1_10267975029.mp3
1.48M
🌿بسم الله الرحمن الرحیم🌿
🍀سلامتی وتعجیل درظهور و فرج امام زمان عج صلوات🍀
#اللّهم_صلّ_علی_محمّدوآل_محمّدوعجّل_فرجهم
♻️رهبر معظم انقلاب: «جهاد تبیین» یک فریضه واجب،قطعی و فوری است.
#جهاد_تبیین 2
💯شنیدنی👌
✅ وقتی ولایت فقیه، امر جامعی به نام "جهاد تبیین" رو مطرح کرد زندگی همه مومنین باید تحت تاثیر این امر جامع قرار بگیره‼️
#استادپناهیان
🌿بسم الله الرحمن الرحیم🌿
🍀سلامتی وتعجیل درظهور و فرج امام زمان عج صلوات🍀
#اللّهم_صلّ_علی_محمّدوآل_محمّدوعجّل_فرجهم
♻️رهبر معظم انقلاب: «جهاد تبیین» یک فریضه واجب،قطعی و فوری است.
♻️جهاد_تبیین _ قسمت ۲♻️
✅مقام معظم رهبری در اول خرداد سال ۹۸ در دیدار دانشجویان با اشاره به بیانیهی گام دوم افزودند:
✅این بیانیه، یک ترسیم کلی از گذشته، حال و آیندهی انقلاب اسلامی است که در آن
⬅️چهار نقطهی اصلی و کلیدی وجود دارد:
۱- عظمت وقوع و ماندگاری انقلاب اسلامی
۲- عظمت کارکردِ انقلاب اسلامی تا به امروز
۳- عظمت چشماندازی که انقلاب اسلامی باید به آن برسد
۴- عظمت نقش نیروی جوان متعهد در مسیر پیش رو.
🤔جوانان چگونه و در چه فرآیندی میتوانند به این حرکت عمومی ورود و در آن نقشآفرینی کنند؟
✅ایشان در مقدمهی پاسخ به این سؤال گفتند:
✅هر حرکت عمومی منضبط، صحیح و عقلانی به
⬅️چهار عنصر نیاز دارد:
⬅️«شناخت واقعی از صحنه»،
⬅️«جهتگیری مشخص» ️«برخورداری از عامل یا عوامل امیدبخش»
⬅️و«اتخاذ راهکارهای عملی برای هدایت این حرکت عمومی».
✅تبیین این عناصر چهارگانه در افکار عمومی، به
⬅️ذهن_فعال و #زبان_گویا نیاز دارد.
منبع: بیانات مقام معظم رهبری (۹۸/۳/۱)
🤔 به نظر شما عزیزان، لوازم و بسترهای داشتن ذهن فعال و مهارت زبان گویا چیه؟
ادامه دارد.
🌹کانال روشنای تبیین
💐
🟡 هدایت
امام سجاد
علیهالسلام
فرمودند:
خداوند به حضرت موسی
علیهالسلام وحی فرمود:
ای موسی!
اگر بندهٔ فراری مرا
به سوی من برگردانی،
یا گمراهی را به سوی من
هدایت کنی،
بهتر است برای تو
از عبادت صد سال،
که روزهایش را روزه بداری،
و شب هایش را در نماز باشی.
موسی گفت:
پروردگارا !
بنده فراری کیست؟
فرمود:
گنهکاری که
از فرمان ما تجاوز کرده.
گفت:
گم شده از در خانهٔ تو کیست؟
فرمود:
نادانی که امام زمانش را نشناسد،
و تو او را برایش معرفی کنی،
و بشناسانی.
""""""""""""""""""""""""""""؛
بحارالأنوار، ج ۲
مستدرک الوسائل، ج ۱۷
💐💐💐💐💐
#طرح بزرگ قرائت زیارت ال یس
جهت سلامتی و تعجیل در فرج مولا صاحب الزمان عج
لطفا در تمام گروه ها منتشر کنید 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸امام خامنه ای (روحی فداه) :
🔹گرم است به هم پشت رقیبان پی قتلم،
ای عشق دل افروز دل من به تو گرم است...
🪴✨یا رب العالمین✨🪴
📔❤️
🥀✨خوبی همه را بخواهید تا جهان با شما همراه شود. اما اگر فقط برای خود لذت بخواهید، باید آن را از راهی سخت بدست آورید.✨🥀
💐💐💐💐💐💐
📔💐❤️
خدایا به حق آقا علی بن موسی الرضا علیه السلام
ظهور امام زمان ما را برسان🙏
تعجیل در فرج مولا صاحب الزمان عج ۱۰ صلوات🌹
☀️مردان اگر مثل امام رضا علیه السلام غیور باشد چه شد!😔
آیه الله مصباح یزدی فرمودند:
📖 در مشهد، به خدمت مقام معظم رهبری شرفیاب شدم. صحبت از کرامات حضرت رضا علیهالسلام شد. آقا فرمودند: من بچه بودم که به مسجد پدرم در بازار میرفتیم.
در مسجد، مکبری بود به نام کربلایی که نابینا بود و حتی به او کربل رضای عاجز میگفتند. (آقا فرمودند که مشهدیها به نابینا عاجز میگویند.) کربلایی رضای عاجز به مسجد میآمد و تکبیر میگفت.
ما بچه بودیم و سالها بود که او را میشناختیم و کوری او را دیده بودیم. روزی من پیش پدرم بودم که این کربلایی رضا آمد، ما شنیده بودیم که او بینا شده است
پدرم از او پرسید: کربلایی رضا من را میبینی؟ گفت: بله آقا و سپس قیافه پدر من را شرح داد. پدرم هم شنیده بودند که کربلایی شفا گرفته است و میخواستند خودشان ببینند.
من هم آنجا بودم و دیدم همان کربلایی رضایی که هر روز کور میآمد، امروز بینا شده بود. این کربلایی دختری داشت که در وقت کوری دست کربلایی را میگرفت و پدر نابینایش را به مسجد میآورد.
بعد از اینکه در مسجد مستقر میشد، دیگر به کسی نیاز نداشت. ما جستجو کردیم که چرا شفا دادهاند. گفتند: سالها بود که این دختر بچه دست کربلایی را میگرفت و به مسجد میآورد. کمکم دختر بزرگ شد و بهاصطلاح آب و رنگی پیدا کرده بود. روزی بعضی از بچههای بازار متلکی گفته بودند و کربلایی هم شنیده بود.
او نتوانسته بود تحمل کند و به دخترش گفته بود دست من را بگیر و مرا به حرم ببر. در حرم، کربلایی به دخترش میگوید تو برو خانه من اینجا میمانم. او به امام رضاعلیهالسلام عرض کرده بود: آقا! من سالهاست که نابینا هستم و حتی یکبار هم گله نکردم، زندگی من با فقر گذشته است، اما یکبار هم گله نکردم و گفتم تقدیر خداست و من هم راضی هستم به رضای خدا،
اما تعرض به ناموسم را تحمل نمیکنم؛ یا من را شفا بدهید یا همینجا مرگم بدهید. من دیگر طاقت ندارم متلکهای مردم را به ناموس خودم تحمل کنم. کربلایی به حضرت متوسل میشود و بعد از مدتی خوابش میبرد. در خواب، حضرت رضاعلیهالسلام او را شفا میدهند.
مقام معظم رهبری خودشان این داستان را نقل کردند و فرمودند من خودم این جریان را دیدهام.
📚منبع:بیانات حضرت آیتالله مصباح در جمع بسیج دانشجویی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز - ۱۳۹۱/۰۴/۱۷
#
💐🌸💐🌸💐
سحر خیزی وشب زنده داری
🌺امام صادق علیه السلام فرمود:
زینت و افتخار مؤمن خواندن نماز شب است.
🌺 شخصی به حضرت علی علیه السلام گفت:
از توفیق خواندن نمازشب محروم شده ام! امام فرمود:
«قَیَّدتک ذنوبک»
گناهانت تو را بازداشته است.
🌺امام صادق فرمودند:
رسول خداصلی الله علیه وآله در نماز وتر، هفتاد مرتبه استغفار میکرد. [۱]
💐🌸💐🌸💐
[۱]: تهذیب الاحکام، ج۲، ص ۱۲۰.
#طرح بزرگ قرائت زیارت ال یس
جهت سلامتی و تعجیل در فرج مولا صاحب الزمان عج
لطفا در تمام گروه ها منتشر کنید 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍🌹سوره مزمل آیات ۱۰ و ببعد ...
پیشنهاد دانلود داده می شود ،بشنوید آیات هستی بخش قرآن را
بسم الله الرحمن الرحيم
پاسخ قسمت اول :
بهشت برخی بسیار کوچک و کثیف است.
اما، حال آیا دولتهای دیگر خیلی از مردم خودشان حمایت میکنند؟! پس چرا سالی چندبار شاهد تظاهراتهای مردمی گسترده در فرانسه، انگلیس، آلمان، امریکا و هستیم که با شدیدترین خشونتهای پلیسی سرکوب میشوند؟! آیا این همه فاصله طبقاتی، فقر، بدبختی، بیکاری، ناامنی شخصی و اجتماعی و شغلی، ترس و نگرانی، ناامیدی نسبت به آینده و محصول توجه به ملت خودشان است؟! به فرض که در پارهای از امور، به ملت خودشان توجه کنند، چه ربطی به خارجیها دارد؟! آنهایی که ملتهای دیگر را میچاپند تا کمی به ملت خود خدمت کنند و بقیه را سرمایه و هزینه خودشان کنند، هرگز به اتباع آن ملت در خارج از کشورشان نیز رحم نخواهند کرد.
الف) - رفتن به کشورهای دیگر، به خودی خود، نه بد است و نه خوب، بلکه بستگی به هدف، برنامه و ضرورتها برای هر کسی دارد؟ حتی ماندن در یک شهر و یا رفتن از آن نیز خارج از این قاعده نمی باشد.
ب) - البته این قاعده برای کسانی است که میخواهند حرکتی معقول، منطقی و مفید داشته باشند، اما هستند کسانی که بسیار سادهاندیش، سطحینگر و کوته فکر میباشند و برای ارضای نفس خود، دائم این طرف و آن طرف میروند و هر وسیلهای متوسل میشوند.
دخل و خرج : لازم است بدانیم که در این عالم، هیچ چیزی را رایگان به کسی نمیدهند؛ دنیا، دار تجارت و محل داد و ستد میباشد. این حقیقت تا جایی است که خداوند متعال ایمان را نیز نوعی تجارت بیان مینماید: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا هَلْ أَدُلُّكُمْ عَلَى تِجَارَةٍ تُنْجِيكُمْ مِنْ عَذَابٍ أَلِيمٍ - ای کسانی که ایمان آوردهاید! آیا شما را به تجارتی راهنمائی کنم که شما را از عذاب دردناک رهایی میبخشد؟!(10)
تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَتُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِكُمْ وَأَنْفُسِكُمْ ذَلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ - به خدا و رسولش ایمان بیاورید و با اموال و جانهایتان در راه خدا جهاد کنید؛ این برای شما از هر چیز بهتر است اگر بدانید!(11)(سوره صف آیه 10 و 11)
پس انسان عاقل، با بصیرت نظر میکند که چه چیزی برای او چند تمام می شود؟! فرقی نمیکند، شما چه فرصتی را برای گردش و کمی خوردن در داخل و یا خارج از خانه قرار دهید و چه دو رکعت نماز اقامه کنید و یا چند آیه از قرآن را تلاوت نمایید، همه هزینه دارد؛ در کنار هر کدام به غیر از پولی که برای گردش، تهیه خوراک، آب، برق و پرداخت مینمایید، دقایقی از عمر گرانبها را نیز هزینه می نمایید.(ادامه دارد...)
بسم الله الرحمن الرحيم
پاسخ قسمت دوم :
دوستی، مدتها به دنبال یک کفش ورزشی با برندی شناخته شده بود و بالاخره پیدا کرد و خرید. از او پرسیدم: چند برایت تمام شد؟ گفت: هشتصد هزار تومان بود، به من ششصد و پنجاههزار تومان داد! پرسیدم: آشنا و قوم و خویش بودی، یا از چشم و ابرویت خوشش آمده بود؟!
به او گفتم: بگذار من بگویم که این کفش برایت چند تمام شد؟ ششصد و پنجاه هزار تومان، به اضافه وقتی که صرف تهیه این پول کرده بودی، و وقتی که صرف گشتن به دنبال آن کفش نمودی، و وقتی که جهت خرید آن گذاشتی.
برخی از مردم، هزینههای بسیار گزافتری نیز برای ارزانترین و حتی بیارزشترین چیزها پرداخت میکنند! چه بسا فرهنگ، آبرو، حیثیت، شرف، دین، دنیا و آخرت خود را نیز برای کمترین دستآوردها هزینه کنند!
احساس حقارت و غربزدگی: برخی به لحاظ شخصیتی، خود کمبین و دگر بزرگ بین هستند، از هر چه به نام اسلام باشد، با نفرت تمام روی بر می گردانند، اما اگر کمتر از آن را به نام خارجی، ایسم، و به آنها بدهند، مدهوش میشوند به هر چه نام ایران بر آن باشد، با دیده تحقیر می نگرند، اما کمتر از آن را اگر خارجی باشد، با چشمانی بهت زده، بر دیده منت می گذارند!
ندیدید کسانی را که اگر سفری به طبیعت استانهای مازندران و گیلان داشته باشند، گمان میکنند که به دهاتی رفته و بازگشتهاند، اما اگر دو روز در طبیعت اطراف ژنو چرخیده باشند، خیال میکنند که سری به بهشت زدهاند؟! در حالی که هر دو طبیعت است.
نکته: دوستی در خارج از کشور گفت: ببین چه برجها، خیابانها، فروشگاهها، خانهها و خودرو هایی دارند؟! گفتم: در ایران هم خیلیها چنین چیزهایی دارند. گفت: این بابا! ما کجا می توانیم در ایران به اینها دست یابیم؟! گفتم: مگر اینجا اینها را به تو دادهاند؟! خب باز هم نداری، چه آنجا و چه اینجا. اما او مبهوت آن چه برخی در آنجا داشتند شده بود، و هیچ نمیشنوید و نمی فهمید.
نکته: یک ایرانی که زبان بلد بود، در آلمان و شهر هامبورگ، متوجه یک خانواده زن و شوهر ایرانی در فروشگاه سی اند ای (C&A ) شد که هراسان، با عجله و مانند قحطی زدهها، چرخ های خرید خود را پر از انواع حولهها دست، حمام، استخر و کرده بودند؛ پس از راهنمایی و چند ترجمه برای آنها گفت: ببخشید، شما هر بخشی را بخواهید، من راهنمایی میکنم و هر ترجمهای بخواهید انجام میدهم، ولی چون در همین کار هستم، میدانم که این حولهها همه ساخت ایران و سفارش به شرکت میباشد.(ادامه دارد...)
بسم الله الرحمن الرحيم
پاسخ قسمت سوم :
آنها به جای آن که حولهها را برگردانند، با یک نگاه بد، رو ترش کردند و از او جدا شده و به صندوق رفتند تا پول این گنجهای به دست آورده را بپردازند!
نتیجه: پس نمیشود گفت: مهاجرت به طور مطلق خوب است یا بد؟ اما میتواند و باید گفت که هدف از هر کاری باید روشن، عاقلانه، حکیمانه و نافع باشد و انسان باید ببیند که چه میخواهد و چگونه باید به دست آورد و برایش چند تمام میشود؟!
یکی میرود به کشور خارجی مثل انگلیس، فرانسه، امریکا، آلمان و در آنجا تحصیل تخصصی میکند، خودش رشد میکند و به جامعهاش نیز خیر میرساند؛ دیگری دو سال به همراه خانواده در یک کانتینر، با ذلت تمام زندگی میکند، چه بسا نوامیس خود را نیز از دست میدهد اما میگوید: هر چه باشد، بهتر از ایران است، این مملکت به درد نمیخورد و پس :
خیلیها رفتهاند و میگویند: مگر دیوانهایم که برگردیم؟
خیلیها نزدیک به هشتاد میلیون نرفتهاند و میگویند: مگر دیوانهایم که مملکت خود را رها کرده و برویم؟
خیلیها رفتهاند و میگویند: عجب غلطی کردیم که رفتیم؟!
خیلیها رفتند و پشیمان شدند و بازگشتند.
برخی رفتند و نسبتاً بُردند، برخی دیگر رفتند و کاملاً باختند.(پایان).