کیهان بررسی کرده است
🔰 حمله به استقلال مجلس با اسم رمز «وفاق ملی»
🔸موضوع رای اعتماد به وزرای پیشنهادی مهمترین برهه در کل دوران 4 ساله دولت به شمار میآید، مدعیان اصلاحات با سوءاستفاده از کلیدواژه «وفاق ملی» و حمله و زیر پاگذاشتن اصل تفکیک قوا و استقلال مجلس، سعی در مصادره حداکثری و زمینهسازی برای خواستههای جناحی خود در ادامه راه طولانی دولت چهاردهم دارند.
🔸به دنبال پیروزی پزشکیان در انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری، با تلقی اشتباه مدعیان اصلاحات درباره اینکه دولت پزشکیان فرصت جدیدی برای مطامع و خواستههای جناحی و فردی آنان است، موج جدیدی از تمامیت خواهی در میان این طیف با حمله به مخالفان شروع شد.
🔻آنان بلافاصله پس از انتخابات با تشکیل سازوکار مبهم شورای به اصطلاح راهبری در اولین قدم سعی در غالب کردن افراد موردنظر خود به رئیسجمهور داشتند.
🔸این سازوکار در حالی تشکیل و با معرفی تعداد غالب توجهی از گزینههای خود به رئیسجمهور به کار خود پایان داد که اعضای این شورا با سوابق کاملا متضاد با منافع ملی، مصلحت ملی و وفاق ملی عامدانه یا ناآگاهانه در دولتهای پیشین بزرگترین ضربه را به کشور و توسعه و پیشرفت اقتصاد ایران وارد ساخته بودند.
🔸الیاس حضرتی، از مدعیان اصلاحات در راستای همین فشارها در گفتوگو با ایسنا عنوان داشت: انتظار میرود مجلس با نگاه به مصالح ملی با رای اعتماد به کلیه کابینه پیشنهادی به راهبرد وفاق ملی لبیک بگوید.
🔻وی در ادامه اظهار کرد: جزو اختیارات قانونی مجلس است که به یک الی ۱۰ نفر از وزرای پیشنهادی رای اعتماد ندهد و آنها را کنار بگذارد؛ اما مجلس باید فراتر از اختیارات قانونی به موضوع نگاه کرده و مصالح ملی را نیز در نظر بگیرد. مصلحت ملی امروز ایران و نیاز ملی امروز کشور پیوستن به راهبرد وفاق ملی است.
🔸آنان در حالی بر طبل دموکراسی خواهی میکوبند که اساسیترین اصول دموکراسی یعنی اصل تفکیک قوا و استقلال نهاد قانونگذاری را زیر پا گذاشته و با طرح خواسته غیرمعمول و غیرعقلانی رای به تمام کابینه و نشر اکاذیب در همین راستا، سعی بر فشار بر نمایندگان مردم در مجلس دارند.
🔸مدعیان اصلاحات، از فردای انتخابات با همین تمامیتخواهی و دیکتاتورمسلکی و در حالی که دولت چهاردهم با کسب ۱۶۳۸۴۴۰۳ رأی؛ (کمترین میزان رأی از کل واجدین شرایط رأی) حداقلیترین دولت در تاریخ پس از انقلاب به شمار میآید، با حمله به مخالفان خواستار قلع و قمع هر نماینده و مسئول و هر فردی شدند که کوچکترین مخالفتی با آنان داشته و دارد.
#تیتر_یک
🔰 خودرو وارد خواهیم کرد
وزیر پیشنهادی صنعت معدن و تجارت:
🔸آقای آزادی خواه به سه مورد اشاره کردند که دو مورد مربوط به گذشته بود و یک مورد مربوط به خودرو، واردات خودرو به نمایندگان ابلاغ شده و ما در خودرو سازی راهی جز رقابتی کردن آن نداریم.
🔸رقابتی شدن خودرو قانون است و ما با واردات این موضوع را انجام می دهیم و خودرو باید به سمت خصوصی سازی شدن حرکت کند.
🔸بنده با استراتژی صنعت ساختم و البته بنگاه داری هم کردم و بنگاه هایی بوده که ۱۶۰ بنگاه را اداره کردم و آن ها به مقصود اقتصادی موفق رساندم و از بنگاه داری صنعت ساختم.
🔸در وزارت صمت نبودم اما در وزارت صمت به عنوان تولید کننده بودم و تمام مشکلات تولید کنندگان را میدانم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عباسی، مخالف برنامههای وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری: نتیجه بیش از ۲۰ سال سابقه کار شما، شده ۲۷ مقاله علمی داخلی، انگشت شمار مقاله بینالمللی و چند کتاب!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موحد، موافق وزیر پیشنهادیِ علوم: مخالفِ محترم نکتهٔ مهمی نداشت
🔸آقای سیمایی از تحصیلات حوزوی و دانشگاهی و سوابق اجرایی مختلفی برخوردار است.
🔰 واژگونی اتوبوس مسافربری محور کرمان به ایرانشهر با ۶ فوتی و ۱۸ مصدوم
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث ایرانشهر گفت:
🔸حوالی ساعت سه و ۵۳ دقیقه بامداد به دنبال واژگونی اتوبوس مسافربری محور کرمان به ایرانشهر حدفاصل دانشگاه ولایت ایرانشهر به مرکز ارتباطات پیام اورژانس اعلام شد.
🔸در پی این تماس تلفنی بلافاصله نزدیکترین پایگاه های اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.
🔸رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث ایرانشهر ادامه داد: با حضور کادر اورژانس و امدادرسانی صورت گرفته به دنبال این واژگونی ۱۸ نفر مصدوم و ۶ نفر از شهروندان فوت کردند.
🔸مصدومان حادثه نیز با ۶ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس جهت اقدامات درمانی لازم به بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) ایرانشهر منتقل شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر پیشنهادی علوم به هیچیک از سوالات من پاسخ نداد
سراج، مخالف برنامههای وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری:
🔸من از وزیر پیشنهادی علوم ۸ سوال کردم و هیچ پاسخی دریافت نکردم، در برنامههای ایشان هم هیچ پاسخی برای سوالاتم ندیدم.
🔰 نخستوزیر موقت بنگلادش با وعده «حمایت از مسلمانان روهینگیا» آمد
🔸 نخستوزیر موقت بنگلادش که بعد از فرار «شیخ حسینه» از سوی رئیسجمهور این کشور به این سمت منصوب شده است وعده داد از مسلمانان آواره روهینگیایی در بنگلادش حمایت میکند.
🔸آوارگان مسلمان روهینگیا در بنگلادش به یک بحران جدی در این کشور تبدیل شده است. از سال ۲۰۱۷ نزدیک به 700 هزار تن از مسلمانان روهینگیا که در ایالت راخین در غرب میانمار زندگی میکردند برای فرار از آزار و اذیت ارتش میانمار به بنگلادشگریختند. در بنگلادش نیز این پناهجویان در وضعیت بسیار بدی زندگی میکنند. به همین دلیل وعده نخستوزیر موقت بنگلادش را در این زمینه باید به فال نیک گرفت. از سوی دیگر «محمد یونس» وعده داد صنعت پوشاک (مهمترین صنعت بنگلادش) که با هفتهها ناآرامیهای داخلی مختل شده است، دوباره فعال و احیا خواهد شد. بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه سه هزار و ۵۰۰ کارخانه پوشاک بنگلادش حدود ۸۵ درصد از ۵۵ میلیارد دلار صادرات سالانه آن را تشکیل میدهند.
#سرویس_خارجی
🔰والدین و انتخاب رشته تحصیلی بچهها
🔸ما در طول زندگی بارها و بارها دست به انتخاب میزنیم،انتخابهایی که ممکن است خوب باشند یا اینکه چندان مطلوب ما نباشند.انتخاب رشته تحصیلی هم یکی از این انتخابهاست. انتخاب رشته تحصیلی نه به معنای پایان است و نه آغاز. گرچه این انتخاب بسیار اهمیت دارد، اما یک انتخاب رشته به تنهائی خوشبختی یا بدبختی ما را تضمین نمیکند.
🔻البته این به معنای بیملاحظه و بدون تحقیق دست به انتخاب زدن نیست بلکه مقصود این است که واقع بینانه به مسئله نگاه کنیم.
🔸باید رغبت و استعداد فرزندان خود را به خوبی بشناسیم بعد او را در جهت انتخاب رشته مناسب و مسیری که شانس او برای موفقیت بیشتر است راهنمایی کنیم.
🔸وقتی سخن از انتخاب رشته میشود کمتر کسی به این فکر میکند و یا بها میدهد که استعداد فرزند من در چیست؟ حتی خود دانشآموزان هم بیتوجه به استعداد و رغبت خود رشتههایی را ترجیح میدهند که بازار کار بهتری داشته باشد،اما اینجا یک سؤال مطرح میشود؟
🔸شناسایی استعدادها و علایق علاوه بر خودشناسی، به ما کمک میکند تا بدانیم شانس موفقیت ما در کدام زمینه تحصیلی و شغلی بیشتر است. هرچه رشته تحصیلی و شغلی ما با رغبت و استعدادهای ما مغایرت بیشتری داشته باشد، ما ناچاریم برای موفقیت، بیشتر تلاش کنیم و انرژی و زمان بیشتری را بگذاریم که این مسئله ممکن است به مرور زمان و با مقایسه خود با همکاران و یا هم کلاسیها، از دست رفتن اعتماد به نفس و دلسردی از ادامه دادن را در پی داشته باشد.
🔸افزایش آگاهی و مطالعه کتابهای خود شناسی و مراجعه به سایتهای معتبر میتواند به ما کمک کند.علاوهبر اینها مراجعه به یک مشاور تحصیلی خوب، بسیار راهگشاست.
#مقاله_وارده
🔰 بایدن که میگفت تضمین نمیدهم اما امتیاز بیشتر از برجام میخواهم!
🔸روزنامه هممیهن میگوید بعد از ترامپ، شانس با ایران یار بود که بایدن آمد و قابل تصور بود که برجام به سرعت احیا شود ولی مجلس قبلی پیشدستی کرد و در سال اول خود قانون اقدام راهبردی را تصویب کرد(!)
🔸این روزنامه در تحلیلی نوشت: «همیشه زخمهایی هست که اگر به هر دلیلی نتوان یا نخواست آنها را درمان کرد آن زخمها ناسور شده و به اطراف سرایت میکند و بدخیم و غیرقابل درمان میشوند. مذاکرات مجلس در دو موضوع برجام و اعتراضات ۱۴۰۱ نشان داد که با دو زخم ناسور مواجهیم؛ دو زخمی که ناشی از نداشتن وفاق و همدلی ایجاد شد و به مرور عمیق و عمیقتر گردید؛ بهطوریکه اکنون غیرقابل حل به نظر میرسند. مسئله و زخم برجام روشن است. برجام یک پیروزی ملی بود که نابخردی دو طرف داخلی در کنار خلف وعده آمریکا آن را از حالت پیروزی خارج نمود.
🔸اشتباه دولت این بود که برجام را منحصر به دولت نمود و از این طریق مخالفان داخلی خود را در گوشه رینگ قرار داد. هنگامی که برجام دستاورد یک گروه شد ضربهپذیری آن در داخل و خارج بیشتر شد و ضربه نهائی را ترامپ زد. ولی شانس با ایران یار بود که بایدن آمد و قابل تصور بود که برجام به سرعت احیا شود ولی مجلس قبلی پیشدستی کرد و در سال اول خود قانون اقدام راهبردی را تصویب کرد. اگر این قانون مغایر با برجام نبود نیازی به تصویبش نبود و اگر مغایر بود بهطور طبیعی مانع احیای برجام میشد و شد، به امید اینکه با آمدن آقای رئیسی از موضع قدرت، امتیازات بیشتری بگیرند و در داخل خودی نمایش دهند که نتیجه شکست آنها پیشاپیش معلوم بود.
🔸آنان مانعی را که برای احیای برجام در دولت روحانی ایجاد کردند خودشان هم پشت آن مانع متوقف شدند و در نهایت و در عمل برجام به حاشیه رفت. اکنون و در جریان رای اعتماد به وزرای پیشنهادی این بحث دوباره زنده شده درحالیکه اکثریت قاطع مخالفان دیروز؛ امروز حسرت آن را میخورند. فقط اندکی از تندروهای غیرمسئول هستند که سروصدا میکنند.
🔸موضوع مهمتر این است که دولت اوباما از همان دیماه سال 1394- که دولت روحانی ظرف دو ماه انجام همه تعهدات خود را به انجام رساند و نوبت تعهدات طرف غربی رسید- به نقض تدریجی تعهدات خود پرداخت و پس از آن هم دولت ترامپ با دیدن انفعال دولت روحانی در مقابل تحریمهای جدیدی مثل ویزا و آیسا، جرئت کرد تمام تعهدات آمریکا را نقض کند و از برجام خارج شود سپس دولت بایدن روی کار آمد و 9 ماه فرصت داشت تا تخلفات اوباما و ترامپ را جبران کند اما همان گونه که گفته شد به گروکشی بیشتر پرداخت.
🔸در موضوع اغتشاشات پاییز 1401 نیز که هممیهن از آن به عنوان اعتراضات یاد میکند، باید پرسید شرارت و آدمکشی و آتشافروزی و اقدامات تروریستی و رعبافکنی و تهدید کسبه برای تعطیل اجباری مغازه در کنار میدانداری گروهکهای تجزیهطلب و تروریست چه ربطی به مردم و مطالباتشان دارد. به همین علت هم هست که آن فتنه صهیونیستی آمریکایی با عدم همراهی مردم بلکه قیام عمومی در برابر اشرار تروریست به شکست منتهی شد. در این میان باید بررسی کرد که چرا یک روزنامه مدعی اصلاحطلبی پروژه تروریستی مشترک موساد و سیا را اعتراضات مردمی نام میگذارد؟
#خبر_ویژه
🔰 کشف سریع آتشسوزی جنگلی با ریزماهوارههای هوش مصنوعی
🔸محققان یک سیستم هوش مصنوعی برای ریزماهوارهها توسعه دادهاند که میتواند آتشسوزی جنگل را از طریق پردازش لحظهای تصویر در مدار، ۵۰۰ برابر سریعتر تشخیص دهد.
🔸به گزارش تسنیم، محققان یک سیستم هوش مصنوعی برای ریزماهوارهها توسعه دادهاند که میتواند آتشسوزی جنگل را از طریق پردازش لحظهای تصویر در مدار، 500 برابر سریعتر تشخیص دهد. این دستگاه از یک الگوریتم پیشرفته هوش مصنوعی برای پردازش و فشردهسازی تصاویر فراطیفی گسترده روی ماهوارههای کیوبست که به دور زمین در حال چرخش هستند استفاده میکند.
#هوش_مصنوعی
یدیعوت آحارونوت:
🔰 انتظار حمله ایران و حزبالله ما را دیوانه کرده است
🔸روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نوشته است که انتظار برای پاسخ ایران و حزبالله موجب شده شهرکنشینها در ترس و وحشت بیپایان باشند و این انتظار آنها را دیوانه کرده است.
🔸چقدر دقیق گفت گزارشگر رسانه صهیونیستی «ایران اینترنشنال» که «انتظار مرگ سختتر از خود مرگ است.» این اظهارات چند روز پس از ترور ناجوانمردانه «اسماعیل هنیه» در تهران و اظهارات بلندپایهترین مقامات ایران مبنی بر حتمی بودن پاسخ این ترور مطرح شد. حالا نزدیک به 3 هفتهای است که فضای دیوانهکننده «ایران و متحدانش کِی انتقام خواهند گرفت» بر سرزمینهای اشغالی حاکم شده و متحدان این رژیم «میهمانکُش» نیز هرچه در چنته دارند برای مجاب کردن کشورمان جهت پاسخ ندادن به رژیم صهیونیستی به میدان آوردهاند.
🔸در این بین برخی رسانههای رژیم صهیونیستی با بیان اینکه «تهدیدهای حزبالله و انتظار بیپایان برای پاسخ ایران باعث شده اسرائیلیها عقل خود را از دست بدهند»، نوشتهاند: «ما عدم اطمینان را تاب نمیآوریم و اینکه بدانیم دچار شوک الکتریکی خواهیم شد، بهتر از این است که ندانیم چه اتفاقی رخ خواهد داد.» مثلاً روزنامه «یدیعوت آحارونوت» نوشته است که ارزیابیها حاکی از این است که حزبالله به ترور «فؤاد شکر»، فرمانده ارشد خود، پاسخ خواهد داد و این جنبش تنها منتظر زمان مناسب است.
🔸این رسانه در ادامه نوشته است در کنار نگرانی که درخصوص سرنوشت اسرای صهیونیستی در نوار غزه و تمایل شهرکنشینها به بازگشت به شهرکهایی که از آنها خارج شدند، وجود دارد، رژیم صهیونیستی در انتظار خود برای دریافت پاسخ، با شرایط غیرمنطقی روبهرو است که به مرز توهم میرسد:
🔻«اگر چیزی بدتر از فاجعه وجود داشته باشد، انتظار وقوع آن و عدم اطمینان درباره زمان، چگونگی و شدت وقوع آن است؛ انتظار در شرایط عدم اطمینان در واقع عامل نگرانی است... اسرائیل از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ در شرایط دیوانهکنندهای قرار دارد که امکان کنترل آن نیست، همینطور ما باید بررسی کنیم در چنین شرایط غیرمحتملی چه بر سر روح و روان ما آمده است.»
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔸«نسلکُشی توجیهشدنی نیست!»
#سرویس_اجتماعی
از ابتدای امسال تا ۲۸ مرداد
🔰 28 میلیارد دلار ارز واردات تأمین شده است
🔸بانک مرکزی از ابتدای فروردین ماه تا ۲۸ مرداد ماه امسال ۲۷ میلیارد و ۶۴۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.
🔸به گزارش بانک مرکزی، در این مدت برای کالاهای اساسی و دارو شش میلیارد و ۲۰۵ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۱۴ میلیارد و ۸۵۷ میلیون دلار، برای خدمات ۶۷۹ میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات پنج میلیارد و ۹۰۴ میلیون دلار تامین ارز انجام شد.
🔸بر اساس این گزارش، بانک مرکزی برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانههای روغنی و نهادههای دامی چهار میلیارد و ۸۸۶ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی یک میلیارد و ۳۱۹ میلیون دلار و در مجموع ۶ میلیارد و ۲۰۵ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز با نرخ 28 هزار و ۵۰۰ تومان با هدف حمایت از مصرفکنندگان و دسترسی اقشار جامعه به کالاهای ضروری با قیمت ارزانتر پرداخت کرد.
🔸این گزارش حاکی است تامین ارز نیمایی برای «صنایع حملونقل و خودرو» معادل دو میلیارد و ۶۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل یک میلیارد و ۵۳۴ میلیون دلار، «ماشینآلات و تجهیزات تولید» معادل یک میلیارد و ۲۲۶ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل یک میلیارد و ۷۷۹ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۷۶۴ میلیون دلار انجام شده است. این گروههای صنایع همچنین به ترتیب یک میلیارد و ۳۱۸ میلیون دلار، یک میلیارد و ۲۵ میلیون دلار، ۹۷۴، ۲۰۴، ۴۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز ۲۸ مرداد ماه سال جاری دریافت کردهاند.
🔸علاوهبر این گروهها، هفت میلیارد و ۴۹۱ میلیون دلار ارز نیمایی و دو میلیارد و ۳۴۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است. در مجموع تامین ارز صنایع ۲۰ میلیارد و ۷۶۱ میلیون دلار از طریق سامانه نیما و ارز صادارت در مقابل واردات انجام شده است.
#سرویس_اقتصادی
🔰 نمایندهای در مخالفت با برنامههای وزیر پیشنهادی فرهنگ ثبتنام نکرده است، بنابراین نمایندهای در موافقت هم سخنرانی نخواهد داشت و سیدعباس صالحی برای سخنرانی درباره برنامههای خود پشت تریبون مجلس رفت
🔰 از پادویی برای ترامپ تا شانتاژ علیه مجلس
🔸یک کانال اجاره ای، تیتر زده: " کنایه عباس عبدی به امیرحسین ثابتی" و به نقل از مقاله او در روزنامه اعتماد نوشته: "اگر رانتِ استصواب نبود، با چند درصد رای نمیشد به مجلس رفت و ادای مصدق را درآورد".
🔻هر چند مدیر مسئول اعتماد، الیاس حضرتی است، اما روزنامه توسط تیم عبدی اداره می شود. هنوز شش ماه از انتخابات نگذشته، اما اعتمادیون طوری برخورد می کنند که انگار ماجرای یک قرن قبل را روایت می کنند و چون داده های کافی در دسترس نیست، می شود هر ادعاییرا مطرح کرد.
🔸اولا بیش از ۱۵ هزار نامزد در انتخابات مجلس رقابت کردند که در نوع خود بیسابقه بود.
🔸ثانیا روزنامه اعتماد، دو روز قبل از این انتخابات، تیتر اول خود را به عنوان «نه به تندروی/ معرفی نامزدهای توسعه گرا» اختصاص داد که شامل فهرست ۱۶۵ نامزد مورد حمایت بود
🔸ثالثا برادر صاحب امتیاز روزنامه اعتماد، جزو فهرست انتخاباتی اصلاح طلبان در تهران بود و در گود رقابت در کنار آقای علی مطهری، خانم داداندیش (همسر آقای واعظی وزیر و رئیس دفتر روحانی) و چند وزیر و استاندار مدعیان اعتدال و اصلاحات حضور داشتند.
🔸اما آقای محبوب حضرتي برادر مدیر روزنامه اعتماد در این انتخابات ۱۸۶۶۵ رأی کسب کرد و نفر نود و نهم شود. مطهری نفر اول آن فهرست هم با ۱۰۳۵۱۲ رأی، نفر شصت و چهارم شد.
🔸همین طور، حضور آقای نوبخت سخنگوی دولت برجام در انتخابات رشت و خیلیهای دیگر که با موفقیت همراه نبود. در عین حال، بیش از ۶۰ نفر از نامزدهای اصلاحطلب به مجلس راه یافتند.
🔸خامسا آقای ثابتی در همان سازوکار انتخاباتی انتخاب شده که آقای پزشکیان انتخاب شده و امثال عباس عبدی برای انتخاب شدن وی گریبان دریده و سپس در شورای چینش کابینه، برای او دولت چیده اند.
🔸البته یقینا، محکوم پرونده "فروش اطلاعات به بیگانگان" کمترین صداقت و وفاداری به پزشکیان ندارد، همان گونه که با روحانی و خاتمی و هاشمی نداشت.
🔸او همان کسی است که در دوره اصلاحات، همزمان با سرنگونی فواره رادیکالیسم، خواستار عبور از خاتمی و خروج از حاکمیت (بخوانید خروج علیه حاکمیت) شد و در اواخر دولت روحانی، به گروهی پیوست که برای فضاسازی علیه نظام، به روحانی فشار می آوردند تا استعفا دهد.
🔸چرا؟ چون دولت ترامپ تابستان و پاییز ۱۳۹۸، پروژه بی ثبات سازی لبنان و عراق و ایران را برای مهار پیروزی های جبهه مقاومت به اجرا گذاشته بود.
🔸مزدوران غرب در عراق، با راه اندازی آشوب خیابانی، دولت عادل عبدالمهدی را سرنگون کردند و در لبنان، متحدان سعد حریری، او را مجبور کردند استفا دهد. در ایران، ماموریت فشار برای استعفای رئیس دولت و بی ثبات سازی کشور، بر عهده پایورانی مثل عبدی بود.
🔸عبدی باید به دست و پای نمایندگان پیگیر و مسئولیت شناس بپیچد، چون ماموریت او در طول این دو دهه، همین بوده است.
#محمد_ایمانی
🔰 خودکفایی کشور در تولید دستگاههای اکسیژنساز بیمارستان و خانگی
🔸متخصصان یک شرکت دانش بنیان ایرانی، با تولید انواع دستگاههای اکسیژنساز بیمارستان و خانگی، سبب خودکفایی در حوزه سلامت کشور شدند.
🔸به گزارش خبرگزاری صداوسیما، شرکت دانشبنیان «نفس یار طب» با تولید انواع دستگاه اکسیژنساز که برای بیماران تنفسی و قلبی مفید است، سبب خودکفایی و پیشرفت کشور در حوزه سلامت شده است.
🔸به گفته علی ابراهیمی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، این شرکت تولیدکننده دستگاههای اکسیژنساز و دستگاههای کمک تنفسی است. همچنین خدمات اکسیژن درمانی نیز در سبد محصولات دانشبنیان این شرکت قرار دارد. این دستگاهها به بیماران تنفسی، قلبی و بیماران سرطانی که دچار کمبود اکسیژن میشوند اکسیژنرسانی میکند.
#دانش_و_پژوهش
🔰 سقوط تدریجی دولت ژاپن و بحران سیاست
👤 #امین_الاسلام_تهرانی
🔸«فومیو کیشیدا»، نخستوزیر ژاپن، در سال ۲۰۲۱ به عنوان رئیس حزب حاکم لیبرال دموکرات انتخاب شد و دوره سه ساله نخستوزیری او در سپتامبر (آخر شهریور/ اول مهر) به پایان میرسد. اما او همانطور که مشکلات بنیادی را به ارث بُرد، مشکلات اساسی را نیز برای جانشینان خود به جای میگذارد.
🔻او که مدتهاست محبوبیت چندانی هم در میان مردم این کشور ندارد، روز چهارشنبه (24 مرداد)، در اقدامی غافلگیرکننده اعلام کرد: «قصدی برای کاندیدا شدن از سوی حزب حاکم لیبرال دموکرات در انتخابات پارلمانی سپتامبر ندارم و پس از انتخابات هم از سمتم کنارهگیری میکنم.» وی گفت: «نخستین و مهمترین گام منطقی برای اینکه حزب حاکم نشان دهد که در حال تغییر است این است که من کنارهگیری کنم. من برای حزب کاندیدا نمیشوم.» او همچنین متعهد شده است که از رهبر جدید حزب حمایت کند. رئیس حزب حاکم در ژاپن نخستوزیر کشور خواهد شد.
🔸انصراف او از رقابت به این معناست که رهبر جدیدی که رأی حزب را به دست آورد، جانشین او به عنوان نخستوزیر خواهد شد، زیرا این حزب هر ۲ مجلس پارلمان را همچنان کنترل میکند. کیشیدا که از رسواییها و فساد مالی حزبش آسیب دیده، با کاهش رتبههای حمایتی مواجه شده است که زیر ۲۰ درصد را نشان میدهند.
🔸چندی پیش دادستانهای ژاپنی تحقیقات جنائی را در مورد این جناح شروع کرده بود و اتهام این بود که حدود ۵۰۰ میلیون ین (۳.۵ میلیون دلار) از درآمدهای جمعآوری کمکهای مالی از حسابهای حزبی گم شده است. طی این رسوایی ماتسونو که عنوان رسمی او دبیرکل کابینه بود، پس از استعفای وزیر اقتصاد و صنعت یاسوتوشی نیشیمورا، استعفای خود را اعلام کرد.
🔸اما مشکلات ژاپن اساسیتر از این حرفهاست. شبکه خبری بلومبرگ در مطلبی درباره وضعیت سیاسی ژاپن نوشته است که این کشور به یک رهبر جدید نیاز دارد. با این حال نویسنده این مطلب روی این موضوع تأکید کرده که حجم و اندازه مشکلات ژاپن به حدی است که نمیتوان انتظار داشت تغییر رهبر بتواند مشکلات این کشور را به سرعت حل و فصل کند. محبوبیت اندک در نظرسنجیها و مشکلات پرتعداد در حوزههای گوناگون باعث شده فومیو کیشیدا نخستوزیر ژاپن چارهای جز کنارهگیری- آنهم در آستانه آغاز رقابت برای انتخاب رهبر بعدی حزب لیبرال دموکرات که مدتهای مدیدی است حکومت را در اختیار دارد- نداشته باشد. ا
🔸نخستوزیر ژاپن پس از تقریباً سه سال حضور در صدر دولت عقیده دارد که حزب لیبرالدموکرات در راس خود به چهره جدیدی نیاز دارد تا روی رسواییهای که در این اواخر اعتماد عمومی به حزب و دولت را تضعیف کرده است، خط قرمز بکشد. تازه کردن چهره حزب لیبرالدموکرات ممکن است تا حدودی به بهبود عملکرد آن در انتخابات عمومی بعدی کمک کند- که در سال آینده برگزار خواهد شد.
#نگاه