ای و با محاسبه دقیق سیاسی صورت گرفته که باید به طراحان این مهندسی سیاسی آفرین گفت.
شکی نیست که در رویکرد و روش مدیریت سیاسی و اجرایی کشور، بین اکثریت مجلس با این دولت، اختلاف سلیقه قابل توجهی وجود داره و همین اختلاف دیدگاه باعث میشه میزان حساسیت و دقت در بررسی صلاحیت از طرف نمایندگان مجلس نسبت به وزرای پیشنهادی، بیشتر از حد معمول بالا بره!
طراحان این لیست با آگاهی کامل نسبت به این موضوع که از لیست وزرای یشنهادی، در هر صورت مجلس به منظور نشون دادن جدیت در نظارت بر عملکرد دولت جدید، طبیعتا در وهله اول به همه وزرای پیشنهادی، رای اعتماد نخواهد داد و بر این اساس طراحان لیست، با پیش بینی به عدم تایید صلاحیت مجلس به حداقل سه یا چهار نفر از وزرای پیشنهادی، این لیست رو، تهیه و معرفی کردند.
در این مهندسی، طراحان لیست، عامدانه و آگاهانه در ترکیب پیشنهادی اول، اسامی سه یا چهار فردی که سابقه روشنی در مواجهه و تقابل با نظام دارن رو در لیست قرار دادن، با علم به اینکه این افراد به دلیل پیشینه تاریک در اتخاذ مواضع در فتنه ها نسبت به نظام، قطعا رای اعتماد لازم رو کسب نخواهند کرد.
اما طراحان لیست با این تصمیم، رسیدن به سه هدف رو مدنظر خودشون داشتند.
هدف اول:
با قرار دادن نام این سه_چهار نفر، که اپوزیسیون رادیکال و تندرو در برابر جریان انقلابی محسوب میشن، ناخوآگاه، نمایندگان مجلس و رسانه ها و افکار عمومی از پرداختن دقیقتر به سایر افراد در این لیست، که بعضا به هیچ وجه نگاه تمدنی و متناسب با اهداف عالیه نظام اسلامی ندارند، غافل شده و به این ترتیب این افراد که بعضا در عمل دست کمی از این چند نفر وزرای پیشنهادی تندرو ندارن از تیررس انتقادات دور شده و در حاشیه امن ایجاد شده، رای اعتماد خواهند گرفت.
هدف دوم:
نمایندگان مجلس مخالف دولت، با عدم رای اعتماد به این سه_چهار نفر، اقناع خواهند شد و مخالفت نسبی خودشون رو با نوع نگاه دولت جدید، به نحوه مدیریت سیاسی کشور به دولتمردان، اعلام خواهد کرد!
هدف سوم:
عدم رای اعتماد به این سه یا چهار نفر باعث خواهد شد، در دور دوم و یا حتی دور سوم معرفی وزرای پیشنهادی، نمایندگان مجلس برای فرار از نقدها و فشار افکار عمومی از سر اجبار به هر گزینه ای که دولت معرفی کنه که البته گزینه اصلی و مدنظر و دلخواه دولت خواهد بود رای اعتماد بده.
به طور خلاصه:
امثال ظفرقندی و میدری و... گزینه اصلی پزشکیان نیستند بلکه جاده صاف کن برای معرفی نفرات اصلی کابینه دکتر پزشکیان برای این وزارتخانه ها هستند که در دور دوم یا دور سوم به مجلس معرفی خواهند شد.
ضمن اینکه باعث غفلت از پرداختن دقیقتر به صلاحیت سایر وزرای پیشنهادی خواهند شد.
فیلترینگ چرا آمد؟ چگونه باید برود؟
برخی افراطیون مدعی اصلاحات میگویند دولت قبل از انجام جراحیهای اقتصادی، به اقدامات نمایشی مانند رفع فیلترینگ بپردازد.
آنها میدانند در شورای موسوم به راهبری کابینه، چه آشی پختهاند. میدانند تیم اقتصادی توانمند و هماهنگی پیشنهاد نکردهاند. بنابراین از دولت میخواهند «رفع فیلترینگ» را جای برنامه اقتصادی برای مردم فاکتور کند!
آنها اینگونه وانمود کردهاند که طرفدار فضای مجازی سهلالوصول هستند و طرف مقابلشان طرفدار انسداد است. چرتکه میاندازند که فیلترینگ به کسب و کارها آسیب میزند، مردم را به زحمت میاندازد و بازار فیلترشکنها را با همه هزینههایش رونق میدهد. آنها متاسفانه مانند بسیاری از موضوعات دیگر، هم صورت مسئله را تحریف میکنند و هم ماجرا را از میانه آن روایت میکنند. این گروه، مقصر و متهم هستند و نه مدعیالعموم.
تفاوت پیامرسانهای جدید با پیامرسانهای قدیمی، بر کسی پوشیده نیست. مانند تفاوت جاده مالرو با جاده آسفالته و بزرگراه؛ و یا تفاوت سرعت حرکت اسب با خودرو و هواپیما. کسی نمیتواند اهمیت این ابزار تسهیلکننده را انکار یا رد کند. این یک پیشرفت مهم در زندگی بشر است. در عین حال، بدیهی است که استفاده از ابزارها و امکانات جدید، ضوابط و قواعد خود را میطلبد. جاده شوسه یا مالرو، و حرکت با اسب یا حداکثر خودروهای اولیه، قوانین و ضوابط چندانی نمیخواست؛ اما از هنگامی که سرعت بالا و ازدحام تردد کنندگان موجب تعارض و تزاحم شد، پای قوانین عبور و مرور، استاندارد جادهها و ایمنی بزرگراهها، و صلاحیتهای رانندگی هم به زندگی بشر باز شد، تا فرصت حرکت سریعتر تبدیل به تهدید نشود.
فعالیتهای رسانهای در همه کشورها ضابطهمند است. شفافیت، مسئولیتشناسی و پاسخگویی از لوازم این فعالیت است. با وجود این که بسیاری از پیامرسانها خاستگاه غربی دارند، اما در همان کشورها موظف به پاسخگویی به حاکمیت و مراعات مطالبات آنها هستند.
در نوع کشورهای غربی، هرگاه پیامرسانها بستری برای سوءاستفاده، ایجاد ناامنی و جنایت و خشونت شوند، مورد بازخواست یا محدودیت قرار میگیرند. توئیتر، تلگرام، اینستاگرام و... بارها در کشورهای مختلف فیلتر یا محدود شدهاند، تا زمانی که امنیت احیا شود یا پیامرسانها به قوانین تمکین کنند.
سابقه فیلترینگ برخی پیامرسانهای خارجی در کشور ما به دولت آقای روحانی برمیگردد. به ویژه در سال ۱۳۹۶ و ۱۳۹۸ که برخی پیامرسانها بستری برای آشوب افکنی و جولان گروههای تروریستی و تجزیهطلب شدند و ویرانیطلبان به نیابت از سرویسهای جاسوسی متخاصم، کشور را به لبه پرتگاه بردند.
اتفاقاً اولین مطالبهکننده فیلترینگ، برخی از همان دولتمردانش بودند، هنگامی که ولنگاری فضای مجازی و تاخت و تاز مغولوار هرجومرجطلبان، آنها را کلافه کرد.
میشد از ابتدا فعالیت پیامرسانهای خارجی را در کشور ضابطهمند کرد؛ اما ریلگذاری غلط دولت وقت موجب غفلت از این مهم شد. دولت میتوانست اولاً در کنار آزادی فعالیت پیامرسانهای خارجی، پیامرسانهای داخلی را تقویت کند (خدمات هنگفت اعطایی را به جای خارجیها در اختیار پیامرسانهای داخلی قرار دهد)؛ و ثانیاً در کنار تقویت توان داخلی و افزایش قدرت چانهزنی، مانند بسیاری از کشورها، فعالیت پیامرسانهای غربی را به مراعات ضوابط کشورمان مشروط کند.
باید، در ازای واگذاری این فرصت بزرگی، مطالبه درآمد کند، یا دستکم، این فعالیت را به حضور نمایندگی شرکت خارجی در داخل کشور و رفتار پاسخگویانه مشروط نماید. متاسفانه چون برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات، به موضوع فضای مجازی به عنوان ابزار رقابت انتخاباتی و تسویه حساب سیاسی نگاه میکردند، این حوزه را بلا شرط واگذار کردند و همانند ماجرای برجام و حتی مذاکرات منطقهای و...، کشور را بدهکار طرف خارجی نشان دادند. طبعاً بدهکار هم نه دارای حق است و نه از قدرت چانهزنی برخوردار است!
اجمالاً این که طیف مذکور، شیپور را از سر گشاد آن مینوازند. آنها مقصر ماجرا هستند؛ هم متهم خسارات مالی و انسانی ناشی از ولنگاری فضای مجازی قبل از فیلترینگ، و هم متهم خسارات پس از فیلترینگ. امنیت و حاکمیت ملی، محترمترین سرمایهها نزد هر ملت و کشور است. نمیشود این سرمایه را به حراج گذاشت و بیقید و شرط تسلیم بیگانگان کرد. این، اول گرفتاری برای هر کشوری است. فیلترینگ حتماً باید برداشته شود، اما مشروط به پاسخگویی و مسئولیتپذیری پیامرسانها.
عقل و منطق و قوانین ما -مانند هر کشور حواس جمع دیگر- تعامل با طرفهای خارجی را مشروط به «توافق و قرارداد مشترک» (منطبق با قوانین و مصالح ملی) میکند. نمیشود حوزه رسانه و پیامرسانها را از این مصلحت بزرگ مستثنی کرد و تحمیل مطلق را پذیرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در حالی که بعضی بیحجابیها و بدحجابیها
چهرهی برخی از شهرهای ایران اسلامی
را نازیبا کرده است،
ما شاهد مانور
حجاب در قلب اروپا [لندن]
هستیم
و این شاید یکی از مصادیق غربال
مردم آخرالزمان باشد!
آخرالزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨مظلومیت پلیس جمهوری اسلامی ایران
🎥هیچ جای دنیا نمی تونی پیدا کنی که اینطور وقیحانه جلوی ماموران قانون بایستند و توهین کنند.
اگه الان تو آمریکا بود این ولنگار کثیف رو مثل سگ ادبش می کردند .
وقتی بخاطر دوتا سلیطه اونطور ماموران قانون رو مورد هجمه قرار میدن ادمهایی وقیحی مثل این دختر ولنگار باید هم اینگونه مقابل ماموران قانون عرض اندام کنند.
اقایون فراجا میدونیم مسئولان منفعل پشت شما نیستند اما مردم قاطعانه پشت شما ایستادن . دهن این لجن های ولنگار را با سرب پر کنید تا درس عبرتی باشه برای بقیه.
مثل اینکه این ادم وقیح دختر یکی از مسئولان هست. هم بابای ...... رو از مسئولیت خلع کنید که به دخترش اجازه میدهد اینگونه به ماموران جسارت کند و هم این فرد وقیح بیشرم رو چنان نقره داغ و فیلمش را منتشر کنید که همه بدانند قانون برای همه لازم الاجراست و گردن کشی در برابر قانون چه عواقبی می تونه برای متمردین از قانون داشته باشه.
#وقتی خوب قانون اعمال نشود اینم نتیجه اش🤨👊
جراح متخصص مغز در بیمارستان هانوفر آلمان بود و آلمانیها، او را به عنوان یک نخبه میشناختند، بیش از هزار جراحی در آلمان انجام داد که بخشی کنار پروفسور سمیعی بود. ولی تصمیم گرفت به وطنش برگردد تا به ایرانیها خدمت کند.
وطنپرستی واقعی این شکلی است، مثل خانم دکتر سهیلا سامی.
👤دانیال معمار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ صحبتهای قابل تأمل یک فلسطینی:
یک میلیارد و هشتصد میلیون مسلمان سنّی تلفن بدست، منتظریم شیعیان انتقام ما را بگیرند و اگر انتقام نگرفت مسخرهشان کنیم.
هر شَبی روزی و
هر روز زوالی دارد
شب وصل من و معشوقِ مرا
آخر نیست...
#شب_بخیر ✨💖
جراح متخصص مغز در بیمارستان هانوفر آلمان بود و آلمانیها، او را به عنوان یک نخبه میشناختند، بیش از هزار جراحی در آلمان انجام داد که بخشی کنار پروفسور سمیعی بود. ولی تصمیم گرفت به وطنش برگردد تا به ایرانیها خدمت کند.
وطنپرستی واقعی این شکلی است، مثل خانم دکتر سهیلا سامی.
👤دانیال معمار
📝 یک خبرنگار آمریکایی مدتی در ایران در اکثر مناطق گزارشهای تصویری و مصاحبهای تهیه میکرد در مصاحبهای وضعیت مردم ایران را اینطور شرح داد👇
🔻از کشوری( ایران) میایم که ثروتمند است مردمش دوست دارند بگویند بدبخت و فقیریم هرچه تلاش کردم که از وضعیت گرسنه ها و بی خانمانهای آمریکایی و اروپایی بگویم مرا مسخره میکردند و میگفتند: مهره نظام ایران هستی!!
🔸کشور ایران دارای بالاترین جراحی بینی و لب در دنیا، کشوری با بالاترین مصرف انرژی مساوی با کل اروپا، کشوری با میزان بیشترین سفر و گردش در طول سال کشوری که با آب آشامیدنی ماشین و کوچه میشویند،
🔸کشوری که وقتی مقابل فروشگاههای زنجیرهای ایستاده و نظاره گر بودم سبد سبد پر از کالا خارج میشدند و فقط نق میزدند و توهین میکردند و میگفتند بدبختیم،
🔹کشوری که در دنیا در مصرف لوازم آرایش و کاشت ناخن اول هستند
🔸کشوری که در جشنهای آنها در تالارها حضور یافتم و غذاهای متنوع در روی میز، اما همان موقع هم میگفتند بدبختیم،
🔹کشوری با ضریب امنیتی بالا که تا پاسی از شب بیرون و در جادها بودند اما آمریکا؟؟
🔺اما برای یک چیز خوشحال بودم و آن اینکه رسانههای ما ( غربیها) چقدر توانسته بودند خودتحقیری و سیاه نمایی را در بین ایرانیها رواج دهند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽گوشه ای از ویژگیهای اخلاقی شهید ابراهیم هادی رحمت الله علیه
#پهلوانی_باخصائص_پوریای_ولی
🎤 اسماعیل سلیمانی
#هیئت_کریم_اهل_بیت_کوهدشت_لرستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥یادی کنیم از محمدجواد ظریف که به تحریمهای آمریکا میگفت: کاغذ پاره.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
میثم_تمار
الهم اشف کل مریضا🤲
زائرین حرم مولا ..برای حاج اقا قرائتی مفسر قرآن دعا یادتون نره انشاالله
🤲✨
💥ماجرای شلیک پلیس به یک خودرو
💥 به دروغ های معاندین توجهی نکنید
اصل ماجرا 👇
💥مأموران پلیس حین انجام وظیفه به یک دستگاه خودروی سواری پراید با شیشههای تمام دودی مظنون شده و به راننده دستور توقف میدهند که راننده بدون توجه به دستورِ پلیس و علائم هشدار دهنده از جمله چراغ گردان و آژیر ماشین پلیس اقدام به فرار از صحنه میکند.
💥در ادامه تلاش پلیس برای مسدود کردن مسیر حرکت این خودرو به نتیجه نمیرسد و در نهایت عوامل انتظامی با رعایت قانون استفاده از سلاح، برای متوقف کردن این خوردو بهسمت آن شلیک میکنند.
💥 در جریان این تعقیب و گریز پلیس سه گلوله بهسمت لاستیک خودرو شلیک کرده که یکی از تیرها به یکی از دو سرنشین خودرو (خانم آرزو بدری) اصابت و باعث مصدومیت او میشود.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
✅کانال #میثم_تمار
شباهت ماجرای #آرزو_بدری به #مهسا_امینی عجیب است: زن، حجاب، کما و دوباره در آستانه اربعین!
با دو تفاوت مهم که موضوع را خطیرتر میکند: اینبار دولت انقلابی و مقتدر رئیسی نیست؛ و در نقطه صفر جنگ با اسرائیل هستیم.
دشمنان آرزوی مرگ آرزو دارند؛ از او باید در بالاترین سطح ممکن حفاظت شود.
✍احمد قدیری
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
✅کانال #میثم_تمار
بععععله افراط در جوایز
چند وقته دیگه پشتک وارو میزنه پولدار شیفته غرب میشه ...
اگر کمی تأمل میکرد وجنبه داشت حجاب رو سریع برنمیداشت.
زیاد بهاء دادن سوء تفاهم میاره...
مسئولین محترم ،،،اینهمه جوایز سکه و ماشین ، آپارتمان و.... ایشون دچار رودهن گوارش نمیشن !!!آیا؟؟؟